Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Κι όμως βρέθηκαν γραφεία

Καλή δουλειά Zamis!!! Έκλεισες στόματα

56 σχόλια:

br fun_atic είπε...

http://www.greekfootball.gr/panionios-/item/26514-aifnidiastikame-apo-to-goal

Λάθος ολόκληρης της ομάδας;;; Δεν θα το ´λεγα...

EndyS είπε...

Με οποιον δασκαλο καθισεις, τετοια γραμματα θα μαθεις.
Τοσες ηττες εχουμε κανει και δεν εχει ευθυνη εως τωρα ο κοουτς. Γιατι να εχει ο τερματοφυλακας?
Αυτος στηνει το τειχος? Αυτος πρεπει να καταλαβει την πορεια της μπαλας εγκαιρα και να κινηθει προς αυτην? Όχι βεβαια, ειναι συνολικη η ευθυνη!!!!

EndyS είπε...

Αλλα ο κοουτς ειναι μελος μιας ευρυτερης ομαδας ατομων μαζι με αυτα της διοικησης, που μετα τον Παπα διεκδικουν το αλαθητο!!!!
Μπραβο που παλευουν με τα θηρια και τα εχουν καταφερει θαυμασια μεχρι τωρα αλλα δεν θα ηταν κακο να παραδεχονται και λαθη (αρκετα) που εχουν γινει.
Θα πρεπει να μαθουμε τα εγκληματα αυτων που εκδιωχτηκαν, με αποκορυφωμα με αυτα του Σιδερακη που αφησαν την ομαδα χωρις τερμα, αλλα και την πριπτωση του Ροβα που εμεινε χωρις ομαδα κι εμεις με τον Παρη να ψαχνει την Ελενη του!!!!

τρελοπανιωνιος είπε...

http://panioniaidea.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html

τρελοπανιωνιος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ?

br fun_atic είπε...

Κατά καιρούς έχουμε χάσει πολλά παιδιά ακόμη και μικρότερης ηλικίας που το ταλέντο τους έβγαζε μάτια.Δεν είναι μόνο οι σύλλογοι του εξωτερικού.Χάνουμε παιδιά ακόμη και από μικρές ακαδημίες και ο λόγος είναι το γηπεδικό.Ελπίζω με τα γήπεδα του Αγίου Κοσμά και με τον καλύτερο συντονισμό που Υα φέρει ο νέος αρχιπροπονητής( αίτημα που είχα διατυπώσει από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με τα διοικητικά) να αντιστραφεί το κλίμα.

amanAM είπε...

Αυτό συμβαίνει και στα άλλα αθλήματα: Στην Εθνική παίδων του πόλο, 4 παιδιά έχουν βγει από τις ακαδημίες του Πανιωνίου. Πόσα από αυτά παίζουν στον Πανιώνιο? Προς το παρόν ο ένας!!! Οι άλλοι έχουν καταλήξει στον Ολυμπιακό και στην Βουλιαγμένη.

Στις νεάνιδες που πέρυσι πετούσαν, έγινε παιδομάζωμα πέρυσι το καλοκαίρι. Έφυγαν όλες οι έτοιμες παίκτριες που έχουν μέλλον. Τα ελευθέρας έδωσαν και πήραν.

Το θέμα δεν είναι γιατί έφυγαν, αλλά γιατί δεν θέλανε να μείνουν. Καταλαβαίνω κάθε παιδί που θέλει να κάνει ένα βήμα μπροστά. Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί ο Πανιώνιος θεωρείται βήμα πίσω.

br fun_atic είπε...

Θεωρείται βήμα πίσω γιατί η οικονομική του κατάσταση δεν επιτρέπει την ανάπτυξη.Γίνεται προοδευτική συρρίκνωση προκειμένου να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις τεράστιες οικονομικές μας υποχρεώσεις

IWN1998 είπε...

BRF τα γνωρίζεις καλύτερα τα πράγματα και από μέσα, όσο ασχολήθηκες.
Μήπως η συρρίκνωση θα έπρεπε να είναι πιο στοχευμένη και όχι γενική και να φρόντιζε λίγο παραπάνω την όποια δυνατή διατήρηση των τμημάτων που είχαν ισχυρή παρουσία την εποχή των παχαίων αγελάδων ή εν πάση περιπτώσει όσων έβλεπαν να υπάρχει δυναμική; Δεν λέω ότι θα μπορούσαν να γίνουν θαύματα. Απλά ρωτάω μήπως αντί γενική συρρίκνωση, θα μπορούσε να γίνει συγκέντρωση δυνάμεων. Σίγουρα η κατάσταση μπορεί να μην χωράει πολλά-πολλά μόνον μέσω διαχειριστικών μεθόδων, αλλά πάντα υπάρχει σαν ζητούμενο αν μπορούν να ληφθούν τα πλέον αποδοτικά μέτρα με βάση τις εκάστοτε περιστάσεις.

br fun_atic είπε...

