Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Στους 8 με άνεση


Το χθεσινό παιχνίδι προσφέρονταν κυρίως για να πάμε γήπεδο, να μυρίσουμε γρασίδι που λέει και μια ψυχή και να δούμε φίλους. Ο Αιγινιακός παρέταξε ένα καλοδουλεμένο και σοβαρό σύνολο το οποίο αγωνιστικά στάθηκε ιδιαίτερα καλά στο γήπεδο. Θα έλεγα ότι η ομάδα της Πιερίας είχε καλύτερη εικόνα από αρκετές ομάδες της κατηγορίας μας που παρακολούθησα αυτή τη σεζόν και σίγουρα άξιζε το ότι έφτασε τόσο ψηλά στον θεσμό. Κακή εντύπωση μου έκανε το ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι τους, το οποίο σε κάποιες περιπτώσεις θεωρώ ότι υπερέβη τα αθλητικά πλαίσια. Ανεξάρτητα από αυτό όμως μιλάμε για μια ενδιαφέρουσα ομάδα, με ενδιαφέροντες παίκτες, κάποιοι από τους οποίους θα μπορούσαν να αποτελούσαν μεταγραφικούς στόχους μας αν είχαμε μαντίλι να κλάψουμε. Ωραία και τα τρία γκολ (Γιάννου, Λάζνικ, Κούρντι). Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στην ομάδα είναι ότι αρχίζει να αποβάλει την αγωνιστική κακομοιριά που παρουσίαζε, με τις μπάλες που έπεφταν στον αγωνιστικό χώρο, τους δήθεν τραυματισμούς για να κερδίζουμε χρόνο και τις 850 γραμμές άμυνας.

Από εκεί και πέρα: Διαφωνώ με τις αποδοκιμασίες εις βάρος του Ανέστη. Μιλάμε για ένα καλό και πολύ νεαρό παιδί. Ακούω ότι έχει μετανιώσει για την επιλογή του. Πριν καταδικάσατε κάποιον σκεφτείτε πόσο μεγάλο δέλεαρ είναι να κουνάει κάποιος μια σακούλα με λεφτά σε ένα νεαρό και επί της ουσίας άνεργο παιδί. Σε ένα παίκτη που η ομάδα του δεν τον πίστευε (μια ζωή τρίτος), ούτε του πρότεινε ανανέωση…Τίποτα άλλο. Είναι εντυπωσιακό πάντως το πόσο εύκολα προσεγγίζει η Α.Ε.Κ απευθείας τους παίκτες μας και τους δίνει χρήματα (προκαταβολές, δανεικά κ.λ.π)…

Πληροφορήθηκα πως εντονότατες αποδοκιμασίες δέχθηκε και ο Βασίλης Τσάβαλος. Κατανοώ απολύτως τους λόγους (φαντάζομαι κι εκείνος), δεν συμφωνώ με τον τρόπο.

Αυτή είναι μια περίοδος που μετράμε. Μετράμε αγωνιστικές επιτυχίες, μετράμε πόσους παίκτες χάνουμε, μετράμε το χρέος… Όταν τελειώσει αυτή η περίοδος λοιπόν θα πρέπει να μετρηθούμε και εμείς οι ίδιοι. Να δούμε πόσοι  (και πόσο) είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε την ομάδα στο σημείο που έχει βρεθεί, χωρίς εγωισμούς, παρεούλες και μικροσυμφέροντα…
 
Υ.Γ 1
Η τιμή των15 ευρώ στα εισιτήρια της 4 είναι υπερβολική για αγώνα κυπέλλου, απέναντι σε αντίπαλο χαμηλότερης κατηγορίας κα μάλιστα καθημερινή βράδυ. Αν θέλουμε κόσμο στο γήπεδο, θεωρώ ότι πρέπει να τιμολογηθεί το εισιτήριο στις  θύρες 4 και 7 στα 10 ευρώ, να διατηρηθούν τα 5 ευρώ στην 3 και να τιμολογηθούν στα ίδια χρήματα και τα εισιτήρια της 2. Με ακριβό εισιτήριο δεν έχετε ούτε κόσμο ούτε έσοδα.
 
Υ.Γ 2
Κόουτς ξέρεις ότι επιμεναμε ιδιαίτερα για τον Ανέστη και αποδείχθηκε ότι αγωνιστικά είχαμε δίκιο. Νομίζω ότι πλέον έφτασε η ώρα να δώσεις ευκαιρίες στον Σταυροθανασόπουλο. Είναι καλός παίκτης και καλό παιδί, απ' ότι μαθαίνω εργάζεται σκληρά και πρέπει να αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του από φέτος, προκειμένου να μπορέσει την επόμενη σεζόν να μπει από την αρχή δυναμικά, αφού είναι δεδομένο ότι σε λίγους μήνες θα αποψηλωθεί το μεγαλύτερο μέρος της επίθεσής μας. Κάτι αντίστοιχο έκανες με τον Λάζνικ και σου βγήκε. Ο επιθετικός χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να σταθεί στα πόδια του και νομίζω ότι τώρα υπάρχει η δυνατόττα να τον στηρίξουμε.

86 σχόλια:

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/edese-kai-lampropoulo-i-aek/746103

Αν κατάλαβα καλά, σε αυτόν κάναμε τροποποίηση συμβολαίου, προκειμένου να μπορεί να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι (ενώ τον είχαμε δεμένο μέχρι το 2016!!!),ανοίγοντας τον δρόμο να τον αποκτήσει η κούλα εδώ και τώρα...Η είδηση είναι εξοργιστική...

Αν ισχύει αυτό Βασίλη, τότε sorry αλλά τα θέλει ο κώλος σου...

Costix είπε...

Τι λεει ρε ο μεγαλος ???

http://marcasl.blogspot.gr/2014/01/marca-sl_7125.html#more

br fun_atic είπε...

είναι τόσο σπαρταριστή που δεν κατάφερα να την διαβάσω ολόκληρη

Costix είπε...

σκοτωνει !!!

NK99 είπε...

Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι για τους παίκτες που έβγαλε και πούλησε. Προσωπικά δεν ξέρω κάποιο παίκτη που έβγαλε και πούλησε αυτή η διοίκηση.

Καλό ήταν και αυτό για τους παίκτες με μεταπωλητική αξία. Φαντάζομαι εννοεί τον Κουλοχέρη και τον Καπάνταη καθώς και το Λάζνικ καθώς οι υπόλοιποι όπως διαβάζω έχουν κλείσει.

Επίσης η διαπίστωση του ότι όταν ανέβει η ΑΕΚ και ξαναγίνει ισχυρός ο ΠΑΟ οι μικρές ομάδες θα πρέπει να ξάνουν διπλωματία. Προφανώς πρέπει να διαλέξουν που θα γίνουν παράρτημα. Φαντάζομαι ότι σε αυτές συγκαταλέγει και τον Πανιώνιο και είναι ακόμα μία απόδειξη του πως βλέπουν τον Πανιώνιο τα πανιώνια χέρια.

