Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Να είχα χίλια μάτια τη Μπάρτσα μου να βλέπω

Δεν μπορείς παρά να είσαι πολύ χαρούμενος όταν μια νίκη συνοδεύεται και από πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ακόμη περισσότερο δε που αυτή η νίκη σήμαινε και την οριστική σωτηρία της ομάδας. Πιστεύω ότι μετά από πολύ καιρό ο κόσμος χάρηκε πραγματικά που βρέθηκε στο γήπεδο.



Ο Αστέρας είναι καλύτερη ομάδα και το ήξερε, μόνο που πλήρωσε το αρκετά «μπλαζέ» ύφος που ξεκίνησε τον αγώνα. Πολύ καλά στημένος ο Πανιώνιος , ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη ουσιαστικά καλή φάση που έκανε μετά την εξαιρετική ενέργεια και σέντρα του Αραβίδη. Κατά τη γνώμη μου με λίγη εξυπνάδα θα μπορούσαμε να έχουμε σκορ ασφαλείας και τον Αστέρα με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο. Ήταν προφανές ότι ο Σανκαρέ υπέφερε από τον Αραβίδη, έπρεπε να έχει τροφοδοτηθεί λίγο καλύτερα. Απόδειξη ότι ο Σανκαρέ αποσύρθηκε κακήν κακώς στο ημίχρονο.

Ο Αστέρας δεν αφυπνίστηκε ούτε στο ημίχρονο, εμείς συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό και φυσιολογικά ήρθε το δεύτερο γκολ και πάλι από πολύ ωραία και οργανωμένη προσπάθεια. Ήταν λογικό αμέσως μετά να δεχθούμε πίεση που δυστυχώς απέφερε ένα πολύ γρήγορο γκολ που όμως θα είχαμε αποφύγει αν ο Κάκκος έβλεπε το πεντακάθαρο χέρι του σκόρερ ή ο Γιαννακόπουλος δεν χάζευε για μια ακόμη φορά. Από εκεί και πέρα ο Αστέρας προσπάθησε ανορθόδοξα με γιουρούσια και γιόμες ακόμη και από τον τερματοφύλακα να ισοφαρίσει, θεωρώ όμως ότι είχαμε καλύτερες ευκαιρίες να φύγουμε με μεγαλύτερο σκορ παρά να ισοφαριστούμε.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά, δεν νομίζω ότι υστέρησε κάποιος ουσιαστικά. Θα ήθελα όμως να δώσω τον τίτλο του κορυφαίου στο Σάμαρη, δικαιωματικά. Δεν ήταν μόνο τα δύο γκολ αλλά και η συνολική του παρουσία τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά .Πάρα πολύ καλός και ο Αυλωνίτης, καθάρισε πάρα πολλές φάσεις καθώς και ο Αραβίδης του πρώτου ημιχρόνου. Με εξάρσεις οι Κολοβός, Μενδρινός. Τέλος θα ήθελα να πω κάποια πράγματα για τον Παναγόπουλο αλλά θα ανοίξω ένα θέμα που δεν είναι της παρούσης. Θα αρκεστώ λοιπόν στο ότι έκανε τα αυτονόητα…



ΥΓ. Πιστεύω ότι είναι καλό που πάμε σε ΓΣ με την ομάδα σωμένη. Μια γκρίνια λιγότερη αυτή τη στιγμή είναι πολύ σημαντικό πράγμα…

Griniaris

24 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Τεράστιε Grin!!!

br fun_atic είπε...

Δεν ανοίγεις κανένα θέμα να κάνουμε σεφτέ στο μαγαζί; :)

br fun_atic είπε...

Το μαθηματικό όριο παραμονής αυτή τη στιγμή είναι οι 36 βαθμοί.Το όριο αυτό θα μειώνεται από τυχόν απώλειες του Άρη στα επόμενα παιχνίδια.

Katrinos είπε...

Με διαφορά κορυφαίος ο Τιτανας Φανούρης. Ηταν η καρδιά κ το μυαλό της ομάδας . Πρόκειται για ένα σπάνιο δείγμα αθλητή. ΔΥστυχως για άλλη μια φορά κάποιοι κύριοι δεν εκτίμησαν τη τεράστια προσφορά του.


Μπράβο σε όλα τα παιδιά.

br fun_atic είπε...

Ο κυριούλης από πάνω έβριζε και σήμερα τον Σάμαρη ή είδαμε τη σιωπή των αμνών?

Griniaris είπε...

Υπομονή, κι αύριο μέρα είναι...

Με τα υπόλοιπα θέματα όλα εντάξει...

dimosthenis είπε...

Σπουδαίοι παίχτες οι μεσοεπιθετικοί του Αστέρα, ιδίως ο Ράγιος αλλά τις κλασικές ευκαιρίες τις είχαμε εμείς, γιατι ευτυχήσαμε να βάλουμε πρώτοι γκολ και το άγχος να επιτεθεί το είχε ο Αστέρας. Πολύ σπουδαία νίκη βαθμολογικά ψυχολογικά αγωνιστικά. Πάμε να πάρουμε νίκη και με τους άθλιους βάζελους.

br fun_atic είπε...

Και αύριο νεκρά είναι; Είναι αυτή απάντηση σοβαρού καταστηματάρχη;

br fun_atic είπε...

15
http://m.youtube.com/watch?v=ikyJ1rXvydA

br fun_atic είπε...

