Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Πάνθηρας απ' το κοντέινερ


Αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία. Με μια λακωνική ανακοίνωση, η Π.Α.Ε Πανιώνιος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον  κ. Παντελή και την πρόσληψη του κου Παναγόπουλου. Σημειολογικά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι η Π.Α.Ε στην ανακοίνωσή της δεν ευχαρίστησε τον κό Παντελή για την προσφορά του στον σύλλογο, πράγμα που έχει πράξει με άλλους κατά τη λύση της συνεργασίας τους, μολονότι ήταν δεδομένο ότι δεν είχαν προσφέρει τίποτα. Προσωπικά το εκλαμβάνω ως ένδειξη δυσαρέσκειας.

 

Δυο λόγια για τον κο Παντελή και τον κο Παναγόπουλο.

 

Προσωπικά δεν είχα δει με καλό μάτι την πρόσληψη του κου Παντελή. Αν και ώριμος σε ηλικία, δεν είχε εμπειρία της κατηγορίας. Είναι ένας προπονητής παλαιάς κοπής, της κλασικής ελληνικής σχολής προπονητών, των οποίων το ποδόσφαιρο που αποδίδουν οι ομάδες προσωπικά δεν μου αρέσει. Ήρθε στη θέση του κου Παναγόπουλου, ο οποίος παρομοίως δεν είχε εμπειρία της κατηγορίας, όμως είχαμε δει δείγματα της δουλειάς του, με την ομάδα να αποδίδει πιο φρέσκο ποδόσφαιρο. Ένα άλλο θέμα που δεν μου άρεσε στον απερχόμενο προπονητή ήταν η ανάμειξη του ονόματός του στο γνωστό ποδοσφαιρικό σκάνδαλο. Δεν αμφισβητώ ότι κατά πως μαθαίνω δεν έχει πλέον δικαστική εμπλοκή, σίγουρα όμως, αν ήταν στο δικό μου χέρι, δεν θα προσλάμβανα ποτέ κάποιον στη θέση του προπονητή του Πανιωνίου, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί με οποιονδήποτε τρόπο σε μια τέτοια ιστορία.

Στο καθαρά αγωνιστικό: Ο κος Παντελής νομίζω ότι άργησε πολύ να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Άργησε επίσης να καταλήξει στα πρόσωπα τη ενδεκάδας, όπως επίσης ήταν πολύ διστακτικός στο ξαναμοίρασμα  της τράπουλας. Μια φορά την ανακάτεψε λίγο και του «βγήκε» ο Γιάννου. Θεωρώ ότι αν είχε προσπαθήσει περισσότερο σε αυτόν τον τομέα, ίσως σήμερα να είχαμε πάρει περισσότερες βοήθειες από παίκτες του πάγκου. Για μεγάλο διάστημα η ομάδα έδειχνε αδούλευτη, χωρίς αυτοματισμούς. Παρ’ όλα αυτά κατόρθωσε να κάνει μια αξιόλογη βαθμολογική συγκομιδή, η οποία θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη, αν ο ίδιος δεν είχε αποφύγει λάθη από τον πάγκο. Στα θετικά του ότι δεν έχασε τα αποδυτήρια (στο βαθμό που γνωρίζω βέβαια) παρόλα τα οικονομικά προβκλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Με λίγα λόγια, ο κος Παντελής προσπάθησε όσο μπορούσε, εξάντλησε τις ικανότητές του και φεύγει με ψηλά το κεφάλι. Προσωπικά βέβαια θα προτιμούσα η αλλαγή αυτή να είχε γίνει πολύ – πολύ νωρίτερα.

 

Για τον κο Παναγόπουλο: Ήταν προφανές, από τη στιγμή που παραιτήθηκε από τη Λάρισα, ότι θα επέστρεφε. Θα έλεγα ότι έψαχναν την κατάλληλη ευκαιρία να τον επαναφέρουν. Προσωπικά χαίρομαι για την επιλογή, διότι ξέρει την ομάδα και  μου αρέσει το ποδόσφαιρο που αποδίδει. Η επιστροφή του κου Παναγόπουλου είναι δυσκολότερη από την προηγούμενη φορά. Ο πάνθηρας που βγήκε από το κοντέινερ (κατά τον κο Κουτλίδη) δεν έχει πλέον την ίδια αποδοχή που είχε και αυτό λόγω της συνεργασίας του με τη Λάρισα. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα γιατί το βρίσκω παιδιάστικο. Αντίθετα θα κρατήσω την καλή εικόνα της Λάρισας κατά το διάστημα που ο κος Παναγόπουλος ασκούσε εκεί τα καθήκοντά του. Ένα άλλο θέμα είναι ότι θα χρειαστεί να αναλάβει μια ομάδα η οποία σχηματίστηκε με μεταγραφικές επιλογές άλλων (οι οποίες αποδείχθηκαν λανθασμένες, όσο κι αν κομπορρημονούν κάποιοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης). Εάν και εφόσον όμως υπάρξει η δυνατότητα για κάποια μεταγραφή, ο κος Παναγόπουλος θα έχει την ευκαιρία να βάλει τη δική του πινελιά.

