Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Μπάσκετ - Λιανός - ΑΜΚ - ΠΑΕ


Μια μεγάλη χαρά για τους φιλάθλους του Πανιωνίου ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα άσχημων ειδήσεων. Η ομάδα μπάσκετ έκανε την ανατροπή και κατέλαβε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Μια θέση που στα μάτια μου μοιάζει με πρώτη καθώς είναι άδικο να μετέχουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός που στηρίζονται από το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο εις βάρος των υπόλοιπων και έχουν εξασφαλίσει κλειστά συμβόλαια με τον Euroleague (δηλαδή προβολή και άφθονα χρήματα) στερώντας από κάθε άλλη Ελληνική ομάδα το δικαίωμα στην εξέλιξη.

 Οι επιτυχίες της ομάδας μπάσκετ έχουν ένα όνομα: Ηλίας Λιανός. Για χρόνια κρατάει την ομάδα πολύ ψηλά και ακόμη και μέσα από τα λάθη του αποδεικνύεται ότι είναι νοικοκύρης και συνεπής. Να μην ξεχνάμε ότι τη μοναδική χρονιά που δεν ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, αυτή άρχισε να κατρακυλάει στην κατηφόρα των χρεών και της αγωνιστικής ανυποληψίας. Αυτό κάτι δείχνει.

Την ίδια συνέπεια, νοικοκυροσύνη και τόλμη θα ήθελα να είχε δείξει ο κος Λιανός και στα θέματα της ΠΑΕ. Αντιλαμβάνομαι ότι για ένα νοικοκύρη το θηρίο που έχουμε εκθρέψει στη Ν. Σμύρνη δεν έδειχνε αντιμετωπίσιμο. Είναι όμως αλήθεια; Η σημερινή διοίκηση, με όλα τα στραβά της, κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία και απ’ ότι φαίνεται να μειώσει τα χρέη σε ένα σχετικά λογικό πλαίσιο. Τα όριά της όμως είναι πεπερασμένα καθώς δεν διαθέτει καμία οικονομική δυνατότητα. Δεν θα είχαμε καταφέρει περισσότερα αν είχαν εμπλακεί στα διοικητικά της ΠΑΕ με κάποιο τρόπο άνθρωποι όπως ο κος Λιανός; Μήπως τελικά ο κος Λιανός αλλά και οι λοιποί ευκατάστατοι Πανιώνιοι θα μπορούσαν να τα καταφέρουν το ίδιο καλά ή καλύτερα από απλούς καθημερινούς ανθρώπους που ανέλαβαν τη διοίκηση;

Ο αγώνας δόθηκε αλλά δυστυχώς το όποιο λίπος υπήρχε εξαντλήθηκε και πλέον δεν υπάρχει ούτε ευρώ τσακιστό. Αντιλαμβάνομαι ότι η οικονομική συγκυρία είναι κακή για όλους, από την άλλη είναι κρίμα να χάσουμε την ευκαιρία που μας δίνει η κρίση. Είμαστε σε θέση να δούμε τον Πανιώνιο οικονομικά βιώσιμο, είμαστε σε θέση να δούμε στην πρώτη ομάδα παίκτες από τις υποδομές οι οποίοι όχι μόνο θα δικαιολογήσουν τα χρήματα που δίνει (πλέον όταν έχει) ο Πανιώνιος στο προπονητικό αλλά θα αποτελέσουν και το άρμα για την οικονομική ανάκαμψη. Για να γίνουν όλα αυτά χρειάζεται στήριξη από την πλευρά των μετόχων της Π.Α.Ε αλλά και ευκατάστατων φιλάθλων. Δεν γίνεται διαφορετικά. Δεν μας τιμά, ομάδες όπως ο Λεβαδειακός, η Ξάνθη και ο Ατρόμητος να μπορούν να πάρουν αδειοδότηση και όχι εμείς.Και το καταφέρνουν όχι για κάποιο άλλο λόγο, αλλά επειδή έχουν ανθρώπους που εδώ και χρόνια προσφέρουν μια σταθερή ροή χρημάτων (μικρή έστω).

