Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ένα υπέροχο απόγευμα

Καλός καιρός, εξαιρετική παρέα και η Πανιωνάρα να βρίσκεται
μπροστά στο 13’ με 2-0. Τι άλλο μπορούσε να ζητήσει κανείς; Ίσως άλλο ένα γκολ
στο δεύτερο ημίχρονο…Για να περάσει καλύτερα η ώρα.
Δεν κατάλαβα για ποιο λόγο ο Πανιώνιος έπαιξε μπροστά σε τόσο
λίγο κόσμο σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι και με τέτοια καλοκαιρία. Όλες οι
Πανιωνάρες έβρισκαν προσχήματα όλο τον χειμώνα. Τη βροχή, το κρύο, την ώρα και
την κρίση…Χθες τι;
Όπως και να έχει πάντως η ομάδα μας έδειξε από το πρώτο λεπτό
ποιος είναι το αφεντικό. Στα τελευταία παιχνίδια δεν μας είχε συνηθίσει έτσι.
Κι αυτό ήταν κάτι που το καταλόγιζα στον Άκη Μάντζιο. Μέχρι πρόσφατα σπαταλούσαμε
ένα ολόκληρο ημίχρονο και τα δίναμε όλα στο δεύτερο. Αυτά μέχρι χθες.
Ευτυχήσαμε να ανοίξουμε το σκορ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Αντούνες
(ουσιαστικά το μόνο αξιοπρόσεκτο που έκανε χθες) και ζευγαρώσαμε λίγα λεπτά αργότερα
τα τέρματά μας με τον Ντιμπαλά. Είναι ένα παίκτης που δεν σου γεμίζει το μάτι,
αλλά θεωρώ ότι κάνει πολύ και αθόρυβη δουλειά. Ίσως ο Πανιώνιος να πρέπει να
σκεφτεί να τον κρατήσει, αν βέβαια δεν προκύψει κάποια καλύτερη περίπτωση. Από
εκεί και πέρα, η Δόξα πίεσε κάπως περισσότερο. Ως αμυντικογενής ομάδα όμως βγήκε
έξω από τα νερά της όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ και τελικά παραδόθηκε.
Το δεύτερο ημίχρονο έμοιαζε περισσότερο με τυπική διαδικασία.
Μου άρεσαν πολύ: Μιχαηλίδης (νομίζω ότι καταλάβαμε πλέον
γιατί ακριβώς τον αποκτήσαμε), Κούρντι (έχει μπροστά του σημαντική καριέρα αν
συνεχίσει να δουλεύει), Όμο, Μενδρινός (έχει ανέβει πολύ στα τελευταία δύο
παιχνίδια) και φυσικά ο Ντιμπαλά (περισσότερο για το γκολ). Περίεργη περίπτωση
είναι ο Οκόγιε. Οι φίλαθλοι τον αντιμετωπίζουν ως μεγάλο ανέκδοτο. Κάποιες φορές
δείχνει σαστισμένος. Από την άλλη είναι φιλότιμος, σχετικά γρήγορος και έδωσε
και δυο καλές πάσες. Νομίζω ότι είναι περίπτωση που δεν πρέπει να απορρίψουμε
εκ των προτέρων…Ας έχει την ευκαιρία του. Ακόμη και στο Καραισκάκης, παρά τα λάθη
που έκανε, είχε και κάποιες καλές ενέργειες.
Αντούνες, Αμπτουλάγιεφ και Σάμαρης με άφησαν αδιάφορο.
Τέλος καλό λοιπόν, όλα
καλά και άλλοι τρεις βαθμοί στο σακούλι. Αν δει κανείς τον βαθμολογικό πίνακα
θα καταλάβει ότι ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα οριστικά, αφού με τον προτελευταίο
Παναιτωλικό έχουμε μόλις 4 βαθμούς διαφορά. Συνεχίζουμε λοιπόν γερά στο εκτός
με τον Άρη και καθαρίζουμε την παραμονή στα δύο εντός έδρας παιχνίδια με τον
Λεβαδειακό (δύσκολο παιχνίδι γιατί διαθέτουν πλέον πολύ αξιόμαχο σύνολο – με τα
προβλήματά του βέβαια) και με την Ξάνθη. Αν τα πράγματα πάνε καλά ίσως το παιχνίδι
με τον Αστέρα να είναι μια καλή ευκαιρία για ανοιξιάτικη εκδρομή στην πρωτεύουσα
της Πελοποννήσου για να δούμε…αν εξακολουθούν να ψήνουν το ίδιο καλά τη γουρουνοπούλα…Καλή
εβδομάδα σε όλους!!!

65 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Η ομάδα όνειρο Ιντερνίστας - Ιώδιο ηττήθηκε στο πρώτο της παιχνίδι με 10-5 από τους ΚΚΚ. Δεν ήμασταν τόσο κακοί όσο δείχνει το τελικό σκορ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί. Δεν έχουμε βρει τα πατήματά μας ρε παιδί μου... Μεγάλη απώλεια ο τραυματισμός του καλύτερού μας παίκτη Άλεξ ήδη από το πρώτο ημίχρονο. Εντυπωσιακή η εμφάνιση του γκολκίπερ Griniaris.
To σκορ πήρε αυτή την έκταση στο δεύτερο ημίχρονο όταν μας εγκατέλειψαν οι δυνάμεις μας, ενώ δεχθήκαμε 3 γκολ από στατικές φάσεις. Έχουμε την πολυπληθέστερη ομάδα, τους περισσότερους οπαδούς τον καλύτερο πρόεδρο, εξαιρετικό προπονητή, άρα θέλουμε απλά πίστωση χρόνου μέχρι να δέσουμε!!!
Περισσότερα θα βρείτε στο FB στη σελίδα "παίζουμε μπάλα για το γηπεδάκι".

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω μαζί σου και κανονικά θα έπρεπε να βάλουμε 4-5 τεμάχια. Απλά, εμένα ο Σάμαρης δέν με άφησε αδιάφορη αλλά αντιθέτως μού σπάει τα νεύρα καιρό τώρα. Τί θα γίνει μ' αυτό το παιδί γαμώ το ταλέντο του... Ρε μιά σωστή πάσα ρεεε...

NK99 είπε...

Νομίζω ότι η απουσία του κόσμου, όχι μόνο από το δικό μας γήπεδο, οφείλεται στο γεγονός ότι το πρωτάθλημα των χρεοκοπημένων ομάδων έχει χάσει πλέον κάθε ενδιαφέρον.

Οσον αφορά τη δική μας ομάδα παρότι αγωνιστικά βγάζει μία υγεία με παίκτες που παλεύουν όσο μπορούν και γενικά δεν τους βαριέσαι τουλάχιστον εντός, η απουσία προοπτικής αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τη συσπείρωση του κόσμου.

Όταν διαβάζει ο κόσμος τις δηλώσεις του προέδρου στο ΦΩΣ, όταν βλέπει να διοικούν σαν να είναι το μαγαζί τους χωρίς να δίνουν λογαριασμό, όταν ξέρει ότι οποιοδήποτε ταλέντο βγάλουμε θα πάει στον εκάστοτε ισχυρό με αντάλλαγμα (αν υπάρχει τέτοιο) που δεν θα μάθουμε ποτέ....γιατί να έρθει στο γήπεδο?

Προσωπικά με δυσκολία το κάνω και του χρόνου μάλλον θα το κόψω. Δεν θέλω να είμαι κομπάρσος στα προσωπικά παιχνίδια ορισμένων που κρατούν τον Πανιώνιο στη σουπερλίγδα μόνο και μόνο για να υπάρχουν αυτοί. Το ζήσαμε με τους διαχρονικούς και η ψευδαίσθηση ότι κάτι θα αλλάξει κράτησε ευτυχώς λίγο.

br fun_atic είπε...

Πολλοί μου είπατε ότι θέλετε να πληρώνουμε περισσότερα για τη συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα για την ανακατασκευή του γηπέδου.
Δεν είμαι στην τσέπη κανενός και ούτε θέλω να υποχρεώσω κανέναν. Το κόστος συμμετοχής ανα παίκτη είναι στα 5 ευρώ. Όποιος θέλει να δώσει παραπάνω ας το κάνει.Εγώ θα συγκεντρώνω τα χρήματα πριν από το παιχνίδι, χωρίς να μαθαίνει κανείς πόσα πήρα από τον καθένα.

br fun_atic είπε...

@ΝΚ99
τι νομίζεις ότι θα έπρεπε να γίνει; Πραγματικά θα ήθελα μια συνολική τοποθέτησή σου για το θέμα.

NK99 είπε...

Στην αρχή της θητείας αυτής της διοίκησης είχα την αίσθηση ότι υπήρχε ένα σχέδιο. Ένα σχέδιο αναδιοργάνωσης των ακαδημιών με στόχο μα επανδρωθεί η ομάδα με δικούς της παίκτες. Αυτό σε συνδυασμό με προσεκτικές κινήσεις και σωστή διαχείριση του μπατζετ θα έδινε τη δυνατότητα να διατηρείται η βιτρίνα του συλλόγου σε υψηλό επίπεδο.

Η οικονομική εξυγίανση είναι το μέσο για να υλοποιηθούν τα παραπάνω και για αυτο προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να πουληθούν όσοι παίκτες μπορούν να πουληθούν με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό βέβαια απέχει πάρα πολύ από αυτό που φαίνεται ότι κάνει η διοίκηση και οι δηλώσεις του προέδρου στο ΦΩΣ αυτό ακριβώς δείχνει.

