Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Μου περνάτε την κοτόσουπα;


Ο Πανιώνιος πρέπει να είναι η περισσότερο αποδοτική ομάδα του πρωταθλήματος. Γιατί; Γιατί καταφέρνει με εντελώς άπειρη αμυντική γραμμή και με επίθεση που τα συνολικά στατιστικά των παικτών της να μην φτάνουν τα γκολ του Κούτσι σε μία περίοδο να έχει πετύχει τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες, έχοντας ήδη δώδεκα βαθμούς.
Τύχη; Ικανότητα; Ότι κι αν είναι αποδίδει. Είναι βέβαιο ότι δεν βλέπουμε καλή μπαλίτσα. Όχι μόνο από τον Πανιώνιο...Γενικά. Είναι εξαιρετικά χαμηλό το επίπεδο όλων των ομάδων. Σε αυτό το περιβάλλον ο Πανιώνιος δείχνει πιο φρέσκος και πιο ορεξάτος. Ίσως αυτό να είναι αρκετό. Ακόμη κι όταν η ώρα δεν λέει να περάσει από το κλοτσοσκούφι που παρακολουθείς, στο τέλος φεύγεις με το χαμόγελο της νίκης από γκολ της μισής ευκαιρίας. Στόχος μας όμως είναι η παραμονή κι αυτό δείχνει η ομάδα να το καταφέρνει και μάλιστα με άνεση. Είναι κρίμα που η συγκεκριμένη ομάδα σε αυτού του επιπέδου το πρωτάθλημα να μην έχει έναν σοβαρό χρηματοδότη για να δώσει από το λίγο που χρειάζεται για να ανέβει δυο σκαλιά παραπάνω. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία.

Το σημερινό παιχνίδι ήταν απελπιστικά βαρετό. Ο Πανιώνιος ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς με τον Καμπάνταη, χωρίς όμως να δημιουργήσει άλλη ουσιαστική ευκαιρία (πέρα ίσως από το εξαιρετικό σουτ του Κολοβού) και χωρίς να απειληθεί βέβαια από την χειρότερη Α.Ε.Κ όλων των εποχών. Ακόμη κι αν δεν μπορώ να είμαι σίγουρος γι' αυτό, μπορώ  τουλάχιστον να είμαι σίγουρος ότι η ένωση είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος που έχω δει μέχρι σήμερα. Πέρα όμως από κακή ομάδα ήταν και ιδιαίτερα αντιαθλητική. Θεωρώ ότι μπορούσαν να είχαν μαζέψει πολλές κάρτες.
Κάτι πήγαν να δείξουν προς το τέλος, όταν ο κος Ελευθερόπουλος είχε την ατυχή κατά τη γνώμη μου έμπνευση να βγάλει από το παιχνίδι τον Μενδρινό, ο οποίος για άλλη μία φορά ήταν εξαιρετικός και να τον αντικαταστήσει με τον Μιλοβάνοβιτς. Η αλλαγή αυτή αποσυντόνισε την ομάδα μας. Ίσως μια καλύτερη ομάδα να μπορούσε να πετύχει κάτι καλύτερο στο σημείο αυτό. Το κέντρο μας άδειασε και η ομάδα χωρίς λόγο οπισθοχώρησε. Η συγκεκριμένη Α.Ε.Κ ευτυχώς όχι.

 Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τον λόγο που μπαίνει κάθε φορά ο Σέρβος. Είναι εκτός τόπου και χρόνου και θεωρώ ότι δεν βοηθάει καθόλου. Μοιάζει σαν να πρέπει ο συγκεκριμένος παίκτης να συγκεντρώνει υποχρεωτικά κάποια λεπτά συμμετοχής σε κάθε παιχνίδι. Είναι προκλητικό να αγωνίζεται ο Μιλοβάνοβιτς με τα τόσα παραπανίσια κιλά και να είναι διαρκώς εκτός αποστολής ο Σιδεράκης, γιατί δήθεν είχε 8 κιλά παραπάνω κατά την έναρξη της προετοιμασίας. Δύο μέτρα και δύο σταθμά; Ποιά ακριβώς τιμωρία έχει υποστεί ο Σέρβος που αν και έκανε προετοιμασία, αυτή τη στιγμή, δηλαδή ύστερα από πέντε ολόκληρες αγωνιστικές δείχνει να θέλει 2-3 νούμερα μεγαλύτερη εμφάνιση; Κι ενώ λοιπόν παίζει ο Μιλοβάνοβιτς ο Σάμαρης είναι διαρκώς εκτός αποστολής. Ποιά ακριβώς είναι το έγκλημά του;

Όπως λοιπόν δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίζει ο Μιλοβάνοβιτς, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν χρησιμοποιείται από την αρχή ο Ντούνης. Είναι αδύνατον να με πείσει κανείς ότι ο Αραβιδης δικαιούται περισσότερο τη φανέλα του βασικού. Και σε κάθε περίπτωση όταν ο σέντερ φορ και τα εξτρέμ δεν δείχνουν ιδιαίτερα επικίνδυνα από ποιόν περιμένουμε να δημιουργήσει ευκαιρίες;

Αρκετά όμως η γκρίνια. Το σημαντικό είναι ότι κόντρα στην μακροχρόνια Πανιώνια παράδοση δεν αναστήσαμε κι αυτόν τον Λάζαρο και η λήξη βρήκε τους φιλάθλους να πανηγυρίζουν και να εύχονται στους παίκτες της Α.Ε.Κ καλή επιτυχία στα γήπεδα της Β' Εθνικής (ή και παρακάτω...). Μερικές φορές η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται πολύ κρύο...Και η συγκεκριμένη ομάδα μας έχει σκάψει πολλές φορές τον λάκκο.
Μου άρεσαν: Για άλλη μία φορά τα δύο μπακ (κατά τη γνώμη μου είναι η αποκάλυψη του φετινού Πανιώνιου), ο Ρόβας ο οποίος ανασταλτικά είναι πάρα πολύ καλός, πλην όμως σήμερα είχε και πολλές λάθος μεταβιβάσεις που θα μπορούσαμε να πληρώναμε πολύ ακριβά και ο Μενδρινός. Εξαιρετικό το σουτ του Κολοβού που όμως δεν αρκεί για να τον κατατάξει στους διακριθέντες, όπως αντίστοιχα το γκολ τον Καμπάνταη.
Έτσι όμως ήρθαν τα πράγματα δεν αποκλείεται τα δύο επόμενα παιχνίδια να μας εξασφαλίζουν σε μεγάλο βαθμό την παραμονή, οπότε ίσως τότε να μπορούμε να δούμε καλύτερα πράγματα και από άποψης θεάματος, όταν δηλαδή οι παίκτες δεν θα έχουν βαθμολογικό άγχος.

65 σχόλια:

br fun_atic είπε...

το τραγικό είναι ότι για άλλη μία φορά όλα τα ειδησιογραφικά μέσα δεν περιγράφουν τη νίκη του Πανιωνίου αλλά την ήττα της Α.Ε.Κ.
Αυτό θα μπορούσα να το καταλάβω αν η Α.Ε.Κ είχε αδικηθεί ή αν χάσει ευκαιρίες.
Κάθονται όμως και ασχολούνται με μια κυριολεκτικά ανύπαρκτη ομάδα, όταν για τον Πανιώνιο δεν γράφουν ούτε δύο αράδες;

dimosthenis είπε...

