Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ, καλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση βάσει του Καταστατικού, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου 2013 και ώρα 18.00, στην αίθουσα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. επί των οδών Θ. Σοφούλη & Ι. Χρυσοστόμου γωνία.
 ΘΕΜΑΤΑ:
1. Λογοδοσία του διοικητικού συμβουλίου επί των πεπραγμένων αυτού.
2. Ανάγνωση της Εκθέσεως της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
3. Έγκριση του απολογισμού της οικονομικής χρήσεως που έληξε.
4. Ψήφιση του προϋπολογισμού της νέας χρήσεως (ο προϋπολογισμός για τη νέα χρήση θα ψηφιστεί σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, δεδομένου ότι λόγω οικονομικής κρίσης της χώρας, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και οι Ομοσπονδίες αδυνατούν και για αυτό δεν έχουν καθορίσει μέχρι σήμερα τις οικονομικές επιχορηγήσεις με βάση τις αξιολογήσεις για κάθε Ερασιτεχνικό Αθλητικό Σωματείο της χώρας).
5. Συζήτηση και αποφάσεις και επί άλλων διαφόρων θεμάτων.
6. Διεξαγωγή αρχαιρεσιών.
Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα διεξαχθείτην ίδια ημέρα και ώρα 19.00, στον ίδιο τόπο.

Σχόλιο:  Η Αίθουσα του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ είναι το πρώην ίντερνετ καφέ;

23 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Είναι δυνατόν να γίνουν όλα αυτά σε ένα απόγευμα;

NK99 είπε...

Μάλλον πρόκειται για τυπική διαδικασία.

NK99 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
amanAM είπε...

Τα μέλη μέχρι πότε μπορούν να πληρώσουν την συνδρομή τους? Πρέπει να πάμε νωρίτερα ή πριν την συνέλευση?

Θα έχουμε γέλια την επόμενη Τετάρτη.

br fun_atic είπε...

Συνήθως στην είσοδο είναι η κα Παυλάκου η οποία ελέγχει και αν χρειαστεί κάτι πληρώνεις επιτόπου.Για παράδειγμα την προηγούμενη φορά,χαμένοι ψηφοφόροι ετών,άνθρωποι που δεν έχουν ούτε για τα τσιγάρα τους,τακτοποίησαν τα οφειλόμενα με το 200αρικο και ψήφισαν ( λευκό).

amanAM είπε...

Internet καφέ ήταν εκεί ή χαρτοπαιχτική λέσχη?

Έχω μια απορία: Αφού δεν υπήρξε εγκεκριμένος προϋπολογισμός, τι θα ελέγξει η εξελεγκτική επιτροπή???

Ως προς τον επόμενο προϋπολογισμό, τι να πει κανείς. Αντικειμενικά μπορεί να υπάρχουν προβλήματα στο να είναι ξεκάθαρα τα έσοδα, αλλά... δεν καταλαβαίνω τι καλούμαστε να ψηφίσουμε? Αυτούς που θα διοικήσουν κάνοντας ότι τους καπνίσει με βάση τα χρήματα που θα διαχειριστούν, που δεν ξέρουμε πόσα θα είναι???

Τα έξοδα τα ξέρουμε?
Εάν ναι, πως θα πληρωθούνε αυτά τα έξοδα, εάν δεν υπάρξουν τα αντίστοιχα έσοδα???

Πως προγραμματίζεις έξοδα από ανύπαρκτα έσοδα?

Σε ένα μαγαζί δεν γνωρίζεις τι έσοδα θα έχεις, αλλά πρέπει να υπολογίσεις τα προσδοκόμενα έσοδα και βάσει αυτών προγραμματίζεις και τα έξοδα. Αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, μπορεί να πάνε καλύτερα τα πράγματα μπορεί και χειρότερα, αλλά πρέπει σε κάθε περίπτωση να έχεις έναν μπούσουλα. Ναι, δεν γνωρίζεις τι θα πάρεις από τις Ομοσπονδίες, αλλά γνωρίζεις τι έχεις να πληρώσεις σε μισθούς και σε έξοδα. Άρα πρέπει με κάθε τρόπο να βρεις αυτά τα λεφτά ή να μειώσεις τα έξοδα μέχρι εκεί που νομίζεις ότι θα καταφέρεις να τα βρεις. Τόσο απλά.

