Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Χρήσιμη σφαλιάρα


Μέχρι και σήμερα ο Πανιώνιος είχε την τύχη να αντιμετωπίσει τρεις ομάδες του ίδιου σχεδόν επιπέδου μ' αυτόν και να καταφέρει (και με τύχη) να πετύχει την απόλυτη συγκομιδή βαθμών. Ξέραμε καλά, ήδη από το καλοκαίρι, ότι ο Λεβαδειακός ήταν ομάδα ανώτερου επιπέδου, οπότε η ήττα εκτός έδρας δεν θα μας προκαλούσε ιδιαίτερη εντύπωση ούτε βέβαια η απώλεια βαθμών θα ήταν εκτός προγράμματος. Συνεπώς ένας λογικός στόχος θα μπορούσε να είναι η ισοπαλία.

Έχοντας λοιπόν ο Πανιώνιος να αντιμετωπίσει μια ομάδα καλύτερου επιπέδου, με καλή παρουσία μέχρι σήμερα και με περισσότερες από 20 χαμένες τελικές προσπάθειες στο προηγούμενό της παιχνίδι,, δεν ξέρω ποιόν ακριβός στόχο είχε θέσει τελικά. Να πάρει την ισοπαλία, να διεκδικήσει τη νίκη όπως δήλωσε ο κος Παναγόπουλος ή να παίξει ελεύθερα και χαλαρά και όπου βγάλει; Εκ του αποτελέσματος μάλλον έγινε το τελευταίο.

Είναι γνωστό ότι οι ομάδες του κου Παράσχου έχουν πολύ καλή αμυντική λειτουργία και πιέζουν ψηλά. Θεωρητικά λοιπόν, ο κος Ελευθερόπουλος έπρεπε να ενισχύσει το κέντρο της ομάδας και να κλείσει τους διαδρόμους, εκμεταλλευόμενος τις αντεπιθέσεις. Δεν το έκανε. Αποτέλεσμα τρία γκολ και ένα δοκάρι στο πρώτο εικοσάλεπτο. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα. Προφανώς ο Λεβαδειακός μας λυπήθηκε και δεν μας φιλοδώρησε με 2-3 γκολ ακόμη. Οι ευκαιρίες μας σε ολόκληρο το παιχνίδι; Όχι περισσότερες από δύο.Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Ίσως φταίει ότι η ομάδα δεν δείχνει να διαθέτει σέντερ φορ αξιώσεων.

Η συγκεκριμένη ήττα στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή μπορεί και να είναι ευεργετική. Την χρειαζόμασταν για να προσγειωθούμε στη γη. Την χρειάζονταν οι νεαροί παίκτες για να καταλάβουν ότι όσο ταλέντο κι αν διαθέτουν πρέπει να δουλέψουν ΠΑΡΑ πολύ για να μπορούν να αντιμετωπίσουν με αξιώσεις μια καλή ομάδα πρώτης κατηγορίας. Την χρειάζονταν οι οπαδοί που πετούσαν στα ουράνια και ονειρεύονταν από την τρίτη αγωνιστική μεγαλεία. Την χρειάζονταν το προπονητικό τιμ το οποίο δεν αξιοποιεί στο έπακρο το ρόστερ της ομάδας. Είναι εμμονή να στηρίζεσαι στους ίδιους νεαρούς παίκτες χωρίς να εξετάζεις τη δυναμική του αντιπάλου και να αφήνεις στον πάγκο ή εκτός αποστολής παίκτες με αξία και εμπειρία. Είναι άσχημο, να μην παρατηρείς ακόμη και στις νίκες τα αδύναμα σημεία της ομάδας και να μην προσπαθείς να βρεις λύσεις. Πολλές φορές γράφτηκε σε αυτό εδώ το μπλογκ από φίλους ότι ο Πανιώνιος αντιμετώπιζε πρόβλημα στα αμυντικά χαφ. Κάτι από τύχη κάτι από την καλή παρουσία μέχρι σήμερα του Ρόβα η έλλειψη αυτή δεν μας είχε στοιχίσει. Ήρθε όμως η ώρα να πληρώσουμε τη συγκεκριμένη αβλεψία. Που είναι ο Ρόκας, που είναι ο Όμο, που είναι ο Σάμαρης; Γιατί λείπουν από ένα τέτοιο παιχνίδι; Πως είναι δυνατόν κόντρα σε μια επιθετικογενή ομάδα όπως ο Λεβαδειακός να παρατάσεις και μάλιστα στην έδρα της τους  Διαμαντάκο, Γουνδουλάκη, Μενδρινό, Αραβίδη και Ντούνη (φουλ επίθεση λες και παίζεις με ομάδα χαμηλότερου επιπέδου ή στην έδρα σου) και να περιμένεις ότι δεν θα έχεις προβλήματα στην αμυντική σου λειτουργία; Και μέσα σ' όλα αυτά έχεις την επιπλέον ατυχία να βρίσκεται σε άσχημο απόγευμα ολόκληρη η αμυντική σου γραμμή με χειρότερους τους κεντρικούς αμυντικούς σου. Και ενώ τέλος πάντων έχεις διάθεση να παίξεις τόσο ανοιχτά και επιθετικά εκτός έδρας να δημιουργείς μία μόλις ευκαιρία σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Ίσως λοιπόν στο συγκεκριμένο παιχνίδι να φάνηκε για πρώτη φορά φέτος και η απειρία του προπονητικού τιμ. Ούτε είχαν αναλύσει καλά τον αντίπαλο, ούτε είχαν παρατάξει την καλύτερη δυνατή ομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Παράσχος λοιπόν με εμπειρία 30 ετών στους πάγκους έκανε πάρτι...

Ας μην απογοητευόμαστε, κυρίως όμως να μην χτίζουμε παλάτια στην άμμο. Έχουμε μια νεανική ομάδα που κάνει μια πραγματικά σπουδαία προσπάθεια. Έχουμε ένα άπειρο προπονητικό τιμ που όμως δείχνει να εργάζεται σκληρά. Στόχος μας είναι ένας και μόνος. Η παραμονή. Τελεία και παύλα. Ούτε υπερομάδα γίναμε, ούτε οι πιτσιρικάδες μπορούν να τσακίσουν κάθε ομάδα που θα βρουν μπροστά τους. Επειδή λοιπόν ο στόχος μας είναι να μαζέψουμε τους περισσότερους βαθμούς που μπορούμε στον πρώτο γύρο (που είναι ευκολότερος) και ιδίως στις πιο βατές οκτώ πρώτες αγωνιστικές, θα έπρεπε και ο κος Ελευθερόπουλος να πατήσει και λίγο φρένο, να χρησιμοποιήσει κάθε χρήσιμο και έμπειρο παίκτη για να διεκδικήσει τουλάχιστον τον ένα βαθμό σε μια έδρα που παραδοσιακά μας δυσκολεύει.

Επόμενο παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. Οι διορθωτικές κινήσεις πρέπει να υπάρξουν. Ξαναπαίζουμε με ομάδα που είναι στα κυβικά μας και μάλιστα στην έδρα μας σε ένα ματς με μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική σημασία. Ας μην έχουμε απώλειες.

65 σχόλια:

Griniaris είπε...

