Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Καλό πρωτάθλημα αδέλφια


Ξεκίνησε σήμερα η νέα αγωνιστική χρονιά. Το μοντάρισμα της Πανιωνάρας μας. Ωραία ατμόσφαιρα, αρκετός κόσμος και κόσμια στάση των φιλάθλων κατά τη διάρκεια του αγιασμού. Ευτυχώς, γιατί φέτος θα χρειαστούμε τη βοήθεια του θεού με το παραπάνω.

Το φετινό πρωτάθλημα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Πρώτα απ' όλα είναι μεγαλύτερο. Περισσότεροι αγώνες, περισσότερες υποχρεώσεις, περισσότερες δυσκολίες. Σε αντίθεση με την περσινή χρονιά που στο ξεκίνημα της υπήρχαν (στα χαρτιά έστω) τα ατράνταχτα φαβορί για τον υποβιβασμό (ανάμεσά τους και ο Πανιώνιος ) φέτος κάτι τέτοιο δεν δείχνει να ισχύει. Στην κατηγορία ανέβηκαν καλές ομάδες και μάλιστα με αρκετά σημαντική οικονομική δύναμη. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνουν ακόμη καλύτερες, αρκεί να κερδίσουν στο στοίχημα της ομοιογένειας. Από την άλλη, οι ομάδες της δυναμικότητάς μας που παρέμειναν στην κατηγορία και έχουν παρόμοιους στόχους με 'μας, δεν δείχνουν για την ώρα να έχουν αποδυναμωθεί. Αν λοιπόν πέρσι η ευρώπη από τον υποβιβασμό απείχε ελάχιστους βαθμούς, φέτος μιλάμε για το απόλυτο θρίλερ. Κανένας βαθμός δεν περισσεύει, ιδίως στη Ν.Σμύρνη.

Ο Πανιώνιος αυτή τη στιγμή δείχνει κάπως αποδυναμωμένος σε σχέση με πέρσι. Εξηγούμαι: Η διοίκηση έμαθε από το περσινό πάθημα και φρόντισε να προβεί σε ανανεώσεις των συμβολαίων παικτών με οικονομική και αγωνιστική αξία. Σωστό. Παράλληλα φρόντισε να κάνει κάποιες μεταγραφές νεαρών παικτών, οι οποίες θα δούμε εν καιρώ αν αξίζουν τον κόπο ή όχι. Από την άλλη είναι γεγονός ότι χάσαμε σημαντικούς παίκτες από τον περσινό κορμό της ομάδας. Κορμό θεωρώ παίκτες με εμπειρία. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε αν βρήκαμε τρόπο να καλύψουμε το κενό του Φανούρη και του Σάμαρη. Δεν ξέρουμε αν θα μείνει ο Ρόκας, ενώ πάντα θα μας λείπει ο Ρόβας. Για άλλη μία χρονιά δεν διαθέτουμε τερματοφύλακα με εμπειρία, το βασικότερο όμως είναι ότι δεν ξέρουμε αν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα χάσουμε κάποιους από τους παίκτες "ασημικά" με πρώτο βέβαια τον Κολοβό. Να δούμε αν θα βρούμε λύση στο εύκολο γκολ και βέβαια αν θα συνεχίσει ο Αραβίδης να έχει καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και ο Καμπάνταης να πετυχαίνει λίγα έστω αλλά σημαντικά τέρματα.

Η εικόνα που έχουμε αυτή τη στιγμή για την ομάδα μπορεί να αλλάξει προς το χειρότερο. Ενδεχόμενη πώληση του Κολοβού σε ομάδα του εξωτερικού θα δημιουργούσε αγωνιστικά κενά αλλά σίγουρα θα ενίσχυε σημαντικά τα ταμεία. Πώληση του παίκτη σε ελληνική ομάδα, κατά τη γνώμη μου θα συνοδεύονταν από σύννεφα αδιαφάνειας, τα οποία θα έδειχναν ακόμη πιο σκούρα αν παρέμενε ως δανεικός. Το παλιό καλό κόλπο. Νομίζω ότι αυτή η ιστορία πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει, όπως πρέπει να τελειώσει και το παραμύθι της Προοδευτικής. Τα τελευταία χρόνια προτιμούμε να αποκτούμε στελέχη, παίκτες, ή μέλη του τεχνικού επιτελείου τα οποία στο βιογραφικό τους έχουν κάνει έστω και ένα πέρασμα από την συμπαθή ομάδα του Κορυδαλλού. Και αυτό ακριβώς είναι η Προοδευτική. Μια συμπαθής ομάδα της λαϊκής (αθλητικής όμως) γειτονιάς. Αυτό μόνο και τίποτα άλλο. Ο Πανιώνιος δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι το μόνιμο σκαλοπάτι ανόδου των Προοδευτικάνων. Δεν υπάρχει σύγκριση μεγέθους, ούτε καν ποιότητας υποδομών και στελεχών. Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει εμφανές όφελος του Πανιωνίου από τη συγκεκριμένη άτυπη συνεργασία, μέλλον εξυπηρετούμε τις φιλοδοξίες των μελών της οικογένειας του Κορυδαλλού. Στόχος της διοίκησης όμως πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο το όφελος του Πανιωνίου. Είτε τα μέλη της είναι Πανιώνιοι είτε δεν είναι...
Θα ήθελα να κλείσω με κάτι θετικό. Μέσα σε όλα θεωρώ θετική της παραμονή του Παναγόπουλου στον πάγκο, ο οποίος κέρδισε δικαιωματικά (βάσει απόδοσης και αποτελεσμάτων) τη θέση του πρώτου. Θετική είναι επίσης η παραμονή στο τεχνικό επιτελείο καλών και δοκιμασμένων στελεχών και μάλιστα στις σωστές θέσεις. Μοναδική περίεργη επιλογή αυτή του βοηθού προπονητή. Ας ελπίσουμε να είναι καλός και να μας διαψεύσει και να μην μείνουμε στο βυσσινί  διαβατήριό του.

