Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Πρώτο δείγμα θετικό


Καλή ποδοσφαιρική χρονιά αδέρφια. Ξεκίνημα με το δεξί από το αφιλόξενο για τον Πανιώνιο Ηράκλειο και ο πρώτος βαθμός στο σακούλι.

Δεν θα ήθελα να γράψω πολλά. Στο αγωνιστικό κομμάτι θα ήθελα να πω ότι η αμυντική μας λειτουργία είναι σε καλό επίπεδο και μάλιστα πιο ώριμη από πέρσι. Αυτό που πρέπει να βελτιωθεί είναι η ευκολία με την οποία δεχόμαστε κάρτες. Ο Γιαννακόπουλος συνεχίζει να βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Δημιουργικά δεν ενθουσιάστηκα. Είναι άδικο να βγάλω συμπεράσματα από το πρώτο παιχνίδι, νομίζω όμως ότι ο Πανιώνιος με τον Μενδρινό στο καλό του 70λεπτο μου αρέσει περισσότερο. Έχει την ικανότητα να ξεκλειδώνει τις αντίπαλες άμυνες και να τροφοδοτεί έξυπνα τους επιθετικούς μας, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα. Χωρίς μια ισχυρή καθοδήγηση από το κέντρο οι επιθετικοί μας (με εξαίρεση τον Αραβίδη) δεν βγάζουν το τσαγανό που χρειάζεται.Δείχνουν θαμποί. Κάπως έτσι είχαν τα πράγματα και σήμερα, αφού κατορθώσαμε να πάρουμε τον βαθμό χάρη στην αμυντική μας λειτουργία (είναι ζήτημα αν χάσαμε δυο επουσιώδεις ευκαιρίες σε όλο το παιχνίδι) που μπλόκαρε τον ΟΦΗ, ο οποίος στα χαρτιά φάνταζε ισχυρότερος. Επιθετικά δείξαμε να έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Αν και είναι νωρίς, με ανησύχησε πολύ η επιθετική μας απόδοση, σε σημείο που πιστεύω ότι πρέπει άμεσα να βρεθούν αξιόπιστες λύσεις. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο αυτό είναι εφικτό, μετά την εμπλοκή με το συμβόλαιο του Μενδρινού. Τελικά έπαθε γαστρεντερίτιδα ή όντως υπάρχει θέμα με το συμβόλαιο; Ότι και να έχει από τα δύο το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.Σκατά...Αστειάκι...

Καλή και η απόδοση του κου Παντέλη από τον πάγκο, ο οποίος έστησε ορθολογικά την ομάδα, έχοντας προφανέστατα βάλει ως στόχο το Χ, στόχο που υπηρέτησε με συνέπεια με τις αλλαγές και με το εν γένει κοουτσάριμα.  Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν οι δηλώσεις του. Όταν όλη η Ελλάδα έχει δει το παιχνίδι, δεν μπορεί να δηλώνει ότι στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την ευκαιρία για κάτι καλύτερο από την ισοπαλία (με τι ευκαιρίες;;;;;) και ότι μας μπλοκάρισε η αποβολή του Λαμπρόπουλου στο 85!!!.

Με δεδομένο ότι το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών είναι δύσκολο, ότι μαζεύουμε είναι καλό. Συνεχίζουμε με τον βάζελο ελπίζοντας σε αντίστοιχη ή καλύτερη συγκομιδή βαθμών.

Καλή επιτυχία στην ομάδα και υγεία σε όλους.

41 σχόλια:

EndyS είπε...

Ανταποκριση από το Γιεντι Κουλε.

Κατ' αρχας θα παρω διαρκειας του ΟΦΗ. Τοσες πολλες και ωραιες γυναικες δεν μαζευονται ουτε στις καφετεριες της Ν. Σμυρνης!!!!

Κατα τα λοιπα η ομαδα σταθηκε παρα πολυ καλα ανασταλτικα, πολυ συγκεντρωμενη και προπαντος ψυχραιμη.
Καλη φυσικη κατασταση, καλα τρεξιματα και αλληλοκαλυψη.
Αν αυτο ηταν ένα δειγμα για το τι θα ακολουθησει, τοτε θα φτυνουν αιμα για να μας βαλουν γκολ οι αντιπαλοι.

