Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Κρίμα κι άδικο


Ήταν ένα παιχνίδι που το περίμενα πολύ. Θεωρούσα ότι θα ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκεται κι εκείνη ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και έχει αρχικούς στόχους σίγουρα υψηλότερους από την παραμονή.

Αυτό που παρακολουθήσαμε σήμερα ήταν πράγματι ένα ντέρμπι κορυφής. Ένα ντέρμπι ανάμεσα σε μια έμπειρη ομάδα κόντρα σε μια άπειρη αλλά γεμάτη δυνάμεις και ενθουσιασμό. Δυνατό παιχνίδι, χωρίς φοβερές φάσεις στο ημίχρονο, που όμως λόγω ταχύτητας και δύναμης σε κρατούσε σε εγρήγορση. Αρχικά, στον καλό ρυθμό συνέβαλε και ο διαιτητής ο οποίος άφηνε παιχνίδι (κάτι που μου αρέσει πολύ). Μέχρι κάποιο σημείο κρατούσε ισορροπία και το παιχνίδι κυλούσε ευχάριστα.  Ο Πανιώνιος χωρίς να έχει δημιουργήσει τις μεγάλες φάσεις έδειχνε δραστήριος και υπομονετικός, κόντρα στον μάλλον ακίνδυνο επιθετικά ΠΑΟΚ. Όλα έδειχναν ότι κάποια στιγμή θα κατορθώναμε να προηγηθούμε με αυτό το μισό γκολ που μας έδινε τις νίκες στο παρελθόν. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο διαιτητής επέλεξε να καταλογίσει ένα αυστηρό πέναλτι (το οποίο βέβαια συνήθως δίνεται στις μεγάλες της ομάδες) και βοήθησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης να προηγηθεί. Η παίκτες μας δέχθηκαν μεγάλη ψυχρολουσία με αποτέλεσμα σε διάστημα δύο λεπτών να δεχθούμε και δεύτερο γκολ. Όλα έδειχναν χαμένα. Η ομάδα μας όμως μπήκε γερά στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε σχετικά σύντομα να πετύχει γκολ με τον πολύ καλό σήμερα Αραβίδη, δείχνοντας ότι θα πουλούσε ακριβά το τομάρι της. Το δεύτερο ημίχρονο υπήρξε μονόλογος του Πανιωνίου, που δυστυχώς δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης που τόσο πολύ άξιζε. Παρά την ήττα, δικαίως οι φίλαθλοι χειροκρότησαν την ομάδα. Πραγματικά πολύ καλή προσπάθεια, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Ο διαιτητής του αγώνα νομίζω ότι έδωσε στον ΠΑΟΚ τα σφυρίγματα εκείνα που χρειάζονταν για να φύγει από τη Ν. Σμύρνη με τους τρεις πόντους της νίκης. Τον προστάτεψε σε κάποιες φάσεις από κάρτες, σφύριξε το συγκεκριμένο πέναλτι, ανέχονταν περισσότερο το σκληρό παιχνίδι του ΠΑΟΚ και ίσως (με πολλά ερωτηματικά αυτό γιατί δεν το είδα καλά) να μην σφύριξε χέρι στην περιοχή του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο (αντίστοιχο του δικού μας).

Στο σημερινό παιχνίδι ο κος Ελευθερόπουλος θέλησε να παρατάξει μια ενδεκάδα αποτελούμενη από παίκτες που διακρίνονται στα αμυντικά τους καθήκοντα. Θεωρώ ότι θέλησε να κρατήσει το μηδέν στο ημίχρονο. Ως σκέψη δεν ήταν κακή, διότι αντιμετώπιζε μια πολύ έμπειρη ομάδα. Εκ του αποτελέσματος όμως (0-2 στο ημίχρονο) αποδείχθηκε ότι η ομάδα χρειάζονταν από την αρχή τον Σάμαρη και πιθανότατα κάποιον ικανότερο επιθετικό του Οκόγιε. Θα διαφωνήσω με την αλλαγή του Κολοβού. Νομίζω ότι ανετότατα θα μπορούσε να είχε βγει ο Φανούρης. Ο Κολοβός απασχολούσε την άμυνα και μπορούσε να δημιουργήσει τη φάση της ισοφάρισης. Αυτά είναι τα μοναδικά σημεία κριτικής μου, διότι κατά τα άλλα μένω ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας (όχι όμως και από το αποτέλεσμα το οποίο θεωρώ άδικο).

