Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Ελέω Γιαννακοπουλου


Επιτέλους ένας   χρυσός βαθμός  που οφείλεται εκατό τοις εκατό στον τερματοφύλακα. Ο Γιαννακόπουλος  σήμερα ήταν όλα τα λεφτά .Αν βελτιώσει το πρόβλημα και την ατολμία στις εξόδους θα έχει μεγάλο μέλλον.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας, η άμυνα παίζει πολύ πίσω. Έτσι εξηγούνται και οι πάρα πολλές τελικές προσπάθειες του παο. Οι παίκτες του έφταναν με μεγάλη ευκολία έξω από την περιοχή είτε στον άξονα είτε στα πλάγια. Η μεγάλη απειλή ήταν τα σουτ και οι επικίνδυνες σέντρες, δεν θυμάμαι να έκαναν φάση εντός περιοχής. Δυστυχώς το κενό του Αυλωνίτη ήταν τεράστιο. Ο Κουλουχέρης δεν δικαίωσε αυτούς  που τον προτίμησαν από το Ρόβα το Γενάρη. Ευτυχώς που αρκετό από το καθήκον του ανέλαβε να το εκπληρώσει ο Σάμαρης. Πέραν  του Γιαννακόπουλου και ίσως λίγο του Σάμαρη δεν μπορώ να βρω άλλους διακριθέντες. Λάθος η χρησιμοποίηση του Κολοβού, φάνηκε ότι δεν ήταν έτοιμος να παίξει. Ας μη γελιόμαστε, ποδόσφαιρο δεν παίξαμε, είχαμε όμως τύχη και τερματοφύλακα.

Γενικά πιστεύω ότι φοβηθήκαμε υπερβολικά τον παο. Αυτό φάνηκε ειδικά στα τελευταία λεπτά που ενώ θα περίμενες πολύ μεγάλη πίεση, εμείς είχαμε περισσότερες ευκαιρίες να πάρουμε το διπλό. Με λίγη προσοχή και τόλμη θα βλέπαμε όντως τα play-off με καλύτερο μάτι όπως είπαν και κάποιοι. Μπράβο πάντως σε όλους για το αποτέλεσμα…

ΥΓ. Άσχετα με τα αποτελέσματα, γενικά βλέπω μια τελείως διαφορετική αντιμετώπιση κάθε παιχνιδιού χωριστά από τον Παναγόπουλο. Ένα θέμα που όπως έχω ξαναπεί θα μας απασχολήσει αφού τελειώσουν όλα καλά…
 
Griniaris

32 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Μέχρι και τώρα το όριο παραμονής είναι οι 35 βαθμοί. Αυτό σημαίνει ότι θέλουμε οπωσδήποτε άλλο ένα βαθμό στο επόμενο παιχνίδι για να είμαστε σίγουροι...

Υπομονή μέχρι τότε και σκληρή δουλειά γιατί η Ξάνθη είναι απρόβλεπτη...

Για τις εκλογές του ερασιτέχνη: Κάθε λύση που θα επιλεγεί για τις εκλογές πρέπει να είναι 100% σύννομη, διότι διαφoρετικά το θέμα θα φτάσει στα δικαστήρια και δεν υπάρχει λόγος.

Ακούω για την πιθανότητα δημιουργία όχι ενωτικού αλλά απλά ενός ψηφοδελτίου με 46 υποψήφιους. Ίσως αυτό να στέκει, υπό την προϋπόθεση ότι θα αποσύρονταν εγγράφως οι συνδυασμοί και θα δηλώνονταν ότι όλοι αυτοί κατεβαίνουν ως μεμονωμένοι υποψήφιοι.