Θαυμάσια είναι και η διαπίστωση του ότι ο Πανιώνιος είναι εκλυστικός για τους επενδυτές (φαντάζομαι ότι λέγοντας επενδυτές εννοεί ανθρώπους σαν τον έγκλειστο φίλο του).

Αλλά ξέχασα για όλα φταίει ο Ανέστης....

zamis είπε...

Δειξε μου τους φιλους σου να σου πω ποιοι ειστε.

EndyS είπε...

Δυστυχώς αυτά που λέει για τον Φανούρη είναι αληθοφανή!!
ΕΑΝ ισχύουν τότε ο κόουτς χάνει 2-0.
1-0 από την περίπτωση του μάγου και 2-0 από τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με το υλικό του ΠΑΟΚ και ότι βάσει υλικού θα μπορούσε να έχει καλύτερη πορεία.
Ήταν τεράστιο λάθος του αφού και αντισυναδελφικό είναι για τον Στέφενς, αλλά και δεν δείχνει τον σεβασμό που του αξίζει.
Ήλπιζα να ανασκευάσει αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου.

Σε κάθε περίπτωση δεν χάνω την εκτίμησή μου απέναντί του, όμως θα πρέπει να θυμάται ότι οι άνδρες δεν μετριούνται από τα λάθη που κάνουν ή δεν κάνουν, αλλά από το πόσο παραδέχονται τα λάθη τους και τα διορθώνουν.

zamis είπε...

Yπαρχει ακρη του Μελισσανιδη στην ομαδα,οπως ακουγεται???

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

Zamis, μάλλον όλη η ομάδα έγινε του Μελισσανίδη...

br fun_atic είπε...

Προφανώς, στους δικούς του παίκτες συνυπολογίζει τα 8 επαγγελματικά συμβόλαια του Παυλόπουλου από τις u ομάδες,προφανώς επειδή τότε τον είχαν βάλει διευθυντή των Ακαδημιών...

Είναι σαν το ανέκδοτο με τις ακαδημίες στην Κεφαλλονιά, στις οποίες πήγα και το μόνο που βρήκα ήταν ακαδημίες του ΠΑΟ...

Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που προσεγγίζει τη διοίκηση. Επί δύο ώρες μιλάει σαν να διοικούσε αποκλειστικά αυτός και ο Βαγγέλης και οι υπόλοιποι του συμβουλίου να ήταν για τις φωτοτυπίες, κάπου κάπου όμως (κυρίως όταν πρόκειται να ρίξει ευθύνες) αναφέρεται σε συνεδριάσει του Δ.Σ

Το θέα είναι απλό. Ο κος Κουτλίδης μπορεί να κοσμήσει το βιογραφικό του με τις θέσεις που κατείχε στον Πανιώνιο, δεν ξέρω βέβαια αν θα του δοθεί στο μέλλον αντίστοιχη ευκαιρία. Του το εύχομαι πάντως.

Από εκεί και πέρα: Those days ar over...Ελπίζω δηλαδή...

br fun_atic είπε...

Ξέρεις πάντως πιο είναι το διασκεδαστικό της υπόθεσης; Το μυστικό όπλο που μπορεί να ξεπατώσει την Α.Ε.Κ; Όσους κι αν μας πάρεις κούλα, άλλους τόσους θα βγάλουμε...

Αυτό βέβαια δεν ελαφρύνει τον (σκοτεινό) ρόλο κάποιων...

br fun_atic είπε...

Καμιά απάντηση για το θέμα Λαμπρόπουλου θα πάρουμε ή θα συζητάμε το βολικά αποπροσανατολιστικό θέμα Ανέστη;

dimosthenis είπε...

Καταλαβαίνω πλήρως την απογοήτευση του κόουτς Παναγόπουλου και ορισμένων παιχτών για τις άδειες εξέδρες. Η ομάδα αγωνίζεται απλήρωτη κάθε φορά και δίνει τον καλύτερο εαυτό της. Σε δυόμιση παιχνίδια τώρα δείχνει καλό πρόσωπο κι αυτό το πιστώνεται και ο προπονητής και οι παίχτες.
Ας περάσουμε τώρα στη δική μας την πλευρά. Μας έχουν ξενερώσει η διοίκηση κυρίως αλλά και κάποιοι παίχτες. Δεν ξέρουν οι Ανέστης και Λαμπρόπουλος σε ποια ομάδα παίζουν (και ουσιαστικά καθιερώνονται ως ποδοσφαιριστές, γιατί τι ήταν προηγουμένως;)Δε γνωρίζουν τις σχέσεις των οπαδών με την ΑΕΚ; Έπρεπε από τώρα να κλείσουν; δεν μπορούσε να τελειώσει η σεζόν και να φύγουν; Το λάθος βέβαια δεν είναι μόνο δικό τους αλλά είναι και δικό τους.
Το πρόβλημα είναι της "διοίκησης" αν υπάρχει τέτοια. Όταν βγαίνεις και λες δεν έχω λεφτά όποιος θέλει φεύγει, τι περιμένουμε να κάνουν φτωχόπαιδα, απλήρωτα που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, όταν τους κουνάνε μπροστά τους χιλιάρικα.
Όταν υπάρχει ένα τέτοιο κλίμα και ακόμη χειρότερο, όταν τροποποιείς συμβόλαια για να σου φύγει ο παίχτης (αν αληθεύει, τότε οι μέτοχοι πρέπει να ζητήσουν άμεσα εξηγήσεις, διαφορετικά η υπόθεση θέλει εισαγγελέα) τότε πως να πάμε στο γήπεδο τι να υποστηρίξουμε τη δουλοπρέπεια, την αδιαφάνεια, τη σκοπιμότητα, το ξεπούλημα σε βάρος των συμφερόντων της ομαδας; Ας βγει ο κύριος Τσάβαλος και να εξηγηθεί. Τι ήπιε το αμίλητο νερό; Περιμένουμε

antonis είπε...

