Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Σταυροδρόμι αποφάσεων


Πριν από μερικούς μήνες, οι ίδιοι άνθρωποι που  παλαιότερα αποδοκίμαζαν τον κ. Ελευθερόπουλο ως εγκάθετο του γαύρου, τον αποθέωναν στη φυσούσα αποκαλώντας τον "Δημητάκη" ακόμα και στις ήττες. Οι ίδιοι άνθρωποι σήμερα θυμήθηκαν την ερυθρόλευκη καταγωγή του προπονητή. Υπερβολικές αντιδράσεις και τότε και τώρα...Βέβαια έτσι είναι η μπάλα. Έτσι είναι ο κόσμος γενικώς...

Η αλήθεια είναι ότι οι νίκες και οι βαθμοί έκρυβαν τα αγωνιστικά προβλήματα κάτω από το χαλί. Σε αυτό το περιβάλλον ο "σωστός" Πανιώνιος δεν έπρεπε να ανησυχεί γι' αυτά αλλά να χαίρεται και να απολαμβάνει τη στιγμή. Ποιά όμως ήταν η στιγμή; Ο Πανιώνιος δεν είχε πετύχει ούτε μία ισοπαλία. Μόνο νίκες και ήττες. Σε απλά ελληνικά όταν ήταν καλύτερος ή ο αντίπαλος πολύ χειρότερος κέρδιζε (με μισό γκολ) και στην αντίθετη περίπτωση έχανε. Σήμερα ήρθε η πρώτη ισοπαλία. Δυστυχώς ήρθε μετά από έξι ήττες και έναν ηχηρότατο αποκλεισμό από ομάδα τρίτης εθνικής και μάλιστα σε ένα παιχνίδι που δικαίως θεωρούνταν τελικός. Άξιζε η Βέροια το βαθμό; Θα μπορούσε να είχε πετύχει τη νίκη καθώς έχασε τουλάχιστον δύο τετ α τετ. Αν όμως την είχαμε αντιμετωπίσει σοβαρά, αν την είχαμε καθηλώσει, θα μπορούσαμε να κάναμε έναν υγιεινό απογευματινό περίπατο, καθώς η ομάδα της Μακεδονίας δεν ήταν σε καμία περίπτωση η ομάδα φόβητρο. Σε όλο το παιχνίδι η ομάδα μας έδειχνε διάθεση, η οποία όμως δεν μπορούσε να μετουσιωθεί σε σοβαρή απειλή για την αντίπαλη άμυνα. Καταφέραμε να προηγηθούμε όμως το παιχνίδι παρέμενε και πράγματι ήταν ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Ο κος Ελευθερόπουλος αποφάσισε να βγάλει τον Μενδρινό στο 70 και από το σημείο αυτό η ομάδα αποδιοργανώθηκε. Η Βέροια πέρασε στο παιχνίδι τον υψηλόσωμο έγχρωμο επιθετικό που έμελε να σκοράρει με άνεση το γκολ της ισοφάρισης. Η αλλαγή του Γουνδουλάκη στη θέση του Αραβίδη ήταν και καθυστερημένη και άσκοπη. Στην τελευταία φάση ο Περιστερίδης κράτησε την ισοπαλία μπλοκάροντας την μπάλα ακριβώς πάνω στη γραμμή. Κακό αποτέλεσμα, όμως αποφύγαμε τα χειρότερα...

 Για όσους δεν το κατάλαβαν, από σήμερα ο Πανιώνιος μπαίνει σε περιπέτειες. Όχι άμεσες αλλά αρκετά πιθανές. Είναι δεδομένο ότι η ομάδα έχει αποψιλωθεί από τους παίκτες που έκαναν τη διαφορά στον πρώτο γύρο, τα νέα πρόσωπα θα χρειαστούν χρόνο για να ενσωματωθούν (αν βέβαια τα καταφέρουν) και στην πραγματικότητα όσους βαθμούς μπορούμε να μαζέψουμε για τη σωτηρία πρέπει να το κάνουμε στα ντέρμπι των επόμενων έξι αγωνιστικών.

Είναι δεδομένο ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε παίκτες. Ίσως όμως να χρειαστεί να αλλάξουμε προπονητή. Η απειρία του κου Ελευθερόπουλου δεν μπορεί να κρυφτεί και δυστυχώς στα επόμενα παιχνίδια τελικούς θα χρειαστούμε βαθμούς και από τον πάγκο. Αν δει κάποιος τις σημερινές αλλαγές του κου Ελευθερόπουλου, όπως και τις περισσότερες στα μέχρι σήμερα παιχνίδια, θα καταλάβει (πιστεύω) ότι βαθμούς από το κοουτσάρισμα δεν έχουμε πάρει. Μπορεί να είναι καλός ψυχολόγος, μπορεί να προετοίμασε καλά την ομάδα, μπορεί να πέτυχε αγωνιστική πειθαρχία και κάποια άλλα καλά στοιχεία, όμως χρειαζόμαστε άμεσα βαθμούς και από το κοουτσάρισμά του. Τε μέχρι σήμερα αποτελέσματα δείχνουν ότι μάλλον δεν έχει την εμπειρία για να το πετύχει. Νομίζω ότι στην παρούσα φάση θα ήταν καλό τόσο για την ομάδα όσο και για τον προπονητή (προκειμένου να καρπωθεί τις μέχρι σήμερα καλές εντυπώσεις) να αλλάξει η τεχνική ηγεσία. Ας σκεφτεί τόσο η διοίκηση όσο και ο κος Ελευθερόπουλος ότι προέχει το καλό της ομάδας.

