Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Μπανάκι μανάκι


Έληξε χθες το σήριαλ της παροχής άδειας από την περιφέρεια στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης. Μια ιστορία που ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού και παραλίγο να μετατρέψει τον Πανιώνιο των χιλίων προβλημάτων σε τσιγγάνο.

Όπως ισχύει και στα υπόλοιπα θέματα, έτσι και τώρα, δεν είχαμε την παραμικρή πληροφόρηση. Τι διαπίστωσαν οι ελεγκτές της περιφέρειας; Ποια προβλήματα εντόπισαν; Ποια από αυτά επιλύθηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού; Ήταν απλά τυπολάτρες ή υπάρχουν σοβαρά θέματα ασφαλείας τα οποία πρέπει να γνωρίζει ο μέσος φίλαθλος όταν επιλέγει να παρακολουθήσει ένα ποδοσφαιρικό αγώνα;

Απόψεις ακούστηκαν πολλές: από το ότι και άλλα γήπεδα αντιμετωπίζουν προβλήματα αλλά πήραν άδεια (αλήθεια πόσο μας ενδιαφέρει αν για παράδειγμα λειτουργούν ή δεν λειτουργούν οι πυροσβεστήρες στο γήπεδο της Βέροιας), μέχρι ότι υπάρχει συνομωσία εις βάρος του Πανιωνίου. Πάντα μας φταίει ο εξωτερικός παράγοντας. Δεν εξετάσαμε βέβαια ότι τα προβλήματα δεν εντοπίστηκαν χθες αλλά είχαν επισημανθεί από καιρό, συνεπώς υπήρχε το χρονικό περιθώριο να ολοκληρωθούν οι όποιες εργασίες.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ενώ εκκρεμούσε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα για την ομάδα και διαβάζαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ηρωικές απόψεις περί μη καθόδου της στον αγωνιστικό χώρο που θα ορίζονταν να παίξει ως τυπικά γηπεδούχος, κάποια από τα μέλη της διοίκησης που ήταν επιφορτισμένα με την επίλυση του θέματος, έκαναν διακοπές!!! Δηλαδή έπρεπε να μηδενιστεί η ομάδα, δήθεν επειδή κάποιοι θέλουν το κακό μας, ενώ το μόνο που χρειάζονταν ήταν να βρεθούν λύσεις και μάλιστα από καιρό απ' όσους αμείβονται αδρά για να διοικούν την ιστορικότερη ομάδα της Ελλάδας. Έπρεπε να κάνουν ντου οι πάνθηρες για να κινητοποιηθεί ο μηχανισμός (ο ποιός;;;) και να βρεθούν κάποιες λύσεις έστω και την τελευταία στιγμή; Έστω και δύσκολα, πήραμε παράταση ζωής μέχρι το τέλος του χρόνου. Και εννοείται ότι και πάλι δεν υπήρξε ενημέρωση.

Το ίδιο ραχάτι και στην περίπτωση Μενδρινού. Οι μεταγραφές μας άνω των 24 ετών μετρημένες. Οι περισσότερες από τις ομάδες με παρόμοιους με εμάς στόχους έχουν δικαίωμα να κάνουν μεταγραφές (και προφανώς θα έχουν τη δυνατότητα να διορθώσουν τα προβλήματά τους τον Γενάρη ενώ εμείς όχι). Επιλέγουμε τον Μενδρινό έναντι του Φανούρη γιατί δεν μπορούσαμε να αντέξουμε και τα δύο συμβόλαια (θεωρητικά, γιατί κανείς δεν ρώτησε τον Φανούρη πόσα θέλει για να ανανεώσει). Αποκτούμε δύο παίκτες άνω των 24αρων ετών (ο ένας με τραυματισμούς και ο άλλος γεματούλης) και τελικά μαθαίνουμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε άλλη μεταγραφή επειδή το συμβόλαιο του Μενδρινού δεν θεωρήθηκε ανανέωση, διότι σύμφωνα με τις φήμες κάποιος δεν κατάθεσε τα απαραίτητα έγγραφα εγκαίρως... Ενημέρωση από φήμες, ανακρίβειες και κανείς δεν αναλαμβάνει το κόστος των λαθών... Τι ακριβώς να στηρίξει ο κόσμος;