Καλή χρονιά σε όλους, επιτυχίες στην Πανιωνάρα μας και προπαντός υγεία.

Υ.Γ

Πολύ σωστή η τιμολόγηση των νέων διαρκείας και σαφέστατα θετική η πρόβλεψη παιδικού εισιτηρίου όπως και ευπαθών οικονομικών ομάδων.

67 σχόλια:

antonis είπε...

Θεωρητικά είμαστε σε καλύτερη θέση απο πέρσι,γιατί παίκτες που πήραν ευκαιρίες την προηγούμενη χρονία το πιο πιθανό να είναι καλύτεροι φέτος.
Λογικά ο Πλατανίας χωρίς τον ΑΓΓΕΛΌ και με τον ΦΑΝΟΥΡΗ στην ενδεκάδα είναι ΣΙΓΟΥΡΑΚΙ για Β ΕΘΝΙΚΗ,επίσης δυνατό ΣΙΓΟΥΡΑΚΙ είναι και ο Πανθρακικός με το ΑΚΗ.
Οπότε δεν περιμένω πολλά απο ποδοσφαιρικής άποψης γιατί το ρόστερ είναι φτωχό τίμιο και ηρωικό,αλλά μάλλον εύκολα θα
σωθούμε.
Οσο για την Ηθική υπόσταση του συλλόγου, ας το αφήσουμε καλύτερα,Γαυρόδουλοι και υποτακτικοί μέχρι κόκκαλο,ενω ΚΑΝΟΥΜΕ σαν τις χήρες στο κρεββάτι επειδή κάνει ο ΚΟΛΟΒΟΣ καλές εμφανήσεις στο ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΝΕΩΝ.
Γιατί χαιρόμαστε?μήπως θα τον κρατήσουμε στο Πανιώνιο?μήπως θα χτίσουμε την ενδεκάδα της επόμενης δεκαετίας πάνω του?

br fun_atic είπε...

Χωρίς έμπειρους δεν πας πουθένα.Και χωρίς σιγουριά κάτω από τα δοκάρια.

antonis είπε...

Συμφωνώ και για την εμπειρία και για τους Τερματοφύλακες. Πρόσθεσε και τον προπονητή, δεν ξέρω αν ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ είναι καλός η όχι, αλλά με την τωρινή κατάσταση φαντάζει σαν το ιδανικό εξιλαστήριο θύμα,με το πρώτα στραβά αποτελέσματα.

Griniaris είπε...

Μόνο τίποτα βυσσινί φανέλες μη δούμε.Έτσι γι αλλαγή...

br fun_atic είπε...

Προσωπικά θα ήθελα κάποιον έμπειρο και το έχω γράψει.Αφού αυτό μάλλον δεν γίνεται θα προτιμήσω κάποιον που είναι ψώνιο με τη δουλειά του και όχι γενικώς. Ο Παναγόπουλος αν δεν καβαλήσει καλάμι κι αν ακούει συνεργάτες του με εμπειρία ( Παυλόπουλος,Μανίκας,Λίμα) έχει καλές πιθανότητες να τα πάει καλά.

br fun_atic είπε...

Να συζητήσουμε λίγο και το θέμα με την Προοδευτική ή δεν μας ενοχλεί ;

zamis είπε...

Ενταξει,ο Πανιωνιος εχει γινει Προ.Ισχυει και το αντιστροφο?

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...


"Ο Αθλητικός Όμιλος Προοδευτική Νεολαία είναι ελληνικό αθλητικό σωματείο με έδρα δραστηριοτήτων την περιοχή του Κορυδαλλού Πειραιώς. Ιδρύθηκε το 1927 στην οδό Αγ. Αναργύρων 31 στην περιοχή Λουλουδάδικα της Παλαιάς Κοκκινιάς από τους Δ. Κοραή, Ν. Βερτζόπουλο και Ι. Μεταξά. Τα χρώματα του συλλόγου είναι το βυσσινί και το άσπρο, ενώ για έμβλημα επιλέχθηκε το μυθικό πουλί Φοίνικας, που αναγεννάται από τις στάχτες του.[1] Διατηρεί τμήματα ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης. Θεωρείται ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της Ελλάδος, με τεράστιες επιτυχίες κατά καιρούς, κυρίως στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Έχει μέχρι σήμερα 15 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της Α' Εθνικής κατηγορίας (Super League). Χαρακτηριστικό της ιστορικότητας του σωματείου αποτελεί το περίφημο ματς Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Προοδευτικής και Ολυμπιακού, γνωστό σαν "Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός", που λαμβάνει χώρα στο γήπεδο της Προοδευτικής κάθε χρόνο την Μ.Παρασκευή από το 1961!"

br fun_atic είπε...

Φήμη: οι Πάνθηρες,καταβάλλοντας τα 80 ευρώ του διαρκείας τους γίνονται αυτομάτως μέλη του ερασιτέχνη.Το δικαίωμα αυτό θα παρέχεται σε κάθε άλλο φίλο που αγοράζει διαρκείας ή δημιουργείται μια συγκεκριμένη τάξη νέων ψηφοφόρων;
Το γράφω με επιφύλαξη διότι δεν το έχω τσεκάρει.

