Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα


Η αλήθεια είναι ότι αντιμετώπισα ένα δίλημμα από πια όψη να δω τον αγώνα .Παρ’όλα όμως τα «τσιγκλίσματα» κάποιων θα προτιμήσω να γράψω απλώς και μόνο γεγονότα.
Γεγονός λοιπόν πρώτο και μεγαλύτερο, τρεις υπερπολύτιμοι πόντοι. Κυριολεκτικά το τρίλεπτο 76-79 ήταν αυτό που λέμε από την κόλαση στον παράδεισο. Απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Λεβαδειακού και αμέσως μετά ένα γκολ δώρο. Από την αρχή του αγώνα ήταν προφανές  ότι  ο Λεβαδειακός ήταν σαφώς καλύτερη ομάδα. Ευτυχώς όμως για τον Πανιώνιο, ο Αραβίδης κατά πρώτο λόγο αλλά και οι Σάμαρης, Παναγιωτούδης και Καμπάνταης κατά δεύτερο, ποτέ δεν το πίστεψαν. Να σταθώ λίγο και στον Καμπάνταη ο οποίος κυριολεκτικά έφαγε πολύ ξύλο και πάλεψε μόνος του όσο μπορούσε. Αν κερδίσαμε το οφείλουμε αποκλειστικά σε αυτούς και στις ηρωικές προσπάθειές τους.
Για μία ακόμη φορά, όσο κι αν χειροκροτήθηκε στο τέλος, ο Ελευθερόπουλος για μένα δεν είχε καμμία συμμετοχή. Όλοι ευχαριστούσαν  την «τύχη» του τραυματισμού του Ανδράλα (μακάρι να είναι καλά το παιδί). Μπράβο στον Παναγιωτούδη που άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Έδεσε το κέντρο, απελευθέρωσε το Σάμαρη ώστε να μπορεί να κάνει παιχνίδι, έκοβε όποτε χρειαζόταν. Την αλλαγή του Μενδρινού ειλικρινά δεν την κατάλαβε κανείς. Εξαφανίστηκε κάπου εκεί στα δεξιά, δεν μπήκε ποτέ στον αγώνα με αποτέλεσμα να χάσει την τεράστια ευκαιρία να τελειώσει τον αγώνα. Η ομάδα για μια ακόμη φορά δεν μπορούσε να αλλάξει τρίτη πάσα. Ευτυχώς τουλάχιστον η παραμονή πλησιάζει, ας μην επαναπαυθούμε.
Τα αγωνιστικά προβλήματα παραμένουν. Είναι προφανές ότι κάποιοι παίκτες χρειάζονται παιχνίδια στα πόδια τους. Επιτέλους δώστε ευκαιρίες. Ο Σάμαρης αγώνα με αγώνα γίνεται καλύτερος, σήμερα ήταν ο Παναγιωτούδης, αύριο μπορεί να είναι ο Κοντοχρήστος. Πραγματικά κανείς δεν περισσεύει.  Τέλος απαράδεκτη η εικόνα των άδειων εξεδρών σε ένα τέτοιο αγώνα. Λυπάμαι αν πράγματι είμαστε μόνο τόσοι… 
by Griniaris

29 σχόλια:

Katrinos είπε...

Ρε συ Γκρίν το δεύτερο γκολ μας ποιος το έβαλε γιατι δεν το πρόσεξα....

br fun_atic είπε...

Σιδεροκέφαλος!!!

και καλή ακρόαση

http://www.youtube.com/watch?v=VeCXc7chA7M&playnext=1&list=PLDDE1174220ACB994&feature=results_video

Griniaris είπε...

Πόσο μικροπρεπείς είστε; Πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε;

Griniaris είπε...

Εγώ φταίω ρε,που δεν έβαλα τον τίτλο που έπρεπε να σου κάνω το μπλογκ καλοκαιρινό...

Katrinos είπε...