Το μέλλον του Πανιωνίου περνάει από την ΑΜΚ. Δεν πρέπει να μείνει κανείς έξω. Έστω και με 50 ευρώ. Πρέπει όλοι να βοηθήσουν, ιδίως δε αυτοί που έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Παράλληλα θεωρώ ότι άμεσα πρέπει να προκύψει ένα νέο διοικητικό σχήμα στην ΠΑΕ στο οποίο θα συμμετέχουν όλες οι Πανιώνιες δυνάμεις.

Μια λοιπόν που ψάχνουμε το ευρώ με το ντουφέκι θα ήθελα να κάνω και ένα σχόλιο για τα νέα διαρκείας. Ουσιαστικά μεταφέρω την άποψη ενός φίλου με την οποία συμφωνώ. Στον Πανιώνιο δεν έχουμε την πολυτέλεια των 30 και 40 χιλιάδων φιλάθλων ώστε να ελπίσουμε ότι αν δεν αγοράσει η πλατιά μάζα θα αγοράσουν έστω οι φανατικοί. Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό των 3-4 χιλιάδων φιλάθλων οι τιμές των διαρκείας θα έπρεπε να είναι πραγματικά χαμηλή. Δυστυχώς δεν είναι. Επιπλέον πολλοί δεν θα ρισκάρουν να αγοράσουν διαρκείας από τώρα καθώς φοβούνται ότι αργότερα μπορεί να πέσει η τιμή. Συγνώμη αλλά δεν είναι λιγότερο Πανιώνιος αυτός που στη συγκεκριμένη οικονομική συγκυρία μετράει και το ευρώ. Βάλτε φθηνό διαρκείας. Δώστε δόσεις. Διευκολύνεται τον κόσμο να ανοίξει το πορτοφόλι του για την ομάδα. Αν δεν το κάνει δεν θα έχουμε καμία ελπίδα, αφού πρακτικά δεν περιμένουμε άλλα χρήματα από πουθενά.

Για να γίνουν όλα αυτά όμως προέχει ένα θέμα τιμής. Να δοθούν μετοχές σε όσους δικαιούνταν από πέρσι (κατόχους διαρκείας και συμμετέχοντες στην περσινή ΑΜΚ). Αν αυτό δεν γίνει τότε τίθεται θέμα εμπιστοσύνης. Είναι ένα ζήτημα το οποίο έθιξα κατ΄ επανάληψη εντός και εκτός διοικητικού συμβουλίου αλλά δεν έλαβα ποτέ συγκεκριμένη απάντηση.

31 σχόλια:

Bertheway είπε...

Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο Ηλία Λιανό για τα όσα έχει κάνει για την ομάδα.Την αξία του την καταλάβαμε κάποιοι τον έναν χρόνο που τον χάσαμε.
Για τα διαρκείας στο ποδόσφαιρο κάπου είχα διαβάσει ότι το μινιμούμ της τιμής είναι τα 150 ευρώ λόγω superleage.Μπορεί και να μην ισχύει,δεν ξέρω.Συμφωνώ απόλυτα όμως στο θέμα των δόσεων.Και ο κόσμος δε θα ζοριστεί να δώσει λεφτά μαζεμένα και η ΠΑΕ μέσω της προεξόφλησης θα πάρει άμεσα τα χρήματα.
Η ΑΜΚ είναι σε ισχύ?Με ποιον τρόπο μπορεί κάποιος να αγοράσει λίγες μετοχές?

br fun_atic είπε...

Πέρσι καταθέταμε χρήματα στην τράπεζα. βέβαια μείναμε με το έντυπο κατάθεσης στο χέρι..

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει πλαφόν στην τιμή. Σε κάθε περίπτωση θα μπορούσαν τα εισιτήρια να ήταν ακόμη φθηνότερα (να μην ξεχνάμε ότι φέτος η είσοδος στην 2 ήταν 5-10 ευρώ). Δεν έχιε νόημα να μην πουλήσεις τώρα και να έχεις το άγχος το εισιτηρίου σε κάθε αγωνιστική. Άλλωστε χρις ζεστά χρήματα ΤΩΡΑ πιθανότατα να μην υπάρχει αύριο...

br fun_atic είπε...

