Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Το απόλυτο κοντράστ


Το σημερινό παιχνίδι το είδα στα πεταχτά και από το ίντερνετ.Παρακολουθούσα παράλληλα το παιχνίδι στο Περιστέρι. Το απόλυτο κοντράστ.

Ο Πανιώνιος,των χρεών αλλά της καθαρής απόφασης να παλέψει με τις δικές του δυνάμεις- με τα παιδιά των απίθανων υποδομών του - από τη μία και από την άλλη η Α.Ε.Κ με τις ματαιοδοξίες, τις μεταγραφές εκατομμυρίων με τις πέτσινες επιταγές και της σημερινής κατάντιας. Παρά την ήττα ο Πανιώνιος έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μια χρονιά που στο ξεκίνημά της φάνταζε ιδιαίτερα προβληματική. Από το μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό βρεθήκαμε στην κορυφή της βαθμολογίας, από εκεί στον πάτο και με ένα εκπληκτικό ντεμαράζ κλείσαμε τη χρονιά με αξιοπρέπεια.Τα προβλήματα πολλά και άμεσα. Από την άλλη η Α.Ε.Κ στα τάρταρα. Γιατί; Γιατί έπαψενα αποτελεί χώρο παραγωγής αθλητών. Δεν  της φταίνε ούτε τα επεισόδια, ούτε το βρώμικο πρωτάθλημα ούτε τίποτα.

Πριν από χρόνια, όταν ο Πανιώνιος της υπερεκατονταετούς προσφοράς στον αθλητισμό βίωνε τον βιασμό του υποβιβασμού, κάποιοι έκριναν σκόπιμο να καπηλευτούν για ίδιον όφελος την ιστορία μας, την καταγωγή μας και τον πόνο μας. Και όλα αυτά ακόμη και μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Σήμερα που η ζωή τους πληρώνει το γραμμάτιο δεν χαίρομαι. Ούτε τους λυπάμαι. Βλέπω τα λάθη τους και σκέφτομαι ότι μας δείχνουν τον δρόμο που πρέπει να αποφύγουμε. Γιατί κι εμείς μπορούμε να βρεθούμε στην ίδια θέση.

Εμείς παράγουμε αθλητισμό. Ας το κάνουμε με πρόγραμμα.

Εμείς έχουμε πάθος για την ομάδα μας. Ας συνεχίσουμε ενώνονταςτις δυνάμεις μας.

Ας στηρίξουμε οικονομικά κάθε προσπάθεια που μπορεί να οδηγήσει στην εξυγίανση. Κυρίως όμως ας δημιουργήσουμε το περιβάλλον όπου κάποιος ρομαντικός θα θελήσει να επενδύσει ή να ξαναεπενδύσει. Έτσι όπως είμαστε αυτή τη στιγμή απλά θα προσπαθούμε να διαχειριστούμε ένα μεγάλο (για τις οικονομικές μασ δυνατότητες) χρέος, ελπίζοντας ότι δεν θα μας σκάσει στα χέρια η ίδια βόμβα που έσκασε στα χέρια της Α.Ε.Κ.

Πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση, τον προπονητή, κυρίως όμως στους απλήρωτους παίκτες και υπαλλήλους, γιατί τελικά αυτοί είναι οι μόνοι σίγουροι χρηματοδότες του Πανιωνίου.

Θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη μνεία στον τερματοφύλακα Ανέστη που δικαίωσε όσους τον πιστεύουμε και απορούμε που δεν πήρε ούτε μισή ευκαιρία και βέβαια στον Ανδρέα Σάμαρη που σκόραρε και πανηγύρισε ένα γκολ απέναντι στην αυριανή του ομάδα. Αυτό θα το έκανε μόνο ένας αληθινός Πάνθηρας. Τιμή μας και τιμή σου. Σε ευχαριστούμε πολύ.

23 σχόλια:

antonis είπε...

