Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

Διάβασα στα Πανιώνια νέα το εξής :Φίλοι των κυανέρυθρων προχώρησαν σε μία αξιοσημείωτη κίνηση, προσπαθώντας να μαζέψουν ένα σεβαστό οικονομικό πόσο, το οποίο και θα δοθεί στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που χωρίς υπερβολή φέτος αγωνίζονται απλήρωτοι!

Οι φίλαθλοι του Ιστορικού γνωστοποίησαν με ανακοίνωση τους πως ανοίχτηκε λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς, στο όνομα ενός οπαδού και ενός παίκτη της ομάδας, όπου εκεί θα μπορούν οι κυανέρυθροι φίλοι του συλλόγου να καταθέτουν όσα χρήματα μπορεί ο καθένας, με το πόσο που θα συγκεντρωθεί να πηγαίνει στους ποδοσφαιριστές.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Θεωρώντας υποχρέωση να ενημερώσουμε όλο το ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ κάνουμε γνωστό ότι μερίδα φίλων του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΑΣ αναλάβαμε πρωτοβουλία σε μια προσπάθεια οικονομικής εκστρατείας! Αφορμή ο παρατεταμένες οφειλές της ομάδας προς τους ποδοσφαιριστές μας. Θέλοντας λοιπόν να σταθούμε ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ και πάνω απ όλα διπλά τους και με σύνθημα μας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ», ανοίχτηκε στη ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ λογαριασμός με αριθμό: 5036-025355-671 στο όνομα ενός φίλου της ομάδας και ενός παίχτη (τα ονόματα στη διάθεση σας, όχι όμως δημόσια για ευνόητους λογούς), που θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ! Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα γίνει άμεσα γνωστό σε όλους και κατόπιν θα δοθεί σαν οικονομική ενίσχυση για τους παίχτες και ΜΟΝΟ!!!
ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!».


Για να πω την αλήθεια, οι έρανοι δεν μου αρέσουν. Τα προβλήματα όμως είναι τόσο μεγάλα και τόσο πιεστικά, ώστε δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς. Άλλωστε δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε βοήθεια από τους άλλους, χωρίς να κάνουμε κι εμείς κάτι. Ξέρω ότι η οικονομική κατάσταση όλου του κόσμου είνια κακή. Δεν έχει σημασία λοιπόν το ποσό. Ας δώσουμε όλοι από κάτι, έστω και λίγο.
Επειδή δεν δημοσιεύεται το όνομα, έβαλα το λαγωνκό της σελίδας να ψάξει. Κατόπιν του ελέγχου, σας εγγυόμαι ότι τα χρήματα τα μαζεύει πρόσωπο του οποίου την εντιμότητα δεν αμφισβητεί κανείς. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι όσα χρήματα εισπράξει τόσα θα αποδώσει. Δεν δημοσιοποιώ το όνομά του διότι σέβομαι το γεγονός ότι θέλει να παραμείνει ανώνυμος.

11 σχόλια:

δημητρης γουδι είπε...

λοιπον η κινηση αυτη(αν κ δεν μου αρεσει)ειναι σωστη.ελπιζω οσοι μπορουνε να βοηθησουνε,εγω δυστυχως δεν μπορω(ανεργια).επισης στα πανιωνια νεα ξαναειδα δηλωσεις του κυριου λιανου που μαλλον δεν καταλαβαινει οτι μερικες οικογενειες δεν εχουν να φανε.κε λιανε μακαρι να μπορουσα να παω παντου οπως κ πιο παλια εκανα αλλα τωρα δεν :(

br fun_atic είπε...

Ακόμη και ένα ευρώ έχει τη σημασία του φίλε.Οποιοδήποτε μηχάνημα αυτόματων πληρωμών της Πειραιώς δέχεται ακόμη και ψιλά...

1 ευρώ αν βάλουμε όλοι, θα μορέσουμε να βοηθήσουμε.

br fun_atic είπε...

Στην τελική δεν μπορούμε να έχουμε αξίωση να τα χώνει ο ένας και ο άλλος κι εμείς να μην δίνουμε τίποτα. Δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων αλλά και αξιοπρέπειας.

δημητρης γουδι είπε...

αυτο το 1ευρω που λες φιλε μου,πιστεψε κ ορκιζομαι για αυτο λειπει ηδη απο τα δυο μου παιδακια.πραγματικα εχω φτασει μεχρι την ιταλια για την πανιωναρα.τις εποχες που παιζαμε ευρωλιγκα(γλυφαδα)δεν ελειπα σχεδον ποτε.αλλες εποχες.αν εχεις προσεξει δεν τα χωνω σε κανεναν,αντε λιγο στον κοουτς μας :) κ αυτο σε χαμηλους τονους,απλα δεν εχω απαιτησεις κ τον ιστορικο θα τον ακολουθω ειτε παιζει σουφρολιγκα ειτε γιουροκαπ ειτε στα τελευταια τοπικα ειτε εχει σοβαρους κ αξιοτιμους επιχειρηματιες ,επενδυτες ή οπως αλλιως πεστο ειτε με τυχαρπαστους (πιστευω συμφωνεις)που εχουν περασει απο το συλλογο μας.ελπιζω να εγινα κατανοητος κ χωρις να θελω να ερθω σε συγκρουση με κανεναν

Unknown είπε...

μετα τη συμμετοχη στις συνελευσεις αλλη μια ευκαιρεια να αποδειξουμε ποσο λιγος ειναι ο κοσμος του πανιωνιου.

br fun_atic είπε...