Για να το πω απλά. Έστω ότι τα 150 ευρώ είναι το πλαφόν. Δεν σε εμποδίζει κανείς να το βάλεις ως γενική τιμή διαρκείας (εκτός 5-6 βέβαια) ή αν πρέπει σώνει και καλά να πληρώσει κάποιος τη διαφορά του σ΄λεγαστρου να πήγαιε το διαρκείας στην 4 και 7 200 ευρώ. Το 50αρικο μέσα στο καλοκαίρι, δυστυχώς, θα το σκεφτούν πολλοί. Και δεν είναι λιγότερο Πανιώνιοι. Το καλύτερο σενάριο είναι να πάνε στη 2. Αν δεν αγοράσουν όμως, ο Πανιώνιος έχει θέμα. Από την άλλη η διαφορά των 50 ευρώ είναι 3,33 ευρώ ανά παιχνλιδι πρωταθλήματος ( αν βάλεις και κύπελλο είναι λιγότερα). Αξίζει τον λόγο να χάσεις έναν πελάτη που θα σου δώσει χρήμα τώρα που το χρειάζεσαι αλλά να περιμένεις αν και εφόσον θα αγοράσει εισιτήριο αργότερα;

Katrinos είπε...

Γιατί δεν βλέπω πουθενά αναφορά στα παιδικά?
Ή δεν έχω πιάσει το μύνημα?

zamis είπε...

Σωστος.

Θελω να σταθω σε μια προταση σου για να κανω ενα γενικοτερο σχολιο για την οικονομικη ενισχυση που καλειται ο κοσμος να δωσει.

''Παράλληλα θεωρώ ότι άμεσα πρέπει να προκύψει ένα νέο διοικητικό σχήμα στην ΠΑΕ στο οποίο θα συμμετέχουν όλες οι Πανιώνιες δυνάμεις.''

Ο κοσμος,οταν βλεπει οτι ο Πανιωνιος ειναι χωρισμενος σε κομματια,αποθαρρυνεται να βαλει χρηματα.Με δεδομενη και την οικονομικη ασφυξια,εννοειται.

br fun_atic είπε...

Είναι βασικό. Να μην ξεχνάμε ότι η ΠΑΕ έχει διοίκηση πρωτοδικείου. Αυτή νομιμοποιείται ουσιαστικά από μια ΓΣ 50 ατόμων και ασφαλώς από τη δικαστική απόφαση. Σαφέστατα και είναι νόμιμη, όμως θα πρέπει κατά τη γνώμη μου να ανανεώσει με κάποιο τρόπο τη θητεία της λαμβάνοντας οπωσδήποτε και την έμπρακτη στήριξη του κόσμου του Πανιωνίου. Το ότι δεν υπάρχει αντίθετη διοικητική πρόταση δεν φτάνει.

Η παρούσα διοίκηση έλαβε την εντολή να βγάλει τη χρονιά που μας πέρασε κυρίως στο οικονομικό και δευτερευόντω στο οικονομικό σκέλος (θεωρώ ότι πάνω κάτω τα κατάφερε και στα δύο), πρέπει όμως να πάρει νέα ξεκάθαρη εντολή για την επόμενη χρονιά (εφόσον όλοι θέλουν να συνεχίσουν) και όλα αυτά πριν ή έστω ταυτόχρονα με την ΑΜΚ.



Ασφαλώς και ο κόσμος πρέπει να ξέρει σε ποιόν δίνει χρήματα και με ποιόν τρόπο η διοίκηση σκοπεύει να τα διαχειριστεί.

br fun_atic είπε...

σωστή κίνηση και έμμεση διάψευση της μετακίνησης στον ΟΣΦΠ

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/215481-Panionios-Skepseis-gia-anaprosarmogi-symvolaioy-se-Kolovo

IWN1998 είπε...