Θα συμφωνήσω ότι δεν ήμασταν καλοί σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο με άρη και ΟΦΗ. Όμως τρώγαμε σίδερα και πρώτος ο Φανούρης που έκανε τάκλιν και έβαζε πόδια στη φωτιά. Ο Αραβίδης δε φάνηκε επιθετικά έχασε ένα άχαστο στο ύψος της μικρής περιοχής με το κεφάλι αλλά κράτησε τον Κοντοέ πίσω έβγαλε τρείς φορές την μπάλα από την περιοχή σε κόρνερ και φάουλ και φαίνεται να κάνει πολύ βρώμική δουλειά. Ακόμα και ο υπέρβαρος Μιλοβάνοβιτς έτρεχε και πρέσσαρε. Πολλά μπράβο σε παίχτες και προπονητικό τιμ, για τί βάλαμε άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι και πράγματι είμαστε πολύ αποδοτική ομάδα. Αυτό πιστεύω δεν είναι τυχαίο και κάποιος πρέπει να το πιστωθεί.

Griniaris είπε...

Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΚΕΤΗ...

Όπως πολύ σωστά είπε φίλος του μπλογκ,πεθαμένος-σκοτωμένος 1-0.Μακάρι να συνεχίσουμε με αυτά τα αποτελέσματα μέχρι τέλους κι εγώ να γκρινιάζω σαν γραφικός.Το να παίζεις όμως ρώσικη ρουλέτα σε κάθε παιχνίδι δε νομίζω ότι θα μας οδηγήσει πουθενά.Ήδη φάγαμε μια πιστολιά η οποία δεν έγινε μάθημα κανενός.Ας σταματήσει πια η κοροϊδία και ας βγουν να μας πουν τι πραγματικά συμβαίνει...

Όσο περισσότερες ομάδες βλέπω, τόσο περισσότερο στενοχωριέμαι που καταλαβαίνω ότι με μια απλή προσπάθεια ο Πανιώνιος θα μπορούσε να βάλει νέους στόχους πέρα από την παραμονή.Μια προσπάθεια που αφορά διοίκηση,προπονητή και ΜΕΤΟΧΟΥΣ.Το να οδηγήσεις μια ομάδα να παλεύει για την παραμονή και να τη σώσεις,δε σε χρήζει ήρωα με κανέναν τρόπο.Κάποιοι θα πουν είναι νωρίς αλλά αν είναι να γίνει κάτι τώρα πρέπει πριν είναι αργά.Ξυπνήστε...

dimosthenis είπε...

πολύ σωστή η επισήμανσή σου. Τσιμουδιά για τον πρώτο όλα για τον τελευταίο.

Endys είπε...

Δεν θυμάμαι ποτέ να γύρισα σπίτι μετά από νίκη και να είμαι τόσο τσαντισμένος.

Η εικόνα της ομάδας ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Τουλάχιστον στα προηγούμενα παιχνίδια βλέπανε μία ομάδα με πάθος, να μπαίνει στο γήπεδο με σκοπό να πιάσει το αντίπαλο από τον λαιμό και να παίζει και λίγο καλή μπάλα, ιδίως από τα πλάγια.

Σήμερα είδαμε μία ομάδα να τρέμει μιά φανέλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και έναν προπονητή να προσπαθεί να σώσει την ΑΕΚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είμαι περιεργος τι όνειρο είδε ο Ελε κι έβαλε στην θέση του Μενδρινού (του καλύτερου ίσως παίκτη σου σήμερα και σίγουρα αυτόν που ξέρει τη περισσότερη μπάλα) τον τουρίστα!!!!!!

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πόσο καλύτερος είναι ο Αδράλας από τον Όμο, ο Περιστερίδης από τον Σιδεράκη και ο τουρίστας από τον Σάμαρη.
Δεν χρειάζεται ρε πούστη μου να είσαι σχετικός με μπάλα για να το δεις. Το θέαμα σήμερα ήταν επιπέδου Δ' Εθνικής.
Είναι (και είμαστε) κωλόφαρδος ο προπονητής που παίζει με καφενεία και παίρνει βαθμούς. Η επόμενη ομάδα Super League που θα μας βρει μπροστά της θα μας ρίξει πάρα πολλά, όπως έκανε η Λειβαδιά.
Έτσι θα πάει το πρωτάθλημα. Νίκη μισό μηδέν με τις ομάδες επιπέδου 5Χ5 όπως ήταν η Αεκ σήμερα και "γκολ εσείς, σέντρα εμείς" , με τις σοβαρές ομάδες.

Το πρόβλημα κύριε Ελέ είναι ότι τα άλλα καφενεία έχουν προπονητές και όχι φραπεδότυπους που κάνουν τους προπονητές.
Αναστό, Κατσαβάκης και Βλάχος είναι κανονικοί προπονητές και αν τα Χριστούγεννα τους πάρουν δυο-τρεις παίκτες, εσείς θα κάνετε ένα ωραίο σερί τύπου 0-1-9 και θα ψάχνει η διοίκηση πως χάθηκε η χρονιά.

br fun_atic είπε...

το να τρως σίδερα είναι δουλειά του Κουταλιανού. Το να δημιουργείς ευκαιρίες για γκολ είναι θέμα παικτών και επιλογών του προπονητή.

Μπορεί όλοι να είμαστε χαρούμενοι για τα αποτελέσματα, να έχουμε όμως στο μυαλό μας ότι σε κάθε παιχνίδι δημιουργούμε το πολύ 2 ευκαιρίες. Όσο χαμηλό να είναι το επίπεδο, όση ρέντα κι αν έρθεις, κάποια στιγμή πρέπει να αντιμετωπίσεις το συγκεκριμένο πρόβλημα αποτελεσματικά.

Λέτσος είπε...

δηλαδη αν δεν νικαγαμε και αν δεν ειμασταν πρωτοι, τι θα λεγατε? δεν ντρεπεστε?

polykos είπε...

Αναστό, Κατσαβάκης και Βλάχος είναι σε ομάδες που μπορούν μόνο ένα παίκτη να πάρουν τα χριστούγεννα...

br fun_atic είπε...

Φίλε Λέτσο, αν είσαι έντιμος, το καλό και το κακό το λες όταν το βλέπεις. Αν το κρατάς για την άσχημη στιγμή είσαι εμπαθής.

Αν σου αρκεί το ότι είμαστε πρώτοι οκ. Εμένα με ενδιαφέρει να βελτιωθούν προβλήματα για να μείνουμε ψηλά. Καταρχήν όσο ψηλά χρειάζεται για να πετύχουμε τον βασικό μας στόχο.

br fun_atic είπε...

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=256049&Sport=1&Competition=1713&Season=115137&Country=82&Team=16705%2C16673&Round=290561#videoX

συνέντευξη τύπου. Θετική η επιστροφή Ρόκα. Δεν κατάλαβα ακριβώς τον λόγο που δεν επιστρέφει ο Σάμαρης. Μια όμως που ο προπονητής κρίνει, όπως λέει, τους παίκτης ανάλογα με την απόδοσή του στις προπονήσεις, θα ήθελα να δω την απόδοση του Μιλοβάνοβιτς (στον οποίο βέβαια αναγνωρίζει προϊστορία, καριέρα, δηλαδή κριτήρια άσχετα με την απόδοση στις προπονήσεις).

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

sddd

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Πω πω γκρίνια...Ρε τί 'σαστε σεις ρε...
Ρε Endys ήμαρτον. Χειρότερος κι απ' τον Γκρινιάρη;!:) Και τί σενάριο έφτιαξες για το β' γύρο...έλεος!πα πα πα...
Χαρείτε ρε. Τους πήραμε τους βαθμούς παίζοντας χάλια. Δεν κινδυνέψαμε, κι αν παίζαμε λίγο πιο σοβαρά θα τους διασύραμε. Οκ. Χάσαμε την ευκαιρία να το κάνουμε. Για φανταστείτε να παίζαμε καλά και καλύτερα και να χάναμε...
Ο Ελέ φαίνεται πως έχει άστρο τελικά. Και για μία ακόμη φορά ήταν εξαιρετικός στις δηλώσεις του και εξήγησε και αρκετά νομίζω. Εν ολίγοις, για το Σάμαρη εγώ κατάλαβα πως όταν ξεκαβαλήσει το καλάμι θα παίζει.

dimosthenis είπε...

