Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Χρόνια πολλά Πανιωνάρες (και πανιωνάρες)!!!


Πανιώνια αδέλφια χρόνια σας πολλά. Θα ήθελα, από τα βάθη της ψυχής μου να στείλω τις θερμότερες και ειλικρινέστερες ευχές σε εσάς και τις οικογένειές σας. Υγεία και επιτυχίες στους παίκτες μας, φώτιση και κουράγιο στη διοίκηση, πολλά - πολλά χιλιόμετρα και χαρές στους οπαδούς. Αυτές τις άγιες ημέρες ας σταθούμε στους ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από εμάς. Ανάμεσα σ' αυτούς βρίσκονται και οι παίκτες της ομάδας μας, ή έστω κάποιοι από αυτούς. Δυστυχώς, οι περισσότεροι φίλοι γύρισαν την πλάτη στους ανθρώπους αυτούς που μοχθούν καθημερινά για να κρατούν την ομάδα στο επίπεδο που προστάζει η ιστορία της. Κρίμα. Υπάρχει χρόνος πάντως για να κάνετε το καθήκον σας. Έστω και με ένα ευρώ...

Κλείνοντας, εύχομαι να αποβάλουμε κάποτε τον γαυροβαζελισμό που κουβαλάμε σε κάποια ποσότητα μέσα μας και εκδηλώθηκε ύστερα από την ήττα από τον Άρη. Δικαιολογίες υπήρξαν πολλές για τις απρεπείς ή έστω υπερβολικές αντιδράσεις, καμία όμως από αυτές δεν είναι κατά τη γνώμη μου συμβατή με την αληθινή Πανιώνια θεώρηση των πραγμάτων. Αποκλείεται ο μέσος φίλαθλος να στεναχωρήθηκε περισσότερο από τους παίκτες, τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την μεγάλη χαμένη ευκαιρία. Αυτά όμως έχει ο αθλητισμός, ιδίως όταν τα αποτελέσματα κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι σε σκοτεινά δωμάτια...

Χρόνια σας πολλά!

24 σχόλια:

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/den-allazei-ton-ianouario/740976

Κατανοητό αλλά και καταστροφικό.

br fun_atic είπε...

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=19223&catid=5

Αγαπημένος καθηγητής, πολύ καλός άνθρωπος, σπουδαίος Πανιώνιος.Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

br fun_atic είπε...

με δεδομένο οτι δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές, να δούμε πως θα καλύψουμε το κενό του.

Σμύρνη πλατεια ανεξαρτησία

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&pubid=129592751

zamis είπε...

Μπραβο Θεμη!

br fun_atic είπε...

αυτή αισθηση ανεξαρτησίας και πανιώνιας διαφορετικότητας σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του κου Παντελή με ενθουσιάζει!!!

Ήθελα να ήξερα τι όνειρο έβλεπε ο αλλος ο χαζός όταν έγραφε το γιατί ειμαι πανιωνιος, γιατί το κείμενακι του δεν έχει καμια σχέση με την πραγματικότητα...Ειναι και γέρος άνθρωπος,τα μπερδεύει...

zouri1 είπε...

Χρονια πολλα σε όλους.Μακάρι την νεα χρονια να κρατήσουμε τους παίκτες που θέλουμε.Ιδιαίτερες ευχές για τον ´κτητορα ´ του μπλογκ που μας κρατά ζεστούς με την ομάδα και μπορούμε να εκφράζουμε τα συναισθήματα της στιγμής .Ζητω συγνωμη αν παρά φέρθηκα για προπονητή ή παίκτη πανω στην αγωνία της νίκης και του μη υποβιβασμού.

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σ’ όλους! Δύσκολος γύρος έρχεται με πιθανότητα μείον δύο παίκτες, αλλά πάντα μέσα στα δυσάρεστα, αναδεικνύονται και θετικά, όπως πχ η καθιέρωση σε συνάρτηση με την αμέριστη στήριξη μας προς τον Θέμη….
ΥΓ. Μπράβο zamis… Φιλιά στο σπίτι!

br fun_atic είπε...

Θα πιάσει ο Θέμαρος την ευκαιρία από τα μαλλιά

EndyS είπε...

Χρονια Πολλα καλα Χριστουγεννα σε ολους!!!!!

Ευχομαι Υγεια και κάθε ευτυχια για ολους φιλους του μπλογκ και τις οικογενειες τους!!!

br fun_atic είπε...