Θα μπορούσαν να βγάλουν εισιτήρια Α γύρου και ίσως αν μηχανογραφικά είναι εφικτό και εισιτήρια σημαντικών αγώνων (πχ 4 αγώνων, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ). Έτσι θα δώσουν την ευκαιρία και σε κόσμο που δεν τον παίρνει να δώσει 150 Ευρώ ή νεαρούς αλλά κόσμο που από την άλλη θέλει κάπως να βοηθήσει, να έρθει να αγοράσει κάτι με λιγότερα χρήματα μεν, αλλά χρήματα που θα προστεθούν στην προσπάθεια.

Για την ερώτηση για την ΑΜΚ, δεν είναι ακόμα σε ισχύ η ΑΜΚ. Θα τρέξει νομίζω μετά τη νεά ΓΣ (11-6). Με τιμή μετοχής 1 Ευρώ. Μάλλον πλαφόν θα είναι οι 10 μετοχές... Υποθέτω.

stam είπε...

Κάτι πρέπει να αλλάξει άμεσα με την τωρινή διοίκηση. Εγω π.χ. Θα ήμουν πρόθυμος πέρα απο το διαρκείας μου να δώσω κάποια λεφτά με αντάλλαγμα μετοχές αλλα αυτούς τους τύπους που είναι στη διοίκηση κ δεν τους γουστάρω όπως χειριστηκαν την ομάδα κ δεν με εκφράζουν σαν Πανιωνιο άρα τα λεφτά μου δεν τους τα δίνω.
Με κάποιο τροπο να μπουν άτομα απο όλες τις πλευρές κ να γίνει ξανά προσπάθεια με τα νέα δεδομένα να ενεργοποιηθεί ο Λιανος κ ο Τσακιρης.
Θελουμε να πάρει άδεια η ομάδα θελουμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε αλλα όχι όπως είναι τώρα τα πράγματα.

br fun_atic είπε...

εδώ φίλε stam υπάρχει θέμα. Ανεξάρτητα από το αν γουστάρεις ή όχι την παρούσα διοίκηση (και ασφαλώς έχεις κάθε δικαίωμα) είναι γεγογός ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση.

Δυστυχώς δεν έχουμε στελεχιακό δυναμικό κρυμμένο στην ντουλάπα. Είμαστε λίγοι και γινόμαστε λιγότεροι όταν απογοητεύουμε ακόμη κι ανυτούς που είχαν διάθεση να βοηθήσουν.

Λιανός και Τσακίρης: Δεν μπορώ να ξέρω τις οικονομικές τους δυνάμεις. Θεωρητικά θα μπορούσαν να βοηθήσουν από την άποψη ότι η ομάδα πλέον δείχνει να έχει μειώσει το μπάτζετ, δεν έχει μεγάλα συμβόλαια και ο κόσμος δείχνει να έχει αφήσει πίσω του το υπερβατικό όνειρο. Αν λοιπόν το εισιτήριο για να έχει κάποιος μια αξιόλογη ομάδα με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά είναι τα 300 χιλιάρικα, τότε μάλλον θα έπρεπε να το σκεφτούν και να μπουν. Άλλωστε, αν οι νέοι παίκτες είναι αξιόλογοι, τότε σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξει δυνατότητα υπεραξίας.

Την εμπλοκή Λιανού - Τσακίρη (έστω και έμμεση ή κρυφή) την ήθελα από πέρσι τον Σεπτέμβριο. Δυστυχώς κανείς δεν με άκουσε.Νομίζω ότι υπάρχει δυνατότητα να γίνει ακόμη και τώρα. Όσες ΑΜΚ και να κάνουμε δεν πρόκειται να μαζέψουμε τα χρήματα που χρειάζονται χωρίς την συνδρομή προσώπων που έχουν οικονομική δυνατότητα. Ο κόσμος πεινάει. Δεν έχει στις προτεραιότητές του το διαρκείας. Δυστυχώς.

br fun_atic είπε...

ανακοίνωση:
Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ θα διοργανώσει φεστιβάλ ποδοσφαίρου. Σε αυτό θα παίξουν ομάδες που θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν στον Ναό. Μου ζητήθηκε να φτιάξουμε ομάδα αποτελούμενη από παίκτες του πρωταθλήματος για το γηπεδάκι. Όποιος νομίζει ότι θέλει και μπορεί να αντέξει ας μου το πει. Ρωτήστε πρώτα και τον γιατρό σας για να μην έχουμε θέματα :)

NK99 είπε...