48 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Για να είμαι βέβαια δίκαιος, πρέπει να αναφέρω ότι μερίδιο στην ήττα έχει και ο Ντούνης που άφησε την ομάδα με 10 αίκτες ύστερα από δύο άσκοπες (ιδίως η δεύτερη) κάρτες...

br fun_atic είπε...

θα ήθελα πολύ να μάθω το λόγο που οι Πάνθηρες είναι υπερ των καταλήψεων...

Griniaris είπε...

Ευτυχώς που η πληρότητα στα αμυντικά χαφ οδήγησε στην ανανέωση του Κουλουχέρη και όχι του Ρόβα...

Ακόμη κι έτσι όμως αν ήταν προπονητής θα έβαζε τον Κοντοχρήστο αριστερό μπακ και το Ρόκκα στα χαφ.Ο Ντούνης έπρεπε να έχει αντικατασταθεί με τον Κολοβό από το ημίχρονο αφού φαινόταν ότι δεν είναι σε καλή μέρα.Το δίδυμο,για πρώτη φορά, Σάμαρη-Μενδρινού στο κέντρο τον εξέθεσε και μάλλον δεν το άντεξε.Για τις αλλαγές,τι να λέμε τώρα;

Τι κάθομαι και γράφω τώρα...Ποιός να τα πάρει χαμπάρι αυτά στον πάγκο;Άντε Δημητράκη καλό ταξίδι και καλή σταδιοδρομία στην Κ10 του γαύρου,αν σε λυπηθεί ο Βαγγέλας γιατί ούτε για εκεί δεν κάνεις...

antonis είπε...

ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΡΟΣΤΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ Ο ΕΛΕ,ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΒΡΥΣΗ ΑΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΙΣΩΣ ΑΠΟΒΟΥΝ ΜΟΙΡΑΙΟΙ.

br fun_atic είπε...

Αν το κοουτσάρισμα ήταν τραγικό τότε πρέπει να βρεθεί λύση για να μην έχουμε δράματα.

Αποκλείεται να μην υπαρχουν στην αγορά έμπειρότεροι και φθηνοί προπονητές.

Πιστεύω ότι αν παραιτούνταν ο Ελέ, διάδοχός του θα ήταν ο Παναγόπουλος.Θεωρώ όμως ότι δεδομένων των προβλημάτων, η λύση αυτή δεν θα ήταν η καλύτερη για την ώρα.

Νομίζω ότι ο κόσμος του Πανιωνίου έχει στηρίξει τον Ελέ και με το παραπάνω. Επιπλέον τα αντικείμενα και τα μπινελίκια τα ακούει από μία πάρα πολύ συγκεκριμένη ομάδα οπαδών, οι οποίοι δεν έχουν κάτι προσωπικό μαζί του, είναι γνωστό όμως ότι είναι ιδιαίτερα θερόαιμοι. Ήταν οι ίδιοι που πέταξαν και τον καφέ (δεν μιλάμε για άλλα αντικείμενα αυτό ήηταν όλο).

Αυτό που καταλαβαίνω είναι το εξής. Στα επόμενα έξι παιχνίδια παίζεται ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΧΡΟΝΙΑ. Πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον 8-9 βαθμούς. Με τά το πρόγραμμα γίνεται πολύ δύσκολο και θα μπλέξουν κι άλλα...

Μπορεί ο κος Ελευθερόπουλος να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις αυτών των συγκεκριμένων παιχνιδιών; Έχει την εμπειρία και το ταλέντο να δώσει πόσντους από τον πάγκο; Όσο καλά κι αν προετοιμάσει την ομάδα, όσο καλή κι αν είναι η παρουσίαση του αντιπάλου και η τακτική, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ οι βαθμοί από τον πάγκο. Μέχρι σήμερα δεν το έχει πράξει. Μπορεί να το κάνει τώρα; Αν ναι έχει καλός. Αν όχι η ομάδα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα.

br fun_atic είπε...

Πολύ σύντομα λάβαμε αποφάσεις.

http://www.pamesports.gr/176932/aspida-se-ele-voles-kata-diaithsias

ελπίζω να βγει σε καλό.

Καλή η στήριξη, αρκεί όμως να μην γίνεται εμμονή...

Griniaris είπε...

Ή εγώ ήμουν σε άλλο ματς ή αυτοί που έβγαλαν την ανακοίνωση...

br fun_atic είπε...

Ταχύτατη η ανακοίνωση κατά της διαιτησίας...Για τον Σπάθα το κάτι σαν παράπονο εκδηλώθηκε τρεις μέρες μετά...

br fun_atic είπε...

Μέσω fb και όχι επισήμως

panthiras83 είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ griniari ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΥΡΙΣΤΕΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ.

Endys είπε...

Αδέρφια ψυχραιμία. Δεν υπάρχει μόνο το μαύρο και το άσπρο. Υπάρχει και το γκρι.

Αν κάποιος στην αρχή του πρωταθλήματος μου έλεγε ότι θα πάρουμε 22 πόντους σε όλο το πρωτάθλημα, θα έψαχνα με πολύ ζόρι να τους βρω.
Τώρα έχουμε 22 και 13 αγωνιστικές μπροστά μας και όσο αν δεν μας αρέσει έχει βοηθήσει και ο προπονητής. Σίγουρα δεν είναι Μουρίνιο και αυτό το περί ύπνου που είπε ο Αλέ ήταν πολύ επιτυχημένο, όμως έχει και αρκετά θετικά.

Συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτηση του BR σχετικά με τους βαθμούς που δεν θα μπορέσουμε να πάρουμε από τον πάγκο, όμως ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ της αλλαγής.
Σαν λύση θα προτιμούσα να τον πλαισιώσουν με έναν έμπειρο βοηθό (π.χ Χρήστος Εμβολιάδης) που θα τον βοηθάει κατά την διάρκεια του αγώνα.

Τα μεγάλα λάθη έχουν γίνει με τη διαχείρηση του ρόστερ και τους κομένους παίκτες. Δεν μπορώ όμως να γνωρίζω αν φταίει ο Ελέ ή η διοίκηση που παίζουμε με αμυντικό χαφ τον συγκινητικό Αδράλα αντί του Όμο ή γιατί δεν έχουμε τερματοφύλακα από την αρχή της περιόδου.

Τώρα εδώ που φτάσαμε θα πρέπει να στηρίξουμε όλοι έμπρακτα παίκτες-προπονητή-διοίκηση και όλα θα πάνε καλά.

ΥΓ Αν δεν έχει τελειώσει ακόμα ο Σούλης, ελπίζω κάποιοι να βάλουν την ομάδα πάνω από τον εγωϊσμό και να τον φέρουν πίσω.

Endys είπε...

Επίσης το ότι βγήκε ανακοίνωση για τη διαιτησία δείχνει την τρικυμία στην οποία βρίσκεται η διοίκηση.
Ο διαιτητής σήμερα δεν έκανε λάθη και είναι το λιγότερο αστείο να διαμαρτυρόμαστε.

Προσωπικά τα σφυρίγματά του τα βρήκα σωστά αφού οι δικοί μας έπεφταν κάτω σαν τα κοτόπουλα εκβιάζοντας τα σφυρίγματα και τις κάρτες. Μάλλον η Βέροια θα πρέπει να διαμαρτύρεται αφού πιθανά δεν της έδωσε ένα πέναλντι στο β' ημίχρονο και κανα δυο Νιντζα μαρκαρίσματα των Αδράλα και Καπάνταη? μπορεί να ήταν κι απευθείας κόκκινη!!!!

romy38 είπε...

Δε ντρεπεστε ρε καραγκιοζηδες να βγαζετε ανακοινωση για την σημερινη διατησια?Τι ειδατε σημερα που δεν το ειδατε στο ματς με τον Γαυρο, στο ματς με τον Παοκ?Σταματηστε την δουλοπρεπεια,χιλιες φορες στη β αλλα αξιοπρεπεις,σας το φωναζει ολος ο κοσμος απο την αρχη της χρονιας.

Ron Barceló είπε...

Όταν τελειώνει το φάρδος, αρχίζουν να αποκαλύπτονται τα πραγματικά προβληματα.

br fun_atic είπε...

Νομίζω ότι το μόνο λάθος που έμμεσα έχει παραδεχθεί η διοίκηση ( και έχει διορθώσει) ήταν η απομάκρυνση Παυλόπουλου.Σε όλα το άλλα θεωρώ ότι λειτουργούσε σαν να είχε το αλάθητο του Παπα.Αντιλαμβάνομαι ότι η αλλαγή προπονητή έχει ρίσκο,ιδίως σε μια τόσο πρόσωπο κεντρική ομάδα,από την στη όμως αντιλαμβάνομαι ότι για να βγουν πλέον τα κουκιά χρειαζόμαστε ΚΑΘΕ βαθμό.Αυτό σημαίνει ελάχιστα λάθη τόσο από τον πάγκο όσο και από τους παίκτες. Ας σκεφτούμε ένα και μόνο ματς.Ο σούπερ τελικός με τη Λειβαδιά κόντρα στον Παρασχο...

stam είπε...

Ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. Κουμάντο αυτη τη στιγμή στην ομάδα κάνουν οι πάνθηρες κ την επιλογή τους τον Δημητράκη θα τον στηρίξουν μέχρι τέλους. Εκτός αν μας κάνει τη χάρη κ ξεκουμπιστεί μόνος του αύριο. Στο μεταξύ μας έχει φτάσει να πλακωνόμαστε μεταξύ μας λες κ πρόκειται να χάσουμε τον Μουρίνιο. Τέτοια στήριξη σε προπονητή δεν έχει ξαναγίνει. Και μάλιστα από αυτούς που είχαν φτάσει μια εποχή να βρίζουν τον Λίνεν για όσους θυμούνται.
Κ όλα αυτα για τον τύπο που δηλωσε ότι η δουλειά του είναι να ετοιμάσει τους παίκτες για να πάνε σε μεγαλύτερη ομάδα!
Να τον χαιρόμαστε

IWN1998 είπε...

Για το διαιτητή, για ένα ακόμα ματς υπήρχε σημαντικά άδικη διαιτησία στα σφυρίγματα φάουλ και υπήρχε και το καταφανέστατο χέρι Γεωργέα που έπνιξε ενώ το μάλλον πιο πολύ ακούσιο χέρι Ντούνη, έκρινε εν τέλει το ματς. η Βέροια ζητάει ένα πέναλτι σε αλληλοσπρωξίματα, που ίσως ήταν κάπως πιο πολύ από αυτό του Αραβίδη, που σφυρίχτηκε θέατρο στο 3'.

