Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Καλό πρώτο και τυχερό δεύτερο ημίχρονο


Είναι λίγο άκομψο να λες για ένα εντός έδρας παιχνίδι και ιδίως εναντίον μιας πρώην μικρομεσαίας ομάδας ότι δεν ξεκινάς ως φαβορί. Αυτή όμως είναι η αλήθεια. Λίγο πολύ όλοι μας παραδεχόμασταν ότι ο Ατρόμητος με το πληρέστατο και ποιοτικό ρόστερ και με προπονητή τον κο (σε όλα του) Παράσχο ήταν το φαβορί για το σημερινό παιχνίδι.Η εντύπωση αυτή των φιλάθλων μεγεθύνονταν και από τα πλουσιοπάροχα ποσοστά που έδινε το στοίχημα στον άσσο, λες και παίζαμε με τη Μπάρτσα.

Κόντρα λοιπόν σε έναν ομολογουμένως ανώτερο αντίπαλο, που σαφέστατα και χρειάζονταν τους τρεις βαθμούς της νίκης γα να παραμείνει κοντά στους στόχους του, οι απλήρωτοι παίκτες του ιστορικού αντιπαρέβαλαν τον δυναμισμό και το ταλέντο τους. Κλειδί του αγώνα η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ατρόμητου λίγα δευτερόλεπτα από την έναρξη. Αν είχε μπει αυτό το γκολ, είναι βέβαιο ότι η εξέλιξη θα ήταν εντελώς διαφορετική.

Μολονότι ο Ατρόμητος είχε κατοχή μπάλας και γηπέδου, ο ανανεωμένος  Πανιώνιος του πρώτου ημιχρόνου έδειχνε να θέλει (και να μπορεί να πετύχει) τη νίκη. Ο κός Παντελής είχε ανακατέψει με σωστό τρόπο την τράπουλα (Κούρντι αμυντικό χαφ, Γιάννου στην κορυφή - ο οποίος δίνει την εντύπωση πολύ χρήσιμο και εξελίξιμου παίκτη ) και κάποιες άλλες κινήσεις οι οποίες συνολικά φρεσκάρισαν την ομάδα, σε βαθμό που να παρουσιάζει ίσως για πρώτη φορά φέτος ικανοποιητικό δημιουργικό πρόσωπο.

Οφείλω να ομολογήσω ότι ο συνδυασμός Αραβίδη στα εξτρέμ, Γιάννου στην κορυφή, Κολοβού πίσω από τον επιθετικό και Μενδρινού σε δημιουργικό ρόλο έδειχνε ιδιαίτερα ικανοποιητική, ενώ νομίζω ότι στην ανάπτυξη βοηθούσαν σημαντικά και τα μπακ. Η καλή δημιουργική εικόνα βοήθησε στο να προηγηθούμε με δύο γκολ στο ημίχρονο. Μολονότι τα γκολ προήλθαν από λάθος του Σηφάκη και από πέναλτι, αυτό δεν αλλάζει την αρκετά καλή εικόνα της ομάδας μέχρι την ανάπαυλα.

Πάνω λοιπόν που χαιρόμασταν γιατί ελπίζαμε ότι κάτι αλλάζει προς το καλύτερο, ήρθε το δεύτερο ημίχρονο για να μας προσγειώσει στην πεζή Πανιώνια καθημερινότητα. Όλοι πίσω, ατολμία και κατακόρυφη πτώση του δημιουργικού επιπέδου. Δώσαμε τόσο γήπεδο στον Ατρόμητο που έδειχνε μαθηματικά βέβαιο ότι θα δεχθούμε γκολ. Προσωπικά θεωρούσα ότι ο Ατρόμητος θα έκανε την ανατροπή, καθώς ήταν φανερό ότι με το ρόστερ που διαθέτει και με εμάς διαρκώς πίσω από τη σέντρα ήταν θέμα χρόνου να γυρίσει το ματσάκι. Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα με τις αλλαγές του κου Παντέλη. Δεν έχω δηλώσει ποτέ ειδικός με το ποδόσφαιρο. Ακόμη κι αν παραδεχτώ ότι είμαι ο πλέον άσχετος με θέματα προπονητικής, λόγω τιμής δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό της αλλαγής των Αραβίδη, Μενδρινού, Κολοβού. Δεν ξέρω τι ακριβώς είχε στο μυαλό του ο κος Παντέλης, στο δικό μου βέβαια δημιουργείται η εικόνα ότι βγάζει τους κατά κοινή ομολογία καλύτερους παίκτες του προκειμένου να στήσει 15 γραμμές άμυνας, με αμφίβολα αποτελέσματα, καθώς είναι αδύνατο να πιέσει τον Ατρόμητο και είναι διαρκώς κλεισμένος στα καρέ. Ευτυχώς που δεν πάθαμε ζημιά από αυτή την επιλογή και σίγουρα οι τρεις βαθμοί της νίκης οφείλονται σε σημαντικό βαθμό και στις πολύ καλές αντιδράσεις του Γιαννακόπουλου, ο οποίος εντυπωσιάζει με την πρόοδό του και στην μάλλον κακή μέρα του Ατρόμητου.