Τελικά πέρσι με καλύτερο ρόστερ δημιουργούσαμε ευκαιρίες, τις χάναμε και ήμασταν τελευταίοι. Μια ευκαιρία έκανε η αντίπαλη ομάδα και έβαζε γκολ. Μιλούσαμε για κατάρες ευχέλαια κλπ. Φέτος κερδίζουμε έστω και με την ψυχή στο στόμα είμαστε δεύτεροι με την καλύτερη συγκομιδή βαθμών από το 71 αλλά και πάλι γκρινιάζουμε. Λες και δε φάγαμε μια ξεγυρισμένη τριάρα την προηγούμενη βδομάδα, λες και δεν επηρέασε αυτή τη σημερινή απόδοση της ομάδας που παρέπαιε τα πρώτα λεπτά. Το ερώτημα είναι εμπιστεύομαι τον προπονητή που με έχει φέρει ως εδώ, μ' αυτούς τους παίχτες και μ' αυτή την ομάδα; Φίλε endys O Αναστόπουλος έχασε από την Κέρκυρα και ο Βλάχος τα μαζεύει από την ΑΕΚ! Εμείς με τον Ελε έχουμε 12 βαθμούς και προχωρούμε. Ο Περιστερίδης μπορεί τώρα να μην είναι καλύτερος από το Σιδεράκη δεν αποκλείεται όμως να γίνει. Τα πλάγια μπακ μας και ο Λαμπρόπουλος ψήνονται και γίνονται όλο και καλύτεροι. Νσ θυμηθώ πόσα γκολ φάγαμε με σέντερ μπακ Ομο και Σιόβα πρόπερσι; Όσοι παίχτες αγωνίζονται δίνουν και την ψυχή τους και παίρνουν αποτελέσματα, με τους κουτσούς; με τους κουτσούς πάντως τα παίρνουν πέρσι και πρόπερσι δεν τα έπαιρναν. Αγαπητέ Br προτιμώ τον Κουταλιανό παρά τον τουρίστα και τον αδιάφορο. Φέτος τέτοιους δεν έχουμε. Το ότι η ομάδα έχει αδυναμίες κυρίως στη δημιουργία ευκαιριών είναι πασιφανές. Ας μη ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ έπαιξε πολύ κλειστά και πολύ σκληρά. Εγώ βλέπω την αναγέννηση παιχτών όπως ο Γουνδουλάκης, ο Ρόβας, ο Κουλουχέρης και ως ένα βαθμό ο Μενδρινός (είχε δείξει δείγμα τα και από πέρσι). Ακόμα και αυτός ο Μιλοβάνοβιτς κυνηγούσε με πάθος. Ας δείξουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή μας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι υπεράνω κριτικής αλλα δίαβολε ας αναγνωρίσουμε ότι πριν ξεκινηει το πρωτάθλημα ήμασταν από τα φαβορί για β' εθνική τώρα έχουμε 12 βαθμούς σε 5 αγώνες. Και γιαυτό θα γκρινιάζουμε ; Μήπως είμαστε ανικανοποίητοι; Η ΑΕΚ έχει 1 βαθμό και ο ΠΑΟ 3, εμείς 12 τι σκατά θέλουμε1

br fun_atic είπε...

Δηλαδή ο Σάμαρης δεν παίζει για την ομάδα ( αν και κορυφαίος όπως λέει επιτελικός χαφ) και παίζει ο Μιλοβάνοβιτς; Τι κάνει ρε παιδιά και δεν το βλέπω; Δεν είναι ειρωνικό το σχόλιο.Πραγματικά...

Ξέρεις τι θα μπορούσα να δεχθώ; Κάνω ομάδα προπονητή και απ´ αυτή χωρούν όσοι κάνουν κατά γράμμα αυτό που θέλω.Δεκτό και κατανοητό.

br fun_atic είπε...

Είναι καλοί οι βαθμοί και οι νίκες.Πραγματικά καλοί. Από την άλλη όμως αν βλέπω κάτι που δεν μου αρέσει ή που θεωρώ ότι χρήζει βελτίωσης να μην το γράψω; Η νίκη ματαιώνεται την κριτική;
Προσωπικά δεν του είχα εμπιστοσύνη.Παρουσίασε καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που περίμενα.Η βαθμολογική συγκομιδή είναι πράγματι εντυπωσιακή.Ας μην ξεχνάμε όμως ότι μέχρι την 8η αγωνιστική αντιμετωπίζουμε όλους τους προβληματικούς εντός έδρας. Από τη στιγμή που η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση το συγκεκριμένο πρόγραμμα βοηθάει.Από την ένατη και ύστερα το πράγμα δυσκολεύει,ενώ ο ώρα γύρος είναι πραγματικά δύσκολος.Θα συνεχίσουμε το ίδιο καλά; Θα μαζέψουμε αρκετούς βαθμούς στον πρώτο γύρο;

Griniaris είπε...

Δε μας τα λες καλά ρε Μητσάρα...

Ο Ντέγιαν που το σορτσάκι του πέφτει γιατί δεν χωράει την κοιλιά του παίζει γιατί υπήρξε αρχηγός του Ερυθρού Αστέρα και ο Σάμαρης που δουλεύει,όπως λες, σαν σκυλί είναι εκτός αποστολής;

Μενδρινός,Σάμαρης,Μιλοβάνοβιτς διεκδικούν μία θέση;Ο άλλος ο ανεκδιήγητος έχει πάρει τη φανέλα σπίτι του;

Ο Σιδεράκης που με δανεική φανέλα έβγαλε μάτια στο φιλικό,τι έχει κάνει;Σού πήδηξε καμμιά γκόμενα;

Ο Κοντοχρήστος που Αραβίδη,Οκόγιε τους έχει για να πλένουν τα κορδόνια του,δεν αξίζει καμμία ευκαιρία;

Ποιός έδωσε το ελεύθερο να δώσουμε το Σταυροθανασόπουλο στο Θρασύβουλο που δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα;

Δεν αφήνεις το δούλεμα;

Endys είπε...

@ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ : Αδερφέ δεν είμαι γκρινιάρης και πολλές φορές εδώ μέσα έλεγα να μην γκρινιάζουμε αλλά να βοηθάμε την ομάδα.
Εγώ ο ίδιος παραδέχτηκα ότι την πρώτη αγωνιστική με τον Άρη πήγα για να βρίσω, αλλά τελικά δεν το έκανα γιατί η εικόνα της ομάδας με ξάφνιασε ευχάριστα.
Από τότε έχω κάνει πολλά σχόλια του τύπου "μας τάπωσε ο Ελε" κλπ.
Όπως όμως έβλεπα από μακριά την συντριβή στην Λειβαδιά και το έγραψα πριν τον αγώνα, έτσι βλέπω και τώρα ότι αν βελτιωθούν οι άλλοι εμείς θα πάμε άπατοι, γιατί απλά παίζουμε στο 110% (αφορά τόσο την απόδοση, όσο και την τύχη).
Θα πρέπει να βελτιωθούμε κι εμείς για να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και ο μόνος τρόπος είναι με την προσθήκη των "κομένων".

Τέλος να πω ότι όποια κριτική ασκείται εδώ μέσα -και ειδικότερα από τον BR- θεωρώ πως είναι καλοπροαίρετη και προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να κάνεις κριτική μετά από νίκες, παρά μετά από ήττες που η ομάδα θέλει υποστήριξη.

Endys είπε...

Στις δηλώσεις του Ελε, που όντως είναι σοβαρές, υπάρχει μία μεγάλη αντίφαση.
Δεν μπορεί να λέει ότι δεν πρόκειται να παίξει κανείς ξένος αν δεν είναι καλύτερος από γηγενή και να βάζει τον Πίου και τον τουρίστα.
Αυτό υποτιμά τη νοημοσύνη μας!!!

dimosthenis είπε...