ΤΟν Ελέ τον έφεραν και τον στηρίζουν άλλες "συνεργασίες" και οι Πάνθηρες ίσως είναι απλά εργαλείο υποστήριξης κατά καιρούς.
Πάντως αν φύγει τώρα, δεν θεωρώ ότι μπορεί να βρεθεί αντικαταστάτης επαγγελματίας προπονητής, εκτός του βοηθού του ή κανενός εθελοντή βετεράνου Πανιώνιου... Δεν νομίζω ότι τραβάνε αυτές οι λύσεις.
Αν δεν τα καταφέρει ο Ελέ βέβαια, μόνον ο Πανιώνιος θα έχει χάσει. Ο Ελέ έχει από την έναρξη του πρωταθλήματος έτοιμη την ισχυρότατη και πρακτικά ισχύουσα δικαιολογία των αντίξοων συνθηκών εργασίας και της μη οικονομικής δυνατότητας.
Το χειρότερο με τον Ελέ είναι ότι δεν μαθαίνει από τα λάθη του στον πάγκο... Δεν είναι θέμα προπόνησης αλλά κοουτσαρίσματος.

Griniaris είπε...

Δυστυχώς για να μάθεις από τα λάθη σου πρέπει πρώτα να τα παραδεχτείς.Αυτό είναι και το χειρότερο με τον Ελέ.Ούτε μία φορά,έστω και τυπικά, δεν έχει αναλάβει την ευθύνη μιας ήττας.Αυτό από μόνο του κάτι δείχνει.Ο τυπάκος συναγωνίζεται στον ύπνο τον Φερέρα και στο ύφος τον Μουρίνιο.Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να επιμείνουμε σε ένα τέτοιο άνθρωπο.Αλλά ξέχασα,ταιριάζει στη φιλοσοφία της διοίκησης...

@panthiras83...
Τους εμπαθείς μου χαιρετισμούς...

br fun_atic είπε...

http://www.panionianea.gr/2013/01/1890.html?m=1

zamis είπε...

Ενταξει,αφου μας εχουν για ηλιθιους οτι φταιει η διαιτησια χτες ενω τουμπεκι για γαυρους βορα και νοτου,καλα να παθουμε..

Ο Ελε εχασε και χτες το ματς αλλα δεν νομιζω οτι πρεπει να φυγει.Αφου οι decision makers(sic)εφεραν προπονητη καποιον που δεν εχει ξανακατσει σε παγκο σκεψου τι κινηση θα μπορουσαν να κανουν τωρα που ειναι και υπο πιεση..

Γενικα,οικονομικα-διοικητικα-οπαδικα,η κατασταση οσο παει και γειτονοποιειται σε ολα τα επιπεδα.

br fun_atic είπε...

Ναι.Αν η επιλογή αντικατάστασης είναι ο βοηθός ή κάποιος προπονητής για τα θηρία τότε ας παραμείνει... Ισως αυτή η ιστορία να βγει σε καλό,αν ο κόσμος αλλά κυρίως ο προπονητής συνειδητοποιήσει τις πραγματικές ικανότητές του και προσγειωθεί στην πραγματικότητα.

Για τα αντικείμενα: Ενας πέταξε τον καφέ.Δεν ευθύνονται όλοι. Δεν εκχώρησης κρύψει ότι η λύση Ελέ δεν μου άρεσε.Προσωπικά όμως δεν θα τον αποδοκίμαζα.Θεωρώ χυδαίο να πετάς αντικείμενα σε μέλη της ομάδας.Ο Ελέ καλώς η κακώς ανέλαβε ρίσκα. Δεν ευθύνεται για όλα όσα οδήγησαν την ομάδα στις έξι ήττες. Συνεπώς είναι άδικο να δέχεται το σύνολο των αποδοκιμασιών και μάλιστα τέτοιου είδους...

zamis είπε...

Χανει το ματς 1000% δεν το συζηταμε.Οτι ομως δεν εχει χτες τον Σπυροπουλο η οτι εχει για αμυντικο χαφ αυτο το παιδι του μπαογκ δεν φταιει αυτος.

Costix είπε...

Εγω πιστευω οτι δεν ειναι ωρα για διχονοιες, εριδες και αποχωρησεις αυτη την στιγμη. Αντιθετα θελει ηρεμια, ψυχραιμια, αυτοσυγκεντρωση και περισυλλογη με εναν μονο στοχο, την σωτηρια. Με δυο μολις νικες εισαι πολυ κοντα στον στοχο.

Μην ξεχνατε οτι πεφτουν μονο 2 ομαδες φετος και λογικα το cut θα ειναι χαμηλοτερο απο αλλες χρονιες, μαξιμουμ 30 ποντους και ισως λιγοτερο. Εχουμε χρονο μετα την σωτηρια για υγειη διαλογο, κριτικη, σχεδιασμο κλπ.

Επισης να μην ξεχναμε οτι ο Ελε, απο οτι ακουγεται, εχει βαλει λεφτα απο την τσεπη του φετος στην ομαδα !!! Ισχυει αυτο, Πανε ???

Υ.Γ. Δεν λεω οτι αυτο τον απενοχοποιει, αλλα πρεπει να το βαλουμε στον λογαριασμο.

IWN1998 είπε...

Ίσως η ανάκοινωσή των Ιώνων με το σε στηρίζουμε αλλά σύνελθε να είναι εν τέλει σωστή. Ας μαθαίνει από τα λάθη του.
Μια ερώτηση. Όταν βγήκε ο Μενδρινός σας έδινε την εντύπωση ότι αυτός ήταν που χρειαζόταν περισσότερο αλλαγή;
Δεύτερη ερώτηση. Στο γκολ είναι δυνατόν να μην πιάνεις ούτε αυτόν που σεντράρει, ούτε τους περισσότερους από αυτούς που περιμένουν τη σέντρα του;
Όσο άπειρος και αν είσαι...

br fun_atic είπε...

