Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Με το μυαλό του Φανούρη και τα πόδια του Λεωνίδα


Ο σημερινός Πανιώνιος ήξερε τι ήθελε. Όταν λοιπόν ξέρεις τι θέλεις και παίζεις στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων σου, τότε έχεις βάσιμες πιθανότητες να πετύχεις τον σκοπό σου, όπερ και εγένετο.

Το παιχνίδι ήταν αργό, μακρόσυρτο, κάποιες φορές κουραστικό. Είχε δύναμη, είχε πάθος, χωρίς όμως τις πολλές μεγάλες  ευκαιρίες (τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο), οι περισσότερες των οποίων ήταν του Ατρόμητου. Ακόμη όμως και όταν η ομάδα του Περιστερίου έχανε ευκαιρίες, δεν ένοιωθα φόβο ότι θα χάσουμε το παιχνίδι. Ίσως γιατί ο Φανούρης ήταν σε μεγάλα κέφια (οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι είναι ποδοσφαιρική ιδιοφυία, ανεξάρτητα από το αν το σώμα κάποιες φορές δεν μπορεί να ακολουθήσει το μυαλό - ίσως ο Φανούρης να αποτελέσει σε μερικά χρόνια ένα πολύ μεγάλο ταλέντο της προπονητικής ή ένα καλό δάσκαλο Ακαδημιών ποδοσφαίρου), ίσως γιατί ο Αραβίδης είχε διάθεση να κυνηγήσει κάθε ευκαιρία, ίσως γιατί λίγο πολύ δείχναμε να μπορούμε να ανταποκριθούμε αμυντικά στην πίεση του Ατρόμητου. Αφού λοιπόν βρίσκαμε τον τρόπο να αποφύγουμε τα κλασικά παιδαριώδη λάθη τα οποία μας στοίχισαν ένα σωρό βαθμούς φέτος, θεωρούσα ότι κάτι καλό θα μπορούσε να βγει από το παιχνίδι. Το ομολογουμένως πολύ ωραίο γκολ της νίκης το πέτυχε ο Λεωνίδας Καμπάνταης ο οποίος συνδυάστηκε πολύ ωραία με τους Κολοβό και Γουνδουλάκη.

Ο Ατρόμητος δεν έμεινε απαθής και εξάντλησε όλο το επιθετικό του οπλοστάσιο. Πρόκειται για ομάδα που έχει την πολυτέλεια να διαθέτει παίκτες όπως ο Μάντζιος, ο Επστάιν, ο Σουπίνιο, ο Ναπολεόνι και τόσους άλλους, κάποιους εκ των οποίων κρατάει στον πάγκο (!!!) επειδή ατυχώς για την ομάδα του Περιστερίου το ποδόσφαιρο παίζεται με μόλις 11 παίκτες. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη μαγκιά του σημερινού Πανιωνίου. Ότι μπόρεσε να κρατήσει σκορ και αποτέλεσμα  κόντρα στο πραγματικά εντυπωσιακό βάθος του πάγκου του Ατρόμητου. Αυτή είναι τελικά η μεγάλη διαφορά του Παναγόπουλου από τον Ελευθερόπουλο. Έχει την ίδια ομάδα, τα ίδια ή και μεγαλύτερα προβλήματα, αλλά είναι πιο, ας μου επιτραπεί η έκφραση, ταπεινός στον αγωνιστικό στόχο της ομάδας. Είμαι σίγουρος ότι θα του βγει σε καλό.

Σήμερα κάναμε ένα τεράστιο άλμα παραμονής, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρήσουμε ότι σωθήκαμε. Όσο συνεχίζονται τα παιχνίδια των από κάτω τόσο θα έχουμε λόγους να είμαστε επιφυλακτικοί. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους.

Y

Λυπάμαι πολύ για την εικόνα που έδωσαν οι οπαδοί του Περιστερίου και ο πρόεδρός τους, λυπάμαι που ο διαιτητής (που κατά τα άλλα έπαιξε έδρα) χαρίστηκε στην απίστευτη ρίψη βεγγαλικών εκ μέρους των οπαδών του Ατρομήτου, λυπάμαι που μέρος των οπαδών μας (5-10) μπήκαν στον κόπο να πέσουν στο επίπεδο αυτών των τύπων και τέλος λυπάμαι για τις συνεχείς πτώσεις των παικτών μας για καθυστέρηση και  για την μέγιστη ανοησία με τις μπάλες στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό δεν ξέρω αν το καταδέχονται οπαδοί της Δόξας Κρανούλας. Όποιος είχε τη φαεινή ιδέα να ξέρει ότι μας εξασφάλισε μερικά δευτερόλεπτα αλλά μας ξεφτίλισε πανελληνίως...