Η αδικία της υπόθεσης όμως θα είναι να γίνουν τόσα πολλά μαγειρέματα του καταστατικού και τελικά να ψηφίσουν μόνο αυτοί που θεμελίωσαν εκλογικό δικαίωμα. Όταν λέμε ότι μια γενική συνέλευση διακόπτεται, εννοούμε ότι διακόπτεται επειδή δεν έφτασε ο χρόνος για να ολοκληρώσει τις διαδικασίες της. Δεν εννοούμε ότι διακόπτεται, γίνονται ένα σωρό αλλαγές (αντίθετες μάλιστα με την ημερήσια διάταξη) και όλα αυτά για να μην ψηφίσουν άλλοι. Θεωρητικά και αυτό προσβάλλεται δικαστικά...

Ίσως λοιπόν η πιο καθαρή λύση να είναι η ακύρωση των εκλογών (κατόπιν έγγραφης συμφωνίας και η προκήρυξη νέων, όπου θα μπορούν να ψηφίσουν και άλλοι, καθώς επί της ουσίας μπορεί και να μιλάμε για μια εντελώς διαφορετική εκλογική διαδικασία.

br fun_atic είπε...

Ευχαριστώ πολύ τον πολύ καλό φίλο Grin που προσέχει το μαγαζί αυτό το διαστημα που αντιμετωπίζω δυσκολία.

Griniaris είπε...

Μη λες βλακείες...

Griniaris είπε...

Τουλάχιστον βρήκαμε τον γκαντέμη...του χρόνου θέλω διαρκείας μαζί με το Γιάννη...

br fun_atic είπε...

Τον ΟΑΕΔ τον ξέρεις;

. είπε...

br fun_atic γράφεις " το όριο παραμονής είναι οι 35 βαθμοί".Αφού όμως παίζουν A.E.K. - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, δέν είναι δυνατόν νά φθάσουν καί οι δύο στούς 35 βαθμούς. Άρα είμαστε καί μαθηματικά σωσμένοι.

br fun_atic είπε...

15ος είναι ο Αρης με 29 βαθμούς.Αφού έχουμε δύο παιχνίδια μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος,θεωρητικά μπορεί να φτάσει τους 35 βαθμούς (29+6). Χωρίς να εξετάζω το ενδεχόμενο ισοβαθμίας λέω ότι απλά χρειαζόμαστε άλλο ένα βαθμό,εκτός κι αν χάσει ή φέρει ισοπαλία ο Αρης .

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/fabori-o-parasxos/667906

zamis είπε...

ο Κολοβος τους εκανε αλογα απο δεξια στο α ημιχ,μεσα στο γηπεδο ξεχωριζε σαν τη μυγα μεσα στο γαλα.
Αν ο παγκος ειχε κανει κινησεις στα χαφ θα τους παιρναμε,αποδειξη το τελευταιο 5λεπτο.

br fun_atic είπε...

Πάντα παίζουμε φοβισμένα στο ΟΑΚΑ. Ευκαιρία για τη νίκη αλλά και ο βαθμουλάκος είναι μια χαρά.

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/epafi-panathinaikou-gia-aulwniti/667973

Μικρό ποσό ; Γιατί ρε κορίτσια μικρό;

IWN1998 είπε...

Η ΑΕΚ έχει ακόμα τον αγώνα σήμερα στα Γιάννενα και δεν ξέρουμε τι θα γίνει εκεί.
Θεωρητικά υπάρχει το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να κερδίσει σήμερα και την τελευταία αγωνιστική και να φθάσει τους 36, ο Πανθρακικός να κερδίσει την ΑΕΚ και την τελευταία αγωνιστική και να φθάσει τους 36 και αυτός και ο Άρης να κερδίσει και αυτός τους 2 τελευταίους του αγώνες και να φθάσει τους 35.

Αν σήμερα η ΑΕΚ δεν κερδίσει και δεν κερδίσει και τον Πανθρακικό τότε δεν μπορεί να ξεπεράσει τους 35.
Επίσης αν ο Πανθρακικός δεν κερδίσει την ΑΕΚ δεν μπορεί να ξεπεράσει τους 34.

Αν σήμερα χάσει η ΑΕΚ τότε ένας από τους Πανθρακικό και ΑΕΚ δεν θα μπορεί να ξεπεράσει τους 34.

dimosthenis είπε...