Σημαντικότατη λοιπόν νίκη γοήτρου με ιδιαίτερο βαθμολογικό αντίκτυπο. Αντιλαμβανόμαστε, με τούτα και με εκείνα, που θα μπορούσε να βρίσκεται η ομάδα αν δεν είχε χάσει 1-2 σίγουρα παιχνίδια φέτος.

Τέλος καλό όλα καλά και η βδομάδα ξεκινάει όμορφα. Καλό σας βράδυ

 

Υ.Γ

Πριν το παιχνίδι φάγαμε με τους φίλους στο 19 22. Πρόκειται για πολύ καλή μετεξέλιξη του γνωστού καλού Σμυρνιού. Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι. Πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια και καλές δουλειές.

22 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Η νίκη αυτή μας έδωσε ένα μεγάλο βαθμολογικό πλεονέκτημα. Ήδη έχει δημιουργηθεί ένα σημαντικό γκουπ ομάδων που είναι κάτω ή γύρω από τους δέκα βαθμούς. Ο Πανώνιος με τους 15 βαθμούς έχει δημιουργήσει γαι την ώρα μια αξιοσημείωτη απόσταση ασφαλείας. Όταν μια ομάδα βρίσκεται στη ζώνη της φωτιάς έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να παραμείνει εκεί από το να καταφέρει να ξελασπώσει.

Κι ενώ δείχνουν να ξεκαθαρίζουν κάπως τα πράγματα στον πάτο, στη μέση και προς τα πάνω τα πράγματα είναι ρευστά. Τόσα ρευστά, που ο Πανιώνιος, αν είχε κερδίσει και την Καλλονή (άσε έξω κάθε άλλο βαθμό που χάσαμε ευκολα) θα μπορούσε να είναι στην τρίτη (!!!) θέση της βαθμολογίας, θέση βέβαια που δεν θα ανταποκρίνονταν στη μέχρι σήμερα αγωνιστική μας εικόνα. Η 8η θέση είναι μάλλον δίκαια.

Griniaris είπε...

Είναι προφανές ότι ο προπονητής δεν μπορεί να διαχειριστεί παιχνίδια α' εθνικής.Ένα εύκολο πρώτο ημίχρονο κατέληξε σε θρίλερ από την ανυπαρξία του κόουτς.Κάποια στιγμή φτάσαμε να πάιζουμε με δέκα αμυντικούς και τον Καμπάνταη.Μια ακόμη αλλαγή που δεν κατάλαβε κανείς.Ξεκινώντας από τα στοιχειώδη,σε ένα τέτοιο ματς και με την ομάδα όλη πίσω η πιο λογική αλλαγή θα ήταν ο γρήγορος Ντούνης.Για μια ακόμη φορά σε ματς που προσπαθούμε να κρατήσουμε τη νίκη,εγιναν αλλαγή οι μόνοι παίκτες που μπορούν να κρατήσουν τη μπάλα λίγο παραπάνω ή να κερδίσουν εύκολα φάουλ(Μενδρινός,Κολοβός).Ελπίζω η τύχη να είναι μαζί μας γιατί θα την χρειαστούμε....

EndyS είπε...

Από τα στιγμιοτυπα της νοβα δεν μπορω να καταλαβω το καλο πρωτο ημιχρονο που γραφεται παραπανω.

