Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Σύντομη αξιολόγηση παικτών


Τώρα που τελείωσε η χρονιά θα προσπαθήσω να κάνω μια εντελώς υποκειμενική αξιολόγηση των παικτών:

Κώστας Περιστερίδης και Νίκος Γιαννακόπουλος: Με καλές αλλά και με πολλές κακές στιγμές οι δύο νεαροί τερματοφύλακες. Στο τέλος, έκλεψε τις εντυπώσεις ο Γιαννακόπουλος, που βρηκε τα πατήματά του. Θεωρώ ότι στη θέση αυτή ο Πανιώνιος πρέπει να ενισχυθεί με κάποιον καλό και έμπειρο τερματοφύλακα. Σε low budget λύση, προσωπικά θα έδινα ευκαιρίες στον Ανέστη ο οποίος δεν υστερεί σε τίποτα και είναι και δικό μας παιδί.

Κούρος, Σπυρόπουλος: Οι ευχάριστες εκπλήξεις στην άμυνα. Σίγουρα έπαιξαν σπουδαίο ρόλο στο πολύ καλό ξεκίνημα την ομάδας. Ο Κούρντι προσπάθησε να βοηθήσει, όταν κλήθηκε, δεν έδειχνε όμως φέτος όσο καλός ήταν πέρσι. Ίσως να του ταιριάζει περισσότερο ο ρόλος του αμυντικού χαφ.

Δημήτρης Κολοβός: Επανήλθε υγιής ύστερα από ένα δύσκολο τραυματισμό. Ίσως εξαιτίας του, καθυστέρησε να πάρει ευκαιρίες και σημαντικό χρόνο συμμετοχής, με αποτέλεσμα να αργήσει να μπει στο κλίμα της ομάδας. Βέβαια υπήρξαν στιγμές που έδειξε δείγματα του μεγάλου ταλέντου του.

Λεωνίδας Καμπάνταης: Βελτιωμένος σε σχέση με τα διαχρονικά στατιστικά του. Πέτυχε κάποια πολύ σημαντικά γκολ. Αρκετοί τραυματισμοί και τιμωρίες. Συνεκτιμώντας τη συνολική του απόδοση σε σχέση με τις συμμετοχές του, ίσως η ομάδα να πρέπει να επιλέξει κάποιο άλλο σέντερ φορ.

Κώστας Μενδρινός: Πολύ καλός στον πρώτο γύρο (όταν έπαιζε καλά έκανε τη διαφορά) σε ρηχά νερά στον δεύτερο. Μπορεί να επηρεάστηκε από την αλλαγή της θέσης. Πολύ χρήσιμος παίκτης που πρέπει να παραμείνει στις τάξεις του ιστορικού.

Κουλουχέρης και Ανδράλας: Δεν μπορώ να εντοπίσω κάτι αξιοσημείωτο στη φετινή τους παρουσία.

Φανούρης Γουνδουλάκης: Ανέκαθεν ο αρχηγός ήταν μια ιδιαίτερη περίπτωση. Με σκαμπανεβάσματα η απόδοσή του. Υπήρξαν παιχνίδια που κυριολεκτικά μας ξελάσπωσε από το πουθενά. Εγώ προσωπικά θα τον ήθελα στον Πανιώνιο, δεν ξέρω όμως κατά πόσο μπορούμε να αντέξουμε το συμβόλαιό του (θεωρητικά βέβαια, γιατί δεν ξέρω αν έχει πληρωθεί ο άνθρωπος)…

Στάθης Ρόκας: Χρήσιμος αν και χειρότερος από πέρσι.

