Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Χάσαμε τον μπούσουλα


Μέχρι πριν από αρκετά χρόνια παρακολουθούσα τον Πανιώνιο ως φίλαθλος. Μόνος πήγαινα στο γήπεδο, μόνος έφευγα. Δεν ήξερα πρόσωπα, πράγματα, στρατόπεδα, συμφέροντα. Τίποτα. Μόνο κόκκινα και μπλε.
Είχα την τύχη, μέσω διαδικτύου, να γνωρίσω  μια σειρά εξαιρετικών ανθρώπων που πραγματικά με τίμησαν με τη φιλία τους. Και πάλι τρώγαμε, πίναμε, γελάγαμε, στεναχωριόμασταν, παρακολουθούσαμε την ομάδα, μακριά απ' όλα. Κάθε μας συνάντηση εντός και εκτός γηπέδου ήταν γιορτή. Ίσως γιατί η καλή διάθεση είναι χαρακτηριστικό που προσπαθώ να επιβάλω στον εαυτό μου κάθε μέρα γι αυτό είμαι brfun_atic και όχι brfanatic.
Αργότερα προσπάθησα να μάθω και πρόσωπα και πράγματα και καταστάσεις και συμφέροντα.  Υπήρξε κάποιος με το όνομα "εμπαθέστατος" που με προέτρεψε να μην το κάνω. Μου είχε πει να μείνω μακριά απ' όλα αυτά. Δεν τον άκουσα.
Όταν προσπάθησα να μάθω, δέχθηκα υπερτροφοδοσία πληροφορίας. Ήταν αδύνατον να μπορέσω να δεχθώ και να αξιολογήσω τόσα πολλά και τόσο αλληλοσυγκρουόμενα δεδομένα. Δύσκολα βρίσκεις Πανιώνιο που να συμπαθεί άλλο Πανιώνιο. Σε τέτοιο βαθμό που πλέον δεν έχω καταλάβει γιατί πηγαίνουν στο ίδιο γήπεδο, γιατί πανηγυρίζουν τις επιτυχίες, γιατί δηλώνουν ίδια ομάδα, αφού χαλιούνται τόσο πολύ ο ένας με τον άλλο. Είναι αδύνατον να μιλάς με ανθρώπους από διαφορετικές κάστες. Όταν το κάνεις, οι άλλοι σου κόβουν την καλημέρα. Γιατί; Ίσως γιατί ποτέ δεν μπήκαν στον κόπο να συζητήσουν τις διαφορές τους και να τις λύσουν. Διαρκώς δείχνουμε κάποιον με το δάχτυλο.
Αυτός όμως δεν είναι ο δικός μου Πανιώνιος. Δεν είναι ο Πανιώνιος των φίλων μου. Δεν είναι ο Πανιώνιος του υγιούς και σκεπτόμενου ανθρώπου.
Όταν μια διαδικασία εκλογής διοίκησης του μεγαλύτερου αθλητικού σωματείου της χώρας που επί της ουσίας ασχολείται ή πρέπει να ασχολείται με την αθλητική διάπλαση της νεολαίας καταλήγει σε αυτό που ζήσαμε σήμερα, απλά και μόνο επειδή το ερασιτεχνικό σωματείο καλείται να σηκώσει το βάρος μιας ΠΑΕ που συμμετέχει στο κατάπτυστο ελληνικό πρωτάθλημα, μόνο ένα πράγμα έχω να αντιπαραθέσω: το κείμενο ενός προσώπου που είμαι πολύ περήφανος που είμαι φίλος του. Το κείμενο αυτό προηγείται κάθε ανάρτησης της σελίδας μου: Γιατί είμαι Πανιώνιος

 

Γιατί τότε το 1969 εκεί είχε ο πατέρας μου πιο πολλούς φίλους.

Γιατί μου άρεσαν πολύ τα χρώματα της ομάδας.

Γιατί μου άρεσε που σε ένα δημοτικό 600 παιδιών ήμουν ο μόνος Πανιώνιος.

Γιατί μπορούσα να κάθομαι πίσω από το τέρμα και να μαζεύω τις μπάλες δίπλα στους αγαπημένους μου παίκτες.

Γιατί έμαθα ότι ήταν η πιο ιστορική ομάδα της Ελλάδας.