Αντιθετα ειδα μια ομαδα να μην κανει ουτε μια ευκαιρια και να βαζει δυο γκολ και την αλλη να δημιουργει συνεχως ευκαιριες και στα δυο ημιχρονα αλλα να εχει αθλια τελειωματα.

Δυστυχως η εικονα της μικρης ομαδα παραμενει.

NK99 είπε...

Ο Πανιώνος κέρδισε γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Η μικρή ομάδα είναι ο Ατρόμητος που μόνο ως αουτσαίντερ μπορεί να κερδίσει εκτός τον Πανιώνιο.

zouri1 είπε...

Πιστεύω οτι ακομα και με αυτους τους απλήρωτους παίκτες ,αλλα με λίγη καλύτερη οργάνωση και άλλον προπονητή οτι θα ήμασταν άνετα στα play off. Όσο για τις αλλαγές πλεον ολοι στη 2 εχουν τρελαθεί .να πω και ενα καρφί για τον οικοδεσπότη,οτι ευτυχώς ειχαμε απέναντι τον Παράσχο που δεν μπορει να διαχειριστεί αυτη την ομάδα μοντέλο ( για τα ελληνικα δεδομένα )Ξερω οτι πολλοί θα διαφωνισετε αλλα εχω συνεργαστεί επαγγελματικά με τον Σπανο ,οταν ακομα η Χαλκηδονα ηταν Β Πειραιά και σας λεω οτι αν ηταν πρόεδρος του Ιστορικου θα ήμασταν καθε χρονια στο cl

IWN1998 είπε...

Τα στιγμιότυπα της Nova αλλά και σχεδόν όλα τα ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου είναι αποπροσανατολιστικά και δεν δείχνουν ή αναφέρουν ούτε μια ευκαιρία του Πανιωνίου εκτός των γκολ. Και όμως υπήρχαν. Τώρα γιατί γίνεται αυτό...
Η ομάδα ήταν καλύτερη αμυντικά με δεξί μπακ το Λαμπρόπουλο και αμυντικό χαφ τον Κούρντι.
Η πτώση του Πανιωνίου ιδίως μετα το 65' οφείλεται στο ότι κατ' ουσίαν τύποις έπαιζε ο Κολοβός που είχε ξεμείνει από δυνάμεις και έπρεπε να είναι η πρώτη και όχι η τελευταία αλλαγή. Δεν μπορούσε να καλύψει καθόλου από αριστερά όπου είχε γίνει λάστιχο ο Κούρος και μπάζαμε από εκεί επικίνδυνα.
Η αλλαγή επίσης Αραβίδη με Καλτσά στην πράξη δεν αποδείχτηκε κακή.
Η αλλαγή Μενδρινού με Καμπάνταη έγινε με τη λογική να βάλει κάποιον μπροστά που να κρατάει παίκτες του Ατρομήτου πίσω για να τον καλύπτουν.

br fun_atic είπε...

@endys

Έχεις δίκιο να το λες αυτό, κρίνοντας βέβαια από τα στιγμιότυπα. Πράγματι δεν είαμε μεγάλες ευκαιρίες και τα δύο γκολ ήρθαν σε μάλλον ανύποπτες φάσεις. Από εκεί και πέρα βέβαια, η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο πίεζε, είχε καλύτερη κυκλοφορία από άλλες φορές, ενώ ότι είχε μειωθεί το χάσμα μεταξύ άμυνας και επίθεσης.

Πάνω λοιπόν που έχεις χαρεί γιατί κάτι βλέπεις να αλλάζει (σε αυτό το κάτι συμπεριλαμβάνονται το ξαναστήσιμο της ομάδας, ο Λαμπρόπουλος στα μπακ, ο Κούρντι στα χαφ και ο Γιάννου είναι κάποια καλά παραδείγματα) βλέπεις μια ομάδα που παίζει στην έδρα της και κερδίζει δύο μηδέν να γυρίζει πίσω (σχεδόν στο μισό γήπεδο, ενώ στα τελευταία λεπτά μας είχαν διαρκώς μέσα στην περιοχή. Καμιά φορά λέμε ότι η νίκη αγιάζει τα μέσα, πολύ φοβάμαι όμως ότι έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα είχαμ επολύ περισσότερες πιθανότητες να χάσουμε από το να κερδίσουμε.