Διάβασα τα περισσότερα Πανιώνια μπλογκς και σχεδόν στο σύνολο τους συμφωνούν ότι χρειαζόμασταν αυτή τη σφαλιάρα.Λυπάμαι αλλά θα διαφωνήσω.Άλλωστε το λένε και όλοι οι ψυχολόγοι,τα παιδιά δεν κάνει να τα χτυπάς...

Κανείς δεν είπε πως γίναμε Μπαρτσελόνα, κανείς δεν είπε πως το πρωτάθλημα θα κρινόταν στα μεταξύ μας παιχνίδια με το γαύρο.Στο κάτω κάτω με το Λεβαδειακό παίζαμε, ομάδα στα μέτρα μας.Τα λέω από το πρώτο ματς, δεν θ'αλλάξω τώρα.Στο φετινό Πανιώνιο δεν χωράνε βεντετισμοί ούτε εγωισμοί.Ο Ελευθερόπουλος στις δηλώσεις του θεώρησε αποκλειστικό υπεύθυνο του σημερινού συνοθυλεύματος, τον εαυτό του.Ελπίζω να το πιστεύει πραγματικά.Δεν είναι δυνατόν να μένουν ακόμη και εκτός αποστολής, παίκτες που μπορούν αποδεδειγμένα να βοηθήσουν γιατί κάποιοι έτσι γουστάρουν...

Το παιχνίδι με την αεκ είναι κρίσιμο και από αγωνιστικής και από ψυχολογικής άποψης.Όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για τον κόσμο.Εύχομαι αν και αμφιβάλλω ο καθένας να κάνει το καλύτερο που μπορεί...

br fun_atic είπε...

Αν όμως καταφέραμε μπορεί αυτή την απόδοση και το στήσιμο να πάρουμε τη νίκη και να έχουμε 12 βαθμούς στην τέταρτη αγωνιστική τότε δεν θα κατεβαίναμε από το καλάμι με τίποτα.
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με το ότι η Λειβαδιά είναι ομάδα ίδιου επιπέδου μαζί μας.Δεν είναι.

Griniaris είπε...

Μα αυτό ακριβώς λέω κι εγώ.Με αυτό το στήσιμο δεν υπήρχε καμμία πιθανότητα για τίποτα παραπάνω,δεν ήταν όμως απαραίτητο να γίνει.Τα λέμε και τα γράφουμε ένα μήνα τώρα...
Φυσικά όταν οι μισοί σου παίκτες βλέπουν το ματς από τη nova,προφανώς μαι δεν φτάνεις το επίπεδο...

EndyS είπε...

Θα συμφωνήσω με τον BR. Η Λειβαδιά είναι πολύ καλύτερη ομάδα από εμάς.

Από την άλλη δεν είναι σωστό να ασκούμε κριτική τώρα, στο γιατί άφησε Σάμαρη και σια εκτός.
Αν και εγώ είμαι κάθετα αντίθετος με την επιλογή αυτή και το έχω γράψει αρκετές φορές εδώ μέσα, από την άλλη δεν μπορείς να κατηγορήσεις έναν προπονητή για τις επιλογές του όταν αυτές του έχουν δώσει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Είναι λογικό να χρησιμιποήσει ξάνα την επιτυχημένη συνταγή αφού υπάρχει και το σχετικό ρητό που λέει "ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει".
Μπορείς όμως να τον κατηγορήσεις αν δεν χρησιμοποιήσει τους παίκτες αυτούς στο επόμενο παιχνίδι και τελικά χάσει.
Επομένως ας στηρίξουμε την ομάδα τώρα που μας χρειάζεται και ας είμαστε αυστηροί μετά από καλά αποτελέσματα.

Ο ούστης το έβλεπα από μακριά ότι θα πάθουμε πανωλεθρία και το έγραψα το περασμένο ΣΚ.
Η άμυνά μας δεν είναι ούτε για 5Χ5 και είναι η χαρά της σοβαρής ομάδας.

IWN1998 είπε...

Όλη τη βδομάδα έλεγε ότι θα βάλει τον Ανδράλα να βοηθήσει ανασταλτικά το Ρόβα. Τελικά δεν έκανε ούτε αυτό. Άραγε γιατί;

Griniaris είπε...

Την ίδια κριτική έκανα ακόμη και μετά το τρίτο νικηφόρο παιχνίδι,την ίδια έκανα και τώρα.Και επιμένω,όταν η μισή σου ομάδα είναι στην εξέδρα,προφανώς ο Λεβαδειακός μοιάζει να είναι σε άλλο επίπεδο...

IWN1998 είπε...

Καλά τους άλλους, το Ρόκα γιατί τον έδιωξε; Δεν είχε ακουστεί ότι τεμπέλιαζε ή ότι ήθελε να φύγει και δεν ξέρω τι άλλο. Και βγήκε δημόσια και ζήτησε συγγνώμη.

br fun_atic είπε...

Η συγκεκριμένη επιλογή του έδωσε τρεις νίκες κόντρα στον εντελώς διαλυμένο Αρη,την Βέροια του επιπέδου σου και τον Όφη στο μάτς της απόλυτης κωλοφαρδίας.Επειδή όμως δεν είναι όλες οι ομάδες ίδιες,ούτε κάθε μέρα του Αι Γιαννιού καλό είναι να επιλέγεις ενδεκάδα με βάση τη δυναμικότητα του αντιπάλου και όχι τα γούρια, την προϊστορία και άλλους μη αντικειμενικούς παράγοντες.Όπως ήταν αφελές να λες από την Τρίτη αγωνιστική ότι ο Ελε είναι ο προπονητής της χρονιάς άλλο τόσο άδικο είναι να τον βγάλουμε άχρηστο αφού τέλος πάντων μας απέδειξε ότι δούλεψε.Το θέμα όμως είναι να αποτελέσει η συγκεκριμένη ήττα μάθημα για τον προπονητή και να αξιοποιήσει το σύνολο του ρόστερ.

Maxi είπε...

Δεν άλλαξε την ομάδα και τα ακούει!
Φαντάσου Ιωνα να την είχε αλλάξει κι όλας. Φαντάσου να είχε βάλει τον Ανδράλα και να έτρωγε η ομάδα 3.
Αυτή τη στιγμή θα τον είχαμε στήσει στα 5 μέτρα παρέα με τον Ανδράλα επειδή τον χρησιμοποίησε.
Ο Θεός τον φύλαξε πάλι.
Πλάκα πλάκα πάντως είναι καλύτερα να προσγειώνεσαι σ ενα παιχνίδι που με δυσκολία θα πήγαινες για 1 βαθμό, παρά με μία ήττα στη Ν.Σμύρνη από μια ομάδα με ίδιους στόχους. (βλέπε ΟΦΗ, ΑΕΚ κλπ)

br fun_atic είπε...

Δεν ξέρω τι θα έκανε ο Ανδράλας,όπως επίσης δεν ξέρω γιατί μια σειρά παικτών που ήταν βασικοί και είχαν προσφέρει είναι διαρκώς εκτός αποστολής.

br fun_atic είπε...