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν διοίκηση που έχει εκλεγεί από τον κόσμο να απαξιώνει τόσο πολύ τα μέλη που της εξέλεξαν και τους απλούς φιλάθλους. Δήθεν επειδή ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται. Δήθεν επειδή στις γενικές συνελεύσεις μαζεύονται λίγοι. Ναι αλλά λίγοι ήταν αυτοί που ψήφισαν και επέλεξαν τη διοίκηση του Πανιωνίου. Όταν μας εκλέγουν είναι αρκετοί και όταν πρέπει να ενημερωθούν για τα απολύτως απαραίτητα (οικονομικά, θέματα ασφαλείας, πορεία της ομάδας) μας πέφτουν λίγοι;

Νομίζω ότι χάσαμε την ουσία. Εκλεγμένη διοίκηση που απαξιώνει και χάνει τον κόσμο δεν μπορεί να πάει μακριά. Όσα έμμισθα στελέχη κι αν φέρει. Όσες γνωριμίες κι αν έχουν (που πολύ αμφιβάλλω). Όσο μάγκες κι αν θεωρούν ότι είναι.

58 σχόλια:

zamis είπε...

Λουμπεν rules

br fun_atic είπε...

http://www.panionianea.gr/2013/08/blog-post_23.html?m=1

Χτυπάει η πόρτα της ΠΑΕ και βλέπει ο υπάλληλοσ τησ ΠΑΕ ένα κουστούμαρισμένο τύπο .Του λέει: Ριχάρδος Σεραφημίδης.Εκπρόσωπος των Πανθήρων.Ειδοποιείστε σας παρακαλώ τον Γενικό Διευθυντή να βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ στις 09:00 προκειμένου να συναντηθεί με εκπροσώπους του συνδέσμου μας.Τα υπόλοιπα γνωστά.Προσφέρθηκε ζεστή σοκολάτα,φρέσκα κρουασανάκια με πραλίνα Βελγίου και συζητήθηκαν διεξοδικά και σε άψογο κλίμα όλα τα θέματα του συλλόγου... Αμάν αυτά τα πανιώνια νέα... Τίποτα δεν γράφουν...

br fun_atic είπε...

Υπάρχει και οπτικό υλικό:http://m.youtube.com/watch?v=FqaipzMgMxI

br fun_atic είπε...

έχουμε και τη δημόσια τοποθέτηση του κου Κουτλίδη στο fb:
"ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΘΗΡΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛ ΜΟΥ.Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑ.ΤΟ ΖΟΥΜΙ?ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΑ ΤΗΝ ΜΑΝΕΣΤΡΑ ΚΑΤΩ.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΦΥΣΑΕΙ Ο ΜΠΑΤΗΣ."

και επειδή η ρώτη τοποθέτηση δεν είναι και πολύ κατανοητή γράφει παρακάτω απαντώντας σε ερώτηση φίλου : ¨"Εγώ ξέρω αδερφέ.να είστε καλα όλοι.υγεια.φεύγω γιατί δεν χάσαμε στην Κρήτη και γιατί αρχιζουν να μυρίζουν χρήμα οι πανιωναρες.αν εχεις απορίες ρωτά δυο απο τους κύριους που ηταν χθες στο ραντεβού.να είσαι καλά "

και συνεχίζει:"ΠΕΡΙΚΛΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΛΛΟΝ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ.ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΜΑΝΑΝ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣΑ ΛΙΓΟ".