Πάντως ο Παναγόπουλος μπορεί να αποδειχθεί λίρα 100 για προπονητής, αλλά Πανιώνιος δεν πρέπει να είναι, γιατί αν ήταν, και είχε γνώση της ψυχολογίας του Κόσμου, δεν θα έκανε δηλώσεις για τις άδειες εξέδρες.
Ο Σκληρός πυρήνας των 2.000 με 2.500 έχει σπάσει, και κατανοώ απόλυτα τους Πανιώνιους που δεν πατάνε γήπεδο ενώ ανήκαν στο σκληρό πυρήνα (είμαι ένας απο αυτούς)
Γιατί ενώ η ομάδα αγωνιστικά έχει πάει καλύτερα του αναμενομένου, σε ηθικό επίπεδο έχουμε ξεφτιλιστεί όσο δεν πάει.
Γιατί ο Κόσμος να ακολουθήσει μια ομάδα η οποία αδυνατεί να κρατήσει ένα παιδί από τα σπλάχνα της ενω μπορούσε να το κρατήσει δίνοντας του στη κυριολεξία ψίχουλα? γιατί να ακολουθήσουμε μια ομάδα υπόδουλη στους γαύρους? και τέλος γιατί πρέπει να βλέπουμε μια ομάδα που 3-4 παίκτες είναι ήδη κλεισμένοι στο Αεκάκι.
Ντροπή στη διοίκηση, αλλά ακόμα περισσότερο ντροπή σε αυτούς που ξέρουν και δεν μιλούν.

Katrinos είπε...

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/gethniki/aek/phre-kai-lampropoylo-h-aek.2609722.html

Δηλαδή ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΑΜΕ το συμβόλαιο του παίκτη για να ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΜΕ την ΑΕΚ να τον παρει , προφανώς χωρίς αντάλλαγμα - τουλάχιστον για τη ΠΑΕ.

Εαν αυτό ισχύει ,με ποιά εξουσιοδότηση (και κυρίως απο που) ενα περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ χαρίζεται σε άλλη ομάδα?

Η υπόθεση θέλει τουλάχιστον εισαγγελέα.

br fun_atic είπε...

Το ωραίο ειναι που γράφτηκε πως έγινε όλο αυτό προκειμένου να μας χαρίσει τα δεδουλευμενα. Έχουμε δει πολλά στον Πανιώνιο. Υπήρξαν πολλές φορές που χάσαμε παίκτες. Τέτοιο πράγμα έχει να γίνει απο την εποχή Ερμειδη- Μαραγκού. Το θέμα ειναι οτι ο Ερμςιδης είχε κατηγορηθεί οτι άφηνε απλήρωτους τους παίκτες για να κανουν πρόσφυγες. Αυτά που διαβάζουμε ξεπερνούν κατα πολύ αυτά... Πρέπει να παρουμε απόφαση οτι οι παίκτες δεν φεύγουν τυχαία, ουτε απλα τους κούνησε λεφτά ο τίγρης. Η υπόθεση Λαμπροπούλου, όπως γράφτηκε, φανερώνει μαύρες μεταγραφές... Ο κος Τσακίρης ή κάθε άλλος μέτοχος μάλλον πρεπει να επέμβει...

br fun_atic είπε...

@ antonis

Δεν θα ήθελες να είσαι στη θέση του Παναγόπουλου.

Katrinos είπε...

Ο Τσακίρης δηλαδή (και ο Βασίλης) , οι υπόλοιποι , τουλάχιστον αυτοί που διαχειρίζονται τις υπόλοιπες μετοχές είναι η συμμέτοχοι η Βόδια - διαλέχτε

br fun_atic είπε...

Πρέπει να εξηγήσουμε δύο πράγματα

Στην περίπτωσή μας υπάρχουν μόνο τρία σενάρια:

το ένα σενάριο είναι ότι αφήνουμε τους παίκτες δήθεν ελεύθερους ενώ στην πραγματικότητα να γίνεται μεταγραφή και να μπαίνουν χρήματα σε τσέπες.

το δεύτερο σενάριο είναι να προσπαθούν κάποιοι να αποφύγουν την προσωπική τους ευθύνη από τα συμβόλαια. Συγκεκριμένα. Όταν ένας παίκτης υπογράφει ένα επαγγελματικό συμβόλαιο τότε τα λεφτά του μπορεί να τα ζητήσει είτε από τον σύλλογο είτε από τα πρόσωπα που κατά τεκμήριο τον εκπροσωπούν (πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος). Τα περιουσιακά στοιχεία του Πανιωνίου είναι ουσιαστικά μόνο τα τηλεοπτικά. Με δεδομένο ότι αυτά κατά πως φαίνεται έχουν εκχωρηθεί προ πολλού, οι παίκτες μπορούν να ελπίσουν μόνο στα τηλεοπτικά επόμενων ετών (ζησε Μάη μου). Άρα πιέζουν για την ελευθερία τους απλά υπενθυμίζοντας στον πρόεδρο και τον δ.σ την προσωπική τους ευθύνη. Έτσι απλά ανοίγει η πόρτα και τα πουλάκια φεύγουν.

Τρίτο σενάριο είναι ο συνδυασμός των δύο παραπάνω.

Όποιο σενάριο και αν ισχύει, υπάρχει ευθύνη του συμβουλίου και συγκεκριμένα του προέδρου, του διευθύνοντος συμβούλου αλλά και μελών τα οποία εύκολα μπορεί να αποδειχθεί ότι προέβαιναν σε διαχειριστικές πράξεις έναντι του Πανιωνίου, διότι στην πραγματικότητα χαρίζονται περιουσιακά στοιχεία. Η ευθύνη αυτή μπορεί να είναι αστική, ποινική και πειθαρχική βάσει του καταστατικού...

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/einai-adiko-gia-ton-anesti/746126

είναι καλό κόουτς να προστατεύεις δημόσια τους παίκτες. Από την άλλη όμως είσαι υπεύθυνος για τα αποδυτήρια. Αν δεν δώσεις το κατάλληλο μήνυμα τότε θα χάσουμε ακόμη και τους φροντιστές.

Οι παίκτες κάνουν τις επιλογές τους, όμως κι εσύ πρέπει να δώσεις κάποιο μήνυμα. Η κρίση που διαχειρίζεσαι απαιτεί να κρατήσεις το αγωνιστικό φρόνιμα αλλά παράλληλα να μην χάσεις τα αποδυτήρια. Αυτή τη στιγμή έχει δοθεί το λάθος μήνυμα και ο ένας παίκτης παίρνει μαζί του τον άλλο...

Δυστυχώς δεν θα κριθείς μόνο από τις αγωνιστικές επιτυχίες αλλά από τον τρόπο που θα χειριστείς συνολικά την κατάσταση.

br fun_atic είπε...

Μαθαίνω ότι στον Αραβίδη ούτε καν κάναμε πρόταση...

br fun_atic είπε...

Αποχωρησεων συνέχεια.

http://www.panionianea.gr/2014/01/blog-post_823.html?m=1

http://www.panionianea.gr/2014/01/blog-post_6654.html

Μικρο το κακό. Ανεβαστε τον Θεοδωρακο απο την κ 20 που ειναι εξαιρετικός γυμναστής. Έχω προσωπική άποψη και ξέρω.

br fun_atic είπε...