Br,
Πολλούς από τους προβληματισμούς σου τους συμμερίζομαι. Ουδείς είναι υπεράνω κριτικής. Υπήρχε όμως σ'αυτό το μπλόκ προκαταβολικά ένας ιδιαίτερος αρνητισμος προς τον Ελε και εξακολουθεί να υπάρχει ακόμα και μετά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Δε βλάπτει ένας σκεπτικισμός, Αλλά αν μέχρι την 8η αγωνιστική έχω 18-20 βαθμούς θα μου κακοπάει. Πέρσι ήμουνα τελευταίος με 13 βαθμούς στον πρώτο γύρο.
Δε διαφωνώ ότι ο Σάμαρης είναι μια χρήσιμη μονάδα για τον Πανιώνιο. Δέίχνει όμως ότι είναι οργανικό, λειτουργικό μέλος της ομάδας; Μήπως ο προπονητης διακρίνει κάτι άλλλο;Ποιος τελοσπάντων είναι ο αρμοδιότερος να αποφασίσει για κάτι τέτοιο; Εγώ, εσύ, οι φίλοι του μπλοκ ή ο προπονητής; Κάποτε πρέπει να αποφασίσουμε.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

@Endys, griniaris, brfun
Γκρινιάξτε όσο θέλετε! Εγώ άλλωστε ποτέ δεν υποστήριξα να μην γκρινιάζουμε γιατί δέν βοηθάει την ομάδα. Σιγά... Ό,τι θέλουμε γράφουμε.
Και μέσα στην πανιώνια παράνοιά μας τα χώνουμε και στον προπονητή για τις επιλογές του, κι ας έχει νικήσει...
Κι εγώ βρίσκω ορισμένες επιλογές του "κουφές", κι εγώ τσαντίζομαι με τα ίδια πράγματα που γράφετε κι εσείς, κι εγώ όταν τον ανακοίνωσαν ως τον νέο μας προπονητή έβριζα κλπ., αλλά...έλεος ρε γαμώτο. Απλώς το βρίσκω άδικο και άκομψο στην παρούσα στιγμή να πνέετε μένεα εναντίον του. Όχι σήμερα που νίκησε την ΑΕΚ (έστω και πεθαμένη) και η ομάδα μας είναι 2η.

Endys είπε...

@ Δημοσθένης

Φυσικά και ο προπονητής είναι αρμόδιος να αποφασίζει. Το πρόβλημα είναι ότι ο Ελέ δεν μας έχει πείσει ότι είναι προπονητής.
Σίγουρα έχει δουλέψει πολύ στην ψυχολογία, αλλά αυτό από μόνο του δεν φτάνει.
Τέλος πάντων η αλήθεια είναι οτι τα γεγονότα είναι μαζί του και μακάρι να συνεχίσουν να είναι, ώστε όλοι εμείς που φωνάζουμε να είμαστε μερικοί "κολημένοι" γκρινιάρηδες που όλα τους φταίνε

IWN1998 είπε...

Εγώπως βλέπω ότι ο Λαμπρόπουλος γίνεται όλο και χειρότερος σε σχέση με εκείνο το πρώτο ματς με τον Άρη; Και η ομάδα αλλάζει όλο και λιγότερες μπαλιές. Ο Καμπάνταης πάντως και ο Αραβίδης προσέφεραν σήμερα ποικιλοτρόπως. Θεωρώ επίσης ότι ο ΠΕριστερίδης θέλει τουλάχιστον όλη τη χρονιά για να γίνει κανονικός γκολκήπερ Α κατηγορίας. Ως τότε όποιος του αρέσει,ας παίρνει και λεξοτανίλ στις δύσκολες φάσεις. Σωστό το σχόλιο ότι η ομάδα ίσως είναι η καλύτερη από εκείνες που παίζουν Super League χωρίς να είναι ομάδες επιπέδου Super League. Η καλύτερη στη δεδομένη φάση.
Ελέ, και ο Θεός συγχωρεί; Εσένα τι σου έκανε τέλος πάντων αυτός ο Ρόκας και δεν δέχεσαι τη συγγνώμη του;

br fun_atic είπε...

@ Δημοσθένης .Αρνητισμός όχι.Σκεπτικισμός σίγουρα.
@ ακραίφνή.έντονη κριτική έχω κάνει στον Κιντή και στον Λεμονή.Όχι στον Ελέ...Σε αυτό που λέει ο Endys έχει δίκιο.Η ομάδα παίζει στο 110% της απόδοσης και της τύχης.Δεν είναι κάθε μέρα τα Αι Γιαννιού.Γι αυτό χρειάζεται να ενισχυθούμε.Και επειδή αυτό δεν γίνεται με μεταγραφές ας γίνει με παίκτες από το ρόστερ μας.Αυτό είναι όλο...Αν υπήρχε διάθεση αρνητισμού θα τον είχαμε ξεσκίσει στο προηγούμενο παιχνίδι ή σε επόμενα με κανονικές ομάδες...Δεν είναι κακός ας μην ξεχνάμε όμως ότι κι αυτός μαθαίνει όπως οι παίκτες του. Οι δηλώσεις ήταν πράγματι αντιφατικές. Δεν ξέρω τι έκανε ο Ντέγιαν στο παρελθόν.Ξέρω όμως ότι ο Σάμαρης στο παρόν έφερε μια καλή οικονομική προσφορά αντίστοιχης της αμφιβάλλω αν μπορεί να φέρει ο Σέρβος.Αυτό κάτι λέει...

Θεμιστοκλής είπε...

Ο προπονητής πάντα και παντού, κρίνεται από τα αποτελέσματα. Όσο είναι τα επιθυμητά, δύσκολα μπορεί κανείς να του προσάψει κάτι. Ειδικά στη δική μας περίπτωση, που κάποια χρόνια συνηθισαμε να ζούμε με το άγχος του υποβιβασμού και τελείως απροσδόκητα βρισκόμαστε τώρα στις πρώτες θέσεις.
Εντάξει, κι εμένα μου φαίνεται ότι με διαφορετική σύνθεση η ομάδα θα ήταν ακόμα καλύτερη, όμως απ' τη δεύτερη θέση τι να πούμε; Μήπως όταν έπαιζαν αυτοί που ζητάμε, τα δυο μπροηγούμενα χρόνια, η πορεία μας ήταν καλύτερη;
Απ' την άλλη βέβαια, κριτική πρέπει πάντα να γίνεται. Από χώρους σαν αυτόν που γράφουμε είναι καλοπροαίρετη και βοηθάει. Κι αν τη μια δεν πρέπει να μιλάμε γιατί κινδυνεύουμε και κάνουμε κακό στην ομάδα, την άλλη γιατί πάμε καλά και χαλάμε το κλίμα, πότε θα πούμε τη γνώμη μας;
Εγώ λέω ότι όλα καλά μέχρι τώρα, μακάρι να συνεχιστεί αυτή η πορεία. Αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί, χρειαζόμαστε άλλους είκοσι βαθμούς. Και δεν είναι ασυνήθιστο οι ομάδες μέσα σε μικρό διάστημα να βρίσκονται απ' την κόλαση στον παράδεισο και ξανά στα τάρταρα, ούτε άγνωστο σε μας. Θυμηθείτε τη θητεία του Φερέρα.
Νομίζω λοιπόν, ότι ο Ελε θα μπορεί να κριθεί αντικειμενικιά αν - ο μοι γένοιτο- αρχίσουν κι έρχονται άσχημα αποτελέσματα, που θα θέσουν σε κίνδυνο το στόχο της ομάδας για παραμονή. Τότε - και μακάρι να μη χρειστεί- θα φανεί αν μπορεί να ξεφύγει απ' τις εμμονές του.
Όσο πάντως προχωράμε έτσι, εγώ τον επικροτώ...

