Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Κάτι κινείται στα διοικητικά

Όλο και πληθαίνουν τα μηνύματα που θέλουν να υπάρχει κινητικότητα γύρω από το θέμα της πώλησης της ΠΑΕ ή σωστότερα της μεταβίβασης του management. Διαβάσαμε σήμερα τη νέα συνέντευξη του κου Αρκουμάνη στον Τηλέχαμο Βαρβαρέσο, με την οποία ουσιαστικά επανεκδηλώνεται το ενδιαφέρον του για την ανάληψη της τύχης του Πανιωνίου, χωρίς να αποσαφηνίζεται ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει (μεταβίβαση μετοχών, ανάληψη του management με απόφαση της Γ.Σ, πρόταση μομφής και εκλογές). Παράλληλα, στα Πανιώνια στέκια κυκλοφορούν και άλλα ονόματα τα οποία προτίθενται να αναλάβουν το management της ομάδας, χωρίς να μπορώ να αποσαφηνίσω εάν όλοι αυτοί πρόκειται να συνεργαστούν με τον κο Αρκουμάνη ή αν ενδιαφέρονται να αναλάβουν μόνοι τους τις τύχες του συλλόγου. Ακούω ονόματα ανθρώπων που ασχολήθηκαν ή ασχολούνται με τα διοικητικά της Π.Α.Ε, της Κ.Α.Ε ή γειτονικών μας ομάδων, όπως επίσης και χειροδύναμων φιλάθλων. Το θέμα είναι ότι κάτι δείχνει να κινείται στο θέμα αυτό και μάλιστα από διάφορες πλευρές… Η κινητικότητα αυτή ίσως να σχετίζεται με το γεγονός ότι λογικά πρέπει να έχουν μπει χρήματα στα ταμεία του συλλόγου τόσο από την μεταγραφή του Κολοβού όσο ενδεχομένως και από την πώληση του προπονητικού, άρα είτε υπάρχει μετρητό προς διαχείριση, είτε η όποια ρευστότητα μπορεί να οδηγήσει σε διακανονισμό των χρεών προς το δημόσιο, απαλλαγή της νέας διοίκησης από τον βραχνά παλαιότερων χρεών και ίσως μελλοντική επίτευξη της αδειοδότησης του Πανιωνίου.
Για την ώρα όσα ακούω είναι φήμες, είναι πάρα πολύ δύσκολο να διασταυρώσω τα όσα ακούω, άρα αναμένω μαζί σας τις εξελίξεις. 

6 σχόλια:

zamis είπε...

Ετσι μπραβο,γειτονικα,χειροδυναμα και παντελονατα πρεπει να παμε...

br fun_atic είπε...

http://www.panionianea.gr/2013/09/blog-post_11.html?m=1

Εκλογές τώρα;;;;; Πρόταση μομφής ή παραιτήσεις;

br fun_atic είπε...

Η συνέντευξη να δόθηκε άραγε με πρωτοβουλία του γιατρού ή του κου Βαρβαρέσου;

Costix είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 123 ΤΗΣ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ !!! ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ !!!

br fun_atic είπε...

Χρόνια πολλά κι από μένα. Προσωπικά δεν συμφωνώ με τις μαύρες κορδέλες. Όσοι γλύτωσαν, έφεραν τον Πανιώνιο σε αυτή την ακτή του Αιγαίου για ένα νέο ξεκίνημα. Μέσα στον πόνο τους έκαναν ένα τεράστιο δώρό ήθους και πολιτισμού στην κυρίως Ελλάδα. Στους ανθρώπους αυτούς δεν αξίζει το πένθιμο χρώμα. Αξίζει το λευκό, το οποίο άλλωστε καταστατικά είναι από τα χρώματα της ομάδας.

br fun_atic είπε...

Μήπως έχει κανείς να μου δώσει πληροφορίες για τη γαστρονομία στη Θεσσαλονίκη;

Από τα απλά: Καλή μπουγάτσα, καλό σουβλάκι, μέχρι πιο σύνθετα