Στα δικά μου μάτια πρέπει να αποδείξει και κάτι άλλο. Ότι η ομάδα που είχε σχηματιστεί πέρσι και της οποίας τα credit είχε πάρει ο κος Ελευθερόπουλος, ήταν επί της ουσίας προϊόν της δικής του εργασίας.

 

Δεν κρύβω ότι συμπαθώ τον κο Παναγόπουλο. Ας μου επιτραπεί να του δώσω μερικές συμβουλές. Κόουτς να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να δέχεσαι κάθε συμβουλή που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Έτσι βοηθάς και τη δική σου εξέλιξη. Στην ομάδα υπάρχουν στελέχη με εμπειρία και αγάπη για τον Πανιώνιο που μπορούν να σε βοηθήσουν. Άνθρωποι όπως ο Αντώνης Μανίκας και ο Νόνι Λίμα πρέπει να βρίσκονται πάντα δίπλα σου, ενώ από την καλή συνεργασία με τον Γιάννη Παυλόπουλο θα προκύψουν μεγάλα οφέλη για την ομάδα. Όσο για εμάς τους ιντερνετικούς, μάλλον θα έχεις καταλάβει και από την προσωπική επαφή, ότι έστω και από τις οθόνες μας, προσπαθούμε να βοηθήσουμε, ακόμη κι όταν δεν είμαστε ευχάριστοι. Καλή επιτυχία.

47 σχόλια:

John - Singapore είπε...

Και σε μένα αρέσει ο Παναγόπουλος και το γεγονός οτι είχε απαραιτηθεί το καλοκαίρι τον ανέβασε και στην εκτίμηση μου σαν κίνηση.
Πιό πολύ όμως με ενθουσιάζει η είδηση για έλεγχο απο ορκωτούς που φαίνεται να ζήτησε ο Τσακίρης. 1) Ίσως μάθουμε που στεκόμαστε 2) Ίσως είναι οιωνός για το μέλλον του στον Ιστορικό? Μακάρι ο Άγιος Βασίλης να μας φέρει ελπίδα...

br fun_atic είπε...

Ό κος Τσακίρης ασκεί τα δικαιώματα που του δίνει το ποσοστό των μετοχών που κατέχει, οπότε για την ώρα ας το εκλάβουμε μόνο έτσι.

Ίσως, όλοι μας, και ο κος Τσακίρης και ο κόσμους του Πανιωνίου, να είμαστε πιο ώριμοι πλέον για μια συνεργασία σε σταθερή και σωστή βάση, η οποία μπορεί να έχει ένα και μόνο περιεχόμενο. Νοικοκυριό και ανάπτυξη των ακαδημιών. Ωραία τα αεροδρόμια, χρήσιμα κάποιες φορές, αλλά μια ομάδα του μεγέθους μας τα πληρώνει πανάκριβα...

br fun_atic είπε...

Η αντίδραση από την πλατεία ελευθερίας:

Καλημερα σας.καλοριζικος.ελπιζω να καταλαβανε τωρα ο κος Πλεξιδας και ο κος Γαλανακοπουλος γιατι τους μουρλανε για να φυγει απ τον καμπο.τωρα το θεμα εγινε προσωπικο.πρεπει να απαντηθουν καποια ερωτηματα.πρωτον μολις η ομαδα πεταξε λευκη πετσετα.επικαλουμε την μαρτυρια των ΚΚ ΤΣΑΒΑΛΟΥ ΓΚΛΕΖΑΚΟΥ ΚΑΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΤΑΚΗ ΤΣΕΛΕΝΤΗ ΣΟΥΦΛΕΡΗ ΜΑΝΙΚΑ πως τον κρατησαμε και αν ηταν ομοφωνη η αποφαση οτι δεν κανει το παιδι.ο παναγοπουλος πρεπει να ξεκαθαρισει δημοσια 3 θεματα.την εισηγηση του για τον Γουνδουλακη τι εγινε με τον πινειρο και τι μου ειπε στον κορυδαλλο.και το κοντεινερ πολυ του ειναι.το σεναριο?πεφτει η ομαδα και αναλαμβανει να δουλεψει με τα μικρα παιδια ο παιδαγωγος παναγο.περιμενω.ΥΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα τα αναλαβει ο εισαγγελεας την επομενη φορα.φιλια μελαχροινο αγορι.

br fun_atic είπε...

Μια που ρωτάμε όλοι, δεν μας λέτε κι εμάς ποιος ακριβώς πήρε τους Λάζνικ και Ριβέρο; Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι πιτσιρικάδες τύπου Κορκόντζελου και Καλτσά, αλλά ας μην επεκταθούμε...

Costix είπε...

Παναγο, μη μασας και βαλε την κεφαλα κατω και δουλεψτε ολοι μαζι σαν μια γροθια. Αντε να δουμε λιγο μπαλιτσα, γιατι μας εκοψαν το γηπεδο φετος !!!

