Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Κερκυραϊκό μπουρδέτο


Δύσκολο να μιλήσει κανείς για το σημερινό παιχνίδι. Ο Πανιώνιος παρατάχθηκε στο παιχνίδι της χρονιάς με πραγματικά πολλές και μεγάλες απουσίες. Αντιμέτωπο είχε τον κακό αγωνιστικό χώρο και την Κέρκυρα που έπαιζε το τελευταίο της χαρτί. Ακόμη κι έτσι όμως δείχναμε ικανοί να φύγουμε με τη νίκη από το νησί των Φαιάκων υπό την προϋπόθεση ότι θα πετυχαίναμε τουλάχιστον ένα γκολ και θα διαχειριζόμασταν καλά τον χρόνο και το έμψυχο υλικό μας. Το σκορ άνοιξε νωρίς από τον Κολοβό, ο οποίος είχε και άλλες ευκαιρίες να σκοράρει. Γενικά η ομάδα έδειχνε στο πρώτο ημίχρονο φρέσκια και ικανή να κρατήσει τη νίκη και να εξασφαλίσει την παραμονή.

Κάποιος στη θέση του κου Ελευθερόπουλου αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος, σίγουρα όμως με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου θα φρόντιζε να γυρίσει την ομάδα σε ένα πιο αμυντικό σχήμα. Θα έκλεινε τους χώρους και θα έβαζε στο παιχνίδι πιο αμυντικογενείς παίκτες. Ότι περίπου έκανε ο Λίνεν στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ. Από την αρχή της χρονιάς παίζουμε τόσο ανοιχτά και επιθετικά, λες και φοβόμαστε μη μας συλλάβει η αστυνομία ποδοσφαιρικού θεάματος. Λες και έχουμε την επιθετική γραμμή φωτιά (και άμυνα για σεμινάρια). Όταν όμως παίζεις τόσο ανοιχτά κόντρα στην ομάδα που παίζει το τελευταίο της χαρτί στην κατηγορία, όταν βγάζεις από το παιχνίδι τον Ρόκα και βάζεις στη θέση του τον Οκόγιε, η άμεση συνέπεια είναι να χάσεις το κέντρο και μαζί με αυτό το παιχνίδι. Παίκτες μετατοπίστηκαν εσωτερικά σε θέσεις που τους είναι άγνωστες και αποδεδειγμένα δεν είναι καλοί, ακολούθησαν άλλες δύο αλλαγές που έκαναν τα πράγματα χειρότερα και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, ουσιαστικά χωρίς ντουφεκιά. Ήττα και το φάσμα του υποβιβασμού είναι πλέον ανοιχτό. Είναι τραγικό αλλά η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος έχει πάρει από εμάς έξι ολόκληρους βαθμούς σκοράροντας μάλιστα τρία τέρματα, από τη στιγμή που κατά μέσο όρο σκοράρει ένα κάθε 17 τελικές...Πολύ βαρύ.

Ο κος Ελευθερόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του. Προσωπικά θεωρούσα ότι η αλλαγή προπονητή έπρεπε να είχε γίνει πολύ νωρίτερα, όταν υπήρχε βατό πρόγραμμα μπροστά μας και δυνατότητα να αλλάξουν κάποια λάθη. Αυτή τη στιγμή, όποιος αναλάβει θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις ισχυρότερες ομάδες του πρωταθλήματος έχοντας μια ομάδα με χαμηλή ψυχολογία και τεράστια αγωνιστικά προβλήματα.Με λίγα λόγια δύσκολα βρίσκεις κορόιδο και μάλιστα έντιμο.

Αν έπρεπε να διαλέξω εγώ ο ίδιος προπονητή θα έφερνα εδώ και τώρα τον Μάντζιο, διότι γνωρίζει την ομάδα, μπορεί να κερδίσει βαθμούς και επειδή δεν αμφιβάλλω για την εντιμότητά του, που είναι ιδιαίτερα σημαντική ιδίως στο τέλος του πρωταθλήματος...

Από την άλλη όμως οφείλω να λάβω πολύ σοβαρά υπόψιν το αίτημα των παικτών για παραμονή του Ελευθερόπουλου, εφόσον είναι αληθινό και ομόφωνο.

Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι με τον Πανθρακικό είναι ζωής ή θανάτου. Αν κερδίσουμε έχουμε σημαντικές ελπίδες να πετύχουμε μια αγχωτική παραμονή. Ήττα μπορεί να σημαίνει υποβιβασμό. Με λίγα λόγια χρειάζεται μια πολύ σοβαρή απόφαση εδώ και τώρα.

63 σχόλια:

Endys είπε...

Δεν θα έλεγα το σημερινό κοουτσάρισμα κακό, αντίθετα μου άρεσε που η ομάδα κυνηγησε τη νίκη. Σε αυτή τη λογική δεν βρίσκω λάθος τις αλλαγές.

Επίσης δεν θεωρώ τελικό το παιχνίδι της Κυριακής. Έρχονται στην έδρα μας μετά από τον Πανθρακικό ομάδες που έχουμε καλή παράδοση όπως ο Αστέρας, ομάδες στα μέτρα μας όπως η Ξάνθη και ο Ατρόμητος που δεν είναι δα κι ανίκητος.
Το μόνο που χρειάζεται η ομάδα για να σωθεί είναι ψυχολογια κι ενα καλό αποτέλεσμα. Μετά όλα θα πάνε καλά.

br fun_atic είπε...

Βγάζει το καλύτερο αμυντικό του χαφ ενώ η Κέρκυρα πιέζει για να βάλει τον Οκόγιε; Γυρνάει τον Γουνδουάκη αριστερά για να τον βγάλει αργότερα και να βάλει τον Μενδρινό;

Δυστυχώς έχουμε μαλώσει και με την προιστορία. Τα τελευταία παιχνίδια με ΠΑΣ και Κέρκυρα το αποδεικνύουν.

Μακάρι Ατρόμητος και Αστέρας να μην είναι ανίκητοι, αντικειμενικά όμως είναι πολύ καλύτερες ομάδες και ειδικά ο Ατρόμητος πολύ θα το χαρεί να μας παστελώσει και να ανταποδώσει τον υποβιβασμό

http://www.panionianea.gr/2013/02/blog-post_6158.html

zamis είπε...