Μπορούμε όμως να αποδειξουμε και το αντίθετο.
Αυτή τη στιγμή δεν περισσεύουν χρήματα απο κανέναν. Αφου όμως υπάρχει ανάγκη και γίνεται αυτή η κίνηση, ο καθένας πρεπει να βοηθήσει.

pronutri4us είπε...

Πολλοί είπαν ότι ως οπαδοί-φίλαθλοι του Ιστορικού είμαστε καναπεδάτοι, άλλοι είπαν ότι υπάρχουν πολλοί ανάμεσα μας που δεν γουστάρουν το καλό αυτής της ομάδας. Η κίνηση αυτή και πιο συγκεκριμένα, είναι κάτι που θα κάνει ο καθένας πρώτα για τον εαυτό του και μετά για την ομάδα. Θεωρώ ότι ο καθένας μας το χρωστά πρώτα στον εαυτό του. Το αποτέλεσμα πιστεύω να δώσει αποστομωτικές απαντήσεις στους δήθεν και στους παπαγάλους. Τόσα χρόνια η ομάδα μας έχει τροφοδοτήσει το ΠΟΚ με δεκάδες παίκτες και μόλις σήμερα είδα φυλλάδα να κάνει εκτενές ρεπορτάζ για αυτό. Ντου, ντου, ντου… λοιπόν για την ομάδα μας.

br fun_atic είπε...

Δεν είδα το παιχνιδι,οπότε δεν έχω να γράψω και τίποτα. Τα λεφτά που "εξοικονομησα" σήμερα θα τα δώσω στον έρανο για τους παίκτες για μα πιασουν τοπο.Πληροφορήθηκα οτι πηγαινει καλα. Απο ενα 20αρικο να δώσουμε όλοι, οι παίκτες θα ανακουφιστουν σημαντικά.

Ακόμη κι αν δεν υπάρχει το 20αρικο, ας δώσουμε έστω 1 ευρώ. Δεν είναι ντροπή το ποσο. Ντροπή είναι να μην δώσουμε τίποτα.

br fun_atic είπε...

Παρακολουθώ την εξαιρετική πορεία του Βατουσιάδη στην u20 του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τον διεθνή με τις μικρές ομάδες του Πανιωνίου που απέκτησε ο Ολυμπιακός έναντι 10.000 (κατ' άλλους 30.000 €).

Κάποιοι είπαν ότι παίκτες αυτής της ηλικίας μετακινούνται εύκολα από τη μία ομάδα στην άλλη, θέλοντας να δικαιολογήσουν την ...μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Αν σας εξασφαλίσω τις 10.000 που κατά μία άποψη δαπάνησε ο Ολυμπιακός, μπορείτε να τον φέρετε πίσω;;;

Αν δεν υπήρχε αυτή η διάσταση απόψεων ως προς την τιμή του Βατουσιάδη, μήπως δεν θα χρειάζονταν ο έρανος για να πληρωθούν οι παίκτες;

EndyS είπε...

Δεν ειδα καθολου το παιχνιδι, αλλα ουτε και στιγμιοτυπα. Το μονο που ειδα στο Μεγκα το γκολ της Ξανθης που κακως δεν μετρησε.
Με μια αποβολη, ένα παναλντι και ένα ακυρωμενο γκολ, ολα υπερ μας, μηπως μετα τους παικτες θα πρεπει να φερουμε ξεματιαστρες και για τους διαιτητες?
Οποιος ειδε το παιχνιδι και εχει αποψη, ας απαντησει παρακαλω στο ερωτημα.

Recoba είπε...

Για το ματς: Δεν ήταν όλα υπέρ μας. Ο διαιτητής μου φαίνεται ότι βαριόταν που έπαιζε. Χαρίστηκε στα πρώτα λεπτά μια κίτρινη (για παρατεταμένο τράβηγμα από πίσω) στον παίκτη που έκανε το πέναλτι [ο παίκτης αυτός -επομένως- έπρεπε θεωρητικά να αποβληθεί στο 19, είτε με 2η κίτρινη (δόθηκε πέναλτι και κίτρινη), είτε με κόκκινη απευθείας με την αιτιολογία ότι απέτρεψε γκολ με το χέρι του...] Φυσικά το γκολ στο 90 είναι καθαρό, αλλά και οριακό. Γενικά, πάντως, είχαμε καλούτσικη εικόνα: τρεξίματα, ψιλο-πάθος, αλληλοκαλύψεις. Ευκαιρίες σχεδόν δεν υπήρχαν και από τις δύο ομάδες. Η Ξάνθη -κλασικά- έπαιζε για τις αντεπιθέσεις, στις οποίες έχει ειδικευτεί... Θα έλεγα ότι ήμασταν λίγο καλύτεροι, αλλά η ισοπαλία είναι το δικαιότερο αποτέλεσμα.

Για τον έρανο. Μετά και από την ανακοίνωση του br fun_atic (περί αξιοπιστίας του λογαριασμού) και των πανιώνιων νέων (http://www.panionianea.gr/2013/11/blog-post_3887.html) που μιλάει για Αραβίδη, θα συνεισφέρω και 'γω ένα μικρό ποσό που θεωρώ ότι δεν θα λείψει από την οικογένειά μου. Συμφωνώ, δε, με την άποψη του οικοδεσπότη: Οι έρανοι δεν είναι λύση, αλλά η κατάσταση είναι τραγική. Ας βοηθήσει όποιος μπορεί...