Panos είπε...

Πραγματικότητα:
Οι Πάνθηρες πληρώνουν κανονικά το Διαρκείας τους και δήλωσαν ότι θα προτείνουν στα μέλη τους να γίνουν Μέλη ΚΑΙ στον Ερασιτέχνη καταβάλλοντας κανονικά το πλήρες ποσό της ετήσια συνδρομής.

Καλό είναι να μην αναπαράγουμε 'φήμες' και μάλιστα τέτοιες που δηλώνουν 'αλλου τύπου' συναλλαγές. Θα μου πείς από την άλλη ότι αφήνουμε να γράφονται σχόλια από κάποιον antonis ο οποίος με τόση σιγουριά μιλά για 'γαυρόδουλους' και 'υποτακτικούς' και δεν του απαντά κανείς.


zamis είπε...

Antunix,δλδ απονεμονται και παρασημα του Ταγματος του Φοινικα οπως εδωσε ο Μπενυ στον προεδρο της cosco?

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...


Ακριβώς Zamis!
Με κάτι παρόμοιο θα τιμηθεί και ο Θέμης για την προσφορά τους, στους δύο συλλόγους…

Περίοδος 1998-2003: Προοδευτική, 48 συμμετοχές - 0 γκολ

Περίοδος 2003-2006: Ολυμπιακός, 3 συμμετοχές - 0 γκολ

Περίοδος 2006-2012: Άρης, 68 συμμετοχές - 1 γκολ

br fun_atic είπε...

Νομίζω ότι έχω αποδείξει στα τόσα χρόνια που λειτουργεί το μπλογκ ότι ξέρω να τηρώ κανόνες δεοντολογίας. Πρώτος έγραψα ότι πρόκειται για φήμη και ότι αυτή γράφεται με επιφύλαξη. Ευχαριστώ πολύ που καταθέτεις τη γνώμη σου, ως μέλος της διοίκησης. Εννοείται βέβαια ότι θα επανέλθω στο θέμα εάν και εφόσον έχω στα χέρια μου αποδείξεις.

Με τον Antonis έχω διαφορετική άποψη σε πολλά θέματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει το δικαίωμα να εκφράζει τη γνώμη του.

Χωρίς να αποδέχομαι τον όρο γαυρόδουλη διοίκηση, οφείλω να σου πω ότι μεγάλο μέρος των οπαδών της ομάδας πιστεύει ότι υπάρχει συνεργασία με τον Ολυμπιακό.Φαντάζομαι ότι θα το έχεις ακούσει.

Ίσως οδηγούνται σε αυτό το συμπέρασμα από το γεγονός ότι έχουμε πουλήσει στον γαύρο ένα σωρό παίκτες (από την πρώτη ομάδα και από τις υποδομές) χωρίς να έχει ανακοινωθεί το τίμημα ή έναντι χαμηλού τιμήματος. Κατά το ίδιο διάστημα δημιουργήσαμε σχέσεις υποχρέωσης με τον δανεισμό παικτών ένθεν κακείθεν.

Είναι γεγονός ότι ο γαύρος είναι η μόνη ομάδα στην Ελλάδα που έχει λεφτά, δεν ξέρω όμως αν έχουμε προσπαθήσει να πουλήσουμε παίκτες στο εξωτερικό...

Όταν ο Πανιώνιος δημιουργεί στενές σχέσεις συνεργασίας με άλλη ομάδα, είτε αυτή λέγεται Ολυμπιακός, είτε Προοδευτική είτε Άξιαξ Ταύρου, οι φίλαθλοι ενοχλούνται. Φαντάζομαι ότι στο φόρουμ θα υπήρχε ενόχληση από τις σχέσεις Βεντούρη - Ολυμπιακού...

Η ενόχλησή τους αυτή (ανάλογα με τον βαθμό της) μπορεί να περιγράφεται από κάποιες εκφράσεις, με αυστηρότερη βέβαια αυτή που χρησιμοποιεί ο Antonis.

Το θέμα λοιπόν δεν είναι να "μαζέψουμε" τον Antonis, αλλά να μην δίνει η εκάστοτε διοίκησή μας της εντύπωση ότι συνεργάζεται με διοικήσεις άλων ομάδων.

br fun_atic είπε...

O Θέμης πρέπει να είναι το απόλυτο ΤΟΤΕΜ γιατί έχει περάσει και από την Προο και από τον Άρη!!!

Είναι κάτι σαν να έχεις περάσει και από το ΠΑΚ και από την κλαδική του ΠΑΣΟΚ.

zamis είπε...

Και τωρα κανει το ντοκτορα του

Griniaris είπε...

Να υποθέσω ότι η ευθιξία της διοίκησης φτάνει μέχρι ένα ορισμένο σημείο καθώς διαλέγει να απαντήσει σε κατ'επιλογήν θέματα.Δικαίωμά μου λοιπόν να υποθέσω ότι στα υπόλοιπα απλά ισχύουν οι φήμες...Και μαζί ότι φημολογείται για το παρασκήνιο της σχέσης Προοδευτικής-Πανιωνίου...

Panos είπε...