Ενδεχομένως να πει κάποιος ότι τα παραπάνω είναι ανεφάρμοστα ή ότι δεν έχουμε ανθρώπους να τα κάνουν. Μπορώ να το δεχτώ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάρω αυτό που δίνουν τώρα. Αν η μοναδική τροφή που έχω στο σπίτι είναι μία κονσέρβα με σκουλήκια προτιμώ να είμαι νηστικός. Αυτό έχουν επιλέξει και πολλοί πανιώνιοι.

Αυτή η διοίκηση ποτέ δεν απευθύνθηκε στην ψυχή του μέσου Πανιώνιου. Δεν ζήτησε ποτέ τη βοήθεια του, δεν τον κάλεσε καν να παει στο γήπεδο. Κομπάζουν για τα οικονομικά αποτελέσματα και ξεχνούν ότι ο σύλλογος φυλλοροεί. Κατηγορούν την προηγούμενη διοίκηση αλλά παράλληλα κρύβουν επιμελώς αυτά που κάποτε ειπαν ότι θα μας αποκαλύψουν. Το γιατί το κάνουν μπορεί να το υποθέσει κανείς...

Είναι πολλά αυτά που συμβαίνουν στη ζωή του κόσμου σήμερα και το ποδόσφαιρο μόνο διέξοδος δεν είναι...Ακόμα και η απουσία σχολίων στα blogs κάτι δείχνει...

Griniaris είπε...

Αν κάτι έχει αλλάξει με την τωρινή διοίκηση πιστεύω θα το δούμε από την επόμενη χρονιά.Η αλήθεια είναι ότι έπεσε να κολυμπήσει στο πέλαγος χωρίς σωσίβιο.Με το θέμα αδειοδότησης στο κενό,με αγωγές να καταφτάνουν από παντού,με το αγωνιστικό θέμα αβέβαιο και άλλα πολλά...

Για μένα η απουσία φιλάθλων είναι αδικαιολόγητη.Ας μη γελιόμαστε,η προοπτική χάθηκε από τη στιγμή που ο Τσακίρης έκλεισε την πόρτα πίσω του φεύγοντας.Ο Πανιώνιος όμως δε χάθηκε.Ναι,η κρίση δεν επιτρέπει σε σοβαρούς επενδυτές να έρθουν.Έστω κι έτσι όμως μέσα από μια υγιή αντιμετώπιση όλων των θεμάτων,θα βρούμε το δρόμο μας.Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε οι πρώτοι που εφαρμόζουν την "κάθαρση" με τη χρησιμοποίηση νεαρών δικών μας παικτών.Και θα είχε ήδη αποδόσει αυτή η τακτική αν ο προπονηταράς που είχαμε το καλοκαίρι είχε φροντίσει στο ελάχιστο να δώσει σε αυτούς τους παίκτες μια στοιχειώδη επαγγελματική προετοιμασία ώστε να αποφεύγονται οι συχνοί τραυματισμοί...

Ας δώσουν λοιπόν αυτοί που έρχονταν στο γήπεδο περιμένοντας το πρωτάθλημα,μια πίστωση χρόνου και για την ομάδα και για τη διοίκηση.Τουλάχιστον τώρα,κάποιοι προσπαθούν πραγματικά...

Griniaris είπε...

ΥΓ.Που είναι ρε τα βίντεο και οι φωτογραφίες;

br fun_atic είπε...

επόμενο παιχνίδι: Σαββατο 24/5 19.00/20.00 PCS - Internistas IWDIO

@ΝΚ99
Δεν έχω διαβάσει τη συνέντευξη που λες και γι αυτό δεν έχω άποψη. Αν την έχεις σε ηλεκτρονική μορφή, ανέβασέ την.
Οι Ακαδημίες είναι μια χαρά.Αυτό που δεν μπόρεσε να γίνει αυτή τη χρονιά ήταν να δωθεί χρόνος στα νέα παιδιά, για ένα και μόνο λόγο. Δεν είχαν τη φυσική κατάσταση να ανταποκριθούν σε επαγγελματικό πρωτάθλημα και αυτό φάνηκε από τους τραυματισμούς. Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να πάρουν μέρος στην προετοιμασία από στο νέο πρωτάθλημα να χρησιμοποιούνται ως βασικοί ή έστω να πάρουν σημαντικές ευκαιρίες.

Ως προς τα σχόλια. Πράγματι έχω μειώσει τα σχόλιά μου. Ξέρεις γιατί; Γιατί ελάχιστοι ήταν αυτοί που μπορούσαν να δεχθούν ότι ό,τι έγραφα εξακολουθούσε να αποτελεί ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου άποψη αλά και επειδή πολλοί θεώρησαν ότι παίζω το ρόλο του εκπροσώπου της διοίκησης, άρα έπρεπε να απαντάω και μάλιστα επίσημα για κάθε θέμα και ερώτημα.

Τι μπορώ να κάνω: αυτό που μπορώ να κάνω είναι να προσφέρω την εργασία που μου ανατίθεται στον ερασιτέχνη και να εξακολουθώ να εκφράζω δημόσια την άποψή μου...

NK99 είπε...

Φαντάζομαι ότι τα έχεις διαβάσει...Εμένα με πείραξε... αλλά πιθανόν να πείραξε μόνο εμένα ή και άλλους που δεν πατάνε αδικαιολόγητα στο γήπεδο.

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/178792-Tsavalos-Konta-me-Olympiako-gia-Siova

brf δεν μείωσες μόνο εσύ τα σχόλια αλλά και άλλοι που έχουν blog ή γράφουν σε blog.

Όσο για τη φυσική κατάσταση των νέων όλοι θαυμάσαμε χθες τον αέρινο Μιλοβάνοβιτς να κινείται αδιάκοπα μέσα στον κύκλο του κέντρου. Μπορεί άραγε να μου εξηγήσει κάποιος γιατί παίζει αυτός ο παίκτης?

Γκρινιάρη δεν μπορώ να δεχτώ ότι μία οργανωμένη ομάδα που διαχειρίζεται σωστά τα έσοδα της δεν μπορεί να έχει προοπτική.

Τέλος, πρέπει να πω ότι οι μεταγραφές έχουν μέσα μάνατζερς, έχουν προμήθειες, δημόσιες σχέσεις και είναι δελεαστικές σε ανθρώπους που τους αρέσει το χρήμα, ενώ τα παιδιά από τις ακαδημίες δεν προσφέρουν τέτοιες συγκινήσεις...

Προσωπικά μετά τη δοκιμασία με τους διαχρονικούς είδα ιδιαίτερα θετικά τη νέα διοίκηση και για μερικούς μήνες ζούσα μια ψευδαίσθηση. Μακάρι να κάνω λάθος...

Griniaris είπε...

Έχεις δίκιο,δεν το διατύπωσα σωστά.Αναφερόμουν στην προοπτική των δύο τελευταίων χρόνων...

Όλους μας πειράζει αυτό αλλά για να μπορέσουμε να έρθουμε σε μια σειρά,δυστυχώς φοβάμαι πως πρέπει να το υποστούμε...

IWN1998 είπε...

Η μόνη προοπτική που μπορεί να έχει αυτή η ομάδα είναι να φέρει τον απλό κόσμο κοντά της. Ίσως τότε ενδιαφερθεί ξανά και κάποιος να βάλει κάποια χρήματα πάνω της. Δυστυχώς στα πλαίσια του Ελληνικού γίγνεσθαι (δείτε τα όσα έγιναν χθες) δεν μπορούμε να δούμε εύκολα σκηνές όπως αυτές που έβλεπε ο χθεσινός τηλεθεατής των αγγλικών αγώνων κυπέλλου στην ΕΡΤ3, με μαμάδες με μωρά της κούνιας στο καρότσι, με γιαγιάδες και παππούδες αγκαλιά στις κερκίδες. Έπειτα τι να δει κανείς σε ένα εξάμβλωμα δεκαετιών με προέδρους με κουμπούρια, με παράγκες διαιτητών και παραγόντων, με "θεσμούς" υπεράνω νόμων; Ίσως κάποια στιγμή όταν μπορεί να δει δικά του παιδιά να παίζουν μπάλα όπως παλιά, καλά ή κακά λίγο θα νοιάζει, τότε μπορεί να είναι η κερκίδα πυκνότερη και κάποια ελπίδα να ανθίσει.
Τα παραπάνω μπορεί να απαντούν και το κεντρικό ερώτημα γιατί οι Πανιωνάρες δεν ήταν στο γήπεδο με τη λιακάδα σε ένα κρισιμότατο αγώνα. Μπορεί να μην έχουν μείνει πια και πολλοί τέτοιοι... σε μια χώρα που κάποιοι παίρνουν με το χάραμα το αυτοκίνητό τους και πάνε να φουντάρουν στο λιμάνι ... λίγες ώρες αφότου κάποιοι λίγο έξω από το γήπεδό μας έδιναν ξανά 'συγχωροχάρτια' μετά πληρωμής αξίας 2 Ευρώ στους αιτούντες τη συγγνώμη των.

IWN1998 είπε...

http://www.onsports.gr/Podosfairo/GGA-Dikaiosynh/item/189253-Se-apologia-gia-tis-22-3-PAO,-Panionios

Να ετοιμαζόμαστε άραγε για εκπλήξεις και κεκλεισμένων των θυρών ή και για τίποτε χειρότερο; Αν και το πρόστιμο για την κατάστασή μας χείριστο είναι και τούτο.

br fun_atic είπε...