EndyS είπε...

Επιτέλους θα ξαναέρθω στο γήπεδο!!!!!

Τη θεση μου για τον Παντελή την εχω ξαναγραψει αρκετες φορες και σε γενικές γραμμες με εκφράζει το σχόλιο του οικοδεσπότη.

Ο Παναγο θεωρώ ότι έχει περισσότερα να δώσει.
Με στεχαχώρησε τρελά με τον Φανούρη, αφού είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ήταν εισήγησή του, όμως δεν του κρατάω κακία γιατί θεωρώ ότι δεν το έκανε από εμπάθεια, αλλά για το συμφέρον της ομάδας.

Τέλος ελπίζω οι αιχμές που υπάρχουν για τον Πινέιρο να είναι συκοφαντίες και να μην έχουν βάση.

zamis είπε...

Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα

zamis είπε...

http://www.gazzetta.gr/football/article/569914/ta-ehose-stin-dioikisi-o-pantelis

NK99 είπε...

Το διαχρονικό πρόβλημα με τον Τσακίρη είναι ότι πρώτα δίνει τα χρήματα και ύστερα αναρωτιέται που πήγανε.



br fun_atic είπε...

Ένας οικονομικός έλεγχος πάντως δείχνει πολλά περισσότερα απο το συγκεκριμένο ποσο...

dimosthenis είπε...

Εγώ παρόλα αυτά δεν καταλαβαίνω, γιατί έφυγε το καλοκαίρι ο Παναγόπουλος, που θεωρήθηκε δικαιολογημένα πετυχημένος πέρσι και ξαναγυρίζει τώρα; τι άλλαξε; μόνο η κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας του Παντελή στον επιθετικό τομέα κυρίως ή υπάρχει και κάτι άλλο. Κάτι υπαινίσσεται ο Παντελής αλλά δεν το λέει καθαρά. Αυτή η αδυναμία της διοίκησης Τσάβαλου να αρθρώσει δυο καθαρές κουβέντες και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μας έχει γίνει βραχνάς. Το ίδιο έκανε και με τον Παντελή, ο οποίος έφτιαξε την ομάδα κατ' εικόνα και ομοίωση δική του. Σκληροτράχηλη, σφριγηλή αμυντικά, αλλά άμπαλη στο δημιουργικό τομέα. Συμπερασματικά κακώς προσελήφθη ο Παντελής (συμφωνώ απόλυτα με τον Br) αλλά και κακώς απολύθηκε. Με δεύτερο λάθος πάνε να καλύψουν το πρώτο. Σ' αυτό το σημείο ο απλήρωτος προπονητής των απλήρωτων παιχτών έχει δίκιο.
Τώρα βέβαια βγαίνουν διάφορα για τον Παναγόπουλο (έδιωξε Γουνδουλάκη και κάτι για Πινέιρο που δεν καταλαβαίνω) αλλά το πρόβλημα τώρα δεν είναι αυτό. Προέχει η ομάδα να παίξει καλύτερη μπάλα, να αρχίσει να βάζει γκολ και να κερδίζει στην έδρα της τα παιχνιδάκια με τους ομοίους, ώστε να κρατηθεί μακριά από κινδύνους, με απώτερο σκοπό μήπως και βρεθεί κανένας άνθρωπος να διαθέτει καμιά διακοσαριά χιλιάρικα το χρόνο για την επόμενη πενταετία κρατώντας σε υψηλό επίπεδο τις υποδομές από τις οποίες με τους κατάλληλους ανθρώπους θα εξασφαλίσει το αγωνιστικό και οικονομικό μέλλον της ομάδας

Griniaris είπε...

Εννοείται ότι την Πέμπτη είμαστε μέσα...Ακούει η Γαύδος;

Και μη ξεχνιόμαστε,αυτό που εσείς θεωρείται κατά, εγώ το θεωρώ στα υπέρ του...

Recoba είπε...

Ok. Κατάλαβα: Επιστρέφει ο πανθηρας κοουτς μετά από διακαη επιθυμία της διόικησης, επιστρέφουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο, η ομάδα θα λύσει το επιθετικό της πρόβλημα και θα νικάει κιόλας. Ωραία...

Μια απορία έχω μόνο, που αφορά στην τρίμηνη παραμονή του πανθηρα κοουτς στη Λάρισα: εκέινο το ¨θα κρατήσω την καλή εικόνα της Λάρισας κατά το διάστημα που ο κος Παναγόπουλος ασκούσε εκεί τα καθήκοντά του¨ μας το αναλύεις λίγο brfun, γιατί ομολογώ ματς της Λάρισας δεν έτυχε να παρακολουθήσω φέτος.

ΥΓ Καλή επιτυχία στο νέο προπονητή μας από καρδιάς. Μακάρι και να πετύχει, και να μην έχει την τύχη του Παντελή...

br fun_atic είπε...

http://www.sport.gr/Article/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%A0%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/Football-League-2/H-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%AE%CF%84%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%91%CE%95%CE%9B/40-189088.html

antonis είπε...