Ο γυμναστής που έφυγε είναι αυτός που έβαζε τους παίκτες να παιζουν μήλα πριν το παιχνιδι;
Αυτά δεν τα έκανε ουτε ο προπονητης της u7 ( ο οποίος ειναι εξαιρετικός).

Katrinos είπε...

http://aek365.com/sfinaki.php?id=1252
Μαθαν πως γαμιώμαστε κ
Πλάκωσαν κ οι Κούλες ......

Ως αλατοπίπερο απολαύστε

br fun_atic είπε...

Παραδέχονται παντός οτι δεν έχουν βγάλει παίκτη ουτε για δειγμα

zamis είπε...

κ.Παναγοπουλε,μηπως τωρα καταλαβες γιατι δεν παταει κανεις στο γηπεδο?

dimosthenis είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/pire-thesi-o-paniwnios-gia-lampropoulo/746289
Τι καταλάβατε ρε παιδιά;

Recoba είπε...

Είναι απλό και πανέξυπνο: η διοίκηση πρώτα έκανε μείωση στη διάρκεια του συμβολαίου του Λαμπρόπουλου για ¨Ειδικό λόγο¨, και τώρα βρίσκεται σε διαπραγμάτευση για επέκταση του συμβολαίου του.

Ξεκαθάρισε το θέμα.

NK99 είπε...

Οι άνθρωποι εκεί ζούνε το όνειρο τους....... διοικούν, είναι προπονητές και για αυτο δεν τους ενδιαφέρει αν ο κόσμος φεύγει και για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Η ανακοίνωση για Λαμπρόπουλο απευθύνεται στους φιλάθλους οι οποίοι θεωρούνται από τα πανιώνια χέρια ως κατώτερης νοημοσύνης ανθρωποι. Ας συνεχίσουν να ζουν μόνοι τους το όνειρο που με τον ένα ή άλλο τρόπο έχει κοντινή ημερομηνία λήξης.

Unknown είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/pros-ergoteli-o-aulwnitis/746366

dimosthenis είπε...

Θα μάθουμε πόσα πήραμε για τον Αυλωνίτη; Τα 30 χιλιάρικα που δανείστηκε; κι αυτά θα τα δώσει ο Εργοτέλης;

EndyS είπε...

Δεν καταλαβαίνω, αφού θα τον δώσει δανεικό γιατί δεν μένει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι όπως ο Κολοβος?

Unknown είπε...

Επισημα δεν γινεται αφου εχουμε απαγορευση,ανεπισημα τιμωρούμαστε γιατι μερικοι από την διοικηση λοξοκοιτουν προς τον τιγρη.Μαλωνουν για το αρμα στο οποιο θα δεθουμε

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα αδέρφια,δημιούργησα ένα νεο πανιώνιο ιστότοπο οπου επιθυμώ να φτιάξουμε ένα κυανέρυθρο παρεάκι και να τα λέμε για τη μεγάλη μας αγάπη. το πρώτο μακροσκελές και περιεκτικό άρθρο-σχόλιο ανέβηκε ήδη.Αδέρφια ρίξτε μια ματιά και αν θέλετε στηρίξτε.

Ανώνυμος είπε...

http://panionies-maties.blogspot.gr/2014/01/blog-post.html

εδω το λινκ

br fun_atic είπε...

Ξέρω το σκορ, αλλα δεν είδα το παιχνιδι...

δημητρης γουδι είπε...

ειδα το παιχνιδι.δυστυχως ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ :(

dimosthenis είπε...

Είδα μόνο τις φάσεις και τα γκολ. Ο Πάνθρακας έχανε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη, εμείς ταμπουρωμένοι πίσω χωρίς να πιεζουμε στο χώρο του κεντρου. Ο Ανέστης κακός ψάρευε στο πρώτο γκολ άγαλμα στο τρίτο και τέταρτο. Μη νομίζουμε ότι γίναμε τερματοφύλακες που θέλουμε και έθνική σε 5 αγώνες.
Συμπερασματικά να ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτήν την ήττα, και κόουτς να μην επαναλάβουμε τέτοιες εμφανίσεις.
Αυτή η ομάδα με τους 14-15 παίχτες (που θα μείνουν λιγότεροι)δεν μπορεί να δίνει δυο αγώνες τη βδομάδα και με καπάκι ταξίδια από το βορά στο νότο. Η πρόκριση στο κύπελο ευχάριστη αλλά και επώδυνη. Τώρα παλι μεσοβδόμαδα αγώνας με ΟΦΗ στην Κρήτη και μετά Εργοτέλη που έχει μόνο το πρωτάθλημα.
Δε θελω να προκαταλάβω τίποτα και μακάρι να διαψευστώ από τους ίδιους τους παίχτες. Με 3 ως 5 παίκτες με το ένα πόδι εκτός ομάδας και τους υπόλοιπους απλήρωτους και συγχρόνως κουρασμένους, χωρίς γυμναστή πόσες υπερβάσεις πρέπει να γίνουν για να ξανανικήσουμε την επόμενη Κυριακή;
Ζούμε ένα εφιάλτη στα πανιώνια χέρια.

δημητρης γουδι είπε...

σιγουρα το τριτο κ τεταρτο σουτ δεν πιανονται....αλλα πεσε ρε φιλαρακι.για το πρωτο φιλε δημοσθενη εχεις τα δικια σου.επισης κ στο δοκαρι του πανθρακα παλι αγναντευε

br fun_atic είπε...

Ξέρει κανεις αν η ομάδα ταξίδεψε με πούλμαν ή με αεροπλάνο; δεν λέω οτι αυτός ειναι ο λογος της συντριβής, αλλά μπορεί να έχει παίξει κάποιο ρολο.

zouri1 είπε...

Σας εγραφα ολη την προηγουνμενη βδομαδα οτι δεν γινεται να παιζεις Πεμπτη _κυριακη .Αλλα αφου δεν εχουμε διοικηση καλα να παθουμε .Εν ταχει για τον αγωνα ,σημαντικη ευθυνη εχουν Οι Ανεστης -Κουλοχερης .Αλλα αυτο πλεον που ειναι παρα πολυ σημαντικο ,ειναι τι γινεται με την διοικηση.Ξεπουλαει ολους τους παικτες ,αισθανομαι πολυ χαλια για ολα αυτα που γινονται .πρεπει να παραιτηθοπυν αμεσα

br fun_atic είπε...