Μα ο Μαντζιος δεν ενστερνιζεται την φιλοσοφια κοσμου και διοικησης,remenber?

br fun_atic είπε...

Το πρόβλημα δεν είναι ότι παίζει επιθετικά. Το πρόβλημα είναι ότι παίζει επιθετικά όταν δεν πρέπει.

Λόγω τιμής θα προτιμούσα τρεις βαθμούς και να άκουγα ότι παίξαμε καταστροφικά από το να ψάχνω ποιόν και πότε θα κερδίσω.

zamis είπε...

Eξακολουθω να πιστευω οτι ειμαστε σωσμενοι.
Αλλου ειναι τα θεματα.

br fun_atic είπε...

@zamis

και εξαργυρώνει τις επιτυχίες του. Άρα αν δεν μεταπείσουν τον Ελέ, μάλλον θα δούμε στον πάγκο τον Παναγόπουλο...

Πούστη Κοέλιο με τις μαλακίες σου...

Endys είπε...

@ BR
Για να παίξεις ταμπούρι και να κλέψεις βαθμό ή βαθμούς, όπως πολλές φορές έχεις πει, προϋποθέτει να έχεις την κατάλληλη ομάδα. Δυστυχώς εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε, αφού η άμυνά μας είναι άπειρη και δεν θα αντέξει στην μεγάλη πίεση που θα έχει το ταμπούρι. Θυμήσου ότι όποτε γυρίσαμε πίσω όταν προηγηθήκαμε, σχεδόν πάντα φάγαμε γκολ.
Επομένως σωστά παίζει επιθετικά, αφού όταν έχεις την κατοχή δεν δέχεσαι μεγάλη πίεση.

br fun_atic είπε...

Θα μπορούσα να το καταλάβω αυτό, αν διαθέταμε την κατάλληλη επίθεση. Θα καθήλωνε τον αντίπαλο κι ακόμη κι αν δεν σκοράραμε θα κερδίζαμε χρόνο.

Πολύ φοβάμαι όμως ότι αυτό δεν έγινε. Κατά τη γνώμη μου η αλλαγή του Ρόκα ήταν πολύ λανθασμένη και οδήγησε σε μια σειρά κακών εσωτερικών επιλογών.

Να μην ξεχνάμε ότι στο παιχνίδι η Κέρκυρα έχασε τουλάχιστον τρείς πολύ μεγάλες ευκαιρίες και θα μπορούσε να καθαρίσει εύκολα το παιχνίδι, αν δεν ήταν τόσο απελπιστικά άστοχη. Δεν ξέρω αν το πλάνο ήταν να παίξουμε επιθετικά για να τπυς στριμώξουμε, πρακτικά δεν το είδα... Και δεν ήταν η πρώτη φορά.

zamis είπε...

Μα ο Παναγοπουλος συμπεριφερεται-βαση των στανταρ δηλωσεων του πριν απο καθε αγωνα,εγω δεν ξερω αλλο β προπονητη να εχει τετοιο στατους-ως περιπου α ετσι κι αλλιως.

Κατι ασχετο,που μουρθε οπως γυροφερνα προηγουμενως σε κατι μπλογκς του δικου μου επαγγελματικου χωρου.
Καθολου δεν πειραζει να σου τα χωνουν.Μονο οι στρατευμενοι και οι αταλαντοι ενοχλουνται.

ραζιελ79 είπε...

br funatic εχω συμφωνησει μαζι σου στο παρελθον οτι η ομαδα θα επρεπε να εχει πιο αμυντικογενη συμπεριφορα αλλα δυστυχως η αποδοση των τερματοφυλακων μας διαψευδει.μετα κι απο τη σημερινη γκελα του γιαννακοπουλου(αντεδρασε αμεσα μεν στο φαουλ του Λεον αλλα αποκρουσε λανθασμενα δε,λογω απειριας)δε πιστευω οτι μπορουμε να παρουμε ματς σκοραροντας ενα γκολ.
χρησιμοποιοντας ετσι λοιπον απο την αρχη της χρονιας μανιωδος αυτους τους 2 ομολογουμενως απειρους τερματοφυλακες κινδυνευουμε και να πεσουμε αλλα και να καψουμε αυτα τα 2 παιδια που εχουν πλουσια προσοντα αλλα και μηδενικη εμπειρια απο παιχνιδια ζωης και θανατου.και πως να το κανουμε ουτε και εμπειρη οπισθοφυλακη εχουμε για να στηριξουμε ενα απειρο παιδι κατω απο τα δοκαρια.
οποτε παλι καταληγουμε στο γεγονος των λαθος επιλογων σε παιχτες σε θεση κλειδι,οι οποιες βαρυνουν πρωτα τον ελε και μετα τη διοικηση.
αντε και εκανε το λαθος να παροπλισει τον Σιδερακη που μπορει να μην ειναι ο πλεον εμπειρος πορτιερο αλλα τουλαχιστον απο περσι ειχε μπει σε εναν ρυθμο και στο τελοσπαντων πιο εμπειρος απο τους αλλους 2 ειναι.αφου καταπιαμε αυτην την κατασταση μας δινεται η ευκαιρια(ατυχως βεβαια)μετα τη φυγη του ροβα να αποκτησουμε εναν παιχτη ανω τον 24 που κατα τη γνωμη μου ειναι εναν τερματοφυλακα εμπειρο βεβαια,και αντ'αυτου ανανεωνουμε τον κουλουχερη και στο καπακι κανουμε μεταγγραφη και αλλα 3 σεντερ μπακ.....που ειναι η λογικη ειλικρινα δε ξερω.εν κατακλειδη η ομαδα σκοραροντας κατα μεσα ορο ενα και κατι γκολ ανα παιχνιδι με εναν σοβαρο τερματοφυλακα θα σωζομασταν περπατωντας.

Katrinos είπε...

Είναι φυσιολογικό να θέλει να ξεκουράζει το Ρόκα μετά τα απανωτά παιχνίδια που εχει παίξει. Επίσης πρέπει να λάβουμε σοβαρά κ την απειρία του παίχτη σε σχέση με το υπόλοιπο ρόστερ, την ώρα μάλιστα ποτέ έπρεπε να κυνηγήσουμε το γκολ μιας κ δεν είμασταν ικανοποιημένοι απο το ποταπό βαθμό της ισοπαλίας .

