Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Στο Πάνθεον της Πανιώνιας ιστορίας




Κάθε μέρα ο σύλλογος μικραίνει. Είτε γιατί διώχνει ανθρώπους που τον αγαπούν, είτε γιατί δεν προσελκύει σημαντικούς ανθρώπους είτε γιατί χάνει ανθρώπους μεγάλης ποιότητας.

Μπορεί να λέμε ότι η ομάδα είναι υπεράνω ονομάτων, ας μην ξεχνάμε όμως ότι σπουδαίοι άνθρωποι έκαναν τον Πανιώνιο μεγάλο. Ανάμεσα σ' αυτούς ο Πάνος Μάρκοβιτς. Ο προπονητής που χάρισε στον Πανιώνιο τον πρώτο επίσημο τίτλο του πανελλήνιας εμβέλειας, κυρίως όμως που χάρισε μέσω του Πανιωνίου στο ελληνικό ποδόσφαιρο μια γενιά σπουδαίων ποδοσφαιριστών.

Ας ελπίσουμε ότι η ομάδα θα υπάρξει ξανά τόσο τυχερή ώστε να υπηρετηθεί από ανθρώπους με τόσο σπάνια προσόντα και ποιότητα.

47 σχόλια:

IWN1998 είπε...

Απλά βάζω ένα σχόλιο στη μνήμη του μεγάλου προπονητή. Σήμερα στις 6 είναι η κηδεία του.
Θεώρησα κρίμα να μείνει αυτή σου η ανάρτηση, πιθανόν η μοναδική στο ιστολόγιό σου, χωρίς κανένα σχόλιο. Είναι και η καλοκαιρινή ραστώνη, είναι και η πανιώνια απογοήτευση... Αιωνία η μνήμη του μεγάλου Πάνου Μάρκοβιτς.

stam είπε...

Δευτέρα ξεκινάμε το πρωτάθλημα με Άρη στις 8.30. Σπαω το κεφάλι μου εδω κ μέρες για το αν θα πάω γήπεδο όπως τόσα χρονια που δεν Χάνω παιχνίδι στη Ν. Σμύρνη κ αν θα πάρω κ διαρκείας όπως τα τελευταία 5 χρονια. Ακόμα όμως δεν μπορω να αποφασίσω με τετοιο ξενερωμα που μας έχουν ρίξει.
Η χρονια ξεκινάει με τους χειρότερους οιωνούς με την ομάδα να μην μπορει να σταυρωσει νίκη στα φιλικά, ενώ κ το γκολ ακόμα φαίνεται απλησιαστο.
Κ με ένα προπονητή τρόπος του λέγειν που δείχνει στην κοσμαρα του κ που στο φιναλε δεν διακινδυνευει κ τίποτα. Ποιος θα τον κατηγορήσει αν φουνταρει τον Πανιωνιο;
Το 1ο παιχνίδι θα δείξει πολλα. Κ πολυ περισσότερο που είναι με τον Άρη που είναι στα ίδια σκατα με εμας κ δεν έχει κ τον Μαρινακη καπέλο.

stam είπε...

Δευτέρα ξεκινάμε το πρωτάθλημα με Άρη στις 8.30. Σπαω το κεφάλι μου εδω κ μέρες για το αν θα πάω γήπεδο όπως τόσα χρονια που δεν Χάνω παιχνίδι στη Ν. Σμύρνη κ αν θα πάρω κ διαρκείας όπως τα τελευταία 5 χρονια. Ακόμα όμως δεν μπορω να αποφασίσω με τετοιο ξενερωμα που μας έχουν ρίξει.
Η χρονια ξεκινάει με τους χειρότερους οιωνούς με την ομάδα να μην μπορει να σταυρωσει νίκη στα φιλικά, ενώ κ το γκολ ακόμα φαίνεται απλησιαστο.
Κ με ένα προπονητή τρόπος του λέγειν που δείχνει στην κοσμαρα του κ που στο φιναλε δεν διακινδυνευει κ τίποτα. Ποιος θα τον κατηγορήσει αν φουνταρει τον Πανιωνιο;
Το 1ο παιχνίδι θα δείξει πολλα. Κ πολυ περισσότερο που είναι με τον Άρη που είναι στα ίδια σκατα με εμας κ δεν έχει κ τον Μαρινακη καπέλο.

Katrinos είπε...

Κι δεν είσαι ο μόνος Σταμ......