Μου άρεσαν: Αραβίδης, Κούρος, Ρόκας, Σάμαρης. Συνεχίζουμε κόντρα στον Ατρόμητο. Με δυναμική εμφάνιση όπως σήμερα νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Είναι κρίμα που δεν διαθέτουμε ένα σέντερ φορ έστω επιπέδου Ντιμπαλά.

43 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Πραγματικά καλή απόδοση σήμερα.Είναι κρίμα που δεν είχαμε σήμερα την τύχη που χρειαζόμασταν καθώς ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δικαιούμασταν πολλά περισσότερα.

br fun_atic είπε...

Ντέρμπι κορυφής, καλός καιρός, προσιτό εισιτήριο κι όμως και πάλι οι ίδιοι και οι ίδιοι. Ντροπή...

Τουλάχιστον αυτή τη φορά ο κόσμος υπήρξε αρκετά εκδηλωτικός.

Να πάρουμε απόφαση ότι είμαστε μόνο τόσοι ή να πάρουμε απόφαση ότι είμαστε τέτοιας ποιότητας;

zamis είπε...

Πολλα συγχαρητηρια,μεγαλη προσπαθεια.
Απο το γκολ που βαλαμε και μετα ελειψε η καθετη μπαλια που κανει δυο φορες ο Φανουρης(αχ),μια πριν και μια στο γκολ.Κι εγω δεν καταλαβαινω την αλλαγη Κολοβου,χωρις καθετη μονο απο πτερυγα και ατομικη ενεργεια θα απειλουσαμε.
Κι ετσι ομως καναμε φασεις,ειχαμε και το κορακι,δεν πειραζει,μπραβο.

br fun_atic είπε...

είναι προφανές ότι ο παίκτης μας δεν έχει ισοροπία και δεν απλώνει το χέρι για να σταματήσει τη μπάλα, αλλά επειδή πέφτει.

http://www.sport-fm.gr/videos/1025244?utm_medium=facebook&utm_source=dlvr.it&utm_campaign=webtv

Griniaris είπε...

Φαίνεται ότι ο παοκ βολεύεται αρκετά παίζοντας το ρόλο του γαύρου του βορρά.Άλλωστε με πεθαμένους τους παο και αεκ,ποιόν θα πρέπει να σπρώξουν ώστε να μην έχει τελειώσει το πρωτάθλημα από τη δέκατη αγωνιστική;Ανύπαρκτο πέναλτι που δεν δίνεται πουθενά(ίδια φάση 5 λεπτά μετά έξω από την περιοχή του παοκ δεν δόθηκε ούτε φάουλ),σπρώξιμο με σφυρίγματα φάουλ σε απίθανες βουτιές κτλ.Συγχαρητήρια σε αυτούς που επιλέγουν μια τέτοια χρονιά να καταπνίγουν και πάλι κάθε ελπίδα του ποδοσφαίρου να σωθεί...

ΥΓ.Επιτέλους ας κάνει κάποιος άλλος το κοουτσάρισμα στον αγώνα.Έχω βαρεθεί να γράφω τα ίδια και τα ίδια.Ξεκόλλα ρεεεεε....

Katrinos είπε...

Περίμενα αυτο το παιχνίδι να μετρηθούμε που λέμε.
Γνώμη μου οτι ήμασταν πολύ καλύτεροι απο το ΠΑΟΚ κ αυτό μου αρκεί διότι το αποτέλεσμα το έδωσε ξεκάθαρα αυτός ο κ@ρι@λης ο διαίτητης , με ένα πέναλτι που ξεκινάει απο (ένα απο τα πολλά του είδους) φάουλ - τράβηγμα. Στο δεύτερο γκολ ο παίκτης του Παοκ φλερτάρει με το οφσαιντ δεν βοηθά η λήψη. Σημασία έχει οτι αν και πολύ καλύτεροι χάσαμε απο το κο Κομίνη. Δεν πειράζ μου αρκεί η εμφάνιση , ας ρεφάρουμε με τον έταιρο κομπλεξικό το Σπανό.