Τέλος να σχολιάσω μια ανάρτηση ενός καλού φίλου στο Facebook . Καλά μου φίλε , οι κανόνες του παιχνιδιού ήταν γνωστοί κ σαφείς πολυ πριν αναλάβετε . Απο τη στιγμή που αποφασίσατε να μπείτε στο παιχνίδι , υπογραψατε κ την αποδοχή αυτών των κανόνων ; Μη κατηγορείτε λοιπόν ούτε το παιχνίδι ούτε τους κανόνες τώρα που εσφιξαν τα γάλατα. Αν δεν μπορούμε να παίξουμε το παιχνίδι η να κατανοήσουμε τους κανόνες κατεναινουμε απο τη γαλερα κ αφήνουμε κάποιον άλλον να τραβήξει κουπί . Με αγάπη κ εκτίμηση

Katrinos είπε...

ΥΓ
Γ@μω την αυτόματη διόρθωση Με εχει τσακίσει.

zamis είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=eN5bwMoMDZo

EndyS είπε...

Αδερφια δεν ειναι ωρα για γκρινια και πικρια. Ειναι ωρα για υποστηριξη και βοηθεια.
Λαθη εχουν γινει πολλα, θα ηταν αδικο ομως να μην αναγνωρισουμε και αρκετα καλα που εχουν γινει.
Δεν πιστευω οτι πρεπει να φυγει ο Ελε. Μπορει να μην τον θεωρω ακομα κανονικο προπονητη, να τσαντιζομαι από τις εμμονες του (καποιος να του πει οτι το 72 που γραφει στον φακελο του Μενδρινου ειναι η ημερομηνια γεννησης και όχι το λεπτο που πρεπει να μπει η' να γινει αλλαγη), ομως δεν μπορω να παραβλεψω οτι εκανε το πιο σημαντικο:
εδωσε οραμα στους παικτες και τους εκανε να τα δινουν ολα απληρωτοι, εκανε καποιους να πιστεψουν στις δυναμεις τους, κρατησε τα αποδυτηρια και τελικα εκανε μια ομαδα να δινει το 110%.

Για καποιους μπορει τα παραπανω να ειναι λεπτομερειες μικρης σημασιας. Για εμενα ειναι θεμελιωδη και από τα πιο δυσκολα να γινουν. Τα υπολοιπα ειναι θεμα εμπειριας και υποστηριξης. Ο Ελε εχει τα χαρακτηριστικα αυτα που μπορουν να τον κανουν καλο προπονητη. Με ενοχλει που κανει το "αγροτικο του" στον Ιστορικο, αφου μας μικραινει ως ομαδα, αλλα εδω που φτασαμε θα πρεπει να τελειωσουμε την σεζον μαζι.

John - Singapore είπε...

Το να παίζεις επιθετικό ποδόσφαιρο από επιλογή είναι στο μυαλο μου θεάρεστο. Αν τελικά παραμείνουμε στην κατηγορία που νομίζω ότι θα το πετύχουμε, αυτοί οι παίκτες θα έχουν μάθει να παίζουν σωστή μπάλα και αυτό το εξαργυρωνεις στο μέλλον στο πολλαπλάσιο. Του χρόνου αυτή η ομάδα θα είναι ρονταρισμενη αλλιώς και με έξυπνες προσθήκες θα παει μια χαρά αρκεί να μην διαλύσει ούτε από φυγή παικτών ούτε και φιλοσοφίας προπονητή. Στις πρώτες 9 αγωνιστικές κάτι από φάρδος κάτι από νεανικό ενθουσιασμό αυτό το ποδόσφαιρο μας έδωσε αποτελέσματα απέναντι σε ομάδες με συντηρητικούς προσανατολισμούς που κοιταζαν να μην φάνε πολλά καθώς ακόμα χτίζανε ομάδα με βλέμμα στο δεύτερο γύρο. Εμείς φτάσαμε στο peak σε λάθος στιγμή και αυτό είναι για πολλούς απειρία διαχείρισης δυναμικού. Αν παίζουμε ταμπουρι και την γλιτώσουμε τότε οι παίκτες μαθαίνουν ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και μπροστά στην σωτηρία δεν μετράει ούτε η μπάλα που παίζεις αλλά ούτε και η φιλοσοφία που πρεσβευεις, με αλλά λόγια, αν γυρίσουμε πίσω να κρατήσουμε το αποτέλεσμα στο οποιο δεύτερο ημίχρονο είναι άμεση παραδοχή ότι δεν πάμε να κερδίσουμε αλλά να γλιτώσουμε, να μειώσουμε την ήττα και μαθηματικά αποδυκνύεται οτι έτσι ότι στο τέλος χάνουμε. Εμένα μου αρέσει να μπαίνουμε για να κερδίσουμε. Μου αρέσει Οταν οι παίκτες και ο προπονητης θεωρεί ότι μπορεί να κερδίσει παντού σε όλα τα ματς και δεν παει για το "θετικό" αποτέλεσμα. Αν ξαφνικά παίξουμε τρεις ζώνες άμυνα, στην οποία δεν είμαστε και καλοί, και χάνουμε, τότε πως θα βάλεις γκολ? Πως θα κερδίσεις? πως θα διεκδικήσεις κάτι καλύτερο από μια μέτρια εμφάνιση με κάποια καλά σχόλια δημοσιογράφων για μια ομάδα που έπεσε ηρωικά στο τέλος? Προτιμώ να μην πέφτω ηρωικά, προτιμω να κερδίσω επειδή έβαλα παραπάνω από αυτά που εφαγα. Είναι θέμα φιλοσοφίας όχι μόνο ποδοσφαίρου αλλά ίσως και στάσης ζωής της ομάδας. Αν μου εγγυηθεί η Διοίκηση ότι οποίος έρθει στην θέση του Ελε θα μείνει 3 χρονια minimum, τότε να φύγει ο Ελε. Αν όχι, τότε stick with him, θα σε βγάλει κάποια στιγμή. Αν είχαμε πρόβλημα στα αποδυτήρια και δεν τον γουστάρουν οι παίκτες μας τότε θα έλεγα ότι πρέπει να επεμβεις δραστικά. Αλλά εδώ δεν είναι έτσι, φαίνεται πως τα πιτσιρίκια και ο Ελε έχουν βάλει όλοι μαζί το στοίχημα, και το κέρδος που θα έχουμε ως ομάδα αν το κερδίσουν το στοίχημα θα είναι διαχρονικό για αυτά τα παιδιά, θα δέσουν, θα γίνουν ομάδα. Υπομονή και πίστη στον στόχο και στον τροπο. Δέν είναι η ώρα για πειράματα.