Οταν ο βοηθός προπονητή βγαίνει και δηλώνει ότι είναι δύσκολη η Λειβαδιά αλλά πάνε για τη νίκη και βλέπω το συγκεκριμένων στήσιμο δεν εκχώρησης δικαίωμα να έχω παράπονα; Με τη κέντρο,με τη αμυντική λειτουργία θα έπαιρνε το Χ που λες; Πέρα από την ευκαιρία του Διαμαντάκου και το σουτ του Ντούνη κάναμε ευκαιρία; Δεν το είχα σίγουρο το παιχνίδι και δεν στεναχωριέμαι.Από την απλή βέβαια όταν χάσω με 3 γκολ και μπαίνουν αλλαγή οι Μιλοβάνοβιτς και Καμπάνταης μια τσαντίλα με πιάνει.

br fun_atic είπε...

Συγνώμη για το λάθη αλλά το Τ9 με έχει καταστρέψει σήμερα...

Maxi είπε...

Εχεις απόλυτο δίκιο br όταν λές "δεν ξέρω...", έτσι ακριβώς είναι.
Γι αυτό εμείς διατηρούμε το δικαίωμα να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος.
Και όπως έπρεπε να του βγάλουμε το καπέλο στα 3 πρώτα παιχνίδια, τώρα επιβάλλεται να του κάνουμε κριτική.
Το θέμα όμως της ημέρας δεν είναι, νομίζω, αν χάσαμε με 3-0. Το πραγματικό θέμα είναι αν "κάτσαμε" και χάσαμε με 3-0.
Το αποτέλεσμα είναι τέτοιο που γεννά πολλές αμφιβολίες.
Μακάρι να μην ήταν στημένο.
Εγώ όμως σε όλη τη διάρκεια του ματς παρακάλαγα να φάμε ένα γκολ ακόμα(αφού εμείς δεν μπορούσαμε να περάσουμε το κέντρο) για να σβήσουν οι κακές φήμες, αλλά δεν το φάγαμε ρε π... μου, ΟΧΙ ΔΕΝ το φάγαμε!!!

Katrinos είπε...

Ταμείο μπορούμε να κάνουμε μετα τη δέκατη αγωνιστική . Συμφωνώ ότι η σημερινή σφαλιάρα ήταν πολυ χρήσιμη , μόνο όμως εφόσον γίνει καλή διαχείριση . Δηλαδή κάποιοι να προσγειωθούν κ ο Ελε να καταλάβει ότι πρέπει να χρησιμοποιεί κ άλλους παίκτες . Όταν ξεκινάς τέτοια προσπάθεια έχεις ορίζοντα δυο κ τριων ετών κ όχι τριών αγωνιστικών . Μονή προϋπόθεση να σωθεις.

Όσο για το σχόλιο του Αμάν που μάλλον κ εσείς διαβάσατε , ελπίζω ολα αυτα να είναι μόνο σύμπτωση αν και δεν πιστεύω στις συμπτώσεις γενικά.....

br fun_atic είπε...

Ο Ίωνας στο μπλόγκ του παρατηρεί πολύ σωστά ότι ο Λεβαδειακός είχε δύο δοκάρια.Ιδίως το πρώτο του Ναπολεόνι πήγαινε μέσα.Γιατί λοιπόν να θέλουν να χαλάσουν την υποτιθέμενη συμφωνία; Οπως και να ´χει όμως το ελληνικό πρωτάθλημα δεν ήταν ποτέ το πιο καθαρό. Αρα όταν πηγαίνουμε στο γήπεδο πρέπει πάντα να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι μπορεί και να παρακολουθούμε θέαμα αντίστοιχο των γιγάντων του κατς.

br fun_atic είπε...

http://www.betcosmos.com/index.php?page=league_specials&league=%C5%CB%CB

John - Singapore είπε...

Το ποτήρι το βλέπω μισογεμάτο απο επιλογή. Φάγαμε τρία σε χρόνο dt, και η άμυνα ήταν απούσα. Δεν κάναμε όυτε κάν ευκαιρίες της προκοπής. Δεκτά όλα αυτά.
Νομίζω όμως πως όλοι όσοι είναι να μάθουν απο αυτή την ήττα θα μάθουν. Οι πιτσιρικάδες προσγειώθηκαν απότομα και κατάλαβαν ότι κανένας πόντος δεν χαρίζεται επειδή κέρδισες τρία ματσάκια σερί. Ο Ελε έκανε λάθος στήσιμο, και το πλήρωσε. Βγήκε και ανέλαβε την ευθύνη, κάλυψε τους πάικτες και αυτό είναι θετικό. Μακάρι να ενδυναμώσει την ομάδα με τους χαντακωμένους για να δώσει ευκαιρίες. Πάμε παρακάτω με ελπίδα και πίστη.

amanAM είπε...

Εγώ θα πω μονάχα αυτό: Άσχετα από την (απαραίτητη) τύχη και τις (προφανέστατες) αδυναμίες της ομάδας μας και στα 3 πρώτα παιχνίδια, υπήρχε ένα κοινό χαρακτηριστικό στα παιχνίδια αυτά. Πάθος, έπεφταν πρώτοι στην μπάλα, έκαναν πολλά φάουλ και μάζεψαν κάμποσες κάρτες, προσπάθησαν για το καλύτερο και τελικά κατάφεραν και το πέτυχαν.

Εχθές μπορεί να βρει κάποιος έστω και μια ενέργεια ενός παίκτη που πρόλαβε έναν αντίπαλο?

Είδε κάποιος κανέναν να προσπαθεί και να μην μαρκάρει μόνο με τα μάτια, μέχρι το 3-0?

Επειδή παρακολούθησα το παιχνίδι θεωρώντας δυστυχώς πως το παιχνίδι θα έληγε με το συγκεκριμένο σκορ, μπορεί να μην υπήρξα αντικειμενικός κριτής και να τα είδα όλα με παραμορφωτικό φακό. Εσείς πέραν των όποιων αδυναμιών της ομάδας που τις ξέρουμε όλοι, είδατε την ίδια ομάδα που απλώς έχασε???

amanAM είπε...

ο Παράσχος αμέσως μετά το δοκάρι, κι ενώ μπορούσαν να κάνουν πάρτι οι παίκτες του Λεβαδιακού, έδινε εντολές να γυρίσουν πίσω οι παίκτες, σύμφωνα με τον σπήκερ του αγώνα.

Το ίδιο και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, που πάλι χάθηκε ευκαιρία.

Τα δοκάρια του Λεβαδιακού ήταν 1 και όχι 2.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...


Ασε ρε amanAM… Μην γράφετε π@π@ριες όλοι σας… Αφού όλοι εσεις οι ελληναραδες τα ξέρετε όλα και τα ανακαλύπτετε όλα, γιατί αυτή η χώρα βούλιαξε???? Αμα το πιστεύατε θα παίζατε κιολας,και θα οικονομάγατε. Με 50 ευρώπουλα θα πιάνατε χιλιάρικό, ή μήπως είστε υπεράνω? Μήπως είστε και ηθικοί κίόλας και θα είχατε αναστολές??

Όποιος ξέρει λίγο από το άθλημα, έχει μάτια και βλέπει μπορεί να κρίνει. Και μόνο ότι κανετε τη σκέψη ότι στήθηκε το ματσακι, είναι τραγικό από πανιωνιους. Αν πιστεύετε ότι στήθηκε η ομάδα καλύτερα να μην ξαναπατήσετε στο γήπεδο. Τύποι σαν τον amanAM και τον Φερμιονο και μποζόνιο, κάθονται στην καναπέ, στην νοβα και στο πληκτρολόγιο και κράζουν χωρίς να έχουν ιδέα. Φερμιονε, καλά που υπάρχεις και εσύ και ξεσκεπάζεις όλες τις συνομοσίες και μας ανοίγεις τα μάτια...
Καληνύχτα σας.
Συνεχίστε την καλη δουλειά!

br fun_atic είπε...