Στον αντιποδα επιθετικα ημασταν ανυπαρκτοι. Με εμφανη προβλημα στην αναπτυξη, ο Χρηστος εμφανως ανετοιμος, ο Ντουνης ψιλοεξαφανισμενος και ο Κολοβος οπως παντα με ατομικες ενεργειες. Ο Λασνικ εδειξε οτι ξερει μπαλα και οταν βρεθει σε φορμα θα βοηθησει σημαντικα. Απειλησαμε μονο από στημενα και δειχνει οτι θα κανουμε αρκετα γκολ από στημενα φετος.

Επισης ενω οι γραμμες μας ηταν κοντα οταν αμυνομασταν, ανοιγαν οταν βγαιναμε μπροστα, με αποτελεσμα να τα περιμενουμε ολα από ατομικες ενεργειες.

Το κοουτσαρισμα θετικο, καλο στησιμο ανασταλτικα, αλλαζαν συνεχεια θεσεις οι Κολοβος-Λασνικ και οι αλλαγες εγιναν σωστα και στο σωστο σημειο.

Εγω προσωπικα θα ηθελα να ημασταν πιο τολμηροι αλλα οπως λεει και ο ΒR θα πρεπει σε καποια παιχνιδια να παιζουμε για το Χ.

Λαμπροπουλος (πληγμα η αποβολη του), Αυλωνιτης, Κουρντι οι κορυφαιοι, χωρις να υστερησουν και οι υπολοιποι ανασταλτικοι.
Κορυφαιος ολων ο Γιαννακοπουλος. Μακαρι να συνεχισει ετσι και θα εχουμε τερμα για πολλα χρονια. (Αστειο ειναι αφου ο χοντρος δεν αφηνει τιποτα στο διαβα του)

Αντε καλη χρονια να εχουμε και νικη με τον βαζελο.

antonis είπε...

To θέμα με την επίθεση είναι κάτι παραπάνω απο σοβαρό, δεν είναι οτι δεν βάζουμε Γκόλ, αλλά δεν κάνουμε ούτε ευκαιρίες.

EndyS είπε...

Σιγουρα υπαρχει ανησυχια αλλα περισσοτερο από τα φιλικα, παρα από το χτεσινο παιχνιδι. Εχθες τα πραγματα ηταν ξεκαθαρα "ταμπουρι πισω για το Χ".

Βεβαια και ο Παναγοπουλος επαιζε για το Χ, αλλα εβλεπες οτι υπηρχε καποιο πλανο αντεπιθεσεων. Εχθες με εξαιρεση τα κορνερ του αντιπαλου, που εμεναν στην σεντρα 2 παικτες, δεν εβλεπες την ομαδα να εχει τετοιο προσανατολισμο. Δεν επαιζε δηλαδη "επιθετικη" αμυνα ώστε να παρει την μπαλα και να βγει μπροστα, αλλα περιμενε να παει η μπαλα στον Γιαννακοπουλο η' να βγει αουτ για να παρουμε την κατοχη.

Πιστευω οτι το μεγαλο προβλημα θα το εχουμε στο κεντρο. Φανουρης και Σαμαρης εκαναν πολυ δουλεια στο δημιουργικο κομματι περυσι, που δειχνει οτι θα μας λειψει.
Θεωρω οτι η μονη λυση ειναι να χωρεσει τους Μενδρικο και Λασνικ μαζι, βαζοντας τον Μενδρικο στο "8". Αν δεν κανω λαθος στον Ολυμπιακο την εχει παιξει την θεση με επιτυχια.

Ο προπονητης μας μιλησε για παιδια που θα επιστρεψουν, ομως πλην του Μενδρινου, δεν βλεπω να λειπει καποιος.
Ο Λεωνιδας δεν ειναι σιγουρο οτι θα παιζει αφου αν παει ο Αραβιδης στα πλαγια τοτε δεν θα παιζει ενας από τους Κολοβο-Ντουνη και Λασνικ? (αφου οπως ειναι μεχρι σημερα τα πραγματα με την επιστροφη του Μενδρινου θεωρητικα θα παει στα πλαγια).
Οι Παναγιωτουδης-Ριμπειρο μπορουν να διεκδικησουν θεση στην ομαδα αλλα δεν ελειψαν, οπως και ο Κουλοχερης.

Αυτοι ειμαστε κοουτς και οτι κανεις με αυτους θα πρεπει να γινει.

EndyS είπε...