Η διοίκηση Τσάβαλου είχε μια πολύ μεγάλη ατυχία. Παρέλαβε ένα τρομακτικό άνοιγμα, σε εποχή κρίσης (μείωσης παιδιών, δυσκολίας καταβολής ενίσχυσης κ.λ.π - κατάργησης επιχορηγήσεων) και κλήθηκε να αντιμετωπίσει άμεσα δύσκολες καταστάσεις. Προς τιμήν της (απλό παράδειγμα) κατόρθωσε να διατηρήσει ανοικτό το κολυμβητήριο ολόκληρο τον περσινό χειμώνα (τα περισσότερα στην Νότια Αττική έκλεισαν) και να διαχειριστεί την κατάσταση ανάγκγης όπως μπορούσε.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι υπήρξαν διοικήσης στον Πανιώνιο που τις εποχές των παχιών αγελάδων δεν δημιούργησαν κέρδη αλλά τρομακτικά έξοδα.

Πρέπει να γίνει κάτι αντιληπτό. Το άνοιγμα στον ερασιτέχνη ήταν μικρότερο από την ΠΑΕ, θεωρώ όμως ότι αν συνεχίζαμε στην ίδια ρότα δεν θα ήταν βιώσιμο ακριβώς επειδή ο ερασιτέχνης έχει ελάχιστα έσοδα.

br fun_atic είπε...

Προσωπικά πιστεύω ότι η οικονομική ανάπτυξη μπορεί να έρθει από το ποδόσφαιρο (μπάσκετ και κολύμβηση προσφέρουν αλλά θεωρώ ότι έχουν φτάσει σε σημείο κορεσμού), και τον στίβο (είναι σημαντικό ότι διαθέτουμε τον μοναδικό ίσως στίβο στα νότια προάστια.

Αυτό απαιτεί οργάνωση από το μηδέν.

br fun_atic είπε...

Σε κάποιο πανιώνιο ιστιολόγιο κυκλοφόρησε αυτό το link www.gazzetta.gr/node/159370 με την υποσημείωση ότι κάποιοι (μάλλον εγώ που είχα ασχοληθεί με το θέμα) είπα τη μισή αλήθεια.. Καθώς το μπλογκ μου δεν απαγορεύει τα σχόλια (σε αντίθεση με άλλα) είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω από εδώ.

Ν.2725/99 (με τις τροποποιήσεις του), άρθρο 128Β περίπτωση α) Ντόπινγκ είναι η χορήγηση σε αθλητή ή η χρήση από αυτόν ενός απαγορευμένου μέσου, καθώς επίσης και η ύπαρξη στο σώμα του είτε απαγορευμένου μέσου, είτε των αποδείξεων της χρήσης ενός τέτοιου μέσου. 128 Γ Περίπτωση 5β (κατηγορίες ουσιών που απαγορεύονται ανάλογα με το άθλημα ή την ποσοτική συγκέντρωση…(κορτικοστεροειδή). Άρθρο 128 Ζ περίπτωση 5… Η χρήση απαγορευμένης ουσίας δεν αποτελεί παράβαση ντόπιγκ όταν η ουσία αυτή χρησιμοποιείται από τον αθλητή για θεραπευτικούς λόγους ή για τον έλεγχο μιας ιατρικής κατάστασης και εφόσον συντρέχουν σωρευτικά οι ακόλουθες προϋποθέσεις: 1. ο αθλητής, πριν από τον έλεγχο ντόπιγκ, έχει προσκομίσει γραπτή έγκριση από ιατρό του ΕΣΥ ή άλλου δημόσιου φορέα περίθαλψης για θεραπευτική χρήση της απαγορευμένης ουσίας. Η έγκριση πρέπει να είναι ονομαστική και να βεβαιώνεται σ’ αυτή η νόσος του πάσχοντος, το είδος, η δοσολογία και η διάρκεια της λήψης του φαρμάκου. Η χρήση ψευδούς ιατρικής ένδειξης συνιστά επιβαρυντική περίσταση. 2. Το επίπεδο της απαγορευμένης ουσίας είναι σύμφωνο με την εγκεκριμένη θεραπευτική χρήση και 3. η απαγορευμένη ουσία επιτρέπεται να χρησιμοποιείται για θεραπευτικούς λόγους σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Αθλητικής ομοσπονδίας του οικείου αθλήματος.

