Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Ξενέρα...


Ήταν γνωστό ότι παίζαμε το παιχνίδι της χρονιάς. Αντιλαμβανόμαστε από τα πρώτα λεπτά ότι θα αντιμετωπίζαμε έναν ακίνδυνο, τραγικό θα έλεγα Άρη. Κι όμως, κόντρα σε μια τέτοια ομάδα, ευτυχήσαμε να δούμε το πρώτο σουτ εκ μέρους μας περίπου στο 20 και το δεύτερο λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου. Με τέτοια απόδοση, το γκολ του Καμπάνταη δεν ήταν αρκετό κι έτσι επιτρέψαμε στον Άρη, που αγωνίζονταν περίπου 30 λεπτά με παίκτη λιγότερο (!!!), να κάνει την ανατροπή και να φύγει με 6 πόντους από τη Ν. Σμύρνη. Αμφιβάλω αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ξαναφύγει με διπλό από την οποιαδήποτε έδρα. Με δεδομένο ότι στο Βικελιδης έχουμε μόλις μια νίκη τα τελευταία 50 χρόνια, την ήττα αυτή θα την πληρώσουμε πολύ ακριβά...Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις τον ευκολότερο αντίπαλο στην έδρα σου τότε το ζήτημα της παραμονής είναι εξαιρετικά δύσκολο...

Ο κος Παντέλης παρουσίασε μια ομάδα που πραγματικά δεν αξίζει να ονομάζεται Πανιώνιος. Δεν αξίζει να εμφανίζεται με τα κυανέρυθρα και πιθανότατα βάση απόδοσης να μην αξίζει να παραμείνει στην κατηγορία. Όχι δεν φταίνε οι παίκτες. Τους ίδιους πάνω κάτω παίκτες, όταν τους δούλευαν άλλοι προπονητές, τους βλέπαμε να παίζουν καλή μπαλίτσα. Για 'μένα, για τη σημερινή απόδοση του Πανιωνίου ευθύνεται η τεχνική ηγεσία αλλά κι εκείνοι που αποφάσισαν να δώσουν τα ηνία της ομάδας στον κο Παντέλη.  Δεν υπήρχε κανένας λόγος να φύγει από την ομάδα ο κος Παναγόπουλος, ακόμη και μετά την αποχώρησή του όμως υπήρχαν λύσεις. Βρείτε ένα προπονητή της προκοπής ή δείτε την ομάδα να πέφτει. Τόσο απλά.

Αν τα ποσά στα οποία αναφέρεται ο κος Τσακίρης έχουν όντως μπει στα ταμεία, τότε δεν υπάρχει δικαιολογία. Έχουμε τη δυνατότητα να βρούμε ένα σοβαρό προπονητή που θα μπορέσει να δώσει στην ομάδα τα στοιχεία που της λείπουν. Ευτυχής συγκυρία ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν καλοί διαθέσιμοι προπονητές (βλέπε Τσιόλης, Χριστόπουλος κ.λ.π)..Γι αυτό όμως απαιτείται μια απόφαση. Είτε από τον κο Παντέλη να παραιτηθεί είτε από τη διοίκηση να τον αντικαταστάσει...

Αν πάλι δεν υπάρχουν τα χρήματα που ακούμε, τότε και πάλι υπάρχει λύση. Πρώτος ο Τερεζόπουλος και μαζί του όλο το τεχνικό επιτελείο της Κ-20. Ότι είναι να κάνετε όμως, κάντε το γρήγορα. Είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία η διακοπή του προταθλήματος...

103 σχόλια:

δημητρης γουδι είπε...

ελεος!!!φταινε κ οι παικτες αλλα ελεος κοουτς αν εχεις τσιπα παραιτησου αμεσα.πικρα μεγαλη.

br fun_atic είπε...

Όχι φίλε μου δεν φταίνε οι παίκτες. Δεν είναι απόφαση των παικτών ότι στην ομάδα που λέγεται Πανιώνιος δεν υπάρχει κέντρο. Δεν είναι απόφαση των παικτων το σύστημα και οι αλλαγές.
Αυτές είναι αποφάσεις του προπονητή. Δεν τον κατηγορώ. Προσπάθησε αλλά τόσο μπορούσε. ΟΚ, πάμε γι άλλα...

Βλεπω όμως και κάτι λεπτομέρειες που μου τη δίνουν. Βλέπω για παράδειγμα τους παίκτες να κάνουν ζέσταμε με handball. Βλέπω τον γυμναστή να μην μπορεί να ακολουθήσει την προπόνηση και να λαχανιάζει... Κάτι λένε όλα αυτά...

Όχι. Τα παιδιά κάνουν ότι μπορούν. Απλά η συγκεκριμένη σούπα δε λέει να δέσει...

br fun_atic είπε...

Άμα βλέπεις να αγανακτούν και τα πανιώνια νέα, καταλαβαίνεις που βρίσκεσαι...

http://www.panionianea.gr/2013/10/blog-post_7259.html

Katrinos είπε...

Απατεώνες ή βλάκες το αιώνιο ερώτημα.....

br fun_atic είπε...

αναλαμβάνει την ευθύνη της ήττας

http://www.sportdog.gr/article/193803/aytoktonisame-kai-ftaio-ego

σωστό αλλά οφείλει να κάνει ένα βήμα ακόμη...

EndyS είπε...

Ο κοουτς δεν μου ειναι αντιπαθης, αντιθετως.
Ειναι ομως ανεπαρκης για εμενα. Το ειχα επισημανει νωρις οταν τον ειχα χαρακτηρισει "ρετρο".
Αυτο πιστευω οτι ειναι και το προβλημα του. Ενω το ποδοσφαιρο εχει προχωρησει αυτος εχει μεινει αρκετα πισω. Το ποδοσφαιρο που γνωριζει μπορει να ειναι ΟΚ για τις μικροτερες κατηγοριες, δεν φτανει ομως για την Α' Εθνικη. Γι αυτο και η ομαδα εχει εικονα ομαδας μικροτερης κατηγοριας.

Δυστυχως οσο ο κουτς ειναι στην ομαδα, δεν θα ξαναερθω στο γηπεδο. Δεν αντεχω να βλεπω τον Ιστορικο να παιζει σαν την Θυελα Ραφηνας (αν και ετσι οπως παει, στο τελος με αυτους θα παιζουμε και θα λουστουμε τα οσα κοροιδευαμε)

antonis είπε...

Δέ νομίζω οτο ο ΠΑΝΤΈΛΗΣ είναι το πρόβλημα, αλλά εδω που φτάσαμε η απομάκρυνση του μάλλον καλό θα κάνει στην ομάδα.
Στα αξιοσημείωτα η αλαζονική συμπεριφορά του Κολοβού που δεν έδινε την μπάλλα με τίποτα, αλλά και οι ΠΆΝΘΗΡΕΣ με τις παπαριές που έκαναν στα Κόρνερ του Άρη.

IWN1998 είπε...