Μας απήλαξε απο τον δημόσιο υπάλληλο,στηρίζουμε Παναγόπουλο με όλες μας τις δυνάμεις.

antonis είπε...

Μας απήλαξε απο τον δημόσιο υπάλληλο,στηρίζουμε Παναγόπουλο με όλες μας τις δυνάμεις.

Recoba είπε...

Μας θύμισε τη διπλή παραίτηση Παναγόπουλου το 2013 το άρθρο: http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=129585032 Φαντάζομαι ότι έχουν λυθεί τα (του Μαΐου-Ιουνίου) θέματα στις σχέσεις διοίκησης-κόουτς με αμοιβαίες εξηγήσεις και υποχωρήσεις.

Και μην ξεχάσω. Ευχαριστούμε κόουτς Παντελή για την καλύτερη του αναμενομένου πορεία και εικόνα της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, υπό τις άθλιες - μάλιστα - συνθήκες δουλειάς που όλοι ξέρουμε (χωρίς απήλιον και με άπαντες απλήρωτους). Μα πιο πολύ σε ευχαριστούμε για την αξέχαστη, αξεπέραστη και ανεπανάληπτη ΤΡΙΑΡΑ στην ομάδα του ¨Σπάθα¨...

br fun_atic είπε...

Εννοειται

zamis είπε...

Γαυδος ακουει αλλα αναρωτιεται..αλλαξε κατι στο σαλουν και στο καουμποικο εκτος απο τον μπαρμαν και δεν το πηρα πρεφα?

btw θελω κι εγω να πω οτι η τριαρα στους σιχαμενους θα μεινει αξεχαστη.

EndyS είπε...

@ zamis

Εχει αλλαξει και ο πιανιστας!!!!
Βεβαια το μαγαζι παραμενει σαλουν, γιατι βολευει τον διευθυντη του να εχει λιγο κοσμο ώστε να "εργαζεται" οπως θελει.
Αν ομως ο κοσμος αρχιζει να ερχετε ξανα στο μαγαζι και ζητα επιτακτικα να γινει εστιατοριο για παραδειγμα, τοτε ειναι πιθανο ο "ιδιοκτητης" να αλλαξει το μαγαζι.

EndyS είπε...

Δυστυχως θα απουσιαζω στο ραντεβου της Πεμπτης, αφου ειμαι στο κρεβατι από τις 28/11 με τη μεση μου.
Οταν εχθες ειπα απεξε-απεξω στη γυναικα μου οτι σκεπτομαι να παω στο γηπεδο ώστε να δοκιμασω μηπως ειμαι καλυτερα, με διαβεβαιωσε οτι θα κανω Χριστουγεννα στο παγκακι εξω από το γηπεδο ψαχνοντας στα σκουπιδια για γαλοπουλα.........
Μπορω να πω οτι το επιχειρημα της ηταν πειστικοτατο, οποτε φωναξτε λιγο παραπανω και για εμενα.

br fun_atic είπε...

Μπεδρέματα

http://www.sport-fm.gr/article/odeuei-stin-katastrofi/739836

να πεις στη γυναίκα σου ότι θα είσαι καλεσμένος στο σπίτι μου και πίστεψέ με, εμείς πτηνά δεν τρώμε... :)

br fun_atic είπε...

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=19218&catid=5

Με λίγα λόγια, κλείνεις ραντεβού για να βρεις κάποιον στο μαγαζί και σε ενημερώνουν μέσα σε ένα 10λεπτο γι αυτά που για να βγάλουν άκρη οι ίδιοι έκαναν κάτι μηνες...

Υπάρχει και η άλλη λύση. Κάνει ο Τσακ τον διαχειριστικό έλεγχο και δημοσιοποιεί το αποτέλεσμα...

zamis είπε...

Περα απ'το σουρεαλ..

EndyS είπε...

Δεν γνωριζω λεπτομεριες σχετικα με το μοντελο που ηθελε να ακολουθησει η ομαδα που προωθουσε την λυση της λα'ι'κης βασης.
Οπως το καταλαβαινω εγω, μετοχοι θα ηταν οι φιλαθλοι οι οποιοι με εκλογες θα εβγαζαν καποιον που θα αναλαμβανε την διοικηση της ομαδα.

Αν τα παραπανω ισχυουν, δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα με την απομακρυνση του Παντελη. (Ασε που με 100 διαρκειας και 1000 εισιτηρια στα ντουζενια σου, όχι εταιρια λαικης βασης δεν κανεις, αλλα ουτε εταιρια συνοικιακης βασης)

Μαλλον καταλαβαν οτι το εγχειρημα δεν ειχε μελλον και τωρα βρηκαν την ευκαιρια να την κανουν με ελαφρια πηδηματακια. Λογικο

br fun_atic είπε...

Μα εδώ λέει ότι αποχώρησε η υποψήφια διοίκηση λαικής βάσης, η οποία αποτελούνται κατά βάση από δύο (ή σύμφωνα με δημοσιεύματα από 20).