Κάλη χρονία, με το ΕΛΕ να έχει μεγάλο μερίδιο σε αυτή την επιτυχία.
Με χαμηλό μπάτζετ και παίκτες που δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους,έβαλε βάσεις και ανέδειξε παίκτες που θα τους έχουμε παρακαταθήκη για το μέλλον.
Αν συνεχίσουμε σε αυτή την φιλοσοφία με νέους παίκτες, που ταιριάζει και στο DNA του συλλόγου.
Δεν νομίζω οτι χρειάζεται να ανανεωθούν τα συμβόλαια των ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ,ΚΑΠΑΝΤΑΗ,ΑΝΔΡΑΛΑ,μονίμος σχεδόν τραυματίες και άφθονες κόκκινες όποτε παίζουν.
Οσο για τον ΦΑΝΟΥΡΗ είμαι προβηματισμένος,υπο τον φόβο της τρόικας για απολύσεις στο δημόσιο,έκανε ίσως την καλύτερη χρονία του.

EndyS είπε...

Αναπαντεχα ανετη παραμονη (ουσιαστικα δεν βρεθηκαμε ποτε στην επικινδυνη ζωνη) και ανπαντεχα η τετσρτη επιθεση στο πρωταθλημα, με μοναδικο καθαρο φορ τον Λεωνιδα, ο οποιος τα εβγαλε τα λεφτα του.

Μεγαλο κερδος φετος ο Αυλωνιτης και μακαρι ο Λαμπροπουλος (αν γυρισει γερος και ανεπηρεαστος από τον τραθματισμο του). Στο τερμα δεν ενθουσιαστικα, χωρις να εχω παραπονα, ενω ο Κουρος αν και καλος δεν ηταν εξαιρετικος, επηρεασμενος μαλλον από τον σοβαρο τραυματισμο.
Με Ροκα, Σαμαρη, Μενδρινο, Φανουρη, Αραβιδη, Καπανταη, Κουρντι βασικους, αλλα και Κουλοχερη, Αδραλα να ξεκινουν σε πολλα παιχνιδια μην παραμυθιαζεστε από τους δημοσιογραφους για τα σουπερ μωρα και λοιπες βλακειες.
Ουσιαστικα αυτη ηταν και η διαφορα μας με την Αεκ η οποια ειχε πολυ λιγους εμπειρους παικτες. Και βεβαια οτι οι δικοι μας εμεπιροι υπερεβαλαν εαυτον, κανοντας ισως ο καθενας το καλυτερο του πρωταθλημα. Τουλαχιστον για Αραβιδη και Φανουρη ειμαι σιγουρος.

EndyS είπε...

Respect στον Ελε που δεν μασησε και κατεβασε οτι παικτες ειχε χωρις να προσπαθει να κρυφτει πισω από δικαιολογιες, οπως θα ειχαν κανει αλλοι προπονητες. Αυτο, μαζι με το καλο κλιμα και το οραμα που εδωσε στην ομαδα, ηταν οι βασεις της πετυχημενης χρονιας αλλα και η παρακαταθηκη που αφηνει για το μελλον.

Αν και του εχω ασκησει εντονη κριτικη από αυτο το βημα, θα πρεπει να του δωσω συγχαρητηρια αλλα και να δηλωσω οτι δεν θα με χαλαγε να τον ξαναδω στον παγκο, σε μια βελτιωμενη βεβαια εκδοση.
Ετσι για να κανουμε και το χατηρι στον Γκρινιαρη που τον λατρεψε οσο κανεναν.

Griniaris είπε...

Παρακαλώ να ληφθεί υπ'όψιν του administrator ότι προκλήθηκα...

Ευχαριστώ λοιπόν κι εγώ τον Ελε που παραιτήθηκε αρκετά νωρίς ώστε να μας αφήσει παιχνίδια για να σωθούμε.Επίσης τον ευχαριστώ πολύ για τις "παρακαταθήκες" Κουλοχέρη και Ανδράλα που μας άφησε καθώς επίσης και για την αποπομπή αυτού του κοιλιόδουλου του Σιδεράκη που έδωσε νέα διάσταση στην έννοια "τερματοφύλακας" στον Πανιώνιο...

Unknown είπε...

Mπορει καποιος να μου θυμισει με ποιον τροπο ειχε εκμεταλλευτει η Αεκ, τον υποβιβασμο του Πανιωνιου;
Για να το θυμιζω στους φιλους τους Αεκτζηδες....

zamis είπε...

ευχαριστω ελε
μπραβο θεμη

br fun_atic είπε...

Θα περίμενα από κάποιον που συμμετέχει σε ένα Πανιώνιο μέσο να γνωρίζει τα θέματα αυτά. Συνεπώς δεν θα μπω στη διαδικασία να τα απαριθμήσω. Το τελευταίο πράγμα που μας ενδιαφέρει είναι να ανοίξουμε διάλογο με τους ΑΕΚτζήδες. Προσωπικά σέβομαι το πρόβλημά τους, δεν έχω όμως καμία διάθεση να ανοίξω τώρα αυτό το θέμα.