Δεν είχαν τους ίδιους παίκτες οι προηγούμενοι προπονητές. Είχαν Ρόκα, είχαν Γουνδουλάκη, είχαν Σάμαρη και Ρόβα. Το κέντρο είναι σε αυτό το χάλι πέραν των ευθυνών του Παντέλη, επειδή απογυμνώθηκε περιμένοντας δανεισμούς που δεν έγιναν λόγω της ιστορίας με το Μενδρινό.
Το υλικό μας είναι το πιο αδύναμο της κατηγορίας. Βλέπεις ομάδες που χρωστάνε πιο πολλά από μας όπως ο Άρης και παίζουν με 5 ξένους στην ενδεκάδα και μάλιστα επιπέδου Ουντότζι και Αγκάνθο και όχι τον άνθρωπο επίδεσμο το Λάσνικ και τον ανύπαρκτο Ριβέρο.
Λυπούμαι αλλά μόνο ψυχολογικά μπορεί να δώσει ώθηση ο νέος προπονητής και ίσως να κάνει διαχείριση των αγώνων καλύτερα γιατί σήμερα δυο φορές είχαμε πλεονέκτημα, όταν προηγηθήκαμε και όταν αποκτήσαμε αριθμητικό πλεονέκτημα και καμιά περίσταση δεν εκμεταλλευτήκαμε.
Χρειαζόμαστε περισσότερο από προπονητή, έναν καλό παίκτη στο κέντρο αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει τώρα.
Ο προπονητής είχε το θάρρος να πάρει τις ευθύνες πάνω του και κατ' ουσίαν έθεσε εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης. Όντως μπορεί να μην επαρκεί αλλά ας μην του ρίχνουμε όλο το ανάθεμα. Ας δούμε και ποιοι παίζουν. Κατά συνθήκε δεξί μπακ και ανύπαρκτα αμυντικά χαφ. Ο Κολοβός παίζει και λίγο συγκρατημένος γιατί τρώει κλωτσίδι αλλά και μ υπέρμετρο ατομισμό. Και σαν φυσική κατάσταση αρκετοί δεν αντέχουν -Μενδρινός, Λάσνικ αλλα και ο άμοιρος Μητρόπουλος που στο δεύτερο γκολ αγκομαχούσε να παρακολουθεί τον Ουντότζι και του έδωσε το απόλυτο περιθώριο να εξαπολύσει τη βολίδα του ενώ και τα κεντρικά μπακ παρακολουθούσαν μακρόθεν.

EndyS είπε...

@ IWN

Το μεγαλο μου παραπονο δεν ειναι γιατι αυτοι οι παικτες δεν παιζουν μπαλαρα, αλλα γιατι ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ να παιξουν λιγη μπαλα.
Εχθες ηταν η πρωτη φορα που ειδαμε να αλλαζουν τρεις πασες στο κεντρο και να προσπαθουν να βρουν την πασα που θα δωσει πλεονεκτημα. Εάν ημασταν στα μεσα Αυγουστου θα ελεγα οτι ειναι ΟΚ, αλλα σχεδον στα μεσα Οκτωβρη ειναι απαραδεκτο.
Επισης ειναι στο χερι του να κανει σωστη διαχειριση του υλικου. Αν η ποιοτητα στο κεντρο μας λειπει, ας δοκιμασει τον Αμιρη εκει (που ξερει μπαλα και εχει κανει καλες εμφανισεις στο παρελθον).
Ας δοκιμασει αμυντικο χαφ τον Κουλοχερη ο οποιος θα ειχε την εμπειρια εχθες να κανει φαουλ.

Ας κανει κατι όχι για να παρει αποτελεσμα η ομαδα, αλλα για να παιξει καλυτερα.

EndyS είπε...

Ακομα να θυμισω οτι περισυ ο Ελε, ειχε αφησει εκτος τους Σαμαρη, Ροκα και δεν ξεκινουσε τον Μενδρινο, ομως η ομαδα ειχε σαφως καλυτερη εικονα από αυτη.

br fun_atic είπε...

Η ομάδα δεν έχει δουλευτεί καλά. Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση γι αυτό που βλέπουμε.

IWN1998 είπε...

Αν βάκει τον Κούρντι αμυντικό χαφ, ποιος θα παίξει δεξί μπακ;
Ναι ο Ελέ δεν έβαζε το Σάμαρη, Ρόκα στον Α γύρο αλλά είχε καλύτερο δεξί μπακ και είχε Γουνδουλάκη και είχε και Μενδρινό που στον περσινό Α γύρο έπαιζε μπαλάρα ενώ φέτος δεν έχει στηρίγματα και ίσως και όρεξη.

zamis είπε...

Ο Τσακιρης φταιει

Griniaris είπε...

Όταν μάθουμε που πήγαν τα λεφτά από επιχορηγήσεις,Απήλιον και Κολοβό όλα θα λυθούν.Δυστυχώς όμως αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ...

Η μόνη διαφορά από πέρυσι είναι ο Ρόβας.Σάμαρης και ρόκκας μπήκαν πολύ αργότερα,όσο για το Φανούρη μη λέμε πάλι τα ίδια.Στη θέση του λοιπόν έχει αποκτηθεί ο Μητρόπουλος που ομολογουμένως είναι αρκετά καλός.Το είπα από το πρώτο ματς,η ομάδα παίζει ποδόσφαιρο γ' εθνικής και κάτω με τους ίδιους παίκτες.Αυτό ξέρει ο άνθρωπος αυτό παίζει.Άλλοι είναι υπεύθυνοι,αυτοί που έδιωξαν τον Παναγόπουλο,που ξέχασαν το Μενδρινό,που πήραν ξένο το Ριμπέρο που δεν μπορεί να δώσει πάσα στα τρία μέτρα.Άντε γεια....

br fun_atic είπε...

Κύριοι, αν υπαρχουν τα λεφτά που αναφέρει ο Τσακίρης ή αν τέλος πάντων είναι σίγουρο οτι θα τα λάβουμε δεν εξηγείται ούτε η επιλογή προπονητή ούτε οι μεταγραφές. Τα λάθη του καλοκαιριού πρεπει να διορθωθούν. Επειδή λοιπόν δεν γίνεται να κάνουμε μεταγραφές, ας αλλάξουμε τουλάχιστον προπονήτη. Ή κάποιο έμπειρο ή τον Τερεζόπουλο που ξέρει την ομάδα. Είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία η διακοπή του πρωταθλήματος.

zamis είπε...

Μην ανησυχειτε θα καθαρισουν οι παντελονατοι

EndyS είπε...

@ IWN
Το καλοκαιρι ηρθαν όχι ένα αλλα δυο, ισως και τρια μπακ. Ας δωσει την ευκαιρια σε καποιον από αυτους και ας βαλει τον Κουρντι στην θεση που επαιξε εχθες ο Μενδρινος οταν μπηκε ο Γιαννου.

Επισης στην αναγκη ας παιξει καποιο από τα κεντρικα μπακ εκει. Δεν θα ειναι η πρωτη φορα που θα συμβει. Ακομα και στην Εθνικη εχει παιξει ο Παπασταθοπουλος και ο Βυντρα εκει.

EndyS είπε...

Για τον Κολοβο το γραφω από περισυ οτι δεν δινει την μπαλα με τιποτα. Σε σημειο να γραφω οτι θα πρεπει να εχει μαλωσει με τον Κουρο γιατι δεν του δινει τη μπαλα με την καμια.

Δυστυχως για τον ιδιο αν δεν καταλαβει οτι ο Καστιγιο (που προφανως ειναι το ινδαλμα του) δεν εκανε καρριερα γιατι στο συγχρονο ποδοσφαιρο μονο ο Μεσι εχει επιβιωσει με αυτο το στυλ, θα χαθει στα αζητητα δανεικος του γαυρου.

br fun_atic είπε...

Το ότι δεν έχει στο μυαλό του εναλλακτικά σενάρια ως προς τη χρησιμοποίηση του υλικού είναι κι αυτό μειονέκτημα

EndyS είπε...