Αγαπημένε Costix.Σαφέστατα και με 3 νίκες θα μιλάγαμε σε άλλη βάση.Το θέμα είναι ότι αυτές ουσιαστικά πρέπει να έρθουν στις προσεχείς αγωνιστικές .αν χαθεί αυτή η ευκαιρία μετά θα πέσουμε στο δύσκολο πρόγραμμα και στα μαγειρέματα.Μπορεί να τα καταφέρει ο Ελέ; Ενδεικτικά αναφέρω τη δυσκολία που έχουμε να κρατήσουμε αποτέλεσμα και την πλήρη άρνηση του να παίξει ακόμη και καταστροφικό ποδόσφαιρο,αν αυτό συμφέρει την ομάδα.Αν θέλει να συνεχίσει πρέπει να βελτιωθεί και να βάλει νερό στο κρασί του.

General Tanz είπε...

Οπως τα ειδα εγω:

Βγαζει τον Μενδρινο(τον καλυτερο των 22) και μενει η ομαδα πισω.
Καθεται η στραβη με τον Ντουνη, και ξεκιναει το παρτι του Ολαιταν με τον Γεωργιαδη απο τα δεξιαπου εχουνε βαλει στην μεση τον Αμιρη και τον ξεσκιζουνε. Εκει δεν πρεπει να κανει μια κινηση??? Δεν παιζει με 10 ποδοσφαιριστες?? Δεν περιμενει οτι θα πιεστει?? Να σπασει τον ρυθμο ρε παιδι μου!!
Η σεντρα στο γκολ ειναι καμιναδα του 1980 με τον Γεωργιαδη αφυλακτο και ολο τον κοσμο μεσα στην μικρη περιοχη!! Αστεια πραγματα.

Παρολα αυτα, νομιζω οτι ακομη υπαρχουν περιθωρια, πρεπει ομως οπωε γραφει ο παντα σοφος Ιωνας-αλλα και πολλοι αλλοι- να αρχισει επιτελους ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ!
Θα το πω αλλη μια φορα,βλεπω να παιρνουμε βαθμους απο τα εκτος, τα εντος τωρα πια θα πανε με φοβερη πιεση για το συγκεκριμενο ροστερ.

dimosthenis είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά το σχόλιο που ανέβασα κατά τις 12 το μεσημέρι;

br fun_atic είπε...

Κι εμένα δεν μου δέχθηκε κάποια σχόλια.Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό...

br fun_atic είπε...

Ο εξίσου σοφός grin είπε όμως ότι για να μάθει κάποιος από τα λάθη του πρέπει πρώτα να παραδεχτεί ότι κάνει λάθη... Ολο το απόγευμα πάντως βαρέθηκα να βλέπω Πανιώνια πηγαδάκια.Καλό είναι αυτό... Ο κόσμος πρέπει να κατέβει από το ροζ συννεφιά κι και να δει κατάματα τα προβλήματα.

br fun_atic είπε...

http://www.pamesports.gr/179967/sygnwmh-se-ele-kai-lhksan-to-thema

Δεν καταλαβαίνω γιατί ζήτησαν συγνώμη οι οργανωμένοι από τη στιγμή που δεν τον από δοκίμασαν εκείνοι...
Συνεχίζει λοιπόν ο Ελέ με τη στήριξη διοίκησης και οργανωμένων και ελπίζουμε να βγει σωστή η απόφαση αυτή.

Θα πω μόνο ένα πράγμα.Αν τα αποτελέσματα δεν έρθουν όπως τα θέλουμε στις επόμενες αγωνιστικές μετά την κατάσταση δεν θα τη σώζει ούτε αλλαγή προπονητή.

Η ομάδα και ο κόσμος έκανε στον προπονητή ένα μεγάλο δώρο.Αυτό πρέπει να το εκτιμήσει και να προσπαθήσει να αποδώσει ο ίδιος καλύτερα.

Recoba είπε...

Για το ματς: Καλός ο βαθμός. Η Βέροια έχει καλύτερο ρόστερ από εμάς αυτή τη στιγμή. Ο Μπαρκάν, ο ισπανός μέσος, ο Ολαιτάν είναι καλοί παίκτες. Η ομάδα γύρισε πίσω αμέσως μετά το γκολ στο 59, όχι μετά την αλλαγή του Μενδρινού. Ε, δεν άντεξε μισή ώρα πίσω. Στο, δε, γκολ της ισοφάρισης αυτός που σεντράρει έχει φτάσει ανενόχλητος στην πλάγια γραμμή της περιοχής, και αυτός που σκοράρει είναι εντελώς μόνος του στο πέναλτι. Και είμαστε με 10 παίκτες στο 1/4 του γηπέδου.

Για τον κόουτς: Πριν αρχίσει το πρωτάθλημα τον είχα τελειωμένο πριν τα πρωτοβρόχια. Με αποστόμωσε όμως. Η ομάδα προσπαθεί να παίξει μπάλα! Οι γιόμες από τον κεντρικό αμυντικό έχουν κοπεί. Πρωτόγνωρο θέαμα από παίκτες σαφώς πολύ χαμηλότερης αξιάς από αυτούς του πρόσφατου παρελθόντος. Φυσικά λάθη κάνει. Αλίμονο. Αξίζει, όμως, να συνεχίσει και του χρόνου! Πόσο και εάν πληρώνεται μπορεί να με ενημερώσει κάποιος? Είναι σημαντικό το ερώτημα. Και παρακαλώ αυτούς που τον κράζουν να προτείνουν ονόματα, εντός του ανύπαρκτου μπάτζετ μας φυσικά...