Να μη ξεχάσω το ΧΛΙΑΡΟΤΑΤΟ χειροκρότημα κάποιων σήμερα

Katrinos είπε...

Καλά ποτέ δεν είναι αργά , έστω κ ως υποσημείωση , ως απάντηση σε μια ψυχή ..,,

takis είπε...

νταξει ο ελευθεροπουλος δεν εχει παιξει ρολο στη σημερινη νικη? δηλαδη την πηραν οι παικτες? απεναντι σε μια πολυ καλυτερη ομαδα δεν μπορει κατι θα χει κανει ο κακομοιρος προπονητης, εστω και ελαχιστο. αν ειχε κανει θα χαναμε 45 ευκαιριες, θα βαζαμε 5 γκολ κτλ κτλ

Griniaris είπε...

Προφανώς takis,γιατί τόσες μέρες διαβάζουμε δηλώσεις των προπονητών όπου οι ευθύνες για τις ήττες επιρρίπτονται στα ατομικά λάθη των παικτών.Γιατί η νίκη θα πρέπει να πιστωθεί στους προπονητές έστω και στο ελάχιστο;

takis είπε...

τοτε να παιζουμε χωρις προπονητη οχι με αλλον προπονητη αμα ειναι φιλε μου

takis είπε...

o ελευθεροπουλος δηλαδη κραζει παικτες? ο ελευθεροπουλος ολο λεει αξιζουν στα παιδια τα καλυτερα, οτι δουλευουν και τετοια. μαλλον υπαρχει διαφορετικη αναγνωση. εγω απλα δεν δεχομαι οτι δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μεριδιο. πειτε εχει ελαχιστο αντε αλλα κανενα?

br fun_atic είπε...

Εσύ φίλε takis που σε αντίθεση με ´μένα είδες το παιχνίδι ποδιά θεωρείς ότι ήταν η συνεισφορά του προπονητή στη νίκη;

Katrinos είπε...

http://www.sportdog.gr/article/151248/kerdiste-kai-panionio

Κατάλαβες , βγάζουν γλώσσα κ οι κωλόγεροι της Κούλας

ραζιελ79 είπε...

κατα τη γνωμη μου η μονη συμμετοχη του ελευθεροπουλου στη νικη εγγειται στην αλλαγη του συστηματος σε 4-2-3-1.κατα τα αλλα σημερα η τυχη μας ευνοησε και πηραμε τη νικη.Πρωτα απο ολα ευτυχως μπαινει ο παναγιωτουδης απο το 6 και παιζει σιγουρα πολυ καλυτερα απο το προσδωκομενο του ανδραλα δινωντας σιγουρια στην αμυνα του κεντρου.δευτερον στο γκολ του φανουρη ο κυριακιδης χανει τη μπαλα χωρις πιεση μαλιστα και σε μια φαση που προηγηθηκε το ανεπαναληπτο τετ ατετ του ροτζεριο.τελος υπαρχει και μια λεπτομερεια που δεν ξερω αν μπορει να θεωρηθει τυχη και ειναι η η εισοδος του μενδρινου οχι στη θεση του φανουρη που ισως και να περιμεναμε(εγω ημουν σιγουρος)αλλα του ντουνη,με αποτελεσμα να παραμεινει μεσα ο αρχηγος και να σκοραρει.
επειδη ομως δενμπορουμε να τα αφηνουμε ολα στην τυχη δεν μπορουμε να παραβλεψουμε και τον παραπανω ζηλο που επεδειξαν σημερα οι παιχτες μας (απορροια και οι 7 κιτρινες τραβηγμενες βεβαια)αλλα και τα αμυντικα μπλακ αουτ που απεφεραν και το γκολ της ισοφαρισης.
η σημερινη νικη δινει ψυχολογικη αναταση η οποια θα μας χρειαστει και στον επομενο αγωνα οπου ενα θετικο αποτελεσμα πιστευω θα μας δωσει την αυτοπεπειθηση για τα επομενα εντος εδρας ματς που θα μας εξασφαλησουν την παραμονη.
οσο για τον ελε επειτελους αρχισε να εγκαταλειπει εμμονες (αλλαγη συστηματος,κατοχη μπαλας και πρεσσινγκ οταν ειμαστε μπροστα στο σκορ ακομα και στα τελευταια 10 λεπτα)με αποτελεσμα να του ξαναχαμογελαει η τυχη.μην ξεχναμε αλλωστε οτι για να σου χαμογελασει και αυτη πρεπει να την κυνηγησεις ακομα και να την εκβιασεις.

br fun_atic είπε...