NK99 είπε...

Μιας και μιλάμε για ποδόσφαιρο θεωρώ ότι άλλο πράγμα το πως παίζει μια ομάδα και άλλο πως διαχειρίζεται ένα υπερ της αποτέλεσμα την τελευταία μισή ώρα του αγώνα. Ακόμα και η Μπαρτσελόνα στα δύσκολα παιχνίδια αλλάζει το παιχνίδι της όταν έχει υπερ της αποτέλεσμα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο ακόμα και το ερασιτεχνικό.

Πάντως κρίνοντας μόνο από τα αποτελέσματα και για αυτό μπορεί να κάνω λάθος είναι αξιοσημειώτο ότι όλες οι χρεοκοπημένες ομάδες της SL που ξεκίνησαν με ερασιτέχνες παίκτες σημειώσαν αγωνιστική πρόοδο κατά τη διάρκεια της σαιζόν και ειδικά η ΑΕΚ επί Λίνεν.

Ο Λίνεν παρεπιπτόντως είναι ο προπονητής που αμολάει τις ομάδες του μπροστά αλλά στο τέλος κάνει πάντα διαχείριση.

Τέλος έχω την αίσθηση ότι το πρωτάθλημα αυτό και είναι αυτός ένας από τους λόγους που το καθιστούν ακόμα λιγότερο ενδιαφέρον δεν θα τελειώσει την τελευταία αγωνιστική αλλά θα συνεχιστεί μέχρι την επόμενη σαιζόν και τα αποτελέσματα στις αίθουσες θα είναι πιο καθοριστικά από αυτά στα γήπεδα.

br fun_atic είπε...

Το επιθετικό ποδόσφαιρο είναι πολύ ωραίο αρκεί να το παίζεις όταν και για όσο μπορείς.

Ο Πανιώνιος του πρώτου γύρου τα πήγε καλά γιατί τη δεδομένη στιγμή είχε καλύτερο υλικό από πολλές άλλες ομάδες, γιατί είχε ενθουσιασμό και τύχη.Όλα αυτά έκρυβαν τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Όταν έδεσαν όμως και ενισχύθηκαν οι άλλοι, ενώ εμείς ταυτόχρονα χάσαμε τον βασικό μας κορμό, ήταν επόμενο να πέσουμε σε αγωνιστικό τέλμα. Ευρισκόμενος λοιπόν σε τέτοια κατάσταση είσαι υποχρεωμένος να παίξεις όχι μία αλλά δέκα ζώνες άμυνας για να κρατήσεις το αποτέλεσμα.

Ο Πανιώνιος με έσοδα περίπου 2,5 από τηλεοπτικά αγωνίζεται να επιβιώσει. Αν βρεθεί στη β' εθνική θα κουβαλήσει μαζί του τα ίδια χρέη αλλά το 1/10 των εσόδων. Συνεπώς μιλάμε για περίπτωση Α.Ε.Κ. Η διαφορά είναι ότι εμείς δεν έχουμε ούτε τα έσοδα, ούτε τον κόσμο ούτε τις πλάτες της Α.Ε.Κ.

Υποβιβασμός του Πανιωνίου θα σημάνει ταυτόχρονα τη λεηλασία του ρόστερ του. Πάνω σε τι να χτίσεις;

Αν οι παίκτες και η διοίκηση θεωρούν ότι ο Ελευθερόπουλος τους εκφράζει ας τον κρατήσουν. Πρέπει όμως και ο ίδιος να καταλάβει ότι πάνω απ' όλα προέχει η διάσωση του Πανιωνίου.

Επειδή κάπου μέσα μας ίσως και να νομίζουμε ότι ο προπονητής σε μια ομάδα μπορεί να είναι και διακοσμητικός, ας δούμε τι έχει κάνει ο Λίνεν στην Α.Ε.Κ. Πήρε έναν περιοδεύοντα θίασο και ουσιαστικά με την προσθήκη ενός παίκτη τον μεταμόρφωσε σε ομάδα. Η ομάδα αυτή δεν κομπλεξαρίστηκε να μας αφήσει γήπεδο όταν παίζαμε στο γήπεδό της και μάλιστα κέρδιζε, προκειμένου να κρατήσει το αποτέλεσμα...

Πολύ φοβάμαι ότι εμείς δεν παίζουμε επιθετικά αλλά χωρίς σύναινεση.

Griniaris είπε...

Ειλικρινά λυπάμαι για όλα αυτά που διαβάζω.Όλοι ασχολείστε με θέματα όπως η νέα ήττα,το φάσμα του υποβιβασμού,παραίτηση Ελε και λοιπά άνευ σημασίας θέματα.Εδώ κύριοι έχουν μείνει τεράστια ερωτήματα αναπάντητα.Τι δήλωσε η γειτόνισσα του Ρόβα για τη μη ανανέωση;Τι αποκάλυψε η δασκάλα του στο δημοτικό για το μπέρδεμα με ομάδα του εξωτερικού;Είναι αλήθεια ότι γνωστό μοντέλο τον ερωτεύτηκε όταν τον είδε να κλαίει από συγκίνηση με την προσφορά της διοίκησης στα χέρια του;Περιμένω με αγωνία τη Δευτέρα το "Μίλα".Ο πνευματικός του Ρόβα δίνει απαντήσεις σε όλα...
keep the faith...

zamis είπε...

Το πορισμα εχει βγει,σε περιπτωση που δεν το πηρατε χαμπαρι.
Οι παικτες φταινε-οχι η διοικηση και ο προπονητης-και καλα θα κανουν να συνελθουν για να μην εχουμε αλλα.
keep the faith.

NK99 είπε...

http://www.sport24.gr/football/omades/Panionios/kolovos_kai_ntounhs_duo_nearoi_me_poiothta.2132528.html

br fun_atic είπε...