εδώ λοιπόν κολλάει αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=Ic6rvEBm_Hc

Όλοι πάντως συμφωνούν σε μερικά πράγματα. Διοίκηση ασκούν δύο (κατ' άλλους από το σπίτι τους και κατ' άλλους κανονικά), ενώ η διάλυση είναι προ των πυλών...

Costix είπε...

Παντως η υποθεση εχει πολυ γελιο, ρε μαγκες !!! Βεβαια, αργα η γρηγορα, θα μαθουμε ολη την αληθεια !!! Προς το παρον βρισκομαστε στην ακολουθη θεση

''απ΄την Κικη ή την Κοκω ποια να διαλεξω ???''

Α ρε rock and roll που θελετε !!!

br fun_atic είπε...

Εδώ πλέον χρειαζόμαστε τον Χαρδαβέλα και τις πύλες του ανεξήγητου.

Εχουμε κάποιους οι οποίοι είναι ας πούμε ευκατάστατοι και θέλουν να συνδράμουν κάθε μήνα με ένα ποσό τη συγκεκριμένη διοίκηση.Των δύο ατόμων.

Μάλιστα.

Πριν να δώσουν το ποσό, μαθαίνουν ότι η διοικηση, χωρίς να τους ρωτήσει (γιατί άραγε;) άλλαξε προπονητή.

Καταγγέλλουν τη διοίκηση των δύο ατόμων (και πριν δύο ήταν) και αποχωρούν από το σπίτι του big brother...
Τέτοια αγάπη για τον Παντέλη, τέτοιο θέμα με τον Παναγό ή βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία;

Εκτός κι αν υπάρχει κάτι άλλο...

zamis είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=129586623

IWN1998 είπε...

Κατ' αρχάς ας πάτε λίγο πίσω να δείτε ποιοι έφεραν τον Κορκόντζελο πριν τον βάλετε στο ίδιο καλάθι με Καλτσά. Δείτε και από που ήρθε. Η ακρίβεια σε κάποια πράγματα κάνει πιο αξιόπιστα τα επιχειρήματά μας.

Δεύτερον καλό είναι να μην υποτιμούμε τις όποιες προσπάθειες γίνονται ή μάλλον πια γίνονταν για να σταθεί όρθια αυτή η ομάδα. Οι άνθρωποι δεν λένε ότι έφυγαν γιατί έδιωξε απλά η διοίκηση τον προπονητή αλλά γιατί τον έδιωξε σε μια αιφνίδια και χωρίς ουσιαστική αιτία φάση. Θα μπορούσε να τον διώξει όταν έχασε από τον Άρη στη Νέα Σμύρνη. Δεν το έκανε τότε. Από τότε και καλύτερα παιχνίδια έκανε η ομάδα και κάποιους βαθμούς μάζεψε. Το έκαναν λίγα εικοσιτετράωρα πριν από ένα κρισιμότατο ματς και κατά συνέπεια η πειλογή τους θα κριθεί πρόωρα και άμεσα και με βάση και το αποτέλεσμα αυτού του ματς που τείνει πια να επηρεαστεί όχι από τις όποιες ικανότητες και προσπάθειες παικτών και προπονητών αλλά από το κλίμα που δημιουργήθηκε.

Όσο αφορά για το σχήμα που πρότεινε η ομάδα Σκούρα ήταν να μαζεύει 20-30 χιλιάρικα το μήνα για τα τρέχοντα έξοδα της ΠΑΕ. Και να δουν αν έτσι το χρέος γίνεται βιώσιμο. Και ζήτησαν και από τον τσακίρη να τους δώσει το πόρισμα του ελέγχου. Ούτε εταιρία λαϊκής βάσης, ούτε τίποτα. Προφανώς δεν τα θέλουμε αυτά. να συμπεράνω ότι έχουμε από αλλού; Ή απλά πάμε για βρούβες.

Για τις μεταγραφές του Γενάρη, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Λυπάμαι για το ύφος του σχολίου αλλά νομίζω ότι έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Να είστε καλά και να δούμε μπαλάρα την Πέμπτη και αν χάσουμε θα φταίει ο Παντελής, αν κερδίσουμε θα πιστωθεί στον Παναγόπουλο ... αλλά ποσώς να μας νοιάζει θα έπρεπε. Ας γίνεται το καλύτερο για τον Πανιώνιο και ας πιστωθεί και στον Άγιο Βασίλη που λέει ο John.

zamis είπε...

''Ο Κ. Γκλεζάκος, ο οποίος έγινε ως εκ μεταγραφή Πανιώνιος, ηθελε να έχει λόγο στο πως θα παίξει η ομάδα! Μάλιστα ήταν έκδηλη η απογοήτευση του όταν κερδίσαμε τον Ατρόμητο. Παρουσία των συνεργατών μου μας είπε ότι ήταν η χειρότερη νίκη!''

panionia nea

ειναι δυνατον?

John - Singapore είπε...

