Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Πίκρααααααα

Είδα σήμερα ένα φίλο, ένα από τα πρόσωπα που πραγματικά υπολήπτομαι
στον Πανιώνιο. Ο φίλος αυτός είχε περάσει όλο το βράδυ βλέποντας και ξαναβλέποντας
τις φάσεις του αγώνα. Όσες φορές κι αν τον είδε δεν κατάλαβε πως έγινε να δεχθούμε
τρία γκολ σε επτά λεπτά και να γίνουμε μεζεδάκι στο πάρτυ γενεθλίων του Άρη.
Πρώτα απ' όλα το χθεσινό ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Η ομάδα
μπορεί και να έπιασε την καλύτερη απόδοσή της φέτος. Κι όμως έφυγε με τέσσερα
γκολ στην πλάτη, μολονότι είχε καταφέρει να ανατρέψει το σκορ αλλά και να βρεθεί
μπροστά, σε μια έδρα που αποτελεί διαχρονικά κόλαση για τον Πανιώνιο. Παραλίγο
να σφραγίζουμε από χθες την παραμονή στην κατηγορία...Δεν έγινε. Πληρώσαμε το
μπλακ άουτ του Μιχαηλίδη που αν και ξεκίνησε καλά, θεωρώ ότι είχε προσωπική ευθύνη
σε όλα τα γκολ. Κρίμα, γιατί στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν από τους καλύτερους.
Το χθεσινό παιχνίδι μας πόνεσε όλους. Μας απέδειξε όμως για άλλη
μία φορά ότι διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα απ' όσες διεκδικούν την παραμονή. Το
μόνο που χρειάζεται είναι να το επιβεβαιώσουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Κυρίως
στα εντός έδρας με τη Λειβαδιά και την Ξάνθη.
Ας σταθούμε δίπλα στην ομάδα και αν βοηθήσουμε να ολοκληρωθεί
αυτή η τόσο δύσκολη χρονιά με επιτυχία. Έμειναν δύο παιχνίδια. Ας πάψουμε
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να βρίσκουμε δικαιολογίες για να απέχουμε από το γήπεδο.

70 σχόλια:

zamis είπε...

Με Μητρογλου και Μαχο θαμασταν εκει που ειναι τωρα τα Σπανοδωνια.

Χάρης είπε...

Στό 69ο λεπτό αργοπόρησε ο Ντιμπαλά νά κάνει τό 1-3, μέ τόν ΄Αρη νά παίζει ουσιαστικά μέ 10 παίχτες, τό παιχνίδι θά είχε τελειώσει εκεί. Συμφωνώ στήν ευθύνη τού Μιχαηλίδη ειδικά στά δύο πρώτα γκόλ. Ακόμα δέν μπορώ νά καταλάβω τί αλλαγές ήταν αυτές πού έκανε ο Μάντζιος. Μέ τό πού μπήκε ο Φανούρης φάγαμε τρία γκόλ(κατσικοπόδαρος είναι;).
Είναι απαράδεκτη η εικόνα άδειων εξερδών στά τελευταία παιχνίδια στήν Νέα Σμύρνη. Πρέπει νά γεμίσει τό γήπεδο μέ Λεβαδειακό καί Ξάνθη καί νίκη στό άδειο ΟΑΚΑ.

Endys είπε...

Ου γαρ έρχεται μοναχό το γήρας....

Χωρίς να είναι ο αποκλειστικός υπέυθυνος, ίσως να μην φέρει καν ευθύνη για τα γκολ, όμως είδαμε τι γίνεται όταν ο τερματοφύλακάς σου πάσχει από ρευματισμούς και πρεσβυωπία.
Το τρία γκολ του Άρη επιπέδου 5Χ5, ειδικότερα το τρίτο. Αν είναι δύνατόν να υπάρχει μόνος του παίχτης στο πέναλντι από κόρνερ. Αυτά δεν γίνονται ούτε όταν παίζει το Ιώδιο με την Κυανέρυθρη Θύελλα.

Ron Barceló είπε...

Ο Παράσχος έκανε χαλαρό διπλό στην αδιάφορη Δράμα και έρχεται να κλειδώσει την σωτηρία στη Νέα Σμύρνη.
Πιστεύω ότι είναι εμφανές ότι ο Λαβαδειακός έχει καλύτερη ομάδα από το φετινό Πανιώνιο. Ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε τυχεροί και θα δώσουμε τέλος σε άλλη μια βασανιστική χρονιά.
Οσο για το χθεσινό κατόρθωμα, δεν μπορώ να πω ότι μου προκάλεσε έκπληξη.
Από το φετινό Πανιώνιο όλα πρέπει να τα περιμένεις.
Η μοναδική ομάδα που δέχτηκε 4 γκολ από τον Άρη, η μοναδική ομάδα που δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Κοστάντζο, η μοναδική ομάδα που έφαγε 3 γκολ σε 6 λεπτά και άλλα πολλά αξιοπερίεργα.
Και κάτι τελευταίο: προτού κράξετε το μπαρμπα-Μιχαιλίδη, ρίξτε μια ματιά στα απανωτά εγκληματα του Σιόβα που παίζει πλέον εκτός συστημάτων, για την πάρτη του.
Το γνώριμο σκηνικό στον Πανιώνιο. Αν δε γουστάρεις ρε Σιόβα, πούλο και στους γαύρους από τώρα.

br fun_atic είπε...