Επισης να σημειωσω οτι ο πολυ καλος εχθες Κουρος, αγχωθηκε παραπανω από οσο θα επρεπε με την εισοδο του Γκαλετι. Ισως και η υπολοιπη ομαδα να αγχωθηκε. Δεν ξερω αν ειχε σχεδιαστει καποιο πλανο για την αντιμετωπιση του, αλλα μεσα στο γηπεδο αυτο δεν φανηκε. Εβλεπες δηλαδη οτι οταν δεν υπηρχε προσωπικο μαρκαρισμα από τον Κουρο, οι υπολοιποι παικτες δεν προσπαθουσαν να κοψουν την πασα προς αυτον, αλλα απλα να καλυψουν το χωρο ευθυνης τους.
Επισης ειναι απαραδεκτο να καταληγει η μπαλα σε αυτον από 30-40ρα πασα οταν υπαρχει παικτης που τον επιτηρει (εν προκειμενω ο Κουρος). Σε αυτες τις περιπτωσεις η μπαλα θα επρεπε να ειχε βγει πλαγια και όχι να εχει κοντρολαριστει από τον Γκαλετι.

br fun_atic είπε...

Είναι γεγονός ότι ο Γκαλέτι μας έκανε άνω κάτω.Ευτυχως που έπαιξε καλά ο Γιαννακόπουλος.

br fun_atic είπε...

Είναι γεγονός ότι ο Παναγόπουλος έπαιζε πιο σύγχρονο ποδόσφαιρο από τον Παντέλη και είχε καταφέρει να στήσει την ομάδα πιο ορθολογικά ( ιδίως αμυντικά και συγκεκριμένα σε επίπεδο σκοπιμότητας) από τον καμικάζι Ελευθερόπουλο.

EndyS είπε...

Να πω την μαυρη αληθεια, η προσεγγιση του Ελε μου αρεσε περισσοτερο. Θεωρω οτι ποτιζε την ομαδα με μια κουλτουρα που ταιριαζει σε μεγαλες ομαδες.

Μια και μιλαμε για κουλτουρα πιστευω οτι θα πρεπει να υπαρξει καποια στιγμη μια διοικηση που να χαραξει γραμμη. Δεν ειναι σωστο ενας συλλογος να εξαρταται από τον εκαστοτε προπονητη. Πρεπει να φτιαξει την δικη του κουλτουρα και ο εκαστοτε προπονητης να προσαρμοζεται σε αυτην.

Να επανελθω λοιπον στον Ελε, μου αρεσε η κουλτουρα "παιζω για τη νικη σε κάθε αγωνα".
Η σκοπιμοτητα μπορει να σου δωσει βαθμους και εφημερη χαρα, αν ομως δεν εφαρμοζεται σπανια, σε παγιδευει στην μετριοτητα.
Γι αυτο κι εχθες μεσα στο Γεντι Κουλε από τη μια ενιωθα υπερηφανια για το παθος και το μυαλο των παικτων, από την αλλη θλιψη γιατι ενας προπονητης με σκοπιμοτητα εκανε πολυ μικρη την ομαδα μου. Για την ακριβεια την εκανε ένα σακο του μποξ που απλα αντεξε στα κτυπηματα.

br fun_atic είπε...

Ομάδες σαν τη δική μας λάμπουν με 9/9 νίκες αλλά 14 ήττες μπορούν να σε στείλουν δυο κατηγορίες κάτω χωρίς πιθανότητες σύντομης επιστροφής.

EndyS είπε...

Και τελικα τι θελουμε? Παραμονη παση θυσια? Θα πρεπει η παραμονη στην κατηγορια να ειναι ο μεγαλος στοχος, με κάθε κοστος?
Καταλαβαινω οτι αν υποβιβαστουμε το μπατζετ θα ειναι πολυ πολυ μικροτερο από το φετινο και η ανοδος από τις μικροτερες κατηγοριες δεν στηριζεται μονο στις δικες σου δυναμεις και ολα αυτα. Αν ομως παιζουμε σε κάθε ματς οπως εχθες και κλεψουμε καποιους βαθμους από τα στημενα, θα ειμαστε ικανοποιημενοι?
Θα ειμαστε υπαρηφανοι που κραταμε την ομαδα στην πρωτη κατηγορια κι ας καταντησει ένα παρασιτο?

EndyS είπε...

Επισης ειναι αδικο να κρινουμε την φιλοσοφια του Ελε, οταν δεν ειχε το χρονο και τα μεσα να την εφαρμοσει.