Σήμερα από το πρωί διαβάζουμε στον αθλητικό τύπο ότι κλαίει η Αγιά Σοφιά, κλαίει η Πόλη, κλαίει η Σμύρνη, κλαίει η Ελλάδα και δεν ξέρω κι εγώ ποιός άλλος.

Προσωπικά δεν βρίσκω κανένα λόγο να κλάψω. Η ΑΕΚ πληρώνει την μεγαλομανία της. Χωρίς γήπεδο, χωρίς χρήματα, χωρίς υποδομές, χωρίς χρηματοδότη, χωρίς αθλητική παραγωγή προσπαθούσε να κάνει πρωταθλητισμό. Και το έκανε στις πλάτες του ενός και του άλλου.

Όταν η ΑΕΚ αποκτούσε από τον Πανιώνιο παίκτες όπως ο Τζιμπουρ, ο Μάκος κλπ δίνοντας πέτσινες επιταγές, ενισχύονταν αγωνιστικά, ταυτόχρονα υποβάθμιζε αγωνιστικά τον Πανιώνιο (ή κάθε άλλη ομάδα που έχανε τον παίκτη της), την εμπόδιζε να αναπτυχθεί γιατί της στερούσε τα χρήματα με τα οποία μπορούσε να αποκτήσει κι εκείνη παίκτες και το χειρότερο της δημιουργούσε τρομακτικό πρόβλημα με το δημόσιο, λόγω μη καταβληθέντος Φ.Π.Α.

Εκτός αυτού, χωρίς χρήματα απέκτησε παίκτες όπως ο Σκόκο, ο Μπλάνκο, ο Ριβάλντο και πολλοί άλλοι. Τα χρέη έφτασαν τα 170 εκ ευρώ χωρίς ουσιαστικά να ενοχληθεί από κανέναν. Να κλάψω για την Α.Ε.Κ ή για τον εξίσου ιστορικό Ηρακλή που έπεσε για ψίχουλα;

Αν ήταν να στεναχωρηθώ για ομάδα, αυτή θα ήταν η Κέρκυρα. Οι άνθρωποι έχουν ένα μικρό νοικοκυρεμένο σωματείο, το παλεύουν, δεν έχουν χρέη, έχουν απίστευτη δυσκολία στις μετακινήσεις και όμως καταβάλουν κάθε προσπάθεια, χωρίς μεγαλομανίες. Ε ναι, γι αυτούς πραγματικά λυπάμαι.

br fun_atic είπε...

Επίσης δεν είδα κανέναν να κλαίει για τον Απόλλωνα Σμύρνης τόσα χρόνια ή για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Αυτοί δεν ήθελαν να είναι στην πρώτη κατηγορία; Δεν θα ήταν δίκαιο να κάνουν κι εκείνοι πρωταθλητισμό με πέτσινες επιταγές;

dimosthenis είπε...