Φίλε Γκρινιάρη, δεν απαντά καμία 'διοίκηση' στις συζητήσεις που γίνονται εδώ· πόσο μάλλον να απαντά επιλεκτικά. Απαντώ προσωπικά, ως Πάνος Τσελέντης, οπαδός του Πανιωνίου και συνομιλητής -στο βαθμό και το χρόνο που μου αναλογεί- του συγκεκριμένου ιστοχώρου. Η ιδιότητα μου στο Σύλλογο δεν έχει θέση εδώ, καθώς νομίζω ότι μιλώ μεταξύ φίλων.

Απάντησα λοιπόν σε ένα συγκεκριμένο ερώτημα, το οποίο τέθηκε ως 'φήμη', για μια περίεργη εύνοια προς τους Πάνθηρες, η οποία, προφανώς δεν ισχύει και η οποία μπορεί να ερευνηθεί και να απαντηθεί.

Στην άθλια ανάρτηση ενός antonis περί 'γαυρόδουλων' και 'υποτακτικών' δεν θα ξόδευα ούτε ροχάλα.

Τα περί 'προοδευτικής' φαντάζομαι ότι είναι εσωτερικό αστείο της εδώ ιντερνετικής παρέας οπότε μάλλον δεν μου πέφτει λόγος. Αν αποκτήσει μορφή ερώτησης, προς την ΠΑΕ, υπάρχουν άνθρωποι, κατάλληλοι, να απαντήσουν

IWN1998 είπε...

Αν δεν κάνω λάθος, ο Αντώνης αναφέρθηκε στην ηθική υπόσταση του συλλόγου και όχι της διοίκησης, χρησιμοποιώντας τον όρο γαυρόδουλοι. Η δική μου θεώρηση είναι ότι μας συμπεριλαμβάνει όλους μέσα. Μπορεί να κάνω λάθος. Άρα ίσως η ενόχληση που εκφράστηκε σχεδόν επί προσωπικού, πιθανότατα να μην είναι εύστοχη.

Εμένα αυτό που με ενόχλησε είναι το σχόλιο για το ότι χαιρόμαστε για τον Κολοβό. Εγώ προσωπικά χαίρομαι για όλες τις προσωπικές επιτυχίες όσων φόρεσαν τη φανέλα του Πανιωνίου. Το ότι υπάρχουν αθλητές με διεθνή καριέρα, που έστω και μέρος της την έκτισαν στο σύλλογό σου, κανονικά πρέπει να σε κάνει περήφανο.

Και σε άλλες εποχές ο πανιώνιος έβγαλε ποδοσφαιριστές που έκαναν κορυφαίες καριέρες και δεν έμειναν στην ομάδα γιατί και τότε δεν μπορούσε να τους κρατήσει. Ναι είναι θλίψη το ότι δεν μπορούμε να τους κρατήσουμε αλλά δεν παύει να προσθέτει στο σύλλογο το να βγάζει τέτοιους αθλητές.

Όσο για την πρεμιέρα και τη νέα περίοδο, κρατάω το σχόλιο περί ομοιογένειας, που θα κρίνει πολλά. Κρατάω και το σχόλιο για μεγαλύτερη εμπειρία αρκετών φέτος που ίσως αντισταθμίσει τις απώλειες.
Πιθανό πρόβλημα ίσως να είναι και η εμπειρία του προπονητή στο να προετοιμάσει την ομάδα από την αρχή. Βέβαια ο Παναγόπουλος έχει συμμετάσχει σε δυο προετοιμασίες της ομάδας αν δεν κάνω λάθος.
Τέλος σημαντικό είναι να έχει η ομάδα κάποιο προπονητικό χώρο.
Δεν έχω μάθει αν υπάρχει εξέλιξη με Ελληνικό ή κάτι άλλο.

br fun_atic είπε...

φίλε Πάνο,

θα μου επιτρέψεις να σου ζητήσω να μην βάζεις τη λέξη φήμη σε εισαγωγικά. Κάθε μορφωμένος άνθρωπος μπορεί να καταλάβει ότι όταν η λέξη φήμη μπαίνει σε εισαγωγικά υπάρχει υπαινιγμός εν γνώση ψευδούς διασποράς είδησης.Είπα φήμη, εννοώ φήμη, την αλήθεια ή την αναλήθεια της οποίας να είσαι βέβαιος ότι θα ερευνήσω. Και γα να είμαι direct δεν μίλησα μόνο για ενδεχόμενη διευκόλυνση, αλλά για πιθανή (αν ισχύει η φήμη) δημιουργία εκλογικού στρατού.

Όταν λοιπόν ως Πάνος Τσελέντης απαντάς ξεκινώντας με την λέξη "Πραγματικότητα", δηλαδή παίρνοντας απόλυτη θέση σε ένα θέμα, είναι λογικό να θεωρείται ότι απαντάς ουσιαστικά και ως διοικητικό στέλεχος.

Από εκεί και πέρα, το θέμα της Προοδευτικής θα αποτελούσε εσωτερικό αστείο αν δεν υπήρχε μακροσκελέστατος κατάλογος προσώπων που αποκτήθηκαν από τον Πανιώνιο και έχουν περάσει από την πλατεία Ελευθερίας. Και πρώτος ξέρεις ποιος είναι.