Panos είπε...

O Πανιώνιος έδωσε 7 φιλικά στο διάστημα της προετοιμασίας και είχε 3 νίκες, τρείς ήττες και μια ισοπαλία.
Ταυτόχρονα πέτυχε 8 γκολ και δέχτηκε 7.
Αυτά προς αποκατάσταση της φράσης "με την ομάδα να μην μπορει να σταυρωσει νίκη στα φιλικά, ενώ κ το γκολ ακόμα φαίνεται απλησιαστο"

Αλλά φαντάζομαι ότι όταν είσαι πεισμένος ότι έχεις τον 'Μαρινάκη καπέλο' θα κολλήσεις στην ακρίβεια των δεδομένων;

Panos είπε...

Και επίσης δεν έχει την παραμικρή σημασία η εικόνα των φιλικών αγώνων για την πορεία στο πρωτάθλημα. Η 'φρενήρης' πορεία κάτι αλήστου μνήμης προετοιμασιών παλαιότερα θα έπρεπε να είναι οδηγός στη -μη- εξαγωγή συμπερασμάτων.

Ομοίως η ίδια φειδώς στην μη εξαγωγή συμπερασμάτων περί 'καπέλων' θα έπρεπε να υφίστατο, αλλά έχει βγει η διάγνωσις, οπότε τι χρεία αποδείξεων έχωμεν.

Katrinos είπε...

Το ότι πολλοί νιώθουν ακριβώς ότι κ ο Σταμ, δεν σε προβληματίζει Πάνο? το ότι πάρα πολλοί που είχαν διαρκείας τα τελευταία χρόνια δεν σκοπεύουν να πάρουν φέτος, (αλήθεια τι εξήγηση δίνεις για την απουσία παιδικών ? μήπως έχουμε sold out απο τώρα κ θα στερήσουν θέσεις τα πενηντάρικα των πιτσιρικίων?)
Το ότι όντως υπάρχει η αίσθηση ότι όχι μόνο είμαστε παράρτημα αλλά κάτι σαν τσικό του Γαύρου δεν το έχεις αντιληφθεί ? Λυπάμαι αλλά τα σχόλια του Σταμ σε γενικές γραμμές αντικατοπτρίζουν το κοινό Πανίωνιο αίσθημα .

br fun_atic είπε...

Δηλαδή Πάνο θεωρείς ικανοποιητικά τα στατιστικά αυτά όταν αγωνιστήκαμε ενάντια σε μια αλβανική ομάδα της συμφοράς, την Κόρινθο και δεν ξέρω κι εγώ ποιόν άλλο;

Να δεχθώ ότι είμαστε σε δύσκολη θέση, ότι δεν υπάρχουν λεφτά κ.λ.π. Να δεχθώ ότι ο κόσμος μπορεί και να είναι άδικος καμιά φορά, ότι δεν στηρίζει στα δύσκολα κ.λ.π. Ακόμη κι αν τα πράγματα έχουν έτσι, δεν σου κάνει εντύπωση που δύσκολα θα βρεις ακόμη και μετριοπαθή φίλαθλο που να συμφωνεί με μία έστω διοικητική επιλογή; Ομαδική παράκρουση έχουν πάθει όλοι αυτοί;





Endys είπε...

Συμφωνώ 100% με Stam & Katrino

Panos είπε...

Έγραψα ότι τα φιλικά δεν δίνουν καμια εικόνα για την ετοιμότητα της ομάδας, δεν είπα ποτέ ότι είμαι ικανοποιημένος από τα στατιστικά (περί της ανάγνωσης των στατιστικών αναφέρθηκα).

Για τη διάθεση των φιλάθλων προφανώς και την κατανοώ, θα ήμουν εγώ σε παράκρουση αν δεν το καταλάβαινα. Ο κόσμος είναι παγωμένος, η ομάδα μόνο δυσκολίες βγάζει, το περιβάλλον είναι εφιαλτικό, ε βέβαια καταλαβαίνω ότι πάρα πολλοί είναι αποστασιοποιημένοι. Στον ίδιο τόπο ζούμε.

Τα περι παραρτήματος είναι εμετικά και τα αντιπαρέρχομαι, για να μη γράψω τίποτα βαρύτερο.

Katrinos είπε...

