Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Στο Πάνθεον της Πανιώνιας ιστορίας

23 σχόλια:

NK99 είπε...

Αληθινή θλίψη για αυτόν τον μεγάλο ποδοσφαιριστή. Αν θυμάμαι καλά κάποτε είπε όχι στον ΟΣΦΠ γιατί ήδη είχε συμφωνήσει (προφορικά) με τον Πανιώνιο και είχε γίνει πρωτοσέλιδο αυτό το όχι. Μακάρι να καταφέρουμε να διατηρήσουμε τη μνήμη του.

Ένας σύλλογος μεγάλος και δυνατός δεν αφήνει ποτέ τα μέλη του και ιδιαίτερα τους αθλητές που συνέδεσαν το όνομα τους με την ιστορία του συλλόγου. Τους βάζει ψηλά, τους κάνει θρύλους και μύθους που τους μαθαίνουν τα μικρά παιδιά.

Συλληπητήρια στην οικογένεια του. Αφού δεν μπορώ να ευχαριστήσω τον ίδιο, ευχαριστώ την οικογένεια του για τις εικόνες που μου χάρισε στο καφέ γρασίδι της Νέας Σμύρνης.

antonis είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΝ ΕΠΙ ΜΟΒΣΕΣΙΑΝ-ΚΟΣΚΩΤΑ.(ΗΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΓΑΥΡΟΔΟΥΛΟΙ,ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.)
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΣΥΧΡΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΗΤΑΝ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ.

Griniaris είπε...

Από τα πρώτα μπακ που έπαιζαν όλη την αριστερή πλευρά.Με πολύ καλή ντρίμπλα και σέντρα που έχουμε χρόνια να δούμε...
Καλό σου ταξίδι Γιάννη και συλλυπητήρια στην οικογένειά του...

br fun_atic είπε...

Δεν τον θυμάμαι τόσο από το γήπεδο, όσο από τα χαρτάκια που παίζαμε στο σχολείο. Ήταν ο ένας από τους δύο παίκτες του Πανιωνίου σε μια τραπουλίτσα γεμάτη γαυροβάζελους... Αυτό για 'μένα μετρούσε περισσότερο από κάθε πραγματικό αγωνιστικό του κατόρθωμα.

IWN1998 είπε...

Ένας ακόμα ήρωας του 79 μας άφησε. Ας είναι αιωνία η μνήμη του και ολόψυχα τον ευχαριστούμε εκεί πάνω που πάει να συναντήσει τον Παθιακάκη και το στρατήγο Αμμανίτη. Είναι κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς. Να θυμίσω ότι για ένα διάστημα της 11χρονης καριέρας του στη Νέα Σμύρνη, υπήρξε ο μόνος εν εν ενεργεία διεθνής του Πανιωνίου. Έζησε ποδοσφαιρικά όλη εκείνη τη θυελλώδη αλλά και ένδοξη περίοδο από το Κύπελλο, στα μπαράζ, στον Αλέφαντο και την αναγέννηση Μπραμς μέχρι το άγος Μοβσεσιάν.
ΑΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.

dimosthenis είπε...

Κρίμα το παληκάρι έφυγε πολύ νωρίς. Κοντρολαρισμένος παίχτης, γρήγορος πεισματάρης κάλυψε με επιτυχία την αριστερή πτέρυγα της ομάδας με πολλές προωθήσεις. Θυμάμαι τον αείμνηστο Πετρόπουλο να τον συμβουλεύει να σουτάρει όντας έξω από την περιοχή, γιατί χρησιμοποιούσε και τα δυο δυνατά του πόδια. Αξίζει κάθε τιμή για την προσφορά του στην ομάδα. Θα τον θυμόμαστε πάντα.

br fun_atic είπε...

Το ΣΚ έχει πρωτάθλημα.Παίζουμε με την παράγκα.Διαθέσιμες ώρες γηπέδου: Σάββατο 1200-1400 και 1930-21:30 και Κυριακή από 10:00-1400 και 1930-2130.Τι να δηλώσω;

Νομίζω ότι υπάρχουν δύο καλές επιλογές.
1. Σάββατο 19:30 ή Κυριακή (για όσους έρχονται να ψηφίσουν Ν.Σμύρνη)

br fun_atic είπε...

καταπληκτικές περιπτώσεις προπονητών

http://www.sportdog.gr/article/101799/exetazoun-dermitzake-kai-npapadopoulo

br fun_atic είπε...

πες τα χρυσόστομε

http://www.sport-fm.gr/article/550049

NK99 είπε...

Ας πάρει τη φιλοσοφία του και ας δουλέψει αλλού διότι εμείς έχουμε άλλη φιλοσοφία την οποία δεν χρειάζεται εμείς οι κοινοί οπαδοί να ξέρουμε διότι θα κάνουμε κακό στον σύλλογο. Ούτε τι πήραμε για τον Σιόβα χρειάζεται να ξέρουμε διότι θα έρθει η καταστροφή.