Μπορείς λοιπόν να μου υποδείξεις ένα πρόσωπο της διοίκησης στον οποίο θα μπορούσα να απευθύνω το συγκεκριμένο ερώτημα περί Προο και να λάβω ειλικρινή και έγκυρη απάντηση; Εξαιρείται ο Μπίτσι γιατί στον άνθρωπο έχουμε χρεώσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

Κι εμένα δεν μου αρέσει ο όρος γαυρόδουλη.Δεν τον δέχομαι και δεν τον αποδίδω σε κανένα φίλο. Να σε ρωτήσω όμως κάτι; Θα χαρακτήριζες γαυρόδουλη προηγούμενη διοίκηση που έσωσε τον Πανιώνιο αγωνιστικά, χάρη στην remote βοήθεια του Βαγγέλη αλλά χαντάκωσε οικονομικά τον Πανιώνιο, λόγω αυτής της συγκεκριμένης βοήθειας;

zamis είπε...

Δλδ Πανο δεν εχουμε γεμισει Προοδευτικη διοικητικα προπονητικα και παικτικα?
Ο κ.Κουτλιδης επ'ευκαιρια εχει παραιτηθει τελικα γιατι εχουμε χασει το λογαριασμο?

br fun_atic είπε...

Τον έπιασε η γενική απόρριψη παραιτήσεων.

Panos είπε...

Δημήτρη, πριν από 4-5 χρόνια γινόταν η διαδρομή Πανιώνιος - αεκ με κάθε τρόπο. Ενσαλίβα, Μάκος, Τζιμπούρ, Κοντοές με αποκορύφωμα την 'μεταγραφή' του ανεκδιήγητου Κiddie
Θα χαρακτήριζες τη διοίκηση την τότε χανουμόδουλη;
Ή θα διάβαζες σε αεκτζήδικα sites ότι 'γεμίσαμε Πανιώνιο';

Τι είναι αυτό το καλαμπούρι με την Προό;

br fun_atic είπε...

Ενσαλίβα 400.000, Μάκος πλήρωσε για την μεγάλη του αγάπη και τον ήπιε, Τζιμπουρ 2 plus μύρια σε δόσεις η μάνα του Τσάμπα, Κοντοές ελεύθερος . Να μάθουμε τις τιμές πώλησης Μανιάτη, Σιόβα, Σάμαρη και του πιτσιρικά από τις υποδομές; Να μάθουμε πόσα στοίχισε ο Γκαλιτσιος.ο μήτρογλου και ο Σβέρκος; Να μάθουμε πόσο μας στοίχισε ( αν μας στοίχισε ) ο δανεισμός Σάμαρη; Και αφού συζητήσουμε αυτά ας πιάσουμε το θέμα Προοδευτική.

Υγ
Είχαμε κι άλλους δανεικούς αλλά βαριέμαι να γράφω από το κινητό. Γενικά δεν το λες κακό το κλίμα με τον γαύρο

br fun_atic είπε...

Για τον Κιντή, το μόνο που έχω να πω είναι ότι ως παρέα με τα εσωτερικά μας... Αστεία όπου τον βρήκαμε τον τσακίσαμε. Εκείνο το διάστημα η κρατούσα πανιώνια άποψη ήταν να τον δοκιμάσουμε επειδή είναι επαγγελματίας...

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

Διοίκηση και Τεχνικό τιμ :
Κουτλίδης, Παναγόπουλος, Ελευθερόπουλος, Γρίβας, Κόης

Παίκτες από / σε Προο:
Κουλουχέρης, Ανδράλας, Ρόβας, Κορκόντζελος, Μακαρωνάς, Καλαϊτζίδης, Κοξαράκης

Μέσα σε 2 χρόνια, τόσα πάρε δώσε το λες ανέκδοτο… ;

zamis είπε...

Πανο,εκτος αυτων που λεει ο brf,επι ιδιοκτησιας Τσακιρη καμια σκια περι οικονομικων δοσοληψιων δεν υπηρξε,το αντιθετο μαλιστα.
Οι σκιες αρχισαν απο Βεντουρη κι επειτα.
Οσο για το καλαμπουρι της Προ,ε,μαλλον με το ανεκδοτο που λεει κι ο Αntunix θα''γελασω''.
Εκτος κι αν εχεις εσυ η οι ''καταλληλοι απο την παε ανθρωποι''μια πειστικη εξηγηση.
Αλλιως,οπως λεει και ο grin,διαφορες φημες μπορουν να σερνονται.

br fun_atic είπε...

Είναι σαν να γίνω διευθυντής στη Μπαρτσελόνα, να παρω τον Κολοβό,τον Κούρντι,τον Λαμπρόπουλο,τον Ανέστη για την πρώτη ομάδα, τον Χάρη από το μέμπερς για την κεντρική καντίνα του Καμπ Νου, τον κυρ Αλέκο για φροντιστή, τον Κάλφα για υπεύθυνο τησ Λα Μάσια, τον Ιβαν τον σκύλο για μασκότ,τον φραγιόγλου για να μας φτιάχνει τα αυτοκίνητα και τον Κωστόγλου να μας φτιάχνει τάπας και όταν με ρωτάνε το γιατί οι Καταλανοί να μην καταλαβαίνω το εσωτερικό τους αστείο ...

Griniaris είπε...

Πάνο,ξέρεις πολύ καλά πόσο σε εκτιμώ και ως φίλο και ως συνομιλητή.Όπως έγραψε και ο Br,το ύφος σου δείχνει να απαντά μέλος της διοίκησης και όχι ο Πάνος.Κι εγώ δεν απευθύνομαι προσωπικά σε σένα αλλά στη διοίκηση.Αυτά προς αποφυγήν παρεξηγήσεων...

zamis είπε...

Brf και στην Μπιλμπαο τα ιδια θακανες?

br fun_atic είπε...