Εφυγε στα μεσα της χρονιας και δεν ειχε τους παικτες για να παρει αποτελεσμα. Πιο συγκεκριμενα η ομαδα κερδιζε οταν εμπαινε μπροστα στο σκορ και εχανε οταν βρισκοταν πισω.
Δεν ειχε καταφερει την ομαδα να γυριζει παιχνιδια και για να παρεις ισοπαλιες με αυτη τη νοοτροπια θα πρεπει να μπορεις. Ισως αν συνεχιζε και με καποιες προσθηκες, φετος να επαιρνε και ισοπαλιες.

John - Singapore είπε...

Εμένα μου άρεσε πολύ ο Αμίρης που ήταν θετικότατος και ο Λαμπρόπουλος άν και ο τελευταίος με στεναχώρησε που τσίμπισε την 2η κίτρινη και θα μας λείψει. Επίσης ο πιάστουλας μάς κράτησε όρθιους και κέρδισε πολυ ψυχολογία με την εμφάνιση του εχθές. Ο Λάσνικ φάνηκε να κάνει επικύνδυνα τα στημένα αλλά πέραν αυτού δεν νομίζω να μας έδειξε κάτι άλλο. Ο Αραβίδης δεν ήταν σε καθόλου καλη μέρα, με λάθος μεταβιβάσεις με ασχημα κοντρόλ κτλ. Ο Κολοβός είναι καλός στο να κρατήσει την μπάλα να πάρουμε και καμιά ανάσα αλλά ώς τεχνίτης είναι εύκολα ξάπλα (βέβαια κερδίζει αρκετά φάουλ) και δεν απειλεί την αντίπαλη εστία όσο θα ήλπιζα.
Με ανησυχεί το γεγονός οτι οι άλλες ομάδες εχθές και προχθές βάλανε τόσα γκόλ γιατί σημαίνει οτι δημιουργούν ενώ εμείς μόνο τυχαία εχθές. Ίσως είναι και ο ενθουσιασμός της 1ης αγωνιστικής βέβαια. Δηλαδή εκτός από την Ξάνθη που έχασε κάτω τα χέρια στον ΠΑΟΚ, όλοι οι άλλοι, εντός και εκτός πήγαν για νίκες και βάλανε και κανα δυό γκόλ με αυτό το σκεπτικό. Όμως καταλαβαίνω πώς το 3-3 του Αστέρα με τον ΠΑΣ ή το 2-2 στα άλλα τρία μάτς δίνει σε όλους ακριβώς ένα βαθμό όσο και το 0-0 το δικό μας οπότε ερχόμαστε στα ίδια. Απλά με το 0-0 τρέμει το φιλοκάρδι σου μήν το αρπάξεις στις καθυστερίσεις και χύσεις την καρδάρα (γιατί για να το κλέψεις το μάτς με δικό σου γκόλ στις καθυστερίσεις δέν ύπηρχε διάθεση εχθές). Ένας βαθμός στο Γεντί Κουλέ είναι θετικός την στιγμή που αρκετές άλλες ομάδες θα φύγουν με ήττα απο εκεί, μιάς και ο ΟΦΗ δέν ήταν καθόλου κακός απλά φλύαρος.

Bertheway είπε...

O Γιαννακόπουλος συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις των φιλικών.Καλή η απόκρουση στο σουτ του Γκαλέτι αλλά η απόκρουση που κάνει στην κεφαλιά η οποία δόθηκε οφ σάιντ πρέπει να μπει στα highlights της χρονιάς!

EndyS είπε...

Θα συμφωνησω για την αποκρουση του Γιαννακοπουλου. Ημουν στην ευθεια του πεναλντι και το ειδα πολυ καλα. Ηταν απιθανη αποκρουση και ολοι στο γηπεδο επαθαν πλακα κι ελεγαν "δεν τρωει γκολ αυτος με τιποτα"!!!

ραζιελ79 είπε...