Διάβασα και σε άλλα μπλόγκ τα σχόλια περί της αλλαγής του Αντούνιεθ και της εισόδου του Φανούρη. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς προσέξατε εσείς, αλλά εγω προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω σε τι φταίει ο Φανούρης...

Ο Λεβαδειακός έχει μια χαρά ομάδα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχει καλύτερη από τον Πανιώνιο.

Ως προς τα ρεκόρ...Όταν η ομάδα βρίσκεται σε μπλακ άουτ δεν είναι περίεργο να δεχθεί τρία γκολ...Είναι άδικο όμως να έχεις παρουσιάσει πάρα πολύ καλή εικόνα, να έχεις ανατρέψει εκτός έδρας σκορ να έχεις πετύχει δύο γκολ, να έχεις χάσει ευκαιρίες, να σου ακυρώνεται γκολ ( τη φάση του Ντιμπαλά δεν την έχω ξαναδει, οπότε δεν είμαι σίγουρος για την ορθότητα της απόφασης) και να ρίχνεις την καρδάρα με το γάλα...

NK99 είπε...

Παρότι δεν το είδα δεν μπορώ να δεχτώ ότι έγινε κάτι ύποπτο. Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι που αντίθετα με την πορεία τους στο πρωτάθλημα ο μεν Άρης ήταν απίστευτα εύστοχος και εμείς πολύ παραγωγικοί για εκτός έδρας παιχνίδι.

Επειδή από τα σχόλια που διάβασα στα blogs αφήνονται υπόνοιες καλό είναι η διοίκηση και οι παικτες έστω για μία φορά να απευθυνθούν πειστικά προς τον κόσμο. Μείναμε λίγοι και αν αφήνονται οι φήμες να οργιάζουν ο Πανιώνιος θα φτάσει να παίζει μπροστά στη διοίκηση και σε λίγους οργανωμένους. Μην ξεχνάμε ότι παίζουμε σε ένα βρώμικο πρωτάθλημα και ο κόσμος έχει δίκιο να υποψιάζεται.

Η άποψη μου είναι ότι αγωνιστικά ο Πανιώνιος είναι κατώτερος μόνο από τις ομάδες που είναι στην πρώτη πεντάδα και αυτό πιστώνεται στο Μάντζιο από τον οποίο περιμένω πολύ περισσότερες πρωτοβουλίες και ρίσκα.

Πέρσι θεωρήθηκε προπονητικό κατόρθωμα η σωτηρία μιας ομάδας με Μήτρογλου, Μπαλαμπαν, Ριέρα, Τσότσαλιτς, Μάχο, κ.α. Φέτος να δώ τον ακριβοπληρωμένο κόουτς με τους παίκτες που έχει στον Παναιτωλικό....

Griniaris είπε...

Όταν η αντίπαλη ομάδα έχει τέσσερα γκολ σε τέσσερις προσπάθειες που πήγαν προς το τέρμα,δεν απομένουν να πεις και πολλά.Κρίμα γιατί ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον Άρη...

dimosthenis είπε...

Δυστυχώς εκεί που λέγαμε βρήκαμε τερματοφύλακα ο Μιχαηλίδης μας θύμισε το Μιχαηλίδη με το γαύρο. Στατικός, αναποφάσιστος, με αργές αντιδράσεις, ούτε καταλάβαινε τι γίνεται στην περιοχή του. Το δεύτερο και τρίτο γκολ είναι μνημεία κακής διαχείρισης από την πλευρά του.
Όμως και ο Άκης διαχειρίστηκε κάκιστα την ομάδα στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Ο Άρης αλλάζει ένα μέσο με ένα υψηλόσωμο επιθετικό (Τριανταφυλλάκος στη θέση Καπετάνου), ο δικός μας προπονητής αντι να θωρακίσει τα μετόπισθεν, αφού ο Άρης απειλεί μόνο με στημένα και σέντρες βάζοντας ένα επιπλέον υψηλόσωμο αμυντικό (Αυλωνίτης) βγάζει ένα μέσο που μαρκάρει και βάζει το Φανούρη που δε μαρκάρει. Στη συνέχεια βγάζει τον Όμο και βάζει τον Οκόγιε. Πάμε να ρίξουμε 5 γκολ στον Αρη; Αποτέλεσμα τρώμε μέσα σε 6 λεπτά τρία γκολ από τον Άρη που ουσιαστικά παίζει με 10.
Να προσθέσω και το άναρχο παιχνίδι του Σιόβα από το κέντρο της άμυνας μπήκαν τα τρία γκολ, ενώ ο ίδιος αναλάμβανε επιθετικές ενέργειες που μάλλον τον αποπροσανατόλιζαν.
Κι όμως παίξαμε εξαιρετικά για 70 λεπτά φτιάξαμε ευκαιρίες, δείξαμε ομάδα και όταν χρειάστηκε απλώς να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα που ήταν το πιο εύκολο τα κάναμε μούσκεμα.
Ευτυχώς στα Γιάννενα δεν κέρδισε κανείς και ο Παναιτωλικός έμεινε στους 25. Ελπίζω και η Κέρκυρα να χάσει ήδη ο ΠΑΟΚ προηγείται με 0-1.

br fun_atic είπε...