χρόνια πολλά τρελοπαιδα!!!

dimosthenis είπε...

Χρόνια πολλά και χαρούμενα με επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα! Κτήτορα του μπλοκ κάθε ευτυχία. Σε ευχαριστώ από καρδιάς για το βήμα που μας δίνεις.

Panos είπε...

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σε όλους

Griniaris είπε...

Χρόνια πολλά και Πανιώνια σε όλους,κι από μένα ....Να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε ότι αγαπάτε...

Costix είπε...

Και απο μενα χρονια πολλα και απονηρευτα !!!

Μην ειρωνευεστε τον Θεμαρο, αποτελει ΚΟΛΩΝΑ της ομαδαρας. Εχουμε και Παντιδο.

Καταραμενη φτωχεια !!!

amanAM είπε...

Χρόνια πολλά ΚΑΙ καλά

br fun_atic είπε...

Για να καταλάβω: του ζητάμε να βοηθήσει αφού έχασε τη διοίκηση κατόπιν πρότασης μομφής και αφού τον εγκαλουμε για την υπερδιογκωση του χρεους και τις σχέσεις με τον Ολυμπιακό; Τόσο σκούρα ειναι τα πραγματα;;;
http://www.sport-fm.gr/article/arketa-prosfera-ston-paniwnio/741441

br fun_atic είπε...

Αυτά ειναι!!!

http://www.sportdog.gr/article/208010/apo-ton-panionio-ston-olympiako-kai-meta%E2%80%A6-ari

dimosthenis είπε...

Μήπως γι' αυτό το τελευταίο έκανε την επαφή με τον "περήφανα κουρασμένο" Βεντούρη. Αυτό είναι αθέμιτος ανταγωνισμός αδυνατίζω την ομάδα που θέλω (;) να ρίξω και ενισχύω αυτή που θέλω να κρατήσω. Αλοίμονό μας αν συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σε τέτοιο πρωτάθλημα. Να πάμε με το Σαββίδη.
Πάντως κάνει εντύπωση ότι ο Τσάβαλος τάσπασε με την ομάδα Σκούρα για να προσπέσει στον αποτυχημένο και διωγμένο Βεντούρη.

br fun_atic είπε...

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=19226&catid=5

Το ηδη μεγάλο πρόβλημα στο κέντρο γίνεται μεγαλυτερο. Χάνουμε τον Αυλωνίτη, χάνουμε το αναπληρωματικό αριστερό μπακ... Ωρα να δώσουμε φίρμες σε παλαίμαχους γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.

zamis είπε...

http://www.sport24.gr/football/omades/Panionios/pantelhs_me_ediwkse_o_gklezakos.2575676.html

NK99 είπε...

Γιατί δε ρισκάρατε με άλλους νέους;

"Είναι σημαντικό σε ποια θέση παίζουν. Πέντε-έξι ήταν από υποχρεώσεις όχι ποδοσφαιρικές! Είναι σημαντικό και τι εμπειρία διέθεταν. Πρέπει να μπουν σιγά-σιγά στην ομάδα".

br fun_atic είπε...

Απαντάει μονο σε οτι τον καίει.

John - Singapore είπε...

Χρόνια πολλά, Υγεία και κουράγιο θα ευχηθώ και εγώ από τα ξένα.
Διαβάζω στις δηλώσεις Παντελή ονόματα επιτέλους! Γκλεζάκος, Νικολάου... Δεν τους ξέρω αλλά πλέον δεν ειναι οι γνωστοί άγνωστοι, είναι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι όσο και υποκειμενική κρίση να έχει ο Παντελής, και για αρνητικά όσο και για θετικά, Μανίκας, Λίμα, Καμπανόπουλος...
Έτσι για την ολοκλήρωση της προσπάθειας, ενημερώστε μας και για το ποσό που μαζεύτηκε υπέρ παικτών και επιβεβαιώστε οτι δόθηκε στους παίκτες μας έγκαιρα παρακαλώ.
Καλή χρονιά, καλά μυαλά και καλή τύχη στον Ιστορικό μας.

br fun_atic είπε...

Καλή χρονιά. Θα μάθω και θα ενημερώσω. Δεν ξέρω αν δόθηκαν τα χρήματα στους παίκτες, δεδομένου ότι γίνονταν προσπάθεια να μαζευτούν περισσότερα.