Για τον κόσμο: Η φτώχεια φέρνει γκρίνια. Έχουμε μπει για τα καλά στην κρίση και η κατάσταση χειροτερεύει. Ο καθένας κοιτάει κάπου να ξεσπάσει. Βλέπει φαντάσματα και προδότες εντός των τοιχών. Του ενός του φταίει ο ένας παίκτης, του άλλου ο προπονητής και πάει λέγοντας. Άλλες χρονιές που πεφταμε έτσι δεν κάναμε. Προσπαθώ κάθε φορά να βρω θέση στο γήπεδο που να μην έχω από πίσω μου κάποιον έξυπνο που να βρίζει κάποιον δικό μας. Φυσικά η πλειοψηφία των φιλάθλων δεν βρίζει τους δικούς μας, όμως τις εντυπώσεις τις κερδίζουν αυτοί που φωνάζουν. Είδα σήμερα το Κέρκυρα-Αστέρας και οι λιγοστοί Βούρλιγκανς τραγουδούσαν ενώ το ματς τελείωνε και χάνανε. Τους ζήλεψα...

IWN1998 είπε...

Το ζήτημα είναι βέβαια αν πρακτικά μπορεί καλύτερα... Κάποιοι δεν μαθαίνουν ποτέ να είναι κόουτς (βλέπε Φερέρα, βλέπε Μπάγεβιτς) όσο καλοί προπονητές και αν είναι.

Ο Πανιώνιος αντί για Κουλοχέρη, στη μοναδική θέση έμπειρου που του επιτρεπόταν, χρειαζόταν παίκτη που να κάνει τη διαφορά. Ναι δεν μπορούσε τέτοιον λόγω της οικονομικής δυσπραγίας. Ε τότε ας έπαιρνε τουλάχιστον κάποιον που να μπορούσε να παίξει για ένα γύρο.
Ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά μπορεί να σώσει την παρτίδα. Πχ ο Λουτσιάνο την τελευταία χρονιά Μπέου. Αν δεν μπορείς τέτοιο πασπαρτού, πάρε αυτόν που θα βελτιώσει πραγματικά την χειρότερη γραμμή σου, το μεγαλύτερο κενό σου. Εμείς ίσως τον είχαμε και τον αφήσαμε...

IWN1998 είπε...

@Recoba. Άλλο να δίνεις χώρο στον αντίπαλο και να ελέγχεις το παιχνίδι και άλλο το να κλείνεσαι στο ταμπούρι και να περιμένεις την εκτέλεση. Μετά το 70' είδαμε ταμπούρι. Πρίν όχι.
Η Βέροια έχει πολύ καλό ρόστερ αλλά ατύχησε στους προπονητές και άλλαξε μπόλικους με αποτέλεσμα να είναι καλοί παίκτες αλλά όχι καλή ομάδα. Μια τέτοια ομάδα αφού προηγηθείς την κερδίζεις. Και επίσης, Βέροια και Άρης είναι από τους λιγότερο αποδοτικούς μπροστά δηλαδή το ποσοστό των τερμάτων σε σχέση με τις ευκαιρίες που δημιουργούν είναι τραγικό (για τον Άρη είναι τραγικός και ο αριθμός των τελικών). Από τη μια χάσαμε βαθμούς εντός και από τον άλλο χάσαμε εκτός.

Griniaris είπε...

Σβήνω όλα τα άλλα...Όταν ο Ελευθερόπουλος ζητήσει συγγνώμη για την αλλαγή του Αραβίδη με τον Γουνδουλάκη στο 91' χθες ή μπορέσει να την δικαιολογήσει,θα ζητήσω γονατιστός μπροστά του κι εγώ συγγνώμη...

dimosthenis είπε...

Στο σχόλιο που ανέβασα προς στιγμή το μεσημέρι και μετά εξαφανίστηκε προσπάθησα να θίξω την απαράδεκτη ενέργεια της εκσφενδόνισης καφέδων και μπουκαλιών εναντίον του προπονητή που φοράει τη στολή της αγαπημένης μου ομάδας. Ευτυχώς η κατάληξη της υπόθεσης είναι καλή, όμως δε φτάνει. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει μια φανερή αδυναμία να κοουτσάρει το παιχνίδι. Αυτό βέβαια είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί, αν βρει ένα συνεργάτη της εμπιστοσύνης του που το μάτι του κόβει και μπορεί να δεί πιο καθαρά από τον ίδιο την εξέλιξη του παιχνιδιού. Κάτι τέτοιο ούτε τον υποβιβάζει ούτε είναι ντροπή. Ο πολύς Ομπράντοβιτς κορυφαίος και πολυνίκης προπονητής είχε πάντα δίπλα του και συμβουλευόταν και συζητούσε και άκουγε τον κατά πολύ νεότερο Ιτούδη, γιατί όχι ο Ελευθερόπουλος ένας προπονητής στα πρώτα βήματα του. Είναι δείγμα ωριμότητας μια τέτοια απόφαση.
Δεν είναι δυνατόν να μην έβλεπε κανείς ότι η αριστερή πτέρυγα της Βέροιας ταλαιπωρούσε αφάνταστα τον Κούρντι και δημιουργούσε συνεχείς ευκαιρίες κέρδιζε κόρνερ, είχε υποψία πέναλτι και τελικά από κει ξεκίνησε το γκολ.
Ο Ελευθερόπουλος δεν προστάτεψε την ομάδα ούτε τον Ντούνη που έχει μια αδυναμία στο μαρκάρισμα και είναι επιρρεπής στις κάρτες, αλλάζοντάς τον είτε με τον Κολοβό περνώντας δεξιά τον Αραβίδη που μαρκάρει καλύτερα είτε επειδή αυτός είχε ήδη κίτρινη με τον Οκόγιε που και μαρκάρει καλύτερα και θα μπορούσε να συμμετάσχει σε κάποιες αντεπιθέσεις. Αυτό το έβλεπαν όλοι και μόνο ο προπονητής μας δεν το είδε. Διοίκηση και προπονητής πρέπει να αναζητήσουν άμεσα ένα τέτοιο πρόσωπο που διαβάζει καλύτερα το παιχνίδι, ώστε να μην ξαναπαρουσιαστούν αυτές οι κραυγαλεες αδυναμίες στο κοουτσάρισμα. Είναι κρίμα η τόση δουλειά στην προπόνηση να πηγαίνει χαμένη από πράξεις ή παραλείψεις στο κοουτσάρισμα.
Και κάτι ακόμα. Όταν αγωνίζονται και ο Μενδρινός και ο Σάμαρης που αναμφισβήτητα έχουν θέση στην ενδεκάδα να δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες για το ρόλο που θα έχει ο καθένας ώστε να μην επικαλύπτει ο ένας τον άλλο και αυτό να γίνει σε όλες τις προπονήσεις για να ξεκαθαριστούν οι ρόλοι.