Το μεγάλο πρόβλημα του Αντούνεθ βέβαια είναι η φυσική κατάσταση...Πάντα γίνεται αλλαγή γι αυτό το λόγο. Δεν είδαμε πιο πάγκο είχε χθες ο Άκης; Τι να έκανε; Να κρατούσε ένα σκασμένο παίκτη; Ποιά άλλη επιλογή είχε;

NK είπε...

ημασταν καλυτεροι του αρη
αλλα με παγκοτερμα και νοοτροπια ομαδας γειτονιας (δεν νοειται επαγγελματικη ομαδα να μην καταπινει την μπαλα μετα το 1-2 με αυτον τον ανευρο αρη)......
το κακο για μας ειναι οτι τα παραρτηματα αγρινιο και κερκυρα παιζουν με τα αλλα παραρτηματα (ξανθη οφη) αλλα και τον ιδιο τον γαυρο οποτε πιστευω οτι θελουμε 2 νικες και γι αυτο θα ματωσουμε για να σωθουμε.

br fun_atic είπε...

Εδώ υπάρχει μια πολύ καλή ανάλυση του παιχνιδιού από την άποψη της τακτικής. Ίσως και να έχει δίκιο σ' αυτό που γράφει για την διαχείριση του παιχνιδιού μετά το 1-2, απλά δεν ξέρω αν ο Άκης είχε παίκτη για να το κάνει...

http://www.overlap.gr/?p=16692

zamis είπε...

Διαφωνω με το οβερλαπ.Καλα εκανε ο Ματζιος και δεν εβγαλε επιθετικο.Εχει τον ελεγχο του αγωνα,φερνει Ροκα πισω και προσπαθει να πετυχει τριτο,κατι που φαινεται πολυ πιθανο συμφωνα με την ροη.
Αν εβγαζε επιθετικο,αρχιζε το ταμπουρι και χαναμε,θα λργαμε τι πηγε κι εκανε,φοβηθηκε το ματς.

IWN1998 είπε...

Υπερβολικη η αποψη περι πληρους ευθυνης Μιχαηλιδη. Τον Τριανταφυλλακο στο τριτο γκολ δεν τον μαρκαρε κανεις μεσα στην περιοχη. Η αμυνα κανει τον τερματοφυλακα και ο τερματοφυλακας την αμυνα. Ο Μιχαηλιδης εχει τις ευθυνες του αλλα αυτο δεν απαλλασει τους υπολοιπους παραγοντες της ηττας.

Επισης οταν βγαζεις εναν αμυντικογενη και βαζεις εναν επιθετικογενη σε σημειο που περιμενεις την υστατη πιεση του αντιπαλου που χανει, νομιζω οτι αυτο τα λεει ολα. Και ο Μαντζιος δεν ειναι ασχετος.

Αν ενδιαφερεστε για τον παγκο, υπηρχαν οι αμυντικογενεις Πετκακης και Αναστασοπουλος που μπορουσαν να κανουν τη δουλεια.

Κατα τ' αλλα, ο καθενας βλεπει τις φασεις και κρινει οσο μπορει αντικειμενικοτερα.
Παντως το Φανουρη στο προηγουμενο ματς που δεν υπηρχε τοσο αναγκη για αμυνα, σε αναλογη αλλαγη δεν τον εβαλε ο κοουτς.

IWN1998 είπε...

Αν εβαζε επιθετικο που στοιχειωδως μαρκαρει και οχι με τα ματια τοτε θα ειχε καποια εννοια το επιχειρημα του φιλου Zami. Αν κερδιζεις και μπορεις να μην αλλαξεις το συστημα που σε φερνει ως τοτε νικητη, τοτε αυτο ειναι το καλυτερο. Τωρα να εχει τετοια εμπιστοσυνη στην αμυνα μας ο Μαντζιος και να εφαρμοσει το "η καλυτερη αμυνα, ειναι η επιθεση", OK αν θελουμε να το δουμε ετσι ας το δουμε. Δεν εχει πια σημασια εξαλλου. Παμε για αλλα πιο κρισιμα και ας αναλογιστουμε την ομοιομορφια των κρισεων μας για αλλη ωρα και χρονο πιο ανετο...

General Tanz είπε...

Για μενα ειναι 100% παιχνιδι που χανει ο Μιχαηλιδης, και μονο αυτος. Το γκολ της ισοφαρισης ειναι να τραβας τα μαλλια σου!!!
Συνεχιζουμε.

zamis είπε...

Τελικα νομιζω η ''διαφωνια''αφορα τον Φανουρη γιατι το συστημα δεν το αλλαζει,απλα στη θεση του Ροκα που ερχεται πισω μπαινει ο Φανουρης.
Τωρα να σου πω Ιωνα οτι θα ηθελα κι εγω καποιον αλλο στη θεση του Φανουρη,που να μαρκαρει κι ολας,ok αλλα η λογικη της αλλαγης για μενα ειναι σωστη.
Η τραγωδια ειναι στα μαρκαρισματα των στημενων και στον πολυ κακο-για να μην πω τιποτα αλλο-τερματοφυλακα.

panthiras83 είπε...

ΜΑΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΟΜΑΔΑ,ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΟΚΟΓΙΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ.....Ο ΑΡΗΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ 4ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ,ΕΝΩ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑΜΑΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΕΝΩ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ Κ20 ΚΑΙ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ.ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΙΝΕΤΕ?ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΝΟΜΑ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ?

zamis είπε...

Η αλλαγη Οκογιε ειναι λαθος το οποιο γινεται στην απελπισια της στιγμης,η ομαδα μετα το δευτερο-και εν μερει λογω της εισοδου Φανουρη-διαλυεται,ο Σιοβας χτυπαει φαουλ με Μενδρινο διπλα κλπ.
Σαφως αυτα χρεωνονται στον προπονητη αλλα του πιστωνεται κι ενας εξαιρετικος στην αναπτυξη Πανιωνιος.
Και βεβαια αλλιως ειναι να πρεπει να αποφασισεις την ωρα του αγωνα κι αλλιως να διαπιστωνεις οτι αυτο που σχεδιασες σου στραβωσε.
Ο Πετκακης ειχε παιξει αθλια στο τελευταιο παιχνιδι,ο Αζερος μια απ'τα ιδια με Φανουρη,ξερω γω..
Δεν ξερω τι γινεται με τα πιτσιρικια και για ποιους ακριβως μιλαμε,αν μπορει ο φιλος panthiras 83 ας μας πει περισσοτερα.
Κανεις δεν θελει να κρατιουνται πισω μικροι για να παιζουν Οκογηδες,απο την αλλη αυτοι που πηραμε τον Γεναρη εχουν βοηθησει πολυ.
Με καποιες χτυπητες εξαιρεσεις βεβαια..

zamis είπε...

ρε παιδια ξαναβλεπω και ξαναβλεπω πως τρωει το δευτερο και τρελλαινομαι.
Μονο τελειωμενοι πεφτουνε ετσι σα να πηγαινουνε για υπνο.
Αμ το τεταρτο..

br fun_atic είπε...

o Κούρος είναι καλή περίπτωση και ο Σταυροθανασόπουλος. Εννοείται ότι αν δεν είχε τραυματιστεί ο Κολοβός, σήμερα θα έπαιζε (νομίζω δηλαδή)...

Θεωρώ ότι η αμυντκή λειτουργία από Μάντζιου είναι σχετικά καλή, εξακολουθεί βέβαια να υστερούμε πάρα πολύ στις στημμένες φάσεις και εννοείται ότι δεν έχουμε βρει σταθερότηα κάτω από τα δοκάρια...

zamis είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=128995527

γιατι τετοια κριση ξαφνικα?
μαλλον κατι χανω..

NK99 είπε...

Έγραψα χθες ότι δεν μπορώ να δεχτώ ότι έγινε κάτι ύποπτο αλλά αν με αφορμή μία ήττα ξεσπάσει κρίση τότε μάλλον έχουν δίκιο όσοι υποψιάζονται ότι κάτι μπορεί να έγινε.

panthiras83 είπε...

ΑΚΟΥΣΑ ΑΓΑΠΗΤΕ zami ΟΤΙ ΧΘΕΣ Η Κ20 ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΝΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 0-3.ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΤΟΥΝΙΕΣ ΑΠΤΟΝ ΚΟΥΡΟ Η Ο ΟΚΟΓΙΕ ΑΠΤΟΝ ΜΠΟΥΖΑ,ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ.ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΜΕ.ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΝΑΜΕ 8 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ20 ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΒΟΥ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΕΣ....Υ.Γ.ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΟΝΤΕ....

zamis είπε...

Μακαρι φιλε panthira 83 να μην χαθουνε οι μικροι μας,σχεδον ολοι τη δικη σου λογικη εχουμε.
Νομιζω αυτο θα φανει στην επομενη χρονια που θα μπορουμε καλυτερα να κρινουμε το τεχνικο τιμ.
Θεωρω σιγουρο οτι καποιοι απο αυτους που εχουμε τωρα δεν θα υπαρχουν του χρονου ειτε λογω μεταγραφων ειτε επειδη δεν κανουν.
Ισορροπια παντως ειναι το ζητουμενο.

dimosthenis είπε...