Σε απλά Ελληνικά


Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ αναφορικά με το θέμα του Βασίλη Λαμπρόπουλου, γνωστοποιεί τα εξής:

Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο (μέχρι το καλοκαίρι, οπότε δέχεται προτάσεις από τώρα), η τροποποίηση του οποίου έγινε για ειδικό λόγο (???) και πάντοτε σε συμφωνία μαζί του (γιατί υπήρχε και η περίπτωση να μη θέλει να φύγει από τον Πανιώνιο όπως τον κάναμε), αλλά και με τον εκπρόσωπό του (τι καλά που θα ήταν αν ξέραμε ποιος είναι). Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ είναι σε ανοικτή διαπραγμάτευση με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο (κάτι σαν τον Στουρνάρα με τον Σοιμπλε), για την επέκταση του συμβολαίου του (δηλαδή του το μειώνουμε για να το επεκτείνουμε) και σε κάθε περίπτωση η όποια απόφαση παρθεί (ληφθεί...παιρνόμαστε από κάθε έναν που έχει λεφτά και θέλει παίκτες) θα είναι από κοινού και με αποκλειστικό γνώμονα το καλό του συλλόγου (και το προσωπικό μας βεβαίως - βεβαίως), όπως άλλωστε έχει δηλώσει πως επιθυμεί και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.


Για να δούμε αν μπορώ να σκεφτώ έναν ειδικό λόγο.

Ο επίσημος Πανιώνιος προτρέπει τους παίκτες να φύγουν, αν θέλουν, επειδή δεν υπάρχει μία. Κίνηση ματ.Είναι σαν να έχεις χρέη και από πάνω να δίνεις τσάμπα τα εμπορεύματα του μαγαζιού σου.

Επαγγελματίες και ερασιτέχνες (και το τονίζω αυτό) μάνατζερ κάνουν πάρτυ με τους πιτσιρικάδες.

Οι περισσότεροι έχουν δικαίωμα προσφυγής.Μένει μόνο να κάνουν κλικ σε κάποιον.

Ο Λαμπρόπουος δέχεται πρόταση και προφανώς βλέπει το χρώμα του χρήματος.

Πηγαίνει ο μάνατζέρ του και ενημερώνει τη διοίκηση ότι θα κάνει προσφυγή και θα διεκδικήσει όλα τα χρήματα μέχρι τη λήξη του συμβολαίου, ήτοι το 2016, εκτός κι αν μείνει ελεύθερος. Αυτό σημαίνει ότι όσοι υπέγραψαν το συμβόλαιό του ευθύνονται και με τη δική τους περιουσία και ο παίκτης θα χαθεί.Πόσα είναι τα δεδουλευμένα του Λαμπρόπουλου βέβαια είναι μια άλλη ιστορία. Να υποθέσω ότι θα τσοντάρει η μάνα του για να πληρώσει το ρεύμα...

Μια λοιπόν που έτσι κι αλλιώς θα μείνει ελεύθερος, επιλέγουμε αυτή τη φόρμουλα,ελπίζοντας ότι δεν θα μαθευτεί. Αμ δε όμως...

Κληρονομικό χάρισμα; Δε νομίζω...

zamis είπε...

Ο Τσακιρης φταιει

br fun_atic είπε...

έχεις κάποιο..."ειδικό λόγο" να το λες αυτό;

zamis είπε...

Ναι,ειμαι ατομο με ειδικες αναγκες(στραβα ματια)

br fun_atic είπε...

α...γι αυτό δεν σε δώσανε ακόμα...

br fun_atic είπε...

http://www.gazzetta.gr/football/article/581850/erhetai-protasi-ston-panionio-gia-koyro

Ακου 200 χιλιάρικα. Για ψιλικατζήδες μας πέρασαν;Να μην σταθούμε εμπόδιο...Ας του κάνουμε μια τροποποίση για ειδικό λόγο...

Μέχρι να τελειώσει ο διαχειριστικός έλεγχος, διαθέσιμοι για την ομάδα θα είναι οι Κουρκουβέλας, Κάλφας (μπράβο Κάλφα),Εμβολιάδης, Λίμα, Βλάχος,Ναλιτζής, Σαλβαρλής και παιδιά από τις ομάδες τους.

Katrinos είπε...

Καταρχήν δεν δεχόμαστε προτάσεις απο ξένες ομάδες , ιδιαίτερα απο το πρώην Ανατολικό μπλοκ. Άκου εκει , θα στέλνουμε τα μπιζουδάκια μας στο κάθε γιουφτο. Αν κάθε ταλέντο μας το στέλναμε στο εξωτερικό τι θα έκανε η Κούλα , που θα έβρισκε τσάμπα παίκτες ;

br fun_atic είπε...

εντάξει... αυτό δεν έχει ξαναγίνει

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=19246&catid=5

br fun_atic είπε...

Διάβαζα κάπου χθες ότι η διοίκηση του Πανιωνίου από τότε που ανέλαβε καθάρισε το μεγαλύτερο μέρος από οφειλές που άφησε ο Τσακίρης και και που έφτανε στα 19 εκ ευρώ!!!

Αυτό σημαίνει ότι ο Τσακίρης δημιουργούσε χρέος 3 εκ ευρώ κάθε χρόνο. Αυτό βέβαια έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις ανακοινώσεις που έβγαζαν οι διοικήσεις του κάθε χρόνο και που μας ενημέρωαν ότι ο Τσακίρης πλήρωνε από την τσέπη του το άνοιγμα κάθε χρονιάς...Σε αυτό θα υπολογίσουμε ότι την ομάδα την ήθελε ο Μάκης...Δεν τον έχω για βλάκα να θέλει να αγοράσει ομάδα με άνοιγμα 19 εκ ευρώ...Τέλος πάντων, προς έρευνα αυτό.

Επειδή η κατηγορία είναι πολύ σοβαρή, καλό είναι και να αποδεικνύεται.

Ταμίας δεν είμαι, λογιστής δεν είμαι, αλλά αν κάνω ένα μπακαλίστικο υπολογισμό το νούμερο δεν μου βγαίνει.

Έστω ότι ο Τσακίρης άφησε 19.000.000 άνοιγμα. Η Π.Κ διοικεί εδώ και τρία χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι διαχειρίστηκε περίπου 2.500.000 τον χρόνο από τηλεοπτικά. Αυτό μας κάνει 7.500.000. Χοντρά, χοντρά λέω ότι έλαβε και 2.000.000 ευρώ από τις μεταγραφές στον Βαγγέλα (τα βάζω πλούσια). Χωρίς να υπολογίζουμε λοιπόν τα δικά της ανοίγματα, αν έδινε όλα αυτά τα χρήματα στο χρέος και παράλληλα είχε απλήρωτους τους πάντες για 3 χρόνια, τότε το χρέος θα ήταν περίπου 10.000.000 και όχι 3.500.000 που μαθαίνουμε.

Το σενάριο αυτό δεν στέκει για ένα πολύ απλό λόγο. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι τα τηλεοπτικά εκχωρούνταν για την κάλυψη απαιτήσεων προς παίκτες. Για παράδειγμα έχει ακουστεί ότι όλα τα φετινά τηλεοπτικά είχαν εκχωρθει για την κάλυψη των περσινών απαιτήσεων. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα αυτά δεν πήγαιναν στο χρέος αλλά στα τρέχοντα...