Ο Ατρόμητος γυρίζοντας από την β' που τον ρίξαμε, θεωρώ ότι στηρίχθηκε σε σταθερές βάσεις. Αυτό σημίνει διοικητική σταθερότητα, σημαντικό μπάτζετ, καλές επιλογές σε παίκτες και προπονητές και το κυριότερο καλές ακαδημίες. Δεν αμφιβάλλω ότι όλα αυτά μπορεί να καταστραφούν αν φύγει ο Σπανός. Για την ώρα όμως οι άνθρωοι δείχνουν να κάνουν κοικοκυρεμένη δουλειά και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Το μόνο που μπορείς να τους προσάψεις΄είναι οι σχέσεις με τον γάύρο. Ή μήπως όχι;

dimosthenis είπε...

Αν κανείς δει τη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας συγκριτικά με τις οικονομικες και διοικητικές δυνατότητές της, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Παίχτες απλήρωτοι και απροστάτευτοι, ανασφαλείς για το μέλλον τους, αγωνίζονται με πείσμα και φιλότιμο και σε γενικές γραμμές τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα από παίχτες που πληρώνονται σε ομάδες που υπάρχουν χρήματα και διοικήσεις. (Βέροια, Απόλλων, Λεβαδειακός).
Το ερώτημα είναι ως πότε θα συνεχίζεται αυτό, αν κάτι θα αλλάξει διοικητικά και οικονομικά, αν η παρούσα διοίκηση έκανε το ανθρωπίνως δυνατό να βρεθεί ένας επενδυτής που να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Το ερώτημα παραμένει ρητορικό, εκτός αν κάποιος έχει κάτι να συνεισφέρει.
Αλλά ας έρθουμε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Λίγος κόσμος σε ένα ματς με μια καλή ομάδα και με ένα εξαιρετικό καιρό. Είμαι από τους ξενερωμένους όχι από τους παίχτες, αυτοί είναι ό,τι πιο υγιές έχει η ομάδα, αλλά από τον τρόπο διοίκησης που μας αποξενώνει από την ομάδα. Η επικοινωνία με φίλους που κάποτε αγόραζαν εισιτήρια διαρκεία και τώρα δεν πατάνε στο γήπεδο είναι αποκαρδιωτική. Όλοι μιλάνε για εικόνα διοικητικής και οικονομικής διάλυσης. Από αυτά που γίνονται στην ΠΑΕ τίποτα δεν επικοινωνείται, μόνο τα παθογενή συμπτώματα, (απλήρωτοι παίχτες, αδυναμία αδειοδότησης, απώλεια προπονητικού). Κι όμως, αδέλφια, τα παιδιά αγωνίζονται, συσπειρώνονται γύρο από τον προπονητή τους, αυτόν που πολλοί από μας κατηγορούν με τις αδυναμίες του αλλά και τις όποιες ικανότητες του που καταφέρνει όμως να κρατάει τους παίχτες κοντά του. Θυμηθέιτε πόσοι και πως έτρεξαν σ' αυτόν με το τέλος του αγώνα.

dimosthenis είπε...