Σήμερα Δευτέρα είναι μια άλλη μέρα. Το γράφω για μένα, τους συμπανιώνιους του μπλοκ, τους παίχτες, τον προπονητή και κυρίως τη διοίκηση μετα το άρθρο του "σέντρα". Αυτό σημαίνει ότι παρά το γεγονός ότι χάθηκε ένα ματς άδικα παρά τη σπουδαία εμφάνιση 70 λεπτών δεν είμαστε σε χειρότερη μοίρα σε σχέση με τις δυο ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις 14 και 15 που έχασαν κι αυτές.
Μονόδρομος λοιπόν η νίκη την Κυριακή με Λεβαδειακό. Η διοίκηση καλά θα κάνει ενωμένη να βγει και να ανακοινώσει ότι στηρίζει παίχτες και προπονητή και να καλέσει τους φιλάθλους σε συσπείρωση. Κάθε άλλη διασπαστική ενέργεια ισοδυναμεί με αυτοκτονία. Επίσης η διοίκηση οφείλει να μην αφήσει απροστάτευτη την ομάδα από τη διαιτησία, που είναι ο παράγοντας που θα κρίνει ως ένα βαθμό το παιχνίδι. Διαιτησία ανάλογη αυτής με τον Ατρόμητο πρέπει πάση θυσία να αποφευχθεί.
Προπονητής και παίχτες να διαμορφώσουν μια νικηφόρα ψυχολογία και να τα δώσουν όλα στο γήπεδο. Αν είμαστε ικανοί να βάζουμε δυο γκολ στην έδρα του Άρη στο γήπεδό μας πρέπει να λιώνουμε αντιπάλους του επιπέδου Λεβαδειακού. Ο Άκης ως παίχτης είχε την ψυχολογία του μαχητή ας τη μεταδώσει και στους παίχτες του τώρα ως προπονητής, ώστε την Κυριακή να τρώνε σίδερα.
Είναι η σειρά ημών των φιλάθλων να υπστηρίξουμε την ομάδα με όλες μας τις δυνάμεις. Αυτή την Κυριακή ειδικά που ο αγώνας είναι στις 7 κάθε άλλη απασχόληση να μπει στην άκρη και να εμφανιστούμε ενωμένοι και ζεστοί, ώστε να βοηθήσουμε την τεράστια προσπάθεια εξυγίανσης που επιτελείται. Παρά τις δικαιολογημένες ή μη γκρίνιες μας το οφείλουμε στην ιστορία του Πανιώνιου και στις αξίες που η ομάδα μας τόσα χρόναι πρεσβεύει.
Ο καθένας ας πάρει τα μαθήματά του από το ματς με τον Άρη. Να δηλώσω ότι παρά την κριτική που του ασκώ, πιστεύω και στηρίζω τον Άκη και τη δουλειά του, δεν θέλω να υπάρχει ο παραμικρός υπαινιγμός για υπονόμευσή του. Έχει αναλάβει ένα τεράστιο βάρος στη μέση του πρωταθλήματος με ομάδα στους 15 βαθμούς μετά από ένα γύρο, με απώλεια 9 παιχτών και έχει ανταποκριθεί περίφημα. Η ομάδα παίζει καλή μπάλα και με την προσθήκη Ντιμπαλά είναι πολύ επικίνδυνη και επιθετικά. Οι προσθήκες Πιερ, Αντουνες, Ρόβα, Μενδρινού και Ντιμπαλά αποδείχθκαν ιδιαίτερα χρήσιμες και παράλληλα οικονομικές. Πιστώνονται και αυτές στο Μάτζιο.
Πάμε ρε μάγκες όλοι μαζί.-

Maxi είπε...

Σωστός ο Δημοσθένης.
Οι κριτικές ας μείνουν στην άκρη για το καλοκαίρι.
Γιατί είναι διαφορετικά να κριτικάρεις μιά ομάδα της Α από της Β Εθνικής.
Θέλει άλλα κουράγια.
Ας κάνουμε λοιπόν εμείς το χρέος μας κι ας γεμίσουμε το γήπεδο και μετά βλέπουμε.
Πάντως αν ρωτήσεις και την πλευρά των παιχτών, των προπονητών ή της διοίκησης δεν θα έχουν άδικο να έχουν πολλά παράπονα από το κόσμο της ομάδας.

br fun_atic είπε...

Πρέπει να ξέρετε ότι με τόσο λίγο κόσμο και με τα κλασικά υβριστικά συνθήματα,μπαίνουμε μέσα στα περισσότερα παιχνίδια...Δεν το συζητώ. Από οικονομικής άποψης αξίζει να παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών...

amanAM είπε...

Άκη, τώρα παρατήρησα πως στο αρχικό κείμενο λες πως ο Μιχαηλίδης στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν πολύ καλός. Σε ποιά φάση απειλήθηκε με την Δόξα Δράμας και σε έπεισε?

zouri1 είπε...

προσωπικα πιστευω οτι φταει Μιχαηλιδης-Μαντζιος.Ο αντουνιες ειχε κλαταρει και θατρωγε κοκκινη.Μπαινει ο γουνδουλακης που δεν εχει ψυχη,βαζει και τον οκογιε που ειναι για ερασιτεχνικο.Χασανε την συγκεντωρση τους,ο Κουρντι δεν ξερω που ηταν στο 3 ή 4 γκολ.Ντιμπαλα _κουτσι,παιζουν μια χαρα μαζι,τουλαχιστον βγηκε κατι θετικο.

IWN1998 είπε...

Καλα τα πες Zouri.
Αντωνη νομιζω οτι ο BRF αναφεροταν στον καλο Μιχαηλιδη στο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρητη.
Ο Σιδερακης ποσες αγωνιστικες εφαγε; Θα ειναι με Λειβαδια;

amanAM είπε...

στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, δεν θυμάμαι ευκαιρίες του ΟΦΗ, αντιθέτως θυμάμαι πως ο ΟΦΗ έπαιξε εντελώς μέτρια και η μοναδική φάση με την οποίαν απείλησε, ήταν ένα δοκάρι που ακολούθησε ένα φάουλ που δεν μας δόθηκε.