Γιατί οι ρίζες της ήταν από τη γενέτειρα των παππούδων μου.

Γιατί μεγαλώνοντας κατάλαβα τι αντιπροσώπευε αυτή η ομάδα.

Γιατί πάντα πήγαινε κόντρα στο κατεστημένο που τόσο σιχαινόμουν.

Γιατί όσο πιο πολύ πλήρωνε αυτή την κόντρα τόσο πιο πολύ τον αγαπούσα.

Γιατί όσες φορές κι αν τον λύγισαν γρήγορα ξανασηκώθηκε.

Γιατί έτσι έμαθα την έννοια της διαφορετικότητας.

Γιατί πολλοί από τους καλύτερους παίκτες της χώρας βγήκαν από αυτή την ομάδα.

Γιατί όσους κι αν μας έκλεβαν πάντα βγάζαμε καινούριους.

Γιατί δεν με νοιάζει αν θα τη δω να παίρνει ποτέ πρωτάθλημα.

Γιατί πάντα θα έχω ένα λόγο να γκρινιάζω.

Γιατί δεν υπάρχει άλλη ομάδα που να έχει εξέδρα με όνομα “υβριστικά”.

Γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν θα κερδίσεις η θα χάσεις.

Γιατί το τελευταίο δεκάλεπτο κάθε αγώνα μας μοιάζει με βιβλίο του Στίβεν Κινγκ.

Γιατί μπορεί να τσακωθείς με το διπλανό σου στην εξέδρα απλά γιατί ένας παίκτης έδεσε στραβά τα κορδόνια του.

Γιατί όπου κι αν βρεις Πανιώνιο γίνεται αμέσως φίλος σου.

Γιατί θεωρούμε ότι μόνο εμείς έχουμε δικαίωμα να βρίζουμε τους παίκτες της ομάδας μας.

Γιατί αντίθετα με τους άλλους πιστεύουμε ότι η ομάδα μας είναι μεγάλη, ίσως γιατί πράγματι είναι.

Γιατί μόνο οι επιτυχίες της ομάδας μας είναι εκατό τα εκατό άξιες.

Γιατί μόνο εμείς έχουμε κάνει την “υπέρβαση” αυτοσκοπό χωρίς να τη θέλει ουσιαστικά κανένας.

Γιατί ποτέ κανείς από Πανιώνιος δεν θα γίνει άλλη ομάδα.

Γιατί πιστεύουμε ότι είμαστε η μόνη ομάδα που θα έπαιζαν τζάμπα οι μεγαλύτεροι παίκτες του κόσμου.

Γιατί ένας Πανιώνιος ξέρει πάντα τα οικονομικά, προπονητικά και αγωνιστικά θέματα της ομάδας καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον ακόμη και Πανιώνιο.

Γιατί μόνο ο Πανιώνιος μπορεί να αντέξει την τρέλα μας και μόνο η τρέλα μας μπορεί να αντέξει τον Πανιώνιο.

Γιατί άσχετα με όλα τα άλλα, για εμάς η ομάδα, ο πρόεδρος και ο προπονητής θα είναι πάντα οι καλύτεροι.

Γιατί…γιατί…γιατί…

Γιατί πάνω από όλα Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ…

 

 

“όσο μας πληγώνεις ,

τόσο μας πωρώνεις”

 

Griniaris

 

Δεν με ενδιαφέρει να μάθω γιατί είναι Πανιώνιος ο καθένας. Με νοιάζει που οι δικοί μου άνθρωποι, ο δικός μου κύκλος, οι δικοί μου φίλοι είναι Πανιώνιοι γι αυτούς τους λόγους.
Ναι ο εμπαθέστατος είχε δίκιο. Ίσως δεν έπρεπε να σκάψω στα βαθιά. Δεν μετανιώνω που το έκανα. Απογοητεύτηκα από κάποιους αλλά ίσως γι αυτό εκτίμησα περισσότερο αυτούς που είχα δίπλα μου. Κι αν είχε δίκιο σε ένα είχε άδικο σε κάτι άλλο. Θεώρησε ότι μέσω της παρέας δημιουργούσαμε επί της ουσίας έναν ακόμη άτυπο σύνδεσμο φιλάθλων. Δεν ξέρω τι δημιουργήσαμε, αλλά ότι κι αν είναι αυτό είναι σπουδαίο κομμάτι της ζωής μου.
Ο Πανιώνιος, το ιστορικότερο σωματείο της χώρας δεν πάσχει από την οικονομική κρίση. Πάσχει επειδή δεν έχει κανόνες, θεσμούς και ακριβώς γι αυτό το λόγο στερείται ικανών προσώπων που μπορούν να τον οδηγήσουν εκεί που πρέπει. Όσο συμβαίνει αυτό θα παρακολουθούμε περίεργες διαδικασίες, περίεργους τύπους, περίεργες καταστάσεις. Καλές προθέσεις θα υπάρχουν πάντα, αλλά οι καλές προθέσεις χωρίς ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο δεν οδηγούν πουθενά.
Ας διαλέξει ο καθένας μας τον Πανιώνιο που θέλει. Προσωπικά έχω κάνει την επιλογή μου.