φίλε ultras panionara

ο ΑΜΑΝΑΜ είχε μια πληροφορία την οποία ανέβασε σε ανύποπτο χρόνο. Για να το κάνω αυτό ήθελε κότσια καθώς μπορούσε να εκτεθεί πάρα πολύ εύκολα ή να μπλέξει...

Ακόμη κι όταν την ανέβασε κράτησε πολλές επιφυλάξεις. Από εκεί και πέρα είναι γεγονός ότι έπεσε μέσα στο σκορ. Όποιος θέλει το πιστεύει κι όποιος θέλει όχι.

Δεν υποστηρίζω ότι το χθεσινό παιχνίδι ήταν στημμένο. Από την άλλη όμως το ελληνικό ποδόσφαιρο αντιμετώπισε πρόσφατα ολόκληρο οργανωμένο κύκλωμα στημμένων αγώνων. Άρα αυτά μππορούν να συμβούν και στις καλύτερες οικογένειες...



IWN1998 είπε...

Νομίζω ότι όντως θα τον στήναμε στον τοίχο αν έβαζε τον Ανδράλσ αμυντικό χαφ δίπλα στο Ρόβα,όχι γιατί το σχήμα θα ήταν λάθος για το συγκεκριμένο αγώνα αλλά γιατί ο Ανδράλας δεν είναι ο παίκτης που χρειαζόμασταν για να καλύψει μια από τις 3 θέσεις παικτών άνω των 24 που μας επέτρεψαν και γιατί ο συγκεκριμένος παίκτης δυστυχώς δεν είναι για να ξεκινάει αγώνα. Αλλά τα άλλα αμυντικά χαφ είναι στον "πάγο"...

Δεν ξέρω αν το παιχνίδι ήταν "διακανονισμένο" (sic) αλλά η αλήθεια είναι ότι το πάθος και το μαρκάρισμα άλλων αγωνιστικών σχεδόν εξαφανίστηκε χθες.

br fun_atic είπε...

Δεν νομίζω ότι ασχολείται κανείς με τον Ανδράλα.Αν ήθελε να ενισχύσει το κέντρο είχε ένα σωρό παίκτες από αυτούς που αφήνει εκτός αποστολής.Κι όπως σωστά μου επισήμανε ένας φίλος,ο Λεβαδειακός έδειχνε υψηλότερου επιπέδου επειδή εμείς επιμένουμε να μην χρησιμοποιούμε τους παίκτες επιπέδου που διαθέτουμε.

amanAM είπε...

Παρακολουθώντας το παιχνίδι, είχα φτάσει στο σημείο να λυπάμαι κάθε φορά που πλησίαζε ο Λεβαδειακός και έχανε ευκαιρία!!!

Εμείς δεν έπαιζε να βάλουμε γκολ, ας το έβαζε εκείνος να διαψευστεί το σκορ. Τελικά όμως δεν έγινε ποτέ το 4-0.

Εκνευριζόμουνα και με τον σπήκερ που έλεγε πως οι εντολές του Παράσχου ήταν να προσέξουν τα μετόπισθεν οι παίκτες του, ενώ ο Πανιώνιος ήταν εντελώς ακίνδυνος και ανύπαρκτος.

Από κει και πέρα, όσοι ξέρετε μπάλα (γιατί εγώ δεν ξέρω), μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας. Εγώ γράφω ότι είδα κι ότι άκουσα.

br fun_atic είπε...

Από τη στιγμή που είχες μια πληροφορία την οποία έκρινες σοβαρή, καλά έκανες και την έβγαλες και μάλιστα σε ανύποπτο χρόνο. Άλλωστε για την πληροφορία αυτή πήρες προσωπικό ρίσκο.

Από εκεί και πέρα ο κάθενας τη διαβάζει και βγάζει τα συμπεράσματά του.





amanAM είπε...

Εγώ δεν αισθάνθηκα ότι παίρνω κάποιο ρίσκο. Ρίσκο θα έπαιρνα εάν ήθελα να γίνει αυτό το αποτέλεσμα, είτε γιατί το έπαιζα σε κάποιο στοίχημα.

Εγώ ευχόμουνα τα διαψευστεί το αποτέλεσμα αυτό. Μακάρι να είχαμε χάσει ακόμα και με 4-0 μόνο και μόνο να μην έρθει 3-0 και να είμαστε σε σκέψεις.

Μπορεί όλα αυτά να είναι μια σύμπτωση, και άδικα να το συζητάμε.

zamis είπε...

we're all in for the money που λεει και ο Φρανκ

br fun_atic είπε...

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=18816&catid=5

Τόσοι καβγάδες για να καταλήξουμε στο ότι δεν τα οικονομούσε.Βαριά η καλογερική...Γιατί όποιος αναλαμβάνει τη διαχείριση αναλαμβάνει και την άμεση καταβολή των εξόδων

Costix είπε...

Αλλα λογια να αγαπιομαστε.

Και οπως λενε και οι Αμερικλανοι
''when money talks, bullshit walks...''

Παω να ακουσω λιγο Whitesnake, μπας και στανιαρω.

Κριμα ρε Κωνσταντινε να ξενερωσεις τοσο, τωρα που εγινε η θαλασσα γιαουρτι !!!

zamis είπε...

''Μην κανετε τους κινεζους κρατηστε το απηλιον''

μακραν το καλυτερο!lol

br fun_atic είπε...

Το πιο ωραίο είναι που του προτείνουν να αναλάβουν την διαχείριση του προπονητικού κέντρου για δύο χρόνια, χωρίς αντάλλαγμα βέβαια, και αναλόγως της πορείας των πραγμάτων να τα ξαναπούν τότε.

IWN1998 είπε...

Το ζήτημα είναι ότι δεν μπορούν να σηκώσουν την πρόταση για το Απήλιο. Από κει και πέρα οι αντιπροτάσεις είτε είναι αστείες είτε όχι έχουν την τελική εναλλακτική με ειλικρίνεια... Την αποχώρηση εντός τριμήνου από το προπονητικό κέντρο. Αν κάποιος βλέπει ότι μπορεί να σηκώσει η ΠΑΕ τη διαχείριση του κέντρου, ας τους κάνει μομφή δημόσια για να δρομολογηθεί και η έξοδος των μη ικανών για να έρθουν οι ικανοί να διαχειριστούν τα πράγματα. Θαρρώ δεν θα υπάρξουν τέτοιοι όμως... Και για να πούμε και του στραβού το δίκιο, ακόμα και για τον Τσακίρη είναι δύσκολη η κερδοφόρα διαχείριση του Απήλιου σε τέτοιες εποχές ή κάνω λάθος;

br fun_atic είπε...

Η εποχή είναι δύσκολη για όλους. Σαφέστατα είναι δύσκολη και για επιχειρήσεις όπως το Απήλιον, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν ομάδες που να χρειάζονται προπονητικό κέντρο ή ακόμη κι αν χρειάζονται δεν έχουν χρήματα να το πληρώσουν.