τω grin

http://www.youtube.com/watch?v=p9yR5K4UemM

Χάραμα το έκανες το μαγαζάκι :)

dimosthenis είπε...

http://www.sportdog.gr/article/162551/limani-soy-i-smyrni
Ένα αποκαλυπτικό για μένα άρθρο που δείχνει την ποιότητα του ανδρός που λέγεται ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ.

zamis είπε...

Eχει πλακα παντως που καποιοι απαξιωναν τον Σαμαρη ο οποιος βεβαια απο τη στιγμη που πηρε παιχνιδια-οπως κι ο Κολοβος-δειχνει ποιος ειναι.
Τεραστιο respect στον Αραβιδη για αλλη μια φορα.
Θεωρω οτι ο Παναγιωτουδης-ο οποιος εχει εξαφανιστει ενω ειναι πολυ καλος παικτης-επρεπε να μπει πολυ νωριτερα,απο το 60' ο εξαιρετικος στο α ημιχ Φανουρης δεν ειχε δυναμεις.
Η κουρσα που κανει ο Πιου ειναι καταπληκτικη και κριμα που δεν ανταμοιφτηκε με γκολ.
Η ομαδα επαιξε στο μαξιμουμ,συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια και στο προπονητικο τιμ.

υ.γ1 ειλικρινα ειναι ντροπη αυτα που γινανε στην 4,η εικονα με τα παιδακια να κοιτανε απορημενα και τρομαγμενα το καφρισταν δεν μας αξιζει.

υ.γ2 για αργοτερα οπως τα ειπαμε

br fun_atic είπε...

Κυάμωση

Griniaris είπε...

Σοβαρή δηλητηρίαση που προκαλείται στον άνθρωπο αλλά και στα ζώα από κουκιά...Καλό είναι σε όσους αρέσουν να τα τρώνε πάντα μετρημένα...

Ο γιατρός σπίτι σας...

zamis είπε...

Προσοχη μεγαλη,τα κουκια πρεπει να καθαριστουν απο τις ινες και τα σπορια να μαγειρευτουν γρηγορα γιατι αλλιως μαυριζουν.

alterego είπε...

Μακράν το καλύτερο ματς που είδαμε φέτος. Αχ και να ήταν όλα τα ΣαβΚυρΔευ όπως αυτό!

Griniaris είπε...

Θέμα δεν ήθελες;

Δυστυχώς οι εκλογές του ερασιτέχνη συνδέονται ακόμη άμεσα με την παε,οπότε οι προγραμματικές γι αυτήν δηλώσεις παίζουν μεγάλο ρόλο..

Αντιγράφω από Panionianea:
Μισαηλίδης
«Είναι δύσκολο το θέμα της αδειοδότησης. Αν δεν καταφέρουμε να την πάρουμε, τότε θα στηριχτούμε στα δικά μας παιδιά. Θα γίνει μία αξιολόγηση σε όλα τα παιδιά και θα προχωρήσουμε αναλόγως. Εκτός από αυτό, όμως, θα κάνουμε και μεταγραφές, όσες μας αφήνει ο νόμος. Υπάρχει αυτή η οικονομική δυνατότητα».

Αν ο κος Μισαηλίδης σκέφτεται να μετατρέψει ξανά την παε σε λιμάνι κάθε πικραμένου αφρικανού ή ευρωπαίου καλυτερα να μην κατέβει καθόλου.Έπρεπε να φτάσουμε σε έσχατα σημεία εξευτελισμού για να αντιληφθούμε πόσο "πλούσιος" είναι ο Πανιώνιος.Κι αν όπως λέει υπάρχουν λεφτά για μεταγραφές, ας τα δώσει στην αδειοδότηση και να κρατήσει τους ήρωες που έσωσαν φέτος την ομάδα.Δύο τρία συμπληρώματα είναι υπέραρκετά.Κάθε άλλη ενέργεια τη θεωρώ μεγάλο πισωγύρισμα...


ΥΓ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κολοβού...

br fun_atic είπε...

Σε αυτές τις εκλογές θα ψηφίσουμε μπροστινούς ή πιθανούς " από πίσω";

Η ΝΣ αν και μη τροπική περιοχή πως είναι δυνατό να έχει τόσους παπαγάλους;

Πόσο τιμολογείται η ψήφος; Θέλω να πάω στο super market αύριο.

Σε τι ακριβώς είμαστε " διαφορετικοί";

Πότε ακριβώς θα δώσουμε την τελευταία δεκάρα από εκχώρηση τηλεοπτικών; Ίσως να μιλάμε για τη μέρα του χάους.

br fun_atic είπε...

Γιατί πως θα τους κρατήσει Grin? έχουν γίνει κάποιες ανανεώσεις αλλά κάποιοι παίκτες μένουν ελεύθεροι...

br fun_atic είπε...

Και τα δικά μου συλλυπητήρια στον Κολοβό.Υπομονή...

br fun_atic είπε...

Ρε συ Grin, μπας και έπρεπε να κατεβάσουμε παγκόσμιο ψηφοδέλτιο υπό τον costix?

br fun_atic είπε...

Ξέχασα και μια ακόμη ερώτηση.Πόσους ΜΗ εκλόγιμους έχει το κάθε ψηφοδέλτιο;;;;;

Griniaris είπε...

Ναι, και διευθύνοντα σύμβουλο το Βασίλη (Κιντής στη θέση του Κιντή)...

br fun_atic είπε...

Τον ΣΕΡΒΙΤΟΡΟ