Αν λοιπόν κατάλαβα καλά στη χθεσινή συνάντηση Πανθήρων - ΔΣ υπήρχαν δύο πανιωνάρες οι οποίοι επέστρεψαν στα διοικητικά του Πανιωνίου επειδή μυρίστηκαν χρήμα (Κολοβός, Απήλιον;;;) αλλά επιπλέον ήθελαν να χάσει η ομάδα στο Ηράκλειο.Ο λόγος βέβαια δεν είναι προφανής... Τη μανέστρα λοιπόν αυτή τους τη χάλασε ο διευθυντής (πρώην - νυν ποιός ξέρει) του ποδοσφαιρικού τμήματος...

Μάλιστα...

Griniaris είπε...

Να θυμίσω ότι επιτρέπονται μέχρι 31 ανακληθείσες παραιτήσεις,μετά καίγεσαι.Το γράφω γιατί κάποιοι πλησιάζουν το όριο...

Και μια χαζή ερώτηση.Τις τιμές των εισιτηρίων τις έβγαλαν παραιτηθέντα στελέχη ή ανακληθέντα;Απλά για να καταλάβω ποιοί είναι οι ηλίθιοι...

δημητρης γουδι είπε...

αν διαβαζει καποιος απο την διοικηση(αν υπαρχει τετοια)βαλτε το εισιτηριακι λιγο πιο φθηνα ελεος.να δεχτω οτι το ματσακι ειναι με εμπορικο αντιπαλο αλλα με αλλες ετσι κ το εχετε τοσο μονο αυτοι που ειναι αρρωστοι θα ειμαστε(μαλλον δεν ειμαστε πολλοι)
ΥΓ λογω ανεργιας κ επειδη φιλαρακος μου μου εκανε δωρο το διαρκειας(στην 2 ανεργων φυσικα)αν δεν το ειχα στα χερια μου δυσκολα θα εβλεπα απο κοντα ματσακι φετος.πιστευω οτι υπαρχουν κ αλλοι στην ιδια θεση με εμενα.

br fun_atic είπε...

Ακριβό εισιτήριο έχει νόημα όταν παίρνουν εισιτήρια οι ζέλες.Χωρίς κάρτα φιλάθλου δεν μπορούν οπότε τη νύφη πληρώνουν οι Πανιώνιοι.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Να προσθέσω στα ανωτέρω σχόλια, πως χθες και σήμερα πήγα στα γραφεία για να πάρω διαρκείας και...δυστυχώς το σύστημα είναι πεσμένο και δέν γίνεται τίποτα τώρα. Από Δευτέρα και βλέπουμε... Και βέβαια δέν είμαι μόνο εγώ. Κι άλλοι φίλοι ήθελαν και δέν μπόρεσαν να βγάλουν το διαρκείας τους. Μετά μεγάλης εκπλήξεως έμαθα επίσης πως το "εισιτηριάκι" στη 2, για αύριο τιμάται 15 ευρώ. Για τις άλλες θύρες δέν ρώτησα. Αντί να το βάλουν 5 ευρώ στη 2 να γεμίσει κόσμο, χαρούμενους Πανιώνιους και ζεστούς, να φέρουμε και φίλους μας στην πρεμιέρα στο γήπεδό μας, κάνουν ό,τι μπορούν να μας διώξουν. Μπράβο ρε διοίκηση. Συφιλιάστηκα τόσο που αποφάσισα να το δω απ' την τηλεόραση.

Costix είπε...

Με τη νικη αδελφια !!!

br fun_atic είπε...

και καλή χώνευση οι υπόλοιποι :)

br fun_atic είπε...

0:55 και ακόμη δεν έχω λάβει ρεπορτάζ .Θα πέσουν κεφάλια!

δημητρης γουδι είπε...

πανιωναρα ρεεεε!!!
δεν θελουμε ρεπορταζ!!!

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

Μετά από ένα τέτοιο ματς , και σκορ κρίνεις ότι χρειάζεται περαιτέρω ρεπορτάζ ? Ορίστε...

Φάπα (ελλ.)
1.1 Ετυμολογία: Ονοματοποιία λόγω του ήχου (φαπ) που προκαλεί.
1.2 Ουσιαστικό: φάπα θηλυκό, Χτύπημα στο κεφάλι με την παλάμη του χεριού. λχ. Οι φάπες πέφτουν βροχή. 1.3 Συνώνυμα: ράπισμα

EndyS είπε...