Χρήστος Αραβίδης: Είναι ένας παίκτης που δεν πίστευα με τίποτα. Κι όμως μας διέψευσε όλους (και καλά έκανε). Εξαιρετική απόδοση. Ξεπέρασε τον εαυτό του. Νομίζω ότι ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του Πανιωνίου για φέτος, διότι είχε και μεγάλη διάρκεια η καλή του απόδοση. Σημαντικότατη η προσφορά του τόσο στην αμυντική όσο και στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Ανδρέας Σάμαρης: Αν ο Σάμαρης έμεινε εκτός ενδεκάδας για τόσο καιρό λόγω παρεξήγησης με τον Ελευθερόπουλο, όπως μαθαίνω, θεωρώ ότι συντελέστηκε έγκλημα. Άργησε να μπει στο κλίμα της ομάδας και ουσιαστικά έχασε όλο τον πρώτο γύρο. Πολύ καλός παίκτης, με ποιότητα και σπάνιο ήθος. Υγεία και καλή επιτυχία στο νέο του βήμα.

Παντίδος και Τόσκας: Καλά δείγματα γραφής και από τους δύο. Αν δουλέψουν σκληρά έχουν μέλλον.

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Η απόλυτη απώλεια της χρονιάς. Αγωνίστηκε λίγο, πρόλαβε όμως να δείξει σπουδαία πράγματα.

Οκόγιε: Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγω που έχει πάρει ευκαιρίες από τους τρεις τελευταίους προπονητές του Πανιωνίου. Πέρα από την ταχύτητα, θεωρώ ότι δεν διαθέτει άλλα χαρακτηριστικά που να πληρούν τις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Ρόβας: Θα μπορούσε να ήταν εκείνος ο καλύτερος παίκτης της σεζόν. Δυστυχώς τον χάσαμε νωρίς. Από τις αποχωρήσεις που παραλίγο να πληρώσει σοβαρά η ομάδα.

Συνοπτικά: Διαθέτουμε ομάδα που μπορεί να σταθεί καλά και του χρόνου. Σίγουρα θα χρειαστούμε τερματοφύλακα, σέντερ φορ και κάποιον στη θέση του Σάμαρη. Ελπίζω να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τον βασικό κορμό της ομάδας και να μην την χτίσουμε από την αρχή.

34 σχόλια:

zamis είπε...

Χρειαζομαστε ενισχυση στα χαφ γιατι με Φανουρη-Μενδρινο και χωρις Σαμαρη δεν βγαινει.Ο Παναγιωτουδης αν μεινει ειναι καλη περιπτωση.

υ.γ.Μπραβο Θεμη σε ευχαριστω που με σηκωσες απο τον καναπε

br fun_atic είπε...

Δεν έγραψα τίποτα για τον Παναγιωτούδη γιατί αν και έδειξε πολύ καλά στοιχεία, εντουτοις χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα. Μπορώ να πω ότι δεν κατάλαβα ποτέ γιατί χρησιοποιήθηκε τόσο λίγο ενώ μπορούσε να βοηθήσει.

Κάποιοι ελεγαν ότι δεν χρησιμοποιήθηκε επειδή ήταν δανεικός. Χαζό δεν είναι αυτό; Δανείζεσαι παίκτη, σου κάνει και δεν τον βάζεις;

dimosthenis είπε...

Στο θέμα του τερματοφύλακα είμαι πολύ προβληματισμένος. Αν πάρεις έναν έμπειρο καλό θα χάσεις τρεις φελέλπιδες, γιατί δεν θα πάρουν ευκαιρίες, την ώρα που ένας απο αυτούς άρχισε να αποκτά αυτοπεποίθηση και ο Ανέστης έδειξε δείγματα αγωνιστικού τσαμπουκά. Είναι μια δύσκολη επιλογή. Θέλεις έμπειρο αμυντικό χαφ τύπου Ρόβα ίσως και με πλουσίοτερα σωματικά προσόντα για το ψηλό παιχνίδι και σέντερ φόρ που να είναι υγιής και να απειλεί. Πρώτα από όλα θες κάποια οικονομική ανάσα για να πληρώνεις τους παίχτες που ήδη έχεις.

br fun_atic είπε...

