Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Δεν πήραμε άδεια

H Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης Ομάδων κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (αρ. απόφασης 1/30-05-2012)
Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ, δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. κατά της 3/2012 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.
Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών, στα γραφεία του ΤΑΠ της ΕΠΟ, στην Αθήνα στις 30/05/2012.
ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ (αρ. απόφασης 2 /30-05-2012
Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ, δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ κατά της 2/2012 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.
Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών, στα γραφεία του ΤΑΠ της ΕΠΟ, στην Αθήνα στις 30/05/2012.
ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (αρ. απόφασης 3/31-05-2012)
Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ, δέχεται τυπικά και κατά πλειοψηφία, κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.
Εξαφανίζει την εκκαλούμενη 7/22-5-2012 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης Ομάδων.
Διατηρεί την υπόθεση και δικάζει επί της αιτήσεως.
Δέχεται κατ’ ουσία κατά πλειοψηφία την αίτηση.
Χορηγεί στην αιτούσα ΠΑΕ την προβλεπόμενη άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και εγχώριες διοργανώσεις της περιόδου 2012-2013.
Επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. για παράβαση καταληκτικής προθεσμίας χρηματική ποινή ύψους πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ.
Μειοψήφισε η Πρόεδρος της Επιτροπής Αθηνά Φλίνδρη, η οποία έχει τη γνώμη ότι η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. και ακολούθως η αίτησή της θα έπρεπε να απορριφθούν κατ’ ουσίαν.
Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών, στα γραφεία του ΤΑΠ της ΕΠΟ, στην Αθήνα στις 31/05/2012.
ΠΑΕ ΑΕΚ (αρ. απόφασης 4/30-05-2012)
Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ, δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της εκκαλούμενης 5/22-5-2012 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.
Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών στα γραφεία του ΤΑΠ της ΕΠΟ, στην Αθήνα στις 30/05/2012.
ΠΑΕ ΑΡΗΣ (αρ. απόφασης 5/30-05-2012)
Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ, δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, κατά της εκκαλούμενης
9/22-5-2012 απόφασης του Πρωτοβαθμίου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.
Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη συνεδρίαση, κεκλεισμένων των θυρών στα γραφεία του ΤΑΠ της ΕΠΟ, στην Αθήνα στις 31/05/2012.
ΠΑΕ ΟΦΗ (αρ. απόφασης 6/30-05-2012)
Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ, δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ, κατά της εκκαλούμενης
13/22-5-2012 απόφασης του Πρωτοβαθμίου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.
Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη συνεδρίαση, κεκλεισμένων των θυρών στα γραφεία του ΤΑΠ της ΕΠΟ, στην Αθήνα στις 30/05/2012.
ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (αρ. απόφασης 7/30-05-2012)
Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ, δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την έφεση.
Εξαφανίζει την εκκαλούμενη 15/22-5-2012 απόφαση του Πρωτοβαθμίου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.
Κρίνοντας περαιτέρω επί της αιτήσεως αδειοδότησης της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ απορρίπτει αυτήν.
Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη συνεδρίαση, κεκλεισμένων των θυρών στα γραφεία του ΤΑΠ της ΕΠΟ, στην Αθήνα στις 30/05/2012.

Νομίζω ότι θα ήταν σκόπιμο να μάθουμε τους λόγους μη χορήγησης της άδειας. Η εκπρόθεσμη ρύθμιση των φορολογικών εκκρεμοτήτων; Η κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής λόγω Κούκετς, η έλλειψη ασφαλιστικής ενημερότητας, πρόβλημα με τους παίκτες, όλα μαζί; Κάποιος θα πει και τι με νοιάζει να μάθω αφού δεν πήραμε την άδεια. Και όμως μας ενδιαφέρει πολύ, γιατί μόνο έτσι θα κατανοήσουμε την έκταση του προβλήματος.
Τα καλά νέα είναι ότι σε εξίσου δύσκολη θέση με εμάς βρίσκονται αρκετές άλλες ομάδες. Τα κακά νέα είναι ότι ίσως η απειρία του νέου μας προπονητή μας στοιχίσει. Ας μην τρέφουμε αυταπάτες. Αν τα πράγματα παραμείνουν έτσι θα έχουμε τρία πρωταθλήματα. Ένα στο οποίο θα μετέχει μονος του ο Ολυμπιακός, άλλο στο οποίο θα μετέχουν οι ομάδες που πήραν άδεια και ίσως αυτές που έρχονται από την δεύτερη κατηγορία αι ένα πρωτάθλημα των φτωχών. Στο πρωτάθλημα αυτό η λεπτομέρεια θα κάνει τη διαφορά. Δυστυχώς τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά την κάνει συνήθως ο καλός και έμπειρος προπονητής. Μακάρι ο Ελευθερόπουλος να μας διαψεύσει, για την ώρα όμως τα νέα γίνονται καθημερινά και χειρότερα.Κι αν ο προπονητής μπορεί να θεωρηθεί σημαντικό έξοδο, αρνούμαι να κατανοήσω τον λόγο που δεν έγιναν περικοπές από αλλού, προκειμένου να έχουμε έναν εμπειρότερο προπονητή.
Εξακολουθώ να ρωτάω. Πόσα χρήματα δώσαμε για να λάβουμε τη φορολογική ενημερότητα έστω και εκπρόθεσμα;

