Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

who dares wins


Who dares wins ή αλλιώς η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς. Αυτό το ρητό νομίζω ότι περιγράφει το χθεσινό παιχνίδι. Δεν έχει τύχει ποτέ να παρακολουθήσω παιχνίδι όπου σημειώνονται τρία αυτογκόλ. Το έζησα κι αυτό…

Ο Πανιώνιος, όπως σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια ξεκίνησε με όρεξη και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Τα νιάτα δεν κρύβονται ούτε ο δυναμισμός τους. Από την αρχή καθήλωσε τον Ο.Φ.Η σε παθητικό ρόλο, ο οποίος μπορούσε να απειλήσει μόνο με τον Σίσιτς. Κι έμελε να είναι αυτός ο μοιραίος του παίκτης, καθώς σε προσπάθειά του να διώξει την μπάλα στην άμυνα ύστερα από σουτ του Μενδρινού την έστειλε πολύ ψηλά, αυτή χτύπησε με δύναμη στο έδαφος και ξεγέλασε τον τερματοφύλακα του Ο.Φ.Η. Τυχερό γκολ; Πολύ. Όχι όμως κόντρα στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας θα μπορούσε να μην είχε χρειαστεί τη βοήθεια της τύχης και να σκοράρει αρκεί να ήταν πιο προσεκτικοί στο πλασάρισμά τους οι Ντούνης, Κολοβός και Μενδρινός.

Μολονότι όλοι περιμέναμε την αντίδραση της ομάδας του Ηρακλείου, εξακολούθησε να αρκείται σε ρόλο κομπάρσου, προκειμένου να διατηρήσει τουλάχιστον το συγκεκριμένο σκορ μέχρι το ημίχρονο και να αρχίσει στην επανάληψη την επίθεσή της. Πράγματι ο ΟΦΗ ανέβηκε αρκετά με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Τα πόδια των παικτών του όμως κόπηκαν γρήγορα όταν ύστερα από καλή ατομική προσπάθεια και σέντρα του Κούρου, ο Βάντο έστειλε για δεύτερη φορά τα μπάλα στο τέρμα της ομάδας του.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΟΦΗ προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι. Μπήκε και πάλι στο παιχνίδι στο 87 με το αυτογκόλ του Κουλοχέρη, με αποτέλεσμα να περάσουμε όλοι μας στις εξέδρες ένα αγχωτικό 6 λεπτο μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού. Τελικά ήρθε η τρίτη σερί νίκη και η δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό το τελευταίο προσωπικά δεν μου λέει τίποτα. Αντίθετα θεωρώ ιδιαίτερα σημαντική την συγκομιδή 9 βαθμών σε τρεις αγώνες σε συνδυασμό με την έως τώρα καθίζηση όλων ανταγωνιστών μας στην κούρσα της παραμονής  που θα καταστίσουν ευκολότερη την διαδικασία, αφού αυτός είναι (και πρέπει να είναι) ο βασικός μας στόχος, όπως επίσης και παραδοσιακών δυνάμεων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν ο Πανιώνιος φύγει με καλό αποτέλεσμα και από τη Λιβαδειά και παράλληλα οι ομάδες του πάτου παραμείνουν εκεί που βρίσκονται τότε ίσως να έχουμε εξασφαλίσει νωρίς την παραμονή.

Μου άρεσαν: 1. Άμυνα: Σπυρόπουλος και Κούρος. Εξαιρετικοί. Ας θυμηθούμε μόνο πόσο καιρό έκανε ο Πανιώνιος να βρει αριστερό μπακ της προκοπής (ακόμη και ο Τζαβέλας την πρώτη χρονιά ήταν μέτριος) και τις γκέλες που έκανα οι Κοντοές και Μανιάτης μέχρι να πατήσουν γερά στα πόδια τους. Οι πιτσιρικάδες απέδωσαν πάρα πολύ καλά από την αρχή.