Ο Μάντζιος αν βρει μια κανονική ομάδα (δεν είναι πολλές) θα τα πάει καλά. Είναι σοβαρός, έξυπνος, εγωιστής με την καλή έννοια και μαχητής. Του εύχομαι καλή επιτυχία. Θεωρώ ότι όταν θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα θα επιστρέψει.

Προς το παρόν αν η ομάδα καταφέρει να παίξει στο επόμενο πρωτάθλημα θα χαρούμε στον πάγκο κάποιον από τα αζήτητα που θα έχει καλές δημόσιες σχέσεις, φυσικά την φιλοσοφία που δεν χρειάζεται να μάθουμε και δεν θα βρίζει τον ΟΣΦΠ ούτε από μέσα του.

IWN1998 είπε...

Τα περί φιλοσοφίας έχουν συμφωνήσει εκατέρωθεν να τα λένε. Το τελευταίο κομμάτι της συνέντευξης που ουσιαστικά διαχωρίζει μεταξύ νυν διοίκησης και Τσακίρη έχει κάποια σημασία γιατί πιθανόν βγάζει κάπως την πιθανή διαφορά που υποβόσκει. Νομίζω είναι σημαντικό πάντως όταν βγαίνω ο κάθε Πανιώνιος να πει ότι θα βάλει το υστέρημά του για να συγκεντρωθούν τα 320 χιλιάρικα -ήδη κάποιοι έχουν βγει και δημόσια και το έχουν πει- ο μέτοχος του 23% να δεσμευτεί να βάλει έστω το 23%, έστω το 15-20% των 320 χιλιάδων. Ξέρουμε όλοι ότι δεν μας τα χρωστάει με τα τόσα που είχε κατά καιρούς βάλει. Αλλά αν το κάνει είμαι σίγουρος ότι θα κινητοποιήσει πιο πολλούς και θα επιτευχθεί ένας στόχος που θα βοηθήσει να μην πάνε στράφι τα όσα είχε βάλει και τα όσα έχουν απομείνει μέσα στην ΠΑΕ.
Ας βγει να πει ότι αν μαζευτούν τα υπόλοιπα, θα βάλει και εκείνος όποιο ποσοστό κρίνει ότι μπορεί και θα βοηθήσει. Θα δώσει το έναυσμα.

stam είπε...

Μέχρι κ για τον Σουλη Παπαδόπουλο ακούστηκε! Να δω τι άλλο σαπακι θα μας πασαρουν. Γνωστή τακτική ρίχνουν τον πήχυ όσο γίνεται ώστε να μην υπάρχουν προσδοκίες. Κ φυσικά οι σωτήρες μας στη διοίκηση που μην τυχόν κ τους κακολογησουμε, συνεχίζουν να συμπεριφέρονται σαν μεγαλομέτοχοι που έχουν βάλει τα δικα τους λεφτά. Αποφασίζουν χωρίς να δίνουν εξηγήσεις σε κανένα, τα σπασανε κ με τον Τσακιρη κ το καράβι παει ολοταχώς στα βράχια
Τουμπεκι όμως γιατι αυτοί είναι πιο Πανιωνιοι απο όλους κ ξέρουν το καλο της ομάδας

Griniaris είπε...

Επειδή η φιλοσοφία του Μάντζιου φάνηκε λίγο πολύ στη φετινή διαχείριση της ομάδας,δεν τολμώ ούτε να φανταστώ τη διαφορετική φιλοσοφία της διοίκησης.Ε ρε τι έχουμε να τραβήξουμε πάλι από το καλοκαίρι...

zamis είπε...

Αχ αυτη η φιλοσοφια..στη συνελευση παντως οσα ελεχθησαν ηταν απο θολα εως νεφελωδη.Κριμα.

IWN1998 είπε...