Ο Πανιώνιος γνώριζε καλά ότι δεν έχει τα χρήματα για να πληρώνει το προπονητικό. Η πιο έντιμη λοιπόν κίνηση θα ήταν, χωρίς να βγει τίποτα προς τα έξω, είτε να ζητήσει τη μείωση του μισθώματος (κατόπιν συμφωνίας ή δικαστικά) ή να αποχωρήσει από το προπονητικό. Αυτό θα μπορούσε να το κάνει άνετα ακόμη και με τη λήξη της περασμένης σεζόν. Μπορούσε να γίνει βέβαια και ακριβώς πριν ένα χρόνο. Να μην ξεχνάμε ότι με αφορμή την κακή οικονομική κατάσταση της ομάδας η οποία είχε ως αίτιο τα υψηλά συμβόλαια και το μίσθωμα του Απήλιον έφυγαν από την ομάδα τα σπουδαιότερα περιουσιακά της στοιχεία ΑΝΕΥ ανταλλάγματος υπέρ του συλλόγου. Θα μπορούσε να γίνει και πέρσι τον Νοέμβριο, όταν η ΓΣ του ερασιτέχνη καθόρισε πως στόχος του Πανιωνίου ήταν η οικονομική εξυγίανση. Φαντάζομαι ότι τη στιγμή που έγιναν περικοπές παντού θα μπορούσαν να γίνουν περικοπές στο μίσθωμα ή στην τελική να καταγγελθεί η μίσθωση.

Τα πράγματα δεν έγιναν έτσι. Ο Πανιώνιος παρέμεινε στο προπονητικό, η σύμβαση δεν άλλαξε και σαφέστατα είχε συγκεκριμένες υποχρεώσεις από αυτή. Από πέρσι, με αφορμή το Κορωπί, ξεκινάει ένας πόλεμος δηλώσεων εις βάρος του κου Τσακίρη, τον οποίο τον παρουσιάζουν ως εκμεταλλευτή τη συλλόγου. Μπραράζ δηλώσεων ότι δεν βοηθάει την ομάδα, διαρροή ειδήσεων σύμφωνα με τις οποίες ο πρώην μεγαλομέτοχος, προ της αποχώρησής του, υπέγραψε ως συμβαλλόμενος και ως αντισυμβαλλόμενος ιδιαίτερα επαχθή για τον Πανιώνιο σύμβαση με σκοπό να τα οικονομήσει εις βάρος της ομάδας και πολλά άλλα. Να δεχθώ ότι όλες οι δηλώσεις και οι διαρροές ήταν αληθινές. Γιατί και πάλι ο Πανιώνιος δεν ζήτησε την μείωση ή δεν κατήγγειλε την μίσθωση; Μήπως με το να παρουσιάζει τον Τσακίρη με το συγκεκριμένο προφίλ επιδίωκε εκβιαστικά τν δωρεάν παραχώρηση της χρήσης; Μήπως απλά όλα αυτά έγινα γιατί ο Τσακίρης δεν παραχώρησε το management του Κορωπίου από πέρσι σε συγκεκριμένους συμβούλους;

Αφού ζήσαμε για ένα χρόνο πόλεμο χαρακωμάτων, καταλήξαμε στη χθεσινή ανακοίνωση, η οποία λέει σε απλά ελληνικά ότι ο Τσακίρης ουδέποτε τα οικονομούσε εις βάρος του συλλόγου, ότι άδικα παρουσιάζονταν ως ο εκμεταλλευτής του συλλόγου, ότι ουσιαστικά εισέπραττε μόνο όσα χρειάζονταν για να συντηρείται το προπονητικό, και τέλος ότι το ουσιαστικό σχέδιο του Πανιωνίου ήταν η δωρεάν παραχώρηση του προπονητικού. Ο Τσάμπας ΖΕΙ!!!


br fun_atic είπε...

Ίωνα, σκοπός της διοίκησης του Πανιωνίου είναι (ή θα έπρεπε να είναι) η οικονομική εξυγίανση και η πώληση του συλλόγου.

Δεν θυμάμαι ή έστω δεν έχω ακούσει να έχει καταβληθεί προσπάθεια προς την κατεύθυνση της πώλησης.

Δεν υπάρχει αγοραστής; Γιατί κάναμε την παραμικρή προσπάθεια να βρούμε;

Ζητάμε αντάλλαγμα; Αστείο... Αντάλλαγμα θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος όταν η ομάδα είχε αξιόλογα και άμεσα εκποιήσιμα περιουσιακά στοιχεία. Φοβηθήκαμε να διαθέσουμε τον σύλλογο μη τυχόν και ο αγοραστής εκποιήσει τα περιουσιακά μας στοιχεία; Μα τα χαρίσαμε ΜΟΝΟΙ μας.

Με δεδομένο λοιπόν ότι χαρίστηκαν σημαντικότατα περιουσιακά στοιχεία, φαντάζομαι ότι θα μπορούσε να χαριστεί και ολόκληρη ομάδα...δεν έγινε. Άρα συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι αναγκασμένοι να υπομένουν το μαρτύριο (εντός ή εκτός εισαγωγικών - γιατί δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες) της διοίκησης μιας ιδιαίτερα προβληματικής επιχείρησης.



br fun_atic είπε...

Σύμφωνα με τα Πανιώνια νέα, αναμένεται σήμερα η απάντση του κου Τσακίρη.


Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω κάτι απλό.

1. Η ομάδα έχει ιδιαίτερα χαμηλό μπάτζε και δείχνει να τα καταφέρνει, βοηθούμενη στην προσπάθειά της από το χαμηλότατο επίπεδο του πρωταθλήματος.
2. Απ'ότι μάθαμε η ομάδα πέτυχε τον διακανονισμό των οφειλών προς το δημόσιο.
3. έχουμε διοίκηση πρωτοδικείου, που σημαίνει αποποίηση ευθυνης των μελών της για προγενέστερο διάστημα.
4. Αν ο Πανιώνιος φύγει από το Κορωπί, ο κος Τσακίρης θα υποστεί τεράστια ζημία.

Μήπως είναι καιρός να επιστρέψει αναλαμβάνοντας το μάνατζμεντ (όχι χρηματοδότης ή μεγαλομέτοχος) μέσω συγκρότησης νέας διοίκησης πρωτοδικείου; Ούτε ευθύνη θα έχει, ούτε χρήματα θα χρειαστεί να βάλει γιατί θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο με τη σημερινή διοίκηση.

IWN1998 είπε...

BRF, συμφωνώ απόλυτα με την τελευταία σου πρόταση αλλά το θέμα είναι αν συμφωνεί και ο κος Τσακίρης. Μακάρι να συμφωνούσε.

Επίσης συμφωνώ ότι φοβούμενοι Couvra κλπ, τελικά κάνουμε τα ίδια που φοβόμασταν ότι θα έκαναν μη Πανιώνιοι ιδιοκτήτες.

Τέλος να πω και πάλι του στραβού το δίκιο ότι από τη ΓΣ της Πρωτομαγιάς πέρυσι εγκρίθηκε να προταθεί στον κο Τσακίρη μείωση του μισθώματος στα 200.000 Ευρώ και η ΓΣ εξουσιόδοτησε τον κο Τσάβαλο να το ζητήσει και απ' όσο ξέρω αυτό δεν έγινε αποδεκτό.