Θα συμφωνήσω με τον BR για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, με μια επιφύλαξη για την αμυντική λειτουργία της ομάδας, όταν ο Ατρόμητος έβγαζε επιθέσεις από την αριστερή πλευρά του με τρείς και τέσσερις παίχτες, οπότε δημιουργούνταν ευκαιρίες που ευτυχώς για μας δε έγιναν γκολ. Κάποια στιγμή αυτό έγινε αντιληπτό και ο Μενδρινός γύριζε και μάρκαρε δίπλα στον Λαμπρόπουλο και ο Κολοβός κάλυπτε το χώρο του δεξιού ανασταλτικού μέσου. Έτσι ξεκίνησαν και αρκετές αντεπιθέσεις της ομάδας.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα κόπηκε στη μέση και το έριξε στη μαζική άμυνα. Ο Ατρόμητος έκανε πάρτι στο κέντρο και ήταν θέμα χρόνου να σκοράρει. Ο Μενδρινός δεν είχε δυνάμεις για να συνεχίσει να μαρκάρει και να δημιουργεί παιχνίδι, όλο το βάρος έπεσε στον Κολοβό, ο οποίος ανέλαβε να κατεβάζει την μπάλα μόνος αντιμετωπίζοντας δυο και τρεις αντιπάλους, (ο Δημούτσος του είχε γίνει βεντούζα) και φυσικό ήταν να κουραστεί και να μη γυρίζει πίσω. Ο Παράσχος έβγαλε μπακ και έβαλε μέσο και η υπεροπλία έγινε μεγαλύτερη στο κέντρο. Εκεί ο προπονητής πρέπει να κάνει τις κινήσεις για να προστατέψει την ομάδα. Και ή επιλέγεις να συνεχίσεις να απειλείς με τρίτο γκολ αλλάζοντας π.χ. τον κουρασμένο Μενδρινό με το Ντούνη, για να εκδηλώσει αντεπιθέσεις ρισκάροντας και λίγο αμυντικά, μια που ο Ντούνης είναι κακός αμυντικός ή επιλέγεις τη μαζική άμυνα με στραβοκλωτσιές απομάκρυνσης και ο θεός βοηθός. Ο προπονητής μας επέλεξε το δεύτερο, αλλά με ένα σοβαρό μειονέκτημα. Έβγαλε εκτός από το Μενδρινό και τον Κολοβό και τον Αραβίδη, τους τρεις παίχτες μας που μπορούν να υποδεχθούν αλλά και να κρατήσουν τη μπάλα παγώνοντας το παιχνίδι. Και παρουσιάστηκε το φαινόμενο να μην υπάρχει η αριθμητική υπεροπλία του Ατρομήτου στο κέντρο, αλλά και ενώ κόβαμε επιθέσεις στο κέντρο να μην μπορούμε να κρατάμε την μπάλα και να κάνουμε αντεπιθέσεις στη διαλυμένη άμυνα του Ατρομήτου. Το αποτέλεσμα δικαίωσε σ' αυτό το ματς τον κ.Παντελή. Θα γίνει το ίδιο και στο μέλλον; Ίδωμεν.

IWN1998 είπε...

Η δική μου εντύπωση είναι ότι η ομάδα δεν γύρισω πίσω στο Β μέρος τόσο λόγω εντολών προπονητή όσο λόγω του ότι φόρτσαρε ο αντίπαλος με παίκτες ικανότατους επιπέδου Ούμπιντες και Ναπολεόνι και όπως έχουμε δει και σε προηγούμενα ματς, δυστυχώς το κέντρο και η κυκλοφορία της μπάλας δεν είναι ότι το καλύτερο για μας. Η πίεση μας έσπρωξε επικίνδυνα πίσω καθώς και το γεγονός ότι ατού μας όπως ο Κολοβός "τα έφτυσαν".
Πάντως θα επαναλάβω ότι υπάρχει εξαφάνιση των κάποιων δικών μας ευκαιριών και κόντρα επιθέσεων. Πχ κατά μέτωπον επίθεση Κολοβού που προελαύνει, βλέπει άνοιγμα μπροστά του αλλά δυστυχώς κάνει αδύναμη τελική στο τετ-α-τετ με την μπάλα να του κολλάει στο αριστερό πόδι και πιθανόν λάθος επιλογή αφού ο Γιάννου περιμένει δεξιά του.
Τέλος ο Ατρόμητος έχει παίκτες επιπέδου Super League πρό 3 ετών, τότε που ένα από τα δικά μας αναντικατάστατα στελέχη, ο Αραβίδης, δεν έμπαινε 18αδα στον Άρη. Η νίκη μας και πέρισυ και φέτος επί του Ατρομήτου έγιναν με την ίδια υπερπροσπάθεια και κάτω από την ίδια πίεση του ανώτερου αντιπάλου και οι δυο ήταν μεγάλες επιτυχίες. Δεν είναι Μπάρτσα ο Ατρόμητος αλλά για αυτό το πρωτάθλημα ίσως είναι η δεύτερη πληρέστερη ομάδα.

br fun_atic είπε...