46 σχόλια:

Griniaris είπε...

Επειδή θα με πρήξετε,ναι λοιπόν ο Φανούρης του πρώτου ημιχρόνου ήταν κορυφαίος...
Μου άρεσε που είχαμε καταλάβει ότι αυτήν την ομάδα μόνο με πάθος και δύναμη από το πρώτο λεπτό μπορούσαμε να τη χτυπήσουμε.Μπράβο σε όλα τα παιδιά.
Μου άρεσε ακόμη η διαχείριση των αλλαγών του Παναγόπουλου.Ειδικά όταν προσπάθησε με τον Ντούνη να χτυπήσει με αντεπιθέσεις την ανοικτή άμυνα του Ατρόμητου.Σε μεγάλο βαθμό το κατάφερε και θα μπορούσαμε με λίγη προσοχή να καθαρίσουμε το ματς νωρίτερα.

ΥΓ.Αυτοί που πέταγαν τις μπάλες μέσα μάλλον δεν έχουν ιδέα από Πανιώνιο.Ποτέ δεν ήμασταν και ποτέ δεν θα γίνουμε τέτοιοι...

Katrinos είπε...

Τελικά κοντέ κομπλεξικε μικροτσουτσουνε, νεόπλουτε παπαρα, όσα λεφτά κ να ριξεις, Χαλκηδονα θα παραμεινεις. Πολύ απλά αυτή η φανέλα είναι πολύ βαριά

antonis είπε...

Μεγάλη νίκη-σωτηρία για τη ομάδα.Συμφωνώ για την διαιτησία που έπαιξε έδρα, χωρίς να κάνει το μεγάλο λάθος κατά του Ατρομήτου.
Κατανοώ, χωρίς να συμφωνώ καθόλου με το πετάγμα των μπαλλών, αλλά και το πέσιμο των παικτών μας,δεν αρμόζει στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΉΣ.
Για ενα ακόμα παιχίδι φάνηκε οτι φέτος παίζουμε χωρίς τέρμα.ΤΡΑΓΙΚΟΣ αλλά και συνάμα τυχερός ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.
Σε κάθε περίπτωση, τοσο η διοιήκηση, οσο και παίκτες, αξίζουν συχαρητήρια που κατάφεραν να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία,προσπερόντας τους σκόπελους και τις αμαρτίες που τους άφησαν οι ΤΣΑΚΙΡΟΒΕΝΤΟΥΡΗΔΕΣ.

antonis είπε...

Μεγάλη νίκη-σωτηρία για τη ομάδα.Συμφωνώ για την διαιτησία που έπαιξε έδρα, χωρίς να κάνει το μεγάλο λάθος κατά του Ατρομήτου.
Κατανοώ, χωρίς να συμφωνώ καθόλου με το πετάγμα των μπαλλών, αλλά και το πέσιμο των παικτών μας,δεν αρμόζει στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΉΣ.
Για ενα ακόμα παιχίδι φάνηκε οτι φέτος παίζουμε χωρίς τέρμα.ΤΡΑΓΙΚΟΣ αλλά και συνάμα τυχερός ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.
Σε κάθε περίπτωση, τοσο η διοιήκηση, οσο και παίκτες, αξίζουν συχαρητήρια που κατάφεραν να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία,προσπερόντας τους σκόπελους και τις αμαρτίες που τους άφησαν οι ΤΣΑΚΙΡΟΒΕΝΤΟΥΡΗΔΕΣ.

Ron Barceló είπε...

Φανούρη-Φανούρη-Φανούρη εβαλες τ'"όπλο" σου μεσ'του σπανού τη μούρη.

IWN1998 είπε...

Επικροτώτο σύνθημα του Argy γιατί μας έπρηξαν πια τύποι σαν τον Σπανό.

EndyS είπε...

Μπραβο στους παικτες και το τεχνικο επιτελειο για την καταθεση ψυχης που εκαναν εχθες. Μπραβο και στον Ελε, που εχει σημαντικο μεριδιο στην αποδοση αυτης της ομαδας.
Προσοχη ομως γιατι τιποτα δεν εχει τελειωσει. Χρειαζομαστε και αλλους βαθμους εχοντας ιδιαιτερα δυσκολο προγραμμα.

zamis είπε...