@ Panos, περί της τελευταίας πρότασης σου, αυτό λέγεται διοικητική μυωπία. Γιατί ακριβώς η άποψη πολλών είναι εμετική? Γιατί η ΑΝΤΙΛΗΨΗ που έχουν οι πολλοί είναι καταδικαστέα κ δεν σκέπτεσαι τι έχει προκαλέσει αυτή την εικόνα. Γιατί στο τέλος τέλος αγανακτείς τόσο πολύ με κάτι το οποίο είναι υπαρκτό αντί να προβληματισθείς.

Επίσης το να τα ρίχνεις στα προβλήματα της ομάδας , στο εφιαλτικό περιβάλλον στη πουτάνα τη κενωνία, να με συγχωρήσεις αλλά μάλλον όντως είσαι σε παράκρουση διότι τα ρίχνεις στο κόσμο οτι επειδη υπάρχουν θέματα εκεινος λακίζει. Όχι φίλε μου ο κόσμος δεν λάκισε , ΞΕΝΕΡΩΣΕ. Πέρσι είχαμε θέματα , το ίδιο κ τη προηγούμενη , παρόλα αυτά εμείς εκεί. Φέτος η διοίκηση έχει κάνει τόσα λάθη που κατάφερε να ξενερώσει το κόσμο για πολλους κ διαφορετικούς λόγους.

By the way , για τα,παιδικά ακόμα να μου εξηγήσει κάποιος φωστήρας γιατί δεν υπάρχουν φέτος, διότι χωρίς παιδικό εγώ κ άλλοι δέκα δεν.......

br fun_atic είπε...

Ναι είναι εμετικό να γίνεσαι παράρτημα.Δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω για τις καλές προθέσεις κανενός.Να δεχθώ ότι δεν είμαστε παράρτημα.Ακόμη όμως κι αν δεν γίναμε μοιάζουμε να έχουμε γίνει και αυτό στη συνείδηση πολλών φιλάθλων φαντάζει όμοιο. Ήταν τόσο δύσκολο να κάνει η διοίκηση όποιο σχεδιασμό ήθελε και μπορούσε χωρίς γαυροβάζελους και δανεικούς; Δεν λέω αν είναι πολλοί ή λίγοι λέω ότι κι αυτούς ακόμα δεν τους θέλαμε.

Endys είπε...

Όταν ο Βεντούρης (υπάλληλος του Μαρινάκη) έπαιρνε δανεικούς τους Μήτρογλου και Γκαλίτσιο, δεν ένιωθα παράρτημα και το φώναζα εδώ μέσα. Όπως φώναζα, τότε, να επικρατήσει η λογική και το καλό της ομάδας και να πιστώσουμε με χρόνο προπονητή και διοίκηση.
Τα έλεγα γιατί τότε είχαμε έναν κανονικό προπονητή (άσχετα αν μου άρεσε ή όχι) και πήραμε δύο έτοιμους παίκτες που βοήθησαν.

Τώρα με τον Ελέ που θέλει να γίνει προπονητής, χωρίς καν να έχει πρώτα θητεύσει ως βοηθός, αλλά και με πιτσιρικάδες που έρχονται να ψηθούνε, ΝΑΙ έχω ξενερώσει και νιώθω παράρτημα.
Δεν καταλαβαίνεται γαμώ τη πουτάνα μου ότι μικραίνετε το σύλλογο όταν γίνεστε το τσικό του γαύρου? Τόσο πολύ μυαλό θέλει?
Σας είπε κανείς ότι θέλουμε ντε και καλά την ομάδα στην Α' με οποιοδήποτε τρόπο? Τότε γιατί δεν την αφήναμε στον Μάκαρο? Θέλαμε διοίκηση πρωτοδικίου για να ξεφτιλιστούμε?
Ας βγείτε να πείτε "Μάγκες ή όλοι ρεφενέ μαζεύουμε τα €.... που χρειάζεται η ομάδα, ή με πιτσιρίκια για την Β' και προγραμματίζουμε του χρόνου να είμαστε πάλι πίσω και οικονομικά καλύτερα"
Τι πιστεύετε ότι δεν θα είχατε τον κόσμο μαζί σας? Αν δεν το πείτε εσείς η διοίκηση πρωτοδικίου που κανείς δεν θα ζητήσει τα ρέστα, ποιος θα το κάνει?

Griniaris είπε...