Πράγματι δεν υπάρχουν άλλοι ή μάλλον υπήρχαν άλλοι και χειρότεροι. Το γεγονός αυτό δεν δίνει κανένα δικαίωμα στους ανθρώπους που είναι τώρα να διοικούν όπως γουστάρουν και το κυριότερο με αδιαφάνεια λες και η ΠΑΕ τους ανήκει και το ακόμα χειρότερο να λένε ότι για το καλό του συλλόγου δεν ενημερώνουν τους φιλάθλους ούτε καν τα μέλη. (Σημειωτέον οι γαυροφυλλάδες επιμένουν για Κολοβό παρά την έμμεση και όχι άμεση διάψευση της διοίκησης).

Προσωπικά έχω καταλήξει ότι η μοναδική διέξοδος είναι η Δ. Ο Πανιώνιος αν πέσει τώρα θα τύχει και κάποιας υποστήριξης από τον κόσμο ενώ μετά από δύο χρόνια δεν θα έχει μείνει κανένας. Μπορεί να βρεθεί και κάποιος Λιανός να αναλάβει κάτι που με τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί τώρα.

Στην πραγματικότητα το δίλημμα είναι Δ τώρα ή Δ αργότερα και με μερικές εκατοντάδες καρπαζιές στο σβέρκο που θα έχουν ΑΠΟΞΕΝΩΣΕΙ τον Πανιώνιο από τον κόσμο του.

Ακόμα και αν δεχτούμε ότι αυτή η διοίκηση είναι ικανή και ανιδιοτελής τα προβλήματα την υπερβαίνουν κατά πολύ.

Να επισημάνω ότι ο Πανιώνιος επιβίωσε σε περιόδους μεγάλης φτώχειας διότι είχε μεγάλη υποστήριξη από ανθρώπους που τον αγαπούσαν. Τώρα τον έχουν αποξενώσει...

Την ίδια ώρα που καλούν τον κόσμο να πληρώσει ο έμμισθος παραγοντίσκος κάνει επαφές με τον Ελευθερόπουλο....Με τι καρδιά να πάει ο άλλος να δώσει τα λεφτά του για να πληρώνονται ο παραγοντίσκος και ο Λεμονόπουλος....

br fun_atic είπε...

Η ουσία είναι ότι με τον Πανιώνιο δεν θέλει να ασχοληθεί κανείς. Τα μέλη της διοίκησης που ασχολούνται είναι αυτοί που πραγματκά θέλουν να εμπλακούν και τα 40-50 μέλη του ερασιτέχη που πηγαίνουν στις ΓΣ είναι αυτοί που ενδιαφέρονται πραγματικά να εημερωθούν και αν έλεις να ελέγξουν τη διοίκηση. Σε έα τέτοιο περιβάλλον, ακόμη κι αν δεν έχεις καμία διάθεση να λειτουργήσεις ως απόλυτος άρχοντας, εκ των πραγμάτων γίνεσαι.

Η ουσία όμως είναι αλλού. Η παρούσα διοίκηση έκανε αυτό που μπορούσε. Περικοπές και την πώληση του μοναδικού παίκτη που θα μπορούσε να πουληθεί. Το ταμείο όμως δεν γεμίζει από τις περικοπές, απλά το μαγαζί γίνεται κάπως πιο ελκυστικό σε όποιον ενδιαφέρεται να το πάρει. Υπάρχει κάποιος τέτοιος; Υππαρχει έστω κάποιος που να μπορεί να βάλει λίγα λεφτά για να μπορέσουμε να κινηθούμε; Έχει καλώς. Δεν υπάρχει; Τότε απλά δεν υπάρχει λύση.

stam είπε...