Καλά είσαι.Με την οικονομική μας κατάσταση μην περιμένετε βασικούς κορμούς και χρήσιμο.Όσο πέφτουμε τόσο πιο εύκολα θα χάνουμε παίκτες.

IWN1998 είπε...

Νομίζω ότι η αλλαγή του Ρόκα ήταν αναγκαστική και πρέπει να τη ζήτησε και ο ίδιος μετά από σκαριά που δέχτηκε. Μην ξεχνάμε ότι το πρόβλημα στη μέση που έχει, δεν περνάει τελείως συντηρητικά.
Δυστυχώς η άμυνα έχει εκφυλιστεί σχετικά με αυτήν της ομάδας του Α Γύρου και από αυτήν ξεκινάνε τα προβλήματα.
Ναι και ο τερματοφύλακας δεν είναι κανένας "Μάχο" για να την καθοδηγεί και να της δίνει αυτοπεποίθηση αλλά θεωρώ ότι ο Γιαννακόπουλος και στα δυο τελευταία ματς ήταν καλύτερος του αναμενομένου και βοήθησε και δεν ευθύνεται για τα γκολ. Και χθες νομίζω το δεύτερο γκολ που δέχεται ήταν τυχερό για την Κέρκυρα, γιατί άλλαξε πορεία κοντράροντας στον τελευταίο παίκτη του τείχους μας και γιατί και πάλι η άμυνα δεν στήθηκε για να πάρει πιθανό ριμπάουντ που της έκλεψε ο Γκέσιος.

Ότι και να λέμε, πια θα πρέπει να παίξουμε τα ρέστα μας και ότι γίνει. Και ο Πανιώνιος ακόμα και στην Δ δεν θα πεθάνει. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που τον αγαπάνε και θα τον αγαπάνε και είναι μια αθλητική αξία που μπορεί να περάσει από τα δύσκολα αλλά δεν θα σβήσει.
Όμως αγώνας υπάρχει μπροστά μας και μπορούμε να πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας.
...και το πόσο καλύτεροι είναι Ατρόμητοι και Αστέρες ας το δούμε και στο γήπεδο, όταν έρθει εκείνη η ώρα... Τώρα προέχει ο πολύ δυνατός Πανθρακικός, του Παπαδόπουλου κλπ. Και στην κερκίδα χρειάζεται συνεχής ενίσχυση, υπομονή και να μην φορτίσουμε με περισσότερο άγχος τους άπειρους παίκτες.

br fun_atic είπε...

http://www.panionianea.gr/2013/02/blog-post_2535.html?m=1

Με ποιό τρόπο αναλαμβάνει την ευθύνη του;

Ron Barceló είπε...

Μπουρδέ...το

Griniaris είπε...

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=274454&Sport=1&Season=115137&Team=16705&Competition=1713&Round=290561&Country=82&utm_source=dlvr.it&utm_medium=Twitter.com%2FNovasportsgr&utm_content=import_rss_feed&utm_campaign=novasports.gr_newsfeed

Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση της διοίκησης.Έχω τα ίδια πτυχία με τον απερχόμενο και επιπλέον, είμαι Πανιώνιος και διαθέτω κατά 14 χρόνια μεγαλύτερη πείρα.Α,και δεν ζητάω λεφτά...

br fun_atic είπε...

Καταλαβαίνεις όμως ποιος θα σου διαλέγει παίκτες...

zamis είπε...

Γκρινιαρη γερα ο παγκος ειν κοντα-ποσες φορες τοχω φωναξει..

IWN1998 είπε...

Το ζήτημα είναι αν φεύγει γιατί θεωρεί την υπόθεση χαμένη και δεν θέλει την ευθύνη της τελικής κατάληξης, γιατί βλέπει ότι ο ίδιος δεν έχει κάτι πιο πολύ να προσφέρει ή γιατί όπως είπε το ψυχολογικό σοκ της παραίτησής του και της αλλαγής προπονητή (...που μάλλον φαίνεται απίθανη λόγω οικονομικών και θα μείνουμε με τους βοηθούς του ίσως;;;) θα χαλυβδώσει το πείσμα και πιθανόν να αλλάξει την πτωτική πορεία;
Αν μπορεί να ισχύσει το τελευταίο, θα το μάθουμε πολύ σύντομα στο επόμενο ματς με τον Πανθρακικό... Συνάδει και με τις γνώσεις ψυχολογίας που έχει.
Αν ισχύει το πρώτο είναι λυπηρό για εκείνον αλλά δυστυχώς για όλους μας.
Αν ισχύει το δεύτερο τότε αν μη τι άλλο, ίσως αργά, πιθανόν να υπήρξε αυτοκριτική και στάθμιση των δυνατοτήτων του αλλά όπως έγραψα ίσως είναι αργά.

Άσχετα από όλα αυτά, πρέπει άμεσα να ληφθεί μια απόφαση και να επικεντρωθεί η ομάδα στον στόχο της με τον Πανθρακικό και όχι να περιστρεφόμαστε ασκόπως γύρω από τον εαυτό μας.

br fun_atic είπε...

http://www.panionianea.gr/2013/02/blog-post_227.html?m=1

Είναι ρίσκο να κάτσει στον πάγκο ο βοηθός στο παιχνίδι της χρονιάς. Απ´ όσους ακούγονται μόνο ο Μάντζιος μπορεί να αναλάβει άμεσα.

zamis είπε...

Ελπιζω να φερουν τον Ακη-με βοηθω Γκριν,εννοειται.

zamis είπε...

για βοηθο οχι με βοηθο,σορυ

NK99 είπε...

Διακεκριμένοι ψυχολόγοι σε πρόσφατες μελέτες τους έχουν αποδείξει ότι όταν ο 2ος προπονητής γίνεται 1ος και ο 3ος γίνεται 2ος αυτό μπορεί να προκαλέσει μία ανάταση ψυχική και όχι μόνο, στους ποδοσφαιριστες μιας ομάδας που θα τους καταστήσει ικανούς όχι μόνο να κερδίσουν τον Πανθρακικό αλλά και την Μπάρτσα, ίσως και τον ΟΣΦΠ με διαιτητή τον Σπάθα.

