Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Οικονομική συμπαράσταση στους παίκτες

Επειδή ακόμη και το ένα ευρώ μετράει, δώστε ό,τι μπορείτε: Λογαριασμός Τράπεζας Πειραιώς 
(5036 -025355-671 ).
IBAN : GR13 0172 0360 0050 3602 5355 671. Από το εξωτερικό θα χρειαστεί και ο κωδικός BIC: PIRBGRAA .

Χαίρομαι που η προσπάθεια πάει καλά, μπορεί να πάει και καλύτερα, αρκεί να δώσουμε όλοι από κάτι.

Δεν έχει σημασία το ποσό. Έχει σημασία η συμμετοχή.

35 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Κρατήστε τον αριθμό λογαριασμού γιατί κατάθεση μπορεί να γίνει και από μηχάνημα αυτόματων πληρωμών (όχι Α.Τ.Μ, το άλλο).

NK99 είπε...

Νομίζω για λόγους συμβολισμού και καθόλου ουσίας διότι το πρόβλημα θα παραμείνει όλοι οι πανιώνιοι πρέπει να λάβουν γνώση αυτής της προσπάθειας και να πάρουν μέρος.

Τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε αφορμές για να κάνουμε όλοι οι ΑΠΛΟΙ πανιώνιοι κάτι μαζί.

Τουλάχιστον η δική μου ελάχιστη συνεισφορά να μην εκληφθεί από τα πανιώνια χέρια ως στήριξη στο καταστροφικό (κατά την άποψη μου) έργο τους.

br fun_atic είπε...

Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του ή τις προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες.

Εδώ τα πράγματα είναι απλά. Οι παίκτες αντιμετωπίζουν τεράστιο οικονομικό πρόβλημα και ο κόσμος πρέπει να τους βοηθήσει.

Εν μέσω οικονομικής κρίσης δεν μπορούμε να περιμένουμε θαύματα. Είναι κρίσιμη όμως η συμμετοχή του κόσμου.

Η διοίκηση του Πανιωνίου πρέπει να ενθαρρύνει τον κόσμο... Με κάποιο εύσχημο τρόπο. Νομίζω ότι κι αυτή θα βγάλει κρίσιμα συμπεράσματα. Αν ελάχιστοι ενδιαφέρονται για τους παίκτες της ομάδα, τότε πραγματικά, κανείς από την παρούσα ή από μελλοντική διοίκηση, δεν έχει λόγο να θέτει σε κίνδυνο την περιουσία και την ελευθερία του για την ομάδα.

Δυσκολεύομαι να φανταστώ ότι δεν περισσεύουν κέρματα στις τσέπες σας. Αυτά λοιπόν ή το κάτι παραπάνω έχουμε την υποχρέωση να το δώσουμε.

δημητρης γουδι είπε...

βλεπω οτι δεν παιρνετε χαμπαρι λοιπον ειμαι ανεργος 2χρονια.ουτε ψιλα εχω στην τσεπη μου.διαρκειας(ανεργων)μου εκανε δωρο φιλος αεκτζης διοτι ξερει.πιστευω οτι ειμαι σε χειροτερη κατασταση απο πολλους παικτες της ομαδας.αλλα επιμενετε να λετε τις πα...ες σας.λοιπον επειδη το μπλογκ το γουσταρω δεν προκειται να ξαναγραψω γιατι βλεπω οτι δεν πιστευετε καποιους .....ισως επειδη δεν τους γνωριζετε ή επειδη ειναι εξω απο την που εχει μικρυνει το συλλογο.
ΥΓ br fun-atic επειδη δυσκολευεσαι να φανταστεις οτι ΔΕΝ περισσευουν κερματα στις τσεπες ΜΑΣ.αν υπαρχει τροπος ας γνωριστουμε μεσω mail ή οπως αλλιως νομιζεις.

δημητρης γουδι είπε...

γειτονια.αυτη η λεξη λειπει

br fun_atic είπε...

Ο καθένας φίλε μου ξέρει την τσέπη του. Αυτό που έγραψα δεν είχε προσωπικό αποδέκτη εσένα.

Εσύ δεν μπορείς, κάποιος άλλος μπορεί, αλλά βαριέται ή ντρέπεται να καταθέσει ένα ευρώ. Εγώ λοιπόν λέω ότι δεν είναι ντροπή να καταθέσεις έστω και τόσα, εφόσον αυτά σου περισσεύουν.

Δεν μπορώ να αξιώσω από κάποιον που δεν του περισσεύει τίποτα να πάει να καταθέσει.

Ξεκάθαρο;

δημητρης γουδι είπε...