Κέντρο: Ρόβας εξαιρετικός για άλλο ένα παιχνίδι. Ίσως ο καλύτερος παίκτης του Πανιωνίου. Μενδρινός. Πολύ καλός, αλλά λιγότερο ουσιαστικός από άλλα παιχνίδια. Τείνει να γίνει το βαρόμετρο του Πανιωνίου. Όσο καλοί κι αν είναι οι συγκεκριμένοι παίκτες όταν κουράζονται νομίζω ότι μπορούν να αντικαθίστανται από παίκτες όπως ο Όμο και ο Σάμαρης (που έχει εξαιρετική συνεργασία με τον Ντούνη). Είναι κρίμα να μένουν στον πάγκο…Κολοβός: είναι οφθαλμοφανές ότι του λείπουν παιχνίδια. Το παιδί αυτό πρέπει να υποστηριχθεί. Πρόκειται για πολύ μεγάλο παίκτη που για την ώρα αυτό φαίνεται μόνο σε μικρά δείγματα του παιχνιδιού του. Ντούνης: βρέθηκε σε χειρότερη βραδιά από άλλες εμφανίσεις του. Πιστεύω ότι ίσως να αποτελέσει τον παίκτη αποκάλυψη του Πανιωνίου για φέτος. Πρέπει να προσέξει πάρα πολύ τα τάκλιν του. Μαζεύει χαζές κάρτες από πάρα πολύ επικίνδυνες αμυντικές του ενέργειες.

Δεν μου άρεσαν: Περιστερίδης. Όσο μου άρεσε στο παιχνίδι με τη Βέροια, τόσο με «χάλασε» χθες. Δεν μου φάνηκε τόσο σταθερός, ούτε νομίζω ότι κατεύθυνε την άμυνα του.  Του πιστώνω βέβαια την πολύ καλή του επέμβασης στο τέλος. Τώρα που έχω δει όλους τους τερματοφύλακες της ομάδας, νομίζω ότι η θέση του βασικού ανήκει στον Σιδεράκη. Δεν μου κάνει καθόλου καλή εντύπωση να μην είναι στην αποστολή. Επίσης, δεν μου κάνει καλή εντύπωση να βλέπω σε κάθε παιχνίδι άλλον τερματοφύλακα.

Διαμαντάκος. Δείχνει απελπιστικά μόνος. Δεν τροφοδοτείται ιδιαίτερα, αλλά και ο ίδιος δεν προσπαθεί να δημιουργήσει προσωπικές ευκαιρίες. Ας θυμηθούμε μόνο πόσο δυναμικός και φιλότιμος ήταν ο Κούτσι. Θεωρώ ότι ο Πανιώνιος χρειάζεται έναν επιθετικό με την κοψιά του Κούτσι, του Σίσιτς ή του Ντιμπαλά. Ένα παίκτη που να μπορεί να απασχολήσει αμυντικούς και να ανοίξει διαδρόμους. Ο Διαμαντάκος έχει σίγουρα προσόντα αλλά σε αυτό τον συγκεκριμένο τομέα ίσως και να υστερεί. Ο Καμπάνταης δείχνει ακόμη χειρότερος στον τομέα αυτό, άρα ίσως εκεί να πονάει περισσότερο η ομάδα.

Συνεχίζουμε δυναμικά στη Λιβαδειά και ελπίζουμε στο καλύτερο.

 

Υ.Γ.1

Φθηνό εισιτήριο, 3 στα 3, καλός καιρός (τελικά), κορυφή της βαθμολογίας και μόνο τόσο λίγος κόσμος; Ντροπή ρε παιδιά…

 

Υ.Γ.2

Βρίσκω λίγο υποκριτικό να αποθεώνουμε στη φυσούνα  τον Ελευθερόπουλο για τον απλούστατο λόγο ότι ελάχιστοι (να είναι πέντε;) πίστεψαν σ’ αυτόν. Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά είναι βέβαιο ότι θα πλήρωνε άσχημα τη νύφη. Το ξέρει και ίσως γι αυτό δεν αντιδρά στις επευφημίες. Προσωπικά το εκτιμώ αυτό. Δείχνει να έχει προσπαθήσει, το αποτέλεσμα για την ώρα τον δικαιώνει, εγώ προσωπικά την άποψή μου για τον προπονητή θα την γράψω στο τέλος του πρωταθλήματος. Αυτό που μπορώ να πω για την ώρα είναι ότι η ομάδα έχει καλή φυσική κατάσταση και κυκλοφορία, σίγουρα έχει πάθος, μου αρέσει που παίζει ανοιχτά, δεν μου αρέσει  όμως που δείχνει να κρατάει τόσο σκληρή στάση απέναντι σε παίκτες που έχουν εμπειρίες και μπορούν να βοηθήσουν.