Θεωρώ ότι χρειάζεται άμεσα μια νέα διοίκηση πρωτοδικείου για την ΠΑΕ, αν όχι με τον ίδιο τον Τσακίρη, έστω με τους ανθρώπους που εκείνος εμπιστεύεται μέσα στον Πανιώνιο και ας αναλάβουν εκείνοι ακόμα και το Απήλιο σύμφωνα με την πρόταση Τσακίρη. Να σημειώσω ότι η πρόταση αυτή είναι εφικτή ΜΟΝΟΝ αν η όποια διοίκηση αναλάβει το επιχειρηματικό ρίσκο της παραχώρησης χρήσης εγκαταστάσεων του Απήλιου σε άλλους πελάτες προς εκμετάλλευση.
Αποψή μου είναι ότι η 2η πρόταση της ΠΑΕ χωράει αναμόρφωση που ίσως γινόταν αποδεκτή από τον κο Τσακίρη, δηλ. η ΠΑΕ να πληρώνει τα λειτουργικά έξοδα του Απήλιου για μια διετία-τριετία, όσο εν πάση περιπτώσει ισχύει το μίσθωμα που έχουν και να παραχωρηθεί το Απήλιο για πολλαπλές χρήσεις από άλλους πέραν του Πανιωνίου, παράλληλα, το μίσθωμα των οποίων θα πηγαίνει αντί ενοικίου στον κο Τσακίρη. Δηλαδή Λειτουργικά έξοδα γύρω στις 240.000, κοντά στη μείωση του μισθώματος που είχαμε ζητήσει από τον κο Τσακίρη. Απόσυρση της ΠΑΕ από την αποκλειστική χρήση του κέντρου, που τα έσοδα θα τα παίρνει ο κος Τσακίρης.

br fun_atic είπε...

και ποιός μας λέει ότι couvra= μη πανιώνιοι ιδιοκτήτες :)

Δεν πουλούσαμε σε κανέναν για να μην πουλήσει τα περιουσιακά στοιχεία.

Όταν εμείς τα διαθέσαμε άνευ ανταλλάγματος για τον σύλλογο, και πάλι δεν ψάχνουμε κάποιον να του χαρίσουμε την ΠΑΕ.

Panos είπε...

Ο/Η IWN1998 είπε...
από τη ΓΣ της Πρωτομαγιάς πέρυσι εγκρίθηκε να προταθεί στον κο Τσακίρη μείωση του μισθώματος στα 200.000 Ευρώ και η ΓΣ εξουσιόδοτησε τον κο Τσάβαλο να το ζητήσει και απ' όσο ξέρω αυτό δεν έγινε αποδεκτό.

Η διοίκηση του Πανιωνίου μετέφερε στη ΓΣ την οικονομική κατάσταση του Συλλόγου και η συνέλευση ενέκρινε το προφανές· να διαπραγματευτεί, δηλαδή, μίσθωμα στο Απήλιο το οποίο να είναι εφικτό, με τις δεδομένες συνθήκες.

Δεύτερον. Η διοίκηση κάλυψε τις απαιτήσεις της σύμβασης μισθώματος του Απήλιου στο ακέραιο, για το διάστημα στο οποίο είχε την ευθύνη, αλλά και για την περυσινή χρήση, η οποία δεν είχε καλυφθεί στο σύνολό της (τότε προφανώς δεν ίσχυε η ίδια αυστηρότης στα συμφωνηθέντα).

Τρίτον. Η διοίκηση κάλυψε όλες τις απαιτήσεις που προέκυψαν στην πορεία (προσφυγές, φορολογικά, ασφαλιστικά) και αφορούσαν περασμένη χρήση, χωρίς να χρησιμοποιήσει αυτό ως δικαιολογία για καθυστέρηση στην πληρωμή του μισθίου, ούτε για μονομερή μείωση πριν υπάρξει συμφωνία.

Τέταρτον. Στις 24 Αυγούστου έγινε γνωστή από τον Κ. Τσακίρη η πρόταση του να αποχωρήσει η ομάδα από το Απήλιο. Η απάντηση της ΠΑΕ κινείται στην κατεύθυνση της εύρεσης μιας κοινά αποδεκτής λύσης (όποια και να είναι αυτή, πρέπει να είναι αποδεκτή και από τα δυο μέρη, άρα απαιτείται διαπραγμάτευση)

Πέμπτον. Παρά τις κατά καιρούς άστοχες δηλώσεις και τις κοκορομαχίες (ένθεν κακείθεν) είναι φανερό ότι υπάρχει διάθεση για διαπραγμάτευση, εφόσον όλοι σκέφτονται το καλό του Πανιωνίου. Και με αυτό σαν γνώμονα θα πρέπει να βρεθεί λύση γιατί ο πρώτος που θα βγει χαμένος θα είναι η ποδοσφαιρική ομάδα που δίνει έναν τιτάνιο αγώνα με ελάχιστα μέσα. Για το λόγο αυτό θα ήταν προτιμότερο να μην είναι κάποιοι βιαστικοί να διαλέξουν "στρατόπεδο", με βάση τις εμμονές ή τις προκαταλήψεις τους. Δεν υπάρχει στρατόπεδο· υπάρχει ο Πανιώνιος και η επιβίωσή του. Μόνο

br fun_atic είπε...

Το καλό του Πανιωνίου θα έπρεπε να το σκέφτονται βέβαια και οι εκδότες ανακοινώσεων, οι οποίες σε περίοδο διαπραγματεύσεων (όπως λές) έβρισκαν τρόπους να την υπονομεύουν...Κι αυτοί Πάνο έχουν τις εμμονές και τις προκαταλήψεις τους. Κι αυτοί διάλέγουν στρατόπεδα...Γι αυτό μάλλον έχουν επιστρέψει στη Ν.Σμύρνη άνθρωποι από το παρελθόν με τους οποίες οι εκδότες των ανακοινώσεων (συμπτωματικά) είχαν και έχουν εξαιρετικές σχέσεις...

Λες:Η διοίκηση κάλυψε όλες τις απαιτήσεις που προέκυψαν στην πορεία (προσφυγές, φορολογικά, ασφαλιστικά) και αφορούσαν περασμένη χρήση, χωρίς να χρησιμοποιήσει αυτό ως δικαιολογία για καθυστέρηση στην πληρωμή του μισθίου, ούτε για μονομερή μείωση πριν υπάρξει συμφωνία.

Σε ποιά χρήση αναφέρεσαι (φορολογικά και ασφαλιστικά) και σε ποιές ακριβώς προσφυγές;
Τρόπος πάντως μη καταβολής μισθώματος δεν υπήρχε γιατί γνωρίζουμε καλά ότι αυτό παρκρατείται από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Αφού λοιπόν η ΓΣ εξουσιοδότησε τη μείωση του τιμήματος στις 200.000 ευρώ ποιές ακριβώς πρωτοβουλίες ανέλαβε ο σύλλογος; Γιατί πέρα από τις συζητήσεις υπάρχουν και τα δικαστήρια ή η μονομερής καταγγελία της σύμβασης...

IWN1998 είπε...