Επιτέλους ο τερματοφύλακάς μας μας έδωσε βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα πολύτιμος και με ισοπαλία με Ξάνθη να σώσουμε την παρτίδα πριν από την τελευταία αγωνιστική. Μέχρι τώρα έχουμε εξασφαλίσει το μπαράζ με Άρη αν όλα πάνε στο χειρότερο σενάριο. Αυτό που περιγράφει ο Ίωνας είναι ασφαλώς το χειρότερο σενάριο αλλά εφικτο. Όλα μπαίνουν στο τραπέζι αν σήμερα κερδίσει η ΑΕΚ και πάει 33 βαθμούς. Με μια νίκη ακόμα την τελευταία αγωνιστική πάει 36 και σώζεται. Ο Πανθρακικός με δυο νίκες πάει 36 και σώζεται. Η Βέροια παρομοίως με δυο νίκες πάει 36 και σώζεται, Ο ΟΦΗ με δυο νίκες πάει 37, ο Πλατανιάς με μια νίκη πάει 36 και η Λειβαδιά με μια νίκη 37.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ. ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΜΕ ΞΑΝΘΗ. Ατρόμητος και Ξάνθη με τους Σπανό και Πανόπουλο είναι ικανοί για όλα. Μακριά από σενάρια μαζί τους

IWN1998 είπε...

Προσωπικά θεωρώ ότι ο Άρης θα φθάσει τους 35 βαθμούς γιατί ο Αστέρας ... προετοιμάζεται για τα πλέιοφ (ο Ράγιος έφαγε κόκκινη χθες και δεν παίζει με Άρη για να είναι καθαρός στα πλέιοφ) και δεν τον χαλάει η τρίτη θέση που έχει σίγουρα εξασφαλίσει. Επίσης η Ξάνθη είναι απλά Ξάνθη και την τελευταία αγωνιστική κανείς δεν την εμπιστεύεται και μάλιστα με ομάδα από τα καρντάσια της Θεσσαλονίκης.

Από τους άλλους, Βέροια και ΟΦΗ φαίνονται με δύσκολο πρόγραμμα.
Ο Ατρόμητος που παίζει με ΟΦΗ και ΑΕΚ δεν τον παίρνει να χάσει και τα 2 ματς γιατί μαθηματικά μπορεί να τον πιάσει ο ΠΑΟ και η Ξάνθη και τα Γιάννενα είναι και αυτά κοντά του.
Η Βέροια έχει τελικό με Πλατανιά που αν ο τελευταίος χάσει μετά μπαίνει στις ορέξεις του Κομπότη αν δεν τον φθάνουν οι 33 βαθμοί για να σωθεί. Μετά έχει τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ (ο οποίος δεν είναι αξιόπιστος αγωνιστικά στην έδρα του).
Κάτι μου λέει πως όλα θα κριθούν σήμερα με το τι θα φέρει η ΑΕκ και στον αγώνα της με τον Πανθρακικό.

Βέβαια αν με τόσους από κάτω δεν καταφέρουμε τις δυο τελευταίες αγωνιστικές να περάσουμε κανένα ...

br fun_atic είπε...

Κι όσο περιμένουμε τη δημιουργία ενωτικού ψηφοδελτίου,μαίνεται πόλεμος ρεπορτάζ,ανακοινώσεων,σχολίων και διαψεύσεων...

br fun_atic είπε...

Κι όσο περιμένουμε τη δημιουργία ενωτικού ψηφοδελτίου,μαίνεται πόλεμος ρεπορτάζ,ανακοινώσεων,σχολίων και διαψεύσεων...

Katrinos είπε...

Αυτό είναι καταπληκτικό. Ενώ όλοι μιλάνε για ενωτικό ψηφοδέλτιο για το καλό της ομάδας και λοιπά κουραφέξαλα, πέφτουν οι μαχαιριές υπογείως με υπονοούμενα , ρεπορτάζ , μέσα κοινωνικής δικτύωσης κλπ.