Αρρωστος γαρ ειδα το ματς απο τιβι και εγινα καλα!
Τρομερη διαθεση για την νικη απεναντι σε μια πολυ ποιοτικη ομαδα.
Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια και στο προπονητικο τιμ.
Οντως,ο καλυτερος Φανουρης ever!
Αριστουργηματικη ενεργεια και παρε βαλε απο την παικτουρα τον Κολοβο που ο μετρ κ.Ελε δεν τον εβαζε κιολας αντι να ξεκιναει απ'αυτον..

br fun_atic είπε...

Το μεγαλύτερο έγκλημα φέτος είναι με τον Κολοβό. Το παιδί επιστρέφει από ένα σοβαρότατο τραυματισμό. Θα έπρεπε να πάρει όλες τις ευκαιρίες του κόσμου, δεδομένου ότι διαθέτει ξεχωριστή ποιότητα. Κι όμως δεν...

Και να μην μου πουν κάποιοι ότι παίζει ο καλύτερος, ότι ο προπονητής ξέρει περισσότερα κ.λ.π, διότι ο Ελέ παρείχε τεράστια στήριξη σε άλλους παίκτες, που δεν ΄ταν καθόλου ποιοτικοί.

Φανούρης:άλαλα τα χείλη των ασεβών - τέλος!!! Αν είχε βάλει και εκείνο το απίστευτο γκολ θα έκανα καζούρα σε μια ψυχή μέχρι το 2500 μχ...

Πανιώνια νέα για Παναγόπουλο: έλεος ρε παιδιά με τις υπερβολές... Μικροί διαβάζατε πολύ το Roy of the Rovers, τον Μισέλ Βαγιάν και το κούτσα κούτσα προς τη δόξα; Δεν του κανετε καλό...
Χωρίς να αμφισβητώ τη δουλειά του ανθρώπου, λέω ότι απλά κατεβάζει ρεαλιστκή ενδεκάδα, κάνει ρεαλιστικές αλλαγές και πλάνα και παίζει για το αποτέλεσμα... Τι έκανε ο Ελέ; Ακριβώς τα αντίθετα...Γι' αυτά δεν φωνάζω ένα ολόκληρο χρόνο, όταν κάποιοι παρεξηγούνταν και μου έλεγαν ότι δεν χαίρομαι με τις νίκες της ομάδας; Για πόσο επικό κόουτς μιλούσαμε όταν είχε καταφέρει να χάσει 14 ολόκληρες φορές και να πάρει μόλις 1 ισοπαλία;Άλλες χρονιές, προπονητής με τέτοια απόδοση θα είχε φύγει από τη Ν.Σμύρνη πάνω στον γάιδαρο...Προφανώς το απίστευτο σερί του πρώτου γύρου και το κρεσέντο των ΜΜΕ διαμόρφωσαν μια εικόνα στον κόσμο διαφορετική από αυτή που σχημάτιζαν τα νούμερα.


Η ισοπαλία στο ποδόσφαιρο είναι δύσκολο πράγμα.Απαιτεί σωστή λειτουργία ακόμη κι όταν δεν είσαι στην καλή σου μέρα, καλή ανάγνωση του παιχνιδιού, σωστή ορειοθέτηση στόχων και πολλά άλλα. Πολλές φορές η ισοπαλία είναι δυσκολότερη και από την ίδια τη νίκη. Ας το μάθει λοιπόν αυτό ο Ελέ, βλέποντας τον τρόπο που στήνει την ομάδα ο βοηθός του, ο οποίος βέβαια δέν έγινε ακόμη ο Σερ Άλεξ, απλά κάνει τα αυτονόητα...

Όταν σωθούμε με το καλό όμως και αφού λογικά και του χρόνου θα παίζουμε με το ίδιο οικονομικό πλάνο, πρέπει να βρούμε ένα προπονητή δάσκαλο. Κάποιον που θα μπορούσε να αναδείξει πολλούς νέους παίκτες. Εκεί είναι το μέλλον του Πανιωνίου. Εκεί και το μεγάλο σφάλμα του Τσακίρη, που ενώ δημιούργησε με το προπονητικό τις προυποθέσεις για να αναδείξει δεκάδες παίκτες από τις υποδομές, με το σχέδιο Κιντής ευνούχησε ο ίδιος το σχέδιό του αγοράζοντας απίθανους Αφρικανούς αμφίβολης αξίας.

IWN1998 είπε...