Εμετικό είναι να έχεις προπονητή τον Ελευθερόπουλο γιατί ο Μάντζιος δεν εκφράζει τη φιλοσοφία της διοίκησης...
Εμετικό είναι να έχεις τεράστιο πρόβλημα στο τέρμα και ο Σιδεράκης να "χάνει" κιλά την ώρα που ο Μιλοβάνοβιτς φάνταζε αναντικατάστατος...
Εμετικό είναι να δίνονται ευκαιρίες στα τσικό του Μαρινάκη όταν οι δικοί μας μικροί παραγκωνίζονται...
Εμετικό είναι να σου αφήνεται ο "πουλημένος" Σάμαρης γιατί δε χωράει πουθενά...
Εμετικό είναι να προσπαθείς να πείσεις ότι η φιλοσοφία της διοίκησης αντιπροσωπεύει τον μέσο Πανιώνιο...

Ron Barceló είπε...

Μη μασάτε, έρχεται ο Ισαούλα, από την Ονδούρα.
Ααα, ποδοσφαιρομάνα.

Στα ούλα, στα ούλα, το πέος του Ισαούλα!

Ron Barceló είπε...

-Είμαστε οι μόνοι που δεν έχουμε πάρει ακόμα ενημερότητα ή μου φαίνεται?
-Γι'αυτό 'σκοτώνουμε' στον μπαμπά-γκει ΚΑΙ το Σάμαρη?
-'Η μήπως είναι κ αυτός υπέρβαρος?
-Ένας διεθνής(?) Τσέχος φορ που δοκιμαζότανε τι απέγινε?
-Θα προλάβει ο Ισαούλας το ματς με το σκώληκα ή θα πορευτούμε με Αραβίδαρο και προσευχή?

Όταν θα πετάξει η ομαδάρα 3 τεμάχια στον σκώληκα, να δω τι θα βρείτε να πείτε μετά..

Endys είπε...

@BRF
Sou exw steilei mail sto yahoo me ta stoixeia mou.
Pare me ena tilefwno, kai avrio an mporeis.

br fun_atic είπε...

@ endys έλαβα το mail αλλά δεν μπορώ να το διαβάσω λόγω κωδικοποίησης. Σου έγραψα κι εγώ.

zamis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
zamis είπε...

Πεταει ο γαιδαρος?
Πεταει.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Έχουμε και λέμε:
A. η κ20 έχει παιξει 4 φιλικα. Δεν υπηρχε κανεις απο την διοικηση σε κανενα.συγκοινινουντα δοχεια τα χαραχτηρησε ο προπονητης μας αλλα αυτοι τα εχουν γραμμενα .οτι ποιοτητα ειχαμε τη χασαμε αφου εχει υπερισχυσει η ποσοτητα τα φιλικα γινονται 30λεπτα για να χωρανε ολοι και οι χορηγοι και οι κολλητοι των διοικουντων.να δουμε τι αλλο μας περιμενει με αυτους που εχουμε μπλεξει.
B. Η ομαδα διαλυεται με αυτα τα νουμερα στην διοικηση και στον παγκο ειναι ολοι τους ακρως επικυνδινοι και μεγαλοι ψευτες........σε μια εβδομαδα θα πεσουν πολεες σφαλιαρες
Γ. Τόσα διάρκειας πήραν οι ιωνες τι άλλο θελουνες; Οι ιωνες δεν βγαλανε καμία ανακοίνωση; Τους κόπηκε η λαλιά; Με όλους τους προηγούμενους κελαιδαγαν σαν καλδερινες και ο πρόεδρος τους εκραζε σαν κόρακας (λόγω ότι είναι μελαψός ) τώρα τίποτα; Αν έχετε άποψη μην φοβάστε να την πείτε και διώξτε τον κόρακα από τον σύνδεσμο σας. Ένα ατομο σας έχει ξεφτιλισει
Δ. Ιθύνοντες, πρεπει να τις φατε νωρις τις φαπες μπας και σωθουμε βλεπεις.Δεν υπαρχει την αλλη Κυριακη...
Ε. Θα ανακοινωθεί σήμερα γραφεί η gazzeta η πώληση του σαμαρη από γαύρο. Θα μείνει δανεικός μέχρι το καλοκαίρι. Να το μεταδώσετε από τα μεγάφωνα την δευτέρα με τον Άρη για να σας δώσουμε συγχαρητήρια με χειραψίες
Ζ. Να μας δοσετε και κολλύρια, για να βλέπουμε τις 3 μεταγραφές που δικαιούμασταν. Μιλοβάνοβιτς με μπάκα, Αραβίδης ο επιθετικός του 1 γκολ, και ο μπαρμπα ανδράλας κολλητός του Ελε από Προο. Κάποιοι οραματίζονται να γίνουμε Κορυδαλλός, επειδή συχνάζουν εκεί. Ανύπαρκτες μεταγραφές.
ΥΓ. Όσο για σας τους Πανιώνιους του πληκτρολογίου και της οθόνης καλό θα κάνετε να μην το παίζετε ξενερωμένοι, και μας απειλείτε με τα διαρκείας. Άλλο η ομάδα η ιδέα, άλλο τα σκουπίδια της διοίκησης. Στα απαυτά μας αν δεν πάρετε. Είδαμε και με Ρεκομπα-λολο πως γεμίζατε το γήπεδο. Ουτε καρφίτσα δεν χώραγε…. Εμείς θα είμαστε εκεί, ότι και να γίνεται. Το πολύ πολύ να φάνε φάπες οι διοικητικοί που παίρνουν εντολές από το βαγγέλα, για να προπονούν τα τσικό του γαύρου και να βαφτίζει τα ηρωικά παιδιά της ΘΥΡΑΣ 7 προπονητές…
ΥΓ-2. η Σμύρνη είναι ομάδα Ιστόρικη......