Θεμιστοκλής είπε...

Ο προπονητής πάντα και παντού, κρίνεται από τα αποτελέσματα. Όσο είναι τα επιθυμητά, δύσκολα μπορεί κανείς να του προσάψει κάτι. Ειδικά στη δική μας περίπτωση, που κάποια χρόνια συνηθισαμε να ζούμε με το άγχος του υποβιβασμού και τελείως απροσδόκητα βρισκόμαστε τώρα στις πρώτες θέσεις.
Εντάξει, κι εμένα μου φαίνεται ότι με διαφορετική σύνθεση η ομάδα θα ήταν ακόμα καλύτερη, όμως απ' τη δεύτερη θέση τι να πούμε; Μήπως όταν έπαιζαν αυτοί που ζητάμε, τα δυο μπροηγούμενα χρόνια, η πορεία μας ήταν καλύτερη;
Απ' την άλλη βέβαια, κριτική πρέπει πάντα να γίνεται. Από χώρους σαν αυτόν που γράφουμε είναι καλοπροαίρετη και βοηθάει. Κι αν τη μια δεν πρέπει να μιλάμε γιατί κινδυνεύουμε και κάνουμε κακό στην ομάδα, την άλλη γιατί πάμε καλά και χαλάμε το κλίμα, πότε θα πούμε τη γνώμη μας;
Εγώ λέω ότι όλα καλά μέχρι τώρα, μακάρι να συνεχιστεί αυτή η πορεία. Αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί, χρειαζόμαστε άλλους είκοσι βαθμούς. Και δεν είναι ασυνήθιστο οι ομάδες μέσα σε μικρό διάστημα να βρίσκονται απ' την κόλαση στον παράδεισο και ξανά στα τάρταρα, ούτε άγνωστο σε μας. Θυμηθείτε τη θητεία του Φερέρα.
Νομίζω λοιπόν, ότι ο Ελε θα μπορεί να κριθεί αντικειμενικιά αν - ο μοι γένοιτο- αρχίσουν κι έρχονται άσχημα αποτελέσματα, που θα θέσουν σε κίνδυνο το στόχο της ομάδας για παραμονή. Τότε - και μακάρι να μη χρειστεί- θα φανεί αν μπορεί να ξεφύγει απ' τις εμμονές του.
Όσο πάντως προχωράμε έτσι, εγώ τον επικροτώ...

Λέτσος είπε...

ο ελευθεροπουλος ειναι οτι πιο σοβαρο εχει περασε απο τον πανιωνιο μετα τον λινεν. Οι εμμονες δεν ειναι δικες του αλλα δικες μας. Η κουβεντα μου θυμιζει πολιτικη καφενειου, κλεφτες ολοι αλλα εγω πασοκαρα παλι. Μακαρι να μην ξαναδω ποτε τυπους σαν τον παρασχο, βλαχο, κωστενογλου, αναστασιαδη στην ομαδα μου. Νεος, ξερει να μιλαει, προσγειωμενος και αποτελεσματικος. Σε οσους δεν αρεσει, Ξυδακι.

dimosthenis είπε...

Φίλε Λετσος είπαμε να αποφύγουμε την γκρίνια και τον αρνητισμό αλλά εσυ πέρασες στην απέναντι μεριά "σε όσους δεν αρεσει ξυδάκι". Η καλοπροαίρετη κριτική είναι για όλους απαραίτητη. Θα συμφωνήσω μαζί σου για το ήθος και την ποιότητα της σκέψης του Ελευθερόπουλου, θα τον συγκρίνω με το Λίνεν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Θα δικαιώσω επίσης τους διοικούντες που πήραν το ρίσκο να εμπιστευτούν το Δημήτρη Ελευθερόπουλο μετά τον πρώτο γύρο. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι ακρως ενωτική και πρέπει όλοι να την ενισχύσουμε. Στους όλους συμπεριλαμβάνω και τον προπονητή.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

@Br
πάντως ο τίτλος σου είναι μακράν ο καλύτερος απ' όλα τα μπλογκ και τα δημοσιεύματα των εφημερίδων!!! :)

Και μία σημειολογική παρατήρηση: Με όλες τις εμφανίσεις νικάμε!!!

Σταματήστε να γκρινιάζετε και απολαύστε το. Υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα για γκρίνια ρε παιδιά...

IWN1998 είπε...

@Λέτσος. Σε όσους δεν αρέσει η όποια κριτική ας την ψέξουν, ας την κατηγορήσουν, ας την ειρωνευτούν, ας κάνουν ότι νομίζουν. Ξυδάκια και λογοκρισία αλλού. Φίμωτρα δεν μπαίνουν. Και όποιου δεν του αρέσουν τα "καφενεία" να μην μπαίνει να πιει καφέ σε αυτά αντί να μπαίνει και να απαιτεί οι άλλοι να πίνουν ... ξύδια. Και ας έχουμε και κατά νου ότι δεν κάνει χάρη ο Ελέ στον Πανιώνιο αλλά και ο Πανιώνιος στον Ελέ. Η ωφέλεια είναι αμοιβαία. Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί με σχόλια με όξινη όσμη θα πρέπει να δημιουργούμε αντιπαραθέσεις. Μάλλον θα πρέπει τέτοια σχόλια να πάρουν παράδειγμα από τη μετριοπάθεια των σχολίων Ελέ για την οποία όλοι νομίζω του βγάζουμε το καπέλο. Επειδή και εγώ θεωρώ ότι όξυνα τα πνεύματα αρκετά, σταματάω εδώ και πιστεύω να καταλαβαίνεις ότι δεν πρόκειται για προσωπική αντιπαράθεση αλλά για θέμα αρχής στον σχολιασμό που κάνουμε προσπαθώντας όσο μπορούμε να μην θεωρούμε τους εαυτούς μας ως αυθεντίες και γνώστες της μιας και μοναδικής αλήθειας και τους άλλους ... για τα ξύδια.

IWN1998 είπε...

Και λίγο πέρα από την όξινη εσωστρέφεια:

Ο Πανιώνιος επικράτησε για την 5η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ με 1-0 της ΑΕΚ στο Προπονητικό κέντρο ''Απήλιον'' και συνεχίζει ακάθεκτος.

Τρένο οι Νέοι του Πανιωνίου οι οποίοι έκαναν το τρία στα τρία και βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ.

Η πορεία του Πανιώνιου βέβαια δεν εκπλήσει κανέναν διότι στο φετινό ρόστερ έχουν προστεθεί πολλοί παίκτες που στο περισυνό πρωτάθλημα των Κ17 πρωταγωνίστησαν.

Το νικητήριο τέρμα για τους κυανέρυθρους σημείωσε ο Μπεγλετζής.

br fun_atic είπε...

Κι όμως συντελεστές των επιτυχιών και ο δημιουργός αυτής της φουρνιάς απολύθηκαν

Λέτσος είπε...

φιλε ιωνα, φυσικα και δεν ειναι προσωπικη αντιπαραθεση. Θελω ομως να μου απαντησεις αν η κριτικη που γινεται και ο τροπος με τον οποιο γινεται ειναι καλη για τον Πανιωνιο και επικοδομοιτικη. Εγω πιστευω οτι πολυ καιρο τωρα ειναι κακοπροαιρετη η κριτικη και δεν δειχνει αληθινα πανιωνια αισθηματα. Υπαρχουν τροποι να κριτικαρεις οπως πχ. "Ο ταδε ειναι ασχετος και κολοφαρδος και θα σκασει σε λιγο" ή " ο ταδε ειναι απειρος και εχει και λιγη τυχη, το μελλον θα μας κανει να βγαλουμε πιο καλα συμπερασματα". Περιμενα μετα απο το ξεκινημα της ομαδας που πριν2 μηνες δεν ξεραμε αν θα συμμετεχει, να βαλουμε ολοι λιγη πλατη. Βλεπω εμπαθεια. Εγω γραφω σπανια σε μπλογκ γενικα αλλα δεν απασχολει κανεναν οτι εχει πολυσ κοσμος σταματησει να γραφει? Και τελος παντων μια αλλη ερωτηση. Ο σκοπος της κριτικης ποιοσ ειναι? ποιοσ ειναι ο στοχοσ? Να βγουμε πρωταθλητες? Δε νομιζω . Τι στοχευει οποιος κανει σφοδρη κριτικη. Συγγνωμη για την μακρυγορια, παρτο και ως απολογια αν ενοχλησε η λεξη ξυδι.

br fun_atic είπε...