Βέβαια ούτε ο Άρης είχε ευκαιρίες, ο Μιχαηλίδης ήταν τύπου ανοίξαμε και σας περιμένουμε!
Οπότε τηρουμένων των αναλογιών, όντως στην Κρήτη είχε καλή απόδοση, αφού δεν έφαγε γκολ ότι πήγε προς την εστία, όπως στο Χαριλάου.

NK99 είπε...

Στο παιχνίδι με τη Δόξα απέκρουσε πολύ ωραία ένα τετατετ του Αραβίδη σε μία φάση που απαιτούσε αντανακλαστικά καθώς ήταν δυνατό σουτ και από κοντινη απόσταση. Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ήταν πολύ σταθερός στις εξόδους και όποιος είδε τον Σιδεράκη στα πρώτα παιχνίδια καταλαβαίνει πόσο σημαντικό είναι αυτό.

Σε κάθε περίπτωση ο άνθρωπος είναι στα τελειώματα και θα έχει και καλές και κακές στιγμές. Από ένα τέτοιο τερματοφύλακα περιμένεις να μαζεύει τις σέντρες στη μικρή περιοχή και να πιάνει αυτά που έρχονται πάνω του ή κοντά του.

Αν θες τερματοφυλακάρα παρακαλάς τον Τσακίρη να γυρίσει ή βάζεις τον Ανέστη και περιμένεις ότι θα εξελιχθεί. Εκτός και αν κόβει το μάτι σου και διαπιστώνεις ότι ο Ρόκα της Δόξας είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και ψάχνεις στις λατινικές χώρες να βρεις ένα τέτοιον.

IWN1998 είπε...

O Ρόκα είναι στην ηλικία του Μιχαηλίδη νομίζω. Συμφωνώ ότι είναι πολύ καλός. O Μάχο έχει φύγει; Νομίζω ακόμα στο ρόστερ τον έχουν. Νούμερο 77... Μάλλον λόγω οφειλών υποθέτω.

br fun_atic είπε...

O Μάχο ήταν τραυματίας για μεγάλο διάστημα. Σε αυτό, ακόμη κι αν του οφείλαμε χρήματα, ήταν βέβαιο ότι δεν μπορούσε να προσφέρει υπηρεσίες...

br fun_atic είπε...

@ΑΜΑΝΑΜ
Είχα στο μυαλό μου αυτά που αναφέρει ο ΝΚ99. Δεν είναι ότι είχε κατεβάσει ρολλά, αλλά σε κάθε ερίπτωση είχε καθαρίσει τις λίγες φάσεις...

Με τον Άρη, από ένα σημείο και ύστερα, ότι πηγαινε μέσα έγραφε...Είναι copy paste του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στο Καραισκάκης

IWN1998 είπε...

Αναφέρω ότι ο Μάχο που είναι καλός τερματοφύλακας βρίσκεται ακόμα στο ρόστερ μας. Υποθέτω ότι βρίσκεται σε στυλ Μπάλαμπαν, ωσότου πληρωθεί και δεν υπάρχουν σχέδια για να μείνει. Πάντως αν έπιανε ο Κούρντι τον Τριανταφυλλάκο στο κόρνερ του Ούμπιντες και δεν τον άφηνε στη μοναξιά του να σουτάρει με την πλήρη άνεσή του, μπορεί να μην είχε γίνει το 3-2 και κατά συνέπεια ούτε μάλλον και το 4-2 και τώρα δεν θα είχαμε να λέμε περί Μιχαηλίδη στην έκταση που αναφερθήκαμε. Και αν είχε μπει ένας αμυντικός μέσος αντι για τον "αέρινο" αμυντικά Φανούρη, δεν θα γινόταν πάρτι εκεί στα αριστερά μετά την έξοδο του Αντούνες. Οπότε τι να λέμε τώρα για το πόσο λουμπάγκο έχει ο Μιχαηλίδης; Τα είπαμε και τα ξαναείπαμε. Είχαμε και χειρότερους νομίζω στα δοκάρια λίγο καιρό πιο πριν. Θυμηθείτε Μπέλιτς κλπ. Εδώ ο Κρέσιτς σε πολλούς αγώνες όταν έπαιζε σε μας, είχε κάνει τις γκέλες του αιώνα...

zamis είπε...

Αυτοι που λες Ιωνα ηταν κακοι(Μπελιτς)η δεν παιζανε οσο μπορουσανε(ο Κρεσιτς ηταν εξαιρετικος για ενα γυρο πριν την μεταγραφη στον μπαοκ..).
Εδω μιλαμε για αντιδρασεις παλαιμαχου.Που κανει και δηλωσεις οτι επρεπε να κερδισουμε.Ε βεβαια,χωρις αυτον θα κερδιζαμε.

IWN1998 είπε...

Πιστεύω ότι έχει σκαμπανεβάσματα και αστάθεια λόγω απαιξίας και απροπονησιάς μηνών.

br fun_atic είπε...

Όσα αμυντικά κενά κι αν υπήρχαν όλα τα γκολ πέρασαν μέσα από τα χέρια του και έφαγε και γκολ στην κλειστή γωνία.Σωστά.Οι αμυντικοί βοηθούν ή εκθέτουν τον τερματοφύλακα.Κι αυτός όμως Καπτι πρέπει να πιάσει σε ολόκληρο παιχνίδι...

zamis είπε...