IWN1998 είπε...

Ο Ισαούλα είναι μάλλον ...παρελθόν... προτού γίνει παρόν. Το μέλλον λέγεται ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΜΠΑΝΤΑΗΣ και θυμίζει τη χειρότερη σεζόν του Μπέικου παρελθόντος. Ο δε Μιλοβάνοβιτς μάλλον θα γίνει και αυτός παρελθόν σύντομα απ' ότι φαίνεται.
Ασχέτως ξενερώματος κλπ, οπαδοί της ομάδας είμαστε για να την βοηθήσουμε στα δύσκολα οπότε θεωρώ καθαρή την απάντηση στο αν θα πάω στο γήπεδο ή θα πάρω διαρκείας... ασχέτως Ελευθερόπουλων, Πίου και δεν συμμαζεύεται.
Για τη διοίκηση απλά να πω ότι φοβήθηκε να απευθυνθεί στον κόσμο όταν έπρεπε. Φοβήθηκε ότι δεν θα ανταποκριθεί και δεν έχει τους τρόπους να τον εμπνεύσει, να τον παρακινήσει για να ανταποκριθεί μέσα μάλιστα στην κρίση. Ακολούθησε λοιπόν άλλους δρόμους και χωρίς ουσιαστικά να δοκιμάσει αυτόν της συνδρομής του κόσμου, προσπαθεί να βγάλει το φίδι από την τρύπα, έχοντας μάλιστα και ενδοπανιώνιες διενέξεις, οπαδικές, με Τσακίρη κλπ. Αυτοί οι οιωνοί είναι οι πιο κακοί και όχι οι αγωνιστικοί.
Ξέρω ότι θα πάρω κάποια απάντηση του στυλ, μα ξεκινήσαμε τα διαρκείας και πήραν 40 άτομα ... Ναι όσοι πήραν πριν ληφθεί η απόφαση για το νέο προπονητή. Μα κανένας άλλος δεν δεχόταν να αναλάβει την ομάδα με τις συνθήκες που υπήρχαν θα είναι ο αντίλογος ... Ίσως είναι αλήθεια, ίσως όχι. Πόσο καλύτερος είναι άραγε ο Ελευθερόπουλος από τον παραιτηθέντα ή εκδιωχθέντα προπονητή της Κ20 και των υποδομών; Δεν ξέρω. Ερωτώ. Ναι έχει διεθνή εμπειρία. Μακάρι όλα να του πάνε καλά.

Στο γήπεδο δεν το σκεφτόμαστε να πάμε. Μπορεί να είναι επώδυνο, αλλά ας ξαναδιαβάσουμε το δεκάλογο του Πανιώνιου του Griniari. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

zamis είπε...

To διαρκειας ειναι και συμβολικη κινηση που δειχνει εμπιστοσυνη στη διοικηση..
Κατα τ'αλλα το στερητικο εχει ηδη αρχισει.

stam είπε...