36 σχόλια:

vardos είπε...

θα ηθελα να ειχα γραψει και εγω το ιδιο κειμενο και δηλωνω οτι ειναι και δικο μου!

John S. είπε...

Συμφωνώ σε όλα με το κείμενό σου εκτός από την κατάληξη.
Μπορεί οι θεσμοί του Συλλόγου και το πλαίσιο λειτουργίας να μην είναι καλό, εσύ ως πιο ειδικός σίγουρα θα καταλαβαίνεις τις αδυναμίες του υπάρχοντος καθεστώτος.
Δεν θεωρώ όμως ότι καλύτερο θεσμικό πλαίσιο σημαίνει λιγότερους φουσκωτούς και κουκουλοφόρους.

Άλλο πράγμα μας λείπει, άνθρωποι με όραμα ήθος και αξιοπρέπεια τόσο στη διοίκηση του Συλλόγου όσο και στα άλλα κέντρα εξουσίας του.

Δυστυχώς δεν έχουμε την απαιτούμενη ποιότητα σε όλα τα επίπεδα.

br fun_atic είπε...

Ποιος σοβαρός άνθρωπος δέχεται να ασχοληθεί ενώ γίνονται όλα αυτά; Καταλαβαίνεις ότι ηρεμήσαμε μόνο όταν άνοιξε δίοδος διαφυγής προς το γήπεδο;

Griniaris είπε...

Λυπάμαι πάρα πολύ που έχεις τόσο δίκιο.Μετά και τα σημερινά δεν κρύβω ότι είχα αρχίσει να σκέφτομαι το "Γιατί δεν είμαι πια Πανιώνιος".Νόμιζα ότι η ομάδα που αγάπησα πέθανε.Κι ύστερα έρχεται αυτή η ανάρτηση να μου δώσει και πάλι ελπίδα...
Όσον θα υπάρχουν φίλοι που τέτοιες διαδικασίες τους προξενούν αηδία,φίλοι που γράφουν τέτοια κείμενα σαν το σημερινό,φίλοι που δεν ξεχνούν τι σημαίνει Πανιώνιος,φίλοι που θυσίασαν την καρεκλίτσα τους για να μην παραχωρήσουν σπιθαμή από τα πιστεύω τους,τίποτα δεν έχει χαθεί...
Θα το ξαναπώ για πολλοστή φορά,αν η λύση για όλα είναι η δ' εθνική,χίλιες φορές μακάρι.Εμείς πάλι εκεί θα είμαστε.Κάποιοι άλλοι πάλι,όχι...

EndyS είπε...

Τελικά τι έγινε σήμερα?
Εκτός από ένα μονόστηλο ότι κουκουλοφόροι κυνήγησαν τον Μπέο, δεν διαβάζω κάτι άλλο?