Για να μην τον αδικουμε εχει δοκιμασει τον Μενδρινο 8αρι με τον Λασνικ μπροστα του, εχει βαλει πισω από το φορ σχεδον ολους τους επιθετικογενεις παικτες με τελευταιο τον Γιαννου εχθες και γενικοτερα εχει αλλαξει θεσεις σε ολους τους επιθετικογενεις.

Το προβλημα ειναι οτι αυτο δεν φτανει και η ομαδα δημιουργικα απλα δεν υπαρχει.

δημητρης γουδι είπε...

συγνωμη αλλα ο κοουτς δεν κανει ουτε για τοπικα κ τελικα δεν βλεπω να εχει κ τσιπα αφου πηρε την ευθυνη αδειασε μας κ την θεση που θα τα πεις με την διοικηση απο δευτερα.ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ πηγαινε να στησεις αλλου ματσακια.αλλαγη στο 80φευγα????
παντως αδελφε μου br fun atic φταινε κ οι παικτες μας οχι ολοι αλλα αρκετοι.κολοβος μαλωμενος με την πασα
χαρακτηριστικη φαση εκει που πεφτει σε τρεις των σκουληκιων αντι να δωσει στα τρια μετρα κ στο ημικυκλιο της αντιπαλης περιοχης σε δικο μας.μενδρινος ψιλοαδιαφορος κ μονο το γκολ της νικης του αρη εεεεε,κ εγω θα επεφτα πανω του πριν σουταρει που καθομαι στο τελευταιο σκαλι της 2

IWN1998 είπε...

Τα μπακ που πήραμε εκτός Ζαχαράκη δεν είναι ακραίοι αμυντικοί. Αμυντικός χαφ θα μπορούσε να δοκιμαστεί ο Κουλοχέρης ή οι Παντίδος και Τόσκας αλλά δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμοι προς το παρόν.
Τον Παναγόπουλο σίγουρα τον διώξανε ή ήθελε συγκεκριμένη σύνθεση της διοίκησης για να νιώθει άνετα;
Όσο για το Μητρόπουλο, ναι μεν παίζει αλλά έχει δεχθεί σε κάθε ματς και κάρτα και χθες για να αποφύγει την κόκκινη, μάρκαρε με τα μάτια τον Ουντότζι και φάγαμε το δεύτερο γκολ.
Τέλος πάντων εδώ συζήτηση κάνουμε, δεν είμαστε και προπονητές και εδώ αυτοί που είναι δεν βρίσκουν λύση. Εγώ νομίζω ότι αυτή η ομάδα είναι πιο δύσκολο να πάρει βαθμούς εντός από εκτός. Και δεν είναι μόνον ο Παντέλης το πρόβλημα. Λυπηρό ήταν χθες και το γεγονός ότι οι ατομισμοί δεν βοήθησαν. Στα δυο τελευταία ματς έχει ανεβεί η απόδοση του Κούρου. Χθες σε κάποιες φάσεις που προωθήθηκε, έβγαλε φάσεις και σε περισσότερες αγνοήθηκε κυρίως από τον Κολοβό έναντι ατομικών προσπαθειών που τις σταματούσαν εύκολα οι αντίπαλοι.

IWN1998 είπε...

Και για να διορθώσω και κάτι που γράφτηκε. Στον πρώτο γύρο ο Ελε ξεκίναγε με Μενδρινό ωσότου τραυματίστηκε. Και Στο δεύτερο γύρο σωθήκαμε από Σάμαρη, Ρόκα και Γουνδουλάκη. Και μάλλον περισσότερα θα μπορούσε να προσφέρει ο τελευταίος από τα 15λεπτα που παίζει ο Λάσνικ. Και στον Α γύρο που είχαμε κάνει την καλύτερη απόδοση, την κάναμε γιατί πέταγαν τα ακραία μπακ μας. Τώρα ο ένας μόλις αρχίζει να βρίσκει τον εαυτό του ο δε άλλος σκουπίζει τον πάγκο του ΠΑΟ που θα έκανε την μεγάλη καριέρα σύμφωνα με τον γονιό του.

zouri1 είπε...

συγνωμη παιδια,αλλα αυτα που βλεπουμε τωρα τα λεμε πριν καν ξεκινησει το πρωταθλημα.καποιοι θελαν να βολεψουν φιλους και να κανουν δημοσιες σχεσεις σε βαρος της ομαδας

br fun_atic είπε...

Ο Παναγόπουλος φίλε Ίωνα ένοιωθε μια χαρά με το διοικητικό σχήμα.Αυτό μπορούμε να στο επιβεβαιώσουμε όλοι γιατί είχαμε μιλήσει μαζί του. Προφανώς διαφώνησε σε μεταγραφική θέματα...Δεν υπάρχει αλλη εξήγηση.

Costix είπε...

Ο Παναγοπουλος μπορει να μην ηταν ''εμπειρος προπονητης'', αλλα τουλαχιστον στα 8 παιχνιδια τα περσινα εδειξε και οτι ειχε πλανο και οτι εστηνε ορθολογικα την ομαδα και οτι ενεπνεε τους παιχτες και αποτελεσματα επαιρνε και μπαλιτσα επαιζε η ομαδα. Απ΄οτι φανηκε, η διοικηση δεν τα αντιληφθηκε αυτα και τον αναγκασε με την συμπεριφορα της ως προς τις μεταγραφες να παραιτηθει. Τωρα ας τα λουστουμε, φιλοι μου !!!

zouri1 είπε...

συνεχιζει ο παντελης,σιγα μην τον αλλαζανε.να χασουμε και αυτες τις 2 βοδομαδες διακοπης .Ντροπη τους ,αλλα αφου δεν δινουν λογαριασμο σε κανεναν.Θελουν την ομαδα στη Β εθνικη ή να βρεθει καποιος σωτηρας χωρις υποβαθρο

br fun_atic είπε...

Να και το άρθρο.

http://www.sport-fm.gr/article/teleutaia-eukairia-ston-padeli/725926

ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ.

Η διακοπή είναι ένα χρονικό διάστημα στο οποίο ο νέος προπονητής θα μπορούσε να δουλεψει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ και να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Ο κος Παντελής έχει την ομάδα από το καλοκαίρι. Κατέβαλε την προσπάθειά του αλλά είναι φανερό ότι δεν έχει άλλα να δώσει. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι κάθε βδομάδα η ομάδα είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ...

Η ίδια ιστορία έγινε και πέρσι. Από τα Χριστούγεννα είχε γίνει σαφές ότι ο Ελέ δεν μπορούσε άλλο. Κι όμως επιμέναμε να στηρίζουμε το πρόσωπο και όχι την ομάδα.Αποτέλεσμα 9 νίκες και 14 ήττες. Μετά τρέχαμε για να προλάβουμε...

Στον Αστέρα ήταν ηλίθιοι που έστειλαν τον Τσιόλη (όχι κάποιο τυχαίο προπονητή) μετά από δύο μόλις στραβά αποτελέσματα, τα οποία όμως έβγαζαν την ομάδα εκτός στόχων;

Δεν έχει νόημα η οικονομική σωτηρία της ομάδας χωρίς παραμονή στην κατηγορία. Διαβάζουμε για πολλά χρήματα που μπαίνουν στην ομάδα τα οποία μπορούν να δώσουν λύσεις. Είναι λοιπόν τώρα που δείχνει να εμφανίζεται κάποιο φως στον ορίζοντα να μην βοηθάμε αγωνιστικά την ομάδα;

dimosthenis είπε...

Με μια πινέζα στην καρδιά
Δανείζομαι τον τίτλο από το Γιώργο Σαββίδη,(κάποιοι ίσως το θυμούνται από τα νεοελληνικά της Γ Λυκείου) για να υποδηλώσω την τραυματική σχέση μου με τον Πανιώνιο, που κάθε χρόνο μας ματώνει την καρδιά.
Έχω το τελευταίο διάστημα στην κυριολεξία ξενερώσει με όσα συμβαίνουν στο σύλλογο. Αδιαφάνεια, ψεύδη, αστοχίες, ανικανότητα, ιδιοτέλεια προβολή άσχετων προσώπων, επιλογές τακτικισμού και συμφέροντος από όλους. Είναι τόσο σκοτεινή και νεφελώδης η περίοδος που περνάει ο Πανιώνιος που μοιάζει με όσο περνάει ο τόπος μας κάτω από την κυριαρχία των δανειστών μας. Σε μας δανειστής φαίνεται ο Μαρινάκης που μας αποψιλωνει από ότι δημιουργικό και λαμπερό φτιάχνεται στις υποδομές της ομάδας χωρίς μα μαθαίνουμε ποτέ τι μας προσφέρει. Έτσι και οι δανειστές απομυζούν το καλύτερο έμψυχο υλικό του τόπου για να δουλεύει για αυτούς. (δυστυχώς έχω προσωπική εμπειρία και με τα δυο μου παιδιά ένα στην άπω ανατολή και ένα στην περα του Ατλανικού δύση). Όμως και η δικές μας διοικησεις συναγωνίζονται τις κυβερνήσεις της χώρας σε αβελτηρία και ανικανότητα. Τόση δε αδιαφάνεια επικρατεί που οι δηλώσεις Τσακίρη, τον οποίο (παρά τη συμπάθειά μου προς το πρόσωπό του) θεωρώ το κατεξοχήν μοιραίο πρόσωπο για το σύλλογο, να μοιάζουν με όαση αλήθειας και καθαρότητας μέσα σε ένα περιβάλλον δυσωδίας και αρριβισμού.
Πώς μετά να ασχοληθώ με τον Κο Παντέλη που στα μάτια μου εκπέμπει κάτι από το όλο κλίμα που περιέγραψα παραπάνω;
Πώς μετά να μη μτώνει η καρδιά σου με την κατάντια της ομάδας;

IWN1998 είπε...

Απλά για να διευκρινίσω στην παρελθοντολογία Παναγόπουλου, σχετικά με το σχόλιο που έκανα και την απάντηση ότι έφυγε λόγω μεταγραφών. Αν θυμόσαστε, ήταν παρών ο Παναγόπουλος όταν έρχονταν κάποια προπονητικά στελέχη και παίκτες από την Προοδευτική. Είναι έτσι ή όχι; Επίσης δεν φαίνεται στην αποδέσμευση Γουνδουλάκη να είχε και ιδιαίτερη αντίθεση την οποία έδειξε αργότερα όταν έφυγαν κάποια άλλα φιλικά στελέχη από την ομάδα.
Ναι ο Παναγόπουλος αποδείχτηκε πετυχημένος κόουτς μετά την αποχώρηση Ελέ και έμενε να δούμε τι μπορούσε να κάνει έχοντας την πρωτεύουσα ευθύνη στην εξ αρχής προετοιμασία της ομάδας.

Αλλά αυτά είναι παρελθόν. Ίσως κακό παρελθόν που προσφέρει διδάγματα αλλά όχι λύσεις.

Το ζήτημα είναι ότι δεν έχουμε μόνον πρόβλημα προπονητή αλλά και ρόστερ. Παίζουμε ακόμα και με αυτούς που χρωστάνε περισσότερα από μας και βρίσκουμε απέναντί μας ομάδες με 5-6 ενδεκαδάτους ξένους. Έχουμε κέντρο με ελάχιστες δυνατότητες. Ακόμα και ο μπαλαντέρ μας ο Μενδρινός, απέχει παρασάγκας από το Μενδρινό του περσινού πρώτου γύρου. Πάικτες επιπέδου Καλτσά δεν είναι για την κατηγορία. Δεξί μπακ έχουμε τύποις και όλοι μας γλεντάνε από εκείνη την πλευρά. Οι γραμμές μας είναι κομμένες και δεν φταίει μόνο το σύστημα του προπονητή γι' αυτό.

Σε αυτή τη φάση δεν μπορούμε να πάρουμε παίκτες ως το Δεκέμβρη-Γενάρη. Η μόνη προσπάθεια βελτίωσης μπορεί να γίνει στην τεχνική ηγεσία και στο όποιο κομμάτι της αναλογεί.

Από την άλλη αναφερόμαστε σε κορυφαίο λάθος αν δεν φύγει τώρα ο Παντέλης. Ναι, η ομάδα δεν παίζει μπάλα και δεν είναι μόνον το ματς με τον άρη αλλά ακόμα και εκείνα που πήρε αποτέλεσμα. Πρακτικά η βαθμολογική γκέλα είναι αυτή με τον Άρη. Αν το θεωρήσουμε έτσι, στην πρώτη γκέλα δεν διώχνεις κάποιον άμεσα. Του δίνεις μια τελευταία ευκαιρία. Αν το δούμε όχι σαν αποτέλεσμα αλλά σαν απόδοση, ο Παντέλης έχι ήδη εξαντλήσει τις ευκαιρίες του. Εξάλλου και με τον Πανθρακικό οριακόα διασώθηκε η παρτίδα...

Προσωπικά συνεχίζω να πιστεύω ότι αυτό το ρόστερ, μόνον ανασταλτικά μπορεί να σταθεί και ότι ίσως πάρει κάποια αποτελέσματα εκτός έδρας που να βοηθήσουν στη πιθανή αδυναμία της να τα πάρει εντός. Μπορεί ένας νέος προπονητής και με εμπειρία να δώσει και μια ψυχολογική τόνωση και να αλλάξει ένα δυο πραγματάκια που να κάνουν την ομάδα να παίξει λίγο μπάλα. Δεν θα λυθεί όμως το πρόβλημα σε αυτό το επίπεδο που χρειάζεται χωρίς δυο ουσιαστικές προσθήκες στο κέντρο και στο δεξί άκρο. Α, και κάποιος να μιλήσει και στον Κολοβό να παίξει λίγο πιο απλά. Πρέπει βέβαια να προστατευτεί και από το κλωτσίδι που τρώει αλλά για να γίνει αυτό και να αναδειχθεί το παιχνίδι χρειάζεται βοήθειες στον αγωνιστικό χώρο, που είτε δεν τις παίρνει όπως παίζουμε έίτε όπως ατομιστικά παίζει ο ίδιος, όποτε του δίνονται, τις αφήνιε να πάνε στράφι.

zamis είπε...

Λαθος με Ματζιο,λαθος με Ελε,λαθος με Παναγοπουλο,λαθος με Παντελη.

Τι να φταιει τι να φταιει

NK99 είπε...

Ο Παντελης (δεν ξέρω που μπαίνει ο τόνος) είναι το σύμπτωμα της ασθένειας, η ασθένεια είναι όπως την περιγράφει ο Δημοσθένης.
Ο Πανιώνιος θα πέσει ακόμα και αν ο Μουρίνιο προσφερθεί εθελοντικά να τον αναλάβει ως προπονητική πρόκληση. Με την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο πιθανή σωτηρία μπορεί να εξηγηθεί μόνο με όρους μεταφυσικής.

1)Χρέη....
2)Διοίκηση πανιώνιων χεριών με συγκυβέρνηση...
3) Προπονητής Ηλιούπολης...
4) Παίκτες από τα αζήτητα και ο καλύτερος να έχει πουληθεί...
5) Κόσμος στο σπίτι του...
6) Γήπεδο ετοιμόρροπο...

Η συνταγή της επιτυχίας...


IWN1998 είπε...

Και μένα μου φαίνεται ότι μόνη ελπίδα μας είναι τα παρόμοια χάλια αρκετών αλλά έχω δυστυχώς την εντύπωση ότι τα δικά μας είναι μάλλον τα χειρότερα πια.

Διαφωνώ πάντως στο ότι αν μπορέσεις να βελτιώσεις ένα από τα παραπάω 6 σημεία της λίστας του NK99 δεν θα αποκτήσεις κάποιο πλεονέκτημα. Μάλιστα σε συσχέτιση με την υπόλοιπη παρέα της Super League και τα συνολικά χάλια, ίσως αυτό να μπορέσει τελικά να σε σώσει.

. είπε...

Νά δείς πού ο Παντέλης θά τούς διδάξει τώρα στήν διακοπή νά παίζουν κάπως έτσι:http://vimeo.com/76244286

Costix είπε...

Μπα, μπα, ξυπνήσαμε ???

http://www.panionianea.gr/2013/10/blog-post_4280.html

Υ.Γ.
Και συ ρε Γιωργο, αστο το ρημαδι το "εμπειρος τεχνικος". Που εμπειρος δλδ ??? Στη Β' και Γ' Εθνικη ???

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/parelthon-oi-gribas-kois/726039

Πολύ ενδιαφέρον,άλλα όχι αρκετό. Περίεργη συγκυρία η παραίτηση Σουφλερη.

br fun_atic είπε...

Να υπενθυμίσουμε οτι κ Γρίβας ηταν κ πρωην αρχηγός της προο... Guess who ποιος τον έφερε.

Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον να χάνει η ομάδα, να αναλαμβάνει την ευθύνη ο πρώτος και να φεύγει ο βοηθός. Μήπως συνδεέται κάπως με την ανάρτηση Κουτλίδη, που έλεγε ότι θα τον δαγκωναμε; Κληρονομικό χάρισμα;

br fun_atic είπε...

http://monopanionios.blogspot.gr/2013/10/2030.html#comment-form

Μάλιστα...

br fun_atic είπε...

Η ίδια ανώνυμη ανάρτηση εγίνε και στον Ίωνα.Αν το περιστατικό είναι αληθινό έχει μονο μια ερμηνεία...

zouri1 είπε...

παραιτηθηκαν σημερα 2 προπονητες ( οφη-απολλωνα ) /Μονο εμεις ειμαστε μεσα στην χαρα .

br fun_atic είπε...

Δες το λινκ και βγάλε συμπέρασμα

zamis είπε...

Παρακολουθουμε με ΑΗΔΙΑ

EndyS είπε...

Πρωτα απ' ολα ψυχραιμια.
Οσο κι αν εχω κανει κριτικη στον κοουτς, δεν πιστευω οτι ειναι αχρηστος. Οπως κατ' επαναληψη εχω δηλωσει, για εμενα ειναι ανεπαρκης.
Αν λοιπον η απομακρυνση των βοηθων σημαινει οτι θα ερθει καποιος αμεσα που θα τον βοηθησει και θα αναλαβει το καματι της αναπτυξης (στο μοντελο Ομπραντοβιτς-Ιτουδη που ο δευτερος ηταν υπευθυνος για την αμυνα της ομαδας) δεν εχω προβλημα. Αρκει βεβαια να συνεργαστει και ο κοουτς βαζοντας τον εγωισμο στην ακρη.

EndyS είπε...

Ο ρολος του προπονητη ειναι ποδιαστατος.

Θα πρεπει να ειναι λιγο γυμναστης ώστε να καταλαβαινει αν ο γυμναστης κανει σωστη δουλεια και να καταλαβαινει ποιοι παικτες ειναι σε φορμα.
Θα πρεπει να καταλαβαινει το υλικο που εχει και να φτιαχνει ένα αγωνιστικο πλανο που να τους ταιριαζει.
Θα πρεπει να μπορει να διαβαζει τον αντιπαλο και να χαραζει σχεδια για την αντιμετωπιση του.
Θα πρεπει να γνωριζει και λιγο οικονομικα ώστε να διαχειριζεται με τον καλυτερο τροπο το μπατζετ.
Θα πρεπει να εχει τον σεβασμο στα αποδυτηρια και η παικτες να ακουνε τις εντολες του.

Θα πρεπει κι εγω δεν ξερω τι άλλο.
Από ολα τα παραπανω, αυτα που σιγουρα θα πρεπει να εχει ενας προπονητη ειναι το πρωτο και το τελευταιο. Για τα υπολοιπα μπορει να εχει βοηθους για να τα κανουν. Γι αυτο πιστευω οτι οι πιο πετυχημενοι προπονητες σημερα ειναι αυτοι που ειναι πραγματικοι μανατζερς και διαχειριζονται σωστα το υλικο που εχουν ως βοηθους.

EndyS είπε...

Ξεχασα ένα επισης σημαντικο που ειναι να εχει σωστη κριση για να παιρνει σωστες αποφασεις.

Κοντολογις θεωρω οτι ο κοουτς εχει τον σεβασμο των παικτων και σωστη κριση και ελπιζω να ειναι και λιγο γυμναστης.
Γι αυτο γραφω παραπανω οτι με τους καταλληλους βοηθους ενδεχομενως να γινει δουλεια.

br fun_atic είπε...

Πάμε Ντόλυ

http://www.youtube.com/watch?v=kO3am3rYUv4

zamis είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=uH6cb-8ZDrs

br fun_atic είπε...

Δεν βρήκα το κλασικό με τον Καραμαζώφ, αλλά κι αυτό την κάνει τη δουλειά του.
http://m.youtube.com/watch?v=81BzxzrGytU

EndyS είπε...

http://www.panionianea.gr/2013/10/blog-post_1858.html?m=1

Ο πρωτος που βγαινει και τα λεει ολα με το ονομα τους. Ειμαι περιεργος πως θ' αντιδρασει η διοικηση.

br fun_atic είπε...

http://m.youtube.com/watch?v=P3iMMfV5hCw

br fun_atic είπε...

Ευτυχώς που δεν είναι στη διοίκηση ο Grin...Μιλάμε για χειριστή βλημάτων Χωκ... Κάτσε καλά!!!

Griniaris είπε...

Και από βλήματα...δόξα τω θεώ...

Ειλικρινά πάντως,θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά αν θα ξαναπληρώσω εισιτήριο γι αυτούς.Ας πάμε με το καλό στη γ' μήπως και ξεβρωμίσουμε κι εμείς πάλι εδώ είμαστε...

br fun_atic είπε...

Κάτι μου λέει οτι θα κάνουμε συνέχεια παγκοσμια...να δω ποιος θα το πει στον john comet...

zamis είπε...

http://www.gazzetta.gr/football/article/548950/paraiteitai-kai-o-kampanopoylos

Ε οχι αυτο δεν θα το αντεξουμε

br fun_atic είπε...

Να δούμε αν οι παραιτήσεις έχουν να κάνουν και μ' αυτό...

http://sports.in.gr/football/superleague/article/?aid=1231268372

br fun_atic είπε...

@zamis

για το θέμα που γράφεις: όπως μου έλεγε ένας καλός φίλος της σελίδας (και έχει απόλυτο δίκιο),για τον Καμπανόπουλο δεν έχει ακουστεί ποτέ τίποτα μεμπτό. Δεν κρίνουμε αν είναι συμπαθής ή αντιαθής. Αυτά είναι προσωπικές εντυπώσεις.

zamis είπε...

Ναι,προφανως ειναι προσωπικη εντυπωση το υπερθεαμα που εχω παρακολουθησει συχνα.
Καθε δικαιωμα φυσικα σε οποιονδηποτε να του αρεσει..

br fun_atic είπε...

http://www.panionianea.gr/2013/10/blog-post_5856.html

Μπράβο Ροκάαααα!!!

Καλά...Το γυαλί φυσσάει!!!



NK99 είπε...

Είναι ο ηγέτης που κατήγγειλε (χωρίς να το θίξει μάλιστα) τον βάζελο που ήρθε να διαφθείρει τη συνείδηση μας με τα εκατομμύρια του και μας άφησε στους πέντε δρόμους με μόνο λίγα εκατομμύρια στα ταμεία και παίκτες για τον ΟΣΦΠ. Επίσης το ρεσιταλ στη επιθεώρηση "ΓΣ της ΠΑΕ" δεν πέρασε απαρατήρητο...

Τα λεφτά τελείωσαν οι παίκτες προς πώληση τελείωσαν οι επιχορηγήσεις είναι δεσμευμένες από τα αστέρια του χόρτου και του πάγκου.

Έχω εμπιστοσύνη στα πανιώνια χέρια ότι θα κάνουν και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή ότι έκαναν διαχρονικά....



br fun_atic είπε...

Είναι γεγονός ότι όλοι εμείς είμαστε έξω από το χορό.
Προσωπικά, έχω πολλές φορές διαφωνήσει με πράξεις και παραλείψεις της παρούσας διοίκησης. Δεν ξεχνώ όμως ότι καλοί - κακοί είναι οι μόνοι που δέχθηκαν να "τρέξουν" τον Πανιώνιο αυτά τα πολύ δύσκολα χρόνια.

Αν υπήρχε μια καλύτερη, μια εναλλακτική διοικητική πρόταση, θα την στήριζα. Δεν υπάρχει όμως.
Το μόνο που μένει είναι να καταθέτουμε τις προτάσεις μας και να περιμένουμε μην τυχόν και κάποιος ενδιαφερθεί και κρατήσει κάτι σωστό απ' όσα λέμε.

Ξέρω ότι κάποιοι θα πουν ότι πολλά απ' όσα αναφέρονται στα μπλογκ είναι ανεδαφικά. Γι αυτό όμως ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο η μυστικότητα που επικρατεί όλα αυτά τα χρόνια, η οποία δεν ταιριάζει σε διοίκηση απλών ανθρώπων, εκλεγμένων μάλιστα δημοκρατικά.Επί της ουσίας γράφουμε για την επικαιρότητα με βάση αυτά που ακούμε και μου μαθαίνουμε, χωρίς να μπορούμε πάντα να διασταυρώνουμε την πληροφορία.

Με στεναχωρεί ένα πράγμα: πριν από μερικά χρόνια γνώρισα κάποιους ανθρώπους με κουλτούρα και περιεχόμενο. Θέλησα να συνεργαστώ μαζί τους σε ένα πρόγραμμα για τον Πανιώνιο που θα ανταποκρίνονταν σ' αυτό το προφίλ. Κάποιοι από αυτούς, ίσως λόγω των δυσκολιών και των ευθυνών της διοίκησης, μοιάζουν σήμερα με παράγοντες ας πούμε παλαιού τύπου... Πόσο μπορείς όμως να αλλάξεις τα πράγματα έτσι; Πως μπορείς να κάνεις τον κόσμο να ελπίζει σε κάτι καλύτερο όταν επί της ουσίας δεν διαφοροποιείσαι από το παρελθόν;Αυτό το γράφω έτσι...Για την ιστορία...

zamis είπε...

Πως οταν χαιδευεις τερατα δεν μπορεις να τα μαζεψεις μετα,να προσθεσω εγω.

br fun_atic είπε...

Να σου ζήσει Λεωνίδα!!!

http://www.panionianea.gr/2013/09/junior-photos.html

Θα μου επιτρέψεις να πω βέβαια ότι αμφιβάλλω αν ο 5χρονος γιός σου (επιθετικός) μπορεί να περάσει την εξάχρονη (κι κάτι) κόρη μου η οποία έχει γαλουχηθεί στις αξίες του Δημήτρη (Μπούλη) Χριστοδούλου!!!

br fun_atic είπε...

http://www.panionianea.gr/2013/10/blog-post_7145.html

Έχει ξεπατωθεί ο φουκαράς να βάζει γκολ σε φιλικά...

Μου αρέσει που ο Φερέρα είχε δηλώσει κάποτε ότι δεν έκανε αλλαγή διότι κοίταξε στον πάγκο και δεν βρήκε παίκτη...Δες Αιμίλιε τα χάλια μας και δες και τον πάγκο...

br fun_atic είπε...

Ο κος Μίχου μας λέει αλλιώς τη γνωστή ιστορία.

Καλά ρε παιδιά...αφού τον ξέρατε ότι έκανε τα ίδια στην προηγούμενη ομάδα του, γιατί τον πήρατε;

Μεταγραφή του καλοκαιριού.Χμμμμ - Σύνθεση του Πανιωνίου στο παιχνίδι με τον Άρη:
http://www.sport-fm.gr/article/uparxei-zwi-ston-ari/725684

Χοντρό να έχουν "ματιάσει" 4 ολόκληρους παίκτες... Δηλαδή στο παιχνίδι με τον Άρη παίζαμε με 7 κανονικούς και 4 ματιασμένους;Φτου...Σκόρδα.

Μήπως ο "ματιασμένος" μπήκε αλλαγή; Ρωτάω γιατί για να αποδώσει το μάτι, πρέπει κάποιος να τον βάλει να παίξει...

Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά έχουμε γίνει μια ωραία ατμόσφαιρα...

br fun_atic είπε...

Σήμερα θα αναλύσουμε το 4-4-2

http://www.youtube.com/watch?v=MMjZKXaptBk

br fun_atic είπε...

και πάνω που το κλίμα ήταν ήσυχο και οικογενειακό...

http://www.youtube.com/watch?v=Jomr9SAjcyw

NK99 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
br fun_atic είπε...

Διάβασα ότι νέος βοηθός προπονητή θα είναι ο κος Δρακόπουλος.Πως είναι δυνατό να παίρνουμε βοηθό τη στιγμή κου η θέση του πρώτου δεν είναι εξασφαλισμένη; Δύο τινά: ή η θέση του πρώτου είναι εξασφαλισμένη ή ο κος Δρακόπουλος θα συνεχίσει ως πρώτος εάν και εφόσον... Εκτός κι αν κάθε τρεις και λίγο αλλάζουμε ολόκληρο το τεχνικό τιμ.

EndyS είπε...

http://www.panionianea.gr/2013/10/blog-post_7434.html?m=1

Kai o teleftaios na kleisei tin porta....

br fun_atic είπε...

Ίσως ήταν λάθος που δεν ανέβασα ποτέ το κείμενο της παραίτησής μου.Ίσως κάποιοι να ήταν πιο υποψιασμένοι.

br fun_atic είπε...

και οι σοβαροί τραυματισμοί συνεχίζονται

http://www.sport-fm.gr/article/telos-i-sezon-gia-papadopoulo/726674

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/akomi-den-pige-feugei/726704

Αν πρόκειται να αλλάξει η τεχνική ηγεσία, τότε σαφέστατα και είναι σωστή κίνηση.

br fun_atic είπε...

Έφορε τιτάνα!!!http://www.panionianea.gr/2013/08/blog-post_7297.html

br fun_atic είπε...

http://www.panionianea.gr/2013/10/epeisodiaki-filiki-isopalia-sto-aigalew.html?m=1

Ήθελα να ήξερα τι ακριβώς περιμένουν οι υπεύθυνοι για να κάνουν κάτι.

zouri1 είπε...

απλα περιμενουν την πληρη απαξιωση και τον δρομο διχως γυρισμο

br fun_atic είπε...

Ωραίες εικόνες ... Χ με το AEGALEO CITY και ξύλο...

Στη συνέχεια έχουμε ΠΑΣ, Yahweh witnesses,Καλλονή,Ατρόμητο. ...

br fun_atic είπε...

Παλιά τους δίναμε αφού έφταναν στην πρώτη ομάδα.Τώρα τους χάνουμε από τα τσικό...http://www.panionianea.gr/2013/10/15.html?m=1
Την εξυπνάδα ότι δήθεν δεν υπάρχει τρόπος να τους κρατήσουμε δεν θέλω να την ακούσω γιατί είμαι βέβαιος ότι οι ομάδες που τους αποκτούν έχουν τρόπους να τους διατηρούν στο ρόστερ τους και να τους πουλάνε για σοβαρά ποσά... Ψιλά γράμματα για τον Πανιώνιο των ΓΣ με φουσκωτούς; Τραγικό για τον Πανιώνιο του Ορφέα;

br fun_atic είπε...

http://www.panionianea.gr/2013/10/blog-post_13.html?m=1

Ενώ αν είχαμε λεφτά ο Τσιώλης θα έρχονταν και θα επέτρεπε να εμφανίζονται σιδερικά (αν εμφανίστηκαν) σε προπόνηση. Η λύση στον Πανιώνιο δεν είναι ή του ύψους ή του βάθους. Ή Παντέλης ή τίποτα.Προφανώς και υπάρχουν κι άλλες λύσεις.Όσα λεφτά κι αν ζητήσει ο προπονητής είναι σίγουρα πολύ λιγότερα απο όσα θα χάσει η ομάδα αν υποβιβαστεί (σε ποιά κατηγορία άραγε;). Αυτά τα keep the faith έχω βαρεθεί να τα ακούω. Όλοι αναγνωρίζουν το πρόβλημα.Κάντε κάτι άμεσα.

br fun_atic είπε...

https://www.facebook.com/lazaros.koutlidis?hc_location=timeline

κι άλλη παρέμβαση. Ερώτηση: Με ποιό κριτήριο δίνεις τη θέση του πρώτου προπονητή του Πανιωνίου σε κάποιον που όπως λες βρήκες σε ένα κοντέινερ;

br fun_atic είπε...

http://www.panionianea.gr/2013/10/blog-post_3111.html

στην Γ.Σ που ειπώθηκε το: όνειρο τελείωσε, το χρέος ήταν 4,5 εκ ευρώ. Σήμερα μαθαίνουμε ότι είναι ακριβώς το ίδιο.

Μαθαίνουμε από τον Οικονομικό διευθυντή ότι δεν λειτουργεί Δ.Σ. Το είχαμε ακούσει βέβαια αλλά η επιβεβαίωση του θέματος σοκάρει. Ο Οικονομικός διευθυντής δεν μετέχει σε Δ.Σ εδώ και έξι μήνες, κατά τα άλλα ήταν ενήμερος για τις μεταγραφές. Δηλώνει ότι δέχονταν τις εισηγήσεις Παναγόπουλου, ο οποίος βέβαια ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ στην ομάδα...

Μαθαίνουμε για κάποιους που μαλώνουν αλλά δεν έχουμε καταλάβει ποιοί είναι.

Το μόνο που κρατάμε΄είναι ότι ο Πανιώνιος μπορεί να διαλυθεί. υτό δεν περιμέναμε να το μάθουμε από τον κο Σουφλέρη. Όσοι είμαστε κοντά στην ομάδα ζούμε την εικόνα διάλυσης μέρα με την ημέρα...

Κάποτε, μια διοίκηση είχε εξαγγείλει ότι θα προχωρούσε σε διαχειριστικό έλεγχο και θα καταλόγιζε ευθύνες. Έγινε κάποιος έλεγχος αλλά καμία ευθύνη δεν καταλογίστηκε. Ακούμε μόνο σκόρπια νούμερα, σκόρπιες κατηγορίες, σκόρπια ποσά χρέους...

Ο κος Σουφλέρης δηλώνει ότι ο Πανιώνιος είναι διαφανής αλλά πάσχει στο επικοινωνιακό κομμάτι. Άρα ο μαλάκας της υπόθεσης είναι ο Μπιτσικόκος. Αν ο Πανιώνιος ήθελε να είναι διαφανής, αν ήθελε να δώσει στον κόσμο να καταλάβει την κατάσταση θα έπρεπε :1. να κάνει επίσημο διαχειριστικό έλεγχο, 2. να δημοσιεύει ισολογισμούς, 3. να πληροφορεί τον κόσμο για τα χρήματα που εισπράττει και για τους διακανονισμούς που κάνει αι αυτά επισήμως σε Γ.Σ.

Όταν τίποτα από αυτά δεν γίνεται, μας φταίει η επικοινωνιακή πολιτική;

Κάνε μας τη χάρη...

br fun_atic είπε...

τη μια λέει ότι ο Τσάβαλος, ο Χαριτάκης και ο Καμπανόπουλος κάνουν κουμάντο.

Μετά λεει αυτό: Ο Τσάβαλος μαθαίνει τελευταίος τα όσα συμβαίνουν;
«Όχι. Απλά, βάζει πιο ψηλά από τον εγωισμό του την αγάπη του για τον Πανιώνιο».

και ενδιάμεσα μας λέει ότι υπάρχουν και κάποιοι στη διοίκηση της ομάδας, τους οποίους αρνείται να κατονομάσει οι οποίοι ενεργούν ουσιαστικά εις βάρος της ομάδας.

Ερώτηση κρίσεως: Αφού ο Τσάβαλος κάνει κουμάντο, αφού ο Σουφλέρης ενεργούσε σύμφωνα με όσα του υπαγόρευε ο δκός του πολιτισμός και οι απόψεις για το ποδόσφαιρο, αφού ο Καμπανόπουλος έκανε καλή δουλειά και αφού ο Κουτλίδης βοηθούσε και μετά την παραίτηση του, άρα ενεργούσε προς το συμφέρον του Πανιωνίου, γιατί δεν έδιωχναν αυτούς που ενεργούσαν βλαπτικά;

Ρε παιδιά, αφού λέτε ότι διαλυόμαστε, δείξτε μας τουλάχιστον τον δράκο...

br fun_atic είπε...

Ο κος Σουφλερης ηταν οικονομικός διευθυντής. Αυτό σημαίνει οτι έπρεπε να βελτιώσει την οικονομική κατασταση της ομάδας ώστε να βγαίνει ο διακανονισμός με το δημόσιο. Μας αναφερει οικονομικό άνοιγμα 12 εκ ευρώ και ταυτόχρονα μας λέει ότι ο Τσακίρης πλήρωνε τα ανοίγματα. Πως γίνεται. Α πληρώνει κάποιος και τα χρέη. Α μεγαλώνουν; όταν ο κος σουφλερης αναφέρεται σε άνοιγμα 12 εκ ευρώ ίσως να συμπεριλαμβάνει το συνολικό κοστος των συμβολαίων. Πχ 3 χρόνια συμβολαιο ο Φαμπιάν Χ 700.000 τον χρονο= 2.100.000. Όταν ο παικτης αφέθηκε ελεύθερος διεγραψαν τα 2100000 χωρίς όμως να υπολογίσουν ότι δεν μπήκε ούτε ευρώ στο ταμείο. Πως γίνεται. Α μη. Είναι βιώσιμο το χρέος όταν τα τελευταια χρονία μπήκαν χρήματα απο τηλεοπτικά, απο μεταγραφές, απο το Απηλιο και παράλληλα το μπάτζετ έπεσε κατακόρυφα; κάτι λοιπον δεν μας λέει ο κος Σουφλερης...

br fun_atic είπε...

Για να είστε πιο υποψιασμενοι πρεπει να ξέρετε οτι ποινική ευθύνη έχει παντα ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος και επιπλέον τα πρόσωπα που ασκούσαν διοικητικές πράξεις με οικονομικό αντικείμενο. Αν ας πούμε αποδείξεις οτι δεν ασκουσες διοίκηση, γιατί εισασι υπάλληλος, γιατί δεν συνεδριάζει το ΔΣ βγαινεις στον αφρό.

δημητρης γουδι είπε...

τελικά για όλα φταίμε εμείς(φίλαθλοι).
αυτό το νούμερο κάνει δηλώσεις και ούτε αυτός δεν τις καταλαβαίνει.
πληρωνόταν αυτός;
ελπίζω να παραιτήθηκε για τελευταία φορά.

NK99 είπε...

Επιβεβαιώνει και το περιστατικό με τους ματιασμένους παίκτες και το πιστόλι....Δηλαδή το γεγονός ότι ο σύλλογος έπιασε πάτο.... και μας αναγγελει ότι θα πιάσει πάτο και αγωνιστικά (αφού εισπράχθηκαν σεβαστά ποσά).

Στο επιχείρημα τι να κάνουμε αφού αυτοί δέχτηκαν να τρέξουν τον Πανιώνιο αντιτείνω ότι το τίποτα - η παύση λειτουργίας του συλλόγου για 2-3 χρόνια - είναι πολύ λιγότερο χειρότερο από τα πιστόλια και τους ματιασμένους παίκτες.

Το ζητούμενο πλέον είναι πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μετά την πτώση στην τρίτη κατηγορία διότι τα τσιμπούρια δύσκολα θα ξεκολλήσουν από το σύλλογο.

br fun_atic είπε...

11 εκ ευρώ πούλησε ο Βαρδινογιάννης στην ΕΠΟ την Παιανία. Με δεδομένο ότι είναι αρτιότερο προπονητικό από το Απήλιον, μάλλον ο Τσακ έκανε άλλη μια εξαιρετική συμφωνία. Αρκεί βέβαια να εισπράξει το τίμημα.

br fun_atic είπε...

Δεν θα αγωνιστεί ο Καμπάνταης στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ γιατί έχει πρόβλημα με τις... αμυγδαλές του...Μας κάνετε πλάκα, έτσι;;;

Σε κάθε περίπτωση έχουμε υπολογίσει πόσα παιχνίδια παίζει στη σεζόν; Κάτι οι κάρτες, κάτι οι τραυματισμοί, δεν πρέπει να είναι πολλά. Μήπως να έμπαινε περισσότερο στο κλίμα ο συμπαθής Μαρουκάκης;

br fun_atic είπε...

http://www.panionianea.gr/2013/10/blog-post_7719.html?m=1

Μακάρι... Άντε να δούμε με ποιό τρόπο...

EndyS είπε...

Ένα μεγαλο μπραβο στον Ηλια τον Λιανο τον Γιωργο τον Ζερβακακο και οσους ειναι υπευθυνοι για το μπασκετ. Ειναι πραγματικη οαση και το μονο κοματι που βγαζει υγεια.

Μακαρι να γινει ο φαρος για να βρουν τον δρομο και οι υπολοιποι!!!
Επισης τους αξιζει συμπαρασταση, γι αυτο δεν θα υπαρχει δικαιολογια αν στον επομενο αγωνα στο Ελληνικο υπαρχει η ιδια εικονα του αδειου γηπεδου. Ειδικα οταν η διοικηση εβαλε φθηνο εισιτηριο.
Από τους Πανθηρες που σημερα εδωσαν υποτονικο παρων, μεχρι τους απλους φιλαθλους, θα πρεπει να γεμισει το Ελληνικο την επομενη φορα.

br fun_atic είπε...

Μέχρι τη Δευτέρα δεν θα του έχουν περάσει οι αμυγδαλές του Λεωνίδα;

Μια λοιπόν δεν προπονείται μπορώ να σας συστήσω μια πολύ καλή παιδίατρο. Μαντά - Καλομενοπούλου. Κορυφή.

Θα τον εξετάσει για τα πάντα. Μαγουλάδες, ιλαρά, και θα δει αν έχει κάνει όλα τα παιδικά εμβόλια...

br fun_atic είπε...

http://www.madata.gr/diafora/health/197876.html

br fun_atic είπε...

http://www.panionianea.gr/2013/10/blog-post_3880.html

Πάει κι αυτός. Οι τραυματισμοί και οι ασθένειες πάνε σύννεφο.

br fun_atic είπε...

Δεν υπάρχουν θεματα με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις. Καννικά σήμερα.

zouri1 είπε...

γοατι τι θεμα υπηρχε /

EndyS είπε...

Εχω ξενερωσει τοσο με την ομαδα, που δεν μου κανει κεφι να την δω ουτε από την τηλεοραση

EndyS είπε...

Όχι τιποτα άλλο, αλλα θα διαβασω τις δηλωσεις του Παντελη μετα το ματς, οτι δηλαδη παιξαμε ωραιο ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας, και ισως το πιστεψω!!!!
Ασε που μετα δεν θα σπαω το κεφαλι μου αν ειδα τον σωστο αγωνα και όχι διαφορετικο από αυτον που σχολιαζει ο κοουτς!!!!!

zouri1 είπε...

θεωρω οτι σημερα οτι και να γινει θα εχει και καλο .ή θα κερδισουμε ή θα χασουμε και θα φυγει ο Παντελής

Unknown είπε...

@zouri

μη φερουμε κανα Χ και ψαχνομαστε

br fun_atic είπε...

Θα γράψω αύριο γιατί με έχει πιασει μουργέλα

zamis είπε...

τι υπεροχο καθαρο πρωταθλημα

EndyS είπε...

Τον αγωνα δεν τον ειδα.
Αν θεωρησουμε οτι ο υπαινιγμο του ζαμις παραπανω δεν ισχυει και βασιστουμε στο ρεπορταζ του σπορ-φμ, τοτε το χθεσινο θυμιζει λιγο Κοελιο.
Το θελαμε παρα πολυ και το συμπαν συνομωτησε για να βρουμε μια ομαδα σε πολυ κακη ημερα, με απουσιες και καραμπολες και τελικα πηραμε το τριποντο!!!!!

(Ειναι απιστευτο το πως μπορει να παραμυθιαζεται κανεις, οταν αρνειται να αηδιασει!!!!!)

EndyS είπε...

Λιανε θεε παρε την ΠΑΕ!!!!!!

zamis είπε...

Endy,ο υπαινιγμος δεν ηταν μονο για το χτεσινο ουτε μονο για εμας..