Διάβαζα σήμερα ότι το μπάτζετ θα μειωθεί δραστικά. Αυτό μπορεί να σημαίνει μείωση απολαβών ή και μη ανανέωση ακριβών συμβολαίων. Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος ο Μενδρινός. Χάσαμε τον Σάμαρη, χάσαμε τον Ρόβα, δεν ξέρουμε αν θα ανανεώσει ο Γουνδουλάκης και σίγουρα υπάρχουν μάτια που παρακολουθούν τον Αραβίδη. Μιλάμε για νέα ομάδα. Μπορείς λοιπόν να εμπιστευτείς και πάλι (υπό αυτές τις συνθήκες) νεαρό τερματοφύλακα; Οι συνθήκες δεν ίναι ίδιες με πέρσι γιατί τότε υπήρχε καλός κορμός έπειρων παικτών, οι οποίοι βέβαια ονομάζονταν από τον τύπο "τα μωρά του Ελέ", κάθε άλλο από μωρά όμως ήταν...

ραζιελ79 είπε...

για τη θεση στα αμυντικα χαφ εξαιρετικη περιπτωση ειναι ο Ταραλιδης αδικημενος παιχτης που παιζει στη δοξα δραμας που δεν εχει βλεψεις ανοδου.Ειναι στα 32 και πιστευω πως εχει λογικες απιτησεις.οσο για τερματοφυλακα και σεντερ φορ ο κυβελιδης και ο Αναστασοπουλος της Κερκυρας αποτελουν εξαιρετικες και οικονομικες περιπτωσεις οπως και ο Λεον επισης απο το νησι των Φαιακων που παιζει στη θεση του Μενδρινου.
Γενικοτερα λυσεις υπαρχουν το θεμα ειναι να μην σκανε συνεχεια μπουγιουρντι παρελθοντος τυπου Βαρο και να τακτοποιηθουν απο τον Τσακιρη οπως ειναι το σωστο,ουτως ωστε να υπαρχει εστω ενας υποτυπωδης οικονομικος σχεδιασμος ωστε να πληρωνονται τουλαχιστον εμπροθεσμα οι οποιοδηπωτε παιχτες μας.

Griniaris είπε...

Αναμφίβολα ο πολυτιμότερος παίκτης της φετινής σεζόν είναι ο Αραβίδης.Χίλια μπράβο σ'αυτό το παιδί που έδωσε και την ψυχή του κλείνοντας στόματα για την απόκτησή του(μαζί και το δικό μου)...
Ιδιαίτερη μνεία θα κάνω και στο Σάμαρη.Θα μπορούσε να συναγωνιστεί τον Αραβίδη στην πρώτη θέση,αν κάποιος,επειδή δεν μπορούσε να τον βγάλει κι αυτόν χοντρό,δεν ανακάλυπτε ψυχολογικά σύνδρομα...

Φοβάμαι πως η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμη πιο δύσκολη από τη φετινή.Τα οικονομικά προβλήματα μεγαλώνουν, η ομάδα φαίνεται να αποδυναμώνεται.Μακάρι οι "λεφτά υπάρχουν" να μην αποδειχτούν ΓΑΠ...

br fun_atic είπε...

Πάντως με 500 και 800.000 ομάδα δύσκολα κάνεις...

Griniaris είπε...

Αυτά ούτε για τους "Ιντερνίστας" δεν φτάνουν...

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

Δύο περιστατικά μας σημάδεψαν στη φετινή SuperLigda…
Ο Θέμαρος που μας σήκωσε από τον καναπέ, και το δάκρυ του Παπαζαχαρία που ράγισε τις καρδιές των Ελλήνων...

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

ΥΓ. Μπράβο zamis...

zamis είπε...

Μπραβο Antunix παντα τετοια!

br fun_atic είπε...

Διαβάζω στον τύπο ότι ο προτάθηκε στον Πανιώνιο ο Αναστόπουλος. Η διοίκηση λέει εξετάζει την περίπτωση, υπάρχουν όμως κάποια στελέχη της που αντιδρούν για διάφορους λόγους, ένας από αυτούς ότι ο αλενατόρε δεν έχει δουλέψει ποτέ σε ομάδα με τόσους νέους, άρα δεν μας κάνει γιατί δεν έχει εμπειρία. Εδώ γελάνε... Από κάτω βέβαια υπάρχουν σχόλια που βγάζουν τον μουστάκια άχρηστο και προτρέπουν να κρατήσουμε τον Παναγόπουλο.