Μα το θέμα είναι αν ψάχνουν να βρουν κάποιον να αναλάβει; Εγω δεν βλέπω καμμιά τέτοια προσπάθεια. Έχει μπει κάποιος μπροστα να κάνει επαφές; Έχουν ξαναπροσεγγισει αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν; Θα μπορούσαν να ορίσουν κάποιον τον Κουτελακη π.χ. (τυχαίο το όνομα) να βγει στη γυρα.
Αλλα να πληρώσω εγω κ ο καθένας αυτούς για να κάνουν τα ντιλακια τους με τον γαβρο δεν υπάρχει περίπτωση.

zamis είπε...

Το ερωτημα ειναι γιατι Τσακιρης και Λιανος εχουν κοψει λασπη.

br fun_atic είπε...

Όλη τη χρονιά έγιναν πολλές επαφές. Θεωρώ ότι απέτυχαν επειδή δεν υπήρχε αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Τον Σεπτέμβριο ο κάθε κεφαλαιούχος είχε κάθε δικαίωμα να θέλει να περιμέει για να δει τα αποτελέσματα της διοίκησης. Λογικό γιατί το χρέος ήταν μεγάλο.

Αν το χρέος έχει μειωθεί στο βαθμό που μας λένε και αν τα χρήματα που χρειάζονται για να μπορέσει η ομάδα να κάνει ανανεώσεις (και να διατηρηθεί τουλάχιστον η ίδια) είναι 320.000 ευρώ είναι ευκαιρία για τη συμμετοχή ισχυρών προσώπων.

Εννοείται ότι αυτό πρέπει να το θέλουν πρώτα οι ισχυροί. Αν το θέλουν θα πρέπει να προκύψει ένα νέο διοικητκό σχήμα καλυπτόμενο από ρητή εντολή ΓΣ και νέας απόφασης πρωτοδικείου.

Νομίζω ότι αντί για προσπάθεια σύγκλισης έχουμε φτάσει σε ένα είδος κόντρας.Δεν βοηθάει κανέναν.

Αν άνθρωποι σαν τον Λιανό και τον Τσακίρη δεν μπορούν ή δεν θέλουν να βοηθήσουν, τότε όσες ΑΜΚ και να κάνουμε να μην περιμένουμε αποτέλεσμα.

Εδώ, στο πρωτάθλημα που κάνυμε για τη συγκέντρωση χρημάτων για την ανακατασκευή του γηπέδου των ακαδημιών, με δυσκολία συγκεντρώνουμε από 6μελείς και 7 μελείς ομάδες τα 30 ευρώ της συμμετοχής. Αν θεωρήσουμε ότι η ο Πανιώνιος έχει οικονομική βάση 3.000 ανθρώπων, θα απαιτηθόύν πάνω από 100 ευρώ ανά άτομο στην ΑΜΚ για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται για την αδειοδότηση...Δύσκολα πράγματα

αν τα χρ΄ματα αυτά τα αφαιρέσεις από το διαρκείας και πάλι τα χρήματα που μένουν δεν αρκούν ούτε για σάμαλι

br fun_atic είπε...

Επειδή η είδηση περί πώλησης του Κολοβού εξακολουθεί να παίζει, μήπως ήρθε η ώρα για κάποια επίσημη ενημέρωση;

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/554925

Αν κατάλαβα καλά: Είχαμε έναν προπονητή με μικρή εμπειρία (αλλά που είχε κάνει δουλίτσα), τον οποίο μπορούσαμε να πληρώνουμε και επιπλέον δέχονταν να εργαστεί με νέους (γιατί έτσι κι αλλιώς τους ήξερε) και τον διώξαμε. Είχε άλλη φιλοσοφία. Προσωκρατικός;;;

Μετά πήραμε έναν άλλο προπονητή με εμπειρία σε μικρές κατηγορίες, που μπορούσαμε να πληρώνουμε και που κι αυτός μπορούσε να δουλέψει με νέους, αλλά για κάποιο λόγο δεν είναι η πρώτη μας επιλογή. Γιατί; Κανείς δεν ξέρει. Πάντως ο συγκεκριμένος είναι που αυτή τη στιγμή δοκιμάζει παίκτες που σε λίγες ημέρες μπορεί και να ξεκινήσουν προετοιμασία με την πρώτη ομάδα…