Για να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη, αν δεν έχανε τον Λαμπρόπουλο, Ρόβα και Σπυρόπουλο ο Ελέ και αν στα κρίσιμα ματς στηριζόταν πιο πολύ στους παλιούς (όπως τώρα ο Παναγόπουλος) και έπαιζε κάπως πιο συντηρητικά, ίσως τώρα να λέγαμε άλλα.
Δεν ήταν λίγο το ότι έχασε σε χρόνο dt όλη του την άμυνα (Λαμπρόπουλο, Κουλοχέρη, Σπυρόπουλο, Κούρο).
Και σε κάποιες κριτικές μας δεν είχαμε δίκιο. Πχ γιατί προτίμησε το Σπυρόπουλο από τον Κούρντι στα δεξιά της άμυνας, ενώ ο Κούρντι είχε εμπειρίες από πέρυσι, μάλλον πια είναι φανερό σε όλους μας, τώρα που παίζει ο Κούρντι. Γιατί δεν ξεκίναγε το Μενδρινό, μάλλον επίσης είναι φανερό, καθώς ο παίκτης φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα μικρο η μεγαλοτραυματισμών. Ο Ελευθερόπουλος, ότι λάθος και αν έκανε, δικαιολογείται από την απειρία του, την οποία γνωρίζαμε απόλυτα όταν τον προσλάβαμε. Και ακόμα και έτσι, τα αποτελέσματα είναι μάλλον καλύτερα απ' όσα ειλικρινά περιμέναμε.

br fun_atic είπε...

Ο Παναγόπουλος δεν είναι άπειρος; Οι ίδιοι παίκτες δεν του λείπουν; Γιατί βρήκε λύσεις;

dimosthenis είπε...

Απερίγραπτη ικανοποίηση. Τρεις βαθμοί χρυσάφι, κοιτάξαμε στα μάτια μια ομάδα με ποιοτικό ρόστερ δεκαπλάσιου μπάτζετ, αποστομώσαμε τους χυδαίους οπαδούς της "Χαλκηδόνας" και ταπεινώσαμε έναν από τους πιο γλοιώδεις προέδρους ομάδων της σούπερλίγκας, που πέρσι με τα @ρχ... του Μήτρογλου έφυγε από το γήπεδό μας με ύφος 800 καρδιναλίων.
Στα θετικά:
- κρατήσαμε έστω και με τη βοήθεια της τύχης το μηδέν για δεύτερη φορά στο γήπεδό μας. Αυτό σημαίνει ότι όταν στήνεις την ομάδα ορθολογικά και κάνεις τις ενδεδειγμένες αλλαγές μπορείς να κρατήσεις το μηδέν. Βέβαια όπως αποδείχθηκε ο Ατρόμητος δύσκολα κάνει το γκολ.
- αποκτήσαμε σέντερ φορ που γράφει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Μπράβο Λεωνίδα, μπράβο προπονητικό τιμ που τον εκμεταλλεύεσαι.
- έξοχος Φανούρης, μια κλάση πάνω όταν παίζει με Ατρόμητο, έβγαλε μάτια ο Κολοβός στη φάση του γκολ, αλλά και σε όλο τον αγώνα αγωνιστικότατος, εξαφάνισε το αριστερό μπακ του Ατρόμητου επιθετικά και τον καταταλαιπώρησε αμυντικά. Πρώτη φορά τον βλέπω να μαρκάρει τόσο αποτελεσματικά. Πιστώνεται στον Παναγόπουλο ο οποίος του έδινε συνεχώς οδηγίες και τον ενθάρρυνε.
- Η αλλαγή Παναγιωτούδη αποδείχθηκε καταλυτική. Σταμάτησε την κυριαρχία του Ατρόμητου στο κέντρο, απελευθέρωσε το Σάμαρη και δημιουργήσαμε αλλεπάλληλες ευκαιρίες τις οποίες χαραμίσαμε. Κάποιοι από τον πάγκο πια διαβάζουν σωστά τον αγώνα και αποφασίζουν άμεσα.
BR@ Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ότι ήταν ανορθογραφία για τη χθεσινή βραδιά η έισοδος πέντε έξι νεαρών οπαδών στο γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα και το πέταγμα δεύτερης μπάλας. Είναι έξω από την κουλτούρα του Πανιώνιου.
Τέλος ελπίζω ότι ο Κούρος δεν θα έχει κάτι σοβαρό. Είναι κρίμα το παιδί έκεί που πάει να πάρει επάνω του να γυρίσει πάλι πίσω.

zamis είπε...

Νομιζω κι ο ιδιος ο Παναγοπουλος σε δηλωσεις του πριν το παιχνιδι δηλωσε οτι πρεπει να προσπαθουμε να προσαρμοζομαστε αγωνιστικα αναλογα με τον αντιπαλο.
Αυτο ειναι ρεαλισμος,το εφαρμοζω τις φαντασιωσεις μου ανεξαρτητως αντιπαλου,λεγεται Ναπολεωντειο συνδρομο.

br fun_atic είπε...

λέγεται και αλλιώς

amanAM είπε...