@ Νίκος Κουτελιδας
Έτσι είναι όπως τα λες. Κ εγω εκει θα είμαι κ το διαρκείας θα το βγάλω τελικά κ ας τα φάνε τα κοπροσκυλα που το παίζουν διοίκηση κ κάνουν τα ντιλακια με τον Μαρινακη χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα.
Όσο για τον Ελευθεροπουλο είναι μετρημένες οι μέρες του και όλο το σκυλολοι που μας κουβαλησε.

John - Singapore είπε...

Λαμπρά. Υπέροχα! Σας ευχόμεθα μια καταπληκτικήν πορείαν! Καλό χειμώνα, καλά κουράγια, καλά μυαλά σε όλους.

br fun_atic είπε...

Πάντως, αν είναι ο Καμπάνταης ο επιθετικός που θα περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή,να μου το πείτε για να μείνω εδώ που είμαι...

Ron Barceló είπε...

Η ειρωνία είναι ότι έλυσε το συμβόλαιο του -λέει- με τον ΟΦΗ γιατί δεν δέχθηκε μείωση αποδοχών.
Και στα καπάκια υπογράφει σε μας.
Αχαχαχαχαχαχχααχα..θα πέσουν τα τσιμέντα λέμε.
Ελέ διώξε Μιλαβάνοβιτς και φέρε μας Ζαίμι ή Τάτση από Προο.

br fun_atic είπε...

Διαβάζω οτι δεν πήραμε αδειοδότηση επειδή δεν είχαμε εγγυητική επιστολή,φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.Επόμενη συνεδρίαση στις 24/8 ενώ υπάρχει η πιθανότητα αν δεν τα εξασφαλίσουμε να ξεκινηπσουμε το πρωτάθλημα αλλά να μας επιβληθούν ποινές ( χρηματική,αφαίρεση βαθμών κλπ).Άψογα!!!

IWN1998 είπε...

Ε ας δώσουμε και τον Κολοβό για την ασφαλιστική ενημερότητα... Για εγγυητική να βάλουμε τους Κούρο και Ντούνη...

IWN1998 είπε...

Δεν γνωρίζω αν προχώρησε η συνεννόηση με Τσακίρη να μην δεσμεύσει τη δόση της NOVA. Αυτά τα λεφτά μαζί με του Σάμαρη ίσως μπορούν να εξασφαλίσουν τις ενημερότητες αν και δεν γνωρίζω αν υπάρχει διακανονισμός με το ΙΚΑ και πληρώνουμε και εκεί δόσεις ή το ποσό για την ασφαλιστική ενημερότητα είναι κάτι απλησίαστο.
Η εγγυητική είχε εκπέσει προ καιρού λόγω οφειλών σε Κούκετς. Υποθέτω ότι αν πληρωθεί ο Κούκετς μπορεί να επανισχύσει η εγγυητική;

Griniaris είπε...

Δηλαδή για να τα κάνουμε λιανά.Έχουμε απλά ξεφτιλιστεί για να υπηρετήσουμε τα συμφέροντα του μεγάλου αφεντικού ή θα έχουμε κάποια "ειδική" μεταχείριση;Αν κάποιος βλέπει κάτι άλλο ας το γράψει...

br fun_atic είπε...

όχι ότι είναι το θέμα μας, διότι έχουμε να ασχοληθούμε με πολύ πιο σοβαρά πράγματα, αλλά το ανεβάζω έτσι επειδή που έκανε εντύπωση

http://www.transfermarkt.gr/gr/leonidas-kampantais/leistungsdaten/spieler_12938.html

με λίγα λόγια έχει πετύχει στην καριέρα του 26 επίσημα γκολ. Υποθέτω ότι πρέπει να είναι επαγγελματίας καμιά δεκαριά χρόνια, άρα μιλάμε για μ/ο σεζόν 2,6 γκολ.

ο Αραβίδης έχει πετύχει 9. Με δεδομένο ότι είναι μικρότερος σε ηλικία μιλάμε περίπου για τον ίδιο μ/ο

Ακόμη κι αν αύριο το πρωί βρίσκαμε χρήματα για φορολογική, ασφαλιστική εηνμερότητα και εγγυητική επιστολή, πόσο θα έπρεπε οι συγκεκριμένοι παίκτες να ξεπεράσουν τον εαυτό τους για να βοηθήσουν ουσιαστικά;

IWN1998 είπε...