Για όσους γνωρίζουν ο Ρόκα είχε χρησιμοποιήσει σπρέι για το συνάχι χωρίς να γνωρίζει ότι περιείχε κορτιζόνη. Αυτός είναι ο λόγος που δεν είχε βεβαίωση, διότι προφανώς πήρε από μόνος του το φάρμακο και ανιχνεύθηκε κορτιζόνη σε πολύ μικρή ποσότητα.
Στην περίπτωση Ρόκα όμως μιλάμε για ολόκληρη φαρμακευτική αγωγή και ενέσεις…Επιπλέον ο Ρόκας, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα παραδέχθηκε τη χρήση κορτιζόνης και αρνήθηκε την εξέταση δεύτερουτ δείγματος. Αυτό αποτελεί αυτοτελή περίπτωση τιμωρίας γιατί συνιστά παραδοχή. Δεν ξέρω αν μπορεί να παρακαμφθεί το τυπικό σκέλος (την μη ύπαρξης βεβαίωσης – φοβάμαι πως δεν μπορεί). Είναι και η παραδοχή στη μέση. Σε κάθε περίπτωση όμως θα είναι κρίσιμη η ποσότητα του φαρμάκου και το είδος αυτού.

Όταν λοιπόν δεν ξέρουμε ούτε τον νόμο ούτε τις ειδικές περιστάσεις σύμφωνα με τις οποίες στοιχειοθετείται το αδίκημα, καλό είναι να μην έχουμε απόλυτη θέση και κυρίως να μην υποβιβάζουμε συνανθρώπους μας, που τυγχάνει μάλιστα να κατέχουν το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο, σε αντίθεση με μας, επειδή κατευθυνόμαστε από κάποιου είδους προσωπική αντιπάθεια.

br fun_atic είπε...

Και επειδή κάποιος μπορεί να πει ότι σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει η πρόθεση, δηλαδή η θέληση του αθλητή να αλλοιώσει τη γνησιότητα αποτελέσματος αθλητκού γεγονότος με τη χρήση απαγορευμένης ουσίας, έχω να πω το εξής. Ο νόμος απαγορεύει τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, όπως τα κανναβοειδή. Απαγορεύει και τη χρήση αλκοόλ σε συγκεκριμένες ποσότητες.Κάποιος περισσότερο ειδικός θα μπορούσε να μας διαφωτίσει κατά πόσο οι μπάφοι και τα τσίπουρα βοηθούν τον αθλητή να ξεχωρίσει. Έχω την εντύπωση ότι μάλλον δεν βοηθούν, η χρήση τους όμως απαγορεύεται αυτοτελώς. Τα πράγματα είναι κάποιος πιο σύνθετα με την κορτιζόνη, η οποία είναι μια πανίσχυρη ορμόνη με πολλές ιατρικές χρήσεις και παράληλη ενίσχυση των αθλητκών επιδόσεων

Griniaris είπε...

Όταν μιλάμε για φάρμακα και δράση,το πρώτο που εξετάζουμε είναι φυσικά η ποσότητα.Ακόμη και το τσίπουρο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν ντόπινγκ αφού το αλκοόλ σε μικρές ποσότητες δρα ως,κατά κάποιο τρόπο,"ενισχυτικό" του οργανισμού(άγχος,διάθεση κλπ).
Το βασικό στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι πολλά φάρμακα έχουν διαφορετική δράση όταν χρησιμοποιούνται σε πάσχοντα οργανισμό από ότι σε μη πάσχοντα.Π.χ.,η μορφίνη όταν χορηγείται ως ισχυρό αναλγητικό δεν προκαλεί τα γνωστά αποτελέσματα που έχει σε ναρκομανείς.Δε θα μπω σε λεπτομέρειες χημικών ενώσεων στον οργανισμό για μα μην κουράσω.Το ίδιο περίπου ισχύει και για την κορτιζόνη.Γι αυτό και οι επιτροπές δέχονται ιατρικές βεβαιώσεις και επιτρέπουν τη συμμετοχή του αθλητή.Αν οι ουσίες είχαν την ίδια δράση ντόπινγκ,θα απέκλειαν τον αθλητή από τη δήλωση.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί αφού ο Ρόκας υποβαλλόταν σε τέτοια φαρμακευτική αγωγή,δεν δηλώθηκε;

br fun_atic είπε...