πράγματι μεγάλη ξεφτίλα αυτή με τις μπάλες, ελπίζω να μην το ξαναζήσουμε τέτοιο ρεζιλίκι στην Νέα Σμύρνη.

Ποιός έδωσε εντολή στα παιδιά για τις μπάλες να τις μοιράσουν στις εξέδρες?

(Δεν μπορεί να ήταν δικιά τους πρωτοβουλία, ούτε μπορεί ένας φίλαθλος απ έξω να τους είπε να το κάνουν, κι αυτά να υπάκουσαν απλώς...)

Ο ένας ρίπτης μπαλών, καθότανε στα επίσημα. Ο άλλος στην μέση της 2. Μετά την πρώτη μπάλα, είδα πως κατέβηκε μέχρι κάτω, πήρε από το μπολ μπόι κι άλλη μπάλα, και μετά από λίγο την πέταξε κι αυτήν. Ήταν ένας τύπος μεγάλης ηλικίας, δεν ήταν κάποιος "ανεγκέφαλος" νεαρός.

Θεωρώ πως το θέμα αυτό χρήζει έρευνας και τιμωρίας των υπευθύνων γι αυτό το ρεζιλίκι.

ραζιελ79 είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/662577 ανυπογραφα αρθρα απο σιχαματα που μπλεκουν τον πανιωνιο σε σεναρια υποβιβασμου(χωρις να παριλαμβανει την ξανθη με την οποια ισοβαθμουμε)και διατυμπανιζουν πως μαζι με οφη και κερκυρα ειμαστε η χειροτερη ομαδα.Ποσο πολυ τελικα καει το κατεστημενιο ακομα η υπαρξη του ιστορικου και η παλικαρησια επιβιωση του....

br fun_atic είπε...

Αυτός ο Τσάρλυ μέλλον βλέπει το πρωτάθλημα αποκλειστικά από το nova highlights.Άσε μας κουκλίτσα μου...

EndyS είπε...

Οι τυποι στο site Panionianea ειναι τραγικοι. Προσπαθουν να χειραγωγησουν τον κοσμο λες και απευθυνονται σε τραγια!!!

Εχθες για δευτερη φορα δεν περασαν σχολια που κοντρα στο σαιτ, δεν ηταν διθυραμβικα.
Συγκεκριμενα στην αγαπημενη στηλη του BR "η κριτικη των παικτων" εγραψα οτι μαλλον εγω ημουν σε άλλο γηπεδο αφου:
Ο Γιαννακοπουλος δεν μου φανηκε ο κερβερος που περιγραφεται, αλλα αρκετα ασταθης
Τα δυο αμυντικα μας χαφ δεν μπορουσαν στο πρωτο ημιχρονο να περασουν μια πασα της προκοπης, ενω και ανασταλτικα ειχαν καποια προβληματα
Ο Φανουρης εκανε ισως το καλυτερο παιχνιδι στην καριερα του και δεν περασε απλα καποιες πασες οπως αναφερεται στην κριτικη
Τελος ο Κολοβος εκανε μονο μια σωστη ενεργεια στο παιχνιδι, στην φαση του γκολ και για εμενα εκανε ένα από τα χειροτερα παιχνιδια του.

Βεβαια ολοι η παραπανω κατεθεσαν ψυχη και περισσιο παθος και μπραβο τους. Ομως δεν επαιξαν και σαν τη Μπαρτσα οπως παρουσιαζει το σαιτ.
Καταληγω στο συμπερασμα οτι οι υπευθυνοι του εν λογω σαιτ, θελουν να απευθυνονται σε αβουλα ατομα χειροκροτητες, που δεν εχουν κριση αλλα σαν τα προβατα θα πρεπει να καθοδηγηθουν. Επειδη ομως οι Πανιωνιοι δεν ειναι γαυροβαζελοχανουμια, θα καταντησουν να διαβαζουν μονοι τους αυτα που γραφουν και να μπαινουν που και που να κανουν κανενα αβανταδορικο σχολιο.
Εγω παντως "μπεεεε" σταματαω να "μπεεεε" ασχολουμαι.

br fun_atic είπε...