 

Υ.Γ 3

Οι καινούργιες κάλτσες είναι ΑΘΛΙΕΣ. Σε ριγέ εμφάνιση είναι πολύ άσχημο να φοράς διαφορετικό ριγέ κάλτσα και μάλιστα τη συγκεκριμένη. Η μπλε μονόχρωμη ήταν πολύ καλύτερη.

 

Υ.Γ.4

Είδατε τα νέα κασκόλ στην μπουτίκ; Αν τα δείτε θα πάθετε μεγάλη ζημιά. Ειδικά το άσπρο είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

38 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Διάβαζα χθες την ιστορία με τον Μπάγκσμπο. Μήπως πρέπει να αναζητήσουμε ευθύνες από τον κο Κιντή; Νομίζω ότι το πέρασμά του ήταν ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ.

Τα βλέπαμε, στα λέγαμε, δεν άκουγες...

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/580318

το αστείο της χρονιάς!!!

Costix είπε...

Πεστε το ρεντα, πεστε το τυχη, πεστε το οτι θελετε, εμενα αφηστε με να το απολαμβανω οσο διαρκει...

Γεγονος οτι η ομαδα φετος παιζει καλη και ορθολογικη μπαλιτσα και της βγαινει μεχρι στιγμης.

Μακαρι να το σωσουμε απο τον πρωτο γυρο φετος, μπας και περασουμε ενα δευτερο γυρο και μεις μια φορα ρηλαξατοι.

Παντως, μεχρι στιγμης τα αποτελεσματα δικαιωνουν και την ομαδα και τον προπονητη.

Τελος, ειδα πολλους παιχτες της ομαδας (εκτος 18αδας) με πολιτικα στις κερκιδες, συμπεριλαμβανωμενου και του Ροκα.

Χαρηκα που ξαναειδα τον Κωνσταντινο στο γηπεδο, το τι γελια εριξε και στα δυο γκολ, δεν λεγεται. Αμα σε θελει η πουτανα η μπαλα...

Griniaris είπε...

Κατ'αρχάς συμφωνώ σε όλα.Ο Σιδεράκης με ένα μόνο ημίχρονο σε φιλικό έχει δείξει ότι είναι μακράν ο καλύτερός μας τερματοφύλακας...Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την επιμονή στον Οκόγιε.Η ομάδα παίζει πολύ καλύτερη μπάλα από άλλες χρονιές που περιμέναμε περισσότερα.Είναι κρίμα να παραπαίει μετά τις αλλαγές.Ακόμη κι ο Κοντοχρήστος μπορεί να βοηθήσει περισσότερο.Η χρονιά δεν προσφέρεται ούτε για εμμονές ούτε για βεντετιλίκια

zamis είπε...

Η ομαδα εχει πιασει το 200% των προσδοκιων μας,κατι που ασφαλως πιστωνεται σε προπονητη,γυμναστη και παικτες.
Εκει λες ναχα εναν Κουτσι,εναν τερμα κι ενα χαφ ακομα.Που χαφ εχεις δλδ αλλα δεν τα χρησιμοποιεις.
Η να ζεσταινοταν κι αλλο ο Τσακιρης και νασαι σ'αυτο το πρωταθλημα της πλακας δευτεροτριτος.
Ο Κιντης πρεπει να βγει επισημως καταζητουμενος με αμοιβη για head hunters.

John - Singapore είπε...

Πολύ ωραία τα αποτελέσματα μέχρι τώρα. Εχθές θυμήθηκα καμμιά 200αριά φορές που η μπάλα ΔΕΝ μπαίνει με τίποτα ή που ο αντίπαλος έβαζε κάτι φάβες γκόλ και μας άφηνε στα κρύα του λουτρού και έλεγα "Εμάς πότε θα μας ευνοήσει η τύχη? Μιά φορά ρε γαμώτο?" Αλλά αξίζαμε την νίκη οπότε δεν το μετράω. Το θέμα είναι να σε ευνοήσει όταν το έχεις ανάγκη δηλαδή όταν δέν παίξεις μπάλα να σου δώσει ένα τρίποντο δώρο. Κάθε παλικαράκι που διακρίνεται στον Πανιώνιο φέτος, σε αυτό το πρωτάθλημα και με τέτοιους αντιπάλους, ανεβάζει το κασέ του κάθετα και πολύ φοβάμαι τα αρπακτικά στις γιορτές θα προσπαθήσουν να μας αδειάσουν πάλι. Ας είναι... προχωράμε δυνατά και βλέπουμε. Να τολμήσω? Στην Λειβαδειά πάμε για νίκη κόντρα σε μιά ομάδα που μετα απο 270 λεπτά μπάλας, γκόλ δέν εχει βάλει οπότε με μισό μηδεν και τους τελειώσαμε.