Δεν μιλάμε για πρωτάθλημα της ίδιας δυναμικής με παλιά. Είναι κάτι σαν football league και K20...

br fun_atic είπε...

Την ώρα λοιπόν που αποκτούμε τον Λεώ διώχνουμε Γκέζο,Σταυροθανασό και Σμυρλή.Αν λοιπόν το πρωτάθλημα ήταν Κ20 εμένα προσωπικά μου έκαναν...

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...


@ br fun_atic:

Ούτε ξανά είστε ευχαριστημένοι; Τι θέλετε δηλαδή; Πήραμε τον Παικταρά ΚΑΜΠΑΝΤΑΗ με λογαριασμό 1 γκολ πέρσι και τον Αραβίδη που πέτυχε 1 ακόμη. Μην ξεχνάς και την μαύρη μαγεία του Οκόγιε που είχε άλλα 4 με τα Μέγαρα στην Γ’ Εθνική! Αυτή είναι επιθετική τριπλέτα και να θέλεις δεν τη δημιουργείς εύκολα!

Αλλά ο ΜΙΧΟΥ φταίει που έδωσε αγώνα με τον ΒΥΖΑ και την Δόξα ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ για να τον αποκτήσουμε και διετές συμβόλαιο παρακαλώ για να τον χαρείτε αχάριστοι οπαδοί. Το μόνο αρνητικό που δεν του έβαλες ρήτρα, αλλά για να μην παίρνεις μόνο σου τα μπράβο και το πάρεις πάνω σου τα θερμά συγχαρητήρια και στους στενούς σου συνεργάτες.

ΑΥΤΟΣ είναι ο ΜΙΧΟΥ πήρε δύο επιθετικούς με μέσο όρο 4 γκολ την σεζόν για να μην κουραζόμαστε να σηκωνόμαστε από την θέση μας για να πανηγυρίζουμε όχι σαν τον ακατανόμαστο που είχε ΛΟΛΟ ΡΕΚΟΜΠΑ και όλη την ώρα ήμουν όρθιος καταενθουασμενος με αυτά που έκαναν και πήγαινα σπίτι πτώμα. Όλοι διάρκειας για τον ΜΙΧΟΥ …..

Αυτοί που Έκαναν τον προγραμματισμό της ομάδας είναι παντελώς άσχετοι πήραμε ΑΝΔΡΑΛΑ(κολλητός ΕΛΕ)ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ(από μια παγκοσμίως άγνωστη σουηδική ομάδα! )ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ (άγνωστων στοιχείων)ΑΡΑΒΙΔΗ (τσακώνεται με την μπάλα)και το αποκορύφωμα ΚΑΜΠΑΝΤΑΝΗΣ 2.5 γκολ τον χρόνο και διώχνουμε τον ΜΙΛΟΒΑΝΟΒΙΤΣ αφού του χρωστάμε λεφτά (αντί να μας χρωστάει που φόρεσε τη φανέλα μας, με τη μπάκα του…) από πέρυσι και για να τον διώξουμε πρέπει να τον αποζημιώσουμε και σκάμε και ένα καρό λεφτά για τον ΚΑΜΠΑΝΤΑΗ, τα μικρά τα διώχνουμε δανεικά γιατί δεν κάνουν στον ΜΕΓΑΛΟ ΓΑΥΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ βεβαία μας κάνουν οι κολλητοί του και οι παίκτες του ΓΑΥΡΟΥ@!

κύριοι τις διοίκησης που γράφετε στα ιντερνέτ μην μας πουλάτε ΠΑΝΙΩΝΙΤΙΔΑ είναι καταφανέστατο ότι είστε υπάλληλοι του ΜΑΡΙΝΑΚΗ,έχετε διαλύσει την ομάδα και όσο γρηγορότερα την κάνετε τόσα καλυτέρα είναι για εμάς ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δεν είναι αυτό που εκπροσωπείτε, ούτε είναι ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!

Μην στενοχωριέσαι BR τώρα το ξέρουν το κόλπο θα πουλησουνε και τον ΚΟΛΟΒΟ, μετά όμως δεν έχουμε αλλά μικρά!! Ταα διώξαμε για να παίξει ο ΑΝΔΡΑΛΑΣ και ο ΚΑΜΠΑΝΤΑΗΣ ... Μόνο που μετά δεν έχουμε άλλους με πωλητική αξία? Ποιος θα πάρει τα σαπάκια που έχουν απομείνει??? Κάποιοι ζουν με παίκτες του ΤΣΑΚΙΡΗ ακόμη….