Θα ήταν όμως έντιμο,ενώ έχουμε πετύχει 4 νίκες σκοράροντας οι ίδιοι 3 γκολ να γράφω ύμνους...
Τι να πω;
Φίλε μου το πρωτάθλημα δεν τελειώνει αύριο αλλά τον Απρίλιο.Κι αν τώρα τα πάμε καλά,κανείς δεν μας εξασφαλίζει το μέλλον.Επειδή λοιπόν ο στόχος εξακολουθεί να είναι η παραμονή,αυτός είναι και ο στόχος της κριτικής...Η επίτευξης της.
Οταν η ομάδα πάει σκατά δεν πρέπει να μιλάμε για να μην χαλάσει το κλίμα.Όταν πάει καλά πάλι δεν πρέπει να μιλάμε γιατί και πάλι χαλάει το κλίμα.Οπταμ δεν μιλάει κανείς για την ομάδα τότε πρέπει να διαβάζουμε αθλητικές εφημερίδες οι οποίες απλά μας έχουν γραμμένους...Εγώ προσωπικά θέλω να γράφω αυτό που βλέπω και αισθάνομαι.Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει τη γνώμη του και την γράφει.

Ron Barceló είπε...

Τελικά, για πείτε, κερδίσαμε ή χάσαμε?
Αδυνατώ να καταλάβω, διαβάζοντας κάποια από τα σχόλια.
Τώρα που το αεκ μετατρέπεται στον κακομοίρη 'πανιώνιο' της κατραπακιάς και της ανυποληψίας, ας μην μετατραπούμε κ μεις στο μέσο ανικανοποίητο αεκτζή της κλάψας και της γκρίνιας.
Φιλικά.

stam είπε...

Πιο πολύ από όλα μ εφτιαξε που βγηκε ο Ελε κ ανοικτά παραδεχτηκε οτι παίξαμε χάλια και δεν αρχισε θριαμβολογίες και μεγάλα λόγια.
Το ότι γράφονται εδώ μέσα τα προφανη ότι η ομαδα απο παιχνιδι σε παιχνιδι παρουσιαζεται χειρότερη και καποιες εμμονές του προπονητή βγάζουν μάτια σε οποιον αρεσει. Οι αλλοι ας κάθονται πάνω από τη φυσούνα να φωνάζουν μπράβο δημητράκη. Εβγαλε τον Μενδρινό που κρατάει όλο το παιχνίδι χωρίς λόγο, έχει μια τρελή καψούρα με τον Αραβίδη που κανείς δεν καταλαβαίνει και κρατάει παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν έξω από την ομάδα χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα. Παρά λίγο να χαρίσει το παιχνιδάκι σε μια αεκ που ηταν για τα πανηγυρια.
Μηπως ότι Σαμαρης είναι τελείως έξω έχει να κάνει με το ότι τον Γενάρη όπως φαίνεται κουνάει μαντίλι για τον γάβρο? Ενα παίκτη που τον έχεις εξαφανίσει δεν θα μιλήσει και κανένας αμα τον δώσεις. Και μην μας κανένας ότι ο Σερβος κ ο Ανδράλας ειναι καλύτεροι

br fun_atic είπε...

καμιά φορά φίλε argy η κριτική εν μέσω νικών είναι τιμιότερη από την κριτική της ήττας.

Είναι ωραίο να κερδίζουμε. Το ζήτημα είναι να βρούμε τρόπο να κερδίζουμε κι από εδώ και πέρα.

το μεγαλύτερο επίτευγμα της ομάδας του Ελέ είναι ότι οι παίκτες κοιτούν τον αντίπαλο στα μάτια. Αν σκεφτεί κανείς την ηλικία και τις παραστάσεις τους τότε είναι πράγματι σπουδαίο (βέβαια μιλάμε για ταλαντούχους παίκτες).

Όμως από την άλλη, ας μην μας παρασύρουν οι βαθμοί και οι νίκες. Η απόδοση της ομάδας δεν είναι ιδιαίτερα καλή, δεν δημιουργούμε ευκαιρίες, δεν είναι δυνατόν να έχουμε διαρκώς τόσο μεγάλη εύνοια της τύχης και το σπουδαιότερο είναι πως θα δυσκολευτούμε να βγάλουμε την χρονιά χωρίς να χρησιμοποιήσουμε τους παίκτες που έχουν απομακρυνθεί από την ομάδα. Αυτές είναι μερικές μικρές αλήθειες.

zamis είπε...

Παραλιγο να χαρισει το παιχνιδακι στην τραγικη αεκ δε λες τιποτα stam..

Βλεπω και το ''εγω'' στις δηλωσεις του Δημητρακη να επανερχεται θριαμβευτικα..

br fun_atic είπε...

Για να αλλάξουμε λίγο κλίμα

Μήνυμα προς τους κ.κ Πετρόπουλο (Ταμίας), Χαντάντ (έφορος οικονομικής διαχείρισης) και Κοκκινάκη (έφορος βόλλεϊ)

Σας ψάχνει ολόκληρη η Ν.Σμύρνη.Δεν βρέχει!!! Σας φτύνουν!!! Τον νου σας!!!

Δεν το πληρώνατε το κορίτσι και έφυγε...

Αφιερωμένο λοιπόν το τραγουδάκι σε δύο εκτελέσεις

http://www.youtube.com/watch?v=KTYh0znoQXc

http://www.youtube.com/watch?v=8BhrLv-wfSo&feature=related

Αυτό κανονικά δικαιολογεί πρόταση μομφής...Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, γνωστός μυστακιοφόρος σύμβουλος είναι υπ' ατμόν...

IWN1998 είπε...

@Λέτσος. Δεν ενόχλησε απλά η λέξη ξύδι αλλά η απαξίωση της συγκεκριμένης έκφρασης προς όσους εκφράζουν αντίθετες απόψεις. Και εμένα όπως και εσένα, δεν μου αρέσει καθόλου να περιμένουν κάποιοι στη γωνία τον Ελέ και τη διοίκηση, αν κάποιοι το κάνουν αυτό. Αλλά τα δεδομένα δείχνουν όντως ότι οι επιτυχίες δεν εδράζονται σε στέρεο έδαφος. Μάλλον και ο ίδιος ο Ελέ το καταλαβαίνει και δεν θριαμβολογεί αλλά καλεί σε εργασία και προσήλωση στο στόχο. Και πιστεύω ότι όλοι το καταλαβαίνουμε ότι και οι συγκυρίες ήταν υπέρ μας ως τώρα από το εύκολο πρόγραμμα ως και την εξέλιξη κάποιων αγώνων. Εγώ δεν στέκομαι καθόλου στην αμφισβήτηση του προπονητή. Δεν χωράει πιστεύω ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ η απειρία του. Πιστεύω όμως επίσης, όπως οι περισσότεροι, ότι απέδειξε στην πράξη πως έχει δουλέψει και συνεχίζει να το κάνει με διάθεση. Δεν έχει όμως κριθεί τίποτα και το τωρινό εύκολο πρόγραμμα, θα είναι σύντομα παρελθόν και θα έρθει ανάποδα στον επόμενο γύρο. Έχουμε δει ομάδες με ανάλογη αρχική πορεία (πριν μερικά χρόνια ο Ατρόμητος) που στο τέλος δεν τα κατάφεραν. Βλέπουμε κτυπητές αδυναμίες της ομάδας και βλέπουμε μέρος του ρόστερ να είναι παροπλισμένο. Εδώ προχθές λίγο έλειψε ο τερματοφύλακας σε εύκολη φάση να βάλει τη μπάλα μόνος στα δίκτυα. Αυτά λοιπόν δεν μπορεί να μην λέγονται και να μην τονίζονται. Θα τόνιζα όμως παράλληλα ότι χρειάζεται όχι αντιπαράθεση αλλά σύμπνοια για να βελτιωθούμε σε βαθμό ασφαλείας. Αυτή χρειάζεται αμοιβαιότητα και από εκείνους που θριαμβολογούν εθελοτυφλώντας και από εκείνους που καιροφυλακτούν γκρινιάζοντας, αν είναι έτσι η διαίρεση των Πανιωνίων, που εγώ πιστεύω ότι δεν είναι και πως και οι μεν και οι δε καταλαβαίνουν ότι η κατάσταση δεν είναι ούτε για θριάμβους, ούτε για γκρίνιες αλλά για προσπάθεια να εκμεταλλευτούμε με σύνεση και ηρεμία, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ που έχουμε.