Katrinos είπε...

Για να καταλάβετε πόσο χεσμένη την έχουν τη φωλιά τους σας παραπέμπω στις δηλώσεις του αρχικομπλεξίκαρου ...

br fun_atic είπε...

Για δώσε

Katrinos είπε...

http://www.sportdog.gr/article/135770/oyte-o-olympiakos-kanei-polles-faseis

zamis είπε...

Βασικα ο Δωνης ειναι αλλο ενα media κατασκευασμα των αμορφωτων κυκλωματων που κατα καιρους θεοποιουν Δωνηδες,Λεμονηδες κλπ και θαβουν Παρασχους,Μαντζιους κλπ.
Κι ειναι και χαζος,οχι σαν τον Τακις.

Endys είπε...

Simera den exw na pw kati kako. Isws na ekana anafora stin apeiria tis aminas n opoia ekane dio-treis gkeles, apo tis opoies plirwsame ti mia, alla opws exw ksanagrapsei 8a prepei na zisoume me afto fetos.
H omada itan panw apo tis prosdokies mou, an kai se afto voi8ise n anoisia tou Lazar kai efiga iperifanos apo to gipedo.

Eimai sigouros oti an rwtages 4.000 kosmo pou itan simera sto gipedo gia tis allages, 8a epairnes dekades diaforetikes apantiseis. Den vriskw to kooutsarisma kako, anti8etws pistevw oti itan apo ta kalitera tou. Toso stin proetoimasia oso kai stin diaxeirisi tou agwna.

Afti n katara to na min stavrwnoume niki me gemato gipedo pote 8a spasei?

Sorry gia ta greenglish alla to plikrtologio mou ta epai3e>

tor_is_dead είπε...

Η ομάδα αποδίδει ρέστα.Βγάζει τρομερή ενέργεια, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο πρωτού ο κόρακας τους κόψει τα φτερά είδαμε το "ρομβάτο" και δήθεν ενισχυμένο κέντρο του μπάοκ να λιώνει.Απρόσμενα καλός ο Φανούρης, πολύ καλός ο Κολοβός αν και θα μπορούσε να είναι πιό αποτελεσματικός ακόμα και να σκοράρει.Μοναδικά πλην ήταν το τσαφ του Αυλωνίτη, ο Ζάμαρης που με αυτο το αργό στυλάκι που έχει πολλές φορές σε εκνευρίζει εκεί που η μπάλα καίει και πρέπει να φύγει απο τα πόδια του με ταχύτητα, και ο Περιστερίδης ο οποίος μοιάζει λιγο στις εξόδους του με τον Ελέ Πριν φύγει απο την Ελλάδα.

Το τεστ ήταν καλό και δυνατό και τελικά η ομάδα απέδειξε οτι η πολλή δουλειά η αγωνιστική φρασκάδα λόγω νεανικότητας και η συλλογικότητα ειναι τα στοιχεία που την εχουνε φέρει σε αυτή τη θέση. Όχι η υπερβολική κωλοφαρδία όπως υποστηρίζουνε πολλοί απο τους αντιπάλους μας που όπως φαίνεται τους έχει πάει τσουζάμεν.
Αυτή η εμφάνιση ήταν τρομερή και η ήττα γλυκιά γιατί με τον τρόπο που παίξαμε και κοντράραμε το μπαογκ που είναι υποτίθεται απο τις καλύτερες ομάδες της σούπερλιγκ,σε γεμίζει εμπιστοσύνη οτι όσο προχωράει το πρωτάθλημα οι πιτσιρικάδες θα γίνονται όλο και καλύτεροι και θα παίρνουνε για πλάκα τέτοια ματς.
Πάοκ ανύπαρκτος.Δώνης κομπλεξικός, δεν είπε κουβέντα για την τρομερή απόδοση μας.
Πανιωνάρα συγκινιτικότατη.Ο κόσμος ευχαριστήθηκε στο έπακρο.