20 σχόλια:

NK99 είπε...

Η άποψη μου είναι ότι τα νέα παιδιά περισσότερο ανάγκη έχουν από πολύ καλό γυμναστή και λιγότερο από ένα καλό προπονητή. Σαφώς και η διαχείριση του υλικού παίζει ρόλο.

Νομίζω ότι η μπαλα δεν μαθαίνεται, το σώμα όμως κτίζεται. Όταν ο παίκτης είναι γυμνασμένος σιγά σιγά αποκτάει εμπειρία, εικόνες και βελτιώνεται από μόνος του. Αν έχει και καλό προπονητή που θα τον διαχειριστεί κατάλληλα η βελτίωση θα είναι ταχύτερη.

Το τελευταίο πρόβλημα που έχει ο Πανιώνιος είναι ότι θα παίξουν νέα παιδιά. Το μεγάλο πρόβλημα είναι η διοίκηση που κάνει ότι μπορεί για να ξενερώσει τον κόσμο και να τον αποξενώσει από τον σύλλογο.

IWN1998 είπε...

NK99, νομίζω ότι ο προπονητής έχει λόγο και στη γύμναση των παικτών και επίσης μιλάμε για παίκτες με τεχνικές ελλείψεις ακόμα που όσο και αν γίνουν δεκαθλητές με την σωστή εκγύμναση, θα είναι απλοί ξυλοκόποι αν δεν τους δώσει κάποιος το κάτι παραπάνω στην τεχνική. Ο προπονητής σε μια τέτοια ομάδα δεν έχει μόνον καθήκον να συνθέτει σωστά την ομάδα και να τη στήνει κατάλληλα αλλά να βελτιώνει έναν-έναν τους παίκτες του, εντοπίζοντας τα αδύνατα σημεία τους και συνιστώντας το τι χρειάζεται ο καθένας. Να θυμίσω ότι ο Μάλλετ κράταγε σε ξεχωριστή προπόνηση το Μαύρο και δούλευε ξεχωριστά μαζί του. Αλλά εμείς από ότι ειπώθηκε δεν ψάχναμε για Μάλλετ, αλλά για "κουζουλό καμικάζι", που να λέει "δεν με νοιάζει που δεν έχω ξαναπροπονήσει, δεν έχω ξαναπροετοιμάσει ομάδα. Δεν με νοιάζει που έχετε όλο 20ρηδες. Δεν με νοιάζει αν θα πληρωθώ. Μπορώ τα πάντα και ας μην έχω πείρα".

NK99 είπε...

Αν ήμουν ποδοσφαιριστής θα ένιωθα τρόμο να αναλάμβανε την εκγύμναση μου που είναι καθαρά επιστημονικό έργο ένας αμόρφωτος άνθρωπος που δεν ξέρει και το χειρότερο δεν ξέρει ότι δεν ξέρει.

Κάποτε σε ένα γυμναστήριο είδα τον μποντιμπιλντερά που δούλευε εκεί να δείχνει άρσεις θανατου και βαθιά καθίσματα με βάρη σε ένα ψιλόλιγνο έφηβο που θεωρώ ότι αν συνέχισε την προπόνηση του εκεί τώρα θα είναι ανάπηρος.

Σαφώς και ο προπονητής μπορεί αν μάθει στον παίκτη πως θα κινείται στο γήπεδο αλλά το πως κλωτσάνε τη μπάλα δεν μαθαίνεται.

Επίσης ο καλός προπονητής φροντίζει να προστεύει τον νέο παίκτη. Θυμήθηκα τον Φερέρα πως εξέθετε τον Αναστασόπουλο και όχι μόνο, με τον τρόπο που τον χρησιμοποιούσε.