Για το χθεσινο αποτελεσμα ημουν σχεδον σιγουρος αφου θα κατεβαιναμε στο παιχνιδι χωρις σεντερ φορ μενδρινο και με τον Παντελη για προπονητη.Φυσικα και συμφωνω με την τακτικη να παμε για το αποτελεσμα σε μια τετοια εδρα και με τοσες απουσιες αλλα οχι και να φτανουμε στο σημειο να μην βγαζουμε φαση.Η απουσια του σαμαρη και του Φανουρη ειναι οντως αισθητη γι'αυτο ας ελπισουμε οτι ο Ριβερο θα μπορεσει να βοηθησει στο δημιουργικο κομματι.
ΥΓ.προχθες που σκοραρε ο Φανουρης σηκωθηκα και πανηγυρισα απο συνηθεια......κι οταν εκανε τον σταυρο του ζηλεψα που η Παναγια θα μας αγαπαει λιγο λιγοτερο φετρος

δημητρης γουδι είπε...

καλη αρχη καναμε,σημαντικος βαθμος.
αδικη η δευτερη καρτα στον λαμπροπουλο,παιρνει καθαρα μπαλα.
η αμυνα μια χαρα μακαρι να ανεβουν κ οι αλλες μας γραμμες γιατι χωρις ευκαιριες θα εχουμε προβληματα.
ευτυχως φιλαρακος μου μου εκανε δωρακι το διαρκειας των ανεργων κ θα βλεπω απο κοντα την πανιωναρα για ακομη μια χρονια μετα....βλεπουμε

EndyS είπε...

Ο Λασνικ μου αφησε θετικες εντυπωσεις. Ξερει μπαλα αλλα χρειαζεται φυσικη κατασταση. Στο κεντρο που υπαρχει πολυκοσμια θα πρεπει να κερδιζεις μονομαχιες, αλλα δυστυχως τις εχασε σχεδον ολες αφου οι αντιπαλοι εδειχναν πιο δυνατοι.
Βεβαια και ο Φανουρης δεν ηταν δυνατος
αλλα ειχε εναν υπεροχο τροπο να ανοιγει το παιχνιδι οταν ειχε κεφια.
Επιστρεφοντας στο Λασνικ, θεωρω οτι αν βρει τη δυναμη να κινηθει πιο γρηγορα στους χωρους μπορει να βοηθησει σημαντικα και σε αλλους τομεις εκτος από τα στημενα.
Βεβαια το ανασταστικο κομματι δεν δειχνει να ειναι το πιο δυνατο του (sik).

br fun_atic είπε...

Για να είμαι ειλικρινής τον ήθελα τον Φανούρη...πιο πολύ απο όλα μου τη δίνει που δεν τον κάλεσαν έστω για μια φιλική κουβέντα.Αρχηγέ σε εκτιμώ,αξίζεις περισσότερα,σου χρωστάω αλλά επειδή είμαι μπατίρης μπορώ να σου δώσω τόσα... Να δούμε τι θα έλεγε ο άνθρωπος.Στην τελική δεν ξέρουμε με πόσα έκλεισε στα Χανιά.

EndyS είπε...

Εχω την εντυπωση οτι ο συνδιασμος Φανουρης-Μενδρινος ηταν πολυτελεια για την ομαδα και μεταξυ αυτων των δυο ο Παναγο αποφασισε Μενδρινο. Τοσο απλα.
Οσο κι αν ηθελα τον Φανουρη δεν κατηγορω αυτην την αποφαση, αφου η επιλογη θα ηταν εκ προοιμιου δυσκολη.

EndyS είπε...

Βεβαια ο Παναγο ειχε σχεδιασει αλλιως την ομαδα και αν δεν κανω λαθος προοριζε τον Αμιρη για 8ρι ώστε να βοηθαει το δημιουργικο κομματι. Τωρα που δεν εγινε αυτο θα πρεπει, κατ' εμε, να γινει 8ρι ο Μενδρινος και 10ρι ο Λασνικ. Σε αυτη τη περιπτωση ενοειται οτι χωρουσε και θα προτειμουσα τον Φανουρη.
Όχι τιποτα άλλο αλλα θα ερχοταν και με μεγαλυτερη ευχαριστιση ο Γκριν στο γηπεδο (-:

br fun_atic είπε...

Μπορούμε άραγε να μιλάμε για σχεδιασμό Παναγό όταν έφυγε ή εξαναγκάστηκε σε λύση της συνεργασίας κατά τη διάρκεια των μεταγραφών; Δεν είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε μόνο αν η ομάδα ( διοίκηση,υπό στενή ή ευρεία έννοια) έγραφε τον όποιο σχεδιασμό του Παναγό εκεί που δεν πιάνει μελάνι;

IWN1998 είπε...