Ναι ρε... Αρκεί να υπήρχε διοίκηση που να μην αποδέχεται τις παραιτήσεις μου :)

Ξέχασα να βάλω τον Grin στον πάγκο της Μπάρτσα.Πρώτος θέλεις ή γενικός αρχηγός;

Griniaris είπε...

Αφού ξέρεις, γενικός αρχηγός είναι όνειρο ζωής...

br fun_atic είπε...

Ετελείωσε!!!

EndyS είπε...

"Αρκεί να υπήρχε διοίκηση που να μην αποδέχεται τις παραιτήσεις μου"

Θε'ι'κο!!!!!

Με τα παιδικα διαρκειας τι θα γινει? Στην επισιμη ανακοινωση δεν γινεται αναφορα, αλλα καπου διαβασα οτι προβλεπονται.

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

EndyS,
παιδικό διαρκείας προβλέπεται για την 2 (60 ευρώ) και για τις 4-7(85 ευρώ).

NK99 είπε...

http://www.enikos.gr/sports/156030,Akatallhlo_to_ghpedo_ths_Neas_Smyrnhs.html

br fun_atic είπε...

Είναι γνωστό οτι από την 2 και κάτω υπάρχει πρόβλημα και πάνω και κάτω από την εξέδρα.Γνωστά είναι και τα προβλήματα στην 9... Εκεί που σχεδόν ολόκληρο συμβούλιο ήθελε να στεγάσει αθλητικό τμήμα...

amanAM είπε...

Aπλώς θέλω να δηλώσω πως εγώ δεν είμαι ο antonis http://www.blogger.com/profile/08403424617508083157

Είναι απλή συνωνυμία. Τα δικά μου τα στοιχεία είναι: http://www.blogger.com/profile/09027171556275519512

Δεν έχω γράψει ποτέ και πουθενά ανώνυμα.

(επειδή κάποιοι ρωτάνε, ας απαντήσω επίσημα)

br fun_atic είπε...

Είναι γνωστό ότι οι blogger γράφουν επώνυμα ανωνύμως και δεν αλλάζουν προφίλ. Κάποιοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και κάποιοι όχι.

br fun_atic είπε...

Είχαμε να δούμε τέτοια διευκρίνηση από την εποχή συνωνυμίας των Dr Rigas.

amanAM είπε...

Ερωτήθηκα από 3 διαφορετικούς εάν είμαι εγώ, ένας εξ αυτών ήταν βέβαιος πως εγώ ήμουν.

Φαντάζομαι πως για να έφτασα να ερωτούμαι, ποιός ξέρει πόσοι θα το συζήτησαν ή θα το έχουν απλώς στο μυαλό τους.

Γι αυτό τον λόγο η διευκρίνηση, για να μην παιδεύονται άδικα. Δεν είμαι εγώ.

Άλλωστε εγώ υπήρξα Φανουρικός. Δεν θα έλεγα ποτέ πως χάρη στον Φανούρη ο Πλατανιάς είναι σιγουράκι για Β Εθνική.

br fun_atic είπε...

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να κάνω μια διευκρίνηση. Όταν δημιούργησα το μπλόγκ μου έγραφα με το συγκεκριμένο όνομα κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Είναι γεγονός ότι η δημόσια συμμετοχή μου σε θέματα Πανιωνίου μπορούσε να μου δημιουργήσει προβλήματα στη δουλειά μου (ή έτσι νόμιζα). Σίγουρα μπορούσε να παρεξηγηθεί ποικιλοτρόπως. Γι αυτό και το ψευδώνυμο. Αργότερα, που γνώρισα πρόσωπα και πράγματα εξακολουθούσα να γράφω με το ίδιο ψευδώνυμο,πλέον όμως πολλοί στον κύκλο του Πανιωνίου ήξεραν τα πλήρη μου στοιχεία. Σε αυτό έβαλε το χέρι του και ο κος Φιτσαντωνάκης ο οποίος χωρίς να με ρωτήσει και κατά τη γνώμη μου κατά παράβαση κάθε έννοιας δεοντολογίας και απορρήτου δημοσιοποίησε τα πλήρη μου στοιχεία σε συνδυασμό με τα στοιχεία της σελίδας...

Συνεπώς δεν γράφω ανώνυμα, αν και δεν χρησιμοποιώ το όνομά μου αλλά ψευδώνυμο, αλλά κατά κάποιο τρόπο γράφω επωνύμως. Πάνω κάτω το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους Blogger και για όσους συμμετέχουν σε αυτή την ιντερνετική παρέα. Αφού και μεταξύ μας με τα ψευδώνυμα επικοινωνούμε.Για να μην σου πω ότι στον δρόμο γυρνάω και στο br και στο brf και σε άλλα υποκοριστικά :)

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ άλλο όνομα (ψευδώνυμο) πέρα από το δικό μου, δεν έχω γράψει ποτέ ανώνυμα (καλά, είχα κάνει πριν από χρόνια μια πλακίτσα σε ένα σύνδεσμο φιλάθλων - αλλά αυτό ήταν όλο) και γενικά δεν μου αρέσουν τα ανώνυμα σχόλια και η αλλαγή προφίλ. Ίσως γιατί κάποτε που είπα τη γνώμη μου για ένα θέμα βρέθηκαν κάποιοι ανώνυμοι να απειλήσουν την ζωή των παιδιών μου...Καθήκια.

Αυτός είναι ο λόγος που δεν δέχομαι ανώνυμα σχόλια, αυτός ο λόγος που δεν συμμετέχω σε συζητήσεις όπου επιτρέπονται τα ανώνυμα σχόλια και βέβαια αυτός ο λόγος που δεν θέλω να γράφονται ανώνυμα πράγματα που είναι σοβαρά.