Η μόνη περίπτωση να έχει συμβεί τέτοια μείωση χρέους θα ήταν αν πράγματι ο Τσακίρη είχε αφήσει 2.500.000 ευρώ, αν όλα τα χρήματα του ερασιτέχνη για τρία χρόνια πήγαιναν στην ΠΑΕ και αν στην μείωση υπολογίζουμε όλα τα συμβόλαια των παικτών που έμειναν ελεύθεροι έως τη λήξη τους π.χ Φαμπιάν συμβόλαιο 750.000 Χ 2 χρόνια= 1.500.000.Αυτό βέβαια δεν είναι χρέος, ιδίως όταν υπολογίζεις μόνο τις υποχρεώσεις, αλλά δεν υπολογίζεις τα χρήματα που μπορεί να σου φέρει ο ποδοσφαιριστής από μεταγραφή. Στα υπόψιν ότι ο ΠΑΟΚ στα χειρότερά του κατάφερε να πουλήσει τον Βιερίνια προς 4.000.000 ευρώ (να μην πούμε για την ΑΕΚ), εμείς όμως ουσιαστικά τους αφήσαμε ελεύθερους ((Φαμπιάν, Ριέραμ Κούμο προς 200.000 ευρώ μόλις).

Αν έχει συμβεί αυτό (δεν υπολογίζουμε ότι τέτοιου είδους χρηματοδότηση επιφέρει άλλες συνέπειες), τότε το χρέος στον ερασιτέχνη πρέπει να ξεπερνα κάθε φαντασία.

Κάτι λοιπόν δεν μας λέτε καλά...Ή το 19εκ δεν στέκει ή το ποσό στο οποίο έχει φτάσει το χρέος...

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

Ορίστε βρε, λίγα τα ζορίσατε τα «Πανιώνια Χέρια» να σας τα λένε όλα χαρτί και καλαμάρι... Αμέσως να πείτε ότι ο Τσάβαλος έγινε Ερμείδης, και Τίγρης, καπετάνιος...

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=19248&catid=5

Ron Barceló είπε...

Ρε μίσο μύριο κοντά χρωστάμε στον Λάκτα..

Η λίστα έχει κ κάτι άδικες κατάρες τύπου Γκασπάρ και Αλβανό Μαραντόνα.

Γελάει ο κόσμος.
Παίζει μόνο σε μένα και τα μαύρα διαμάντια του Κιντί να μη χρωστάει.

br fun_atic είπε...

Δεν λέει τίποτα για τον Μανιάτη, για τα λεφτά που αναγνώρισε η διοίκηση βεντουρη οτι παρέλαβε απο τον Τσακίρη και την εφορία.

Πρόχειρα μιλάμε για θετικό περίπου 150.000 εξω οι χρησεις.ΠΚ, συν τα κςφτα Τσακίρη, μείον η εφορία.

zamis είπε...

http://www.sport24.gr/football/tsakirhs_o_paniwnios_htan_enhmeros_gia_to_aphlion.2430354.html

br fun_atic είπε...

Λείπει η τελευταια δόση δηλαδή.

zamis είπε...

Και μιας και τοφερε η κουβεντα.
Αν για τα 3 προπονητικα το κοστος ειναι περιπου 12.000 το μηνα και συμφωνα με Τσακιρη το κοστος του Απηλιον 15.000 περιπου(ενοικιο+συντηρηση)τοτε φυγαμε για διαφορα 3.000 το μηνα?
Ελπιζω κατι να χανω γιατι αλλιως ειναι να τρελαινεσαι.

Recoba είπε...

Μερικά σχόλια επι της πολύ ενδιαφέρουσας ανακοίνωσης:

1. Λέει: Ολες οι παραπάνω υποχρεώσεις καλύφθηκαν από την τωρινή διοίκηση, παρά το ότι προέρχονταν από συμφωνίες προηγούμενων διοικήσεων.
Η πρόταση περιέχει το χρήσιμο στοιχείο ότι εξοφλήσαμε Λατκα κτλ!!, καθώς και το υποτιμητικό - για τους Πανιωνιους στους οποίους απευθύνεται - σχόλιο ότι ¨συμφώνησαν οι προηγούμενοι, εμείς κανονικά ήρθαμε μόνο για τα από δώ και μπρος (και κυρίως για να διαχειριστούμε τα εσοδα)¨. Μεγάλο ενδιαφέρον, βέβαια, θα ήταν να μας έλεγαν ΤΩΡΑ τι χρωστάμε και σε ποιούς..., κι αν π.χ. υπολογίζουν οτι κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον θα πάρουμε ασφαλιστική ενημερότητα.

2. Κολοβός 750.000!? Μπράβο.

3. Λέει: Από τα παραπάνω καταλαβαίνουμε ότι τα χρήματα που έλαβε η ΠΑΕ, ικανοποίησε μέρος των χρεών που η σημερινή διοίκηση κληρονόμησε.
Αφήνει να εννοηθεί οτι τα 200.000 έλλειμμα (με βάση τα στοιχεία που δινει) τα κάλυψαν οι ίδιοι!? Από τα παραπάνω καταλαβαίνουμε ότι εξακολουθούν να φέρονται υποτιμητικά στους Πανιωνιους φιλάθλους.

4. Λέει: από τα πρώτα (αυτά) στοιχεία... θα κατανοήσουμε όλοι το μέγεθος του προβλήματος...
Βασικά από αυτά τα στοιχεία προσωπικά κατανοώ οτι το πρόβλημα ειναι πολύ μικρότερο από αυτό που νόμιζα. Αν έχουμε ξοφλησει τα πάντα εώς και το 2011, με λαμβάνειν τα τηλεοπτικά, με συμβόλαια μηδενικά από τότε, χωρίς ουσιαστικά έξοδα μεταγραφών, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να έχουμε παίκτες που δεν έχουν να φάνε? να πληρώνει ο γιατρός τη διαμονή και τα ναύλα? να βγάζουν ανακοινώσεις οι πάικτες και να την κάνουν ομαδικά για άλλες πολιτείες? επίσης κατανοώ οτι το δουλεμα παει σύννεφο, το καράβι βουλιάζει αύτανδρο αλλά δεν φταίμε εμείς, φταίει ο Χατζηπετρής.

Αναμένω με αγωνία τη συνέχεια του σήριαλ των ανακοινώσεων. Η κατάσταση τείνει να γίνει άκρως κωμικοτραγική.

br fun_atic είπε...

υπάρχουν μερικά σημεία κλειδιά.