To "τα σπάσανε με τον Τσακίρη" μάλλον δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ως προς το ποιος τα έσπασε με ποιον, αν και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Νομίζω πάντως ότι κάποιες υποσχέσεις αρωγής υπήρχαν από την πλευρά του κου Τσακίρη εδώ και καιρό και προφανώς στηρίζονταν σε αυτές πιο πολύ απ' ότι έπρεπε.
Θαρρώ πάντως ότι γίνει η προσπάθεια να μαζέψουμε τα χρήματα της αδειοδότησης, δεν μπορεί... ο κος Κωνσταντίνος κάτι θα βάλει να βοηθήσει και ίσως και ο κος Λιανός. Στο κάτω-κατώ ας μην το δούμε σαν στήριξη της Πανιώνιας Κίνησης αλλά του Πανιώνιου. Πιστεύω ότι τους χωρίζουν αυτή τη στιγμή οι προσδοκίες της Διοίκησης για κάλυψη της Εφορίας/ΙΚΑ με τη βοήθεια Τσακίρη που δεν έγινε. Άλλο όμως να ζητάμε τα πάντα από τον Τσακίρη και το Λιανό και άλλο να ζητάμε τη βοήθειά τους.
Γι' αυτό έχει μεγάλη σπουδαιότητα με όποιο αποτέλεσμα να ξεκινήσει επιτέλους η προσπάθεια να μαζευτούν τα λεφτά της αδειοδότησης. Και ο κος Τσάβαλος στη συνέλευση είπε ότι είχαμε μάθει στο εύκολο χρήμα. Και εύκολο χρήμα δεν υπάρχει. Αλλά άνθρωποι που αγαπάνε τον Πανιώνιο υπάρχουν και δύσκολα μεν αλλά θα πρέπει να το προσπαθήσουμε.

zamis είπε...

Αυτο που λεει ο Μαντζιος για την εσωτερικη διαμαχη ειναι ο ενας λογος που ο κοσμος ειναι παγωμενος.
Βαλε διπλα την αγωνιστικη πτωση και τη γενικοτερη μαυριλα κι εχεις τις αιτιες.
Φοβαμαι οτι αν δε δουμε ενωτικη διαθεση και μεσω αυτης πλανο που να μιλαει και να πειθει,η απομακρυνση θα συνεχιστει.
Υπαρχει και το θεμα του Ερασιτεχνη που ειναι επισης σε εξαιρετικα στριμωγμενη θεση.

υ.γ.παει κι ο κ.Παρασχος,εμεινε στον Κομποτη.

IWN1998 είπε...

@zamis. Είμαι σίγουρος ότι η φιλοσοφία τους δεν είναι σχετική ούτε με του Παράσχου. Ίσως ούτε με Κατσαβάκη ακόμα. Προσωπικά θεωρώ ότι η νεανική ομάδα θέλει έμπειρο προπονητή-δάσκαλο. Και σίγουρα όχι Σούληδες και Νικολάκηδες.

Επίσης να πούμε στους κυρίους της Διοίκησης και της Κίνησης πως το μοντέλο λαϊκής βάσης δεν φαίνεται να απέτρεψε τον Άρη από την οικονομική κατρακύλα. Ένα Άρη με πολύ μεγαλύτερη οπαδική βάση από μας και σε καλύτερα χρόνια από τα σημερινά. Συνεπώς δεν πρέπει να έχουμε πολλές ελπίδες γιατί θα είναι φρούδες. Ο κόσμος ίσως ανταποκριθεί με κατάλληλη καμπάνια στο να προσφέρει στην αδειοδότηση της ΠΑΕ αλλά αυτά που ετοιμάζει ο Αλαφούζος στον ΠΑΟ είναι σχεδόν αδύνατα σε μας.

Τι να κάνουμε. Δεν φαίνεται να μπορούμε κάτι άλλο όταν κανένας από όσους μπορούν το κάτι παραπάνω δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται. Ας κάνουμε την όποια προσπάθεια εν τέλει προκρίνει η Διοίκηση και βλέπουμε. Καλύτερη η κνητικότητα από το τέλμα.

br fun_atic είπε...

Έχω ζητήσει να αγωνιστούμε Σάββατο στις 1930.Δυστυχώς μέχρι και τώρα δεν επχω απάντηση και αύριο το πρωί φεύγω.Οσοι είναι μέλη της ομάδας του fb ας παρακολουθήσουν το θέμα και ας ενημερώσουν και τους υπόλοιπους...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Η φιλοσοφία Μάτζιου, λέω εγώ τώρα, είναι πως αυτός που δουλεύει πρέπει και να πληρώνεται. Προφανώς η παρούσα διοίκηση έχει άλλη φιλοσοφία...
Ως εκ τούτου προπονητής στον Πανιώνιο θα έλθει ο πιό πλούσιος, που θα δουλεύει και το ονόρε και όχι για τα λεφτά. Και να βάζει και κάνα φράγκο να μπαλώνουμε καμμιά τρύπα...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

...για το ονόρε...

zamis είπε...

@brf
sorry για την καθυστερημενη απαντηση,δεν ηξερα τι θα κανω,τελικως θα λειπω(περιεργο,ε)

IWN1998 είπε...

Και ο Μάκης Κατσαβάκης στη λίστα των υποψηφίων προπονητών του Πανιωνίου - αν μείνει ελεύθερος από τη Δόξα.(SPORT24.GR).

IWN1998 είπε...

thΚαι ο Μάκης Κατσαβάκης στη λίστα των υποψηφίων προπονητών του Πανιωνίου - αν μείνει ελεύθερος από τη Δόξα.(SPORT24.GR).