.... και να παίρνονται αποφάσεις από ένα δύο άτομα που δεν θέλω να πω

Έχω βαρεθεί να ξέρουν όλοι ονόματα και πράγματα αλλά κανείς να μην τα λέει...

Γιατί? Φοβούνται? Απειλούν τα παιδιά τους? Τι σκάτά?

zouri1 είπε...

Για τον Παναγοπουλο εχω εκφραστει απο το καλοκαιρι .Τον θελω σαν προπονητη της ομαδας μας και ταιριαζει στην ομαδα μας .Ποτε μας δεν ζητησαμε μονο νικες ,θελουμε μονο να παιζουν συμφνα με τις δυνατοτητες και να εχουν βοηθεις απο τον παγκο .

Recoba είπε...

Συνέντευξη Παντελή http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=129585660

Έχετε αναφερθεί ότι δύο άνθρωποι κάνουν κουμάντο στον Πανιώνιο. Ο πρόεδρος κύριος Τσάβαλος. Ποιος είναι ο άλλος; Ο άλλος είναι ο ο κύριος Γκλεζάκος (αντιπρόεδρος της ΠΑΕ)

Α, φάγαμε και πρόστιμο 100 χιλιάρικα για τη μη κατάθεση εγγυητικής επιστολής. http://www.sport-fm.gr/article/baru-prostimo-se-pede/739908 Πέρσι, λέει, το πρόστιμό μας για τον ίδιο λόγο ήταν 110 χιλιάρικα. Αυτό λέγεται πρόοδος? Ας βγάλει ανακοίνωση η διοίκηση...

Κατάντια

NK99 είπε...

Ήταν η χειρότερη νίκη...
Δηλαδή υπήρξαν και άλλες κακές νίκες και αυτή ήταν η χειρότερη.
Φαντάζομαι ότι θα υπήρξαν και καλές νίκες.












alterego είπε...

k

alterego είπε...

Ας κρατήσουμε μικρό καλάθι για Παναγόπουλο.
Το ότι είναι Πάνθηρας και προέρχεται από κοντέινερ δεν μου λέει τίποτε.
Προπονητή ψάχνουμε και μάλιστα αξιόπιστο και αποτελεσματικό.
Και κυρίως προπονητή που να μας κρατήσει στην κατηγορία.
Όλοι μας θέλουμε να παίζουμε φανταιζί αλλά το ποδόσφαιρο δυστυχώς είναι αποτέλεσμα και όχι γυμναστικές επιδείξεις.
Και μη ξεχνάμε ότι πολλές φορές ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

dimosthenis είπε...

"Το συμμαθητή τον μη απατεώνα, που κάποιος τον κρατάει και που θέλει να σώσει το τομάρι του" τον ψηφίσαμε για πρόεδρο του Πανιωνίου άρα η τύχη του ταυτίζεται μ' αυτή της ομάδας. Ας βγει επιτέλους να εξηγηθεί τι ζητάει, τι θέλει τι σκοπό έχει τι τελοσπάντων σκέφτεται γι αυτή την έρημη την ομάδα.Θέλει βοήθεια; μπορεί μόνος του; ας εξηγηθεί ώριμος άνθρωπος είναι. Τι φοβάται; ποιον; γιατί;
Ας βγει στο προσκήνιο, αντί να πιέζει τον Παντελή να υπογράψει πέτσινη παραίτηση, ας έχει το θάρρος να πει δε σε θέλουμε. Η όλη συμπεριφορά μου θυμίζει Βεντούρη στα τελευταία του. Τι διάολο έχει αυτή η καρέκλα του προέδρου της ΠΑΕ για τους άφραγκους προέδρους και δε θέλει κανένας να ξεκολλήσει, ούτε να πει τι συμβαίνει. Τι συμφωνίες γίνονται που δε βγαίνουν στο φως, ποιος εκβιάζει ποιον;
Όσον αφορά την "ομάδα" Σκούρα και τις τελευταίες δηλώσεις με παραξενεύουν αρκετά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η απομάκρυνση Παντελή είναι λόγος για να την κάνουν. Άλλο να αναστείλω για λίγο την κίνηση μέχρι να ελεγθει η ΠΑΕ και να υπάρξουν οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες και άλλο την κάνω με γρήγορα πηδηματάκια. Οι λόγοι που επικαλούνται δεν είναι επαρκείς. Άμα θες να σώσεις τον Πανιώνιο επιμένεις στριμώχνεις τους δυο που διοικούν, παίρνεις τον κόσμο μαζί σου και προχωράς. Όπως όσοι βάλαμε τον οβολό μας για να πληρωθού οι παίχτες δεν είπαμε δεν κέρδισε η ομάδα, δε γουστάρω τον Παντελή, τον Τσάβαλο ή το φούφουτο, αλλά προστρέξαμε όσο μπορούσε ο καθένας μας, κάπως έτσι έπρεπε να κινηθεί και η ομάδα Σκούρα με ανιδιοτέλεια και πανιώνια ευαισθησία. Όλα τα άλλα είναι για κατανάλωση. Λυπάμαι που το λέω αλλά δε γίνονται πιστευτοί. Από λόγια χορτάσαμε από πράξεις πάσχουμε. Κρίμα γιατί η αρχή έδειχνε ελπιδοφόρα.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Έχω μπερδευτεί πολύ ρε παιδιά. Δεν κανονίζουμε ένα παγκόσμιο, με επίτιμο προσκεκλημένο τον Παναγόπουλο; Ίσως μας λυθούν κάποιες απορίες.
Θέλω να εκφράσω κι εγώ τις ευχαριστίες μου στον κ. Παντελή για την 3άρα στον βάζελο.
Ραντεβού αύριο στο γήπεδο!

br fun_atic είπε...