Ουσιαστικά αυτό Ειπζα πει κι εγώ.Ο κος Δάρρας έπρεπε να δώσει εξηγήσεις για τον λόγο που παίκτης που υποβάλλονται σε ιατρική θεραπεία δεν κατείχε τα απαραίτητα ιατρικά έγγραφα που προβλέπει ο νόμος και όχι να μαντεύει την κρίση της επιτροπής.Το παράδειγμα του Ισπανού Ρόκα δεν το έβαλα τυχαία αφού υπήρξε απόφαση πρωτοβάθμιας επιτροπής που έκρινε απαγορευμένη τη χρήση κορτιζόνης στην ποσότητα του σπρέι για τη μύτη.Το παραπάνω δημοσίευμα αναφέρει απόσπασμα της απόφασης της δευτεροβάθμιας στο οποίο ατυχώς δεν γίνεται λόγος για ποσότητα αλλά για πρόθεση.Μπορει η πρόθεση να υπονοεί μικρή ποσότητα δραματικής ουσίας,όμως το απόσπασμα δεν βοηθάει. Αλήθεια η κορτιζόνη με ποιος τρόπο βοηθάει έναν αθλητή;

Griniaris είπε...

Η πιο βασική της "βοήθεια" είναι η,ας πούμε,ξεκούραση του οργανισμού από την σκληρή προπόνηση χωρίς να χάνονται τα αποτελέσματά της.Κάποιοι πάλι θεωρούν ότι ανεβάζοντας προσωρινά τα επίπεδα σακχάρου προσδίδει αυξημένη μυϊκή λειτουργία.Χρησιμοποιείται ακόμη σε διάφορους συνδυασμούς...

br fun_atic είπε...

Δηλαδή μπορείς να μας χορηγεις κορτιζόνη πριν από τα παγκόσμια;

Griniaris είπε...

Δυστυχώς έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με την άλλη ουσία ντόπινγκ που χρησιμοποιείται στα παγκόσμια σε πολύ μεγάλες ποσότητες...

br fun_atic είπε...

σήμερα βρήκα κάτι που δεν το είχα συνειδητοποιήσει

για δειτε αυτά τα λινκ

http://www.balleto.gr/ellada2/superleague/ypegrace_o_siderakis.html (απόκτηση σιδεράκη καλοκαίρι του 2011).

http://www.balleto.gr/ellada2/superleague/ypegrace_o_siderakis.html (απόκτηση Πλαβούκου 12/2011 - ελάχιστους μήνες μετά από τον Σιδεράκη)


http://www.contra.gr/Columns/contra-epithesi/panionios/allagh-planwn.1800261.html (λύση συνεργασίας με Πλαβούκο καλοκαίρι του 2012).

το ίδιο διάστημα βγαίνει εκτός πλάνων ο Σιδεράκης.

Ο Πλαβούκος ήταν προπονητής του Σιδεράκη στον Θρασύβουλο. Στο ίντερνετ θα βρείτε αναφορές του Πλαβούκου για τον Σιδεράκη, τις δυνατότητές του και το ενδεχόμενο απόκτησής του από την ΑΕΚ (πριν από τον Πανιώνιο).

Φαίνεται σαν να υπάρχει διασύνδεση του θέματος.

Griniaris είπε...

Θες να πεις ότι ο Πλαβούκος έπαιρνε τα τρίπιτα στον Σιδεράκη;

br fun_atic είπε...

Ρε μπας και τον φούσκωνε η Τουρκάλα κι εμείς νομίζαμε ότι παχαίνει;

amanAM είπε...

απότι καταλαβαίνω, το πρόβλημα δεν είναι το φάρμακο που πήρε ο παίκτης, αλλά ότι δεν αναφέρθηκε πριν τον αγώνα.

Ποιός το δηλώνει αυτό? Ο παίκτης ή ο γιατρός της ομάδας?

Δεν καταλαβαίνω, όταν είσαι αθλητής επαγγελματίας, γιατί δεν δηλώνεις κάθε τι που έχεις πάρει, για το συνάχι, για τους πόνους στην μέση, για το κάθε τι. Ποιά είναι η δυσκολία να το κάνεις?

br fun_atic είπε...