Τι το ήθελες βρε Ιωνά να γράψεις για τις ευκαιρίες μας. Προσπαθώ να ξεχάσω τη φαση που αντί να βγει ο Καπάνταης τετ α τετ με τον τερματοφύλακα έβγαλε τη μπάλα στα πλάγια... Ο Μαρουλάκης ακόμη ζεστενεται :-)

Θα ήθελα να εξηγήσω και κάτι. Ειλικρινά δεν έχω φαει κολλημα με τον Καπανταη. Σίγουρα δεν είναι ο πολύ παραγωγικός επιθατικος, έχει όμως προσόντα, τα οποία του επέτρεψαν να κανει μια Πόλυ συμπαθητική καριέρα.Παράλληλα έχει βοήθησει τον Πανιώνιο σε δυο χρονικές περιόδους, όχι με πολλά άλλα με πολή ση,αντίκα τέρματα. Απο την έχεις ενα νεαρό παιδι με πολύ πλούσια σωματικά προσόντα που ίσως ( εκτιμηση μου είναι αύτη) να έχει πιο αναπτυγμένο το killer instict, κι όμως βλέπεις οτι δεν παίρνει ευκαιρίες. Έτσι όπως βλέπω τα πραγματα ο Γιαννιυ έχει μέλλον στην κορυφή και ο Αραβιδης μπορεί να τα πάει εξαιρετικά ως εξτρέμ για πολλους λογους, δεν βλέπω όμως τον λογο να μην παιρνειρ ευκαιρίες και ο Μαρουκακης, προκειμένου να μας λαελυσιασειθ την όποια αξία του.

br fun_atic είπε...

ενα αλλο πρόβλημα είναι οτι για την ωρα δεν δείχνουν να βγαίνουν οι μεταγραφές των Λαζνικ και Ριμπέιρο ( αυτός φαίνονταν εξαρχής), με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να βρούμε πολλές λυσεις στο κεντρο.

Ron Barceló είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ron Barceló είπε...

Για ποιες 'εταίρες' μιλάει ο Ελίνι στο γκολ?
Δώσε πόνο μωρή Πανιωνάρα.

Katrinos είπε...

@br , για την ώρα ; , όπως πάντα κομψός ..... Μάλλον για παλτά ολικής μας βγήκαν , εκτός εαν μας τους φυλάνε για το ώρα γύρο που θα κάνουμε πορεία τίτλου ή τους κρύβουν μήπως γλυτώσουν απο τα νύχια της Κούλας ..,,

br fun_atic είπε...

Φοβερό σχεδιο. Τάιζαν όλη Μερά τον Ουρουγουανο για να ,κάνει μπακα. Μετα άνοιξαν το γυμναστήριο Σούμπα για να τα χάσει και να γίνει το μυστικό υπερόπλο στον βου γυρο. Σατανικό!!!

Για τον Λαζνικ δεν ξέρω. Για την ωρα αρέσει πολύ στα μελή της ομάδας: κλαρινογαμπροι, που τον έχουν τρελάνει στα like. Φορτωτικεςςς

br fun_atic είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΨΗΛΑ.ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΑΛΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ.ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΨΕΤΕ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΑΤΕ ΝΩΡΙΣ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΥΦΤΕΣ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΙΝΕΙΡΟ ΚΛΠ ΑΔΕΡΦΕ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

br fun_atic είπε...

Πινέιρο το λένε το παλληκάρι κι εγώ τον λεω Ριμπέιρο;

Αααα, γι αυτό ρωταω που είναι ο Ριμπέιρο και δεν παίρνω απάντηση!!!

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

Ο Πινέιρο ήταν αυτός που έφερε τη ρήξη στο κοντέινερ.

δημητρης γουδι είπε...

με ναπολεονι και δημουτσο μας τον κλασατε τον λουτσο :-)
παμε μωρη ΠΑΝΙΩΝΑΡΑΑΑΑ

br fun_atic είπε...

Όλο το καλοκαίρι διαβάζαμε ότι τα συγκεκριμένα στελέχη όχι μόνο δεν είχαν συμμετοχή στη δημιουργία της φετινής ομάδα αλλά αντιθέτως μας επισήμαναν ότι το καλοκαίρι είχαν γίνει εγκλήματα,προφανώς από τα στελέχη εκείνα που έφεραν το βάρος των μεταγραφών.Σήμερα που η αγωνιστική εικόνα παρουσιάζει τα γνωστά προβλήματα αλλά παραδόξως η βαθμολογική συγκομιδή είναι καλή,τα ίδια στελέχη διεκδικούν μερίδιο της όποιας επιτυχίας...

zamis είπε...

Ετσι ειναι τα στελεχη