Οι φυτευτοι παίκτες εξακολουθούν να ειναι φυτευτοι απ οπου κι αν προέρχονται.

Αναφέρθηκαν σε μεταγραφή όταν ηταν σε ισχύ η πρωτοβουλία Σκούρα και ελπίζοντας οτι θα μπορούσε να υπάρξει βοήθεια απο τον Τσακίρη ( κυρίως λόγω της επανεμφάνισης του με τον διαχειριστικό).

Ξέρετε γιατί δεν υπάρχει αναφορά σε ονόματα; ευθύνη απο την ΠΑΕ έχει ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος. Δεν έχουν τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου, ΕΚΤΟΣ κι αν έχουν εμπλακεί σε διαχειριστικές πράξεις. Αυτό όμως πρέπει να αποδειχθεί. Αν λοιπον αποδειχθεί οτι για παράδειγμα ο 15ος αντιπρόεδρος εμπλέκεται σε διαχειριστικές πράξεις τότε έχει θέματα...

IWN1998 είπε...

Και το Μουρίνιο να φέρνανε, θα μπορούσαν να το κάνουν κάπως κομψά... Και εν πάση περιπτώσει ποιος είναι αυτός από τους δυο που έχει τέτοια ποδοσφαιρική τεχνική άποψη για να πάρει την απόφαση σε αυτή τη φάση.
Και αφού ξέρουν ότι εκδηλώνεται μια προσπάθεια για να βοηθηθούν οι δυο και ο Πανιώνιος, τόσο δύσκολο θα ήταν να τους ενημερώσουν;
Τέλος πάντων τόσο δύσκολο είναι οι λίγοι αυτοί που ασχολούνται με τον Πανιώνιο να μπορέσουν και βρουν μια κοινή συνεταγμένη και να κινηθούν στα όσα μπορούν να γίνουν για να μην πέσει το καράβι στα βράχια; Τρελλάθηκαν όλοι στις εκλογές για την επικράτηση για το ποιος θα βουλιάξει το καράβι; Ας επικρατήσει επιτέλους ένα κλίμα που να δημιουργήσει μια συμπαράταξη.
Και είναι πάνω από σαφές ότι το τρέχον μείζον πρόβλημα του Πανιωνίου δεν ήταν ο προπονητής. Μακάρι να κάνω λάθος και να είναι ο προπονητής το πρόβλημά μας και τώρα να το έχουμε λύσει. ΜΑΚΑΡΙ.

Costix είπε...

Ολοι οι υγιεις Πανιωνιοι οφειλουν αν συσπειρωθουν και να βοηθησουν να σωθει η παρτιδα. Δικαιολογιες δεν χωρανε εδω, γιατι το βαπορι συντομα θα πεσει στα βραχια. Δεν αντιλαμβανομαι τη νυξη του κυριου Σκουρα, τον οποιον εκτιμω αμεριστα, περι αρθρου 99, γιατι θεωρω οτι τα χρεη μας πρεπει να ειναι σχετικα ελεγχομενα.

Σε αυτη την φαση, ΜΟΝΟΝ ο Τσακ μπορει να αποτελεσει τον συνδετικο κρικο, γιατι ειτε το θελουμε ειτε οχι, αποτελει προσωπο κοινης αποδοχης, εμπιστοσυνης και σεβασμου και το εχει πληρωσει με ''αιμα''. Αναμενω προσωπικα τις κινησεις του και δεν μιλαω για το οικονομικο τοσο, οσο για το ξεκαθαρισμα ολου αυτου του μπαχαλου. Οφειλουμε ολοι να σκεφτουμε τον Ιστορικο, να παραμεινουμε ψυχραιμοι και να στηριξουμε την ομαδα, οπως μπορει ο καθενας. Η κατασταση ειναι πολυ κρισιμη και οι επομενες μερες θα ειναι καταλυτικες για την πορεια μας.

Οσο για τον Παντελη, περαν απο το ugly ποδοσφαιρο που εβαζε την ομαδα να παιζει, νομιζω πως ο βασικος λογος της ''παραιτησης'' του πρεπει να ηταν τα αποδυτηρια, που μαλλον τα ειχε χασει προ πολλου.

Ενω τουλαχιστον ο μικρος (Παναγο) εχει αυτο που λενε the eye of the tiger και οι παιχτες πινουν νερο στο ονομα του. Εξαλλου θυμηθειτε τις περσινες τελευταιες 8 αγωνιστικες και την ψυχη που εβγαζε η ομαδα στο γηπεδο.