Η χαρά για τη νίκη τεράστια. Το σκορ μεθυστικό. Ο προβληματισμός για την εμφάνιση της ομάδας, δυστυχώς μεγάλος.

Σε όλο τον αγώνα δεν κάναμε ούτε μία οργανωμένη επίθεση. Ότι έγινε ήταν στην κόντρα.
Απέναντι σε έναν αντίπαλο που θύμιζε τις καφετέριες που χρησιμοποιούν οι ομάδες στα πρώτα φιλικά, εμείς δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε ούτε δύο πάσες!!!!
Δεν λέω να παίζαμε φουλ επίθεση και όπου μας βγάλει.
Αλλά ρε αδερφέ σε ολόκληρο τον αγώνα να μην κάνουμε μία (1) οργανωμένη επίθεση?????
Συνεχές πούλημα της μπάλας (ένιωθες ότι παίζαμε με ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας) και προσπάθεια για αντεπίθεση.

Ευτυχώς που βάλαμε δυο γκολ από το πουθενά και οι άλλοι μπροστά ήταν ανύπαρκτοι (θα πρέπει να είχαν πάνω από 60% κατοχη μέχρι το 70' και ζήτημα αν έκανε δύο επεμβάσεις ο Γιαννακόπουλος) και πήραμε το τρίποντο. Μία λαμπάδα στην Αγία Φωτεινή μέχρι το μπόι του θα πρέπει να ανάψει ο κόουτς!!!!

EndyS είπε...

Νιώθω άσχημα που γκρινιάζω μετά από μία ιστορική νίκη, αλλά η εμφάνιση της ομάδας και στα δύο παιχνίδια που παρακολούθησα, ήταν ντροπιαστική!!!
Εικόνα μικρής ομάδας που προσπαθεί να κλέψει βαθμούς.

Δεν πετάω στα σύννεφα περιμένοντας την ομαδάρα που θα έχει την κατοχή και θα διαλύσει τους πάντες στο διάβα της.
Όμως απαιτώ μετά από 180' παιχνιδιού να έχει κάνει 5-10 οργανωμένες επιθέσεις προσπαθώντας να σκοράρει.
Όχι ταμπούρι, φτου ξελεφτερία και ότι κάτσει.

Πέρυσι οι ίδιοι περίπου παίκτες είχαν ένα επιθετικό πλάνο, προσπαθούσαν να αναπτυχθούν οεθόδοξα και αρκετές φορές το κατάφερναν.
Φέτος ότι έχει γίνει είναι από στημένα ή από ατομικές προσπάθειες.

EndyS είπε...

Για να είμαι όμως δίκαιος με τον κόουτς, του αναγνωρίζω ότι έβαλε τον Μενδρινό οκτάρι προσπαθώντας να δώσει ποιότητα στην μεσαία γραμμή.
Επίσης για μία ακόμη φορά έκανε τις σωστές αλλαγές στο σωστό σημείο.

Προσωπικά θα ήθελα να δω το Λάσνικ μπροστά από τον Μενδρινό όταν μπήκε ο Ντούνης, αλλά αυτό δεν μπορεί να τον κρίνει. Άλλωστε ο Κολοβός σκόραρε οπότε δικαίωσε την επιλογή του.

Ο κόουτς δείχνει να είναι το αντίθετο του Ελευθερόπουλου.
Δεν προετοιμάζει τόσο καλά την ομάδα όσο ο Ελε (για να είμαι δίκαιος διαβάζει τον αντίπαλο, αλλά δεν μπορεί να παίξει παιχνίδι πρωτοβουλίας έστω και σε κάποιο διάστημα του παιχνιδιού). Όμως αντιδρά από τον πάγκο, όταν ο Ελέ έπαιρνε έναν υπνάκο.
Αν μπορεί η διοίκηση να ξαναφέρει τον ΅Ελέ μαζί με τον Παντέλη, τότε ίσως να είχαμε το τέλειο δίδυμο. (Αφιερωμένο στον Γκριν)

br fun_atic είπε...