Πρώτα απ' όλα ο Αναστόπουλος δεν είναι καθόλου άχρηστος. Είναι ένας αξιόλογος προπονητής που όπου τον άφησαν να δουλέψει παρουσίασε καλή αγωνιστκή εικόνα. Αυτοί που τον βγάζουν άχρηστο ας θυμηθούν περιπτώσεις που ο Αναστό πήρε την ταυτότητα προπονητών του Πανιωνίου.Και πρόσφατα μάλιστα...

Ως κανονκός προπονητης ο Αναστό, φαντάζομαι ότι θέλει να πληρώνεται κανονικά. Μπορούμε να του το εξασφαλίσουμε αυτό; Να ποιό είναι το ερώτημα.Όλα τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση και για να χρυσώσουμε το χάπι.

Ας κρατήσουμε τον Παναγό, γιατί τέλος πάντων παρουσίασε καλή εικόνα η ομάδα επί των ημερών του και επειδή τον αντέχει η τσέπη μας. Ας μην βγάζουμε όμως άχρειστους και ανθρώπους που έχουν εμπειρία και ιστορία στους πάγκους και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικά.

Μαθαίνω ότι ο Ελέ και οι βοηθοί του πληρώθηκαν.Καλά έκαναν οι άνθρωποι. Το θέμα βέβαια ήταν ότι για πολύ καιρό μας πληροφορούσαν διάφοροι ψιττακόμορφοι ότι ο Ελέ όχι μόνο δεν πληρώνεται αλλά πληρώνει για να κάθεται στον πάγκο.

IWN1998 είπε...

Λαμπρόπουλος και Μενδρινός στον πρώτο γύρο, Αυλωνίτης, Σάμαρης και κολοβός στο δεύτερο γύρο. Αραβίδης συνέχεια. Αραβίδης και Γουνδουλάκης respect για τη φιλοτιμία.
Ντούνης, Κούρος επιτυχές ντεπούτο.

zamis είπε...

Κατ'αρχην σε ευχαριστουμε για τη γνωση που μας προσφερεις πανω στην ελληνικη γλωσσα..
Ενταξει,ειναι αστειο να ισοπεδωνεται ο Αναστο αλλα ειπαμε οσα δε φτανει η αλεπου κλπ
Θα βλεπαμε και ωραιο ντυσιματακι αν και ο Παναγοπουλος φορουσε κι αυτος σινιε κοστουμακι με το γαυρο.
Επι της ουσιας,ναι,ας μεινει,το κερδισε αυτο και επισης ετσι εξασφαλιζεται το μεγαλυτερο δυνατο consensus.
Το τελευταιο που χρειαζομαστε ειναι οι διαφορες κακατουιδες να πριονιζουν..

Griniaris είπε...

Α,όλα κι όλα...Άμα δεν είναι δυνατό το consensus,που να πας;

br fun_atic είπε...

Το ωραίο είναι ότι οι πανιώνιοι δεν γουστάρουν μια σειρά από προπονητές,ανάμεσά τους ο Σούλης Παπαδόπουλος... Επί των ημερών του βέβαια ο Αρης έγινε Μπάγερν ( the Greek way of course ).

br fun_atic είπε...

Το κλάμα του Γκερέιρο και στο καπάκι προσφυγή

zamis είπε...

Kαλα με Σουλη-Προο το λουμπεν θα ολοκληρωνοταν..

NK99 είπε...

Ο Αναστόπουλος είναι ένας μετριότατος Αλέφαντος, μάλλον καχέκτυπο, που απλώς προσπαθεί να καταστρέψει το παιχνίδι της άλλης ομάδας. Βέβαια καταστρέφει και το παιχνίδι της δικής του ομάδας και γενικά το ποδόσφαιρο.

Βέβαια μπορεί κάποιος να έχει άλλη γνώμη για αυτό αλλά εγώ θα θυμηθώ την τελευταία χρονιά του ως παίκτης του Πανιωνίου που δήλωσε (όπως γράφτηκε) "εγώ δεν μπορώ να παίζω σε τέτοιες ομάδες" και έφυγε...