Costix είπε...

Παντως ο Ευτυχης εοιμαζεται για εκδρομη και σουβλακια το Σαββατο... στη Λειβαδια φυσικα !!!

br fun_atic είπε...

Παρακαλώ τον Μάκη Διόγο να παρέμβει και να μας διαφωτίσει για την ορθή γραφή της πόλης καταγωγής του .Ο καθένας την γράφει αλλιώς

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Λιβαδειά, ή Λειβαδιά, ή Λεβάδεια όπως αγαπάει ο καθένας. Οσοι πάτε ψάξτε για ταβέρνες έξω από τη πόλη.

Υ.Γ. BR διαφωνω. Οι κάλτσες είναι όνειρο. Μια χαρά πάνε...

EndyS είπε...

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με την ανάλυση του BR.
Μόνη ένσταση για τον Διαμαντάκο. Δεν είχε κίνηση, ήταν στατικός δεν τελείωσε καν μια-δυο φάσεις που είχε και το μόνο που έκανε καλά ήταν όταν έπαιζε με πλάτη.
Από την άλλη έτσι έλεγα για τον Κολοβό και μετά από λίγο "έβγαζε μάτια". Η διαφορά βέβαια είναι ότι ο Κολοβός είναι δικό σου παιδί ενώ ο άλλος δανεικός από τον γαύρο.
Λυπάμαι που γκρινιάζω, αλλά νιώθω σαν το τσικό του γαύρου με αυτόν τον παίκτη και αυτό δεν μπορώ να το καταπιώ.
Και βέβαια δεν αναφέρθηκε καθόλου στον "γητευτή της μπάλας" ο οποίος εχθές πήρε κεφαλιά και κόντρα!!! και κάποιες στιγμές άπλωνε το παιχνίδι όπως μόνο αυτός ξέρει.

Κατά τα λοιπά respect στον Ελέ, με έχει κάνει να καταπιώ τη γλώσσα μου. Από την άλλη είναι θαύμα πως αυτή η άμυνα δεν έχει φάει γκολ και πολύ φοβάμαι ότι στην Λειβαδιά θα τα φάει μαζεμένα (φτου σκατά στο στόμα μου).
Το στοίχημα είναι πως θα αντιδράσει η ομάδα όταν βρεθεί πίσω στο σκορ και μετά από τα πρώτα άσχημα αποτελέσματα.
Αν τα καταφέρει τότε δεν θα ασχοληθώ άλλο με την απειρία του προπονητή.

br fun_atic είπε...

ρε συ endys τον Διαμαντάκο τον είχα σ' αυτούς που δεν μου άρεσαν

Λόγω τιμής, μου είναι αδύνατο να καταλάβω τι βρίσκει ο Ελέ στον Οκόγιε.Αν εξαιρέσεις ότι ο τύπος είναι γρήγορος σαν τον road runner και κάνει κάτι περίεργα σουτ που κάποιες φορές πάνε προς τη σωστή κατεύθυνση δεν βλέπω τι άλλο καλό έχει για να πάρει ευκαιρίες έναντι κάποιου άλλου παιδιού.

@Μάκης
Δεχόμαστε και τουριστικές οδηγίες :)


EndyS είπε...

i:"ρε συ endys τον Διαμαντάκο τον είχα σ' αυτούς που δεν μου άρεσαν":i

Δεν το κατάλαβα.
Για να μην αδικώ και όλη την άμυνα, τα μπακ μου αρέσουν αρκετά και πιστεύω πως έχουν μέλλον

ΑΜΠΑΛΑΜΠΑΝ είπε...

"Τα βλέπαμε, στα λέγαμε, δεν άκουγες..."