Κρίνοντας από τα στιγμιότυπα και μόνο: γερή αμυντική λειτουργία.Πολλοί παίκτες πίσω στις επιθέσεις του ΠΑΟ.
Ο Πανιώνιος είναι πολύ πιο επικίνδυνος με τον Μενδρινό. Καταπληκτικά τα γκολ του Αραβίδη και του Κολοβού. ΠΑΟ αντίστοιχος της περσινής ΑΕΚ. Ιστορική η νίκη,ουσιαστικά όμως αυτό που μετράει είναι οι υπερπολύτιμοι βαθμοί.

br fun_atic είπε...

Γαμώ την ανάγκη μου:http://www.gavros.gr/article/59403/gkol-toy-marinakh-sthn-bazela/

zouri1 είπε...

να και αλλη μια σκεψη για τον αγωνα
http://zouri1.wordpress.com/2013/08/25/%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9/

Griniaris είπε...

Συγγνώμη αφεντικό αλλά τι ρεπορτάζ να γράψεις μετά από τέτοιο αγώνα;

Ναι,είναι αλήθεια ότι φοβηθήκαμε υπερβολικά έναν ανύπαρκτο παο που στην παραμικρή πίεση δεν μπορούσε να αλλάξει μπαλιά.Είναι αλήθεια ότι μέχρι το γκολ ότι ψιλοφάση κάναμε ήταν από τα φαρμακερά στημένα του Λάσνικ.Η άμυνα έδιωχνε πολλές φορές πανικόβλητη τη μπάλα σε εύκολες φάσεις δίνοντας νέες επιθέσεις στα ευτυχώς άπειρα παιδάκια του παο.Έχω κι άλλα και σε πολλά συμφωνώ με τον EndyS(αν ξαναγράψεις για Ελε,φυλάξου).Για χθες όμως όλα τα σβήνει το τελικό αποτέλεσμα.Μπράβο σε όλους κι ευχαριστούμε...

Griniaris είπε...

Και φυσικά όπως κάθε χρόνο...

http://www.youtube.com/watch?v=iH3oOVKt0WI

Να τα χιλιάσεις...

zamis είπε...

Μπραβο ρε μαγκες!!!

κι ενα παραπανω μπραβο στον τερμα μας,τεραστια αποκρουση στο 1-0

Costix είπε...

ΧΡΗΣΤΑΡΑ-ΨΥΧΑΡΑ-ΑΡΧΗΓΑΡΑ
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ

Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια !!!

Συνεχιζουε ετσι, σεμνα και ταπεινα.

Σας ευχαριστουμε ολους που μας κανατε τοσο περηφανους !!!

amanAM είπε...

Χρόνια πολλά με πολλές τέτοιες νίκες, με τριάρες στους 2 εκπροσώπους του ΠΟΚ, και με το ΑΕΚ στο τοπικό ερασιτεχνικό...

EndyS είπε...

Πιο νηφαλιος σημερα να ευχαριστησω τους παικτες για τη μεγαλη χαρα που μας εδωσαν.
Θεωρω οτι εχουν πολλα περισσοτερα να δωσουν, αλλα μενουν στα ρηχα ακολουθωντας πιστα και συγκεντρωμανε τισ οδηγιες του προπονητη.

Μακαρι να δουμε μια διαφορετικη ομαδα αργοτερα. Να υπαρχει δηλαδη ένα πλανο βασει του οποιου να παιξουμε με σκοπιμοτητα τα πρωτα δυσκολα παιχνιδια και μετα να απελευθερωθει η ομαδα.
Μακαρι με τις εμφανησεις της να ψαχνω λαγουμι να κρυφτω!!
Τοτε εγω πρωτος θα παραδεκτω οτι εγραφα μπουρδες και θα βγαλω το καπελο στον κοουτς (η πουτανα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια κι ας γραφει ο Νιτσε οτι "ειναι το εσχατο κακο γιατι παρατεινει το βασανο"

br fun_atic είπε...