br fun_atic είπε...

Ακριβώς έτσι είναι...

Miltos@Chios είπε...

Σε σχεση με το πρωτο-πρωτο σχολιο του οικοδεσποτη:και που να ακουγατε την μεταδοση της NOVA!Λες και αγωνιζοταν η αεκ με ξενη ομαδα...

br fun_atic είπε...

εμείς λες και δεν υπάρχουμε...

br fun_atic είπε...

γεια σου αρχηγάρα!!!!

http://panioniaidea.blogspot.gr/2012/09/blog-post_30.html

br fun_atic είπε...

http://pan-ola.blogspot.gr/2012/09/blog-post_30.html

ενδιαφέρουσα η ανάλυση των Κυανέρυθρων νέων. Ας μην ντραπούμε να πούμε ότι είχαμε και την εύνοια της τύχης. Κι αυτό μέσα στο παιχνίδι είναι...

Μια μικρή καλοπροαίρετη παρατήρηση. Όπως αναφερόμαστε προσωπικά στον κο Κουτλίδη και τη συνεργασία του με τον κο Ελευθερόπουλο, καλό θα ήταν να αναφερθούμε και ονομαστικά στον Έβανς Παυλόπουλο, γιατί όλοι αυτοί οι παίκτες αποτελούν προιόν εργασίας του.

br fun_atic είπε...

http://pan-ola.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html

Αγαπητή Έλενα Ζέρβα: με κάθε σεβασμό, αλλά όσο υπάρχει το "γιατί είμαι Πανιώνιος" του Griniaris κάθε άλλο σχόλιο απλά περιττεύει :)

br fun_atic είπε...

το πιο ωραίο όμως για το παιχνίδι του Σαββάτου το έγραψε στο fb ένας καλός φίλος και γείτονας. Ας μου επιτρέψει να το αναδημοσιεύσω:

"Η νίκη αυτή αφιερώνεται στα παιδιά της γενιάς μου (30+), που μεγάλωσαν με τον Πανιώνιο την δεκαετία του 90. Μεγαλώσαμε σε μια συγκυριακή εποχή που η αθλητική ένωση κωνσταντινουπολιτών (ιδρυθείσα εν Αθήναις) φαινόταν ως ένας σύλλογος πιο δυνατός, πιο μεγάλος και πιο ισχυρός. Τα χρόνια πέρασαν και τα πράγματα, όπως πάντα, πήραν την φυσιολογική τους πορεία. ΑΥΤΗ είναι η πραγματική διαφορά των δυο συλ
λόγων όταν δεν υπάρχουν στη μέση τα χρήματα, η πολιτική βούληση και απλά αναμετρούνται δυο Σύλλογοι με βάση καθαρά την αθλητική τους ποιότητα. Ο Πανιώνιος στην τρίτη θέση της Α1 και η αεκ στην Α2 & ο Πανιώνιος 12 βαθμούς η αεκ 1. Τόσα χρόνια με τις κρατικές επιχορηγήσεις και με το χρήμα των φορολογούμενων να τους σώνει, νομίζω ότι ήρθε η ώρα η ομάδα ποδοσφαίρου της αεκ να ακολουθήσει εκείνη του μπάσκετ. Καθείς εφ'ω ετάχθη κύριοι ...."

zamis είπε...

εδω υπαρχουν κριτικες που βγαζουν τον(χτεσινο)Ροβα κορυφαιο,τον Περιστεριδη σταθερο και τον Μιλοβανοβιτς καλο..ωπα παιδια..ο δε Λεανης βρηκε εξαιρετικης εμπνευσης την αλλαγη Μενδρινου..

Katrinos είπε...

Τελικά ο Αναστασιαδης είπε όχι στη Κουλα. Προτείνω να τους στείλουμε δανεικό το πιτσιρικά μας ώστε να ψηθεί ....

Unknown είπε...

Φίλοι Πάνθηρες,
ορισμένα σχόλια με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, αλλά και καλοπροαίρετες κριτικές με κάνουν να απολαμβάνω την Πανιώνια μοναδικότητα μας !
Ας μείνουμε δίπλα στην ομάδα μας και ας προσφέρουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ ότι περισσότερο και καλύτερο μπορούμε.
EndyS, άμα βρώ τον επενδυτή πάμε καρφί για CL σε 1-2 χρόνια !

Miltos@Chios είπε...

@zamis:ρε συ Δημητρη,διαβασα και εγω τις κριτικες στις οποιες αναφερεσαι και παραλιγο να χασω και τα λιγα μαλια που εχω.Καλα ποιος τις γραφει?Μηπως ειναι σαν αυτους που γραφουν τα ...ωροσκοπια που ΠΡΕΠΕΙ να πουν μία καλη κουβεμτα για τον καθένα?Θα μας τρελανουνε!

Miltos@Chios είπε...

...και αναφερομαι βεβαια σε ``δικες``μας Internetikes κριτικες και ΟΧΙ των εφημεριδων..

Griniaris είπε...

Οι κριτικές είναι πάντα καλοπροαίρετες όταν πρόκειται για την ομάδα μας και όσο κάποιοι δεν παίζουν με τη νοημοσύνη μας.Αντιλαμβάνομαι τη μυστικότητα σε κάποια θέματα,αρκεί να τηρείται από όλους χωρίς να διαρρέουν ανεπιβεβαίωτες φήμες.Το "ο κόσμος το έχει τούμπανο,κι εμείς κρυφό καμάρι" δεν οδηγεί πουθενά...

Griniaris είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
zamis είπε...

Μιλτο γελαω ακομα με την ατακα σου οτι τους παικτες της αεκ σαν να τους διαλεξε ο Κιντης!
Κορυφαιο!

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/583453?utm_medium=facebook&utm_source=dlvr.it&utm_campaign=yahoo_rss

πάγωσε η τζιμινιέρα...

Είναι απάνθρωπο να μένουν άνθρωποι απλήρωτοι από τον Ιανουάριο.
Η ίδια κατάσταση και στον ερασιτέχνη. Οι προπονητές του ποδοσφαίρου (που γνωρίζω) αντιμετωπίζουν τεράστι οικονομικό πρόβλημα)...Κι όμως βρέθηκε άνθρωπος να τους πει ότι αν δεν τους αρέσει μπορούν να φύγουν, επειδή στην αγορά υπάρχουν χιλιάδες προπονητές...Όχι κι έτσι...

br fun_atic είπε...