Το μόνο που καταλαβαίνω, είναι πως η διοίκηση που μέχρι τώρα διοικούσε χωρίς να βγάζει λογαριασμό, χωρίς να δίνει λογαριασμό, θέλει να την ψηφίσουμε για να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο.



br fun_atic είπε...

Το άλλο ; Δεν ψηφίζεται ο επόμενος προϋπολογισμός γιατί δεν ξέρουμε τι επιχορηγήσεις θα πάρουμε.Ε και; Αν πάρουμε,που λογικά δεν θα πάρουμε,θα ενισχύσουν τα έσοδα.

br fun_atic είπε...

Εκεί που λες Αντώνη έβλεπα παλιό μεγαλοφίλαθλο του Πανιωνίου.Προφανώς πήγαινε να ενημερώσει το προφίλ του στο fb και να παίξει W.O.W

br fun_atic είπε...

Έχω ακούσει ότι θα στεγαστεί ο ΟΡΦΕΑΣ.

NK99 είπε...

Πήρα τηλέφωνο στον ερασιτέχνη και μου είπαν ότι μπορούμε να τακτοποιηθούμε οικονομικά την Τετάρτη στη ΓΣ

br fun_atic είπε...

Κάνε μας τη χάρη...
http://www.sport-fm.gr/article/665986

EndyS είπε...

Αν καποιος εχει αποψη για την υποψηφιοτητα του Μισαηλιδη, ας την καταθεσει μπας και καταλαβουμε τι γινεται κι εμεις που δεν ειμαστε μεσα στα πραγματα.

br fun_atic είπε...

Ο Μισαηλίδης φέρει ένα σπουδαίο όνομα,ιστορικό θα έλεγα.
Ως άνθρωπος είναι τυπικός, μετρημένος, ευγενικός, με τρόπους και γενικά άνθρωπος του καθήκοντος.

Για μεγάλο διάστημα τον θεωρούσα υπεύθυνο για την υποβάθμιση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στην εκτίμησή μου αυτή έσφαλα, διότι γγνωρίζοντάς τον καλύτερα συνειδητοποίησα ότι ενεργούσε ως εργάτης του συλλόγου, ακολουθώντας της επιταγές της εκάστοτε διοίκησης.

Τον θεωρώ έντιμο άνθρωπο και στα θετικά του υπολογίζω ότι δεν έχει αντιπάθειες στον σύλλογο.

br fun_atic είπε...

Στην πράξη, δεν μπορείς να κατέβεις ως αυτόνομος υποψήφιος σύμβουλος αλλά εντός ψηφοδελτίου. Αυτό το θεωρώ τεράστιο λάθος και ήταν από τα πράγματα που είχε αλλάξει στο σχέδιο καταστατικού που είχα παραδώσει.

Ο πρόεδρος μπορεί να είναι ο καλύτερος άνθρωπος. Και ο Τσάβαλος και ο Μισαηλίδης είναι καλοί και έντιμοι άνθρωποι. Το θέμα δεν είναι μόνο εκεί.Η ποιότητα της διοίκησης εξαρτάται από το σύνολο του ψηφοδελτίου, από τον τρόπο που θα λειτουργήσει το συμβούλιο, από τις αρμοδιότητες που θα δωθούν και πολλά άλλα.

Είναι τόσοι λίγοι αυτοί που θέλουν να ασχοληθούν με τα διοικητικά του Πανιωνίου και παράλληλα έχουν τις γνώσεις και τις ικανότητες για κάτι τέτοιο, ώστε θεωρώ δύσκολο να μπορέσουν να καταρτιστούν δύο πολύ καλά ψηφοδέλτια. Παράλληλα, θεωρώ λάθος τη δημιουργία ψηφοδελτίου με αλληλοσυγκρουόμενες ή ισορροπούσες δυνάμεις.