Τι να λέμε τώρα; Εδώ χαιρόμαστε όταν ρίχνουμε τρία γκολ στον βάζελο στο pes. Τεράστια νίκη. ολλά συγχαρητήρια σε όλους.

Και σε αυτό το παιχνίδι κάποιοι ήθελαν την ήττα ή τους χάλασαν πάλι τη μανέστρα; :)

EndyS είπε...

Θα συμφωνησω με τον Zamis οτι ο Γιαννακο εκανε μεγαλη αποκρουση στο 1-0.
Επιπροσθετα, ηταν σταθερος στις εξοδους του και γενικα ειχε τον ελεγχο των φασεων.
Μακαρι να συνεχισει ετσι και να φτασει ψηλα.

John - Singapore είπε...

Μετά τα τρία παίζαμε και μπάλα! Πασούλες, τρίγωνα, μπαλιές...!!! Εκεί που λέγαμε απο την 4η αγωνιστική θα αρχίσουμε να μετράμε ποντάκια, έχουμε ήδη 4! Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια σε όλους. Πολύ καλός ο Κολοβός εχθές, εξαιρετικός ο Αμίρης και ο Αυλωνίτης, πόλη καλός και ο Μενδρινός και ο Γιαννακόπουλος. Μακάρι να τους δώσουν και κανά χρήμα για την χαρά που μας χάρισαν!

General Tanz είπε...

Ιστορικη νικη αδελφια!! Οπως εμεις θυμομαστε το 2πλο στην Λεωφορο με Λατουσε, καπως ετσι θα θυμονται τα τα παιδια μας την 3αρα με Αραβιδη και Κολοβο. Βλεπωντας ΑΥΤΗΝ την ενδεκαδα,δηλωνω ευθαρσως οτι θα ειμαστε πολυ ανταγωνιστικοι και αν ανεβει ο Λασνικ θα γλεντησουμε κοσμο!! Τα φιλια μου σε ολους!

br fun_atic είπε...

Εχασα το ´εκει εκεί στη ή εθνική"; Αν δείτε το γνωστό 10χρονο μην το πείτε...

EndyS είπε...

http://www.gazzetta.gr/football/article/536247/endiaferon-arkoymani-gia-panionio?

Twra xairomaste n' mas trwei n stenaxwria?

zamis είπε...

Ασχετο.Γιατι ο πιγκουινος δεν εχει ακομα μετονομασει το Απηλιον?

Unknown είπε...

ο παντελης ειναι και αυτος απειρος στη α εθνικη. οποτε ας του δωσουμε μια ευκαιρεια. ετσι κι αλλιως τι εναλλακτκες υπαρχουν?

ο γιαννακοπουλος ειναι η επομενη μεταγραφη του βαγγελα. αρα πιθανως να σωσουμε και την επομενη χρονια.

η ομαδα δεν εχει παγκο και οταν αρχισουν οι τραυματισμοι και οι καρτες θα εχουμε προβλημα.

jan jiki είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
jan jiki είπε...

edw einai i fasi


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201300616070405&set=a.3908520804466.2147931.1622703294&type=1&theater


Pantel Gibson

sorry gia to greeklish alla eimai se pc pou de mporw na valw ellinikous xaraktires

br fun_atic είπε...

Ψυχολογική ανόρθωση πριν το παιχνίδι:http://m.youtube.com/watch?v=lEOOZDbMrgE

br fun_atic είπε...

