Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Τα καταφέραμε!!!


Η ιδέα της ανακατασκευής του γηπέδου των υποδομών του Πανιωνίου ξεκίνησε ως ένα αστείο. Το ίδιο και το πρωτάθλημα ¨παίζουμε μπάλα για το γηπεδάκι". Αυτό που ήταν σοβαρό ήταν η διάθεση όλων όσων συμμετείχαν  και τα 1700 ευρώ που καταφέραμε να συγκεντρώσουμε μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και εν μέσω μάλιστα κρίσης.

Οι κόποι και τα χρήματα όλων έπιασαν τόπο. Χθες παραδόθηκε ο τάπητας (μεταχειρισμένος μεν, καλής σχετικά ποιότητας δε), ο οποίος θα τοποθετηθεί τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να παραδοθεί ένα πολύ καλύτερο γήπεδο στους αθλούμενους του Πανιωνίου (θα προσπαθήσω να ανεβάσω και φωτογραφικό υλικό). Ο σύλλογος συνέδραμε τελικά την προσπάθεια με το ποσό των 2.000 ευρώ. Σημαντική προσφορά, που όμως δεν τον απαλλάσσει από την πλήρως άστοχη απόφαση της μετατροπής του δεύτερου γηπέδου των υποδομών σε παιδότοπο. Τέλος πάντων...

Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Όχι μόνο γιατί τα παιδιά θα αποκτήσουν μια καλύτερη εγκατάσταση, αλλά γιατί ο κόσμος συμμετείχε και ίσως για πρώτη φορά στα χρονικά τα λεφτά του δεν χάθηκαν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά όλους όσους βοήθησαν, τους παίκτες όλων των ομάδων ιδίως όμως τους παίκτες της ομάδας Internistas - Ιώδιο γιατί πολύ απλά είναι καλοί φίλοι και συνέβαλαν τα μέγιστα για την επίτευξη του σκοπού και ασφαλώς τον Κωστή Τσαλπατούρο που μας συνέδραμε με παίκτες και χρήματα, πολύ περισσότερο όμως γιατί μας επέτρεψε να αγωνιστούμε με τα χρώματα του Ιωδίου και να του ξεπληρώσουμε (αν μπορεί να γίνει αυτό) τα απίστευτα τραπεζώματα που μας έχει κάνει. Παραλίγο μάλιστα να του χαρίσουμε το πρωτάθλημα...Την επόμενη φορά το έχουμε σίγουρο!!! Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Γιάννη Ζουρίδη για τη βοήθεια που μας προσέφερε με τις εμφανίσεις και τον Γιώργο Ρήγα που υπήρξε κέρβερος με τα συγκεντρωθέντα χρήματα (καλύτερος και από Ελβετική τράπεζα).

Το επιμύθιο από όλη αυτή την ιστορία είναι ότι όταν ο κόσμος θέλει, ο Πανιώνιος μπορεί. Ελπίζω να σας ξαναδώ όλους (και ακόμη περισσότερους) σε αντίστοιχες δράσεις για τον ιστορικό μας.

10 σχόλια:

amanAM είπε...

Εγώ ένα έχω να πω: Τον τελευταίο καιρό βλέπω συνέχεια τα παραιτηθέντα μέλη του ΔΣ να κάνουν έργα. Μήπως πρέπει να παραιτηθούν και οι υπόλοιποι, να πάει τρένο ο Πανιώνιος???

br fun_atic είπε...

Ειδικά ο συγγενής φίλου μας έχει τρελαθεί στο κουβάλημα :)

General Tanz είπε...

Καλο ειναι να ακουμε και κανα ευχαριστο, γιατι ερχεται βαρυς χειμωνας!!
Συγχαρητηρια σε ολους!!!!!

br fun_atic είπε...

Καλημέρα σε όλους. Το γηπεδάκι φτιάχνεται. Έχει όμως μια σημαντική έλλειψη. Δεν καλύπτεται από δίκτυ, το οποίο συγκρατεί τις μπάλες. Για την κατασκευή του χρειάζονται μόλις 500 ευρώ. Θέλετε να δώσουμε μερικούς αγώνες για να συγκεντρώσουμε το ποσό αυτό; Θεωρώ ότι δεν χρειάζονται πολλοί. Οι ενδιαφερόμενοι αν εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους εδώ προκειμένου να βγει πρόγραμμα.Το νέο και ανακατασκευασμένο γήπεδο μπορούμε να το έχουμε στη διάθεσή μας Σάββατο Μεσημέρι και Κυριακή.Παρακαλώ να με ενημερώσετε άμεσα γιατί το θέμα επείγει.

amanAM είπε...

Εγώ είμαι μέσα!

Costix είπε...

Υπολογιστε με μεσα, με οποιοδηποτε τροπο.

Panos είπε...

Ο/Η amanAM είπε...
Εγώ είμαι μέσα!

Εσύ κανόνισε να τραυματιστείς παίζοντας ποδόσφαιρο και να χάσεις τις προπονήσεις στο 'άθλημα σου'!
Θα πέσει πρόστιμο

Costix είπε...

θα ειμαστε γυρω στις 7μιση στον τυροπιτα με τον ευτυχη για καφεδακι. οσοι πιστοι προσελθετε !!!

General Tanz είπε...

Μεσα για Σαββατο μεσημερι,γιατι Κυριακη μεσημερι το μαγαζι ειναι ανοιχτο.

amanAM είπε...

@Πάνος

Μετά την προετοιμασία για Λοκατζήδες με τους Πανιώγερους, δεν ανησυχώ για τραυματισμούς...