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Τί να σου πω ρε φίλε EndyS... Εγώ πήγα κατά τις 8.30 (δέν προλάβαινα νωρίτερα) και φυσικά περίμενα πως θα εύρισκα μια συζήτηση εν εξελίξει, δηλαδή τη συνέχεια τής διακοπείσης ΓΣ τής προηγουμένης εβδομάδας. Κάτι είχα ακούσει για νέο ενωτικό ψηφοδέλτιο (που να πω την αλήθεια δέν το κατάλαβα πώς και γιατί), αλλά αφελώς και μαλακωδώς νόμιζα πως θα συζητούνταν και θα εξηγούνταν πράγματα. Μόλις έφθασα λοιπόν, η ψηφοφορία ήταν ήδη εν εξελίξει και ρώτησα τους φίλους μου "τί έγινε ρε παιδιά, τέλειωσε κιόλας η συζήτηση και ψηφίζουνε;" Και οι φίλοι μου μού εξήγησαν πως φυσικά και βεβαίως αυτό γίνεται, διότι συζητήθηκαν τα πάντα, διευκρινίσεις δόθηκαν, απορίες λύθηκαν και είμαστε όλοι μια χαρά!
Τί δέν κατάλαβες;...

Άκη μου, συγχαρητήρια για την ανάρτησή σου. Εύγε φίλε μου και σ' ευχαριστώ πολύ γιατί είναι σάν βάλσαμο ύστερα από την σημερινή απογοήτευση και παγωμάρα που ένιωσα...

polykos είπε...

"μερικές αλλαγές γίνονται με λεφτά. άλλες γίνονται με ψυχή"
Τον Πανιώνιο τον ζεις, βιωματικά, κι οχι απο τη γυάλα του εργαστηρίου.
Δεν τρέχει κάτι, ο καθείς όσο καταλαβαίνει κι όσο μπορεί και το εννοώ.
Σήμερα σιχάθηκα την ελληνική κοινωνία αλλά χάρηκα τη νίκη του πνεύματος πάνω στο σώμα και τι σώμα, λιπαρό και απεχθές.
Ξεκινάμε από διαφορετικές αφετηρίες, αλλά κάπου θα συναντηθούμε, δεν ανησυχώ.
Πετρόπουλος Κώστας

zouri1 είπε...

Προσωπικά ηθελημένα αγνοω τα παντα και βλέπω την ομάδα καθε Κυριακή.αλλα το οτι γνώρισα εσάς και καποιυς άλλους στο γήπεδο ,δεν το ανταλλάσσω με τίποτα

br fun_atic είπε...

Αν πρέπει να πάρω λεξοτανιλ για να ζήσω βιωματικά τον σημερινό Πανιώνιο θα προτιμήσω τσίπουρο και την Πανιωνάρα του Γκρινιάρη. Θα συναντηθούμε όταν ξαναδώ τους φίλους όπως τους γνώρισα...

br fun_atic είπε...

Ξέρεις και κάτι άλλο; Δεν με νοιάζει αν μου κρατάτε κακία ή αν κάποιοι μου έχουν κόψει την καλημέρα.Μου αρκεί που ξέρω ότι στα πράγματα πιυ ζητούσα ( αρχές,θεσμούς,νέο καταστατικό,εκκαθάρισης μητρώου κα) είχα δίκιο. Αν είχαν γίνει τέτοια βήματα δεν θα φτάναμε στο σημείο να δούμε εκλογές που για να τις διεξάγεις όπως όπως πρέπει να έχεις τους περισσότερους,τους δυνατότερους και τους πιο τριχωτούς φουσκωτούς. Που θα σε κατηγορούσε κάποιος για ποινικά αδικήματα και δεν θα απαντούσες για να μην υπάρξουν θύματα.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Νομίζω πως επιβάλλεται να κανονίσουμε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ! Όχι πριν το παιχνίδι με Ξάνθη βέβαια...για ευνόητους λόγους:)

IWN1998 είπε...

Πάντα υπήρχαν και υπάρχουν δυο Πανιώνιοι. Ο Πανιώνιος των διοικήσεων και των περί των διοικήσεων και ο Πανιώνιος των απλών φιλάθλων. Κάποιες λίγες φορές συναντιούνται οι δρόμοι τους στην πορεία του χρόνου.

Οι αλλαγές που γίνονται με ψυχή χρειάζεται να αποβάλλεις όλους εκείνους ...τους χωρίς ψυχή... και όχι επιλεκτικά και χωρίς "εξομοίωση" των μεθόδων των αψύχων.

Κατά τ' άλλα ο Πανιώνιος της καρδιάς των φιλάθλων του θα υπάρχει πάντα και θα στηρίζει τον άλλο Πανιώνιο όταν εκείνος βγάζει το ήθος και την αξιοπρέπεια που αναφέρει ο John. Ας το κάνουν οι διοικούντες και ο κόσμος δεν διέπεται από συμφέροντα για να μην τους υποστηρίξει σε μια τέτοια πορεία.

zamis είπε...