Το πιο σπαστικό στον Πανιώνιο είναι ο συνδυασμός χαζομάρας και έλλειψης μέτρου.Περσι μιλάγαμε για τα μωρά του Ελέ, στην πραγματικότητα βέβαια ξεχνούσαμε ότι διαθέταμε ένα κορμό έμπειρων παικτών που άλλες ομάδες δεν είχαν.Επιπλέον λόγω του σερί των 9 νικών κάναμε Θεό τον ελέ,ο οποίος μαθαίναμε ότι εργάζεται χωρίς να πληρώνεται και όλα αυτά βέβαια ξεχάστηκαν όταν ήρθαν οι 14 ήττες και άρχισε να κυκλοφορεί στην πιάτσα ότι του οφείλουμε 60.000 ευρώ!!! Ετσι και με τον Παντέλη. Ο δικαιολογημένος προβληματισμός λόγω εμπειρίας και των γνωστών θεμάτων αντικαταστάθηκε από απίστευτο ενθουσιασμό που δικαιολογείται από τα αποτελέσματα,όχι όμως και από την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας.Ρεαλιστικά απλά διαθέτουμε μερικούς ταλαντούχους παίκτες και ένα κανονικό προπονητή.Μακάρι να δουλέψει ο συνδυασμός.

EndyS είπε...

Και μια βαρια φανελα να σημειωσω.

Παντως οτι και να γραφω για τον προπονητη, δεν ειμαι κακοπροαιρετος μαζι του. Αν η ομαδα αρχισει να δειχνει σημαδια συγχρονης ομαδας που ξερει τι να κανει την μπαλα οταν την εχει, τοτε μια χαρα θα ειμαι (εννοειται οτι οι γιομες και οι 30αρες πασες δεν μετρανε)
Λιγη σκοπιμοτητα δεν βλαπτει.

Το προβλημα μου ειναι οτι νιωθω την ομαδα να μην εχει επιθετικο πλανο και να μη ξερει τι να κανει την μπαλα οταν την εχει. Να παιζει μυαλωμενα και ψυχομενα στην αμυνα αλλα μεχρι εκει.
Αυτο σημαινει πολυ σκοπιμοτητα και λιγη μπαλα που πραγματικα με διαλυει.
Με κανει να ντρεπομαι.
Μας κανει μικρη ομαδα, που δεν ταιριαζει στην φανελα του Ιστορικου.

EndyS είπε...

Και επαναλαμβανω, φλερταροντας με το να γινω κουραστικος.
Δεν περιμενω την σουπερ ομαδα που θα πιεζει με σκοπο να διαλυσει τους παντες στο διαβα της.
Περιμενω να γινονται τα βασικα που τα κανουν ολες οι συγχρονες ομαδες που παιζουν ακομα και σε μικροτερες κατηγοριες: κινηση στον χωρο, πασες με τη μια, αναπτυξη από τα πλαγια με τρεις παικτες στην αντιπαλη περιοχη, κινηση από τον επιθετικο για να παρει την καθετη πασα και εστω μια προσπαθεια για καθετη και αλλα τετοια.

Εχω παρακολουθησει από κοντα τα 180' λεπτα της ομαδας και το μονο που εχω δει ειναι φτου ξελεφτερια από την αμυνα, ατομικες προσπαθειες (κυριως από τον Κολοβο) και στημενα.
Αν λοιπον η φιλοσοφια του προπονητη ειναι κατενατσιο και αν βαλουμε γκολ κερδισαμε, ευχαριστω δεν θα παρω.
Για μενα η παραμονη δεν ειναι αυτοσκοπος. Μεγαλυτερη σημασια εχε το πως θα την καταφερεις.
Αν ειναι να καταληξω χανουμογαβροβαζελος στην φιλοσοφια "νικη με κάθε τροπο", τοτε καλυτερα να υποστηριξω και καποιον από αυτους ωστε να καμαρωνω και τους "πετσινους" τιτλους.

Griniaris είπε...

Κι επειδή εγώ δεν είμαι εμπαθής...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΦΑΝΟΥΡΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ...

br fun_atic είπε...

Σου λείπει ήδη.Μολόγα

zamis είπε...

Ελεος..

EndyS είπε...

Xronia tou Polla.
Vlepw Platania gia parti tou!!!!

Templar είπε...

...

br fun_atic είπε...

Είμαι παράξενος που με ενοχλεί η συγκεκριμένη συνέντευξη ;http://www.sport-fm.gr/article/den-exei-‘‘kolobo’’-o-panathinaikos/695505

NK99 είπε...