Σύνθετο πρόβλημα. Ως επαγγελματίας αθλητής πρέπει να ξέρεις τις απαγορευμένες ουσίες και να μην τις λαμβάνεις. Αν τις έχεις λάβει για ιατρικό λόγο πρέπει να έχεις στα χέρια σου τα έγγραφα που απαιτεί ο νόμος. Παράλληλα οι ουσίες που σου έχουν χορηγηθεί για ιατρικούς λόγους πρέπει να προβλέπονται από την παγκόσμια ομοσπονδία του αθλήματός σου και να μην έχεις υπερβεί σε δοσολογία τα όρια που θέτει η θεραπεία.

Πιστέω ότι ο κος Δάρας, ως ιατρός της ομάδας και ίσως ως θεράπων ιατρός του παίκτη, έπρεπε να προνοήσει ώστε ο παίκτης να έχει ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή του τα απαραίτητα έγγραφα.Ο λόγος είναι ότι ο οποιοσδήποτε παίκτης μπορεί να ελεγχθεί για ντόπιγκ.

Η διαφορά του Ισπανού Ρόκα από τον δικό μας είναι ότι εκείνος πήρε ένα φαινομενικά αθώο σπρέι για τη μύτη αγνωόντας ότι περιέχει απαγορευμένη ουσία. Άρα αυτός δεν το δήλωσε γιατί δεν το ήξερε και σαφέστατα δεν είχε βεβαίωση ιατρού, διότι προφανώς το είχε πάρει από μόνος του.Βάσει του διατακτικού της δευτεροβάθμιας απόφασης πιθανολογούμε ότι στον οργανισμό του βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα φαρμάκου, τέτοια που να μην μπορεί να δικαιολογήσει λήψη με σκοπό την βελτίωση επιδόσεων.

Τα πράγματα στην περίπτωση του δικού μας Ρόκα είναι κάπως διαφορετικά. Ο κος Δάρας μίλησε για φαρμακευτική αγωγή προς αντιμετώπιση προβλήματος που είχε ο Ρόκας στη μέση. Άρα κατ' αρχήν και οι δύο γνώριζαν ότι έχει γίνει συστηματική χρήση φαρμάκων. Παράλληλα ο Ρόκας φαίνεται πως ήξερε ότι πήρε κορτιζόνη και ασφαλώς αυτό το γνώριζε και ο κος Δάρρας ως ιατρός της ομάδας. Συνεπώς υπάρχει αβλεψία και από τους δύο, η οποία ίσως βαρύνει περισσότερο τον κο Δάρρα, ιδίως αν ήταν ο θεράπων ιατρός του παίκτη.

br fun_atic είπε...

Σκοπός δεν είναι να καταλογιστούν ευθύνες ιδίως από εμάς που αγνοούμε όλες τις πτυχές της ερώτησης.Γεγονός όμως είναι ότι αβλεψία υπήρξε.

amanAM είπε...

Για το θέμα των κολυμβητηρίων, για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις, να επισημάνω πως επιτυχία της διοίκησης του Πανιωνίου είναι η λειτουργία του μικρού κολυμβητηρίου στο γήπεδο, δίπλα στον Άγιο Ανδρέα.

Το κολυμβητήριο στην Αρτάκης, είναι του Δήμου. Οι Δήμοι τα κλείνουν τα κολυμβητήρια, και οι Δήμοι είναι που τα κρατάνε ανοιχτά.

Ο Δήμος της Νέας Σμύρνης είναι πρωτοπόρος στον αθλητισμό για τους δημότες και τους κατοίκους της Νέας Σμύρνης, και προσφέρουν έναντι πολύ μικρού αντιτίμου πολλές επιλογές για την άθληση του κόσμου.

Φέτος ο Πανιώνιος βελτίωσε πολύ το μικρό κολυμβητήριο, και με την ειδική κουβέρτα, πετύχανε διπλό στόχο: Οικονομία και πιο ζεστό νερό.

br fun_atic είπε...

Συμφωνούμε.Ας μην έτρεχε ο Βυθούλκας και σου λέω εγώ τι θα είχε πετύχει ο Πανιώνιος.

Panos είπε...

Γιατί, τι άλλο είναι ο Πανιώνιος εκτός από 2-3 'Βυθούλκες';
Πώς επιβιώνει τόσα χρόνια; Από 3-4 παλαβούς που ξεχνάνε σπίτι, δουλειά, οικογένεια.



br fun_atic είπε...

Ενας μεγάλοσ σύλλογος οφείλει να δημιουργεί τέτοιεσ δομές και επίπεδο οργάνωσης ώστε να μην είναι απαραίτητο να απαρνηθεί κάποιος τη ζωή του προκειμένου το σωματείο να προσφέρει τα αυτονόητα στους άθλούμενους.