Λόγω κάποιου οικογενειακού προβλήματος δεν είχα τον χρόνο να μάθω στοιχεία για τα δύο ψηφοδέλτια. Θα περιμένω με ενδιαφέρον.

br fun_atic είπε...

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημοσίως τον κο Μισαηλίδη για την πολύ τιμητική του πρόταση να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο. Τον ευχαριστώ γιατί τον εκτιμώ, γιατί πάντα είναι τιμή να εργάζεσαι για τον Πανιώνιο και γιατί δέχθηκα την πρότασή του από τους πρώτους.

Οι λόγοι που δεν συμμετείχα ήταν δύο.
1) Δεν ήθελα να ασχοληθώ με τα διοικητικά στην παρούσα φάση, όμως είμαι πρόθυμος να βοηθήσω με κάθε άλλο τρόπο, εξωδιοικητικά όμως. Μάλιστα έχω μερικά πράγματα στο μυαλό μου.
2) Θεωρώ ανήθικο να βρεθώ απέναντι στον Βασίλη Τσάβαλο, όπου κι εκείνος με τίμησε με την εμπιστοσύνη του. Μπορεί να έχω πολλές διαφωνίες με τον τρόπο λειτουργίας του σχήματος της ΠΚ, αγνώμων όμως δεν είμαι.

Ας νικήσει ο καλύτερος ή ας βρεθεί τρόπος να δημιουργηθεί ένα ψηφοδέλτιο από τους καλύτερους.

Θέλω πολύ να είμαι στην Γ.Σ της 3/4, δυστυχώς όμως δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω... Όταν κάνεις σχεδια ο θεός γελάει.

br fun_atic είπε...

Η υποψηφιότητα του Μισαηλίδη θα έχει ένα πολύ θετικό στοιχείο και ένα αρνητικό.

Το αρνητικό είναι ότι ως διεκδικητής της προεδρίας δεν μπορούσε να γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία των εκλογών, άρα πιθανότατα το ψηφοδέλτιό του να καταρτίστηκε βιαστηκα (όπως προείπα δεν ξέρω πολλά ονόματα, οπότε δεν έχω σαφή άποψη). Το θετικό όμως της υποψηφιότητάς του είναι ότι θα είναι ιδιαίτερα πολυσυλλεκτική.

Ο Τσάβαλος θεωρητικά είχε περισσότερο χρόνο για τη δημιουργία ισχυρού ψηφοδελτίου, στα θετικά του η πορεία της ομάδας ποδοσφαίρου (ιδίως αν κατέβει στις εκλογές με εξασφαλισμένη την παραμονή) στα αρνητικά του οι αντιπάθειες που έχουν δημιουργήσει κάποιοι από το ψηφοδέλτιό του και ο υποβιβασμός κάποιων ομάδων του ερασιτέχνη σε χαμηλότερες κατηγορίες (υπάρχουν και άλλα θετικά/αρνητικά, γράφω όμως τα μεγαλύτερα θέματα).

Βέβαια το πραγματικό ζητούμενο είναι το οικονομικό. Τόσο σε ερασιτέχνη όσο και σε ΠΑΕ. Μπορεί να πείσει ο Βασίλης για την καλή πορεία των οικονομικών όταν σε μία και μόνο ΓΣ θα είναι ανοιχτά τόσα πολλά θέματα + εκλογές; Δύσκολο... Ίσως και άδικο για τον μέσο ψηφοφόρο.

br fun_atic είπε...