Συγγνώμη που πετάγομαι στην κουβέντα αλλά γνωρίζοντας πάρα πολύ λιγότερα από εσάς από την εκ των ένδον θεώρηση του θέματος, μπορώ μόνον να πω ότι σαν τρίτο μάτι προσωπικά δεν μου φαίνεται να θέλει η διοίκηση στη δεδομένη φάση μια εκ νέου κόντρα με τον κο Τσακίρη αλλά μάλλον ψάχνεται να βρει μια λύση που να μπορεί να φέρει σε πέρας.
Όλοι δεχόμαστε ότι στο παρελθόν υπήρξαν ακραίες προσεγγίσεις στισ σχέσεις ΠΑΕ-Τσακίρη και κυρίως με υπαιτιότητα εμπριστικών ανακοινώσεων από στελέχη της ΠΑΕ. Αυτό είναι όμως άλλο από το να προσπαθείς να βρεις λύσεις και δρόμους προσέγγισης. Και πιστεύω ότι τώρα η ΠΑΕ πρέπει να κινηθεί σε αυτή την πορεία προσέγγισης όσο μπορεί με ηπιότητα και συνεργασιμότητα.
Όσο αφορά τις ενέργειες μετά την εξουσιοδότηση για τη μείωση του μισθώματος, ίσως κανένας δεν ήθελε τη δικαστική οδό μεταξύ ΠΑΕ και Τσακίρη και θεωρώ ότι δεν πρέπει όσο μπορούμε, να φθάσουμε εκεί τα πράγματα.
Στις προτάσεις της ΠΑΕ, πρόσθεσα μια ακόμα με μείγμα της πρώτης και δεύτερης πρότασης. Εμένα μου φαίνεται ότι είναι πιο κοντά και για τα δυό μέρη. Ας δούμε πως το ένα χέρι θα βοηθήσει το άλλο. Ο διχασμός δεν βοηθάει και επειδή σαν ράτσα ρέπουμε προς αυτόν, ας προσέξουμε.

br fun_atic είπε...

επίσης, αν γνωρίζεις, μπορείς να μας πεις πόσο ήταν το συνολικό ύψος των απαιτήσεων προς τρίτους (πλην προπονητικού) που κάλυψε η διοίκηση και από που προέκυψαν τα έσοδα;

Ρωτάω γιατί σε κάποια από τις πολλές ανακοινώσεις που απευθύνονταν στον Τσακίρη αναφέρονταν πως αν και ο μεγαλομέτοχος είχε τη διάθεση να βοηθήσει οικονομικά, εντούτοις δεν το κατάφερε εξαιτίας ενός τυχαίου γεγονότος.

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/244601-Pire-enimerotita-o-Panionios

Χάρη σε ποιό λοιπόν τυχαίο γεγονός καταφέραμε να τακτοποιήσουμε τις οφελές, χωρίς να απαιτείται η συνδρομή του Τσακίρη;

br fun_atic είπε...

Δεν γνωρίζω κάποιον απλό φίλαθλο που να επιθυμεί κόντρα με τον Τσακίρη. Αντίθετα μπορώ να παραθέσ σειρά ανακοινώσεων εκ μέρους της ΠΑΕ ή συγεκριμένου συμβούλου εις βάρος του.
Αυτές οι ενέργειες είναι τουλάχιστον ερασιτεχνικές εφόσον γίνονται σε στάδιο διαπραγμάτευσης. Εκτός κι αν εκδίδονται με σκοπό τν δημιουργία πίεσης.

Προσωπικά μου αρέσουν οι καθαρές δουλειές. Ούτε ανακοινώσεις ούτε τίποτα. Ξεκάθαρες κουβέντες και μόνο. Σε εξουσιοδοτεί η ΓΣ για ένα συγκεκριμένο πράγμα; Κινείσαι σε αυτή τη ρότα. Γιατί; Γιατί η ΓΣ είναι το ανώτατο σου όργανο και δεν μπορείς να παρεκκλίνεις. Για να πετύχεις λοιπόν την μείωση υπάρχουν δύο τρόποι. Συμφωνία ή δικαστήρια. Ταυτόχρονα υπάρχει και η δυνατότητα καταγελίας της σύμβασης.

Προσωπικά και στον βαθμό που γνωρίζω θεωρώ λανθασμένο τον τρόπο που κινήθηκε ο Παιώνιος, ενώ από την πλευρά Τσακίρη θεωρώ λανθασμένη την διατύπωση του εξωδίκου του (τα νομικά είναι καλά όταν συνδυάζονται με κοινή λογική και γνώση του αντικειμένου και όχι μόνο By the book) όπως και την εξεύρεση τρόπου για τη διεξαγωγή της προετοιμασίας στο Απήλιον.

Γι αυτό το τελευταίο κρατάω μια επιφύλαξη γιατί δεν έχω διαβάσει ποτέ (και το ήθελα πολύ) τη σύμαση Πανιωνίου - Απήλιον, οπότε δεν έχω άμεση αντίληψη των όρων της.

stam είπε...

Πέρα απο όλα αυτα τα πραγματικά ενδιαφέροντα υπάρχει αύριο ένας αγώνας πολυ σημαντικός. Τόσο γιατι αντίπαλος είναι η ΑΕΚ όσο κ γιατι το αποτέλεσμα θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό νομίζω τη συνέχεια μας στο πρωτάθλημα. Αν χάσουμε κ ειδικά αν χάσουμε όπως στη Λιβαδειά θα μπούμε στον ντορβα κ όλοι μας ξέρουμε τι σημαίνει αυτο. Γκρίνια αμφισβήτηση προπονητή, παικτών, φαγωμάρα.
Ας ανοίξει λίγο το πνεύμα του ο γκουρού προπονητής μας να ανανεώσει λίγο την ομάδα γιατι στη φάση που είμαστε δεν χωράνε πεισματα κ μουτρακια.
Κ ο Σαμαρης μπορει να βοηθήσει κ ο Ομο κ ο Σιδερακης κ ο Ροκας.

Ανώνυμος είπε...

AEK
East London Fans

br fun_atic είπε...

θα έλεγα Athens, Attiki, Greece - IP Address:Vivodi Telecommunications S.a. 88.218.54.43

br fun_atic είπε...

ας μην το αφήσουμε μισό


Referring URL:



monopanionios.blogspot.gr/2012/09/blog-post_23.html


Host Name:

dsl-88-218-54-43.customers.vivodi.gr

Browser:

Chrome 22.0



IP Address:

88.218.54.43 — [Label IP Address]

Operating System:

WinXP



Location:

Athens, Attiki, Greece

Resolution:

800x600



Returning Visits:

0

Javascript:

Enabled



Visit Length:

Not Applicable

ISP:

Vivodi Telecommunications S.a.

br fun_atic είπε...

τον χάρτη με τη διεύθυνση να τον βάλω απλό, 3d ή υβριδικό;

zamis είπε...

πολλους ρουμπους σημερα monsignor!

Katrinos είπε...

You are on fire " me lad" όπως θα έλεγαν στο East London

br fun_atic είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=GUUjT6hMx54

χαμένα τόσα χρόνια στον "Όμηρο"...

ούτε λέξη δεν έπιασα...

br fun_atic είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=w5NtJa5dCWQ

http://www.youtube.com/watch?v=UqkAcG0leIs&feature=related

br fun_atic είπε...