Εμένα η εντύπωση που μου δημιουργείται είναι πως αυτή η ομάδα ως έχει, μπορεί να πάει καλύτερα εκτός από εντός και αυτό είναι ένα πρόβλημα.
Με το Μενδρινό πρέπει να λυθεί το όποιο θέμα υφίσταται γιατί αλλιώς μιλάμε για λάθος σχεδιασμό της ομάδας αν ο μπαλαντέρ της δεν μπορεί να παίξει.
Ο Γιαννακόπουλος έχει φοβερά ρεφλέξ και ο Πανιώνιος είναι ίσως η μόνη ομάδα που ικανοποίησε αμυντικά στην πρεμιέρα ενώ οι πιο πολλές άμυνες ήταν τσίρκο εξ ου και τα πάμπολλα γκολ.

. είπε...

Ρέ παιδιά θά μέ τρελάνετε? Στοιχηματίζω ότι θέλετε ότι τόν Φανούρη θά τόν διώξει ο Πλατανιάς τό καλοκαίρι ως άχρηστο. Η μόνη απώλεια είναι ο Σάμαρης τόν οποίο ο "προπονητής" Ελέ τόν έβαζε καί δέν τόν έβαζε. Υπερεπειγόμαστε γιά ένα σέντερ φόρ καί ένα προπονητη. Μέ αυτές τίς προσθήκες θά έχουμε καλλίτερη ομάδα από πέρυσι.

. είπε...

Ρέ παιδιά θά μέ τρελάνετε? Στοιχηματίζω ότι θέλετε ότι τόν Φανούρη θά τόν διώξει ο Πλατανιάς τό καλοκαίρι ως άχρηστο. Η μόνη απώλεια είναι ο Σάμαρης τόν οποίο ο "προπονητής" Ελέ τόν έβαζε καί δέν τόν έβαζε. Υπερεπειγόμαστε γιά ένα σέντερ φόρ καί ένα προπονητη. Μέ αυτές τίς προσθήκες θά έχουμε καλλίτερη ομάδα από πέρυσι.

Griniaris είπε...

Εννοείται ότι σε κουβέντα όπου τίθεται θέμα νοσταλγίας του Φανούρη,δε συμμετέχω ούτε για πλάκα...

Ο Λάσνικ κάνει μεγάλη διαφορά με την εκτέλεση των στημένων αλλά πέραν τούτου ουδεν...

Όταν κάποια στιγμή τελειώσουν τα καραγκιοζιλίκια με το Μενδρινό,θα ήθελα να δω ένα σχήμα μαζί με το Λάσνικ και πλάγια Κολοβό και Αραβίδη με κορυφή το Μαρουκάκη.Τουλάχιστον εντός έδρας...

Το χθεσινό παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του θύμιζε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.Έχουμε τεράστιο πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας ενώ και η άμυνα δεν απέφυγε πολλές φορές τη γνωστή τρικυμία.Και μην ξεχνάμε το μήνυμα της διαιτησίας για τον επόμενο αγώνα...

br fun_atic είπε...

Μμμμμ, δεν συμμετέχει ο Γιώργος Νταλάρας ( sorry στρατηγέ).

zamis είπε...

Λευτερια στους φυλακισμενους της αγονης γραμμης.

Ποτε θα παιξει ο Κουλοχερης?

zamis είπε...

υ.γ.
Μεγαλη επιτυχια η ''ανανεωση''Μενδρινου αντι Φανουρη.

br fun_atic είπε...

Δείτε από περιέργεια τα στιγμιότυπα της Καλλονής.Θα διαπιστώσετε πόσο χάλια έπαιξε ο χοντροπατάτας,ο ξενύχτης,ο ναρκωμανής Σιδεράκης.Ευτυχώς που τον αφήσαμε ελεύθερο...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Εγώ ανησυχώ που θα παίξουμε κόντρα στον βάζελο χωρίς τον καλύτερό μας παίχτη. Αντί να βγάλει κίτρινη για θέατρο στον παίχτη τού ΟΦΗ, το κοράκι απέβαλε το αστέρι μας.
Πάντως, αν δέν ήσουνα Πανιώνιος (ή ΟΦΗ) δέν το έβλεπες το ματς με τίποτα...:)

Unknown είπε...

Εσεις στη παε πως την εχετε δει?
δεν ενημερωνετε για τα ποσά των μεταγραφων. δεν ενημερωνετε γιατι εφυγε ο προπονητης και τωρα κουβεντα και για τον μενδρινο. το κονκλαβιο σας μετραει μερες.

takis είπε...