Γιατί πολλές φορές σε ανώνυμα σχόλια έχουμε διαβάσει πολύ σοβαρά πράγματα, τα οποία θεωρώ ότι αυτός που τα έγραψε θα έπρεπε να έχει και το θάρρος τα τα υπογράψει έστω και με ένα ψευδώνυμο.

Όσοι λοιπόν Αντώνη έψαχναν να δουν αν εσύ είσαι ο Antonis που μιλάει για γαυρόδουλη διοίκηση, καλά θα κάνουν να μας πουν αν εκείνοι γράφουν ανώνυμα ή με διαφορετικά προφίλ. Στο δικό μας κομμάτι του Πανιώνιου ίντερνετ υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες συμπεριφοράς και ευπρέπειας. Γι αυτό και τα μπλογκ τα επισκέπτονται κυρίως άνθρωποι που θέλουν να πληροφορήσουν και να πληροφορηθούν για την ομάδα και όχι να εκτωνώσουν την γεννετήσια ορμή τους, όπως θα έκαναν σε ένα μπουρδέλο.

br fun_atic είπε...

Τύφλα να χει ο Ντε Νίρο. Πολύ περήφανοι για τον φίλο μας. Μπράβο Λευτεράκο

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Qo99LiCiQPo

από το 1:00 και ύστερα

alterego είπε...

@BRFUN_@IC
Συγχαρητήρια για το τελευταίο σχόλιο.

romy38 είπε...

Ρε ειστε γαυροδουλοι αρεσει δεν αρεσει,στα λογια κολλαμε?Οσο για ροχαλες κραταμε ομπρελα...

romy38 είπε...

Ποσους δανεικους απο το γαυρο θα εχουμε?Ο Σαμαρης μετραει?Το σχολιο κρατηστε το και το συζηταμε σε 1 μηνα

antonis είπε...

Το γαυρόδουλοι μπορεί να αδικεί την τωρινή διοίκηση αλλά μπορεί να απηχεί και πλήρως την πραγματικότητα,και στην τελική να πω και το κλασικό η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να φαίνεται αλλά και να είναι.
Το πέρασμα των ΒΕΝΤΟΥΡΗ ΤΣΟΛΑΚΑΚΗ μαζι με τον SIR TAKIS Που στο όνομα της σωτηρίας της ομάδας έστειλαν με συνοπτικές διαδικασίες στο ΓΑΥΡΟ τον ΜΑΝΙΑΤΗ χωρίς να μάθουμε ποτε πόσο κόστισε αν κόστισε η μεταγραφή, γιατί μάλλον συμψηφισμός έγινε για το δανεισμό των Μήτρογλου Γκαλίτσου,είναι οχι ένδειξη, αλλά απόδειξη του πόσο γαυρόδουλοι είμαστε.
Η δε περίπτωση του ΣΑΜΑΡΗ μου θύμισε τον ΚΟΥΜΟΥΡΤΖΙ, τον έχουμε κλεισμένο και συμφωνημένο, και αν δούμε οτι μας κάνει θα ανακοινώσουμε και την μεταγραφή.
Κλείνοντας θέλω να πω οτι πολλοί εκμεταλεύονται την ελευθερία και την ανωνυμία των blogs,αλλά sorry για μένα είναι υπερβολικό, αν οχι φασιστικό, να πρέπει να επισυνάψω την ταυτότητα μου, η την φορολογική μου δήλωση κάθε φορά που θα κάνω κάποιο τεκμηριωμένο σχόλιο είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε δεν αρέσει.

br fun_atic είπε...

Θέλεις antonis να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου;

Έστω ότι ο Μανιάτης κάλυψε τον δανεισμό Μήτρογλου, Γκαλίτσιου και Σβέρκος (διατηρώ αμφιβολίες), είναι γεγονός ότι χωρίς τον Μήτρογλου θα είχαμε πέσει; Ποιό θα ήταν το οικονομικό κόστος της πτώσης στην β' εθνική; Κάποιος φίλος λοιπόν της διοίκησης Βεντούρη θα σου έλεγε ότι ακόμη κι έτσι να έγιναν τα πράγματα, ο Πανιώνιος οφελήθηκε και αγωνιστικά και οικονομικά. Ενδεχομένως δεν θα μπορεί να δικαιολογήσει τα 50.000 του μπόνους από την μεταγραφή στον λόρδο, αλλά μέχρι εκεί.

Μπορεί και να έχει δίκιο. Ο γαυροδουλισμός (άστοχη έκφραση) δεν φαίνεται εκεί. Αυτό στο κάτω κάτω μπορεί να είναι μια οικονομική συναλλαγή. Φαίνεται όταν μετά από χρόνια ανυπαρξίας συναλλαγών με τον γαύρο, δημιουργείς μια σταθερή σχέση συνεργασίας. Προπονητές, στελέχη, δανεικοί παίκτες έρχονται, και αντίστροφα ο γαύρος δείχνει να έχει μια προνομιακή σχέση ως προς την πρόωρη απόκτηση παικτών που μπορεί να "βγουν". Εκεί είναι όλο το ζουμί.

br fun_atic είπε...

http://www.panionianea.gr/2013/07/senaria-gia-sisic.html

δεν είναι κακή περίπτωση

zamis είπε...

Και με τι θα τον πληρωσουν?

br fun_atic είπε...