και σε γκοθάδες έχω

http://www.youtube.com/watch?v=V9FB6OUKRVE&feature=related

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/582536

αλλαγές στην ενδεκάδα

amanAM είπε...

με τον Καπάνταη μπροστά, έχουμε σίγουρη την νίκη. Την άπτερο ή την φτερωτή, θα σας γελάσω...

br fun_atic είπε...

Με τον Φανούρη πίσω από τον Λεωνίδα θα μας τρελαίνει ο πιτσιρίκος στα : " έλεος".

Griniaris είπε...

Με Αραβίδη,Οκόγιε,Καμπάνταη μπροστά και πίσω τους το Φανούρη,τη "φτερωτή" δεν τη γλυτώνουμε με τίποτα...

Τότε να δεις έλεος που έχει να πέσει...

br fun_atic είπε...

Βέβαια η Κούλα έχει τον Dimis που μπορεί να πνίξει κανένα σουτάκι του Πίου.

Griniaris είπε...

Ήθελα να ήξερα ποιοι φωστήρες έδωσαν το Σταυροθανασόπουλο στο Θρασύβουλο για να "ψηθεί"...Μεγάλη διορατικότητα...

br fun_atic είπε...

Απλ όλους τους αμούστακους μόνο αυτός ήθελε ψήσιμο...Από την άλλη κάτι μεγάλοι βλέπε Λεώ μας έχουν αρπάξει λίγο από το πολύ ψήσιμο!!!

br fun_atic είπε...

Η αποσολήι: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κούρντι, Κούρος, Κοντοχρήστος, Κουλουχέρης, Ανδράλας, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόβας, Μιλοβάνοβιτς, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Αραβίδης, Κολοβός, Ντούνης, Διαμαντάκος, Καμπάνταης.

Μια από τα ίδια λοιπόν.Όταν η εμπειρία μπορεί να είναι ισχυρό όπλο,εμείς προσφέρουμε ισότητα όπλων στην διαλυμένη ΑΕΚ. Μακάρι να πετύχει.Προσωπικά βλέπω ρίσκο που μπορούσαμε να αποφύγουμε.

Το εντυπωσιακό είναι ότι τον παίκτη με την μεγαλύτερη αποδεδειγμένη εμπορική αξία ( τον πούλησες σύμφωνα με φήμες 300.000 ευρώ- όσο δηλαδή δεν αξίζει η μισή ομάδα) τον κρατάς εκτός 18αδας...Χαρά που θα κάνει ο Βαγγέλας για την επιλογή του...

EndyS είπε...

Είχα μια ελπίδα ότι ο Ελέ κρατούσε έξω τους έμπειρους με σκοπό να τους ρίξει μέσα μετά από την πρώτη ήττα. Λογικά αυτοί θα σκύλιαζαν να δείξουν ότι ακόμα αξίζουν και η ομάδα θα είχε μία μορφή επανεκκίνησης.
Φευ, ευσεβείς πόθοι ή όνειρα καλοκαιρινής νυκτός.

Προσωπικά δύο ερμηνείες δίνω για την εμμονή αυτή:
α) δεν τα πήγαινε καλά μαζί τους ως παίκτης και τώρα εκδικείται
β) δεν δουλεύουν όπως οι άλλοι στις προπονήσεις και τους αφήνει εκτός

Ότι από τα δύο κι αν ισχύει δείχνει ανωριμότητα. Στην πρώτη περίπτωση του χαρακτήρα και στην δεύτερη του προπονητή.
Καλώς ή κακώς θα πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Δυστυχώς για τον Ελέ αν αύριο στραβώσει το ματς θα ακούσει πολλά μπινελίκια.
Εύχομαι να μας ταπώσει όλους και να το βουλώσουμε.

br fun_atic είπε...

μπορεί να είναι για λόγου πειραρχίας. Συνήθως οι μεγάλοι και οι παλιοί δημιουργούν κλίκες στις ομάδες. Δεν ξέρω αν έγινε κάτι τέτοιο, πάντως μου φαίνεται λογικό.

Σε κάθε περίπτωση όμως, ακόμη κι αν αυτό ήταν γεγονός, χρέος του προπονητή ήταν να σπάσει τις κλίκες και να χρησιμοποιήσει όλο το ρόστερ.

Griniaris είπε...

Κλίκες δημιουργούνται όταν μαζεύονται πολλοί μεγάλοι παίκτες που έχουν γυρίσει διάφορες ομάδες.Εδώ με ποιούς να κάνουν κλίκα,την Α' ή τη Β' λυκείου;Και στο κάτω κάτω,αν δεν μπορείς να επιβάλλεις πειθαρχία στο Σάμαρη,το Σιδεράκη και το Ρόκκα,τι προοπτικές έχεις ως προπονητής;

IWN1998 είπε...

Τουλάχιστον για την περίπτωση Ρόκα ειλικρινά απορώ. Επίσης είμαστε σίγουροι ότι ο αποκλεισμός τους είναι μόνον επιλογή Ελέ;

Endys είπε...

Δεν θυμάμαι ποτέ να γύρισα σπίτι μετά από νίκη και να είμαι τόσο τσαντισμένος.

Η εικόνα της ομάδας ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Τουλάχιστον στα προηγούμενα παιχνίδια βλέπανε μία ομάδα με πάθος, να μπαίνει στο γήπεδο με σκοπό να πιάσει το αντίπαλο από τον λαιμό και να παίζει και λίγο καλή μπάλα, ιδίως από τα πλάγια.

Σήμερα είδαμε μία ομάδα να τρέμει μιά φανέλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και έναν προπονητή να προσπαθεί να σώσει την ΑΕΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είμαι περιεργος τι όνειρο είδε ο Ελε κι έβαλε στην θέση του Μενδρινού (του καλύτερου ίσως παίκτη σου σήμερα και σίγουρα αυτόν που ξέρει τη περισσότερη μπάλα) τον τουρίστα!!!!!!

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πόσο καλύτερος είναι ο Αδράλας από τον Όμο, ο Περιστερίδης από τον Σιδεράκη και ο τουρίστας από τον Σάμαρη.
Δεν χρειάζεται ρε πούστη μου να είσαι σχετικός με μπάλα για να το δεις. Το θέαμα σήμερα ήταν επιπέδου Δ' Εθνικής.
Είναι (και είμαστε) κωλόφαρδος ο προπονητής που παίζει με καφενεία και παίρνει βαθμούς. Η επόμενη ομάδα Super League που θα μας βρει μπροστά της θα μας ρίξει πάρα πολλά, όπως έκανε η Λειβαδιά.
Έτσι θα πάει το πρωτάθλημα. Νίκη μισό μηδέν με τις ομάδες επιπέδου 5Χ5 όπως ήταν η Αεκ σήμερα και "γκολ εσείς, σέντρα εμείς" , με τις σοβαρές ομάδες.

Το πρόβλημα κύριε Ελέ είναι ότι τα άλλα καφενεία έχουν προπονητές και όχι φραπεδότυπους που κάνουν τους προπονητές.
Αναστό, Κατσαβάκης και Βλάχος είναι κανονικοί προπονητές και αν τα Χριστούγεννα τους πάρουν δυο-τρεις παίκτες, εσείς θα κάνετε ένα ωραίο σερί τύπου 0-1-9 και θα ψάχνει η διοίκηση πως χάθηκε η χρονιά.