br fun_atic είπε...

@ recoba

Να δεχθώ ότι σε κάποιους τομείς ο Ελέ τα έχει πάει καλά.Να σου θυμίσω όμως ότι τις περισσότερες φορές που αντιμετώπισε χαμηλού κόστους προπονητή,απλ αυτούς που σμομπάρουμε στη νέα Σμύρνη , του πήραν και το πορτοφόλι. Για να σωθεί η χρονιά δεν χρειάζεται μόνο η συμπαθητική ανάπτυξη και η διάθεση αλλά οι ταπεινοί βαθμοί της ισοπαλίας όταν δεν μπορείς να νικήσεις και η διατήρηση αποτελεσμάτων που σε συμφέρουν.

zamis είπε...

Ειναι κατανοητο ο Ελευθεροπουλος να δηλωνει οτι ο Πανιωνιος ειναι οτι πιο ομορφο εχει ζησει στην επαγγελματικη του καριερα(...).
Ειναι ακατανοητο γιατι εμεις(οχι εμεις κι εμεις..)οι υπολοιποι πρεπει να νιωθουμε την αντιστοιχη ικανοποιηση.

br fun_atic είπε...

Ίσως γιατί το story αυτό πιάνει τόσο εντός Πανιωνίου όσο και στον τύπο.

Ο νέος άπειρος πλην ταλαντούχος προπονητής που συγκροτεί μια νεανική ομάδα από το πουθενά και κάνει την έκπληξη.

Στους Πανιώνιους αυτό πιάνει λόγω υποτιθέμενης Πανιώνιας διαφορετικότητας (τρομάρα μας...ο καφές σε όλες τις ομάδες το ίδιο προσβάλει αυτόν που τον τρώει) και στον τύπο διότι οι εφημερίδες δεν έχουν να ασχοληθούν με τίποτα. Όλες οι ομάδες είναι χάλια και ο Ολυμπιακός θα το πάρει αήττητος (χέστηκε η Φατμέ στο Γενί Τζαμί).Να λοιπόν μια ωραία ιστορία για να κάνεις παιχνίδι σε ραδιόφωνα, τηλεοράσεις και εφημερίδες...

Από κάτι τέτοια όμως ηρωικά κινδυνεύουμε να χάσουμε τον στόχο. Ο στόχος είναιη παραμονή.Όσο πιο γρήγορα, τόσο το καλύτερο.

br fun_atic είπε...

Για να είμαστε δίκαιοι. Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα διαβεβαιώνουν ότι ο Φερέρα ήταν απίστευτος σε θέματα αάλυσης, τακτικής κ.λ.π Από την άλλη ΟΛΟΙ μας γνωρίζουμε ότι ο άνθρωπος στον παγκο κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου. Στον Φερέρα βέβαια δεν χαρίστηκε κανείς (συμπεριλαμβανομένων και των μπλογκ). Γιούχα, συνθήματα και λευκά μαντήλια.Κι ας παίξαμε για ένα μικρό έστω διάστημα και καλή μπάλα.

Ο Ελευθερόπουλος χαίρει ασυλίας. Καλό για το κλίμα της ομάδας, αντιληπτό καθώς δεν υπάρχουν τα χρήματα να αντικατασταθεί αλλά σίγουρα άδικο σε σχέση με αντίστοιχες άλλες περιπτώσεις. Ξέρω ότι οι άλλοι προπονητές δεν αντιμετώπιζαν τα ροβλήματα του Ελευθερόπουλου. Ας παραδεχτούμε όμως ότι κάποια από αυτά τα δημιούργησε ο ίδιος...

IWN1998 είπε...

Τα δημιούργησε ο ίδιος ή τον ανάγκασαν να τα αποδεχτεί; Για το μόνο πρόβλημα που είμαι σίγουρος ότι δημιουργεί ο ίδιος είναι αυτό του κοουτσαρίσματος κατά τη διάρκεια του αγώνα. Για τα άλλα έχω πολλούς ενδοιασμούς. Άντε ίσως και κάποιες προτιμήσεις στυλ Γιαννακόπουλου για ένα διάστημα και τώρα που δεν παίρνει καμιά ευκαιρία ο Ανέστης ή προτιμήσεις να φέρει δανεικό το Διαμαντάκο και να στείλει το Σταυροθανασόπουλο. Για κάτι άλλα με Σιδεράκηδες και Όμους, εδώ και καιρό έχω ιδιαίτερες αμφιβολίες για τη συμβολή του ή την αποδοχή του.

br fun_atic είπε...