EndyS είπε...

Ο Κολοβος μου δειχνει να εχει ένα αγχος για να ξεχωρισει (ψαχνει την μεταγραφη ισως?). Μου δειχνει να παιζει για τον εαυτο του και όχι για την ομαδα και μακαρι να κανω λαθος. Μαραζι το εχω να τον δω να βγαζει την μπαλα στο μπακ οταν αυτο ανεβαινει, ώστε ο τελευταιος να κανει τη σεντρα. Αντιθετως μονιμα συγκλινει προς το κεντρο ψαχνοντας για να σουταρει η' πιο σπανια για να πασαρει.
Από την αλλη ο Σαμαρης εχθες ηταν ομαδικος. Εκανε πολλες συνεργασιες και επαιξε για την ομαδα. Μπορει να ειναι αργος αλλα ξερει μπαλα και οταν δεν την κουβαλαει παιζει γρηγορα. Από την αλλη ειναι τραγικος στα τελειωματα του και πρεπει να βελτιωθει. Για μενα η ευκαιρια που χανει στο εξηντατοσο ειναι κομβικη αφου αν ειχε μπει μαλλον θα κερδιζαμε, αλλα και απαραδεκτη ως εκτελεση, αφου δεν ειχε πιεση από αντιπαλο και εβλεπε ολο το τερμα. Ειναι απαραδεκτο να παει η μπαλα εκτος εστιας.
Ο Οκογιε εχει κανει για μενα το καλυτερο του παιχνιδι και δεν εδειχνε Πιου, αλλα ποδοσφαιριστης. Πολυ βελτιωμενος κι ελπιζω να μην ηταν αναλαμπη, αλλα να συνεχισει ετσι.
Τελος μου αρεσε πολυ ο Ροκας, ο οποιος συνεβαλε καθοριστικα στην μαχη του κεντρου στο Α' ημιχρονο. Η αλλαγη του ηταν καθαρα τακτικη και σωστη.

Και να μην ξεχασω. Εκραξα κι εγω τον διαιτητη αλλα βλεποντας τις φασεις από το σπιτι, δεν πιστευω οτι μας "εσφαξε". Το πεναλντι ειναι από αυτα που δινονται και καποια φαουλ που δεν εδωσε ηταν και προς τις δυο πλευρες. Μην γινομαστε χανουμογαυροβαζελοι και να τα ριχνουμε στην διαιτησια. Δεν φταει ο διαιτητης που ενω παιζαμε μονοτερμα τον Παοκ στο δευτερο (και γουσταρα τρελα τη νοοτροποια της ομαδας) δεν ειχαμε την τελικη πασα και δεν καναμε σημαντικες ευκαιριες. Φταιει η καθαρη ελειψη επιθετικου που θα κανει κινηση για να παρει την μπαλα εκει που πρεπει η' θα ανοιξει διαδρομους για τους υπολοιπους.

John - Singapore είπε...

Έπρεπε οχι μόνο να τον ισοφαρίσουμε τον Πάοκ αλλά και να τον κερδίσουμε οπότε λυπάμαι. Αλλά από την άλλη χάρηκα που το κυνήγησαν το μάτς μέχρι τέλους και έπαιξαν και καλή μπάλα. Ελπίζω να διαχειριστούν την ήττα αυτή εξίσου καλά και με τις προηγούμενες και να μην απελπιστούν τα πιτσιρίκια. Εδώ είναι που κολλάει οτι χτίζουν χαρακτήρα. Ουδέν σχόλιο για την διαιτησία, πάντως έδρα δεν σφύριξε! Ο Περιστερίδης πρέπει να μάθει να κάνει εξόδους στις σέντρες γιατί αυτό το βγαίνω δεν βγαίνω είναι θάνατος, ή βγές και φάτην την μπάλα ή παλουκώσου και περίμενε, αλλιώς αποσυντονίζεις τους πάντες. Μου άρεσε ο Κολοβός σήμερα! όπως και ο Αραβίδης. Μου άρεσε που το γήπεδο έγερνε και ο Παοκ έδιωχνε όπου όπου φοβούμενος... Πραγματικά δραπέτευσε σήμερα όπως λεεί και ένα άρθρο... Καλή συνέχεια και μπράβο στην ομάδα για μια ωραία εμφάνιση.
ΥΓ. Μου άρεσαν και οι δηλωσεις Τσάβαλου που διάβασα.