1. Τα λεφτά της μεταγραφής Μανιάτη. Υπήρξε τίμημα που μπήκε στο ταμείο ή έγινε συμψηφιστικά με τον δανεισμό παικτών από τον γαβ; Με δεδομένο ότι δεν αναφέρεται έσοδο από την μεταγραφή του, ούτε όμως έξοδα προς Γκαλίτσιο και Μήτρογλου, υπαινίσσονται (όπως το καταλαβαίνω εγώ) ότι υπήρξε συμψηφισμός...

2. εφορία 248.000. Εδώ χρειάζεται εξήγηση για τον τρόπο που μεγιστοποιήθηκε τόσο ώστε να μαθαίνουμε ότι δίνουμε πάνω από 100.000 δόση.

3. Κεφάλαιο Τσακίρης. Ο τύπος που για κάποιους βούλιαξε τον σύλλογο. Για να δούμε. Το μεγαλύτερο ερώτημα είναι τα πάνω από 2.000.000 ευρώ τα οποία δήλωσε ο κος Τσολακάκης ότι ο κος Τσακίρης άφησε στα ταμεία. Αυτό είναι ένα ποσό που δεν κρύβεται. Ή υπάρχει και μάλιστα επίσημα ή δεν υπάρχει. Αν το ποσό υπήρξε, τότε έφτανε και με το παραπάνω να καλύψει οφειλές του Τσακίρη. ν δεν υπήρξε το πράγμα αλλάζει. Σημαντικό είναι να δούμε αν υπήρξε και τυχόν διασπαθίστηκε (απίστευτο για τον Πανιώνιο). Όπως κι αν έχει οι οφειλές του Τσακίρη προς παίκτες σύμφωνα με τον κατάλογο είναι βέβαιο ότι μπορούσαν να καλυφθούν από τα χρήματα που άφησε ή από την επικερδή πώληση ενός παίκτη (π.χ Φαμπιάν).

4. Απήλιον 178.000. Χμμμ είναι που κερδοσκοπούσε ο κακός Τσακίρης από το προπονητικό...

5. Πάμε στο σενάριο ότι ο Τσακίρης άφησε χρήματα αλλά αυτά δεν κάλυψαν τις υποχρεώσεις. Μήπως ατός είναι ο λόγος εμφάνισης της cuvra; Αυτό είναι ένα καίριο ερώτημα, το οποίο ο οφείλει να απαντήσει ο Τσάβαλος, καθώς συνάντησε εκπροσώπους της...

6. Στην μπακαλίστικη αφαίρεση έσοδα έξοδα, φαίνεται άνοιγμα μόλις 250.000 ευρώ. Με δεδομένο ότι φέτος έφυγαν πολλοί παίκτες χαρίζοντας τα δεδουλευμένα, κάθε άλλο χρέος είναι την παρούσας διοίκησης.

7. Πώληση παικτών: Θα ΄ταν χρήσιμο να μαθαίναμε αν οι παίκτες που πουλήθηκαν διατηρούν απαιτήσεις για δεδουλευμένα.

8. Το νούμερο 8.000.000 εκ άνοιγμα (ή χρέος γιατί ποτέ δεν διευκρινίστηκε) ή 16.000.000 που και αυτό κυκλοφορούσε δεν αποδεικνύεται βάση στοιχείων.

9. Για κάποιο λόγο δεν υπάρχουν στον κατάλογο έσοδα από πώληση παικτών της Κ20...

Αυτά τα ολίγα και μάλιστα πρόχειρα.

br fun_atic είπε...

10. Από την περίοδο Κιντή δεν βλέπουμε τα αίσχη που μας προετοίμαζαν...

NK99 είπε...

Αποκλείεται να έδωσε ο ΟΣΦΠ 750 για Κολοβό. Εκτός αν δεν είναι μόνο για τον Κολοβό ή κόστισε 400 ο δανεισμός του (γιατί όχι όταν ο Γκαλίστιος στοίχισε 160 για μισή σαιζόν) Προσωπικά αμφισβητώ κάθε νούμερο που παρουσιάζουν.

br fun_atic είπε...

είναι γεγονός ότι πουθενά δεν φαίνεται το κόστος δανεισμού των παικτών που μας άφησε ο Γαβ. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν αναφέρουν τίποτα για τη δική τους χρήση, παρά μόνο τα έσοδα από μεταγραφές.

Γι αυτό δεν παρουσιάζονται και έσοδα, όπως τηλεοπτικά, διαφημίσεις, ΟΠΑΠ κ.λ.π

br fun_atic είπε...

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=19249&catid=5

δεν την καταλαβαίνω ιδιαίτερα και γι αυτό ζήτησα κάποιες διευκρινήσεις.

Ron Barceló είπε...

2-0 στο χαλαρό.
Δεν κλάνει ο πεθαμένος.

Και η κατρακύλα συνεχίζεται...

Ron Barceló είπε...

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/panionios/panagopoylos-o-kournti-hrthe-apo-ta-xania-kai-vghke-of-saint.2617921.html

Με 2(;) τελικές και ανύπαρκτη ανάπτυξη απέναντι στο μεγαθήριο οφη, καλύτερα να μασάς.

br fun_atic είπε...

Όχι άλλα ευχάριστα ρε παιδιά.Θα χάσουμε το νόημα της ζωής...

br fun_atic είπε...

Η άλλη όψη του νομίσματος των απολογιστικών ανακοινώσεων

http://www.panionianea.gr/2014/01/blog-post_506.html

με λίγα λόγια, δυο πρώην μέλη του Δ.Σ προσπαθούν τον λόγο που χάνουμε τους παίκτες ενώ λεφτά υπάρχουν...

Το αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν δεν μπορούμε να το ξέρουμε επίσης. Φαντάζομαι όμως ότι αν γίνονταν Δ.Σ θα έπρεπε να έχουν γνώση τα μέλη για την πορεία των οικονομικών...

Βέβαια ο Κουτλίδης μιλούσε για διοίκηση δύο ατόμων, για συμβούλιο που δεν συνεδρίαζε (μπιμπελό) και για κάποιες τηλεδιασκέψεις...

br fun_atic είπε...

Κρίμα που δεν διατελέσατε μέλη στον ερασιτέχνη...Εκεί γίνονταν κάτι συνεδριάσεις για τα μάτια του κόσμου (οι αποφάσεις λαμβάνονταν από λίγους και εκλεκτούς), αλλά μετά από την τρίωρη έκθεση της μαλακίας του ενός και του άλλου τρώγαμε σουβλάκια...Και σ' αυτό άτυχοι στην ΠΑΕ

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr//lasnik-prospathw-na-mi-skeftomai-ta-lefta/747254

Δύο τινά. Η αυτός πληρώνεται προνομιακά ή όλοι πληρώνονται με 2-3 μήνες καθυστέρηση, άρα δεν εξηγείται το γεγονός ότι μας έχει φύγει η μισή ομάδα...Εκτός κι αν το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό...

br fun_atic είπε...