Ο Ελέ εκτός από διακεκριμένος προπονητής είναι και διακεκριμένος ψυχολόγος. Μάλιστα τα δύο αυτά πτυχία τα πήρε από την ίδια σχολή. Στις εφημερίδες του ΟΣΦΠ μπορεί να βρεί κανείς πληροφορίες και για άλλα πτυχία του κου Ελέ π.χ. αστρονομίας, ανδρολογίας, γυναικολογίας, φιλοσοφίας, δημοσιογραφίας κ.α.

br fun_atic είπε...

Προς όλους: επειδή μέχρι να λύσουμε τις παρεξηγήσεις ο Πανιώνιος μπορεί να πέσει,Μήπως απλά να βάλουμε στην άκρη τα παλιά και να δούμε τι κάνουμε τώρα;

IWN1998 είπε...

Μήπως ο δεύτερος ήταν πάνω-κάτω και πρώτος; Και ο βοηθός του (όχι ο Γκριν) ήταν ούτως ή άλλως βαθιά στα πράγματα.
Ναι ο Μάντζιος κάπως ξέρει αυτή την ομάδα... Σίγουρα όχι Τόσκες, Παντίδους, Παναγιωτούδηδες και λοιπούς που αποτελούν τώρα σημαντικά γρανάζια της. Καλύτερα απ' όλους την ήξερε ... ο Ελέ. Την ξέρει και ο Παναγόπουλος και ο μανίκας, αλλά μπορούν να την κοουτσάρουν για το επιθυμητό αποτέλεσμα; Γιατί φεύγει και την αφήνει λοιπόν; Πέταξε άραγε την πετσέτα στο ρινγκ; Και γιατί το έκανε; Από αυτογνωσία ή από άλλη γνώση;

dimosthenis είπε...

Ωραία κύριε Κουτλίδη, την ευθύνη την έχει η διοίκηση και έχει το όνομα σας. Και τώρα τι; Τι μπορεί να κάνει έστω και εκ των υστέρων μια διοίκηση που αποδυνάμωσε την ομάδα, που δεν μπόρεσε να την προστατεύσει, διότι κακά τα ψέματα όσο πρωτόπειρος ήταν ο προπονητής άλλο τόσο ήταν και η διοίκηση σε προβλήματα της ΠΑΕ.
Τι κάνουμε τώρα; Είναι γεγονός ότι ο Ελευθερόπουλος είχε ένα όραμα που όπως φαίνεται κατάφερε να το περάσει στους παίχτες και ενδεχομένως σε πολλούς από μας. Όμως αυτή τη στιγμή το όραμα ξεφούσκωσε, γιατί κατά τη γνώμη μου δε στηρίχθηκε καθόλου από τη διοίκηση και ο ίδιος ίσως δεν επέμεινε στη στήριξή του.
Τώρα λοιπόν θέλουμε έναν προπονητή πραγματιστή, που να κλέβει βαθμούς ακόμα και από καλύτερες ομάδες, χρησιμοποιώντας όσο γίνεται καλύτερα το φτωχό ρόστερ που παρέδωσε η διοίκηση (χωρίς Ρόβα και Σπυρόπουλο, χωρίς έμπειρο τερματοφύλα). Νομίζω ότι η καλή μοίρα του Πανιώνιου του προσφέρει ένα τετοιο τεχνικό ελεύθερο. ΑΚΗΣ ΜΑΤΖΙΟΣ. Βρίσκεται ακριβώς στον αντίποδα του Ελευθερόπουλου. Μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει ότι μπορεί περισσότερο σε βαθμούς με αμυντικούς προσανατολισμούς και ότι του βγει επιθετικά. Αν καταφέρει το 1,5 γκολ που δεχόμαστε σε κάθε παιχνίδι να το κατεβάσει στο 1 ή και λιγότερο θα σωθούμε. Αυτή τη στιγμή προέχει αυτό. Ο Άκης ξέρει απέξω και ανακατωτά την ομάδα, δε χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, είναι έντιμος αγαπητός στον κόσμο από το παρελθόν του και την αγάπη του στην ομάδα. Ιδού κύριε Κουτλίδη πεδίον δόξης λαμπρό. Αφήστε τους εγωισμούς και τις διαφορετικές φιλοσοφικές αναζητήσεις και φωνάξτε τον Άκη σήμερα κιόλας δώστε του τα κλειδιά των αποδυτηρίων και στηρίξτε τον όπως κάνατε και με τον Ελευθερόπουλο.

br fun_atic είπε...

Έτσι που ήρθαν τα πραγματα βέβαια αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία του κου Παναγόπουλου. Συνήθως όταν φεύγει ο πρώτος προονητής, φεύγει και ο δεύτερος για τον απλούστατο λόγο ότι αποτελούσε άμεσο συνεργάτη του και επιλογή του.
Εδώ, κατά πως φαίνεται δεν υπάρχει αυτό. Άρα δεν είναι απίθανο να δούμε καταρχήν σε ρόλο υπηρεσιακού τον κο Παναγόπουλο και μετα (ανάλογα με το αποτέλεσμα) να αρχίσουμε τα ηρωικά προσκλητήρια και τα keep the faith.

Επί της ουσίας δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Ελευθερόπουλο ή τον Παναγόπουλο. Οι άνθρωποι κάνουν την προσπάθειά τους και σαφέστατα δικαιούνται να έχουν φιλοδοξίες και όνειρα. Το ζήτημα όμως είναι ότι αυτή τη στιγμή ο Πανιώνιος χρειάζεται προπονητή που να μπορεί να πάρει άμεσα αποτελέσματα. Αυτό είναι το μοναδικό κριτήριο επιλογής κατα τη γνώμη μου.

Griniaris είπε...

Και με τι μούτρα θα πάνε να ζητήσουν από τον Μάντζιο να αναλάβει την ομάδα;Θα αλλάξουν φιλοσοφία ή θα τον βάλουν να υπογράψει κανένα συγχωροφιλοσοφοχάρτι;Και άντε και έγιναν αυτά.Θα δεχτεί να αναλάβει με δέκα λαιμητόμους να έρχονται;
Και ο άλλος ο κότας την κάνει τώρα που έρχονται τα δύσκολα,θεωρώντας τους παίκτες ασθενείς που χρειάζονται σοκ.Ούτε κουβέντα για το βουνό μαλακίες που έχει κάνει.Άσε που έκατσε στη γραφειάρα του και περίμενε ο καίσαρας έναν έναν τους αυλικούς να υποβάλλουν τα σέβη τους.Άντε ψωνάρα...
Ά και ξέχασα,keep the faith...