Λόγω τιμής δεν τις είχα διαβάσει. Θα το κάνω τώρα.

Τον Νοέμβριο ΝΚ99 η γενική συνέλευση του Πανιωνίου έδωσε ρητή εντολή στον Τσάβαλο. Να ρίξει όλο το βάος στο οικονομικό.Να εξασφαλίσει η ομάδα την αδειοδότηση. Άρα, σωστά τα στελέχη της διοίκησης αναφέρονται διαρκώς στο οικονομικό.

Παράλληλα υπήρξε και ένα αγωνιστικό σκέλος. Θεωρώ ότι αποτελεί ένα μικρό θαύμα να δημιουργούμε (ως Πανιώνιος εννοώ) μια ολοκαίνουργια ομάδα στα μέσα της περιόδου, με νέο προπονητή και χωρίς προετοιμασία και να τα βγάζει πέρα ΚΑΙ αγωνιστικά.

Αφού λοιπόν ο Πανιώνιος φαίνεται ότι τα βολεύει τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά, είναι στο χέρι μας αν θα δημιουργήσουμε νέες προοπτικές.Σαφέστατα και πιστεύω ότι το βάρος πρέπει να δωθεί στις υποδομές και να βοηθηθούν οι νεαροί παίκτες από κάποιους πιο έμπειρους συναδέλφους τους...

Το πρόβλημά μας τον Νοέμβριο ήταν αν θα εξακολουθούμε να υπάρχουμε ή όχι...Σήμερα που φαίνεται ότι βρίσκουμε λύσεις χάσαμε την εμπιστοσύνη και την προοπτική μας;

br fun_atic είπε...

Σύμφωνα με το tranfermarkt ο Σιόβας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013 http://www.transfermarkt.com/en/dimitrios-siovas/profil/spieler_52403.html

Σημαντικό, ότι το συμβόλαιό του είναι σχετικά μικρό ( αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 100.000 ευρώ). Είναι γνωστό ότι ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου εξαγοράζεται. Άρα ο Σιόβας θα μπορούσε να φύγει το καλοκαίρι απλά αν κάποιος εξαγόραζε τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Σε αυτό το συγκεκριμένο πλαίσιο είναι κακό να έχει κάνει επαφές ο Τσάβαλος με υποψήφιους αγοραστές οι οποίοι μας δίνουν περισσότερα χρήματα απ' όσα θα λαμβάναμε αν ο Σιόβας εξαγόραζε το συμβόλαιο;

Το σωστό θα ήταν να είχε κάνει ο Πανιώνιος σον Σιόβα ανανέωση από ΠΕΡΣΙ το καλοκαίρι ώστε να μπορούμε να τον πουλήσουμε όταν και όσο θέλαμε... Από τη στιγμή που ατό δεν έγινε το πουλάκι πέταξε, ιδίως όταν ο Σιόβας άρχιζε να κεντρίζει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

Γιατί όμως κρατάς τις δηλώσεις του Τσάβαλου και δεν αναφέρεις την ανανέωση του Σάμαρη;

zamis είπε...

Κι εγω αυτο λεω,που ειμασταν τον Νοεμβριο και που τωρα.
Επισης,να αναγνωρισουμε οτι αυτοι οι παικτες που πηραμε και που δεν ξερει ο ενας το ονομα του αλλου δεν ειναι για πεταμα.
Και οτι το τεχνικο τιμ του χρονου θαχει την ευκαιρια να φτιαξει την ομαδα απο την αρχη,με οποιες προσθαφαιρεσεις κρινει.

NK99 είπε...

Δεν έχω καμμία αντίρρηση να πουληθεί ο Σιόβας όπως και κάθε άλλος παίκτης διότι πρέπει να αποφύγουμε τη διάλυση. Ακόμα και στον ΟΣΦΠ που όπως πολύ καλά γνωρίζουμε δεν αγοράζει παίκτες αλλά τους παίρνει από τις ομάδες τους και δίνει ότι έχει ευχαρίστηση (στις ομάδες γιατί με τα φυσικά πρόσωπα δεν ξέρω τι συναλλαγές έχει....)

Αυτό όμως μέχρι να παρουσιάζεται στο ΦΩΣ ο πρόεδρος ως πλασιέ απέχει πάρα πολύ και είναι υποτιμητικό για το σύλλογο. Έφτασε να σχολιάσει και την εξέλιξη του Μανιάτη αλλά ξέχασε να μας πει πόσα πήραμε για να τον δώσουμε. Βγαίνει και κάνει δηλώσεις στην εφημερίδα των γαύρων την ώρα που δεν κάνει Γ.Σ. για να ενημερώσει τον κόσμο που βρισκόμαστε.

Πουλάει, αγοράζει και ούτε ξέρουμε αν προκύπτει όφελος. Περίμενε κανείς ότι μας ζητούσαν 250 για τον μοναδικό βραζιλιάνο που δεν ξέρει μπάλα τον Μπαρόνι? Αύριο μπορεί να μας ζητήσει κάποιος 500 για τον σλάβο τερματοφύλακα που δεν έχουμε δει και δεν θυμάμαι και το όνομα του.

Όσο για το Σάμαρη πολύ καλό που ανανεώθηκε το συμβόλαιο του αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πουληθεί ακόμα και αύριο πολύ περισσότερο ότι δεν θα ξεπουληθεί ή δεν θα χαριστεί...

Zamis ορισμένοι από τους παίκτες που πήραμε όχι μόνο δεν είναι για πέταμα αλλά είναι καλοί παίκτες.

amanAM είπε...

το βίντεο του αγώνα αυτήν την στιγμή ετοιμάζεται, και η επεξεργασία του θα τελειώσει σε 4 ώρες, λόγω ότι είναι υψηλής ανάλυσης.

Μετά θα χρειαστεί κάνα τρίωρο να ανέβει στο youtube.

Αύριο το πρωί θα είναι ανεβασμένο στο facebook, και θα ανεβάσω link και εδώ και στο blog μου.

br fun_atic είπε...

νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά. Έγινε προσπάθεια να παίξουν οι μικροί. Για κάποιο ανεξήγητο (;;;) λόγο άρχισε να τραυματίζεται ο ένας ύστερα από τον άλλο. Τι έπρεπε να γίνει; Να επιμείνει η ομάδα και να μην μπορεί να βγάλει τον δεύτερο γύρο;

Από που και ως που πλασιέ ο Τσάβαλος; Τι έπρεπε να κάνει; Αν όντως είχε επαφές με την οποιαδήποτε ομάδα δεν έπρεπε να το πει; Δεν έπρεπε να εξασφαλίσει το συμφέρον του Πανιωνίου;

Προσωπικά θα ήθελα πολύ να έλεγε πόσα ακριβώς πήραμε από τον Λεμονή...Θα ήταν ένας καλός τρόπος να σταματήσουμε να βάζουμε τη νυν διοίκηση στο ίδιο τσουβάλι με την πρώην...

Το καλό της μεταγραφής του Μανιάτη ήταν ότι πήραμε δανεικό τον Μήτρογλου ο οποίος μας έσωσε (ποιός Τάκης;;;) και μπορέσαμε να διαχειριστούμε το τεράστιο οικονομικό άνοιγμα...

Γιατί δεν λέμε και κάτι άλλο; Πόσο μπάτζετ είχε πέρσι ο Πανιώνιος και τι θέση κατέλαβε; Πόσο μπάτζετ έχει φέτος και ποιά θέση πιθανότατα θα καταλάβει; Ίσως την ίδια θέση με ασύγκριτα μικρότερο μπάτζετ...

Endys είπε...

Ο Αμπντουλάγιεφ είναι ο πιο ανούσιος παίκτης που έχω δει. Δεν θεωρώ ότι μπορώ να καταλάβω τα ταλέντα, αφού έτσι έλεγα και για τον Κολοβό και πριν τραυματιστεί έβγαζε μάτια, αλλά ο Αζέρος δεν μου δείχνει κάτι.

Ο Αντούνιεθ κι αυτός δεν σε ξεσηκώνει, αλλά νομίζω ότι παιχνίδι το παιχνίδι βελτιώνεται και ίσως να έχει να δώσει. Σίγουρα σεντράρει καλύτερα από τον Ρόκα.

Ο Σάμαρης δεν ήταν τόσο τραγικός εχθές και σίγουρα δεν έδειξε αδιάφορος ή υπερόπτης όπως άλλες φορές. Έχει ποιότητα και δυνατότητες κι αν βρει τα στηρίγματα στην ομάδα θα διαπρέψει. Ας δουλέψει όμως τα τελειώματά του. Βρίσκει τέρμα κάθε 20 σουτ. Μελανό σημείο το ότι κοπάνησε τον πάγκο στην αλλαγή του. Αν ήταν τσαντισμένος με την απόδοσή του ΟΚ, αν το έκανε όμως για τον προπονητή του τότε κάπιος να του τραβήξει το αυτί.

Είμαι ενθουσιασμένος με τον Πιερ. Αθόρυβος, σταθερός (αν κι εχθές έκανε ένα λάθος) δεν μας κάνει να αναπολούμε τον Τσότσα. Ας τον ανανεώσει από τώρα η διοίκηση. Πιστεύω ότι με τον Αυλωνίτη του χρόνου θα κάνει καλό δίδυμο.

br fun_atic είπε...

πραγματικά ο Πιέρ είναι όλα τα λεφτά. Πλέον έχω θετικές σκέψεις και για τον Μενδρινό...