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/256245-Best-rookie-kooyts-twn-saloniwn-o-Eleytheropoylos

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Το Σάββατο μετά τον αγώνα, είδα έναν φίλο που έγραφε παλιότερα και στα πανιώνια μπλογκ, το Νίκο, ο οποίος είναι μουσικός και είχε μια πολύ ωραία ιδέα την οποία πρέπει να γνωστοποιήσω εδώ, μπας και καταφέρουμε να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε τους απλήρωτους εργαζομένους και ποδοσφαιριστές τού Πανιωνίου. Τουτέστιν, να διοργανώσουμε μία συναυλία στην οποία θα παίξουν δωρεάν όσοι πανιώνιοι μουσικοί θέλουν (και έχουμε πάρα πολλούς), με μικρό εισιτήριο για να έλθει πολύς κόσμος και τα έσοδα να τα μοιραστούν οι απλήρωτοι. Τα διαδικαστικά τα βλέπουμε σιγά σιγά, αλλά πώς σας φαίνεται; Εγώ νομίζω πως αν το δούμε ζεστά το θέμα και σε συνεργασία με πιό οργανωμένες ομάδες φιλάθλων μας (Πάνθηρες,Ίωνες κλπ) για να βρούμε κι άλλες βοήθειες (μηχανήματα, ηχολήπτες, φωτισμούς κλπ), και να το διαφημίσουμε δεόντως, ώστε να έχει μεγάλη επιτυχία, θα τα καταφέρουμε και θα μαζέψουμε ένα σεβαστό ποσόν. Η συναυλία στο Ναό...φυσικά!

br fun_atic είπε...

ε ρε τι άλλο θα ακούσουμε!!!

http://www.sport-fm.gr/article/583385

br fun_atic είπε...

Επειδή πολλοί με ρωτούν για το σχόλιο (1 Οκτωβρίου 2012 9:27 π.μ).

Πλάκα κάνω ρε παιδιά...Δεν υπάρχει σκάνδαλο...

Υπήρχε μια εμφανίσιμη προπονήτρια στον Πανιώνιο, η οποία αποχώρησε για οικογενειακούς λόγους...Ήταν όσο εμφανίσιμη χρειάζονταν, προκειμένου οι Πανιώγεροι να γίνουν από 6-28!!! (μαζεύοντας όλα τα γεροντοπαλίκαρα της περιοχής - τι είστε εσείς ρε...).

Εκεί έγκειται το "αστείο".Με το σχόλιο τους προέτρεπα να της δώσουν περισσότερα χρήματα προκειμένου να βοηθήσει την οικογένειά της και να μην χρειαστεί να φύγει για την γενέτειρά της...Αυτό είναι όλο!

Επειδή, ανεξαρτήτως εμφάνισης, μου ήταν πολύ συμπαθής γιατί φαίνονταν πολύ καλό κορίτσι, θα ήθελα να της ευχηθώ ταχεία λύση των προβλημάτων και ασφαλώς γρήγορη επιστροφή στην Πανιωνάρα. Να πούμε ότι ήταν πάρα πολύ καλή προπονήτρια...

Το ωραίο είναι που ο καθένας που με ρωτούσε σχετικά είχε κάνει και το δικό του σενάριο...

Αν στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια υπάρχει αστειάκι, η ουσία της υπόθεσης είναι ότι οι προπονητές και οι υπάλληλοι του Πανιωνίου υποφέρουν...Ναι είναι Πανιώνιοι, αλλά έχουν υποχρεώσεις. Δεν είναι σωστό να μένουν απλήρωτοι για μήνες. Η πρώτη οικονομική υποχρέωση του συλλόγου είναι οι προπονητές και οι υπάλληλοι. Όλοι οι άλλοι έπονται.

Αν δεν μπορούμε να τους πληρώνουμε, ας μην τους προκαλούμε. Ας μην βρίσκονται άνθρωποι που να τους υποτιμούν λέγοντας τους ότι σαν αυτούς υπάρχουν πολλοί φθηνότεροι άνεργοι. Τον Πανιώνιο δεν τον κάνει μεγάλο το σήμα του. Τον κάνουν μεγάλο οι άνθρωποι που εργάζονται σ' αυτόν και προσφέρουν.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

@BR 01.50μ.μ.

Α, ευτυχώς δέν το είπες για μένα...
:)

br fun_atic είπε...

ενδιαφέρον

http://www.panionianea.gr/2012/10/blog-post_2729.html

λογικά κάπου κοντά πρέπει να βρίσκονται

Costix είπε...

Σαν σοβαρος Πανιωνιος, κραταω μικρο καλαθι και μιλαω λιγο. Εκεινο ομως που απολαμβανω ιδιαιτερα τελευταια ειναι τα αεκακια και τις αντιδρασεις τους. Φιλακια σε ολη την παρεα. Στρατηγε, σε εφαγε η πολυ δουλεια, γραφε και κανενα ποστ !!! Και περνα και απο το γηπεδακι !!!

General Tanz είπε...

@ Costix
Φιλαρακι μου,πρεμιερα εκανα το Σαββατο με το Αεκ οπου και ελεχθει το πεθαμένος-σκοτωμένος 1-0.
Περιμενω παγκοσμιο ταχιστα να τα πουμε απο κοντα,just like the goood old days!!!
Φιλακια!!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Σχετικά με το θέμα τής διοργάνωσης μιάς συναυλίας τής οποίας οι εισπράξεις θα πάνε στους απλήρωτους εργαζομένους τού Πανιωνίου, συζητώντας με φίλους διαπιστώνουμε πως είναι πολύ μεγάλο project με πολλά "ανελαστικά" έξοδα για να στηθεί, συν το ότι ένας μήνας τουλάχιστον δέν φτάνει για την προετοιμασία του και ο καιρός θα έχει γίνει χειμωνιάτικος και επειδή κανείς μας δέν έχει εμπειρία από τέτοιες δουλειές, σκεφτήκαμε ότι: Καλύτερα να ξεκινήσουμε με κάτι πιό μικρό, π.χ. σε κλειστό χώρο ο οποίος είναι ήδη έτοιμος για συναυλίες με τις ηχητικές του εγκαταστάσεις, φωτισμούς κλπ και υπάρχουν οι διασυνδέσεις να διατεθεί δωρεάν για τον Πανιώνιο. Αν πετύχει η πρώτη μας εκδήλωση, θα ακολουθήσουν κι άλλες. Υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες ως προς το τί θα παρουσιάσουμε. Για να το πραγματοποιήσουμε, χρειάζεται να βρεθούμε μερικοί που θα προσφέρουμε εθελοντική εργασία, και να συντονιστούμε το συντομώτερο δυνατόν. Όποιος θέλει και μπορεί να διαθέσει χρόνο γι αυτό, ας μας το γνωστοποιήσει κατ' αρχήν στα πανιώνια μπλογκ εδώ και μετά συναντιώμαστε και οργανωνόμαστε και προχωράμε!

Panos είπε...

Για την Ακραιφνή και για όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν στην ενίσχυση του Συλλόγου:
Το πρώτο, άμεσο και εύκολο που μπορεί να γίνει για την ενίσχυση είναι η Εγγραφή Μέλους στον Πανιώνιο ΓΣΣ. Είναι οικονομική ενίσχυση σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τον Σύλλογο και ταυτόχρονα η μεγαλύτερη τιμή για έναν φίλαθλο του Πανιωνίου να είναι μέλος.
Στο site (www.panionios.gr) έχει αναλυτικές οδηγίες για το τι χρειάζεται.
Θα μπορούσαν τα μπλογκ να αναλάβουν μια καμπάνια για την εγγραφή Μελών και αυτό θα ήταν μια άμεση και σημαντικότατη βοήθεια.

Για το θέμα των εκδηλώσεων, υπάρχει ένα ραντεβού μέσα στη βδομάδα, όλων των ενδιαφερομένων· θα σας ενημερώσω αυριο πρωί για να συμμετέχουν όσοι επιθυμούν.