Μετά από τέτοια κείμενα συνδυασμό νηφάλιου στοχασμού και πανιώνιου συναισθηματισμού αισθάνομαι περήφανος που συμμετέχω σε ένα αυτής της ποιότητας πανιώνιο μπλοκ.
Εξαιρετικές οι επισημάνσεις για Σάμαρη και Ανέστη. Ο πρώτος τίμησε τη φανέλα κυρίως στο δεύτερο γύρο. Άξιο απορίας γιατί άργησε τόσο να ενταχθεί στην ομάδα. Ο δεύτερος στο πιο δύσκολο ματς της χρονιάς όταν πριν τρεις μέρες ο τερματοφύλακας του Πάνθρακα έφαγε 6 γκολ, κράτησε την ομάδα όρθια μέχρι το τέλος. Και εδώ ερχόμαστε στο ρόλο του προπονητή και των επιλογών του. Σε μια τόσο δύσκολη χρονιά ο Ελευθερόπουλος άφησε εκτός πλάνων ποδοσφαιριστές που αποδεδειγμένα φάνηκαν χρήσιμοι και αποκεφάλισε άλλους, ενώ προώθησε παίχτες αμφίβολης αξίας, καμένους και συνεχώς τραυματίες.
Ίσως και μόνο γι' αυτό έκανε καλά που απομακρύνθηκε και έδωσε την ευκαιρία σε Παναγόπουλο-Μανίκα να εμφανίσουν μια ομάδα ανταγωνιστική που μάζεψε τους βαθμούς που χρειάστηκαν για τη σωτηρία της.
Προς Θεού δε θέλω να μηδενίσω την προσπάθεια Ελευθερόπουλου σε μια τόσο οριακή για την ομάδα χρονιά, αλλά ό,τι ήταν να προσφέρει το πρόσφερε, ενώ ήταν φανερό πως το κοουτσάρισμα δεν το είχε.
Επιθυμώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τη διοίκηση που παρά την απειρία της και τις δυσμενέστατες οικονομικές συνθήκες το πάλεψε, καθώς επίσης να συγχαρώ το προπονητικό τημ και κυρίως τους παίκτες μας που απλήρωτοι έδωσαν το 100% του αγωνιστικού τους ταπεραμέντου.
Όσον αφορά τους παίχτες που θα αποδεσμευτούν νομίζω ότι μοναδικό κριτήριο δεν μπορεί να είναι απόλυτα η αγωνιστική προσφορά αλλά και η συμβολή τους στο κλίμα ανταγωνιστικότητας της ομάδας και διατήρησης των ισορροπιών στα αποδυτήρια. Μη ξεχνάμε ότι ο Σάμαρης αφιέρωσε με την ψυχή του το γκολ στον Καμπάνταη, κάτι φαντάζομαι λέει και αυτό.
ΥΓ Όσο αφορά την ΑΕΚ εγώ, ως γυιος ενός παλιού Αεκτσή που δεν υπάρχει πια, στεναχωρήθηκα περισσότερο για την κατάντια της

br fun_atic είπε...

Τον προπονητή τον κάνουν μάγκα οι παικτες. Ο Ελευθερόπουλος, ευτύχισε, σε σχέση με άλλους προποντές της κατηγορίας, να έχει κατά την έναρξη ένα σημαντικό κορμό έμπειρων παικτών (που δεν τον είχαν άλλες ομάδες όπως η Α.Ε.Κ, Ο Άρης κ.λ.π) και κάποιους πολύ ταλαντούχους νεαρούς. Παίκτες όπως ο Σάμαρης ο Κολοβός δεν υπήρχαν σε ανταγωνιστικά σωματεία. Είχε επίσης την τύχη να του βγουν σχεδόν όλοι οι πιτσιρικάδες και βέβαια το σημαντικό της υπόθεσης ότι όλοι αυτοί σε μεγάλο βαθμό γνωρίζονταν από πέρσι. Με αυτά τα δεδομένα δυσκολεύομαι να του αναγνωρίσω μεγάλη συμμετοχή για τον απλούστατο λόγο ότι ξεκινούσε από πολύ καλύτερη βάση σε σχέση με άλλες ομάδες. Όταν άρχισαν να δένυν και οι υπόλοιποι, τα πράγματα έγιαν πιο δύσκολα.
Αντίθετα ο Παναγόπουλος, που ο άνθρωπος έκανε τα αυτονόητα και που παρέλαβε την ομάδα σε κάκιστη βαθμολογική και ψυχολογική κατάσταση νομίζω ότι έκανε πολλά περισσότερα σε μικρότερο χρονικό διάστημα.
Η επιτυχία αυτλη δεν τον καθιστά αυτομάτως πρώτο προπονητή και την επόμενη σεζόν. Είναι γεγονός όμως ότι του δίνει πόντους.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κανείς δεν θυμάται ή έστω δεν υπολογίζει σοβαρά ότι επί Ελέ είχαμε 14 ολόκληρες ήττες!!! Μιά νίκη και 3-4 ισοπαλίες να είχε πάρει, τώρα θα βγαίναμε ευρώπη...Και ευκαιρίες υπήρχαν πολλές.

zamis είπε...

Εννοειται οτι ο Παναγοπουλος(και κοστουμακι χτες)δικαιωματικα πρεπει να συνεχισει.
Ο κ.Ελε μπορει να ερθει ως βοηθος του προπονητικου τιμ με ειδικευση στα συμπλεγματα βαθους.

br fun_atic είπε...