Panos είπε...

Ορθότατος ο προβληματισμός, αλλά εμείς βρισκόμαστε πολύ μακριά από αυτό τον στόχο.

Για την ακρίβεια βρισκόμαστε στο στάδιο όπου σωματείο φέρον τον τίτλο "Φίλοι" του Συλλόγου προχωρά σε κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων για να επανασυνδεθεί το ρεύμα (που δεν πληρώνει, αλλά χρησιμοποιεί το του Ερασιτέχνη) σε χώρο που χρησιμοποιεί και ομοίως δεν πληρώνει, κατά παράβαση της συμφωνίας του.

Κατανοητό λοιπόν γιατί οι 'Βυθούλκες' είναι σπάνιοι και απαραίτητοι;

br fun_atic είπε...

Έχεις δίκιο. Είναι τραγικό ένας σύνδεσμος φιλάθλων να ασκεί ασφαλιστικά μέτρα κατά του Πανιώνιου.

Ακόμη όμως πιο τραγικό είναι να τα κερδίζει, γιατί αυτό σημαίνει ότι ο σύλλογος παρανόμησε.

Όταν λοιπόν κάποιος δεν καταβάλει μισθώματα και ρεύμα του κάνεις έξωση. Κάθε τι άλλο είναι παράνομη πράξη.

br fun_atic είπε...

Και βέβαια δεν βλέπω το λόγο, οι όποιες δικαστικές διαμάχες του συλλόγου, μικρής μάλιστα σημασίας, να εμποδίζουν να αναβαθμιστεί το εσωτερικό επίπεδο οργάνωσης.

Panos είπε...

H εσωτερική οργάνωση φίλε Br είναι σε άμεση συνάρτηση με το ανθρώπινο δυναμικό που είναι κάθε φορά διαθέσιμο.

Αυτό ακριβώς το νόημα είχε η απάντησή μου. Ότι τα πρόσωπα που θα μπορούσαν, δυνάμει, να προσφέρουν στον Σύλλογο θεωρούν ότι έχουν το ηθικό δικαίωμα να υπερασπιστούν μια -νομιμοφανή- αλλά εμφανώς ανήθικη απαίτηση, έστω και εις βάρος του Συλλόγου, από το να διαθέσουν τον χρόνο και τις δυνάμεις τους στην βελτίωσή της οργάνωσης του.

Ας μην το κουράσουμε άλλο, πάντως

br fun_atic είπε...

Θεωρείς σωστή αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού την δήθεν επίλυση ενός νομικού θέματος όχι από ένα δικηγόρο αλλά από τον Μπομπ τον Μάστορα; Αν σου χαλάσουν τίποτα σωλήνες στο σπίτι μη με φωνάξεις.Το πιθανότερο είναι να στο κάνω Βενετία.

br fun_atic είπε...

http://www.panionianea.gr/2013/02/blog-post_3901.html?m=1

Δώσε μας τα φώτα σου grin...Εκ πρώτης άποψης δεν δείχνει καλό...

br fun_atic είπε...

Αν κατάλαβα καλά μιλάμε για medrol.Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι μιλάμε για ενέσεις πριν το παιχνίδι άρα ουσιαστικά για σημαντική ποσότητα φαρμάκου στο δείγμα...

Griniaris είπε...

Δεν γνωρίζω την ακριβή πάθηση του Ρόκα όμως η χορήγηση πριν τον αγώνα είναι απόλυτα λογική αν μιλάμε για οποιαδήποτε φλεγμονώδη πάθηση άρθρωσης. Ανακουφίζει προσωρινά τον αθλητή από τυχόν πόνους ώστε να αντέξει έναν όλόκληρο αγώνα πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη συμπληρωματική αντιφλεγμονώδη θεραπεία έκανε.Πρόβλημα θα υπάρξει αν η ποσότητα που βρέθηκε δεν ανταποκρίνεται σε θεραπευτικές δόσεις.Δεν μπορεί π.χ. να ισχυριστεί ότι του έκαναν 4,5 ενέσεις μαζεμένες...

br fun_atic είπε...

Εφόσον διαβάζαμε για θεραπευτική αγωγή δεν είναι πιθανό να μιλάμε και για κάπως αυξημένη ποσότητα; Αν δεν κάνω λάθος η κορτιζόνη δεν αποβάλλεται άμεσα. Πως λοιπόν μπορεί να ξέρει κάποιος ότι μιλάμε για δυο ενέσεις πριν τον αγώνα και όχι για τα κατάλοιπα πιο μακροχρόνιας θεραπείας;

Griniaris είπε...