Μετά έγινε προπονητής και μην βρίσκοντας δουλειά θυμήθηκε την ομάδα της καρδιάς του....Ευτυχώς δεν μάσησε η τότε διοίκηση.

Κάποτε (όπως γράφτηκε) ως παίκτης του ΟΣΦΠ παίζοντας με τον κατά πολύ ανώτερο ΠΑΟ είπε στους συμπαίκτες του να κάτσουν πίσω να χάσουν 1-0 και να τα ρίξουν στη διαιτησία....

Δεν θα με εκπλήξει καμμία επιλογή της ΠΑΕ αλλωστε η προσπαθεια απομάκρυνσης των "κακών" Πανιώνιων είναι σε πολύ καλό δρόμο.

zouri1 είπε...

Συμφωνω,.
Ακουσα οτι ο Λεμονης παει Λεβαδειακο και ο Ελε ειναι σε προχωρημενες συζητησεις με Ξανθη.

br fun_atic είπε...

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=19032&catid=5

Καλή επιτυχία.

zamis είπε...

οχι ρε γαμωτο οχι

zamis είπε...

ε ρε timing..

καλη επιτυχια κι απο μενα

zouri1 είπε...

Ακουσα οτι ο Αραβιδης ειναι σε συζητησεις με βαζελο κσι μαλλον θα τα βρουν.Το παιδι φετος τα εδωσε ολα για την ομαδα.Αν ειναι σιγουρα και περισσοτερα τα λεφτα που θα παρει του ευχομαι με την ψυχη μου καλη συνεχεια.Η ομαδα δεν μπορει να συνεχισει με αυτο το μπατζετ.Κατι πρεπει να κνουν αυτοι που ειναι στη διοικηση .Τι ? αυτοι ξερουν.Ας πουλησουν παικτες και να μαζεψουν 1 εκατ.Επισης ακουσα οτι ο Παναγοπουλος ,που προσωπικα εχω την αποψη οτι μια χαρα τα πηγε,οτι δεν τοχει καθολου να κανει προετοιμασια στην ομαδα.Μακαρι να μην ειναι ετσι.Ο Ακης ,που νομιζω οτι ειναι αγπητος σε ολους μας ,μαλλον παει Εργοτελη.Ευχομαι να παει καλα και καποια τιγμη να ξαναγυρισει σε εμας ,πιο ωριμος

IWN1998 είπε...

Καμιά χορηγία με το όνομα της ομάδας δεν είναι εφικτή; Μήπως πρέπει να ξεκινήσει μια αναζήτηση ανθρώπων που μπορούν να συνεισφέρουν και έχουν σχέση με την ιστορία του συλλόγου πχ λόγω καταγωγής; Και μιλάω και για εκτός Ελλάδας.

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/otan-o-paniwnios-pire-to-deutero-kupello-kodra-ston-pao-video/672492

Πάντα τέτοια

NK99 είπε...

Μπορεί να ήταν και η καλύτερη ομάδα από αυτές που έζησα. Φοβερό σύνολο με διακριτούς ρόλους στο παιχνίδι και πάνω από όλα σπουδαίοι παίκτες. Φύσσας Βόκολος μετά έκαναν μεγάλη καριέρα στον ΠΑΟ, ο Σαπουντζής απίστευτος, ο Ναλιτζής επίσης έκανε φοβερή καριέρα, ο Στρακόσια σπουδαίους τερματοφύλακας, Μπουγάς και Καμίτσης ρολίστες που την σημερινή εποχή θα ήταν πρωταγωνιστές.
Φυσικά την επόμενη χρονιά διαλυθήκαμε.
Νομίζω ότι αυτή η ομάδα δεν ήταν προιον κάποιου σχεδιασμού. Τυχαία φτιάχτηκε. Ίσως αν λάβουμε υπόψη και άλλες σπουδαίες στιγμές του συλλόγου που δεν τις είχαν άλλοι σύλλογοι περισσότερο λαοφιλείς τότε μπορεί να χρειαστεί η μεταφυσική για να δοθεί κάποια εξήγηση στις σποραδικές επιτυχίες.