ΥΓ. Αλήθεια Πάνθηρες, ανύπαρκτοι που είστε? Παλιότερα λαλίστατοι, τώρα που είστε χωμένοι… ??????? Όλα καλά????

ΥΓ2. Η ΣΜΥΡΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ….

zamis είπε...

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/244323-Zitaei-voitheia-apo-Tsakiri-o-Panionios

να και μια θετικη εξελιξη ας ελπισουμε

IWN1998 είπε...

Είναι φαιδρότητα που διώχνουν τους μικρούς με εισήγηση ... Ελευθερόπουλου. Δηλαδή ενός ατόμου που η προπονητική του αξία είναι αδοκίμαστη και μπορεί να αποδειχθεί στην πράξη ανεπαρκής. Να μου πεις μερικού τους δίνουν δανεικούς και δεν χάνονται. Αλλά έστω και έτσι όταν έχουμε ένα κάρο "Πίου", είναι αν μη τι άλλο φαιδρό να φεύγουν αυτά τα παιδιά. Όπως και ο παροπλισμός Όμο και Σιδεράκη. Τι διοίκηση είναι τούτη που δεν μπορεί να τα βρει με δυο παίκτες όταν υπάρχει τέτοια λειψανδρία; Είναι ικανοποιημένοι από τους τερματοφύλακες που έπαιξαν για παράδειγμα στα δυο τελευταία φιλικά; Μπορούν να σταθούν αυτοί οι τερματοφύλακες της μηδενικής εμπειρίας; Μπορούν να καθοδηγήσουν άμυνα;

ΓΙΑ ΤΟΝ κο ΤΣΑΚΙΡΗ, είναι πια η μοναδική ελπίδα, αλλά ας δώσει και εκείνος σαφείς προτάσεις για το που διαφωνεί και τι προτείνει και όχι μέσω κοινωνικών δικτύων; Είναι ο μόνος άνθρωπος που δικαιούται να μιλάει στον Πανιώνιο γιατί είναι ο μόνος που έβαζε από την τσέπη του. Καταλαβαίνω ότι του πρέπει κάποιος σεβασμός γι' αυτό και όχι συμπεριφορές που είδαμε και διαβάσαμε στο παρελθόν. Αλλά ας πει με σαφήνεια τι ακριβώς και πως νομίζει ότι χρειάζεται να γίνει και ας συμβάλλουμε όλοι στο να υπάρξει επιτέλους μια κατάσταση στον Πανιώνιο όχι ενδοσκόπησης και αντιδικιών και συνεχών αμφισβητήσεων αλλά συνεργασιών και εμπιστοσύνης. Λάθη θα γίνονται πάντα αλλά αν τρωγόμαστε και συνέχεια και ο καθένας θέλει να κάνει μόνο το δικό του, τι τύχη μπορεί να έχει ο Πανιώνιος;

br fun_atic είπε...

Διάβασα ότι ο κος Κουτλίδης έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης.Λέτε να την κάνουν δεκτή;

Bertheway είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=i_hP4ZycbFU

John - Singapore είπε...

Λεφτά που βρέθηκαν? Αφού ο Τσακίρης δεν τσόνταρε, τότε ποιός? Αρχίζει από Μ και τελειωνει σε κης?

Griniaris είπε...

Και όπως κάθε χρόνο...

http://www.youtube.com/watch?v=w3IzpazVl-I

Να τα χιλιάσεις φιλαράκι...

br fun_atic είπε...

ευχαριστώ πολύ. Κι αν σας ρωτησει κανείς πόσα κλείνω, πείτε 25. Μια χαρά είναι...Στα ντουζένια μου πάνω :)

Costix είπε...

Πολυχρωμος και εντοιχισμενος, τζουτζουκο μου. Τα πατησες τα σαραντα η ακομα ???

br fun_atic είπε...

Ναι ρε γμτ :(

Griniaris είπε...

Μόνο;;;;;Εδώ πάτησα εγώ τα 29...

br fun_atic είπε...

Βρώμικο το παιχνίδι σας GRINIARIS

zouri1 είπε...

η ματια μου για το σημερινο παιχνιδι με τον Αρη
http://zouri1.wordpress.com/2012/08/27/%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82/