Για να θυμηθούμε τι ακριβώς λέγατε
Απο το αρχείο σου


Δεύτερον, η παρουσία του κου Κιντή, ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημά μου. Την οργάνωση του συλλόγου σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν ξέρω πόσο καλά θα τα καταφέρει ο κος Κιντής ή πόσο επαγγελματικά θα οργανώσει την ομάδα. Σε πρώτη φάση όμως με την αγορά του διαρκείας μου θα επιβραβεύσω την στροφή προς τον επαγγελματισμό.

Η παρουσία του κου Κιντή λύνει τα χέρια όλων. Πρώτα απ' όλα ο κος Τσακίρης θα έχει μεγαλύτερη ευχέρεια να παρακολουθεί την ομάδα χωρίς να βαρύνεται από το άγχος της καθημερινότητας. Μου φαίνεται απόλυτα λογικό γιατί θεωρώ πως θα επαναφέρει τα πράγματα σε μια πιο ικανοποιητική γι' αυτόν κατάσταση, όπου θα μπορεί να είναι φίλαθλος και παράλληλα χρηματοδότης, όχι όμως και πρόεδρος, άρα υπόλογος στον καθένα. Ήταν λάθος του που δεν έγινε ποτέ το αφεντικό της ομάδας με την πλήρη έννοια του όρου, γιατί επιβαρύνθηκε με πράγματα που δεν του αναλογούσαν. Πλέον θα μπορεί να είναι το αφεντικό και θα μπορεί επίσης να καταλογίζει ευθύνες σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Η κατάσταση αυτή είναι βολική και για τους φιλάθλους. Ας μιλήσω για εμένα προσωπικά. Δεν μπορώ να αποβάλω το γεγονός ότι ο κος Τσακίρης μου ήταν εξαιρετικά συμπαθής από την πρώτη στιγμή. Δεν εκτιμούσα το πορτοφόλι του (ίσως γιατί διαθέτω όσα χρήματα χρειάζομαι για να περνάω καλά) αλλά την τρέλα του και την καλή του διάθεση. Με ένα τέτοιο άνθρωπο είναι κάπως δύσκολο να είσαι σκληρός.

Ο κος Κιντής όμως δεν είναι Πανιώνιος αλλά επαγγελματίας και αναλαμβάνει ως άλλο firewall κάθε ευθύνη και την απόσβεση κάθε αντίδρασης. Μου φάνηκε έξυπνος, ικανός, υπερφιλόδοξος και με ισχυρό κίνητρο επιτυχίας αλλά για κάποιο λόγο δεν μου δημιούργησε κάποια ιδιαίτερα αισθήματα συμπάθειας (είναι βέβαιο ότι ούτε κι εγώ του δημιούργησα). Χωρίς να είμαι εμπαθής, θα τον κρίνω αυστηρά για όλους τους προηγούμενους λόγους, ενώ δεν θα διστάσω να του προσμετρήσω τις σωστές ενέργειες. Θεωρώ ότι το σχέδιό του, αν πετύχει, θα πάει τον Πανιώνιο ένα σκαλί πιο ψηλά, οι περισσότερες πιθανότητες όμως τείνουν προς την αποτυχία, γιατί εμπεριέχει κατά τη γνώμη μου τεράστιο ρίσκο.

Φιλάκια

br fun_atic είπε...

Οι περισσότερες πιθανότητες τείνουν προς την αποτυχία.Έπεσα έξω;;;Αφού δεν βαριέσαι να ψάχνεις βάλε και επόμενα κείμενα...

zamis είπε...

iq radikiou

br fun_atic είπε...

@κουτελίδας

δεν ρίχνεις μια ματιά και σ' αυτά;

http://www.brfunatic.blogspot.gr/2010/10/i.html

http://www.brfunatic.blogspot.gr/2010/09/blog-post_7123.html

http://www.brfunatic.blogspot.gr/2010/09/blog-post.html

http://www.brfunatic.blogspot.gr/2010/08/blog-post_24.html

http://www.brfunatic.blogspot.gr/2010/08/blog-post_14.html

http://www.brfunatic.blogspot.gr/2010/07/blog-post_29.html

http://www.brfunatic.blogspot.gr/2010/07/blog-post_25.html

http://www.brfunatic.blogspot.gr/2010/06/blog-post_7173.html

http://www.brfunatic.blogspot.gr/2010/04/blog-post_25.html

http://www.brfunatic.blogspot.gr/2010/04/blog-post_14.html


Υπάρχουν στο αρχείο (που ουδέποτε κλείδωσα) πολύ περισσότερα. Σε αυτά θα προσθέσεις μικρά κείμενα και γελοιογραφίες.