Στην περίπτωση του βέβαια υπάρχει και η fifa όπως λέει ο antunix

zamis είπε...

Γεια σου Εβανς με τα ωραια σου!!
Μολις διαβασα τη συνεντευξη του και ανεβηκα μετα απο πολυ πολυ καιρο

br fun_atic είπε...

Ειναι ο μόνος μετά από καιρό που δείχνει τα @@@@@ του στον Βαγγέλα και το ΠΟΚ

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/dusareskeia-gia-ntouni-kai-kouro/747625

Εξαιρετικά δύσκολη η δουλειά του Παναγόπουλου. Δεν έχει μόνο το άγχος των βαθμών αλλά και των αποδυτηρίων.

Θα μου έκανε εντύπωση αν το κλίμα διάλυσης που υπάρχει δεν περνούσε στους παίκτες. Όσες ανακοινώσεις κι αν βγάλουν, επί της ουσίας είναι άνεργοι. Κάποιοι βολεύονται με μεταγραφές και κάποιοι νοιώθουν εγκλωβισμένοι. Είναι απόλυτα κατανοητό να υπάρχει αδιαφορία. Είναι χρέος του προπονητή να κρατήσει τα γκέμια. Κάνει άριστα!

Οι παίκτες μπορεί να έχουν δίκιο σε πολλά πράγματα, καλό όμως είναι να έχουν ένα πράγμα στο μυαλό τους. Η ζωή έχει γυρίσματα. Αν σήμερα νομίζουν ότι δεν τους κάνει ο Πανιώνιος, αύριο μπορεί ο Πανιώνιος να θεωρεί το ίδιο για εκείνους. Είναι προφανές ότι δύσκολα θα βρουν άλλη ομάδα που να υποστηρίζει σε αγωνιστικό επίπεδο τόσο πολύ τους νέους παίκτες της.

br fun_atic είπε...

http://www.panionianea.gr/2014/01/blog-post_5928.html

Έχει καταλάβει κανείς που πάει;

Είχαμε ακούσει για Α.Ε.Κ μέσω Αχαρναικού. Μετά ακούσαμε για Ολυμπιακό. Μετά ακούσαμε για κάτι δανεικά που είχε πάρει από την Α.Ε.Κ και στο τέλος ότι είχε υπογράψει ανανέωση στον Πανιωνιο.

Που μπορεί να καταλήξουμε; Αφήνουμε έξω το κομμάτι Αχαρναικός - Α.Ε.Κ γιατί προφανώς κάποιος (Αχαρναικός) το έκανε γαργάρα. Άρα ο παίκτης υπέγραψε ανανέωση στον Πανιώνιο για να μπορεί αμέσως μετά να υπογράψει στον Ολυμπιακό και να δικιολογούνται τα λεφτά του Βαγγέλα και όλα αυτά με τη συμφωνία ότι θα έμενε δανεικός. Αυτό το τελευταίο δεν μπορεί να γίνει, παρα μόνο αν δεν τον δηλώσει ο Ολυμπιακός...

Glasnost Гла́сность

Και μετά κάθεται και σκάει ο Παναγόπουλος με τον Κούρο και τν Ντούνη...

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

Μέχρι το βράδυ θα τελειώσει η αγωνία. Σήμερα ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος. Το καλό με τον Πανιώνιο είναι, ωστόσο, ότι κανείς δεν… χάνεται:
http://www.onsports.gr/Podosfairo/G-Ethniki/5os-Omilos/item/376678-Proodeytiki-Anelave-o-Grivas?utm_source=iwn1998.blogspot.gr&utm_medium=newswidget&utm_campaign=ONSPORTS_WIDGETS

br fun_atic είπε...

Αν κατάλαβα καλά αποτελούμε πλέον φυτώριο και προπονητών.

br fun_atic είπε...

http://www.panionianea.gr/2014/01/1202.html

το μόνο που θέλουμε είναι καθαρές εξηγήσεις.

Πως τα καταφέρνετε κάθε φορά και βάζετε τις συνελεύσεις μέρα που δεν μπορώ...Θα δω τι θα κάνω...

zamis είπε...

Ελα ρε Προο..αδελφια κι αυτοι..

dimosthenis είπε...

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/panionios/synexizei-kanonika-o-aylwniths.2621369.html
Να και μια ευχάριστη είδηση, που επιβεβαιώνει ως ένα βαθμό την άποψη Εβανς για σεβασμό από Ολυμπιακό

Recoba είπε...

Συνέντευξη Κούρου
http://www.sport-fm.gr/article/kouros-auta-sumbainoun-stis-omades/748066

1. - περιστατικό με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο στην προπόνηση της Πέμπτης;
- Λήξαν...

2. - αγώνας με τον Εργοτέλη;
- πολύ κομβικό παιχνίδι. ...μπορεί να κριθεί αν όχι όλη η χρονιά πολύ μεγάλο κομμάτι της χρονιάς...

3. - ενδιαφέρον της πρωτοπόρου του Ρουμανικού πρωταθλήματος, Άστρα;
- γνωρίζω πως υπάρχει ενδιαφέρον, από εκεί και πέρα...

δημητρης γουδι είπε...

καλημερεεες!νικη κ μονο νικη σημερα.
κανει κ κρυο εμεις κ εμεις θα ειμαστε......:(

Ron Barceló είπε...

Τσίρκο.

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης φέτος.

Unknown είπε...

Αυτό είναι αφιερωμενο σε αυτους που εχουν ηρωοποιησει τα κωλοπαιδα,λες και μεγαλο μερος των Ελλήνων δεν είναι ανεργο η απληρωτο που νομιζουν ότι μας κανουν χαρη που παιζουν στον Ιστορικο.Με 10 παιχνίδια είναι όλα τους για την εθνικη.Οποιο δε γουσταρει να παει να γαμηθει τελος

Unknown είπε...

Πεστε με αξιοπρεπεια ρεεεεεεεεεεεεε.Μην ξαναπαιξουν αυτοι που εχουν φυγει και βαλτε μεσα την κ19.Κοροιδα της διοικησης μεινατε μονοι σας στο γηπεδο παρτε το χαμπαρι μας διωξατε ολους

Steve είπε...

ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ.

ΤΩΡΑ, ΦΕΡΤΕ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ, ΑΣΧΕΤΟΙ, Ε ΑΣΧΕΤΟΙ!

Unknown είπε...

ΚΩΛΟΓΑΒΡΟΙ αγοραστε και αυτόν τον τερμα εμαθα ηταν καλούτσικος.Δεν πειραζει στο άλλο θα βαλουμε καρεκλα

Unknown είπε...

Σε αυτά που ειπωθηκαν παραπανω προσυπογραφω και εγω προσθετοντας πως με την φετινη στερηση του χρονου στη β η στη γ η στη γδ καθαροι θα εχουμε 3000 κοσμο