Στα 15 εντός έδρας παιχνίδια του Πανιωνίου κόπηκαν φέτος 30.554 εισιτήρια και ο μέσος όρος είναι 2.037 ανά αγώνα

Τραγικό ποσοστό.Όταν υπάρχει τέτοια αδιαφορία από τον κόσμο και κατ' επέκταση μηδενικά έσοδα από εισιτήρια μπορείς εύκολα να είσαι η νέα ΑΕΚ...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Δεν θέλω να μειώσω το επίπεδο τού μπλόγκ, αλλά θα σκάσω αν δέν το πω.
Ε λοιπόν εγώ χάρηκα που έπεσε η ΑΕΚ. Αυτό έλειπε δηλαδή να μην έπεφτε φέτος με τέτοια χάλια... Ελπίζω μια μέρα να πέσει και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Α, και ο ΠΑΟΚ, γιατί όχι; Είναι οι μόνοι που απέμειναν που δέν έχουν πέσει ως τώρα. Να έρθουμε στα ίσα μας δηλαδή, όχι τίποτ' άλλο!

br fun_atic είπε...

Υπάρχει η περίπτωση να νοιώσεις χαρά, δικαίωση ή κάποιο αντίστοιχο συναίσθημα όταν κάποιος που χάρηκε ή εκμεταλλεύτηκε το δικό σου πρόβλημα βρεθεί στη θέση σου. Προσωπικά δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου πρωτίστως γιατί ξέρω ότι το σύμπαν εκδικείται.

Όταν βλέπουμε την Α.Ε.Κ υπάρχει περίπτωση να βλέπουμε την μελλοντική τύχη του Πανωνίου. Αντί να χαιρόμαστε λοιπόν ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να το αποφύγουμε.

zamis είπε...

κι εγω ειμαι τρελα λυπημενος:))

Katrinos είπε...

http://www.nytimes.com/2013/04/23/sports/basketball/vlado-jankovic-is-star-for-panionios-in-greece.html?ref=world

Τρομερό αφιέρωμα

Katrinos είπε...

http://www.nytimes.com/2013/04/23/sports/basketball/vlado-jankovic-is-star-for-panionios-in-greece.html?ref=world

Τρομερό αφιέρωμα

zouri1 είπε...

Μια και τελείωσε η χρονια με επιτυχία για τα δεδομένα της ομάδας μας,να πω και γω την άποψη μου.Το σχήμα λειτούργησε και πέτυχε.οι περισσότεροι παίκτες πήγαν καλα,πλην του Οκογιε,δεν μου άρεσε κανένας τερματοφύλακας για πρώτος,όλοι ειναι καλοί για δεύτεροι.ο κουρντι ηταν κακός και φαγαμε γκολακια εξαιτίας του.Αραβιδης σαμαρης κορυφαίοι,κολοβος φανουρης,Ροκας μενδρινος,αυλωνιτης,κουρος καλοί.καμπανταης μας έδωσε κρίσιμους βαθμούς.ντουνης εξελιξημος.κουλοχερης,ανδραλας,ευχαριστούμε δεν θα ξανά πάρουμε.

Unknown είπε...

Λετε οτι ακομα και μεσα στο γηπεδο μας,η Αεκ εκμεταλευτηκε τον υποβιβασμο μας.Επειδη πραγματικα δεν γνωριζω,μπορειτε να μου πειτε τον τροπο με τον οποιο το εκανε.

Ευχαριστω....

br fun_atic είπε...

Κύριε Χριστίδη, σε απάντηση του ερωτήματός σας, σας είχα ενημερώσει ότι δεν επιθυμούσα να ανοίξω το συγκεκριμένο θέμα, ούτε να μπω σε άμεσο ή έμμεσο διάλογο με φιλάθλους της Α.Ε.Κ για το θέμα αυτό.
Σας απαντώ επειδή για κάποιο λόγο επιμένετε να ενημερωθείτε για ένα θέμα που θεωρώ ότι ως πανιώνιος (κρίνω από τις κτητικές αντωνυμίες που χρησιμοποιείτε αναφερόμενος στην ομάδα μας) θα έπρεπε ή θα μπορούσατε να γνωρίζετε.

Ελάχιστες ημέρες μετά τον πρώτο υποβιβασμό του Πανιωνίου κύριε Χριστίδη, η Α.Ε.Κ προέβαλε στα τότε τηλεοπτικά μέσα της εποχής ένα διαφημιστικό σπότ το οποίο έδειχνε τη Σμύρνη να καίγεται. Στο σποτ αυτό, το οποίο αποτελούσε βέβαια πληρωμένη καταχώρηση, υπήρχε η λεζάντα - σύνθημα : ΑΕΚ η μόνη εκπρόσωπος του μικρασιατικού ελληνισμού.