Ζητώ συγνώμη για τα πολλά ορθογραφικά λάθη, αλλά γράφω από το κινητό και ως συνήθως έχω μεγάλο θέμα με την αυτόματη διόρθωση.

alterego είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με την παραπάνω ανάλυση του br fun_@ic. O κύριος Τσάβαλος έχασε το παιχνίδι από την στιγμή που του ξέφυγε ο έλεγχος και άφησε να κάνουν κουμάντο τα γνωστά άτομα με την ανάρμοστη και αντιπαθητική συμπεριφορά. Τα άτομα αυτά ουδετεροποίησαν ή και απομάκρυναν τελικά πολλούς Πανιώνιους που θα μπορούσαν να προσφέρουν. Ευελπιστώ πως ο κύριος Μισαηλίδης λόγω του χαρακτήρα του, της ιστορίας του και των διαχρονικών Πανιώνιων γνωριμιών του θα προσελκύσει αρκετά σημαντικά στελέχη και επώνυμους φιλάθλους εξασφαλίζοντας έτσι μία ευρύτερη συνένωση. Σε ότι αφορά την τωρινή διοίκηση αυτό που με παραξενεύει και ταυτόχρονα προβληματίζει είναι πως ενώ διατυμπάνιζαν ότι οι πόρτες είναι ανοιχτές γιά όποιον ήθελε να παραλάβει, τώρα που εμφανίστηκε δεύτερο ψηφοδέλτιο αντιδρούν αρνητικά και στραβομουτσουνιάζουν.
Αυτά θα πρέπει κάποια στιγμή αφού απαλλαχτεί από τα γνωστά προβληματικά βαρίδια να μας εξηγήσει ο κύριος Τσάβαλος.

br fun_atic είπε...

Επειδή (Δυστυχώς) κουβέντα για άλλο ζήτημα δεν μπορεί να γίνει στην ΓΣ το ερώτημα είναι ένα και προς τους δύο υποψήφιους.Ποιοί θα απαρτίσουν την επόμενη μερα το ΔΣ της ΠΑΕ.Τα πρόσωπα αυτά πρέπει να έχουν την έγκριση της ΓΣ και όχι να αποτελούν την Kinder δυσάρεστη έκπληξη.

Από ´κει και πέρα πρέπει τάχιστα να γίνει και μια σοβαρή ΓΣ του ερασιτέχνη γιατί η μεθαυριανή είναι αχαρακτήριστη.

br fun_atic είπε...

Καλημέρα και καλό μήνα.

Επειδή τα πάντα στον Πανιώνιο είναι πιθανά, δεν υπάρχει λόγος να σας πω Πρωταπριλιάτικο ψέμμα.

NK99 είπε...

Φαντάζομαι ότι χρόνος περισεύει σε ελάχιστους.

Μετα από πολύ καιρό γίνεται μία ΓΣ που υποτίθεται θα συζητηθούν σοβαρά θέματα. Δεν θα συζητηθεί όμως τίποτα διότι δεν φτάνει ο χρόνος.

Υποτίθεται ότι θα ψηφίσουμε κιόλας και μία μέρα πριν δεν ξέρουμε ποιοι θα είναι (αν υπάρχουν) υποψήφιοι. Ο κ. Μισαηλίδης μία μέρα πριν τη ΓΣ ψάχνει υποψηφίους. Οι νυν δεν μας έχουν ενημερώσει για τις προθέσεις τους.

Νομίζω ότι πρέπει να αναβληθεί η ΓΣ μέχρι να ετοιμαστούν οι υποψήφιοι ή αν γίνεται να τελειώσουν αύριο τα διαδικαστικά και να γίνουν εκλογές μία άλλη μέρα και στη συνέχεια άλλες μέρες να γίνουν θεματικές συζητήσεις.

Αν αύριο δεν εμφανιστεί πάλι αρκετός κόσμος δεν θα φταίει ο κόσμος.

Αύριο λογικά θα έρθω θα πληρώσω και τη συνδρομή μου αν και προαισθάνομαι ότι με αυτά που θα δω και θα ακούσω δεν θα θέλω να ξαναπατήσω.

br fun_atic είπε...

Ίδιο μέρος μισή ώρα αργότερα

zamis είπε...

ενταξει