Ευχομαι θετικες εξελιξεις !!!

Costix είπε...

http://www.panionianea.gr/2013/12/blog-post_19.html

Αν και νομιζω οτι ειναι περιτο, οι αποψεις του κυριου Κατσουλα με βρισκουν αποολυτα συμφωνο !!!

IWN1998 είπε...

Με τι συμφωνείς απόλυτα αγαπητέ Κωστή; Στο ίδιο κείμενο ο κος Κατσούλας αναφέρεται σε αποχώρηση Παντελή, παραίτηση Παντελή και απόλυση Παντελή. Όταν καταλήξει θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε απόλυτα. Σαφώς τα περί επείγουσας ΓΣ κλπ είναι ορθότατα.

Να δούμε και κάποια άλλα;
Στο blog μου ο Πάνος έγραψε ότι με τον παρόντα αριθμό δόσεων, η ΠΑΕ αδυνατεί να πληρώσει το διακανονισμό με την εφορία. Πιθανότατα αυτό είναι και το πλέον κρίσιμο σημείο αυτή τη στιγμή. Αν αυξηθούν οι δόσεις επαρκώς ίσως να είμαστε βιώσιμοι. Πιθανόν αυτό να είναι το σημείο που έκανε τον κο Σκούρα να αναφερθεί σε δικηγόρο και άρθρο 99.

br fun_atic είπε...

Βέβαια τα νούμερα δεν του βγαίνουν του Πάνου γιατί οδηγούν το χρέος πάνω από τα 4 Εκ ευρώ στα οποία δήλωναν ότι το έχουν περιορίσει .Μιλάμε για το χρέος που ο κος Κατσούλας σε προηγούμενο κείμενό του περιόριζε σε 1 Εκ ευρώ.

John - Singapore είπε...

Κτανοώ το πνεύμα σύμπνοιας που λέει ο κος Κατσούλας και ο Κωστής αλλά διαφωνώ με το "δεν είναι ώρα για το ποιός φταίει.
Πιστεύω πως το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Αν όλοι αυτοί που κατά καιρούς λένε "ξέρω αλλά δέν μιλάω" έχουν την σωτηρία του Πανιωνίου στο νού αλλά και λίγη τσίπα τότε ας ενημερώσουν και τους υπόλοιπους Πανιώνιους να δούμε ποιός κάνει τί, ποιός αποφασίζει, ποιός φταίει και θα βρούμε και το πώς θα σωθούμε. Όσο το αφήνουμε στις καλένδες τότε ΟΠΟΙΟΣ και να σκεφτόταν να συνδράμει και να ασχοληθεί, αποθαρύνεται καθώς δέν έχει καθαρίσει ο τόπος. Στην τραγωδία υπάρχει και η Νέμεσις εκτός απο τον από μηχανής θεό... στον οποίο όλοι προσβλέπουμε.

Costix είπε...

Αγαπητε μου Ιωνα,
Το θεμα Παντελη με αφηνει παγερα αδιαφορο, πρωτον γιατι ειναι τετελεσμενο γεγονος (και εδω εχουμε πολυ πιο σοβαρα προβληματα να ασχοληθουμε πλεον) και δευτερον γιατι ημουν απο την αρχη 100% αρνητικος με την προσληψη του και το ειχα εκφρασει και δημοσια στο συγκεκριμενο μπλογκ. Και ο βασικος λογος δεν ηταν τοσο οι προπονητικες του ικανοτητες, οσο το παρελθον του και η αναμιξη του με τα στημενα. Παροτι ο ανθρωπος ειχε αθωωθει, θεωρουσα πολυ ανοητη την προσληψη του, οταν ειχαμε αρκετες επιλογες αλλων ''καθαρων'' προπονητων της δικης του καλιμπρας. Και θυμιζω οτι η γυναικα του Καισαρα πρεπει και να φαινεται τιμια και να ειναι.
Αρα θεωρουσα τραγικο λαθος της διοικησης την προσληψη του και βεβαια εκ των υστερων ακουσα απο αρκετους φιλους γαυροβαζελους κλπ ειρωνικα σχολια για το αν στηνουμε παιχνιδια, μπορω να σου πω ακομα και απο αδελφους Πανιωνιους, στα ματια των οποιων φαινοταν η αμφιβολια. Φανταζομαι οτι και εσυ και αρκετοι φιλοι το μλογκ να ειχατε παρομοιες εμπεριες.

Τελειωνοντας, σ' αυτο που οπως καταλαβες συμφωνω απολυτα με τον Κατσουλα ειναι στο ενωτικο πνευμα του κειμενου του και στην αναγκη αμεσης συγκλησης Γενικης Συνελευσης με παραλληλο καλεσμα σε ολους τους Πανιωνιους, ωστε να γινει προσπαθεια να εξευρεθει λυση.

ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΕ ΛΙΓΟ !!!

Πανιωνια δικος σας,
Κωστης