Το ίδιο διάστημα, σε κεντρικούς δρόμους της Νέας Σμύρνης γίνονταν διανομή διαφημιστικού υλικού για την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας της Α.Ε.Κ, κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ πριν και ποτέ μετά.

Είναι προφανές ότι η Α.Ε.Κ ποντάρισε στην διάλυση του Πανιωνίου. Έπαιξε όμως και έχασε.

Η Α.Ε.Κ κύριε Χριστίδη, πάντα είχε στο μάτι τα πραγματικά μικρασιατικά σωματεία. Παραδείγματα υπάρχουν πολλά και αν είστε πανιώνιος προφανώς και τα γνωρίζετε.

Θα μπορούσαμε να πούμε κι εμείς πολλά πράγματα για την Α.Ε.Κ και την κατάσταση που έχει περιέλθει. Δεν το κάνουμε διότι θεωρούμε ότι έχουμε ανώτερη ποιότητα και σαφέστατα σεβόμαστε το δράμα του συνανθρώπου μας, έστω κι αν αυτός μας φέρθηκε τόσο πρόστυχα.

Το θέμα κλείνει εδώ.

br fun_atic είπε...

Κύριε Χριστίδη, σε απάντηση του ερωτήματός σας, σας είχα ενημερώσει ότι δεν επιθυμούσα να ανοίξω το συγκεκριμένο θέμα, ούτε να μπω σε άμεσο ή έμμεσο διάλογο με φιλάθλους της Α.Ε.Κ για το θέμα αυτό.
Σας απαντώ επειδή για κάποιο λόγο επιμένετε να ενημερωθείτε για ένα θέμα που θεωρώ ότι ως πανιώνιος (κρίνω από τις κτητικές αντωνυμίες που χρησιμοποιείτε αναφερόμενος στην ομάδα μας) θα έπρεπε ή θα μπορούσατε να γνωρίζετε.

Ελάχιστες ημέρες μετά τον πρώτο υποβιβασμό του Πανιωνίου κύριε Χριστίδη, η Α.Ε.Κ προέβαλε στα τότε τηλεοπτικά μέσα της εποχής ένα διαφημιστικό σπότ το οποίο έδειχνε τη Σμύρνη να καίγεται. Στο σποτ αυτό, το οποίο αποτελούσε βέβαια πληρωμένη καταχώρηση, υπήρχε η λεζάντα - σύνθημα : ΑΕΚ η μόνη εκπρόσωπος του μικρασιατικού ελληνισμού.

Το ίδιο διάστημα, σε κεντρικούς δρόμους της Νέας Σμύρνης γίνονταν διανομή διαφημιστικού υλικού για την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας της Α.Ε.Κ, κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ πριν και ποτέ μετά.

Είναι προφανές ότι η Α.Ε.Κ ποντάρισε στην διάλυση του Πανιωνίου. Έπαιξε όμως και έχασε.

Η Α.Ε.Κ κύριε Χριστίδη, πάντα είχε στο μάτι τα πραγματικά μικρασιατικά σωματεία. Παραδείγματα υπάρχουν πολλά και αν είστε πανιώνιος προφανώς και τα γνωρίζετε.

Θα μπορούσαμε να πούμε κι εμείς πολλά πράγματα για την Α.Ε.Κ και την κατάσταση που έχει περιέλθει. Δεν το κάνουμε διότι θεωρούμε ότι έχουμε ανώτερη ποιότητα και σαφέστατα σεβόμαστε το δράμα του συνανθρώπου μας, έστω κι αν αυτός μας φέρθηκε τόσο πρόστυχα.

Το θέμα κλείνει εδώ.

Unknown είπε...

Σας ευχαριστω για την ενημερωση.Φυσικα και ειμαι Πανιωνιος,ισως πιο μικρος απο οτι εσεις καθως το '92 ειμουν 16 χρονων Ειχα μια υποψια για το τηλεοπτικο σποτ που λετε αλλα δεν γνωριζα για το διαφημιστικο υλικο για τα διαρκειας της Αεκ.

br fun_atic είπε...

Παρακαλώ.