Το κέρδος της χρονιάς όμως πιστεύω ότι θα είναι ο Κούρντι. Σκεφτείτε μόνο πως έπαιζε ο Μανιάτης τον πρώτο χρόνο που πήρε φανέλα βασικού...

IWN1998 είπε...

O Πιερ είναι εν ενεργεία διεθνής παίκτης έστω της φτωχής Αϊτής και έχει παίξει και σε καλές ομάδες.

Ο Αράζ εκτός του είναι μικρός ακόμα, προέρχεται και από μια χώρα χωρίς ποδοσφαιρική παράδοση. Μην κοιτάτε ότι τον πήρε η Έβερτον. Το παιδί δεν έχει ακόμα ψυχολογία Ευρώπης αλλά ούτε και εμπειρίες και φαίνεται να μην έχει και φυσική κατάσταση -πιθανόν με ελλειπή προετοιμασία το καλοκαίρι επιπέδου της χώρας του- και γι' αυτό στο δεύτερο μέρος πέφτει αρκετά. Δανεικός όμως είναι ρε παιδιά. Ότι μπορεί να κάνει.

Ο Σάμαρης μάλλον εκνευρίστηκε γιατί είχαν έρθει από τη Στουτγάρδη να τον παρακολουθήσουν αυτόν και το Σιόβα και δεν είχε την απόδοση που έπρεπε. Μάλλον με τον εαυτό του τα έβαλε... Ίσως είχε και κανένα ψιλοτράβηγμα. Μπορεί να ήθελε να μείνει και άλλο και τον είδε ο Μάντζιος που είχε βγάλει τη γλώσσα έξω από την κούραση και σωστά τον έβγαλε.

Ο Αντούνεθ, διεθνής Πορτογάλος είναι και στοίχισε και ακριβά στη Ρόμα. Τώρα τι έπαθε και έφθασε να βολοδέρνει δανεικός, ένας Θεός ξέρει. Αν είχε φυσική κατάσταση, την μπάλα δεν την ξέχασε.

amanAM είπε...

http://youtu.be/iAjmAsn8GG8

Το βίντεο του αγώνα των Ιnternistas Iodio

General Tanz είπε...

Η ομαδα ΩΣ ΕΧΕΙ με την προσθηκη ενος δεξιου μπακ, και ενος ψευτοεπιτελικου στην θεση Μιλοβανοβιτς, ειναι κουφετο για του χρονου και βαλε.
Ο Μενδρινος μεχρι ποτε εχει συμβολαιο?
Πισω απο Κουρντι & Σαμαρη ερχονται δυνατα ο ατυχος Κολοβος, ο Σταυροθανασοπουλος, ο Κουρος. Ειμαι αισιοδοξος, αρκει να σωθει η παρτιδα φετος.

stam είπε...

Η λογική του να φτιάξεις ομάδα με νέους παίκτες απο την ακαδημία έχει την έννοια ότι αποσκοπεις να έχεις κάποια στιγμή σημαντικό όφελος απο την πώληση τους.
Ε αυτο δεν γίνεται πια στον Πανιωνιο. Ο τελευταίος παίκτης που πουλήθηκε στη σωστή τιμή ήσαν επι Τσακιρη. Απο τότε άλλοι έφυγαν τσάμπα κ άλλοι με ελάχιστα λεφτά επειδή γυαλισαν στον Μαρινακη.
Έκανε πρόταση η διοίκηση στον Σιοβα να ανανεώσει; Γιατι βγαίνει ο πρόεδρος σου ένα μέσω πρωταθλήματος να ανακοινώσει ότι έχει κλείσει στον γαυρο; Για να είναι το καλο παιδι του αφεντικού;
Έχει καταλάβει κανεις ότι απο τότε στα παιχνίδια ο Σιοβας κάνει ότι του καυλωσει κ δεν υπάρχει κανεις να τον μαζέψει; Αφού κ επίσημα είναι φευγατος...
Θελουμε διοίκηση με άρχιδια που να μας κάνει περήφανους κ αυτο δεν υπάρχει εδω κ καιρο...

stam είπε...

Φωνάζει λοιπόν την Σιοβα η οποία διοίκηση κ του λέει Δημητρακη εμείς σε πήραμε απο τη πουθενά εδω εφτιαξες το όνομα σου κ σε παρακολουθούν κ απο την Ευρώπη. Με το καλο να φύγεις αλλα να πάρει κ η ομάδα που σε ανέδειξε κάτι. Ανανεώσεις λοιπόν τώρα ώστε το καλοκαίρι να μπορέσουμε να διαπραγματευτουμε κάποια καλη τιμή. Α ρε Μπεος που τους χρειάζεται....

br fun_atic είπε...

Ξαναλέω ότι αυτό που περιγράφεις μπορούσε να γίνει μόνο πέρσι το καλοκαίρι...

NK99 είπε...

Σήμερα οι εφημερίδες των γαύρων γράφουν ότι ο Σιόβας έκλεισε. Περιμένουμε την διοίκηση να διαψεύσει ή να ανακοινώσει τα χρήματα που αποφάσισε να μας δώσει ο ΟΣΦΠ. Εκτός και αν πληρωθούμε σε είδος οπότε θα είναι δύσκολο να μας πουν ποιους έχει ο ΟΣΦΠ για πέταμα και πρέπει να φορτωθούμε τα συμβόλαια τους.

Θυμίζω ότι η διοίκηση της προάλλες είχε διαψεύσει ότι ο Σιόβας δοκιμάστηκε στην Γκενκ. Αν λοιπόν η ευθιξία δεν είναι κατά περίπτωση όπως με την διαιτησία όπου μας πειράζει η σφαγή με τον Ατρόμητο αλλά όχι η αλλοίωση αποτελέσματος με τον ΟΣΦΠ, τότε περιμένουμε τοποθέτηση μιας και ΓΣ δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

br fun_atic είπε...

Εσύ ο ίδιος ανέβασες τη δήλωση Τσάβαλου ότι τα έχει βρει με τον Μαρινάκη στις 400.000 και απέμενε η σύμφωνη γνώμη του παίκτη. Σήμερα διαβάζουμε δηλώσεις του Μαρινάκη όπου αναφέρεται σειρά από παίκτες που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό. Τι ακριβώς να διαψεύσει η διοίκηση;

ο άνθρωπος το είπε καθαρά ότι οι ομάδες έχουν συμφωνήσει. Από εκεί και πέρα τι άλλο να κάνει;

Ξεκινάς με μια απόλυτη σκέψη ότι ο Βαγγέλης δίνει όσα θέλει. Να το δεχθώ. Ξέρεις αν υπάρχουν άλλε ςπροτάσεις για τον Σιόβα; Κι αν αυτές υπάρχουν πόσα λεφτά αποφέρουν στον σύλλογο σε μετρητά; Θα μπορούσα να δεχθώ τη σκέψη σου αν για παράδειγμα υπήρχε σοβαρό ενδιαφέρον άλλη ςομάδας και ο Τσάβαλος τον έδινε όσο όσο στον Ολυμπιακό...

Γ.Σ ασγαλώς και θα γίνει γιατί έτσι κι αλλιώς πρέπει να εγκριθεί ο προυπολογισμός. Αυτό θα γίνει στο αμέσως επόμενο διάστημα...

vassilis είπε...

Ρε μεγάλε STAM που το είδες οτι κάνει ο Σιόβας ότι του καυλώσει;! Το ξέρεις ότι είναι από τους λίγους φιλότιμους μέσα στην ομάδα που ακόμα κι όταν τον κυνηγούσαν στη Νέα Σμύρνη έβγαινε καλύτερος παίχτης;
Ξέρεις πολλούς παίχτες μας να τους έχουν απλήρωτους επί ένα ολόκληρο χρόνο και την επόμενη χρονιά να κερδίζουν θέση στη πρώτη ομάδα και θέση σε φιλικό (έστω) στην εθνική;
Και τέλος ρε STAM πες μου κάτι γιατί θα τρελαθώ....
Ξέρεις τι ωραία θα περνάγαμε χωρίς το Σιόβα; Ανάγκαστήκαμε να διώξουμε τον Τσοτσα και καταφέρανε να μην καταλάβουμε τίποτα για την αλλαγή αυτή. Σε αυτό συμβάλλει ο Ακης, ο Πιερ αλλά και ο άμεσος συνεργάτης του και δίδυμο στην άμυνα ο Σιόβας αμφιβάλλεις;
Γιατί τόση καχυποψία ρε παιδιά;Στις μεταγγραφές λέγανε κάποιοι τι παλτό ο Πιερ τι τον θέλουμε το Μενδρινό...Το ίδιο συμβαίνει και τώρα και κατά τη γνώμη μου είναι άδικο.
Μας ενοχλεί όλους μας που πάει στο γαύρο.
Για μένα για άλλη μία χρονιά ο Σιόβας ήταν η "Κολώνα του Σπιτιού" μας και εγώ προσωπικά τον Ευχαριστώ πάρα πολύ.
Καταλαβαίνω την κίνησή του να φύγει αφού τα χρόνια μπάλας είναι λίγα ο γαύρος πληρώνει και στην ώρα του παίζει Ευρώπη παίρνει πρωταθλήματα και αφού οι διοικήσεις χάσανε την αξιοπιστία τους απέναντι σε ένα δικό τους παιδί στο οποίο απ'όσο γνωρίζω δεν φέρθηκαν έντιμα!
Άρα φίλε Stam μην προσπαθείς να βρείς Φάουλ το Σίόβα, κάνε την αυτοκριτική σου και να ξέρεις ότι ακόμα πληρώνουμε τις αμαρτίες των δύο προηγούμενων διοικήσεων Κιντή-Βεντούρη και μάλλον θα πληρώσουμε πολλά ακόμα...