ειπα οτι δεν θα ξαναγραψω,αλλα τα προηγουμενα μυνηματα σου δεν δικαιολογουν το τελευταιο σου κ νομιζω οτι εβαλα κ εγω το χερακι μου σε αυτο :).εισαι ξεκαθαρος τωρα.πιστος φιλος του μπλογκ σου ομως θα διαβαζω απλα δεν θα λεω την γνωμη μου.
ΥΓ η αιτηση γνωριμιας παντως (αν υπαρχει τροπος)ισχυει :)

br fun_atic είπε...

Φίλε μου, κάνουμε παγκόσμια. Μπορείς να έρθεις όποτε θέλεις. Θα έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις όλα τα cartoon (griniaris, zamis - λεμε τώρα- Antunix κ.λ.π).

zamis είπε...

τσου ρε

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

Μπράβο zamis!

EndyS είπε...

Εκανα και γω το καθηκον μου. Σιγουρα με την προσφορα μου δεν θα λυσω το προβλημα των παικτων, αλλα προσθεσωα αλλη μια καταθεση ελπιζοντας να αποδειξουμε οτι τελικα "γεμιζουμε ταξι"

br fun_atic είπε...

Αυτό είναι το νόημα.

IWN1998 είπε...

Θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι δεν ζητάει ΚΑΝΕΝΑΣ από ΚΑΝΕΝΑ να βάλει το υστέρημά του. Και ιδίως άνεργοι και άνθρωποι που είναι χειρότερα και από αυτούς τους απλήρωτους ποδοσφαιριστές ακόμα. Αλλίμονο.
Απλά όσοι ΜΠΟΡΟΥΝ ακόμα και το ελάχιστο, ας το δώσουν. Η ψυχή μιας ομάδας είναι ο κόσμος της και αυτή είναι μια ευκαιρία να δείξουμε ότι αυτή η ψυχή ζει όσο δύσκολα και αν είναι τα πράγματα.
Όλα αυτά δεν είναι σαχλαμάρες, ούτε πρόκληση εν μέσω γενικής κρίσης. Είναι κατάθεση όχι τόσο χρημάτων αλλά ψυχής. Και για όσους μπορούν αυτό το ελάχιστο είναι και αντιστάθμιση αυτή η κατάθεση και για όσους θέλουν αλλά δεν μπορούν. Αυτά και συγγνώμη για τη δική μου παρέμβαση που ίσως είναι πλεονασμός αφού ήδη τα έγραψε ο BRF πολύ καλά - αλλά επείδη καταλαβαίνω τα συναισθήματα που δημιουργούνται θέλησα και εγώ να γράψω δυο λόγια επιπροσθέτως για το ίδιο θέμα και στην ίδια κατεύθυνση. Να 'στε καλά.

br fun_atic είπε...

Αν είχα στην τσέπη μόνο κέρματα, ίσως να αισθανόμουν άσχημα να τα καταθέσω στον γκισέ μιας τράπεζας. Στο μηχάνημα όμως αυτόματων συναλλαγών, μπορείς να καταθέσεις οποιοδήποτε ποσό, ακόμη και κέρματα. Το ξέρω γιατί το δοκίμασα.

Ο καθένας ξέρει την τσέπη του και κρίνει αν μπορεί να βοηθήσει έστω και στο ελάχιστο. Δεν έκανα ποτέ υποδείξεις, απλά έδειξα τον τρόπο κατάθεσης ακόμη και του ελάχιστου ποσού. Κάθε ποσό είναι ευπρόσδεκτο, επαναλαμβάνω όμως ότι σημασία έχει η συμμετοχή.

Χθες είχα αυτή τη συζήτηση το facebook. Κάποιοι μου είπαν ότι δεν θα συμμετείχαν σε έναν έρανο γιατί το ποσό που θα μαζευτεί θα είναι ευτελές και επειδή τέτοιες κινήσεις μειώνουν τον σύλλογο.

Αλήθεια, τον σύλλογο δεν τον μειώνουν οι επί μήνες απλήρωτοι παίκτες και υπάλληλοι, οι λιποθυμίες, τα καουμπουλίκια, οι διάφορες φήμες που κυκλοφορούν ύστερα από κάθε στραβό αποτέλεσμα και όλα τα υπόλοιπα δεινά εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης; Επειδή δηλαδή δεν μπορούμε να μαζέψουμε τα εκατομμύρια προτιμούμε να μην μαζέψουμε τίποτα;

Αυτή η κατάσταση μου θυμίζει κάτι παλιούς αριστοκράτες που μένουν στη βίλα στην Εκάλη επειδή την κληρονόμησαν κι ενώ όλοι τους περνούν για πλούσιους εκείνοι δεν έχουν να φάνε. Ας προσγειωθούμε στην πραγματικότητα.




br fun_atic είπε...

http://www.panionianea.gr/2013/12/blog-post_4.html

Μα γιατί...