Η δευτερη παραγραφος του Ιωνα ειναι ολο το νοημα.
Ηρεμια,χαμογελο,κατεργαρια κι..ενα συμποσιο γρηγορα!

br fun_atic είπε...

Πάντως μάθαμε τι επιβάλει η μόδα φέτος στους μπράβους.

Για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2013 ο ενήμερος μπράβος πρέπει να φοράει μαύρη μπλούζα, μαύρη ξεχειλωμένη φόρμα και μαύρο καπέλο. Προαιρετικό το μαύρο γυαλί.

Πολύ must το hippster μούσι. Θα φορεθεί πολύ παιδιά!!!

br fun_atic είπε...

Όσο σκέφτομαι ότι η μάνα του μπράβου τον έτρεχε στα γυμναστήρια για να γλυτώσει τα ναρκωτικά...

br fun_atic είπε...

Δέχομαι προτάσεις με mail για ώρα και μέρος για Παγκόσμιο.Άντε γιατί χαλαρώσαμε

br fun_atic είπε...

Grin ξέρεις εσύ...Θέλουμε θέμα συμποσίου

amanAM είπε...

Tα αποτελέσματα των εκλογών τα ανακοινώσανε πουθενά?

Πόσοι ψηφίσανε, πόσα υπέρ, πόσα λευκά/άκυρα?

br fun_atic είπε...

http://www.panionianea.gr/2013/04/blog-post_1178.html

br fun_atic είπε...

ώρα να λύσουμε τις Πανιώνιες διαφορές μας. Όποιον δεν γουστάρουμε τον στέλνουμε εκεί: http://www.aniwthoi.net/2013/04/dr-cook.html

br fun_atic είπε...

Να και η απάντηση

http://www.panionianea.gr/2013/04/blog-post_7829.html΄



IWN1998 είπε...

Τα αποτελέσματα των εκλογών

[http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=129350751]

Αργά το βράδυ ολοκληρώθηκαν οι εκλογές, στις οποίες ψήφισαν 150 μέλη του Ερασιτέχνη. Το ενωτικό ψηφοδέλτιο Τσάβαλου και Μισαηλίδη πήρε 134 ψήφους, ενώ βρέθηκαν 11 άκυρα και 5 λευκά. Πρόεδρος θα παραμείνει ο Βασίλης Τσάβαλος, ο οποίος θα έχει 8 άτομα από το δικό του συνδυασμό στο Δ.Σ., ενώ 7 θα είναι από την παράταξη του Άρη Μισαηλίδη.

br fun_atic είπε...

Εδώ που τα λέμε όμως, ο δημοσιογράφος - ρεπόρτερ από τα 10 λεπτά της ομιλίας του Μπέου συγκράτησε μόνο τη σημείο του λόγου που αναφέρθηκε στον Μισαηλίδη...

Είπε κι άλλα τα οποία δεν απαντήθηκαν, αν και θα έπρεπε...

Ο Μπέος έκανε ονομαστικές αναφορές. Αφού δεν υπήρξε απάντηση, θεωρητικά οι καταγγελίες αυτές τέθηκαν προς αξιολόγηση από τους ψηφοφόρους.

Δυστυχώς όμως όταν το ψηφοδέλτιο είναι ένα και τα μέλη 23, για να θεωρηθεί έγκυρο δεν υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής, διότι αυτή την παρέχει ως δυνατότητα το καταστατικό μας υπό την προυπόθεση προσθήκης άλλου υποψηφίου από έτερο συνδυασμό.

Μια λοιπόν που τελικά δεν ξεκαθάρισε η κατάσταση με τον ένα ή τόν άλλο τρόπο, θα περιμένω να δω αν θα υπάρξει νομική εμπλοκή.

Griniaris είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί ανησυχούν οι παίκτες.Μετά τη συμμετοχή στη διοίκηση του "λεφτά υπάρχουν", όλα τα προβλήματα θα λυθούν.Ή μήπως δεν υπάρχουν πιά;

zamis είπε...

αντε ρε grin ακομα να βρεις θεμα αναθεμα?

Griniaris είπε...