μια χαρα τερματοφυλακα εχουμε. τοτε να αναπολουμε ολους τους παικτες μας!

br fun_atic είπε...

Το θέμα δεν είναι αν ο σημερινός τερματοφύλακας είναι καλός αλλά ο λόγος που αφήσαμε ελεύθερο έναν εξίσου καλό ή καλύτερο. Οταν αφήνεις ελεύθερο ένα παίκτη είναι σαν να χαρίζεις ένα περιουσιακό στοιχείο.Θέλεις να βάλουμε κάτω πόσους παίκτες χαρίσαμε; Η οικονομική διεύθυνση της ΠΑΕ θεωρεί μεγάλη επιτυχία ότι γλιτώσαμε τα συμβόλαιά τους,για κάποιο περίεργο λόγο όμως δεν αγχώνεται που χάσαμε χρήματα από την πώληση τους. Για να καλυφθεί το κενό του Σιδεράκη αναγκαστήκαμε να αποκτήσουμε 4 (!!!) τερματοφύλακες και πέρα από την οικονομική ζημία υποστήκαμε και το " αγροτικό" τους.

br fun_atic είπε...

Ντούμπλεξ:http://www.sport-fm.gr/article/gipedo-kai-mendrinos/694189

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

Λύθηκε το μυστήριο...
http://www.sport-fm.gr/article/metagrafi-o-mendrinos/694548

br fun_atic είπε...

http://www.panionianea.gr/2013/08/blog-post_22.html?m=1

Το θέμα είναι γιατί θεωρεί η περιφέρεια το γήπεδο ακατάλληλο ή γιατί δεν κάναμε τίποτα για να θεωρηθεί κατάλληλο.

Αληθεύει ότι όσο η ομάδα κάνει προσπάθειες να πάρει άδεια το γήπεδο ο κος Σουφλέρης κάνει διακοπές;;;;

br fun_atic είπε...

Ερωτήσεις: ποιοί παίκτες θέλουν να φάνε τον Παντέλη ενεργώντας κατ εντολή άλλου;

Ποιος παίκτης ήρθε κατ´ εντολή ( παράκληση έστω) κορυφαίου άρχοντα της αυτοδιοίκησης και παρ´ όλα αυτά δεν πήρε άδεια το γήπεδο;

br fun_atic είπε...

Μεταγραφή ο Μενδρινός γιατί απο ότι μαθαίνω κάποιος Φωστήρας ξέχασε ( καθυστέρησε να σου πω εγώ) να καταθέσει το δελτίο.Να βρει τρόπο να αποκαταστήσει τη ζημιά ή να βάλει κοντοβράκι να παίξει ο ίδιος...

Πάλι οι πανθηρες θα βγάλουν το φίδι απ´ την τρύπα

δημητρης γουδι είπε...

δυστυχως ειμαστε για γελια.
παλι καλα που θα παιξουμε στο γηπεδο μας.
μεταγραφη ο μενδρινος??να παραιτηθει οποιο νουμερο φταιει για αυτο ΑΜΕΣΑ.
εμεις που δεν ειμαστε απο ν.σμυρνη εξηγηστε μας καλυτερα(π.χ. ποιος ειναι ο καφε μπινε??)αν μππρειτε βεβαια ;)

zouri1 είπε...

Η ομάδα δεν βλεποταν και αυτο ειναι ανησυχητικό μαλλον ομως θα μας βγει ο Γιαννακοπουλος.να δουμε και με τον βαζελο και μιλάμε

NK99 είπε...

Η είκονα στις κερκίδες στον επόμενο αγώνα θα δείξει πόσος κόσμος πιστεύει ότι ο σύλλογος πρέπει να συνεχίσει να είναι στη sl με αυτή τη διοίκηση και κυρίως με αυτή τη στρατηγική.

Costix είπε...

Φιλε Δημητρη απο το Γουδι, οπως κατεβαινεις απο πλατεια προς το γηπεδο, στη γωνια τερμα Παλαιολογου και Αγιου ανδρεου (απεναντι απο την εκκλησια του Αγιου Ανδρεα) ειναι το γνωστο τυροπιταδικο του Νικου. Ακριβως ενα μαγαζι πριν ειναι το περιβοητο καφε μπινε. Ελπιζω να καταλαβες.