Katrinos είπε...

Kαι εγώ έκανα το καθήκον μου
Ναι μεν έχω ξενερώσει και δεν έρχομαι στο γήπεδο , δεν μπορώ να ανεχθώ η ομάδα μου συχετίζεται με όλα αυτά.

Και θα τη κάνω την ερώτηση , δεν μπορώ θα σκάσω. Όλες αυτές οι καρεκλιές και τα κυνηγητά του καλοκαιριού έγιναν για να πέφτουν κάτω οι παίκτες απο τη πείνα?......

EndyS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
EndyS είπε...

Το οτι μειωνει τον συλλογο, μονο ως δικαιολογια μπορω να το δω. Μην ξεχναμε οτι αναλογες ενεργειες εχουν γινει στο, σχετικα προσφατο, παρελθον και σε Παοκ-Αεκ χωρις να μειωθει το κυρος τους.

Αντιθετα μπορει να ανεβασει το κυρος του συλλογου και μας δινει τη δυνατοτητα να δωσουμε ηχηρα μηνυματα. Γι αυτο εχουμε την υποχρεωση να ανταποκριθουμε ολοι.
Δεν παιζει ρολο το ποσο, αλλα το πληθος των καταθεσεων.
Μπορουμε να αποδειξουμε οτι ο Πανιωνιος δεν ειναι τα 300 κατι εισητηρια της Κυριακης, αλλα κατι πολυ μεγαλυτερο.
Να αποδειξουμε στους διοικουντες οτι ειναι οι αποκλειστικοι υπαιτιοι για το χαλι της κερκιδας.
Τελος οσοι θεωρουμε τους εαυτους μας πραγματικους Πανιωνιους, εχουμε χρεος να αποδειξουμε ακομα και μεσα στην κριση, οτι "Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ"

Γι αυτο ολοι στην τραπεζα, εστω και για 5 ευρω καταθεση!!!!!!!!

NK99 είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/bgalte-mas-apo-to-kouponi/737036

Δεν ξέρω αν ο ΠΑΣ κάνει θέατρο ή το θέλει πραγματικά και αν είναι εφικτό κάτι τέτοιο.

Νομίζω ότι αν βγει το ελληνικό πρωτάθλημα από τα κουπόνια οι περισσότεροι παράγοντες θα χάσουν κάθε ενδιαφέρον για τον αθλητισμό.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος μπορεί να κάνει ανάλογη κίνηση? Έτσι επειδή υπήρξαν κάποιες φήμες στο παρελθόν και δεν θέλουμε να βρεθούμε άδικα μπλεγμένοι από κάποιο αγνό συναρπαστικό αγώνα που κάποια εταιρία θα χάσει λεφτά.

Τα παραπάνω είναι εντελώς άσχετα με την κίνηση συγκέντρωσης χρημάτων και αυτό που μπορεί να φανεί αν καταλήξει με επιτυχία.

John - Singapore είπε...

Καλά Πανιώνια Χριστούγεννα απο Singapore.

br fun_atic είπε...

Επίσης john! Ο Σωτήρης είναι καλά; Δεν ειχαμε νέα του. Θα ερθετε για τις γιορτές;

Costix είπε...

Καλημερες John και απο εμενα.
Φιλησε μου και τον Σωτηρακη και την Κατερινα. Περνατε καλα ??? Εχετε γνωρτιστει με τον Γιαννη τον Σαγιαννη ??? Δουλευει στην BHP-Billiton Σιγκαπουρης. Καλο παλικαρι.

Η συμμετοχη εννοειται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ !!!

John - Singapore είπε...

Ο Σωτήρης στέλνει χαιρετίσματα και δηλώνει "Γιατί μονάχα η Πανιωνάρα....". Γιορτές εδώ στην ζέστη. Ο Σαγιάννης είναι πρώην συμφοιτητής μου, γνωριζόμαστε και τα λέμε κάπου κάπου.

dimosthenis είπε...

Συνεχίστε την προσπάθεια από το μπλοκ, που κατά την άποψή μου αποτελεί ένα από τα υγιέστερα κομμάτια του σημερινού Πανιώνιου. Δεν ντρέπομαι καθόλου που κατέθεσα το κατιτί μου, το αντιθετο μάλιστα πιστεύω ότι η μαζική συμμετοχή μας θα ενισχύσει όχι μόνο οικονομικά αλλά ψυχολογικά και ηθικά τον καθένα που θέλει να ασχοληθεί μ' αυτή την ταλαιπωρημένη ομάδα, τον ιστορικό μας.

br fun_atic είπε...