Panionara είπε...

Ναι μη ξεχασουμε να φέρουμε πίσω τον Μάντζιο. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνουμε ταυτόχρονα ένα μεγάλο ρεκόρ και θα κερδισουμε απο την εμπειρια του
Θα είναι ο πρώτος προπονητης που θα ριξει σε μαι χρονια 2 ομαδες(μια με αδειοδοτηση, μια χωρις) και θα βρει τον επομενο Σπυροπουλο που θα τον κρινει αχρηστο και θα τον διωξει κι αυτον.
Ασε που οταν τον διωκξουμε κι αυτον θα μας κανει κωλοδαχτυλα. Το εχει ξανακανει αλλωστε

br fun_atic είπε...

@ Panionara
Τις ξέρω τις απόψεις σου για τον Μάντζιο.Τις έχεις διατυπώσει ( copy paste) και στο φόρουμ.Με άλλο όνομα βέβαια.

Ας έρχονταν κι ας κέρδιζε ένα άλλο ρεκόρ.Του προπονητή που έσωσε δυό σεζόν σερί τον Πανιώνιο.Ή μήπως σε κάποιους έπεφτε βαρύ το φαγητό;

antonis είπε...

O Μάντζιος μας είχε σώσει γιατί είχε παίχτες βλέπε Κούτσι Ατούνιες Ντιμπαλά ενω στο πρώτο γύρο είχαμε μέχρι και τον Εστογιαννόφ,Τον Κουμορτζί αλλά και τον Τσότσαλιτς.
Φέτος που δεν είχε Παίκτες την Πήγε στα ΣΚΑΤΑ την ΚΕΡΚΥΡΑ.
Οι ΥΠΕΡΠΑΝΙΩΝΑΡΕΣ αφού άρχισαν το έγκλημα στοχοποιόντας τον ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟ θέλουν και να το ολοκληρώσουν φέρνοντας πίσω τον ΜΑΝΤΖΙΟ.

br fun_atic είπε...

Σωστό.Γιατί ως γνωστό οι υπερπανιωνάρες έλυσαν συμβόλαια παικτών και έκαναν τις αλλαγές στα παιχνίδια.

br fun_atic είπε...

By the way τους ίδιους παίκτες τους είχε και ο sir των 600.000 euros

NK99 είπε...

Φαντάζομαι οτι και ένας κόκκινος (ή μήπως ασπρόμαυρος?)γάιδαρος θα ήταν καλύτερη λύση από τον Μάντζιο. Σίγουρα θα ενέπνεε τους λίγους πανιώνιους που νιώθουν απέχθεια σε ότιδήποτε απειλεί τους μυζητήρες τους.

Griniaris είπε...

Με ρεκόρ 10 ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία δώδεκα ματς μάλλον το σύμπαν στοχοποίησε τον Ελε...

zamis είπε...

Τετοια απεχθεια πια ΚΑΙ για τον Μαντζιο?
Scary..

antonis είπε...

To σύμπαν οχι μόνο στοχοποιεί αλλά είναι και αόματο 4 παίκτες κλειδία χάσαμε(ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΟΥΡΟΣ,ΡΟΒΑΣ,ΛΑΜΡΟΠΟΥΛΟΣ)για να έρθει το αρνητικό αυτό σερί.
Επιπλέον το σύμπαν πάσχει και απο ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ γιατί ξεχνάει οτι παίζουμε απο την αρχή της περιόδου χωρίς τερματοφύλακα.

Unknown είπε...

ΟΦΗ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0-2 ΣΤΟ 20'
το πιασατε ε?

Griniaris είπε...

Δεν πάσχει από αλτσχάιμερ αλλά από ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ γιατί αυτή χτύπησε το Σιδεράκη...

br fun_atic είπε...

Δηλαδή για να καταλάβω: ο διευθυντής και η διοίκηση αναγνωρίζουν ότι ευθύνονται κυρίως για την κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα αλλά εσύ επιρρίπτεις ευθύνες σε υπερπανιώνιους κύκλους;;;
Ποιος είναι το λάθος; ότι είχαν μιλήσει πρώτοι για τα διοικητικά λάθη που πλέον παραδέχεται και η διοίκηση;

panthiras83 είπε...

1-3 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΙΚΟ.ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΖΗΣΕΣ ΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ.

General Tanz είπε...

Ακου να γυρισει ο Ακης!!!
Και αν, λεμε, σωθει??? Αντε μετα να τον ξαναδιωξεις!
Τετοια θα λεμε ρε παιδια!!

Τεσπα, την Κυριακη πρεπει ολοι να βοηθησουμε με ολες μας τις δυναμεις.Μετα το διπλο Πλατανια, νομιζω οτι δεν υπαρχει κατι αλλο εκτος νικης.

Katrinos είπε...

Το πιάσαμε Νίκο , το πιάσαμε κ του Αρη κ τις Κρήτης

dimosthenis είπε...

Είναι πολύ δύσκολο να αναγνωρίσεις έμπρακτα τα λάθη σου. Εύκολα με τα λόγια αναγνωρίζεις τις ευθύνες σου δύσκολα με πράξεις. Παναγόπουλος λοιπόν και ελπίζω κάτι να αλλάξει, αλλά με το ίδιο ρόστερ μαγικά δε γίνονται. Ελπίζω ο θεός του Πανιώνιου να κατέβει την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη και να προφυλάξει την ομάδα από πάσα μαλ@@...
φίλoi panionara και antonis πολλή χολή αδελφέ μου για το Μάτζιο. Του φορτώνετε όλα τα λάθη της διοίκησης και του Ελευθερόπουλου. Ρίξτε μια ματιά στα τελευταία 12 ματς και πείτε με το χέρι στην καρδιά. Αυτόν τον Πανιώνιο θέλετε; Σας αρέσει; Ο Μάτζιος φταίει γι αυτόν; Η διοίκηση με την απόφασή της προστάτεψε τον Άκη και εκθέτει το τημ Ελευθερόπουλου. Μακάρι το νέο πείραμα να πετύχει! Όμως μ' αυτό το ρόστερ και την ίδια φιλοσοφία φοβάμαι τα χειρότερα. μακάρι να διαψευστώ και γω και όσοι έχουμε την ίδια εκτίμηση. Δεν έχω τίποτα με τον Παναγόπουλο όπως δεν είχα με τον Ελευθερόπουλο. όταν όμως χάνεις τους αγώνες διαρκώς με το ίδιο τρόπο 1-2 και δεν κάνεις τίποτα για να το αλλάξεις, τώρα θα το κάνεις;
ΥΓ έχουμε κανένα νέο για τιμωρημένους και τραυματίες; επιστρέφει κανείς;

Recoba είπε...