τωρα γιατι γινεσαι προκλητικος και μας ωθεις να γραψουμε τι επιασε?

Costix είπε...

Ποτε παιζει ξανα η ομαδαρα του Ιωδιου ???

IWN1998 είπε...

320 χιλ Ευρώ ως τις 5-4-2012 για Εφορία και ΙΚΑ χρειάζεται η ΠΑΕ. Καμιά κινητοποίηση για συνδρομή; Καμιά αρωγή "ισχυρών" πανιωνίων; Εκείνες οι συναντήσεις με Πάτση μέσα στο Μάρτιο έγιναν άραγε;
Αυτή η πρόταση που είχα κάνει παλιά για κανονικό εισιτήριο απ' όσους έχουν διαρκείας και μπορούν να το κάνουν, θα αποδώσει κάτι παραπάνω ή χαμένα λεφτά που παίρνει η εφορία είναι. Να μου πεις πόσοι τελικά είναι με διαρκείας. Σίγουρα όχι πάνω από 1000.

General Tanz είπε...

@ IWN
Πατσοι, γουρουνια δολοφονοι, που λεει και ενας φιλος.
@ Costix - Προεδραρα - Μουρινιο
Νομιζω η Ιωδιαρα παιζει Κυριακη 12:15

zamis είπε...

Η Λεσχη Αθηνας γραφει οτι Μανικας-Λιμα δεν πηγαν Θεσσαλονικη για να πανε στη θεση τους μελη του Δ.Σ.
Ειναι δυνατον να εχει συμβει τετοιο πραγμα???????????????

IWN1998 είπε...

Αν έχει συμβεί, τι να σημαίνει άραγε;

NK99 είπε...

Τι είναι χειρότερο να είναι αλήθεια ή να είναι ψέμματα τα οποία δεν ενοχλούν κανέναν στη διοίκηση?

Σημειώνεται ότι η συγκεριμένα ιστοσελίδα η οποία είναι προφανώς ελεγχόμενη απο την ελεεινή διοίκηση των διαχρονικών έχει γράψει και άλλα πράγματα που χρήζουν απάντησης όπως π.χ. το γιαούρτωμα στον Τσακίρη...

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/542858

αυτή είναι μια είδηση που χρήζει διερεύνησης...

ως προς την ανακοίνωση της Λέσχης: Από τη μία αναφέρονται σε άτυχο αποτέλεσμα και από την άλλη αναφέρονται στον αποκλεισμό των Μανίκα και Λίμα από την αποστολή και μάλιστα με απόφαση Δ.Σ, οι οποίοι με την παρουσία τουτς θα βοηθούσαν. ΄Πράγματι ο Μανίκας, αν έπαιζε στη θέση του Μιχαηλίδη θα βοηθούσε και μάλιστα πολύ...

IWN1998 είπε...

Ίσως η παρουσία τους όμως ενοχλούσε...
Πάντως ο Μανίκας εκτός από βετεράνος τερματοφύλακας ...αντάξιος του Μιχαηλίδη... έχει και προπονητική εμπειρία μάλλον μεγαλύτερη του Άκη.
Επειδή πάλι πριν από σημαντικό ματς ξεκίνησαν "ενδοσκοπήσεις", πχ επαμφοτερίζουσα ανακοίνωση της Λέσχης των ανακοινώσεων..., κόψιμο στο ρεύμα της original Λέσχης κλπ, κλπ, για να προσέξουμε λίγο να διαφυλάξουμε μια στοιχειώδη ηρεμία.

br fun_atic είπε...

Ασφαλώς οι Μανίκας και Λίμα πρέπει να ακολουθούν την ομάδα και να είναι στην αποστολή.

Με τον τρόπο που είναι γραμμένο το κείμενο προκύπτει ότι δύο μέλη του Δ.Σ έφαγαν τις θέσεις των μελών του προπονητικού τιμ, χωρίς να αναφέρεται ο λόγος...Μου κάνει εντύπωση όμως που γράφει την είδηση αυτή με κάπως απόλυτο τρόπο, χωρίς να αφήνει το περιθώριο οι Μανίκας και Λίμα να έμειναν στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων...
Έτσι όμως δημιουργούνται εντυπώσεις και κλίμα, μέσω δηλαδή της αναπαραγωγής της μισής πληροφορίας.

zamis είπε...

Ειτε Μανικας και Λιμα ειναι ανεπιθυμητοι ειτε η πληροφορια ειναι προβοκατoρικη που λεγαν και παλια.

br fun_atic είπε...

Είτε είχαν άλλη υποχρέωση...

Εδώ μιλάμε για μια πληροφορία που δίνεται αποσπασματικά... Σενάρια και φήμες μπορεί να κάνει ο καθένας. Το ζήτημα είναι να ξέρουμε την πραγματικότητα ή όταν δεν την ξέρουμε να κρατάμε αποστάσεις...

zamis είπε...

Λεει ξεκαθαρα οτι αποκλειστηκαν της αποστολης με αποφαση του Δ.Σ.
Επομενως η ετσι η γιουβετσι..

υ.γ.κατα ποσο αραγε συνδεεται και το ρεπορταζ του Φιτσαντωνακη για κριση,παραιτησεις κλπ?

NK99 είπε...