Υπάρχουν δηλαδή πανιώνιοι που δεν ενοχλούνται από τέτοιες συνεντεύξεις?
Βέβαια όταν λέω πανιώνιοι εννοώ όσους αγαπούν τον Πανιώνιο και όχι τους αγαπητικούς του συλλόγου που τον διοικούν.

zamis είπε...

Πολυ εγω πολυ γαβρικη.Αντιαισθητικη..

EndyS είπε...

Γλειψε τον προεδρο και τους γαυρους Χρηστο.
Που ξερεις μπορει και να ξανακερδισεις μια θεση στην καρδια τους.

Συγγνωμη αλλα ανακατευομαι.....

zamis είπε...

Αντιθετα,μου αρεσε ο τροπος που μιλησε ο Παντελης.

δημητρης γουδι είπε...

καλησπερα κ τα σεβη μου.
παρτε κ προστιμο γιατι καποιοι ηλιθιοι με το σκορ στο 2-0 πεταγανε μπουκαλακια στο κορνερ που κερδισανε οι ακατανομαστοι :(
















































EndyS είπε...

Ο Καββαδας ειναι στην δωδεκαδα του Ευρωμπασκετ, αλλα τα "Πανιωνια Νεα" δεν πηραν χαμπαρι για να γραψουν κατι.

Μπραβο Βασιλη!!!!!

Περιεργα πραγματα ομως. Ενας παιχτης που εκανε μια καλη χρονια με τον Μπαρζωκα στον παγκο και περυσι σφαζονταν (κατα τους κονδυλοφορους) οι γαυροβαζελοι για παρτη του, ψιλοχαθηκε την επομενη χρονια αφου δεν πηρε πολυ χρονο συμμετοχης. Κι εκει που λες οτι η καρριερα του περναει καμπη, ερχεται ο ομοσπονδιακος τεχνικος και τον παιρνει στην Σλοβενια!!!!

"Αγνωσται αι βουλαι του Κυριου"

EndyS είπε...

Για να ξαναγυρισουμε στα ποδοσφαιρικα, με μεγαλη ανακουφιση ειδα οτι υπεγραψε ο Κωστακης. Ετσι μετα από τους Αραβιδη, Κολοβο, Λασνικ και Ντουνη, μπηκε αλλη μια σημαντικη προσθηκη στα ακρα.
Σεντερ φορ δεν χρειαζομαστε, αφου ο Λεωνιδας ετοιμαζει ένα ανθρωποειδες που θα τον αντικαθιστα οταν δεν παιζει.

Αλλωστε οι προπονησεις αυτο το διαστημα αφορουν τα σουτ από τα πλαγια, οποτε ο φορ ειναι πολυτελεια!!!!

br fun_atic είπε...

Καλά,αυτό δεν υπάρχει... Οι άνθρωποι πλέκουν πουλόβερ... Μουσείο προσφυγιάς; Και τι θα βάλουν μέσα; Λακέρδα από τον Βόσπορο και Χουγκιάρ Μπεγιεντί;
http://www.sport-fm.gr/article/to-kastro-tis-aek/696136

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

και οι μπιντέδες θα έχουν άμεση σχέση με το αποχετευτικό σύστημα στο Βυζάντιο , το οποίο έφερε στην επιφάνεια ο διακεκριμένος καθηγητής Κωνσταντίνος Κατακουζηνός...

br fun_atic είπε...

Χαχα!!! Βυ-ζαν,Βυ-ζαν

br fun_atic είπε...

Αν βάλεις τον τίγρη στη θέση του είναι τάλε κουάλε
http://m.youtube.com/watch?v=H_BUEdM2CCo

zamis είπε...

Μπραβο παντως στη Χαλκηδονα

και στον ασχετο ταβερνιαρη που ηταν λιγος για εμας..

br fun_atic είπε...

Μα τότε χρειαζόμασταν έναν... πιο επαγγελματία...