φιλάκια κι από 'μένα

Katrinos είπε...

Br Funatic douze points.

Δυστυχώς δεν είδα μάλλον το καλύτερο ματσάκι ετών λόγω παραγόντων υπεράνω της θελήσεως μου.......

Miltos@Chios είπε...

καλα 6.20 το πρωι ?

ΑΜΠΑΛΑΜΠΑΝ είπε...

Τα διάβασα εχτές που έψαχνα την περίοδο εκείνη τι έγραφες.Αυτο που αντέγραψα είναι Απρίλιο του 10,με το καλωσόρισμα.Η πλειοψηφία σε αυτά που μου δείχνεις είναι αρχές Αυγούστου και μετά που είχε φανεί που πάει η δουλειά και τα χέρια μας ήταν ήδη λυμένα.
Εσύ φιλαράκο με τον υψηλό δείκτη ευφυϊας,φαντάσου τι iq νομίζουν ότι έχουμε ο ατσαλάκωτος και ο Δανός

br fun_atic είπε...

Δηλαδή το ότι λέω τον Απρίλιο του 2010 ότι κατά πάσα πιθανότητα θα αποτύχει δεν σου κάνει;

Υπάρχουν και πράγματα που δεν θα τα βρεις γραμμένα. Τον Κιντή τον είδα και στις δύο παρουσιάσεις και όσοι ήταν εκεί γνωρίζουν ότι του είπα (παρουσία του Τακίρη και τουλάχιστον 20 ακόμη ατόμων - στη δεύτερη παρουσίαση ενώπιον πολύ περισότερων) πως το σχέδιό του δεν υπήρχε περίπτωση να πετύχει.Άρα ο Τσακίρης ήξερε την άποψή μου και από τα κείμενα και από τις παρουσιάσεις.

Από τον Απρίλιο και ύστερα υπάρχει σειρά κειμένων και σχολίων που αναφέρεται σε κάθε επιλογή του Κιντή.

Αυτό σμαίνει ότι από τον Απρίλιο μέχρι και την ώρα που έφυγε το μπλογκ του κάνει σκληρότατη κριτική. Αλήθεια, εκείνοι που στην πρώτη συνάντηση είχαν φέρει κάτι γιαούρτια τι τα έκαναν μετά;Γιατί τον Κιντή δεν τον είδα ποτέ γιαουρτωμένο.

Εμένα μπορείς να μου λύσεις μερικές άλλες απορίες; Θυμάσαι να έχει ανακοίνωσει ποτέ η ΠΑΕ την έναρξη συνεργασίας με τον Μπάγκσμπο κι αν ναι με τι αμοιβή και καθήκοντα; Ρωτάω γιατί πρόκειται για περίοδο ιδιοκτησίας Τσακίρη, όταν μαθαίναμε τον μισθό μέχρι και της καθαρίστριας.

ερώτηση βου: μάθαμε αν τελικά το νέο ΔΣ της ΠΑΕ απάλλαξε τελικά των ευθυνών τις διοικήσεις Κιντή; Γιατί αν το έκανε, τότε ο Γιώργαρος μπορεί να χορεύει ανενόχλητος και να ζητάει αυτός και οι συνεργάτες του ό,τι τους καπνίσει. Ιδίως αν υπέγραφε ο ίδιος τις συμβάσεις μπορεί να έχει βάλει τρελά ποσά αμοιβών (βλέπε πενταετές κλειστό συμβόλαιο στον Πούπο).



br fun_atic είπε...

@Μίλτος...

άστα...από νωρίς στο μαγγανοπήγαδο...

. είπε...

Η ονομασία τής πόλεως προέρχεται από τόν "Λέβαδο", γι΄ αυτό λέγεται "Λεβάδεια". Τώρα πού τά ισοπεδώνουμε όλα, πές την όπως θέλεις. Αλλάζουμε αυθαίρετα τήν ετυμολογία της καί υποκρινόμαστε ότι προέρχεται από τό "λιβάδι", οπότε τήν λέμε ¨Λιβαδιά".
Συμφωνώ μέ τόν BR FUN_ATIC γιά τίς κάλτσες. Επειδή τό σορτσάκι είναι κόκκινο, καλλίτερα οι κάλτσες νά ήταν σκέτο μπλέ. Πάντως επιτέλους βλέπουμε κυανέρυθρα γιατί άλλες χρονιές είχαμε ερυθρογάλανα ή σχεδόν ερυθρόμαυρα.