Νικάμε 0-1, αντικειμενικά ελέγχουμε το ματς, και βλέπω πλάνο της Nova με τον Παπακώστα όρθιο και μούσκεμα να φιλάει νοητά το σταυρό στο στήθος του και κάτι να ψελίζει... Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 1-1 κάνουμε αλλαγή το θεοσεβούμενο Φανούρη με το Μενδρινό!

Σήμερα στο Ηράκλειο, δηλώσεις Αναστασιάδη μετά τη σημαντική νίκη 1-3 του Πλατανιά: "...Πρέπει να ευχαριστήσουμε την Παναγιά γιατί αυτή η νίκη είναι δικό της δώρο!!" Τυχαίο?

Faith no more είμαστε και ακολουθεί ματς-κλειδί. Οι φίλαθλοι πρέπει να βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Όλοι μαζί με υπομονή και πίστη. Με αγάπη!

Οδηγός για πίστη-ανάταση-νίκη:
1. Όχι άλλοι όρκοι νίκης. Μια προσευχή ταπεινά στα αποδυτήρια...
2. Ναι στα ουράνια δώρα. Νέο σύστημα ανάπτυξης. Τέρμα ο Ελευθερόπουλος, ας αρχίσουν οι γιόμες! Άντε και καμιά δεύτερη μπάλα εξ ουρανού στο τέλος.
3. Παίκτη του Πανιωνίου σε χτυπάνε? Γύρνα το άλλο μάγουλο. Σε βρίζουν? Κάνε το σταυρό σου. Σε σφάζουν? Απλά γύρνα το βλέμμα σου προς τον ουρανό...
4. Να πιστέψω ότι θα δω τον Καπάνταη να σκοράρει και θα φωνάζω το όνομά του τρις! Και να μετανοώ ειλικρινά για όλα όσα σκέφτηκα γι' αυτόν την περασμένη Κυριακή.

Τα παραπάνω αρκούν για τον Πάνθρακα. Ακολουθεί Τούμπα που θα χρειαστεί κατιτίς παραπάνω.

br fun_atic είπε...

Με τον Πανθρακικό παίζει ο Καμπάνταης. Κάτι είναι κι αυτό στα τόσα προβλήματα.

br fun_atic είπε...

Η πορεία του Ελέ περιληπτικά

http://www.sport-fm.gr/article/658069

br fun_atic είπε...

Επειδή τις τελευταίες ημέρες είναι της μόδας οι παραιτήσεις από τον Πανιώνιο με σκοπό την πρόκληση ηλεκτροσοκ στυς παίκτες, δείτε πως γίνεται το ηλεκτροσοκ στην πραγματικότητα...Δεν δείχνει και πολύ πετυχημένη μέθοδος...

http://www.youtube.com/watch?v=X_T7WbjcOTA

br fun_atic είπε...

don't try it at home

IWN1998 είπε...

Αν μπορούσε να παίξει ο Αραβίδης με τον Πανθρακικό, θα ήταν καλύτερα. Επίσης σχετικά με την όλη συζήτηση μαι απλή διαπίστωση. Όταν βγαίνει ο αντιπρόσωπος της διοίκησης και λέει ότι ευθύνεται, το να αρχίσουμε μετά να λέμε για το τι έκανε ο Μάντζιος κάποτε και άλλα τέτοια, περισσεύουν. Και το να σχολιάζουμε για το πρόβλημα που είχε ο Ελέ ... επειδή είχε άπειρους τερματοφύλακες ... όταν "εκτοπίσαμε" τον μόνο έμπειρο, που είχαμε, δεν είναι "εντός θέματος".

Άποψή μου είναι ότι καλά κάνουμε και πάμε με τον Παναγόπουλο στο ματς με τη Θράκη γιατί αυτό επιτάσσει η λογική. Αν ο μη γένοιτο δεν μας βγει, καλύτερα να φέρουμε εφόσον το αντέχουμε, τον Κωστένογλου. Θα αποφύγουμε και τις ενδοπανιώνιες ίντριγκες, που δημιουργούν πια απέχθεια και θα έχουμε και εμείς τη βοήθεια του Θεού, που χρειαζόμαστε και που οι άλλοι επικαλούνται στις νίκες τους (κατά τρόπο, που κάποια στιγμή πρέπει να αποτελέσει μάθημα στα σχολεία ... περί Φαρισαϊσμού... στα Θρησκευτικά).

br fun_atic είπε...

Αν ο τελευταίος θεοσεβούμενος διαθέσιμος προπονητής είναι ο Κωστένογλου μάλλον θα χρειαστεί να αρχίσουμε τα ritual με τις παρθένες, τους μασόνους 33ου, τους Ναίτες ιππότες, τους ροδόσταυρους και τους νοσταλγούς του Ελίφας Λεβί.

Katrinos είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=qhSLKQeltrY

Έλα έτοιμοι για τη Κυριακή , να πάρει τα πάνω του ο Οκόγιε

br fun_atic είπε...

http://m.youtube.com/watch?v=38xqgBy12eM

br fun_atic είπε...

Πολύ σωστή κίνηση η μείωση της τιμής του εισιτηρίου για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Το ποδόσφαιρο έχει γίνει πολυτέλεια στην παρούσα οικονομική κατάσταση. Νομίζω ότι αυτές οι τιμές θα έπρεπε να ισχύουν σε κάθε παιχνίδι. Δεν έχει νόημα να παίζεις σε άδειο γήπεδο.