zouri1 είπε...

Νομιζω οτι ο Ιστορικος εκανε χθες το καλυτερο του παιχνιδι.Πραγαματικα δειξαμε οτι στο φετεινο πρωταθλημα,εχουμε θεση στην 4αδα.
Απο την αρχη τονισαμε οτι υπαρχει μια σοβαρη ελλειψη σεντερ φορ και οτι ο Περιστεριδης ειναι πολυ απειρος.Δεν μπορει να κανει εξοδο και δεν τον βλεπω να εχει βελτιωθει καθολου.Ο Αραβιδης που τοσα εχει ακουσει,χθες ηταν πολυ καλος.Ο Σπθροπουλος,και ο Κουρος μεγαλα αστερια.Ο Σαμαρης πρεπει να παιζει απο το πρωτο λεπτο.

br fun_atic είπε...

Ο Αραβίδης καλώς τα άκουγε όταν τα άκουγε. Οταν όμως είναι καλός δεν υπάρχει λόγος να μην του το αναγνωρίσουμε.Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι πρέπει να πάρει ευκαιρίες και ο Σιδεράκης καθώς ο Περιστερίδης βρίσκεται σε πτώση και πρέπει να επιστρέψει στην ομάδα( αν είναι δυνατόν) ο Σταυροθανασόπουλος. Μπορεί ο Οκόγιε να τα πήγε αρκετά καλά από την άλλη θεωρώ πολύ καλύτερο παίκτη τον Κοντοχρήστο.

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/590693

δηλώσεις Τσάβαλου

Έχω μία και μόνη διαφωνία. Είναι αδύνατον να παράγουμε παίκτες χωρίς να υπάρχει ουσιαστική συνεργασία ερασιτέχνη - προπονητικού. Χωρίς να υπάρχει οργάνωση και πλάνο. Χωρίς να βρίσκεται τρόπος να εξασφαλίσουμε γήπεδο κανονικών διαστάσεων και μικρότερα για τα παιδιά ηλικίας 6-8 ετών. Χωρίς να βρούμε τρόπο να κρατάμε τα παιδιά ηλικίας 12-15 ετών στον σύλλογο. Χωρίς να αποτελεί το ποδόσφαιρο το αποπαίδι του ερσιτέχνη.

Χωρίς αυτά το μόνο που μπορούμε να παράξουμε είναι μια ομάδα u15 του ερσιτέχνη και μία του προπονητικού από τις οποίες θα αναδειχθεί ένας το πολύ παίκτης και οι υπόλοιποι των u ομάδων θα αναδειχθούν από σκάουτιγκ. Αυτό βέβαια δεν είναι κακό (όταν είναι επιτυχημένο) όπως είναι κρίμα να απασχολεί ο ερασιτέχνης 400 παιδιά και άλλα τόσα το προπονητικο΄και από ατά να φτάνει στην ανδρική ομάδα ένας παίκτης (βλέπε Ντούνης).

Η επιλογή του ερασιτέχνη να καταστρέψει το μικρό γηπεδο των υποδομών του ποδοσφαίρου, το οποίο είναι απόλυτα χρήσιμο ως εισαγωγικό γήπεδο για μικρά παιδιά, και να το μετατρέψει σε παιδότοπο μπάσκετ δεν βοηθά στην υλοποίηση του σχεδίου του προέδρου.