Κι αυτά πάντως καλά ακούγονται για αρχή.

Endys είπε...

Τα σχόλιά μου τα έκανα στο προηγούμενο ποστ, αφού λανθασμένα θεώρησα ότι ο Γκρινιάρης δεν ήθελε να παραδεχτεί τη μαγεία του γητευτή της μπάλας και ως εκ τούτου δεν θα έγραφε για τον αγώνα.

Διαφωνώ στην κριτική του για τον Ελε.
Βοήθησε πάρα πολύ στην προετοιμασία και το στήσιμο της ομάδας, αλλά και τη νοοτροποία που είχε.
Έκανε αλλαγές και έδειξε κι αυτός βελτιωμέμος στο γενικότερο κλίμα της ομάδας.

antonis είπε...

Λίγο respect στόν ΕΛΕ δεν βλάπτει,λάθη κάνει αλλά το τόπι το ξέρει,και σημαντικό για ενα προπονητή, είναι να βγάζει παίκτες, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΥΝΗΣ είναι 4 παίκτες που αναδείχθηκαν σε 1 γύρο,άσχετα αν χάσαμε τον ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ και τραυματίστηκε ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ.
Παλεύει με ενα ρόσερ της πλάκας,και θα σωθούμε πανυγηρικά, ενω όλοι μας είχαν τελειωμένους πρίν αρχίσει το πρωτάθλημα.
Η εμπάθεια πρέπει να έχει και τα όρια της, η μήπως να διώξουμε τον ΕΛΕ και να πάρουμε τον ΜΑΝΤΖΙΟ?
Αλήθεια ο ΑΚΗΣ προλαβένει να ρίξει 2 ομάδες σε μία σαιζόν?

EndyS είπε...

Οπως πολυ σωστα γραφεις φιλε Αντωνη "Η εμπάθεια πρέπει να έχει και τα όρια της".
Ο Μαντζιος παλευει μακραν με το χειροτερο ροστερ της κατηγοριας.

Katrinos είπε...

Καλά χαλάρωστε λίγο με τα περί ανάδειξης αυτών των παικτών γιατι υπάρχουν κ οι ομάδες U17 κ U21 κ η δουλειά στο Απήλιον πριν τους πιάσει στα χεράκια του ο Ελέ

antonis είπε...

Δέν ξέρω τη δουλεία γίνεται στίς ακαδημίες,αλλά το καλοκαίρι τον Λαμπρόπουλο , τον Σπυρόπουλο και τον Ντούνη, δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους.
Μήν είστε τόσο μικρόψυχοι,η κριτική πρέπει να γίνεται ανάλογα με το ρόστερ, που σου παρέχουν.Ο ΕΛΕ παλέυει με ενα ρόστερ της πλάκας και απο αυτο το ρόστερ θα μας αφήσει κάποιους παίκτες παρακαταθήκη.

antonis είπε...

Οσο για τον ΜΑΝΤΖΙΟ,ναι παλεύει με ίσως το χείροτερο ρόστερ της κατηγορίας, αλλά ο ΠΑΝΙΏΝΙΟΣ με τι παλεύει?
Μήπως έχουμε τον ΤΖΙΜΠΟΥΡ τον ΡΕΚΟΜΠΑ η τον ΕΣΤΟΓΙΑΝΟΦ και δεν το ξέρω?
Η διαφορά είναι στον προπονητή εμείς είμαστε 6 και η Κέρκυρα είναι με το ενα πόδι στη Β.