Νομίζω ότι οι καλοί προπονητές αφήνουν την εκγύμναση των παικτώψν σε αυτούς που ξέρουν. Ειδικά σε μία ομάδα με νέα παιδιά απαιτείται ίσως ξεχωριστή προπόνηση για κάθε παίκτη ανάλογα με τη σωματοδομή του.

Ήδη έχουμε δύο παίκτες που στην αρχή της καριέρας τους έπαθαν χιαστούς. Ίσως για τον Σταυροθανασόπουλο που έχει πολύ καλά προσόντα ο τραυματισμός να είναι μοιραίος διότι πέρσι διάβαζα στα ρεπορτάζ ότι όλο προβλήματα
είχε.

Δυστυχώς στα ρεπορτάζ πέρσι διαβάζαμε συχνά ονόματα νέων στη λίστα των τραυματιών.

Η προετοιμασία φέτος πρέπει να γίνει ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ και θα κάνει μεγάλη χάρη στον σύλλογο και κυρίως στα παιδιά ο προπονητης ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ στα συστήματα και στον καταρτισμό της ενδεκάδας.

br fun_atic είπε...

Όλα αυτά είναι καλά όταν υπάρχουν χρήματα. Δυστυχώς λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν.

Μια που μιλάμε για χρήματα: Στην κεντρική σελίδα του Πανιωνίου υπάρχει ένα counter για τις πωλήσεις των διαρκείας. Αυτό είχε μπει την εποχή των 3.000 διαρκείας. Έκτοτε παραμένει ανενεργό. Καλό θα ήταν να ενεργοποιηθεί και πάλι. Θα είναι χρήσιμο είτε οι πωλήσεις είναι καλές είτε όχι.

NK99 είπε...

Αυτή η συζήτηση θα έχει νόημα ακόμα και αν παίξουμε στο ερασιτεχνικό.

Δυστυχώς ξεχάσαμε να συζητάμε για την μπάλα και ασχολούμαστε (αναπόφευκτα δυστυχώς) με διοικητικά, λεφτά, παρασκήνια και παιχνίδια σε γραφεία και όχι σε γήπεδα.

Το χειρότερο είναι ότι ξεχάσαμε ότι είμαστε φίλαθλοι και μας αρέσει το ποδόσφαιρο. Από αυτό κινδυνεύει ο σύλλογος και για αυτό η άποψη μου είναι η ΠΑΕ πρέπει ως ύστατη λύση να διαλυθεί.

Ίσως έτσι κάποια στιγμή αρχίσουμε να σχολιάζουμε παίκτες συστήματα φάσεις και γκολ....

br fun_atic είπε...

δη δει χρημάτων

stam είπε...

Το να ζητάμε επαγγελματική εκγυμναση σε μια ομάδα που όλα κινούνται τόσο ερασιτεχνικά είναι ουτοπία. Εδω μιλάμε ότι ένας πρώην τερματοφύλακας με μηδέν εμπειρία κ παραστάσεις προπονητικης πρέπει να μάθει σε 18χρονα ακόμα κ τα βασικά του ποδοσφαίρου. Μην πούμε για ψυχολογία κ αλλα βαθιά νοήματα... Τα παιδιά αυτα χρειάζονται πρώτα απο όλα δάσκαλο.
Ο Ελευθεροπουλος το πολυ πολυ να τους πει για κανένα καλο μπαράκι
Στο μεταξύ ακούγεται το σενάριο να αλλάξει η ποινή της μη αδειοδότησης. Όπου εκει πλέον αλλάζει κ το όλο σενάριο της χρονιάς. Για να δουμε

br fun_atic είπε...

αυτή είναι μια εντελώς άλλη υπόθεση

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

Μπορεί να επικοινωνήσει άνετα με τους πιτσιρικάδες, και να τους μεταφέρει τους διάλογους του Λουκιανού… Μάθημα είναι και αυτό…

IWN1998 είπε...

Χάνουμε Μιλοβάνοβιτς (στο καλό) Παναγόπουλο (δεν κατάφερε έτσι και αλλιώς να στεριώσει), Πιέρ, Αντούνες και Ντιμπαλά... Οι τελευταίοι τρεις και ιδίως οι Πιέρ και Αντούνες, αποτέλεσαν σοβαρή βάση για την αγωνιστική απόδοση της ομάδας στο Β Γύρο. Για τον Πιέρ μάλλον δεν γίνεται τίποτα. Για τον Αντούνες που ήταν δανεικός, άραγε η απαγόρευση ισχύει και για δανεικούς;

br fun_atic είπε...