Update: Απο χρήματα παει καλά. Προσωπικά δεν περίμενα οτι θα μαζεύονταν τοσα μέχρι τις 20\12.Γιατί; Μάλλον όλοι ξέρουμε...

Προσωπικά θα ήθελα και τον μικροκαταθετη του ευρώ.

Η προσπάθεια είναι του συγκεκριμένου φίλαθλου και φίλου. Εμείς τον βοηθάμε σε επικοινωνιακό επίπεδο καθώς ηδη ακούγονται οι φιλοσοφίες οτι τέτοιες ενέργειες μικραίνουν τον συλλογο κλπ.

Οκ ρε παιδιά τον μικραίνουν. Δώστε εσείς και το κρίμα στον λαιμό αυτών που τα μαζεύουν.

Δεν έχετε καταλάβει ενα πράγμα. Όταν χρωστάς σε παίκτες μπορείς να τους χάσεις όπως μπορείς να χάσεις και βαθμούς ( με διάφορους τρόπους). Για την ωρα οι παίκτες κανουν το καθήκον τους αν και απληρωτοι ενω δεν αντιμετωπίζουμε τέτοια θέματα. Κάτι πρεπει να κάνουμε κι εμείς γι αυτους. Όλα τα αλλά είναι φιλοσοφίες.

Costix είπε...

John, παρακαλω πες τους χαιρετισμους μου στον Σαγιαννη !!! Μεγαλωνει λοιπον η Ελληνικη παροικια στην Σιγκαπουρη !!! ΠΟλλα Πανιωνια φιλια.

br fun_atic είπε...

Μια λοιπόν που έχουμε μεγάλη παροικία στην Σιγκπούρη, να κοιτάξουν να στείλουν κανενα SGD μπας και κάνουν χριστούγεννα οι παίκτες.

:)

John - Singapore είπε...

Αυτό τακτοποιήθηκε ήδη φίλτατε BR... Οι Πανιώνιοι Σιγκαπούρης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

br fun_atic είπε...

http://www.panionianea.gr/2013/12/runaway-day-mikrokosmos.html?fb_action_ids=10201124562261037&fb_action_types=og.likes

br fun_atic είπε...

Στείλτε ότι έχετε...Θέλω πολύ να δω τα μούτρα των παικτών όταν ο φίλος που μαζεύει τα χρήματα αρχίσει να τους δίνει δολλάρια Σιγκαπούρης, ρουπίες και Γιέν!!! :)

br fun_atic είπε...

Ενδιαφέρουσα είδηση γιατί βλέπουμε να υπάρχει κινητικότητα

http://www.sport-fm.gr/article/omada-laikis-basis-alliws-den-bgainei/737487

dimosthenis είπε...

Η ομάδα υπάρχει επειδή υπάρχουμε εμείς οι Πανιώνιοι. Το νέο που αναφέρει το δημοσίευμα είναι ότι πιο ελπιδοφόρο ακούστηκε τον τελευταίο καιρό και η πρωτοβουλία στην οποία και μεις συμμετέχουμε βρίσκεται στην ίδια ακριβώς κατεύθυνση με την προσπάθεια του κυρίου Σκούρα και των υπολοιπων συμπανιώνιων. "Γιατί ο Πανιώνιος είναι ευλογία".

br fun_atic είπε...

update: νομίζω ότι πλέον το ποσό που συγκεντρώνεται είναι σεβαστό. Δεν θα έλεγα ότι μπορεί να λύσει προβλήματα, όμως σίγουρα θα μπορέσει να βοηθήσει.

Η βοήθεια από το εξωτερικό ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική.

br fun_atic είπε...

http://www.panionianea.gr/2013/12/blog-post_9917.html

είναι μια είδηση την οποία την ξέρω πολλές μέρες, είναι θέμα αρχής όμως να μην δημοσιοποιώ θέματα που άπτονται προσωπικών δεδομένων, όπως είναι η υγεία.

Μια που βγήκε όμως το θέμα στη δημοσιότητα με πρωτοβουλία του Έβανς, θα ήθελα να του στείλω και από εδώ τις καλύτερες ευχές μου για ταχεία ανάρρωση.

Μια που καθάρισε το «σύστημα» έχουμε περιθώρια να τσακίσουμε 2-3 κιλά παϊδάκια :)

zamis είπε...

Πολλα περαστικα Εβανς καιρος για τσιμπουσια!