Costix είπε...

Συμφωνω με τον Βασιλη, η πωληση Σιοβα ουτως η αλλως ειναι αναγκαστικη, γιατι σημαινει αδειοδοτηση για φετος.

Btw, προς παιχτες Internistas-Iodio aka the dream team. Δυστυχως ο Αλεξ εχει αρκετα σοβαρο τραυματισμο στο γονατο και δεν τον βλεπω να παιζει στο επομενο ματσακι το Σαββατο, μην παθει και καμμια υποτροπη. Ο Κωστακης ειναι μεσα με τα μπουνια και πολυ ενγκαυλος. Θελετε να βρω αλλον ενα παιχτη στη θεση του Αλεξ για το συγκεκριμενο παιχνιδι ??? Ακη, please let me know.

Το αλλο θεματακι ειναι οτι ποαιζουμε με Αρη το Σαββατο 5.15-7.00. Εκτος και αν δουμε παρεα το ματσακι στο memmbers ???

stam είπε...

Όταν το σεντερ μπακ παίρνει τη μπάλα απο την άμυνα κ παει να περασει με ντριπλες όλη την αντίπαλη ομάδα (Δόξα) η όταν κάνει τσαλιμακια πάνω στη γραμμή κ ντριμπλα πίσω απο την πλάτη αλά Βαμβακουλας τότε λέγεται κάνω ότι μου καυλωσει για την πάρτη μου. Εκτός αν βλέπεις άλλη μπάλα εσύ.
Συμφωνώ ότι ο Σιοβας είναι απο τους καλύτερους παίκτες μας τα τελευταία 2 χρονια κ με πονάει που τον Χάνω κ αυτόν για ένα κομμάτι ψωμί. Απο ολιγωρία των διοικήσεων πρώην κ νυν. Κ πιο πολυ με τααντιζει που ο πρόεδρος μου παίζει το παιχνίδι του Μαρινακη για να ικανοποιείται η γαυριλα.

NK99 είπε...

Μέχρι τώρα το έργο το έχουμε ξαναδεί. Έχει την ίδια υπόθεση και την ίδια πλοκή. Μέχρι και το ποσό που υποτίθεται ότι πήραμε είναι ίδιο! Αν θα έχει άλλο τέλος από αυτό που είδαμε π.χ. στο περσινό έργο αλλά και άλλα στο παρελθον θα είναι μία ευχάριστη έκπληξη για μένα. Εύχομαι να έχεις δίκιο. Επειδή σε εμπιστεύομαι η τοποθέτηση σου με κάνει να ελπίζω. Σε κάθε περίπτωση όμως ο κόσμος του Πανιωνίου δικαιούται ενημέρωση ιδιαίτερα όταν αυτοί που τον διοικούν δεν είναι και οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ. Εκτός και αν μας παραπέμπουν στις γαυροφυλλάδες.

Ο κόσμος θα ακολουθήσει αν ακούσει για το σχέδιο και την προοπτική. Αν συνεχιστεί το ίδιο βιολί του χρόνου δεν θα είναι ούτε 500 στο γήπεδο.

Η διοίκηση του διαχρονικού κατέβασε πολύ τον πήχη. Ειδικά σε θέματα αξιοπρέπειας. Αν η νέα διοίκηση θεωρεί ότι απλώς πρέπει να περάσει αυτόν τον πήχη τη βάψαμε. Η ΠΑΕ είναι η βιτρίνα και αν η βιτρίνα είναι χάλια καλύτερα να μην υπάρχει διότι όχι μόνο δεν προσελκύει αλλά διώχνει.

vassilis είπε...

Φίλε μου,
μετά από πολλά παιχνίδια κερδίζουμε 2-0 από το 13, η Δοξα έχει κάνει από μισή έως καμία ευκαιρία, η ομάδα όλη έχει κάνει κοιλιά σαν των παιδιών που παίζουν στην ομάδα Internistas ΙΩΔΙΟ και ο μόνος που σε βγάζει μπροστά είναι το πρώην επιθετικό μετέπειτα αμυντικό χαφ και νυν κεντρικός αμυντικός Σιόβας και ΑΡΧΗΓΟΣ και εσύ από αυτό κρίνεις ότι είναι ότι μου καυλώσει;
ΕΣΥ όλο το πρωτάθλημα ακόμα και από τότε που είπαν για τη μεταγραφή τι μπάλα βλέπεις;

zamis είπε...

Η γενικη εικονα της μεχρι τωρα διαχειρισης,οικονομικης και αγωνιστικης,ειναι πολυ καλη.
Νομιζω αυτο πρεπει να κραταμε και να αναγνωριζουμε.
Οσο για τον γαυρο,αλλο να εισαι υποτελης και δορυφορος και αλλο να συναλλασεσαι,εστω και απο τη θεση του αδυναμου.

br fun_atic είπε...

@costix
ναι σε όλα!!!

br fun_atic είπε...

@vassilis

αυτό το σχόλιο για την internistas - Ιώδιο τι το ήθελες;;; :)

Η οικονομική κατάσταση της ομάδας είναι γνωστή, όπως επίσης είναι γνωστή η οικονομική κατάσταση της χώρας και του κάθε ένα χωριστά...Θα κρατήσουμε επίσης ότι πέραν του Μαρινάκη ΚΑΝΕΝΑΣ πλούσιος δεν έμεινε στον επαγγελματικό αθλητισμό, με μεγαλύτερο παράδειγμα του Π.Α.Ο.

Σε αυτές τις συνθήκες ζητάμε από τον Τσάβαλο που είναι ένας απλός άνθρωπος σαν τον καθένα μας να κάνει παπάδες στην Π.Α.Ε;Ρε παιδιά θα τρελαθούμε εντελώς...

Ο Σιόβας δεν πέρασε έκανε επέλαση επειδή έτσι του ήρθε. Έτυχε να κερδίσει όλες τις κόντρες...Τι να έκανε δηλαδή; Να περίμενε να έρθει κανένας επιθετικός;;;

Η ουσία είναι μία. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα δείχνουν πολύ καλύτερα τόσο στο οικονομικό όσο και στο αγωνιστικό σκέλος, απ' ότι 3-4 μήνες πριν. Να μην ξεχνάμε επίσης ότι η ομάδα τελείωσε τον πρώτο γύρο με 15 βαθμούς και αυτό επειδή ο sir takis έφερνε που και που καμιά ισοπαλία εντός...

Αν βγει η χρονιά, θα έχουμε πετύχει ένα μεγάλο θαύμα. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι τότε μπορεί να γίνει κριτική, ιδίως αν για παράδειγμα δεν δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά κ.λ.π

stam είπε...

Η ουσία της συζήτησης είναι τι Πανιωνιο οραματίζεται ο καθένας. Ένα Πανιωνιο που θα παλεύει κάθε χρονο για να σωθεί, θα ξεπουλαει τους παίκτες του στον εκάστοτε ισχυρό απλά για να επιβιώσει η τον Πανιωνιο της τελευταίας δεκαετίας (τόσο κάποια στιγμή επι Μπεου όσο κ επι Τσακιρη κυρίως) που είχε δυναμική, ήταν ανεξάρτητος κ κυρίως είχε ομάδα.
Ναι η τωρινή διοίκηση για το έργο που έχει αναλάβει είναι πετυχημένη με τις οποίες παραφωνίες της κυρίως ως προς την ενημέρωση κ την εικόνα του συλλόγου προς τα έξω. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι πρέπει να είναι προσωρινή κ ο μεγάλος της στόχος είναι να εξασφαλίσει την επόμενη μέρα κ να παραδώσει το μαγαζί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Πολυ φοβάμαι όμως εγω κ πολλοί άλλοι ότι το προσωρινό εύκολα μπορει να γίνει μόνιμο ειδικά για μερικούς που γλυκαινονται με την καρέκλα τους.

stam είπε...

Κ μην ξεχνάμε ότι ούτε έχουμε να συν αγωνιστούμε τους μεγιστάνες ούτε ψάχνουμε τον αραβα επενδυτή. Σωστή διαχείριση χρειάζεται κ γνώση του αντικειμένου. Άλλωστε δεν θυμάμαι επι Μπεου όταν βγαιναμε Ευρώπη να είχε σπρώξει τα εκατομμύρια για την ομάδα...

zamis είπε...

Ειλικρινα δυσκολευομαι να δω το οραμα επι Μπεου.Εκτος αν εννοουμε να κερδαει η ομαδα κλπ

vassilis είπε...

Το όραμα του Μπέου μάλλον ήταν τύπου Προοδευτικής....δηλαδή Κορυδαλλού!!!!

br fun_atic είπε...

Είχε όραμα ο Μπέος;;;Συγνώμη, δεν το είχα καταλάβει... Αυτό που είχα καταλάβει ήταν ότι ήξερε από μπάλα, ήταν Πανιώνιος και με τα λίγα χρήματα που διέθετε αγόραζε και πουλούσε παίκτες. Άλλοτε του έβγαινε (ευρώπη) και άλλοτε όχι (προσπάθεια σωτηρίας)...Αυτή τη στιγμή όμως βρίσκεται φυλακισμένος και ο λόγος μάλλον πρέπει να μας προβληματίζει, ιδίως όταν και ο Πανιώνιος κατηγορήθηκε για παρόμοιες ιστορίες...