Θα έχετε παρατηρήσει βέβαια ότι σε ΚΑΘΕ συνέντευξη παίκτη, παράγοντα, φροντιστή, έξωφιλαρούχα, πωλητή βρώμικου έξω από το γήπεδο οι μόνιμες ατάκες είναι πόσο καλός ήταν ο Ελευθερόπουλος, πόσο λάθος η φυγή του και πόσο πολύ στηρίζεται ο Παναγόπουλος στο πλάνο του. Να ετοιμάζεται η επάνοδος;


Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι μπορεί η ομάδα να προετοιμάστηκε από τον Ελέ, η αλήθεια είναι ότι ο πρώην προπονητής δεν ήξερε πως να πάρει ή να κρατήσει αποτέλεσμα. Για περισσότερες πληροφορίες ας απευθυνθεί στον βοηθό του.

http://www.sport-fm.gr/article/662473
ο αντικειμενικός σπορ φμ. Παρουσιάζει ως επεισόδια το συγκεκριμένο περιστατικό που έγινε από τρεις ανθρώπους (τους οποίους τους έχει και φωτογραφία) και δεν γράφει ΤΙΠΟΤΑ για τα επεισόδια που δημιούργησαν οι Περιστεριώτες από το πρώτο λεπτό της εισόδου τους στο γήπεδο (βρισιές, χειρονομίες, ρίψη δεκάδων βεγγαλικών, επεισόδια με τα ΜΑΤ), ούτε βέβαια τα καουμποιλίκια του Σπανού και των υπόλοιπων κατοίκων Μπουρναζίου.Έλεος!!!

Πανιώνια Νέα: οι άνθρωποι απευθύνονται σε ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό το οποίο θέλει να διαβάζει τέτοια...Οκ.

Ρε παιδιά όμως, ερώτηση στον Σάμαρη για το αν έχει έρθει η ώρα για το νέο βήμα στην καριέρα του; Δεν το ξέρετε ότι παίζει δανεικός από τον Ολυμπιακό;Επειδή δεν το ανακοίνωσε ο Βαγγέλας; Και από πότε αποφασίσει ο δανεικός σε ποιά ομάδα θα παίξει;Είπαμε ότι κάποιοι θέλουν να διαβάζουν τέτοια, νομίζω όμως ότι υπάρχει και ένα όριο. Αυτό το έχετε υπερβεί με την μη ανάρτηση κόσμιων σχολίων που απλά διατυπώνουν αντίθετες απόψεις...

br fun_atic είπε...

Να χαρείτε όμως, αν πρόκειται να γυρίσει ο Ελέ μη μας πείτε τον δράκο ότι έφυγε απλά και μόνο για να ταράξει τα νερά και ότι όοολοι οι άλλοι ενεργούσαν βάση του πλάνου του ως άλλοι απόστολοι Κυρίου...Αμήν

Griniaris είπε...

Ελπίζω αυτά περί Ελέ να ανήκουν μόνο στη νοσηρή φαντασία σου...

zamis είπε...

Νταξει μωρε,πως κανετε ετσι,ολα δανεικα ειναι σ'αυτο τον κοσμο.

zamis είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17304&subid=2&pubid=129323937

ο τσαρλυ ξεχασε να μας πει για την μπαλαρα που παιζει ο Πλατανιας,η πιο καραμπαμ σπρωγμενη φετος ομαδα..

dimosthenis είπε...

Όσο μισώ αυτούς που χυδαιολογούν στα μπλοκς άλλο τόσο απεχθάνομαι αυτούς που υμνολογούν, αγιοποιούν και χαϊδεύουν αυτιά. Ακόμα περισσότερο σιχαίνομαι αυτούς που διαχειρίζονται ένα μπλοκ και αποκλείουν κάθε αντίθετη άποψη ακόμα και άν είναι τεκμηριωμένη και με ύφος κόσμιο.
Δυστυχώς τα πανιώνια νέα ακολουθούν αυτό το γλυστερό δρόμο και φυσικά δε θα μακροημερεύσουν. Αν θέλουν αναγνώστες που επικροτούν όποια κολακία ή υπερβολή γράφουν τότε θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Αν αντίθετα θέλουν να γίνονται καλύτεροι και να αποκτήσουν μόνιμους και τεκμηριωμένους αναγνώστες τότε να μάθουν να ακούν τι λένε και οι υπόλοιποι, ακόμα και αν υποστηρίζουν το εντελώς αντίθετο. Καταλαβαίνω ότι δε θέλουν να στενοχωρήσουν κανένα με την ατομική κριτική των παιχτών, αλλά δεν μπορεί να μη φαίνεται από την κριτική ότι ο Φανούρης ήταν ο καλύτερος του γηπέδου και ότι ο τερματοφύλακας μας κοψοχόλιασε τουλάχιστον δυο φορές με τις άστοχες εξόδους που έπιασε αέρα και κινδυνέψαμε από το τίποτα. Αν δυσκολεύονται ας σταματήσουν τη στήλη ή ας πουν στους αναγνώστες να γράψουν αυτοί για την απόδοση των παιχτών, ώστε να ακουστούν διαφορετικές γνώμες. Π.Χ εγώ έχω διαφορετική εικόνα για την απόδοση του Κολοβού από τον "EndyS". Τι να κάνουμε να πνίξουμε τη μια από τις δυο απόψεις που δεν την γουστάρουμε; Το μπλοκ του BR φιλοξενεί και τις δυο απόψεις και γιαυτό μακροημερεύει και γίνεται ποιοτικότερο. Ας πάρουν παράδειγμα.
Αν πάλι φιλοδοξούν εκεί στα πανιώνια νέα να απευθύνονται μόνο σε ένα συγκεκριμένο κοινό που θελει να ακούει υμνολογίες τότε πάω πάσο και σταματώ να τους διαβάζω. Η ευθυκρισία μου και ο ορθολογισμός μου δεν αντέχουν σε άλλες προσβολές.