ΑΜΠΑΛΑΜΠΑΝ είπε...

Πότε να τα πέταγαν τα γιαούρτια;Νύχτα έφυγε μετά απο 6 αγωνιστικές με ενα βαθμό,με έναν Τσακίρη φάντασμα και σε κάθε εντός να γίνεται χαμός.
Αν έχει υπογράψει ο Μπάγκσμπο θα δικαιωθεί(μιας που ο Κιντής τα είχε εν λευκώ).Μάθαμε πόσο κόστισε στη πορεία ο Χίκα απο το προηγούμενο ΔΣ.Απο τι στιγμή που έχουν υπογραφεί συμβάσεις ο καθένας δικαιούται να ζητάει ότι έχει υπογράψει.
Τι μπορεί να κάνει σε αυτό το σημερινό ΔΣ,να αλλάξει την νομοθεσία?

br fun_atic είπε...

Αν δεν τον έχει απαλλάξει μπορεί να τον κυνηγήσει για κακοδιαχείριση.

Τα γιαούρτια να του τα πετούσαν στο διάστημα που φώναζα ή έστω από τότε που φάνηκε που παει όπως λες το πράγμα

zamis είπε...

Εγω μπορει να εχω iq υποραδικιου.
Το ζητημα ειναι οτι εσυ προβοκαρεις και μαλιστα σε στιγμη που υποτιθεται οτι προσπαθουμε να ειμαστε ενωμενοι.
Διοτι ολοι εκτος απο σενα ξερουν τι σταση ειχε αυτο το μπλογκ και απεναντι στον Κιντη και απεναντι στον Τσακιρη που τον εκανε αυτοκρατορα κι εγραφε τοτε και αγιογραφιες του Δανου με προτεινομενη βιβλιογραφια..

br fun_atic είπε...

Ήταν πρόεδρος ο Κιντής; Έχει υπογράψει συμβόλαια; Τότε υπάρχει περιθώριο να βρεις άκρη.Δεν έχει υπογράψει ο ίδιος; Έχει απαλλαγεί της ευθύνης; Τότε τα πράγματα για να βρεις άκρη είναι δυσκολότερα.Καμιά φορά βέβαια δεν βλάπτει να κυνηγάς ακόμη και δύσκολες περιπτώσεις.

br fun_atic είπε...

Το βασικό βέβαια είναι να αποδείξεις ποιός ασκούσε διοίκηση.Υπάρχουν πολλά στοιχεία ακόμη και συνεντεύξης του Κιντή ότι ήταν ο μόνος που ασκούσε πράξεις διαχείρισης...

ΑΜΠΑΛΑΜΠΑΝ είπε...

Βλέποντας προβοκάτσιες,μην προσπαθείς και τόσο...Αυτό έλειπε να τον λιβανίζετε ακόμα

zamis είπε...

Μαλλον η κριση σου και η μνημη σου ειναι επιλεκτικη.Λιβανισμα αλλοι κανανε στον Τσακιρη κι οποιος του εκανε κριτικη(οπως εδω) θεωρειτο περιπου εχθρος της ομαδας.Οχι απο τον ιδιο,απο τους υπερπατριωτες του(εκαστοτε)γκουβερνου.

ΑΜΠΑΛΑΜΠΑΝ είπε...

ΒR ο Κιντής ήταν πρόεδρος στο τότε ΔΣ με τον Τσακίρη απλό μέλος.Το να κυνηγήσει η ΠΑΕ τώρα τον Κιντή για κακοδιαχείρηση στην ουσία ποιόν κυνηγάει;

br fun_atic είπε...

Κυνηγάει τον Κιντή και τα περιουσιακά του στοιχεία.

ΑΜΠΑΛΑΜΠΑΝ είπε...

Εχουμε αποδείξεις ότι έκλεψε τίποτα από το ταμείο?Εν λευκώ διαχειρίστηκε,έπεσε έξω και στο τέλος παραιτήθηκε.
Αντίθετα με τον Δανό που αξιώνει χρήματα από την ΠΑΕ,ο Κιντής στέλνει εξώδικο στο Τσακίρη σύμφωνα με αυτά που γράφονται και κατά σύμπτωση σκάνε και τα 2 μαζί...

br fun_atic είπε...