Γιατί; Γιατί τα παιδιά ανάλογα με την ηλικία χρειάζονται και γήπεδο διαφορετικού μεγέθους (σε αντίθεση με το μπάσκετ). Αυτή τη στιγμή, οι ακαδημίες από τις οποίες υποτίθεται ότι θα προκύψουν μελλοντικά οι νέοι παίκτες έχουν ένα και μόνο γηπεδάκι στις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη στο οποίο προπονούνται όσοι μπορούν και οι υπόλοιποι κάνουν προπονήσεις σε διάφορα γήπεδα (κοντινά ή μακρινά). Δεν υπάρχει καμία ανταγωνιστική μας ομάδα (όχι πρώτης εθνικής) που να λειτουργεί μ' αυτό τον τρόπο. Αν συνεχίσουμε έτσι είναι μαθηματικά βέβαιο ότι οι ακαδημίες του ερασιτέχνη θα υποστούν σύντομα τεράστια ζημιά.

br fun_atic είπε...

Λύσεις:

1. Διορισμός αρχιπροπονητή ερασιτέχνη.
2. Άμεση και στενή σχέση προπονητκού (παε) με ερασιτέχη.
3. εύρεση ομάδας που να διαθέτει γήπεδο κανονικών διαστάσεων (στρατηγικός συνεργάτης) και να μας το παραχωρεί έναντι δανεισμού παικτών (εκεί κολλάει η συνεργασία με την παε).
4. αναδιάρθωση των τμημάτων.
5. δημιουργία ακαδημιών και σε άλλα σημεία της αθήνας.
6. αξιολόγηση κάθε παίκτη από μικτά κλιμάκια προπονητών του ερασιτέχνη και προπονητικού, δέσμευση των αξιόλογων παικτών με δελτίο και άμεση προώθησή τους στην u15 ομάδα (η οποία πρέπει να είναι ίδια).
7. στελέχωση ισχυρών αγωνιστικών ομάδων και συμμετοχή στα προβεβλημένα τουρνουά.
και πολλά άλλα.

Αυτή τη στιγμή σε σχέση με τον κοντινό μας (γεωγραφικά) ανταγωνισμό είμαστε σε επίπεδο οργάνωσης χρόνια πίσω.

IWN1998 είπε...

Δεν νομίζω ότι το παιχνίδι χάθηκε από την αρχική σύνθεση ή τις αλλαγές. Σωστά έβαλε το Ρόκα αντί του κολοβού γιατί η ομάδα είχε ελλείψεις και το πρώτιστο ήταν να κρατήσει το μηδέν. Αλλά όλα ανατράπηκαν από το πέναλτι κόντρα στη ροή του αγώνα.
Δεν ήταν αδικαιολόγητη η αλλαγή του Κολοβού αφού ήθελε ο προπονητής να παίξει το τελευταίο του χαρτί γεμίζοντας κάπως την περιοχή του αντιπάλου με έναν ακόμα φορ. Δυστυχώς όμως ο Διαμαντάκος δεν είναι ακόμα το παιδί φορ για Super League, τεχνικά και σωματικά.
Μπράβο στην προσπάθεια. Αν προσπαθούμε έτσι δεν θα βγούμε στην τελική σούμα χαμένοι. Οι αναποδιές θα υπάρχουν πάντα. Ψηλά το κεφάλι και προχωράμε μπροστά.

br fun_atic είπε...

Να σου εξηγήσω τις ενστάσεις μου: Μου φάνηκε περίεργο που στην αρχική σύνθεση δεν βρίσκονταν ο Σάμαρης που μπορεί να κάνει παιχνίδι (θεωρώ ότι η ομάδα ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο και εξαιτίας του). Αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό της εισόδου του Διαμαντάκου, με τη διαφορά ότι θα μου φαίνονταν εξίσου λογικό να βγάλει τον Φανούρη (που ήταν χρήσιμος αλλά δεν είχε απειλήσει) και να κρατήσει τον Κολοβό που αποδεδειγμένα απειλούσε (αν και κάπως φλύαρος).
Επίσης ο Οκόγιε ενώ είναιο τρεχαλατζής και κλείνει διαδρόμους, έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να απειλήσει μόνο με τα περίεργα σουτ που κάνει.