ο Τσακιρης είχε όραμα γιατί είχε λεφτά και πλήρωνε...Ήταν ο μόνος που είχε δικαίωμα να έχει όραμα...Βέβαια, όσοι του την έπεσαν είχαν κι αυτοί όραμα...Την τσέπη τους...Ποιό ήταν το τελευταίο όραμα του Τσακίρη (ουσιαστικά το πλάνο Κιντή;).Καλή και φθηνή ομάδα με ξένους... Ο Τσάβαλος έκανε καλή και φθηνή ομάδα με Έλληνες. Μαγκιά του...

Ο Τσάβαλος τι όραμα να έχει; Προσπαθεί να διαχειριστεί μια κατάσταση...Αυτή την κατάσταση δεν δέχονταν ΚΑΝΕΝΑΣ να αναλάβει τον Νοέμβριο...Ουσιαστικά οι διαχρονικοί είχαν ρίξει λευκή πετσέτα από το καλοκαίρι, όταν ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΝ να αποκρούσουν την πρόταση μομφής...

Αν τα καταφέρει στο οικονομικό, ίσως γίνει η ομάδα ελκυστική σε κάποιον επενδυτή (αγοραστή, πες τον όπως θέλεις). Πέρα από αυτό δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο...

Ερώτηση κρίσεως. Τι όραμα προσέφεραν οι διαχρονικοί, που θα βρίσκονταν η ομάδα σήμερα αν είχαν παραμείνει;;;Πως κάνουμε κριτική στον Τσάβαλο όταν με το 1/10 του μπάτζετ και με πιτσιρίκια βρίσκεται σχεδόν στην ίδια θέση με την περσινή ομάδα των εκατομμυρίων;

Να δεχθώ ότι ο Πανιώνιος του Τσάβαλου δεν έχει όραμα. Μπορείτε να μου πείτε ποιό ακριβώς όραμα έχουν οι υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος πλην του Ολυμπιακού;;;

Panos είπε...

Να θυμίσω ότι παίκτες που είχαν εμπορική αξία έφευγαν με κάθε διοίκηση. Είτε επί Μπέου (στον οποίο κάποιοι θαυμάζουν τον τσαμπουκά του) είτε επί Τσακίρη. Επί Τσακίρη αυτό που είχε αλλάξει ήταν ότι μπορούσε να γίνει σκληρή διαπραγμάτευση διότι ήξερε το ΠΟΚ ότι δεν είμασταν ξεβράκωτοι.

Δεν μπορείς να κρατήσεις, με τις υπάρχουσες συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κανέναν ποδοσφαιριστή.

Η νυν διοίκηση έχει βάλει στόχο την οικονομική σωτηρία και μαζί την αγωνιστική. Όπως δείχνουν τα πράγματα θα το καταφέρει, αλλά είναι αδύνατον να μην πουλήσει παίκτες (αφού εξαντλήθηκαν οι δυνατότητες μείωσης του μπάτζετ).

Αν ο φίλος ΝΚ νομίζει ότι ο Τσάβαλος λειτουργεί ως πλασιέ μάλλον δεν έχει καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης στον Σύλλογο.

NK99 είπε...

Να το γράψω για χιλιοστή φορά ότι η ομάδα έχει ανάγκη ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Η ΠΑΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ

Απλά δεν θέλω ο Σιόβας να φύγει όπως ο Μανιάτης Είναι καθαρό αυτό???

Εσεις στη διοίκηση ξέρετε πολυ καλά πως ο ΟΣΦΠ "αγόρασε" το Μανιάτη. Καταλάβετε λοιπόν την αγωνία ενός Πανιώνιου που δεν θέλει η ομάδα που αγάπησε να ξεφτιλίζεται...Αν θέλετε βέβαια να καταλάβετε...

Θέλω όταν μας αδικεί η διαιτησία να το φωνάζουμε σε όλους τους αγώνες....

Θέλω η διοίκηση ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ενημερώνει τους φιλάθλους για το τι κάνει και γιατί το κάνει....Το έκανε ο Τσακίρης που έδινε του κόσμου τα λεφτά...Πρώτα πρέπει λοιπόν να ενημερώνει ο πρόεδρος και ύστερα να κάνει δήλωση στον Γαύρο και τον Πρωταθλητή....

Δεν έχω καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης που από πέρσι γράφω συνέχεια για αυτήν???? Δύο χρόνια γράφω ότι πρέπει να στραφούμε στις υποδομές. Τι να πει κανείς?

Φαίνεται ότι όποιος διαφωνεί με την αδιαφάνεια είναι εχθρός και μη γνώστης της κρισιμότητας της κατάστασης.

vassilis είπε...

O Μανιάτης όμως ήταν περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ, ο Σιόβας έχει συμβόλαιο που λήγει σε 2-3 μήνες...δεν είναι το ίδιο.Αλλά για τουσ λόγους που λές θέλουμε ξανά τον Τσακίρη πίσω έτσι ώστε να μη ξεπουλάμε τους παίχτες στο βωμό της ταμειακής ανάγκης ή της σωτηρίας!Να ματώνει όποιος θέλει παίχτη μας και ο σύλλογος να έχει λεφτά να φτάχνει υποδομές και νέους παίχτες κάτι τύπου ΑΓΙΑΞ εγώ τουλάχιστον έχω στο μυαλό μου αφού το κατεστημένο στην Ελλάδα δεν επιτρέπει σφήνες γιασ διεκδίκηση πρωταθλήματος

John S. είπε...

Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε ένα μέρος να ανταλλάσσουμε απόψεις. Επί Κιντή θυμάμαι ότι προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν τα blogs.
Όραμα είναι για μένα η ομάδα να μην εξαρτάται από κανέναν, να στηρίζεται στις δυνάμεις της και να έχει εκλεγμένη διοίκηση. Και ο Πανιώνιος προσπαθεί να το καταφέρει. Ποια άλλη ομάδα το έχει καταφέρει? (νομίζω ο Άρης αλλά χρωστάει παντού) Για να το επιτύχουμε αυτό ξεπουλήσαμε ότι είχαμε (και τον Σιόβα) όσο - όσο. Είχαμε άλλη επιλογή???
Όραμα είναι να έχουμε μία κατά βάση Ελληνική ομάδα και να παίζουν παίκτες από τα φυτώριά μας. Δεν το έχουμε καταφέρει ακόμα αλλά πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό σε ένα χρόνο. Ελπίζω του χρόνου ο Σάμαρης, ο Κολοβός, ο Σταυροθανασόπουλος, ο Κούρντι, ο Κούρος, ο Σταματής να είναι ανάμεσα στους βασικούς.
Όραμα είναι να μην πετάμε λεφτά σε manager και προπονητές τύπου manager. Αυτό το έχουμε κάνει από φέτος.
Όραμα είναι να δουλεύουν σωστά οι ακαδημίες μας και εκεί πάμε καλά.
Όραμα είναι να έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο που μπορώ να έρθω με το παιδί μου και να μην φοβάμαι. Εδώ θέλουμε πολύ δουλειά και για μένα αυτός πρέπει να είναι ο πρώτος στόχος της διοίκησης για του χρόνου. Δλδ, προσέλκυση κόσμου, και ποιότητα στην εξέδρα.
Δεν χρειαζόμαστε μέρος να εκτονωνόμαστε, θέλουμε μέρος να χαιρόμαστε, να συζητάμε, να σχολιάζουμε, να βρισκόμαστε, να αγωνιούμε και να πανηγυρίζουμε.

Η διοίκηση κατά τη γνώμη μου είναι επιτυχημένη, και μακάρι να έχει τη δύναμη να μείνει και του χρόνου. Φαίνεται να καταφέρνει το βασικό της στόχο, την οικονομική εξυγίανση και την αγωνιστική επιβίωση. Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι η παραμέληση των άλλων τμημάτων του ερασιτέχνη.
Με ένα μοντέλο στυλ supporters της αεκ νομίζω ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

br fun_atic είπε...

καλά τα λες John.Ξέρεις γιατί είναι για μένα τόσο σημαντικό το θέμα με το γηπεδάκι; Γιατί θέλω να αποδείξω ότι με την συμμετοχή μπορούμε να δώσουμε λύσεις. Σήμερα είναι ένα μικό project, αύριο ένα μεγαλύτερο...

Επίσης θέλω να δημιουργηθεί η πεποίθηση ότι τα λεφτά που μπαίνουν στον Πανιώνιο, μπορούν να διαχειριστούν έντιμα...

Δεν έχουν παραμεληθεί τα τμήματα του ερασιτέχνη. Έχουμε πολύ μεγάλο άνοιγμα, μειωμένα έσοδα λόγω κρίσης (περίπου 30% κάτω) και φυσικά δεν έχουμε τόσα στελέχη που να μπορούν να αναλάβουν τα πάντα και μάλιστα χωρίς μπάτζετ...Η ιστορία με την ΠΑΕ αποσπά...
Για μένα, πρέπει να φτάσουμε στην οικονομική εξυγείανση και η ομάδα να πουληθεί...

dimosthenis είπε...