Αυτοί που ξέρουν την πραγματικότητα θα έπρεπε να βγουν να απαντήσουν. Αν δεν το κάνουν σημαίνει ότι αυτά που γράφονται είναι ακριβώς έτσι.

Όσο για τον Στρακόσια είναι μία ένδειξη ότι υπάρχουν παίκτες νέοι να σταδιοδρομήσουν. Θα ήταν αδύνατο να συμβαίνει το αντίθετο. Χρειάζεται λοιπόν κάποιος να διακρίνει ποιοι είναι αυτοί. Ο Μάντζιος εκεί θα δοκιμαστεί αν θέλει να γίνει σπουδαίος προπονητής και όχι υπηρεσιακός χρεοκοπημένων ομάδων.

Τώρα αν πουλήσαμε τον παίκτη ή μας το πήρανε και θα μας δώσουνε τα έξοδα εκτροφής ποιος ξέρει...Σίγουρα η διοίκηση αλλά αυτή δεν δίνει λογαριασμό σε κανένα...

br fun_atic είπε...

Επόμενος αγώνας 1-4-2012

12.15-13.15 Α.ΦΑΝ-Ιώδιο

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το βάλω αργότερα...Ουσιαστικά υπάρχει άλλο ένα παιχνίδι 13:30-14:30 και μετά το γήπεδο παραδίδεται στην αστυνομία...Κάτι θα βρούμε να κάνουμε... Όσοι δεν μπορούν ας με ειδοποιήσουν για να δω τι θα κάνουμε οι υπόλοιποι...

zamis είπε...

φοβαμαι οτι αυτη την Κυριακη η ομαδα θα στερηθει της τεραστιας προσφορας μου

br fun_atic είπε...

Πλάκα κάνεις...

Griniaris είπε...

Τι εννοείς br;Και πολύ άντεξε.Παντόφλα και μπάλα ούτε κασκαντέρ να ήταν....

br fun_atic είπε...

Όχι το καταλαβαίνω.Να γυρνάς κατάκοπος και ηττημένος στο σπίτι και να έχεις να κάνεις ντολμαδάκια αυγολέμονο προσπαθώντας μάταια να μην σου κόψει.keep walking Zamis!!!

zamis είπε...

Πρωτον τα ντολμαδακια δεν μου κοβουν ποτε.
Δευτερον,τα δυο ατιθασα αγορια να σταματησουν λιγο αυτη την μποεμικη ζωη που κανουν ασταματητα διοτι ο τερματοφυλακας δεν παιζει μονο για ενα ημιχρονο(μ.ο.β'ημιχ 10 γκολ..)και ο επιθετικος δεν κουτρουβαλιαζεται οπου βρει(χωρις λοιπα στατιστικα..).
Τριτον,θα τα πουμε μεθαυριο στις 7 απο κοντα.

br fun_atic είπε...

Χρυσοχέρη μου!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ctnyXHMFVuI

br fun_atic είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=B3hU0FYu8Fw

zamis είπε...

θα σου φερω για brunch την επομενη φορα με τις ωρες που παιζουμε

br fun_atic είπε...

lol

Griniaris είπε...

Εμένα φέρε μου κεφτεδάκια,τα ντολμαδάκια δεν τα τρώω...

Όσο για το τέρμα,όπως φαίνεται καθαρά και στο βίντεο,φταίει η παντελής έλλειψη άμυνας στο β'...

zamis είπε...

θες να σου βαλω και κυμινο τζιεριμ?

ρε 13 σ'ενα ημιχρονο και σου φταιει η αμυνα?Μιχαηλιδη ε Μιχαηλιδη

χρησιμοποιουμε και τα χερια,επιτρεπεται!

Griniaris είπε...

Είπε ο Γουνδουλάκης το Μιχαηλίδη κεφάλα...

br fun_atic είπε...

Βάζει κύμινο στα κεφτεδάκια ο ΑΣΧΕΤΟΣ...

Costix είπε...

Εφριξα !!!

Κυμινο στα κεφτεδακια ???

NEVER !!!!

Κυμινο ΜΟΝΟ στα σουτζουκακια.

Να διαβασεις 5 φορες το βιβλιο του Σκουλα ''Γευση, Σμυρνη, Πανιωνιος'' και να ερθεις την Κυριακη με τον κηδεμονα σου !!!

Αντε μην σε βαλω να παιξεις την Κυριακη ΟΛΟ το ματς !!!

Endys είπε...

Μπράβο στα παιδιά και στον Μάντζιο!! Ειδικότερα στον μαθητευόμενο ένα μεγάλο μπράβο!!! Μπορεί να γίνει και κανονικός προπονητής. Αν πάρουμε την άδεια και παραμείνει, θα έχει την δυανετότητα να το αποδείξει.

Σε κάθε περίπτωση σήμερα σωθήκαμε αφού σε κάθε ισοβαθμία με Κέρκυρα και Αγρίνιο είμαστε καλύτεροι και ο μόνος τρόπος για να πέσουμε είναι να κάνουν τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες!!!! Βέβαια δεν θα με χάλαγε κι ένα διπλό την επόμενη αγωνιστική με τους βαζέλες.

John - Singapore είπε...

@Endys
Πολλά έχουν δεί τα μάτια μου μ'αυτο μου φέρνει τρόμο...