takis είπε...

http://www.sportday.gr/Articles-SDay/Vasilis-Moirotsos/lathis.aspx



Τι λεει.....?

zamis είπε...

Γλυψιμο στο Σπανο λεει,οπως κι ο Καισαρης κι αλλοι..

alterego είπε...

Συμφωνώ απόλυτα ότι οι τύποι στα Πανιώνια Νέα είνα τραγικοί.
Η απορία μου όμως επιλύθηκε όταν άκουσα προχθές στο γήπεδο τον εκφωνητή να τα διαφημίζει με πάθος.
Αμέσως σκέφτηκα σε ποιό γήπεδο διαφημίζεται μπλογκ;
Γιατί πχ να μην διαφημίζεται και το παρόν μπλογκ ή άλλα παρόμοια Πανιώνια;
Παληκάρια στα Πανιώνια Νέα το μήνυμα ελήφθη και κατενοήθη.
Να είστε καλά, προς το παρόν τα pet shop δεν έχουν έλλειψη παπαγαλίνης.

zamis είπε...

http://www.sportdog.gr/article/159181/ti-skaronei-o-eleytheropoylos

αυτα ειναι αμα τυγχανει να εχεις φιλους τους προπονητες της serie a

αντε και με PhD

br fun_atic είπε...

Να ρωτήσω κάτι; Ο Ελέ που ήταν πρώτος δεν είχε πτυχίο αλλά θα έπαιρνε.Ο Παναγό τι έχει; Παίζει το σενάριο να είχε ο δεύτερος ανώτερο πτυχίο από τον πρώτο; Να ρωτήσω και για τον Μανίκα ;

NK99 είπε...

Μόλις πάρει το πτυχίο στην Ιταλία θα πρέπει να περάσει ΔΙΚΑΤΣΑ για να αναγνωριστεί. Ενδέχεται το πτυχίο αυτό να είναι δεκτό από το ΑΣΕΠ για να δουλέψει στην εθνική ομάδα.

Πάντα ήθελα να μάθω στο ελληνικό πανεπιστήμιο προπονητικής ποιοι καθηγητές - προπονητές διδάσκουν.

zamis είπε...

Συμφωνα με πληροφοριες εκτος του μεταπτυχιακου στην προπονητικη κανει και σεμιναρια ψυχομετριας,ψυχοκινητικης και ψαρεματος.

br fun_atic είπε...

http://www.epo.gr/Default.aspx?a_id=25285

εδώ δείχνει τι είδους πτυχίο έχει ο καθένας

br fun_atic είπε...

@alterego

Αγαπάμε raguel...Κι εκείνος μας αγαπάει γι αυτό δεν μας διαφημίζει. Φαντάζεσαι τώρα να αρχίσουν να μπαίνουν στα blog ο ένας και ο άλλος και να περιμένουν να διαβάσουν αγιογραφίες και ιστορίες τύπου οι 300 του Λεωνίδα; Άστο καλύτερα...

br fun_atic είπε...

Να ευχηθώ από τα βάθη της καρδιάς μου στον πολύ καλό μου φίλο Griniaris που γιορτάζει σήμερα. Πάντα τέτοια!!!

Griniaris είπε...

Ευχαριστώ και ανταποδίδω προς όλους τους φίλους.Ακόμη κι αυτούς που δεν τους αρέσουν οι μπριζόλες...

Griniaris είπε...

Όλοι εσείς οι "καλοί" άνθρωποι αντί να στέλνετε μηνυματάκια στο κινητό,μήπως να μου οργανώνατε ένα καλό πάρτι-έκπληξη;Αλλά τι να περιμένω,όλο μελι,μέλι κι απο τηγανίτα τίποτα είστε...

br fun_atic είπε...