Άλλο κλέβω κι άλλο ζημιώνω την επιχείρηση εξαιτίας της διαχείρισής μου.

ΑΜΠΑΛΑΜΠΑΝ είπε...

Πάντως είναι πολύ "ενδιαφέρον" να βάλλονται ταυτόχρονα με προσφυγές και εξώδικα ΠΑΕ και Τσακίρης από εκείνη την περίοδο που ψάχναμε έναν επαγγελματία(ή firewall) για να ακούει τα μπινελίκια...

Ευχαριστώ για την φιλοξενία και συγνώμη για την όποια αναστάτωση.

br fun_atic είπε...

δεν ψαχναμε επαγγελματία να ακούει τα μπινελίκια.

Ψάχναμε έναν επαγγελματία για να μπορεί να οργανώσει σωστά τον σύλλογο, ο οποίος θα μπορούσε να λειτουργήσει ως firewall.

Ούτε επαγγελματία βρήκαμε, ούτε οργάνωση υπήρξε, ούτε φυσικά firewall και ΟΛΑ αυτά σε συνδυασμό με κάτι τόνους πεταμένα 500 ευρα οδήγησαν στο ξενέρωμα του Τσακίρη.

Όλη αυτή η ιστορία όμως είχε ένα καλό. Ότι εξαιτίας πολλών γνωστών λόγων η ομάδα στράφηκε στους έλληνες πιτσιρικάδες (αυτό το ζητούσα από τότε). Αν λοιπόν ο Τσακίρης είχε μειώσει το μπάτζετ, είχε αξιοποιήσει το Κορωπί, είχε δώσει ευκαιρίες σε ελληνόπουλα και είχε ένα προπονητή που θα μπορούσε να δουλέψει με νέους (για 'μένα δάσκαλο αλλά στην ανάγκη θα μπορούσα να συμβιβαστώ με κάποιον τύπου Στόρε ή Ελέ) και μπορούσε να βάζει και 500 χιλ τον χρόνο, σήμερα ο Πανιώνιος θα πήγαινε με τα μπούνια για cl.

Επιπλέον θα μπορούσε να εξακολουθεί να πουλάει ακριβά παίκτες στο εξωτερικό, και δεν θα υπήρχαν υπόνοιες για σχέση με τον Ολυμπιακό, ούτε άμεση πώληση κάθε ταλέντου που αναδεικνύουμε στον γαύρο.

Καμία ενόχληση.Γράφε όποτε θέλεις.

John - Singapore είπε...

Πότε θα γυρίσουμε σελίδα? Το παρελθόν υποτίθεται οτιτο κοιτάς για να μαθαίνεις από τα λάθη σου. Δεν το αναμασάς συνέχεια γιατί σε εμποδίζει να δείς μπροστά. Οι πιτσιρικάδες της ομάδας δεν κουβαλάνε κανένα παρελθόν και δεν τους ενδιαφέρει ούτε ο Κιντής ούτε κανένας πρώην. Κοιτάνε το μάτς της Κυριακής. Μήπως να κάνουμε το ίδιο? Διαβάζω αναρτήσεις στο μπλόγκ και αντί να χαίρομαι για τους 9 πόντους (πέρυσι στον πρώτο γύρο είχαμε σούμα 10 μόνο) διαβάζω για το τί έγινε πριν από 2 πρωταθλήματα. Μπροστά παιδιά, όχι πίσω.

br fun_atic είπε...

Τα εξώδικο Κιντή και Μπάγκσμπο αποτελούν μέρος της τρέχουσας καθημερινότητας.Η όποια αναφορά στο παρελθόν έγινε προς αποκατάσταση της αλήθειας ως προς τη στάση που κράτησε το μπλογκ.

br fun_atic είπε...


Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως εξασφάλισε για τις ανάγκες των φιλάθλων της εισιτήρια στην Θύρα 8 του γηπέδου της Λιβαδειάς. Τα εισιτήρια τιμώνται 15 ευρώ και η διάθεσή τους θα γίνεται έξω από τη θύρα 8 το Σάββατο, ημέρα του αγώνα της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό