Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Καλλονή - Πανιωνιος 3-2

Όταν δέχεσαι δύο γκολ σε πέντε λεπτά, και χάνεις ένα δικό σου παιχνίδι, τότε δεν χρειάζονται και πολλές αναλύσεις. Είναι γνωστό ότι η νεανική ομάδα μας, έχει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση της. Πολλά λάθη στο κέντρο, ως συνήθως, παρόλο που οι αντίπαλοι έπαιξαν ανοικτό ποδόσφαιρο. Αντί να πάρουμε τα πάνω μας μετά το 1-2 (και τη φάση του Κούρου για το 1-3) ήρθε το μπλακάουτ και σε αυτό συνέβαλε και ο πάγκος. Αυτή τη φορά, σε σχέση με τον Απόλλωνα, το κοουτσάρισμα του Παντελή ήταν κακό. 
Λάθος επιλογή η αλλαγή του Γιάννου, ο οποίος ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης και ίσως σε ένα τέτοιο ματς, που είχε χώρους να ήταν περισσότερο χρήσιμος ο Κολοβός. Η άμυνα πιάστηκε πάλι στον ύπνο, και πάλι ο Γιαννακόπουλος στάθηκε στο ύψος με 2-3 καλές επεμβάσεις. Δυστυχώς μια ακόμη φορά ο Πανιώνιος, συνέχισε την… νεκρανάσταση όπως με τον Άρη. Η Καλλονή μετρούσε 5 (!) σερί ήττες, και σίγουρα μια τέτοιες νίκες, με άμεσους ανταγωνιστές δίνουν κάτι παραπάνω από ένα τρίποντο. 

Antunix

48 σχόλια:

br fun_atic είπε...

http://m.youtube.com/watch?v=2TUJtjXHJz0

br fun_atic είπε...

Και σε μοντέρνα εκδοχήhttp://m.youtube.com/watch?v=S9NGr_Vxr5Q

EndyS είπε...

Ο Κολοβός ήταν τιμωρημένος.
Το παιχνίδι δεν το είδα και δεν έχω άποψη.
Από τα στιγμιότυπα όμως είδα ότι κάναμε αρκτές ευκαιρίες. Ίσως τις περισσότερες σε έναν αγώνα.
Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί και βελτίωση

zouri1 είπε...

αντιγραφω ενα σχολιο που εγραψε καποιος στο gazetta .Δεν χρειαζεται να προσθεσω τιποτ αλλο .Οπως σωστα ειπε και ο Μακης ,η ομαδα δεν μπορει να ειναι συνεχως στον αυτοματο ,χρειαζεται και βοηθεια απο τον παγκο .Δυστυχως επιβεβαιωνομαστε σε αυτα που λεγαμε πριν την αρχη του πρωταθληματος .Πλεον μπορω να πω οτι καποιοι κοιτανε την παρεειτσα τους και οχι την Ιστορικη μας ομαδα .Ειναι κατακριτεοι .
"απαραδεκτο κουτσαρισμα δεν υπαρχει κανενα ελαφρυντικο .ο ανθρωπος δεν κανει τι λεμε τωρα θελει 15 να ληξει και αντι να βαλει εναν αμυντικο να κρατησει πιο σταθερα στην αμυνα καθεται και πετα χαρταετο...μετα τρωμε το 3ο γκολ και αντι να βγαλει αμυντικο βγαζει τον ποιοτικοτερο μας παιχτη που εχει και την καθετη και την ντριμπλα και το σουτ.(οσο μπορει τελοσπαντων να εχει). και εκτος απο αυτα ξεκιναει και τον απαραδεκτο κουλοχερη αυτη την ποδοσφαιρικη απατεωνια. ολα τα γκολ που τρωμε ειναι αστεια,παιδικη -χαρα τελος.κοντεψα να σπασω την τηλεοραση μου απο τα νευρα..αυτο που παει να καταφερει η διοικηση ειναι φανταστικο σχεδον με κανει να κοψω το γηπεδο..εχω καταπιει χιλιαδες χιλιομετρα εδω και 15 χρονια για να δω την ομαδα (μιας και δεν μενω κοντα στην νεα σμυρνη) και αυτοι οι τυποι πανε να μου κοψουν το γηπεδο...

br fun_atic είπε...

http://m.youtube.com/watch?v=5L4KVFUA0DM

Ron Barceló είπε...

Βαρούν οι καμπάνες εδώ και 3-4 αγωνιστικές, αλλά εμείς φοράμε ωτασπίδες.
Μετά το πλέον πεταμένο παιχνίδι απέναντι στον χειρότερο Ρούλη της ιστορίας (και με ανατροπή - και με 1 παίχτη παραπάνω), ήρθε και η ανάσταση της Καλλονής (πάλι με ανα(ν)τροπή).
Αυτοκαταστροφικές τάσεις και ύπνος απέραντος, σα μαστουρωμένα κουνάβια.
Βάρα Πανιωνάρα στον εγκέφαλο, μέχρι εσχάτων.

zouri1 είπε...

εντάξει κάποιοι κάνανε το όνειρο του να γίνει προπονητής στον Πανιώνιο πραγματικότητα ,τώρα ας κάνουν και το δικό μας να δούμε την ομάδα μας και του χρόνου στην Α Εθνική .Αλλαγή προπονητή χθες .

Ron Barceló είπε...

Respect επίσης στον τεράστιο Λεοζίνιο και την γκολάρα του.
Ούτε ο..Μπέκαμ της Αυστρίας (sic) τέτοιο τελείωμα..

δημητρης γουδι είπε...

δεν κανει ο ανθρωπος με τιποτα.ο κολοβος ειχε τιμωρια.πανω που λεγαμε οτι η αμυνα μας ειναι η καλη μας γραμμη αρχιζει κ χαλαει κ αυτη.ρε κοουτς παραιτησου ρε ανθρωπε αφου δεν γινεται.....

br fun_atic είπε...

Το ωραίο πάντως στο φετινό πρωτάθλημα είναι που η κάθε ομάδα κερδιζει το παιχνιδι που πραγματικα έχει ανάγκη...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Ο Κουλουχέρης δέν ήταν που γλύστρησε στο 1ο γκολ τής Καλλονής και πήρε ο άλλος ανενόχλητος την κεφαλιά; Ο Λαμπρόπουλος γιατί δέν έπαιξε; Αυτή την αλλαγή τού Γιάννου που ήταν ο καλύτερός μας παίχτης σήμερα, με τον ανεκδιήγητο Λάσνικ που πρέπει να είναι ο χειρότερος ξένος στο πρωτάθλημα γιατί την έκανε; Ορίστε, οι ξένοι τής Καλλονής κάνανε τη διαφορά σήμερα. Με προσωπικές ενέργειες έβαλαν δύο γκολάρες (το 2ο και το 3ο). Εμείς δέν μπορούσαμε να πάρουμε κανέναν τέτοιον, που πήραμε το παλτό...

br fun_atic είπε...

Ο Γιάννου οποτε μπήκε έκανε αισθητή την παρουσία του.

takis είπε...

κατι πρεπει να γινει με τον κουρντι. ειναι ξεκαθαρο οτι δεν κανει.

zamis είπε...

ενταξει,ο Παντελης φταιει αν ετσι θελουμε να νομιζουμε

br fun_atic είπε...

Ασφαλώς και νομίζουμε διάφορα...Τίποτα από αυτά όμως δεν αποδεικνύεται... Ενδείξεις όμως υπάρχουν πολλές.

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

Η απορία για τον Κολοβό είναι, γιατί επιλέχθηκε το χθεσινό ματς με την Καλλονή, που πρέπει να είναι μακράν η ομάδα που παίζει το πιο ανοικτό ποδόσφαιρο σε όλη την κατηγορία (από τους μικρομεσαίους), και δεν παρκάρει… πούλμαν σαν κάτι άλλους, να απουσιάσει σε τέτοιο ματς που θα έκανε πάρτι. Τέλος πάντων. Αυτό που έχει σημασία είναι μας πρόσφεραν ένα ματς στο χέρι, και εμείς δεν το πήραμε.
Πότε θα σου τύχει ξανά εκτός έδρας ματς με… 95 εισιτήρια! Η κατάσταση στην ομάδα είναι πιο χάλια, απ’ ότι φανταζόμαστε. Γράφτηκε σε παρασκήνιο εφημερίδας, ότι η ομάδα στο τσακ ήταν να μην ανέβει Θεσσαλονίκη, αλλά μπήκε πάλι το φιλότιμο μπροστά. Ακόμη ότι στο ματς με την Καλαμαριά, ένας βασικός παίκτης ζήτησε από παράγοντα… 6 ευρώ για να βγάλει το βράδυ.
ΥΓ.1 Μπράβο Θέμη… Απάντηση στην αχαριστία, το παρελθόν μου…

br fun_atic είπε...

Τα νέα του Πανιωνίου:

1. Είναι κρίμα που δεν έχει γίνει ευρέως γνωστό (ποιος είναι πάλι αυτός ο Εβραίος;) ότι στο Members (μη χέσω) διαξάγεται επίσημο τουρνουά τάβλι. Αυτό κόντρα στους ερασιτεχνισμούς του καφέ μπινέ...

2. Ο Πανιώνιος άνοιξε τμήμα πιγκ πογκ. Ωραιο άθλημα και ολυμπιακό. Καλή σκέψη. Τώρα πως γίνεται να δημιουργούμε τμήματα χωρίς τροποποιήσεις του καταστατικού, αυτό ένας θεός το ξέρει...Φαντάζομαι ότι μάλλον ακόμη περιμένουν νέα μας από την ΓΓΑ για την αθλητική νομιμοποίηση και για την τροποποίηση του καταστατικού για νέες αθλητικές δραστηριότητες (νομίζω ότι δεν είχαμε συμπεριλάβει ούτε το σκάκι)...

3. Ανοίγουμε τμήμα Zoύμπα!!! Η γυναίκα μου πολύ θα το χαρεί (μη σου πω ότι θα γραφτεί κι όλας), η διαφορά βέβαια είναι ότι απ' όσο γνωρίζω η Ζούμπα δεν έχει γίνει ακόμα επίσημο ολυμπιακό άθλημα...Ούτε το aqua aerobic... Είχα πάντα την εντύπωση ότι ο Πανιώνιος καλλιεργούσε, ως σοβαρός σύλλογος, μονο ολυμπιακά αθλήματα... O tempora o mores...Εδώ λοιπόν κολλάει και το τάβλι. Μήπως να κάνουμε ένα τμηματάκι; Δόξα τω θεώ οι δάσκαλοι μας περισσεύουν!!!

Επειδή τώρα τελευταία ασχολούμαι με το ψάρεμα, θα πρότεινα να δημιουργήσουμε και ένα τμήμα fishing. Εννοείται ότι θα καλλιεργούμε όλες τις τεχνικές: casting, spinning (κανονικό και light rock fishing),tenya, kabura, jigging, απίκο , Εγγλέζικο, Μπολονέζ, συρτή, παραγάδι κ.λ.π.

Μπορούμε να ασχοληθούμε και με το ψαροντούφεκο. Για όλα αυτά έχω να προτείνω special δάσκαλο (πρώην ινδιάνος Πάνθηρας). Μιλάμε ότι η Πανιωνάρα δεν θα αφήσει λέπι για λέπι...

Το καλό είναι ότι για τις τεχνικές απίκο, κάστιγκ, εγγλέζικο και μπολονέζ δεν θα χρειαστούμε ποτέ δολώματα γιατί είναι γνωστό ότι στον Πανιώνιο βρίσκεις με μεγάλη ευκολία κάθε είδους σκουλίκι... (φαραώ, ακροβάτης, μονοδόλι κ.λ.π).

br fun_atic είπε...

Μπορούμε να βάλουμε και καλή μας φίλη ένθερμη Πανιώνιο, καστανή, μεσαίου αναστήματος, εκ Ξυρομέρου ορμόμενη, να κάνει τη Μανταλένα!!!Είναι το μόνο που δεν έχει κάνει για την Πανιωνάρα μέχρι σήμερα!!!

Panos είπε...

O Πανιώνιος δεν 'ανοίγει' κανένα τμήμα Ζούμπα. Ενοικίασε τον χώρο του Τμήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (που εξοπλίστηκε με Taraflex υψηλής ποιότητας, από τα παιδιά που τρέχουν το Τμήμα), στις ελεύθερες ώρες που έχει, για να μην μένει ώρα αναξιοποίητη.


br fun_atic είπε...

Ποιός είναι ο ενοικιαστής;

br fun_atic είπε...

Την ορολογία τα παιδιά που τρέχουν το τμήμα,ειλικρινά δεν μπορώ να την καταλάβω.

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/anoikse-metwpo-proponiti-ston-paniwnio/731119

Μπορούμε να μάθουμε τι ωρα γύρισε ο κος Κολιδας στο σπίτι; Η πληροφορία αύτη θα μασ αποκαλύψει το βαρος του πλάστη που τον περίμενε πίσω απο την πόρτα. Σοκ και δέος.

EndyS είπε...

Τον αγωνα δεν τον ειδα οπως εχω γραψει παραπανω. Δεν αντεχω να βλεπω την ομαδα να παιζει σαν ομαδα μικροτερης κατηγοριας. Συγγνωμη αλλα δεν το αντεχω.

Από τα στιγμιοτυπα ομως καταλαβα οτι υπηρχε πολυ "αγχος" σε καποιους παικτες των δυο ομαδων.
Ειδαμε παικτες της αντιπαλης ομαδα να αγχωνονται και να μας κανουν δωρο δυο γκολ (γιατι και το πρωτο γκολ, για οποιον ξερει από μπαλα, ειναι δωρο)
Ειδαμε παικτες της ομαδας μας να αγχωνονται και να κανουν δωρο τρια γκολ (παραπαταω στο πρωτο, μαρκαρω με τα ματια στο δευτερο και δεν καλυπτω τον Κουρντι στο τριτο)

Ισως θα πρεπει οι ομαδες να επενδυσουν σε ψυχολογους γιατι τα Χριστουγεννα θα ερθουν νωρις εφετος, με τοσα δωρα!!!!!!

Griniaris είπε...

Εμένα πάντως από όλα αυτά για τον αγώνα,εκείνο που μου προξένησε μεγάλο ενδιαφέρον είναι αυτό το "ζούμπα".Μήπως θα μπορούσε κάποιος να εξηγήσει και σε μας τους αδαείς περί τίνος πρόκειται;

br fun_atic είπε...

Στην ελληνική μεταφορά βέβαια απευθύνεται σε πιο αχλαδοκώλες ( μεσογειακός τύπος και καλά,λες και οι Ιταλίδες είναι από τον Ατλαντικό)...http://m.youtube.com/watch?v=Vf0q6qtThF4

br fun_atic είπε...

Παγκόσμιο και μετά όλοι ζούμπα

Griniaris είπε...

Ευχαριστώ...Εμείς θα κάνουμε παγκόσμιο και μετά όλοι τούμπα...

Griniaris είπε...

Αντιλαμβάνεστε ότι το θέμα που έχει προκύψει στην άμυνα και ακούει στο όνομα "ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗΣ Η ΤΑΝΚΣ",οδηγεί αναπόφευκτα σε κατεπείγον παγκόσμιο...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Ας αρχίσουμε να οργανωνόμαστε λοιπόν!
Κυριακή παίζουμε στις 3μ.μ. , οπότε μια ιδέα είναι να κάνουμε πρωινό παγκόσμιο, τύπου brunch. Δύσκολο μου φαίνεται. Άλλη ιδέα είναι να βρεθούμε Σάββατο μεσημέρι, που νομίζω είναι πιο βολικό για τους περισσότερους.

δημητρης γουδι είπε...

να δουμε κ με την χαλκηδονα τι θα γινει κ βλεπουμε .......ζουμπες κ λοιπα αθληματα μπορειτε να τα λετε στα παγκοσμια.συγνωμη.

br fun_atic είπε...

Εκείνος ο δόλιος,που παρεμβαίνει που και που,γύρισε, ή προτίμησε,λόγω πανιώνιας επικαιρότητας,να χτίζει σπίτια από λάσπη στη Γαύδο;

zamis είπε...

Μετα τον συγκλονιστικο θεμα παγκοσμιου που εβαλε ο γκριν ολα τ'αλλα ειναι περιττες πολυλογιες.

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/i-aek-paei-plateia/731338

Αν ισχύει το δημοσίευμα ,είναι βέβαιο ότι το αίτημα της ΑΕΚ θα στηριχθεί θερμά από εξωδιοικητικό παράγοντα με πολύ πειστικό μυθικό σύστημα.

br fun_atic είπε...

Σώπα ρε!!! Εμφανίστηκε ο Μπόμπ ο μάστορας!!! Αφιερωμένο:http://m.youtube.com/watch?v=yCBtw223Fhk

zamis είπε...

3 την Κυριακη φανταζομαι το μπαγκοσμιο

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

Κυριακή το Παγκόσμιο νωρίς – νωρίς…
Αφού ο Θέμαρος σας έχει για πρωινό όλους σας…
Σας σήκωσε όλους από τον καναπέ σας για να… γλιστράει στις λάσπες.
Η πορεία του απάντηση στις αχαριστίες σας…
ΥΓ. Μπράβο Ζάμις!

zamis είπε...

Κατω τα χερια απο τον Κουλο!

br fun_atic είπε...

Ώρα,μέρα,μέρος,θέμα

Griniaris είπε...

Εγώ έβαλα το θέμα,βάλτε τα υπόλοιπα...

Griniaris είπε...

Παίζουμε μέσα,άρα κάποιοι έχουν κανονίσει μονοήμερη στην Κάσο...

zouri1 είπε...

συγνωμη αλλα και καποια επιφανη ,μελη θα τρεξουν στον μαραθωνιο της Κυριακης (αντωνης) ή στα 5 χλμ ( εγω )

EndyS είπε...

http://www.panionianea.gr/2013/11/blog-post_7699.html

Ουφ!!!! Τι ανακούφιση. Με είχε φάει η αγωνία.....

zamis είπε...

Κυριακη 3 δεν ειπαμε?

zouri1 είπε...

στις 3 ειναι ο αγωνας

zamis είπε...

zouri,ετσι μου ειπαν καποιοι αφου παιζουμε εντος...

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

Φιλιά στην Κάσο!

br fun_atic είπε...

Φιλια στη ζουμποπαρεα
https://m.facebook.com/zumbapanionios

br fun_atic είπε...

Κυριακή 12:00 στο 19 22 είναι οκ ;