σε σχετική λίστα αναφέρονταν ο Αμπτουλάγιεφ στους παίκτες που χάνουμε όχι όμως και ο Αντούνες.

Κάτι άλλο που μου έχει κάνει εντύπωση είναι αυτό που διάβασα κάπου ότι επιτρέπεται η ανανέωση με μείωση των αποδοχών.Δεν ξέρω αν ισχύει

br fun_atic είπε...

Μια σύντομη ενημέρωση για το γηπεδάκι.
Έχουμε φτάσει περίπου στα 1800 ευρώ. Το γήπεδο είναι περίπου 600 τ.μ και η τιμή που είχαμε βρει για ελαφρώς μεταχειρισμένο γρασίδι ήταν 4 ευρώ /τ.μ

Δυστυχώς μέσα στο καλοκαίρι είναι δύσκολο να γίνουν αγώνες, από την άλλη πλευρά καλό θα ήταν να αγοράζαμε το γρασίδι. Αυτό θα έδεινε σε όλους μας ένα κίνητρο, αφού θα βλέπαμε κατά τρόπο χειροπιαστό ότι η διοργάνωση απέδωσε κάτι.

Λείπουν 600 ευρώ. Υπάρχει η διάθεση να βάλουμε από ένα 10αρικο ο καθένας (ή και περισσότερα αν θέλει κάποιος) για να μπορέσουμε να το αγοράσουμε;

zamis είπε...

Ναι εγω θελω να βαλω παραπανω,και για τις αγωνιστικες που η ομαδαρα στερηθηκε των πολυτιμων υπηρεσιων μου.

zouri1 είπε...

εγω μπορω να βαλω 20Ε για το γηπεδακι

br fun_atic είπε...

Καλά.Θα δούμε.Νομίζω πως πρέπει να δώσουμε ένα λογαριασμό και να βάλει ο καθένας όσο μπορεί χωρίς να έρχεται σε δύσκολη θέση η να υποχρεώνεται από την προσφορά του αλλου.Ποιός ξέρει;Μπορεί έτσι να Συγκεντρωθούν και περισσότερα χρήματα και να καταφέρουμε να βγάλουμε και το μπλουζάκι.

zouri1 είπε...

ξανατονιζω παντως ,και νομιζω οτι πρεπει να ξαναδουν το θεμα,οτι τα διαρκειας ειναι πολυ ακριβα.Μαξιμουμ για την 2 ειναι τα 100Ε.πρεπει να συνελθουν λιγο και να μην κανουν μονο λαθη.

br fun_atic είπε...

Σύμφωνα με το onsports στο στόχαστρο του Πανιωνίου βρίσκεται ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Πανσερραικού Καρασαλίδης, που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του.

br fun_atic είπε...

σύμφωνα με τον σπορfm αυτοί είναι οι παίκρτες μας που χάνουμε λόγω της τιμωρίας της ομάδας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πόγκασιτς, Πιέρ, Ντιμπαλά, Κούτσι, Μιλοβάνοβιτς, Αντούνες, Αμπντουλάγιεφ.

τη μεγαλύτερη ζημιά την παθαίνει ο ΟΦΗ αφού χάνει 16 !!! παίκτες. Μεγάλο αριθμό παικτών χάνει και ο ΠΑΣ.

Από αυτούς που χάνουμε εννοείται ότι πιο σημαντικοί είναι οι Πιέρ, Κούτσι, Ντιμπαλά και Αντούνες

Griniaris είπε...

Nομίζω ο Κούτσι αν πάρει τα οφειλόμενα μένει...

ΥΓ.Αληθεύει ότι πανηγυρίζουν οι πωλητές γουρουνοπούλας στις νότιες περιοχές της Ελλάδας;

br fun_atic είπε...

Αληθεύει. Μελιγαλάς, Πύλος, Μεθώνη, Κορώνη, Μάνη, Μονεμβασιά, Ελαφόνησος έχουν σημαιοστολιστεί.
Άσε που δεν θα έχω και πολύ δουλειά. 70% ΝΔ, 20 ΧΑ, και τα υπόλοιπα Λάος, άκυρα και Λευκά. Χλίδα!!!

Φέρτε γουρουνοπούλες!!!