Αυτό θα πεί καθαρή θέση και στάση!

br fun_atic είπε...

Ξεκούραστη δουλειά πάντως το ρεπορτάζ του πανιώνιου

Katrinos είπε...

Ναι, αλλά τα ετοιματζίδικα δεν έχουν "class"

br fun_atic είπε...

http://www.panionianea.gr/2013/04/blog-post_8892.html?m=1

Να δούμε αν θα γίνει και με ποιό τρόπο.Ενωτικό σημαίνει 23 άτομα ή 46;

Μέχρι τότε θα κρεμόμαστε από τα έγκυρο ρεπορτάζ του Πίκου Απίκου.Του δαιμόνιου ρεπόρτερ...

Griniaris είπε...

Ας βάλουν ένα άδειο και να γράφει ο καθένας ότι όνομα γουστάρει...
Συγγνώμη αλλά αυτές δεν είναι εκλογές.Και τέτοιο ψηφοδέλτιο δεν ονομάζεται ενωτικό αλλά ενωμένο.Όχι και να κοροϊδευόμαστε.Θα γελάσω πολύ να βγει ένας πρόεδρος με συντριπτική πλειοψηφία μελών από την άλλη παράταξη...
Ευτυχώς τουλάχιστον το κοτόπουλο μας έκανε τη χάρη να μπλέξει άσχημα,καθαρίζοντας παράλληλα τη δική μας παραμονή και τυπικά...

EndyS είπε...

Μετα τον ασσο στα Γιανεννα, σωθηκαμε και μαθηματικα. Αντε και του χρονου καλυτερα.

Διαφωνω οτι ο βαθμος ειναι 100% λογω Γιαννακοπουλου. Καταλαβαινω οτι ο αρθρογραφος υπερβαλει για να δωσει εμφαση, ομως θα αδικησουμε το πολυ καλο αμυντικο στησιμο που εκλεισε σχεδον ολους τους διαδρομους προς την εστια, αναγκαζοντας τους βαζελους να κανουν μακρινα σουτ και σεντρες για να βγαλουν φασεις. Σημερα εκανα πλακα λεγοντας οτι μας αδικει το σκορ, αφου ειχαμε περισσοτερα σουτ εντος περιοχης από τον παο.
Επισης θα αδικησουμε την αυτοσυγκεντρωση που ειχε η ομαδα μεχρι τελους. Πως να ξεχασω την κουρσα στην αμυνα του Μενδρικου στο 80φευγα, για να καλυψει το ακρο της ομαδας η' τα ασταματητα τρεξιματα του Ροκα.

Επισης διαφωνω οτι ο Κολοβος επαιξε καλα. Προφανως επηρεασμενος από το δραμα του, δεν αποδοσε συμφωνα με τις δυνατοτητες του. Γιατι τον αδικουμε αν πιστευουμε οτι μια-δυο καλες ενεργειες σε ένα παιχνιδι ειναι καλη αποδοση. Το παιδι ειναι για πολυ περισσοτερα και του ευχομαι κουραγιο και δυναμη.

BR κατεβασε ψηφοδελτιο με 146 μελη, ολο το μπλογκ δηλαδη και ονομασε το "το υπερψηφοδελτιο". Κατι σαν τα υπερυπουργεια που εχουμε δει κατα καιρους.

Griniaris είπε...

Α,έχω και κάποιες απορίες...Ο Μπέος είναι τελικά πίσω από την παράταξη Μισαηλίδη;
Κι αν όπως διατείνονται κάποιοι όντως είναι,για το "ενωτικό" ψηφοδέλτιο είναι καλός;Για τα ξεχωριστά είναι το πρόβλημα;

br fun_atic είπε...