Τον Στόρε (που κανένας δεν τον στήριξε) δεν τον κατηγορούσαμε ότι αποδέχθηκε χωρίς να εναντιωθεί τις επιλογές άλλων; Δεν θεωρήθηκε συνυπεύθυνος εκ του λόγου αυτού;

Μεταξύ μας ο Στόρε βρέθηκε σε χειρότερες συνθήκες, διότι το έμψυχο υλικό που είχε ήταν πολύ κατώτερο των απαιτήσεων της κατγορίας εκείνης της εποχής. Αντίθετα ο σημερινός Πανιώνιος (με τα πολλά του οικονομικά προβλήματα) ευτύχισε να δει ολόκληρη της αμυντική του γραμμή, τον Ρόβα και τον Μενδρινό να αποδίδουν σε ολύ υψηλότερο επίπεδο από τις απαιτήσεις της κατηγορίας (όπως αυτή την είδαμε στον πρώτγο γύρο).

Δεν θα ήταν υπερβολή λοιπόν να πούμε ότι ο Στάρε (που ήταν προπονητής με επιτυχίες στο βιογραφικό του) είχε πρακτικά δυσκολότερο έργο.

Ακόμη κι ο Λεμονής για να σώσει την παρτίδα χρειάστηκε τον Μήτρογλου στα ντουζένια του...

Κακά τα ψέμματα. Σε πολλές περιπτώσεις οι παίκτες κάνουν μάγκα τον προπονητή. Βέβαια πρέπει κι εκείνος να συνεισφέρει στο καλό αποτέλεσμα από τον πάγκο.

zamis είπε...

Μεχρι πριν 2 μηνες εμφανιζε ενα ψυχωμενο συνολο,μιγμα εμπειρων και πιτσιρικαδων τους οποιους βρηκε στην ομαδα ,που εβγαζε καποια καλα στοιχεια και που ειχε και καποιες χτυπητες αδυναμιες.
Η ομαδα αυτη αποψιλωθηκε και αποσυντονιστηκε,δεν ξερω σε ποιον βαθμο ειναι δικη του η ευθυνη και σε ποιον της διοικησης.
Το κουτσαρισμα ηταν και ειναι το αδυνατο σημειο του.
Εχουμε λοιπον εναν προπονητη που μαθαινει στου κασιδη το κεφαλι.
Μπορει να ειναι εργατικος(αληθεια,οι αλλοι ειναι τεμπεληδες?),μπορει να ειναι φτηνος η ακομα και να τσονταρει για να ικανοποιησει τις φιλοδοξιες του για μια μεγαλυτερη καριερα-οπως ακριβως προτρεπει και τους ποδοσφαιριστες μας.
Αυτα μπορει να ικανοποιουν τα logistics της εταιριας,οχι ομως το μεγεθος του συλλογου.
Σε καθε περιπτωση,ας ειμαστε ειλικρινεις και ας τον δεχτουμε εξ'αναγκης κι οχι γιατι ειναι κατι ιδιαιτερο οπως θελουν να τον παρουσιαζουν.

IWN1998 είπε...

Από την ομάδα που είχε, έχασε βασικά όπλα. Όλη την άμυνα και τον σούπερ για τα δεδομένα του φετινού πρωταθλήματος Ρόβα. Επίσης ο Λαμπρόπουλος ήταν κάτι παραπάνω από ένας αμυντικός παίκτης αφού σκόραρε και τροφοδοτούσε.
Αυτά είναι σημαντικά πλήγματα για μια ομάδα χωρίς βάθος στο ρόστερ.
Και γίνονται σημαντικότερα όταν έχεις παίκτες στην ομάδα σου όπως ήταν ο Όμο, που δεν μπορείς καν να χρησιμοποιήσεις. Επίσης στο ρόστερ υπάρχουν νέοι παίκτες (όχι κυρίως από τη δική μας Κ20) που απλά πιάνουν θέση στο ρόστερ χωρίς να μπορούν να προσφέρουν σε πρωτάθλημα αυτής της κατηγορίας ή που τραυματίστηκαν με το που ήρθαν στην ομάδα το καλοκαίρι. η δυναμική λοπόν είναι φθίνουσα σε τέτοιο βαθμό που πιθανόν η παρεμβάσεις του προπονητή δεν μπορούν να δώσουν ικανοποιητικές λύσεις αν όχι τώρα ίσως πολύ σύντομα.

br fun_atic είπε...

Θα μπορούσα να κατανοήσω την κατάσταση αν χάσαμε παίκτες επειδή τους πουλούσαμε.Εμείς και χάνουμε παίκτες και λεφτά δεν βγάζουμε...

br fun_atic είπε...

Η αυτόματη διόρθωση λέξεων με έχει καταστρέψει ...

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/628527

ε ρε γλέντια...

zamis είπε...

Γενικος ξεσηκωμος στα φιδια απο παικτες και οπαδους,διαβαζω.Θα χρειαστει πολυ τσαμπουκας.

Griniaris είπε...

@panthiras83
Χρόνια σου πολλά.Να είσαι πάντα καλά και μη χάσεις ποτέ αυτή την ...εμπάθεια.