Δεν ήμουν στο ματς. Ήμουν μακριά από την Αθήνα, αλλά η ψυχή μου ήταν στον αγώνα και το αυτί μου στο ραδιόφωνο, απ όπου με ανείπωτη χαρά πληροφορήθηκα το 2-0 και τότε μπόρεσα να βάλω μια μπουκιά στο στόμα μου.
Συμμερίζομαι ως ένα βαθμό τις απόψεις του συμπανιώνιου ΝΚ99 όσον αφορά τις χρεοκοπημένες ομάδες και να προσθέσω εδώ και ένα παραπάνω λόγο για την απουσία του κόσμου από το γήπεδό μας. Στη ζωή μας καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από δυσάρεστες ειδήσεις οικονομικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Αναζητούμε διεξόδους για να ξεχαστούμε και να ξαλεγράρουμε. Όποιος πήγε στο γήπεδο μας τις δυο τελευταίες εντός έδρας συναντήσεις της ομάδας μας με Γιάννενα και Ατρόμητο ξαλεγράρησε ή μήπως έφυγε με ένα κόμπο στο λαιμό από τη θηλιά του υποβιβαμού; Ανεξάρτητα αν έφταιγε ο προπονητής, οι παίχτες, η διοικηση ο διαιτητής ή άλλοι εξωγενείς παράγοντες πόσο κουράγιο χρειάζεται για να πας ξανά στο γήπεδο και να υποστείς μια ανάλογη ψυχική δοκιμασία; δεν μιλώ για οικονομική αδυναμία δική μου (μπορώ ακόμα να πληρώνω ένα 20ευρο, αν και αρκετοί άλλοι δεν μπορούν) το ψυχικό κόστος με σακατεύει. Αυτό προστίθεται στην έλλειψη προοπτικής που αναφέρουν οι φίλοι συμανιώνιοι για τη δημιουργία μιας καλύτερης ομάδας, αφού σε κάθε μεταγραφική περίοδο αποψιλωνόμαστε από τους ποιοτικότερους κατά τεκμήριο παίχτες μας χωρίς σημαντκά ανταλλάγματα. Ο Μανιάτης είναι αυτή τη στιγμή ο πιο σταθερός παίχτης του Ολυμπιακού στη μεσαία γραμμή. Πόσο στοίχισε η μεταγραφή του και πόσο του Μακούν; ποιος επωφελείται από τέτοιου είδους συναλλαγές; τώρα έπεται ο Σιόβας μετά άλλοι και πάμε λέγοντας. Ποιος θέλει να μείνει ενεργός φίλαθλος μιας τέτοιας ομάδας; Τι ψυχικό κόστος πλήρώσαμε πέρσι με την αδειοδότηση της ομαδας, τι ψυχικές και πνευματικές δυνάμεις καταναλώσαμε; πόση φθορά υποστήκαμε; Μην απορείτε λοιπόν από την απουσία του κόσμου από το γήπεδο μετά από δυο αρνητικά αποτελέσματα. Είναι φυσικό, αν συνυπολογίσετε και τους παράγοντες που προαναφέρθηκαν.
Ας έρθω τώρα στο ρόλο της νέας διοίκησης. Είναι γεγονός ότι παρέλαβε χάος. Παίχτες πανάκριβοι (έργο Τσακίρη) προπονητής πανάκριβος (έργο διαχρονικών), κανένα πρόγραμμα κανένας σχεδιασμός. Όλα στην τύχη χρωστούσαμε σε όποιον πέρασε από τη Νέα Σμύρνη είτε ακούμπησε είτε όχι. Αποφάσισε την οικονομική εξυγίανση. Έδιωξε παίχτες με αποζημίωση ή όχι, πούλησε παίχτες, έδιωξε τον προπονητή, διακανόνισε χρέη με συνέπεια και φρόνηση θα έλεγα και κυρίως συναινετικά, κάτι απαραίτητο για την αδειοδότηση. Δεν μπορώ να μην το αναγνωρίσω. Πλησιάζουμε στην οικονομική εξυγίανση. Αυτό όλοι περίμεναν ότι θα είχε μεγάλο αγωνιστικό κόστος. Δεν είχε όμως η ομάδα με Λεμονή συγκέντρωσε 15 βαθμούς στον 1ο γύρο και έχει 14 στο δεύτερο σε 10 αγώνες. Δεν μπορώ παρά να το πιστώσω στην νέα διοίκηση και να την ενθαρρύνω να συνεχίσει να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά. Η εκ του ασφαλούς αρνητική κριτική για τους πάντες δεν είναι πάντα εποικοδομητική, ακόμα και αν σε κάποια σημεία είναι σωστή. Εγώ τουλάχιστον στην παρούσα κατάσταση θα την αποφύγω.
Θα συμφωνήσω πλήρως με την άποψη του ΝΚ99 ότι αυτή η διοίκηση δεν απευθύνθηκε στην ψυχή του μέσου Πανιώνιου (τουλάχιστον στα λόγια όπως έκαναν κάποιοι προηγουμένως αλλά έπρατταν άλλα πίσω από τις πλάτες μας). Θέλει πολλή δουλειά το επικοινωνιακό κομμάτι της ομάδας, κάτι που έκανε θαυμάσια ο Λϊνεν, που έδινε ελπίδα και προοπτική αλλά με τα λεφτά του Τσακίρη που τώρα δεν υπάρχουν.
Θα ήθελα και γω περισσότερη ενημέρωση και διαφάνεια για το κόστος των μεταγραφών κάτι που γινόταν την εποχή Τσακίρη ως μη όφειλε αλλά αποφεύγεται τώρα που κανείς από αυτούς που τις διενεργούν δε δίνει λεφτά. Να περιμένουμε τις εξελίξεις

General Tanz είπε...

Τελικα θα μαζευτουμε το Σαββατο να δουμε το ματς στο Μεμπερς??

zamis είπε...

εχουμε αλλη επιλογη?..

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Εγώ ρε παιδιά δέν καταλαβαίνω τί σόι οικονομική εξυγείανση γίνεται. Η Διοίκηση αυτή υποτίθεται πως είναι τού ερασιτέχνη που έχει στη διαχείρησή του και την ΠΑΕ. Εντάξει όλους μάς ενδιαφέρει η ποδοσφαιρική μας ομάδα, αλλά...όλα τα λεφτά που εισπράτει ο ερασιτέχνης πού πάνε; μάλλον στην ΠΑΕ φαίνεται. ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι σε όλα τα τμήματα τού ερασιτέχνη είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες. ΟΛΟΙ οι προπονητές όλων τών τμημάτων επίσης απλήρωτοι εδώ και μήνες, και το χειρότερο είναι πως δέν φαίνεται διάθεση και δυνατότητα να τους πληρώσουν. Ο Πανιώνιος έχει πολλά παιδιά σε όλα τα αθλήματα και έστω και με μειωμένα κατά 30% τα έσοδα όπως λες φίλε μου BRFUN, μπαίνουν πολλά λεφτά στα ταμεία. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ;;; Γιατί δέν δίνουν κάτι έναντι στους ανθρώπους που είναι απλήρωτοι για μήνες; Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό. Ο Πανιώνιος είναι ο πιό ακριβός σύλλογος για να αθληθεί το παιδί σου και βέβαια έχεις και τις αντίστοιχες απαιτήσεις (καλούς προπονητές, κ.λ.π). Όταν το καλοκαίρι θα φύγουν οι απλήρωτοι προπονητές (των 600 ευρω το μήνα-μή φανταστείτε τίποτα τρελλά λεφτά) και για την επόμενη σαιζόν προσλάβουν παιδάκια τελειόφοιτους τής Γυμν. Ακαδημίας, γυμναστές με 150 ευρώ μισθό, νομίζουν εκεί στη διοίκηση πως θα εξακολουθήσουν να έχουν την ίδια προσέλευση παιδιών και τις ίδιες τιμές όπως τώρα; Άν απαξιωθεί και ο ερασιτέχνης...πάει τη βάψαμε παιδιά... Τώρα, σου λέει ο άλλος πάω το παιδί μου στον Πανιώνιο, γίνεται σοβαρή δουλειά εκεί. Στην ομάδα που προπονείται ο γυιός μου στο ποδόσφαιρο (γεν.το 2000) έρχονται δύο παιδιά από την Καισαριανή και ένα από την Κυψέλη. Οι πατεράδες τους σιχαθήκανε αυτά που βλέπανε στις διάφορες μικροομάδες που τα πηγαίνανε πριν και είναι πάρα πολύ ευχαριστημένοι στον Πανιώνιο. Τί θα γίνει λοιπόν; θα καταντήσουμε κι εμείς σάν τους μικροσυλλόγους; Ρε αν δέν πληρώνεις τους ανθρώπους χάρη στους οποίους μπορείς και λειτουργείς και είσαι και μάγκας, δέν υπάρχει φως στο τούνελ...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Και βέβαια να μαζευτούμε στο ΜΕΜBERS να δούμε το παιχνίδι όλοι μαζί! Και γαμώ!!!

zamis είπε...

http://www.sportdog.gr/article/93870/oi-heironomies-tou-done

br fun_atic είπε...

τα πράγματα στον ερασιτέχνη είναι πολύ περισσότερο απλά, απ' όσα πολλοί πιστεύουν...

Ξεκινάμε από ένα απλό θέμα. Φευγουν χρήματα από τον ερασιτέχνη προς την Π.Α.Ε; Όχι...Στο βαθμό που γνωρίζω και στην Π.Α.Ε υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις στις πληρωμές, πράγμα που ασφαλώς δεν θα υπήρχαν αν μεταφέρονταν χρήματα.

Για ποιό λόγο ο αρασιτέχνης αντιμετωπίζει πρόβλημα; Γιατί κάποιοι θέλησαν να κρατήσουν τμήματα επιπέδου Τσακίρη, χωρίς να έχουν τις οικονομικές δυνάμεις... Αυτό σημαίνει ότι δημιουργήθηκαν υποχρεώσεις του συλλόγου γενικά οι οποίες είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ. Πρακτικά όλοι μας δίναμε χρήματα για να συντηρούνται τα ακριβά τμήματα. Και πάλι δεν έφταναν.