Γιατί,ορίσαμε μέρα και ώρα;

Griniaris είπε...

Κατόπιν απαίτησης εκατοντάδων αναγνωστών(ευχαριστώ zamis) και λόγω της σοβαρότητας του θέματος,θα δοθεί καθ'υπέρβαση, και για πρώτη και τελευταία φορά,ο τίτλος του συμποσίου νωρίτερα από το επιτρεπόμενο ώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος στους συμμετέχοντες να προετοιμαστούν...

"Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΝΩΤΙΚΩΝ-ΑΝΘΕΝΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ"

Κεντρικοί ομιλητές:Πατήρ Μεταλληνός,Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ,Αχιλλέας Μπέος

ΥΓ. ΠΡΟΣΟΧΗ,θα τηρηθεί αυστηρός ενδυματολογικός κώδικας.Απαγορεύονται ρητώς οποιασδήποτε μορφής κουκούλες,μαύρα εφαρμοστά μπλουζάκια καθώς και ροζ κιλοτάκια...

EndyS είπε...

Να λαβετε υποψη σας οτι καποιοι από εμας νηστευουμε.

br fun_atic είπε...

Κι εμείς νηστεύουμε.Τα νηστισιμα

br fun_atic είπε...

Μέρα Κυριακή,ώρα μετά το παιχνίδι,συνάντηση έξω από κάποια θύρα ( βλέπουμε ), μέρος βρίσκουμε επιτόπου.
Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή λόγω της μετανάστευσης του φίλου μας Σωτήρη.

br fun_atic είπε...

Τα μέλη του ΔΣ( από το μπλόγκ του Ίωνα):Πρόεδρος: Τσάβαλος Βασίλης

Τακτικά μέλη: Αρβαντίνης Ιωάννης, Αφεντουλίδης Γεώργιος, Καπώνης Σπύρος, Κοζομπόλης Θεμιστοκλής, Λιαρομμάτης Κωνσταντίνος, Μακρυκώστας Απόστολος, Μισαηλίδης Άρης, Μπίρης Ιωάννης, Παύλου-Παπαγεωργίου Ελευθερία, Πετρόπουλος Κωνσταντίνος, Σταμούλης Ζαχαρίας, Τοροσιάδης Αθανάσιος, Τσελέντης Παναγιώτης, Χρυσοχόου Παναγιώτης.

Αναπληρωματικά μέλη: Βουζουνεράκης Χρήστος, Βυθούλκας Δημήτρης, Ζουλάκης Παύλος, Σωτηρακόπουλος Ανδρέας, Ταγκόπουλος Ιωάννης.

John - Singapore είπε...

Η χρονιά σώθηκε αγωνιστικά και αξίζουν συγχαρητήρια στους πάικτες και στους προπονητές της ομάδας.
Ο διπλάσιος πλέον πυρήνας της αέναης Πανιώνιας ιδέας από Σιγκαπούρη θα συμμετέχει στο επικέιμενο Παγκόσμιο έστω και νοερά!
Μόνο Πανιώνιος κύριοι!

EndyS είπε...

Μπορεις να πας την ιδια ωρα κι εσυ για φαγητο και να μιλαμε μεσω Skype.
Θα παραγγελνουμε εμεις τα κοντοσουβλια και τα κοκορετσια κι εσυ θα παραγγελνεις νυχτεριδα στα καρβουνα και σαυρα τσιγαριστη με φοινικελαιο!!!!

br fun_atic είπε...

Αμα δει ο Σωτήρης το κοκορέτσι και ταυτόχρονα τον σερβιτόρο με τη νυχτερίδα,,θα φύγει επιτόπου.

pgss4ever είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=UynYJudjUaw

Πανιωνάρα μέχρι να φάω νυχτερίδες

Unknown είπε...

Πόσο δίκιο έχεις ρε φίλε br funatic... μάλλον θα πρέπει να καταντήσουμε Απόλλωνας ή Εθνικός ή Φωστήρας για να καταλάβουν μερικοί ότι μόνο με ενότητα και καλές προθέσεις επιβιώνουν τέτοια ρομαντικά σωματεία στο κατάπτυστο επαγγελματικό πρωτάθλημα της " σούπα λίγκ " ..Άραγε την έχουμε ανάγκη ρε παλληκάρια ?