Εμείς να το οργανώσουμε εσύ το αντέχεις το ξύλο;

br fun_atic είπε...

http://www.panionianea.gr/2013/03/blog-post_1711.html?m=1

br fun_atic είπε...

Μετά από αυτό ας ψάξουν τα Πανιώνιος νέα τι κάνουν οι κκ Λεμονής,Μάντζιος,Λίνεν,Σταματόποος,Παράσχος,Φερέρα, Στάρε,Μπραμς και Βαζάκας που έχουν διατελέσει προπονητές του Πανιωνίου.Ή μήπως δεν τους κρατάμε... ζεστούς ως παρουσία...

Griniaris είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=CWjeCX-ElyM

Αφιερωμένο...

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

Ο Σταματόπουλος πάντως είναι στην Επισκοπή Ρέθυμνου και την Κυριακή κέρδισε τον Αστέρα Μαγούλας…
keep the faith!

br fun_atic είπε...

Αυτά είναι ρεπορτάζ!!! Για δες τι κάνουν και οι υπόλοιποι της λίστας και στείλε αναφορά στα Πανιώνια Νέα. Για να δούμε, θα τα ανεβάσουν;

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

Ο Φερέρα είναι βοηθός προπονητή στην Αλ Σαμπάντ Ριάντ στη Σαουδική Αραβία. Κοτζάμ βοηθός του Μισέλ Πρεντόμ, και χάρη στην αγωγή του, η ομάδα είναι 3η στο πρωτάθλημα…

zamis είπε...

Διαβαζα και τη συνεντευξη Παναγοπουλου.
Αυτο με τον ευρωπαικο αερα που εφερε ο Ελε,τις ευρωπαικες παραστασεις κλπ,δεν ξερω ρε σεις,στην Αλβανια η στην Ανατολικη Γερμανια ζουμε ρε γαμωτο?

EndyS είπε...

@zamis
Δεν ειναι θεμα Αλβανιας η' οτιδηποτε αλλου, αλλα ειναι θεμα οργανωσης. Το πως λειτουργει ενας συλλογος τον κανει καλυτερο η' χειροτερο.

Ειχα την τυχη να βρεθω στο Manchester και να δω από κοντα πως λειτουργει η United. Απλα καμια σχεση με την Ελλαδα. Βεβαια οι ανθρωποι δεν κανουν μαγικα, απλα τα αυτονοητα.
Εχουν μια Ανωνυμη Εταιρια που το αντικειμενο της ειναι η δραστηριοποιηση της στον αθλητισμο και πιο συγκεκριμενα στο αγωνιστικο κομματι και την τρεχουν αναλογα. Με οργανωση, δομες, συνεργασια και προγραμματισμο. Εννοιες δυστυχως αγνωστες στον Ελληνα.
Και φυσικα ειχαν μια εντελως διαφορετικη αποψη για το αθλημα. Δεν τους οδηγουσε το πως θα βοηθησουν τους οπαδους τους να πανε τη Δευτερα στους καφενεδες (παμπ) να κανουν καζουρα στους αντιπαλους, ουτα να πνιξουν εξωαγωνιστικα τους αντιπαλους προκειμενου να εχουν αυτοι το μεγαλυτερο οφελος από την οικονομικη πιτα. Σιγουρα δεν τα αγνοουσαν, αλλα δεν ηταν ψηλα στην λιστα τους.
Τους ενδιεφερε περισσοτερο το παιχνιδι και πως θα το κανουν καλυτερο.

Αν ο Ελε εχοντας παραστασεις από το εξωτερικο εφερε μια τετοια νοοτροποια, ενδεχομενως να εχουν δικιο αυτοι που το λενε.

EndyS είπε...

Το οτι ακομα και τωρα που εχει φυγει ο Ελε και δεν χρειαζεται να τον γλυφουν, σχεδον ολοι μιλουν με καλα λογια, δειχνει κατι.

Εγω προσωπικα πιστευω οτι βοηθησε την ομαδα και θα ηθελα να τον δω ξανα στον παγκο της (αφιερωμενο στον Γκριν). Απλα θα ηθελα να τον δω να βελτιωνεται παραλληλα.
Θα γινει καλος προπονητης, ενω λεγεται οτι εχει ηθος και νεες ιδεες.
Αν περιορισει τον εγωισμο του ωστε βλεπει τα λαθη του, τοτε θα παει ψηλα.
Γιατι δυστυχως, το μονο λαθος που δεν μπορεις να διορθωσεις, ειναι αυτο που δεν βλεπεις. Πολλοι ικανοι ανθρωποι, εχουν καταστρεψει σχεσεις η' καρριερα από αυτο.