Μα ακριβώς γι αυτό το λόγο οι επιτροπές ζητάνε από πριν πλήρες χρονοδιάγραμμα των χορηγήσεων.Στην περίπτωση της μεθυλπρεδνιζολόνης,αν μιλάμε για ντόπινγκ,δεν έχει νόημα η μακροχρόνια χορήγηση αλλά η δόση εφόδου που σημαίνει μεγάλη συγκέντρωση πέρα από κάθε θεραπεία...

br fun_atic είπε...

Αρα ποια ποσότητα θα μπορούσε να θεωρηθεί θεραπευτική;

Griniaris είπε...

Τέτοιες λεπτομέρειες δεν μπορώ να τις ξέρω.Υπάρχουν ειδικά προγράμματα με διαγράμματα που δείχνουν πότε και πόση ποσότητα έχει ληφθεί.Φαντάζομαι θα υποβάλλουν εκ των υστέρων το θεραπευτικό πρόγραμμα και αν τα ευρήματα ανταποκρίνονται σε αυτό ίσως και να τη γλυτώσει.Και επαναλαμβάνω η ποσότητα παίζει ρόλο μόνο στο αν ανταποκρίνεται ή όχι σε θεραπευτικό σχήμα.Είπα και πριν,άλλο να έχει κάνει μία depomedrol πριν τον αγώνα και άλλο κάποια άλλη που να αντιστοιχεί σε 3,4 τέτοιες...

br fun_atic είπε...

Τυπικά δεν ξέρω αν στέκει αυτό γιατί ο νόμος είναι σαφέστατος.Αναφέρεται σε σύνολο τυπικών προϋποθέσεων που πρέπει να πληρούνται.Φαντάζομαι όμως ότι η ποσότητα παίζει τον βασικό ρόλο.

amanAM είπε...

πάντως και η δική μου εμπειρία, αυτό λέει: 2-3 τύποι τρέχουν όλο το πόλο, 3-4 τύποι το βόλεϊ, οπότε προφανώς το ίδιο συμβαίνει παντού.

Αυτοί οι τύποι, βάζουν δωρεάν τον χρόνο τους, τρέχουν σαν τους Βέγγους, πληρώνουν πολλές φορές από την τσέπη τους, και για μπράβο εισπράττουν αιχμές, σχόλια, και πόλεμο από άλλους Πανιώνιους, που δεν θέλουν να βλέπουν ούτε την φάτσα αυτών των τύπων...

Μετά από κάποιο διάστημα, κάτι τέτοιοι τύποι κουράζονται, αγανακτούν, θυμώνουν, και κάποια στιγμή αποστασιοποιούνται ή αποχωρούν.

Όταν φιλοτιμηθούν κάποιοι άλλοι, τότε οι προηγούμενοι γίνονται πολλές φορές ορκισμένοι εχθροί τους.

Έτσι οι καινούργιοι τύποι, έχουν τον πόλεμο των προηγούμενων (πέραν των υπολοίπων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν), με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας αέναος φαύλος κύκλος που καίει ανθρώπους.

Εγώ αυτό που ξέρω, είναι πως όποιος δουλεύει κάνει λάθη. Πάντα θα υπάρχουν πράγματα για να κατηγορηθούν όσοι δουλεύουν και προσφέρουν. Είναι επίσης βέβαιο, πως κάποιοι με τον άλφα ή τον βήτα τρόπο όντως προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον σύλλογο, οπότε η λάσπη αυτή κολλάει με ευκολία σε οποιονδήποτε αποφασίσει να προσφέρει αφιλοκερδώς.

Άρα, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο σοφός λαός έχει ήδη αποφανθεί για το θέμα αυτό, ότι όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες.

Γι αυτό, δεν μπορεί ένας σύλλογος να βασίζεται στο φιλότιμο κάποιου Βυθούλκα, γιατί ο κάθε Βυθούλκας είναι θέμα χρόνου να καεί, να φαγωθεί από τις κότες.

Πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένη οργάνωση και ρόλοι, ώστε να υπάρχει και αντικειμενικός έλεγχος και αξιολόγηση, για να μην αδικούνται κάποιοι που όντως προσφέρουν, και να μην επιπλέουν στο τέλος οι διάφοροι φελλοί, αυτοί που στο τέλος πάντα επιπλέουν...



br fun_atic είπε...