Δεν λέω ότι αν είχαν γίνει αυτά θα είχαμε κερδίσει οπωσδήποτε, δεδομένου ότι η ροή του παιχνιδιού ανατράπηκε από το πέναλτι. Ίσως να είχαμε δημιουργήσει όμως ουσιαστικότερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και να αλλάζαμε εμείς τη ροή του παιχνιδιού.

Ο Διαμαντάκος ενώ έδειξε ότι έχει προσόντα δύσκολα μπορεί να σταθεί στην κατηγορία με την μέχρι σήμερα παρουσία του. Βέβαια ο επιθετικός ει από τα γκολ και ίσως αν κατάφερνε να σκοράρει να ανέβαινε πολύ η απόδοσή του... Όλα αυτά είναι θεωρητικά. Στην πράξη, αν η παρούα ομάδα είχε κρατήσει τον Ντιμπαλά σήμερα θα είχε πετύχει 3-4 γκολ περισσότερα.

zamis είπε...

Ετσι οπως ειναι το πρωταθλημα φαινεται παντως η ομαδα ικανη να παλευει καθε αντιπαλο πλην γαυρου μεσα εξω.Δεν το περιμεναμε ουτε για αστειο,μεγαλο credit σε Ελευθεροπουλο.
Τα αλλα σημαντικα,σημαντικοτερα απο τα αγωνιστικα,ειναι τα θεματα που βαζει ο brf,οπως βεβαια και τα χρεη..

br fun_atic είπε...

Συμφωνώ με το περιεχόμενο. Δεν συμφωνώ όμως να εκφράζονται δημόσια απόψεις με τις συγκεκριμένες εκφράσεις από επίσημο στέλεχος της ομάδας. Νομίζω ότι τελικά θα βλάψουν την ομάδα και την προσπάθεια που γίνονται, ακόμη κι αν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Ενδεικτικά αναφέρω ότι στο βαθμό που γνωρίζω δεν υπήρξε κανένα Πανιώνιο μέσο που να χρησιμοποίησε τέτοιου είδους εκφράσεις...

http://www.panionianea.gr/2012/11/blog-post_6957.html

zamis είπε...

ωραιο και το ''οι παικτες μου''

IWN1998 είπε...

Πάντως όντως η εντύπωση ότι έπρεπε να χάσουμε ήταν διάχυτη στη χθεσινή ατμόσφαιρα. Άλλωστε αν χάσει τούτο το πρωτάθλημα το χωρίς ΑΕΚ και ΠΑΟ και τον εμπορικό ΠΑΟΚ, τότε τι θα γίνει το προϊόν Super League. Μόνο που το "έπρεπε να χάσουμε" αφορά άλλους παράγοντες πιθανότατα..
Δεν ξέρω αν υπονοεί ενδοπανιώνιους κύκλους. Αν τους εννοεί, είναι πολύ λάθος και πολύ λίγο χρόνο στον Πανιώνιο.

br fun_atic είπε...

Οτι κι αν εννοεί είναι δήλωση που δεν μπορεί να εκφράζεται δημόσια από τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος...

Miltos@Chios είπε...

Απλα απαραδεκτη δηλωση.Δειχνει το επιπεδο του ανδρός.

Miltos@Chios είπε...

Δημητρη στειλε μου ενα κενό mail

zamis είπε...

Μιλτο δεν ξερω αν το πηρες,στο εστειλα

Miltos@Chios είπε...

στειλτο ξανα.Δεν ηρθε τιποτα

br fun_atic είπε...

Συμφωνία Τσακίρη - ΠΑΕ για Απήλιον.

http://www.sport-fm.gr/article/591227

Από τη συμφωνία αυτή είναι πιθανό να προκύψει αποκατάσταση των σχέσεων των δύο πλευρών, κάτι που βέβαια είναι απόλυτα θετικό για την ομάδα.

zamis είπε...

Αντε μπραβο!

br fun_atic είπε...