Αμέσως μετά πλησιάσαμε τον Δερμιτζάκη, του οποίου η εμπειρία περιορίζονταν στο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ (Guest – πως κάνει η Μάρθα Καραγιάννη στους Βασιλιάδες – κάτι τέτοιο), που δέχεται να δουλέψει με νέους, ρίχνει το κασέ του (μουχαχαχα) αλλά παραμένει και πάλι απαγορευτικό (αν του δώσαμε αυτά που έπαιρνε ο Άκης προφανώς και θα προτιμούσε να διοριστεί με 8μηνη σύμβαση σε καμιά ΔΕΚΟ - δεν το συζητώ).

Και επειδή δεν βρίσκουμε άκρη έχουμε στα υπόψιν έναν Ισπανό, που έχει εμπειρία από μικρές κατηγορίες της Ισπανίας (πόσο μικρές άραγε) ο οποίος προκειμένου να κάνει το αγροτικό του δέχεται και λίγα χρήματα και να δουλέψει με την Κ-21.Δέχεται επίσης να μείνει στη βίλα Καπώνη, να βγάζει βόλτα τον Ιβάν, να πλένει τις εμφανίσεις των υποδομών και ποιος ξέρει τι άλλο (προφανώς ξαναρχίζει η ένδοξη ιστορία με τις μυρωδιές από την κουζίνα του Καπώνη, μόνο που τώρα η συνταγή θα είναι παέγια – το νου σου costix να του πάρουμε τα μυστικά)

Σφήνα ο Ελέ που μας ξέρει, μας αγαπάει, δέχεται να δουλέψει με νέους και ίσως δεν είναι θέμα τα λεφτά αλλά έχει ένα μικρό προβληματάκι. Δεν είναι ακόμη προπονητής. Έλα μωρέ...Θα κάνει υπερεντατικά φροντιστήρια το καλοκαίρι και θα το πάρει το κωλόχαρτο...Εδώ άλλοι στον ίδιο χρόνο παίρνουν το Michigan Proficiency.

zamis είπε...

Γκρινιαρη γερα ο παγκος ειναι(πολυ)κοντα!

Ασε που θαχουμε προπονητη-τερματοφυλακα.

Ασε που φαντασιωνομαι και διδυμο με Μακη.

Ασε τα διαρκειας που θα πουληθουν

br fun_atic είπε...

δίνουμε από ένα 1.000αρικο ο καθένας στην ΑΜΚ υπό τον όρο να γίνει προπονητής ο Grin;;;

Και προπονητή θα έχουμε (βαρβάτο...με @@@@@) και πιθανότατα θα μαζέψουμε περισσότερα χρήματα από την AMK χωρίς το συγκεκριμένο αίτημα.

Αφού ο Πάτσι Σαλίνας είναι τόσο βολικό παλλικάρι μπορεί να καθήσει ως βοηθός (για να μαθαίνει κι όλας από τον δάσκαλο)

br fun_atic είπε...

Μερικές κρίσιμες ερώτησεις στον υποψήφιο προπονητή της ομάδας μας κο Griniari

Κύριε Griniari ποιές είναι οι φιλοσοφικές και θρησκευτικές σας πεποιθήσεις;Πιστεύετε στο κάρμα, τα τσάκρα, το γιν και το γιανγκ ή μήπως ασπάζεστε αρχαιοελληνικά φιλοσοφικά ρεύματα;

Πως τρώτε την σκορδαλιά. Με πατάτα ή με ψωμί;
Ποιός ταραμάς σας αρέσει ο άσπρος ή ο κόκκινος;
Ποιά ταβέρνα στην αθήνα έχει το καλύτερο παιδάκι;
και μια ερώτηση από τον μοναδικό χορηγό της ομάδας: Ποιό ψάρι αποτελεί κατά τους Γάλλους το βασικό συστατικό της μπουγιαμπέσας; Ποιό είναι το βασικό αρωματικό της;

zamis είπε...

Οχι μονο χιλιαρικο δινω αλλα θα παρω και διαρκειας σε ολες τις θυρες και θα γυρναω γυρω γυρω να τον καμαρωνω απο παντου

br fun_atic είπε...