Και βέβαια πρέπει να υπάρχει ισότητα,διακριτοί ρόλοι, σεβασμός των καταστατικών οργάνων,του καταστατικού και ένα γένει του νόμου. Ολα αυτά περιλαμβάνονται στην έννοια του σεβασμού για τον αδελφό σου Πανιώνιο.

amanAM είπε...

Πολλή ησυχία έπεσε!!!

Θα περίμενε κανείς πως όλο και κάποια απάντηση θα εμφανιζόταν, αλλά... τίποτις!!!

Έχω πάντα μια ελπίδα: Να εμφανιστεί κάποιος, και με επιχειρήματα να γράψει πως όσα λέω είναι λάθος, και πως η πραγματικότητα είναι διαφορετική, είναι καλύτερη.

Άδικα ελπίζω μου φαίνεται.

br fun_atic είπε...

Μετά από τον τραυματισμό του Περιστερίδη ( Περαστικά του) Μήπως έχει έρθει η ώρα του Ανέστη;

br fun_atic είπε...

Πέθανε ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου Κωνσταντίνος Λάζος.Πρόκειται για φιλικό σωματείο και νομίζω ότι θα ήταν καλό να εκδόσει ο Πανιώνιος μια ανακοίνωση.

Griniaris είπε...

Να ρωτήσουμε το Βαγγέλη πρώτα...

br fun_atic είπε...

Μόλις έμαθα ότι ο Πανιώνιος είχε στείλει συλλυπητήριο fax.Σωστό διότι οι καλές σχέσεις πρέπει να διατηρούνται.
@ grin

Έχεις γίνει πιο δραστικός κι από το κυάνιο. :)

Griniaris είπε...

Σόρρυ αλλά με όλα αυτά που έχω δει,που και που μου βγαίνει καμμιά κακία παραπάνω...

IWN1998 είπε...

"...Μήπως έχει έρθει η ώρα του Ανέστη;"

Όπα. Ανήκει σε άλλον μάνατζερ το παιδί...
Και όταν λέμε η ώρα του Ανέστη, να εξηγούμε επακριβώς τι εννοούμε, γιατί μπορεί να τον εκλάβουν οι κακεντρεχείς σαν και μένα σαν την ώρα του Ανέστη να ακολουθήσει το Σιδεράκη...

ΥΓ: ...Να γράψω και εγώ μερικές κακίες...

Α να μην το ξεχάσω... Ο Κολοβός αυτή τη βδομάδα είναι ταλαιπωρημένος από το φιλικό της Εθνικής Ελπίδων και μάλλον δεν θα μπορέσει...

Griniaris είπε...

Μα προφανώς θα ακολουθήσει το δρόμο του Σιδεράκη.Θα παίξει,θα είναι φυσικά καλύτερος από τους άλλους και φυσικά θα τον διώξουμε για να μη φωνάζετε.Τι δεν καταλλλλαβαίνεις;

ΥΓ.Α,ρε Ίωνα...Ευτυχώς που έχουν μείνει και κάποιοι με χιούμορ...

Griniaris είπε...

Και μια και αναφέρθηκα στον Ίωνα,ένα μεγάλο μπράβο.Είναι ο μόνος που θυμήθηκε το Γιάννη Παθιακάκη,τον τεράστιο sir John Path.Να είσαι καλά...

zamis είπε...

χιουμορ κανετε?
ζουμε την εποχη της στρατευμενης αμορφωσιας,να τα ξεχασετε αυτα παρακαλω.

amanAM είπε...

Αφού αντέχετε να ασχολείστε ακόμα με τις σκατούλες, μπράβο σας.

br fun_atic είπε...

Πάχυνε και ο Ανέστης;;;;

IWN1998 είπε...

Το σχόλιο μου για Ανέστη και μάνατζερς ίσως έσταξε υπερβολική κακία και μάλιστα χωρίς να έχω αποδείξεις αλλά απλά κάποιες ενδείξεις.
Ζητώ συγγνώμη αν έθιξα τις αγαθές προθέσεις κάποιων που προσφέρουν στην ομάδα και που είναι εναντίον του ελέγχου των μάνατζερς στις ομάδες και το πρωτάθλημα.
Συνεχίζω να θεωρώ ότι τερματοφύλακες σαν τον Περιστερίδη και το Γιαννακόπουλο δεν κάνουν ακόμα για να παίζουν βασικοί σε αυτή την κατηγορία. Ελπίζω να με διαψεύσουν.
Ο δεύτερος έχει την ευκαιρία αύριο... Για να δούμε.