Λες να είναι κι αυτό "παιχνίδι μάνατζερ";

Unknown είπε...

ρε δε γαμιεστε λεω εγω. στη γ' για παντα
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/327584-AEK-To-paleyei-gia-Kolovo

Unknown είπε...

υπαρχει περιπτωση να μαθουμε το ανοιγμα της ΠΑΕ?
Η μήπως ειναι μυστικο?

οσο για τις ευθυνες περαν του Βεντουρη, υπαρχουν και του τσακιρη και μαλιστα μεγαλες.
Ο κιντης ποιου επιλογη ηταν? κι ολες αυτες οι 300αρες που σκανε καθε λιγο για πουπους και βαζτεδες ειναι μονο ευθυνη του κιντη η και αυτου που τον εβαλε?
ο τσακιρης δεν θα ειχε πουλησει στον ψωμιαδη αν δεν ετρωγε κραξιμο?

Λοιπον το ποιος φταιει για την οικονομικη κατασταση ειναι γνωστο. τα ποσοστα ευθυνης ποικιλουν αναλογα με τις συμπαθειες / αντιπαθειες του καθενος.

Οι διοικουντες ας μας δωσουν επιτελους απαντησεις για την οικονομικη κατασταση γιατι αλλιως θα υπαρξουν σκιες και γι αυτους.
Και καποια στιγμη ολοι εμεις πρεπει να απιτησουμε απαντησεις γιατι η οικονομικη κατασταση πλεον ειναι πιο σημαντικη απο την αγωνιστικη.

br fun_atic είπε...

http://www.myplayer.gr/index.php?option=com_myplayer_players&view=player&player=378

Αν είναι αυτός που κατάλαβα, νομίζω οτ είναι καλός παίκτης

br fun_atic είπε...

Υπάρχουν δύο παίκτες μ´αυτό το όνομα ; ( Βέροια/ Καλλιθέα ;

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

Ο ένας Καλτσάς παίζει στην Καλλιθέα και είναι γεννημένος το 1989.
Ο άλλος ήταν στη Βέροια, και είναι του 1990.
Εμείς ποιον πήραμε τελικά ;;

br fun_atic είπε...

Της Καλλιθέας. Αμυντικό χαφ και 8αρι

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

Μάλλον θα είναι ο φθηνότερος...
Ξεκίνημα από ΑΕΚ...
http://www.myplayer.gr/index.php?option=com_myplayer_players&view=player&player=1982

br fun_atic είπε...

http://www.panionianea.gr/2013/07/blog-post_2.html?m=1

Μυστηριώδης διατύπωση... :-)

NK99 είπε...

Δεν έχουν κανένα ακόμα φίλο εκεί στην Καλλιθέα να έρθει στον ιστορικότερο σύλλογο της χώρας?

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

Μετά την… Προοδευτικοποιήση , ήρθε η Καλλιθεοποιήση!

Panos είπε...

H Καλλιθέα είναι γειτονιά ιστορική και όποιος δεν το ξέρει...
ας πάει να τη δει

zouri1 είπε...

Καλή χρονια ,με τις νίκες μας ,τις γκρίνιες μας και τα παγκόσμια .Η παρέα που δημιουργήθηκε ειναι μοναδική Ειναι ο χώρος που λέμε την άποψη μας

br fun_atic είπε...

Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν ασχολείται με την ομάδα ο κος Κουτλίδης. Είναι γεγονός ότι έχω πληροφορηθεί ότι την παραίτησή του ακολούθησαν όλες οι υπόλοιπες διαδικασίες που απαιτούνται για την διακοπή της επαγγελματικής συνεργασίας, είναι επίσης γεγονός όμως ότι σε καθημερινή βάση βρίσκεται στα γραφεία. Κατ' άλλους μίλησε στους παίκτες κατά την πρώτη προπόνηση.

Ρωτάω όσα ρωτάω απλά για να ξέρω αν οι επιλογές των παικτών που αποκτήσαμε είναι δικές του, είναι αλλά δεν φαίνονται δικές του ή δεν έχει απολύτως καμία σχέση...

Λογικό ερώτημα αφού αν και παραιτημένος εκφράζει άποψη ως προς φήμες μεταγραφικών στόχων.

@zouri
Παγκόσμιο στην Οδησσό. ΤΩΡΑ!!!

amanAM είπε...

αναρωτιέμαι, πως είναι δυνατόν ο κάθε Κολοβός να μην γελάει με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

Σημερινή είδηση: Ο Γιώργος Κουτρουμπής έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και βρίσκεται ήδη στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία.

Η ΑΕΚ, όμως, δεν τον έχει αποδεσμεύσει ακόμα και έτσι ο 22χρονος αμυντικός κατέθεσε προσφυγή ζητώντας την ελευθερία του και 47.000 ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sportday», η προσφυγή αφορά σε οφειλές και πριμ καθώς και 24.000 ευρώ από το υπόλοιπο του συμβολαίου του από την «Ένωση».

br fun_atic είπε...

Ιστορική και με δικό της τραγούδι

http://m.youtube.com/watch?v=Vrsk0AhFLcs

NK99 είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/diazugio-nikis-bolou-skoufali/685655

Για τα σημερινα δεδομένα αυτή μπορεί να είναι μεταγραφή αεροδρομίου.

EndyS είπε...

@mk99

Respect στον Μανώλη αλλά στα 35 του ο μόνος λόγος να πάμε στο αεροδρόμιο θα είναι για καμιά Σουηδέζα τουρίστρια