EndyS είπε...

Μενδρινο, Σαμαρη, Ροβα, Ροκα, Αραβιδη, Φανουρη δεν εχει η Κερκυρα. Δεν χρειαζεσαι φετος Ρεκομπα κι Εστογιανοφ για να σωθεις.

Griniaris είπε...

Δεν έχω καταλάβει.Για ποιά ρόστερ μιλάμε; Του Άρη,της Αεκ,του ΟΦΗ,του Πλατανιά,της Βέρροιας κλπ;Έχουν αυτοί καλύτερο ρόστερ απο το δικό μας;Και επιμένω,προπονητής ο οποίος δεν αναλαμβάνει το ελάχιστο της ευθύνης στις ήττες,δεν δικαιούται και το ελάχιστο στις νίκες.Δικαίωμα του καθενός να ορίζει την αξία κάποιου με τα δικά του κριτήρια...

Griniaris είπε...

Endys και λοιπά καθίκια,
πολύ σύντομα θα διαβάσετε κείμενο για Φανούρη που θα κλείσει πολλά στόματα...

zamis είπε...

Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια για το παθος τους..
Ο Σαμαρης ξεχωριζει σαν την μυγα μες στο γαλα.
Πιστευω οτι το ιδιο θα συνεβαινε και με τον Κολοβο αν επαιζε και σημερα χρειαζοταν για να κρατησει μπαλα οπως και ο Μενδρινος,στον αξονα βεβαια κι οχι στη θεση του Ντουνη.

Πραγματικο decadance η εξεδρα,ειδικα για ενα ματς ''τελικο''.Δεν μπορει να φταιει μονο η κριση και ο καιρος,ετσι δεν ειναι?

Ron Barceló είπε...

Το σωστό παστέλι το κρατάει για το κοτέτσι ο Φανούρης.

Παρτην σωτηρία απάνω σου αγόρι μου..

Να δω τα μούτρα σας μετά από την ίδρυση του πρώτου F.F.C [FanurFanClub].

Ron Barceló είπε...

Επίσης, ακόμα δεν τελείωσε τίποτα.
Η σωτηρία απέχει 4 βαθμούς μακριά.

EndyS είπε...

@ Argy
Δηλωνω από τωρα συμμετοχη στο κλαμπ!!!!
Η σωτηρια θα ελεγα οτι ειναι 6 βαθμους για σιγουρια.
@ Griniaris
Θα ερθει η στιγμη που θα υποκλιθεις στο μεγαλειο του.

br fun_atic είπε...

Κι όμως ήρθε!!!

IWN1998 είπε...

@antonis. Έχει και άλλους δίπλα του ο Ελέ και τώρα και στην προετοιμασία. Τον Λαμπρόπουλο τον βρήκε ο Ελέ από τον Εθνικό Αστέρα ή κάποιος άλλος άραγε τον έφερε;
Νομίζω χρειάζεται προς όλες τις κατευθύνσεις της κριτικής μέτρο και σύνεση. Και προς όλες τις κατευθύνσεις θεωρώ ότι ο μηδενισμός της προσφοράς πρέπει να αποφεύγεται αλλά και η υπερβολή της προσφοράς επίσης.
Κατά τ' άλλα ας ευχαριστηθούμε τουλάχιστον το ότι η τύχη μας κτύπησε ξανά την πόρτα όπως στον Α Γύρο γιατί έχοντας χάσει τόσα 2-1, μας χρειαζόταν και στο σπορ αυτό ... παίζει και η τύχη.
Εγώ στον Ελέ πάντως πιστώνω απερίφραστα το ότι έφερε τον Παναγιωτούδη από τον ΠΑΟΚ γιατί έχει καλά στοιχεία και μπορεί κάτι να δώσει όπως το έκανε χθες. Καλή σέντρα και καλό σουτ έχει, έχει και ποδοσφαιρικό μυαλό.