Όταν λέμε ενωτικό,εννοούμε ότι θα ενώσουμε τους πρώην και νυν φίλους του Μπέου ( και των δύο ψηφοδελτίων ) σε ένα;

Endys Τα μέλη ενός καλού παγκόσμιου θα συγκροτούσαν ένα καταπληκτικό ΔΣ. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αναφέρω ποιός είναι καθένας από εσάς και τι ικανότητες έχει. Είμαι πολύ περήφανος γι αυτή την παρέα!

br fun_atic είπε...

Βάζεις πρόεδρο τον costix και καθάρισες

dimosthenis είπε...

Τέρμα τα σενάρια υποβιβασμού για μας. Ο βαθμός στο ΟΑΚΑ σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ μας βγάζει έξω από κάθε ενδεχόμενο. Καλά ξεμπερδέματα για τους υπόλοιπους. Θα γίνει σφαγή. Τα Γιάννενα άξια φθάσανε στους 41 βαθμούς και με πιθανή νίκη με Κέρκυρα στους 44. Έχουν την πρώτη τύχη για 5η και ενδεχομένως για 4η θέση.
Εμείς ας αποφασίσουμε πώς θα πορευτούμε από δω και πέρα. Η ομάδα με Παναγόπουλο πήρε 10 βαθμούς όταν στα ίδια ματς στον πρώτο γύρο πήρε 6. Αν πάρει και το ματς με Ξάνθη φθάνει στους 13. Μια αξιολογότατη πορεία. Φαντάζομαι πως η παρούσα διοίκηση δικαιολογημένα θα καμαρώνει για την επιλογή του Παναγόπουλου ως διαδόχου του Ελευθερόπουλου.

. είπε...

Έγραψα σήμερα στίς 2:58 π.μ. ότι είμαστε καί μαθηματικά σωσμένοι. Ζητώ συγγνώμη πού από αβλεψία μου δέν είχα υπολογίσει τό μάτς στά Γιάννινα. Ίσως επειδή θεωρούσα σίγουρο τόν άσσο. Τώρα όμως ισχύει καί δίνουμε τό βάρος στήν οικονομική εξυγίανση καί στόν σχεδιασμό τής νέας περιόδου.

br fun_atic είπε...

Να κι εγώ προσδιόριζα το όριο εκείνης της στιγμής.Το βασικό είναι ότι και φέτος τα καταφέραμε.

zamis είπε...

Οι παραπανω απο μια-δυο καλες ενεργειες του Κολοβου ηταν η αφετηρια του οτιδηποτε καλου καναμε η πηγαμε να κανουμε στο α ημιχ.Στην ουσια ηταν ο μονος επιθετικος που αισθανθηκαν οι βαζελοι.
Στο β ημιχ ενιωθες μεσα στο γηπεδο οτι οπου ναναι το τρωμε,ευτυχως υπηρχε ο τερμας.Και γνωμη μου ειναι οτι τελικα δεν το φαγαμε γιατι ο βαζελος ειναι εντελως αδουλευτος και δεν μπορεσε να εκμεταλλευτει τον εξαιρετικο Φιγκεροα.
Και αν ο παγκος φροντιζε να ενισχυσει τα χαφ,καθολου πλακα δεν θαταν οτι αδικουμαστε απο το σκορ,υπηρχαν στρεμματα για αντεπιθεσεις στην μαπα αμυνα τους.

zamis είπε...

Εβαλδιε,μαλλον ο Τσακ ειχε δικιο τελικα..

dimosthenis είπε...

Πραγματικά στενοχωριέμαι για την όλη εικόνα που παρουσιάζουν τα οπαδικά μέσα ενημέρωσης για το Λίνεν. Πήρε ως μη οφειλε μια ομάδα τσίρκουλο με μια διοίκηση κλόουν και τώρα του ζητάν τα ρέστα οι οπαδικοί δημοσιογράφοι. Όποιος μπλέκει με τα σκ... βρωμίζεται. Θα συμφωνήσω με την επισήμανση του του zamis.

zouri1 είπε...

Ξαναειδα τον αγώνα και προσεξα τι έκανε ο Οκογιε απο την στιγμή που μπήκε μεσα.Ελεος πια.