Πολύ μεγάλη παρουσία πανιώνιων στο Καραισκάκη τότε. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε και τους οπαδούς που έρχονται μόνο σε τελικούς ακομα και αυτούς που τους ρωτάνε τι ομάδα είσαι και απαντάνε Πανιώνιος χωρίς να έχουν πάει ποτέ στο γήπεδο. Έτσι θα επιβιώσει ο Πανιώνιος.

br fun_atic είπε...

http://www.panionianea.gr/2013/04/blog-post_7134.html?m=1

Δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει όπλα τα μπαράζ να γίνονται στο γήπεδό μας.

Griniaris είπε...

Συμβατική υποχρέωση και μαλακίες...Κανένα φράγκο πήραμε;Επιτέλους πείτε μια φορά τα πράγματα όπως είναι...

br fun_atic είπε...

Κάτι μου λέει ότι αγρότης μόνος... Σκάβει

zamis είπε...

Αφου το γηπεδο ειναι δικο μας ολονωνε μας και τυπικα μονο ανηκει στον ερασιτεχνη που λεει κι η ανακοινωσις,απαιτω δημοψηφισμα.
Να το σκαψουμε η να το καψουμε?
Ετσι ειναι το σωστο.

aplakathenas είπε...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ...
Μάλιστα, θέτουμε (εμείς οι οπαδοί του Πανιωνίου) την διοίκηση της ΚΑΕ και τον Κ. Ηλία Λιανό προ των ευθυνών του???Δηλαδή ο Κ. Λιανός δεν προσπάθησε όσο μπορούσε να κερδίσει την έφεση ο Πανιώνιος? Για να καταλάβουμε , όλοι εμείς οι απλοί Πανιώνιοι , τα συμφέροντα της ΚΑΕ τα ξέρουν καλύτερα οι <> οπαδοί της και δεν μπορεί ή ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να τα υπερασπιστεί η ίδια η ΚΑΕ? Τι σημαίνουν όλα αυτά δηλαδή . Έχε το νού σου Κ. Λιανέ γιατί <> έιμαστε ΜΟΝΟ ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και θα μας βρείς μπροστά σου άμα δεν ξέρεις ή δεν μπορείς να υπαρασπιστείς τα συμφέροντα της ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ομάδας.

Εμείς την φέραμε άλλωστε άνετα στην 3η θέση της βαθμολογίας , σε εμάς θα στηριχτεί για να κρατήσει και του χρόνου όσους βασικούς παίκτες ξεχώρισαν φέτος και να βελτιωθεί αγωνιστικά με καλύτερους ξένουε παίκτες , ΕΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΕΗ ΕΧΕΙ Η ΚΑΕ , και τελικά εμείς θα σε στείλουμε από εκεί που ήρθες αν δεν ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΜΑΣ, κατάλαβες ???

Μπράβω σε αυτούς τους <> . Πράγματι υπηρετούν τον Ιστορικότερο Σύλλογο της χώρας όπως του αξίζει...

Αυτός είναι ο τρόπος για να μεγαλουργήσει και το μόνο άθλημα δυστυχώς ( είναι τυχαίο άραγε) που μας απέμεινε να πρωταγωνιστεί και να κάνει το επόμενο βήμα!!!

Συνεχίστε με αυτή την τακτική και οι επιτυχίες της ομάδας μας θα είναι σίγουρες και στο μέλλον . ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ -ΙΣΩΣ - ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΝΙΚΕΣ!!!!!!!!!!!!

zamis είπε...

Μπραβο και σ'αυτους,να επεκταθει το δημοψηφισμα και για την καε.

Ε ρε ντεκαντανσια

br fun_atic είπε...

Η ουσία των πραγμάτων είναι ότι κατά πως φαίνεται το γήπεδο θα υποστεί ζημιές. Το θέμα είναι από ποιούς και σε ποιά έκταση.

Εφόσον λοιπόν υπάρχει αυτή η δυνατή πεποίθηση, μάλλον τη λύση έπρεπε να την δώσει η αστυνομία...