Πρέπει να μας πει επίσης τη γνώμη του για την Καμπάλα,τους Μασσόνους,τους Πεφωτισμένους,τους μάρτυρες του Ιεχωβά και τους Πεντικοστιανούς.Πρέπει να εξασφαλιστεί ότι δεν θα μας προκύψει στο μέλλον καμιά διαφορά φιλοσοφίας.

br fun_atic είπε...

Δηλαδή δεν θέλεις θέση στον πάγκο;

zamis είπε...

Περιμενει να του πεις το μηνιατικο για ν'αποφασισει..

br fun_atic είπε...

Εντάξει...Φίλος είναι. Θα καθορίσουμε ένα ποσό που να μπορεί να το πληρώνει στον σύλλογο

br fun_atic είπε...

μάλιστααααα

http://www.sports-data.net/?p=3498

Griniaris είπε...

Η θέση είναι δεδομένη...
Αυτά με τις σκορδαλιές,ταραμάδες και άλλα ψαρικά,ξεχάστε τα.Για να έρθουμε σε ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ συμφωνία πρέπει να δω γραπτή δέσμευση που θα μου εξασφαλίζει τη διατροφή όπως θα την καθορίσουμε κατόπιν συννενόησης(μίνιμουμ τρία κιλά κρέας,δεκαεννέα μπίρες και δύο κιλά τσίπουρο ημερησίως)...
Όσο για τα θέματα φιλοσοφίας,επειδή είμαι πολύ open mind,ακολουθώ πάντα τη φιλοσοφία αυτού που πληρώνει...
Μισθός δε χρειάζεται.Ως γνωστόν θα τα παίρνω από τα εκάστοτε χαρτάκια που θα φτάνουν στο γραφείο μου...
Αν έρθουμε σε συμφωνία,ως προσφορά προς το σύλλογο,μπορώ επίσης να καλύψω τις θέσεις του γενικού αρχηγού,του βοηθού προπονητή,του φροντιστή και του οδηγού ΧΩΡΙΣ καμμία επιπλέον επιβάρυνση...

br fun_atic είπε...

Τhat's my boy!!!
Να περιοριστείς στα καθήκοντά σου. Υπάρχει άνθρωπος για όλες τις άλλες δουλειές που αναφέρεις :)

br fun_atic είπε...

Διαβάζω σήμερα ότι έρχεται ο Σαλίνας.Για τον Ισπανό γνωρίζουμε μόνο ότι έχει διάσημο αδελφό και ότι έχει προπονήσει ομάδες μικρότερης κατηγορίας. Με λίγα λόγια άπειρος τόσο από προπονητική όσο και από την Ελληνική πραγματικότητα (όπως κάθε πρωτοεμφανιζόμενος ξένος προπονητής στο πρωτάθλημά μας).
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν έχω διαβάσει ούτε ένα ρεπορτάζ, έστω κι από αυτά που γράφονται κατόπιν υπόδειξης, που να αναφέρονται στα προσόντα του Ισπανού και να δικαιολογούν την όποια προτίμηση σε εκείνον...Λογικό δεν είναι να τρομάζει ο κόσμος του Πανιωνίου από το ενδεχόμενο πρόσληψης κάποιου άγνωστου μεταξύ αγνώστων;

br fun_atic είπε...

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη λέσχη φίλων ιστορικού Πανιωνίου Αθήνών για τα καλά λόγια. Οφείλω να πω βέβαια ότι το συμβούλιο του ερασιτέχνη έχει πολλά πιο σοβαρά μέλη.

Ο λόγος που τα μέλη αυτά δεν είναι όσο αποτελεσματικά θα μπορούσαν είναι κατά βάση η δραματική έλλειψη χρημάτων και δευτερευόντως η σωστή κατανομή αρμοδιοτήτων και ο συντονισμός.

Εννοείται ότι εξακολουθώ να εμπιστεύομαι την Πανιώνια κίνηση. Θα ήθελα όμως να είμαι περισσότερο χρήσιμος στα όρια των δικαιωμάτων (και υποχρεώσεών μου) από το καταστατικό.