Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Ελένη, δεν έβγαλα ποτέ σήμα που μου έδωσες.


Διάβασα με προσοχή τη δήλωση του κου Τσακίρη. Δεν θα ήθελα να την αναλύσω. Θα ήθελα να πω μόνο ότι: Πανιώνιος είναι τα παιδιά που φορώντας τα κυανάρυθρα αντιμετωπίζουν τη χλεύη των γαύρων συμμαθητών, είναι οι γονείς που τρώνε τις βροχές και το κρύο, που αφήνουν τη δουλειά τους, που στερούνται άλλα πράγματα εν μέσω κρίσης για να συνεχίσουν τα παιδιά τους να απολαμβάνουν το προνόμιο να αποτελούν μέρος του σώματος του τεράστιου αυτού αθλητικού οργανισμού.
 
Είναι οι προπονητές και οι υπάλληλοι που δουλεύουν χωρίς να πληρώνονται, που τους κυνηγούν οι Τράπεζες, που δεν έχουν χρήματα για να πάρουν δώρα στα παιδιά τους αυτές τις άγιες ημέρες και όμως καθημερινά βρίσκονται στο πόστο τους.

Πανιώνιος είναι οι έφοροι που βλέπουν της εγκαταστάσεις να καταρρέουν, τα έξοδα να μην βγαίνουν και όμως προσπαθούν να βρουν λύσεις από το πουθενά.
 
 Πανιώνιος είναι ο φίλος που βλέπω δίπλα μου στην εξέδρα και στα καλά και στα άσχημα. Αυτός που ψάχνει τα κέρματα στην τσέπη για να αγοράσει το εισιτήριο.
 
Πανιώνιος είναι ο Βασίλης Τσάβαλος που παίζει τα πάντα κορώνα γράμματα, ο Τζο Μιχαηλίδης, ο Θοδωρής Κοκκινάκης, οι "έλα ρε Πανιωνάρες" και άλλοι απλοί άνθρωποι που βάζουν καθημερινά το δικό τους λιθαράκι.

Πανιώνιος δεν είναι αυτοί που έβαλαν το χέρι τους στο μέλι. Οι επαγγελματίες παράγοντες, οι επαγγελματίες πολιτικοί, οι ήρωες της καφετέριας. Πανιώνιος δεν είναι οι κλίκες και τα μικροσυμφέροντα. Πανιώνιος είναι το μετάλλιο της ακαδημίας Αθηνών, το νο 2 στο μητρώο του Σέγας, η συνέχεια της Σμυρναϊκής καταγωγής μας.

6 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Πανιωνιος βέβαια είναι και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης που όχι μόνο δεν έβγαλε (όπως άλλοι) αλλά αντίθετα προσέφερε στον σύλλογο περισσότερα απ' όσα όλοι οι υπόλοιποι πρόεδροι και ιδιοκτήτες μαζί. Ο μόνος που πλήρωσε όλα του τα λάθη.

. είπε...

Μά καλά τρελαθήκαμε τελείως; Υπάρχει ένας άνθρωπος πού έχει τήν οικονομική δυνατότητα νά μπεί επικεφαλής τής ομάδας καί τόν πετροβολούμε; Δέν ξέρω πόσο μεγάλος είναι ο κίνδυνος τής χρεωκοπίας, αλλά η σωτηρία τού συλλόγου είναι, νά αναλάβει κάποιος, πού νά ακολουθήσει μέν σφιχτή πολιτική, αλλά νά μάς γλυτώνει από τά συνεχή προβλήματα, ώστε νά μήν έχουμε συνεχώς σάν απειλή τήν λαιμητόμο. Η μοναδική ορατή περίπτωση στόν ορίζοντα, είναι ο Τσακίρης. Προσπαθείστε λοιπόν νά τόν πείσετε κόβοντας τίς διελκυνστίδες, γιατί έχει αποδείξει πόσο Πανιώνιος είναι καί έχει προσφέρει στήν ομάδα όσο κανείς άλλος. Η αχαριστία είναι η χειρότερη συμπεριφορά. Τό μόνο πού μάς απομένει είναι η ενότητα.

br fun_atic είπε...

Πριν από χρόνια, κάποιος μου είχε προτείνει να εμπλακώ στα διοικητικά της ΠΑΕ. Αρνήθηκα διότι νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει αλλά τον ρώτησα πως του ήρθε να μου το ζητήσει. Μου είπε ότι μου το ζητούσε επειδή διεθετα...την κοινή λογική. Αργότερα κατάλαβα ότι στον Πανιώνιο (συνολικά) υπάρχει τρομακτική έλλειψη κοινής λογικής...

Griniaris είπε...

Πάντως αυτό που έχουμε τώρα δεν είναι Πανιώνιος...

zamis είπε...

Πρωτον,ειναι ξεφτιλα να γραφονται αυτοι οι οχετοι για Τσακιρη.
Δευτερον,κ.Τσακιρη,αυτοι που σ'εφεραν σ'εδιωξαν κλπ και με τους οποιους εισαι απογοητευμενος δεν ειναι ο κοσμος του Πανιωνιου για τον οποιο μιλας.
Ο κοσμος,ο πολυς και ο κανονικος,δεν εχει σχεση με το καφρισταν και ειναι απογοητευμενος απο ολες τις διοικησεις.
Και θαθελε πολυ και εσυ να επιστρεψεις και αυτοι που προσφερουν να παραμεινουν.
Στο δικο σας χερι ειναι,οχι του κοσμου,η ενοτητα στην οποια αναφερεσαι..

br fun_atic είπε...

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=18904&catid=5

Ελπίζω να μην είναι δοκιμές τύπου Καρατζά...