Αρχειοθετείστε τη φωτογραφία του κειμένου γιατί παρουσιάζει ιστορικό ενδιαφέρον από ενδυματολογικής άποψης (και για τους δύο προέδρους) :)

http://www.panionianea.gr/2012/11/blog-post_7080.html

Griniaris είπε...

Μα χάθηκε μια φόρμα,κάτι τέλος πάντων;

br fun_atic είπε...

γιατι ο Τσάβαλος με το σακάκι;;;

ντοκουμέντο σου λέω!!! :)

οι ρεπόρτερ του brfunatic αναζητούν φωτογραφία του Πετρόπουλου κουρεμένου με την ψιλή...Δύσκολο, αλλά μετά από αυτό που είδαμε σήμερα, μάλλον όχι ακατόρθωτο!!!

Costix είπε...

ΘΕΕ ΜΟΥ, ΔΙΝΕ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ.
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Katrinos είπε...

http://www.sportdog.gr/article/136340/xtypaei-paikti-apo-ton-panionio


Τι λέγαμε για τη χοντρή χερούκλα του Βάγγου? Τον Ιανουάριο ο Σάμαρης, το καλοκαίρι ο Κολοβός, στην επόμενη π.χ ο Ντούνης κλπ,κλπ,κλπ.

Αν συνεχιστεί αυτο θα λέγονται Πανιώνιος Β'

br fun_atic είπε...

Δεν είναι κακό να πουλάς στη σωστή τιμή.Κακό είναι να ξεπουλάς ή να μετατρέπεσαι στο δοκιμαστήριο του ενός και του αλλού. Οταν τα οικονομικά σου όμως δεν το επιτρέπουν ή δεν έχεις ισχυρό χρηματοδότη τότε κάπου είναι αναμενόμενο

Katrinos είπε...

Ακριβώς , το να πουλάς είναι μέρος του παιχνιδιού. Πουλάς ώστε να είσαι οικονομικά αυτάρκης κ αυτό θα μου αρκούσε ακόμα κ εάν οι πωλήσεις ήταν κάτω απο το ιδανικό. Φοβάμαι ότι τώρα πουλάμε για να μας κρατάνε τσιμα τσιμα στη ζωή.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

γιουσαφακι του βαγγελα ειμαστε...
αλλά αυτά δεν τα λέει η θυμόσοφη διοικηση... οσο για σενα, κ. μπλογκερ κάνε και καμια αναφορα στο ματς στο περιστερι.. να βοηθάμε που και που την ομάδα στα εκτος... οχι μόνο από το πληκτρολογιο ε!

br fun_atic είπε...

Εισιτήρια υπάρχουν, ανακοινώσεις έχουν βγει για τη διάθεσή τους, ελευθερία μετακίνησης έχουμε (ακόμη)...δεν καταλαβαίνω τι είδους αναφορά θέλεις να κάνω;

Ο καθένας φίλε μου βοηθά την ομάδα απ' όπου και όσο μπορεί και θέλει.
Κατά καιρούς βέβαια το Πανιωνιόμετρο επιβάλει συγκεκριμένες υποχρεώσεις απόδειξης πανιωνιοφροσύνης...

Όσο κάποιος μπορεί να είναι υπερήφανος για τα χιλιόμετρα που έκανε, για τα καπνογόνα που άναψε και για τις ταλαιπωρίες που έχει υποστεί για την ομάδα, άλλο τόσο μπορώ να είμαι υπερήφανος κι εγώ για τα περισσότερα από 800 κείμενα και τις πάνω από 700.000 επισκέψεις. Δεν θα χάσει η βενετιά βελόνι που δεν πηγαίνω στα πέταλα...

br fun_atic είπε...

Πολλά συγχαρητήρια στον μικρό

http://www.panionianea.gr/2012/11/blog-post_4885.html

br fun_atic είπε...

http://www.panionianea.gr/2012/11/blog-post_5041.html

Στο μυαλό του Ελέ...

amanAM είπε...

το εικοσάευρο το εισιτήριο στα εκτός, τα εισπράττει ο Πανιώνιος?