Όπως γνωρίζουμε όλοι καλά, το καλοκαίρι δεν ψηφίστηκε προυπολογισμός...Η νέα διοίκηση εκ των πραγμάτων αναγκάστηκε (μια που ανέλαβε μέσα στη χρονιά) να τρέξει το μαγαζί με τον προυπολογισμό που είχε στα χέρια της. Διαπίστωσε από την πρώτη στιγμή ότι ο προυπολογισμός αυτός ΄ταν τουλάχιστν φανταστικός.

Η νέα διοίκηση παρέλαβε μια κατάσταση όπου κανείς (πλην ενδεχομένως της μπουτικ) δεν έδινε χρήματα στον ερασιτέχνη (από τα πάγια έσοδα), όπου ι συνδρομές ήταν κάτω σε επίπεδο 30% τουλάχιστον και που έσκαγαν καθημερινά απαιτήσεις από απλήρωτους παίκτες, προπονητές κ.λ.π

Να λοιπόν που πάνε τα χρήματα που μας λείπουν...

Μέσα σε αυτό θα προσθέσει κανείς τους απίστευτους μισθούς κάποιων και πολλά άλλα θέματα (μικρά ή μεγάλα) τα οποία βρίσκουμε καθημερινά...

σε ένα μαγαζί Ακραιφνή που τα αναμενόμενα έσοδα είναι 1.000.000 ευρώ, έχεις μείωση 30% και μπάτζετ 1.500.000 ευρώ, δεν έχεις περιθώριο για να διευκολύνεις ταμειακά την Π.Α.Ε...Το οποίο βέβαια είναι έτσι κι αλλιώς παράνομο...

br fun_atic είπε...

θα σου πω μόνο ότι ο Πανιώιος των τόσων υποτίθεται εσόδων δεν έχει τα χρήματα να βοηθήσει στο θέμα της ανακατασκευής του γηπέδου (από το οποίο ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ) και αναγκαζόμαστε να βάζουμε στα γεράματα τα κοντοβράκια, ούτε καν τα χρήματα για να αγοράσει την κουβέρτα κάλυψης της πισίνας (από την οποία ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ)... Ποιά Π.Α.Ε και τρελά έσοδα;

panthiras83 είπε...

ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 2200ΕΥΡ.,ΚΑΙ 700 ΚΑΙ 800,ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ,ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ 300 ΕΥΡΟ.ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΟΓΟ.ΓΕΜΗΣΕ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΕ ΓΛΥΦΤΕΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ,ΚΑΙ ΚΑΗΜΕΝΕΣ......

stam είπε...

Δεν είπε κανεις ότι ο Μπεος είχε όραμα αλλα είναι Πανιωναρα κ κατάφερε να κρατήσει την ομάδα σε εποχές με πολυ πιο δυνατούς ανταγωνιστές. Θυμάται κανεις τι ομάδα είχε παραλάβει; Διαλυμένη κ έτοιμη για φουντο. Ήταν κανένας κροισος ο Μπεος κ δεν το ξέραμε; Άσχετα που λόγω χαρακτήρα κατέληξε εκει που είναι. Αλλα τι να λέμε εδω υπάρχουν άτομα δίπλα μου στην 4 που βρίζουν ακόμα τον Τσακιρη κ τον λένε καταστροφεα του συλλόγου...
Αυτο που θέλω να πω είναι ότι ομάδα με διοίκηση ερασιτέχνη σε βάθος χρόνου δεν πρόκειται να επιβιώσει. Κ μην κανουμε συνειρμούς με τον Άρη κ τη Λέσχη γιατι είναι αλλα τα μεγέθη. Εδω θα ήταν ενδιαφέρον να δει κανεις ποσος κόσμος θα ήταν διατεθειμένος να στηρίξει οικονομικά ένα τέτοιο σχέδιο. Σίγουρα πολυ λιγότεροι κ απο τα διαρκείας φέτος.
Κάντε τη δουλειά που σας ανατέθηκε κ φροντίστε για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

stam είπε...

Κ αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση του χρόνου δεν φα έρχονται ούτε αυτοί οι 1000 που μαζευτηκαμε με τη Δόξα. Μην αναρωτιεστε λοιπόν γιατι το γήπεδο κ στα κρίσιμα παιχνίδια είναι άδειο.
Ο Πανιώνιος όπως είναι τώρα αποπνέει μιζέρια κακά τα ψέμματα κ πέρα απο κάποιους απο εμάς που θα πάμε γήπεδο ο κόσμος να χαλάσει, οι πιο πολλοί βαριουνται. Γιατι δεν υπάρχει υψηλός στόχος γιατι δεν βλέπει κανεις προοπτική γιατι σε χαλάει να βλέπεις τους καλύτερους παίκτες σου να σου φεύγουν τσάμπα κ να βολευεσαι με τα αποφαγια των άλλων.
Εκει κολλάει το όραμα να γυρίσεις σε κάτι καλύτερο που το έχεις ζήσει πριν λίγα χρονια. Ο κόσμος θέλει προοπτική για να ξαναγυρίσει κ προς το παρόν δεν το βλέπει.

Costix είπε...

Βρε Πανιωναρες, μην χανετε το focus σας. Θυμηθειτε για πιο λογο γινατε Πανιωνιοι, οντας πιτσιρικαδες. Τι μου τσαμπουνατε τωρα για υψηλους στοχους και πρασινα αλογα ?? Ποτε δλδ ειχαμε υψηλους στοχους ?? Μια ζωη στην κοντρα και στην μιζερια ειμασταν, αλλα παντα ξαναγεννιομασταν μεσα απο τις σταχτες μας. Αλλες αντιστοιχες ομαδες (Απολλωνας/Εθνικος) δεν αντεξαν, γιατι δεν ειχαν το δικο μας μεταλο.

Εδω με τον Τσακ και τα λεφτα του, και με το ζορι κυνηγουσαμε μια θεση στην Ευρωπη. Οποιος ηθελε ψηλους στοχους και κουραφεξαλα, εγινε γαυρος, βαζελος, αντε και χανουμακι. Η Πανιωνια κοσμοθεωρια αλλα πρεσβευει και κυριως την κοντρα με το κατεστημενο. Εμεις διαλεξαμε να γινουμε οι Δαυιδ εναντιον των Γολιαθ του ποδοσφαιρου. Μην λησμονειτε.

Και καλου-κακου ξαναδιαβαστε τον δεκαλογο του Γκρινιαρη μερικες φορες για να τονωσετε μεσα σας τα Πανιωνια ιδεωδη, αν εχουν ατονισει.

General Tanz είπε...

Respeeeeect Costix!!!!

br fun_atic είπε...

Σύντομα και σε t shirt

Panos είπε...

Ακραιφνή Πανιώνιε όταν ένας Σύλλογος έχει έξοδα 1.450.000 και έσοδα 850.000 και ταυτόχρονα το 40% από τα έσοδα του πάει σε ένα άθλημα (το οποίο μάλιστα εμφανίζεται ως ερασιτεχνικό (!!), τότε το να ψάχνεις πού πάνε τα λεφτά είναι χωρίς νόημα.
Σίγουρα πάντως δεν πάνε στην ΠΑΕ. Εκτός αν θεωρείς ότι η καθυστέρηση εκκαθάρισης 2 αγώνων της ΠΑΕ στοιχειοθετεί χρηματοδότηση της από τον Ερασιτέχνη (μιλάμε για 2.000 max).

Φίλη Ακραιφνή δεν υπάρχει μεγαλύτερη στενοχώρια από το ακούς διαρκώς από τους εργαζομένους του Συλλόγου την αγωνία τους για τα λεφτά που τους οφείλονται. Δυστυχώς αυτό το ζήτημα θα λυθεί οριστικά μόνο με την κατάρτιση των προϋπολογισμών της νέας περιόδου, όπου θα μπει δια παντός τάξη σε αυτήν την παράκρουση που ταλανίζει το Σύλλογο τα τελευταία χρόνια (να διατηρεί επαγγελματικά τμήματα με προϋπολογισμούς απίστευτους και ταυτόχρονα να αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενους για μήνες).

Δεν είναι καιρός για μεγάλα λόγια, αλλά για δουλειά, από όλους, για να περάσει ο Πανιώνιος σε μια ισορροπημένη περίοδο και να ξανααποκτήσει επιτέλους την παλιά του ταυτότητα. Ενας Αθλητικός Σύλλογος που παράγει αθλητισμό και δεν καταναλώνεται σε χίμαιρες.

Costix είπε...

Καλημερες,
εχω καλα νεα, ο Αλεξ ειναι πολυ καλυτερα και μαλλον θα μπορεσει να παιξει. Θα τα πουμε στο members στις 5 ????

Endys είπε...

Ου γαρ έρχεται μοναχό το γείρας....

Χωρίς να είναι ο αποκλειστικός υπέυθυνος, ίσως να μην φέρει καν ευθύνη για τα γκολ, όμως είδαμε τι γίνεται όταν ο τερματοφύλακάς σου πάσχει από ρευματισμούς και πρεσβυωπία.
Το τρία γκολ του Άρη επιπέδου 5Χ5, ειδικότερα το τρίτο.

Costix είπε...

Για να ειμαστε και δικαιοι, τελικα ηταν οφσαιτ το τριτο γκολ του Ντιμπαλα.