Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Γιατί κι ο Μεγαλέξανδρος ήταν Πανιωνάρα!!!

Όλες οι νίκες δίνουν τρεις βαθμούς. Νίκες όπως η χθεσινή δίνουν πολύ περισσότερα πράγματα.

Είναι σπουδαίο να κερδίζεις ένα μεγάλο αντίπαλο, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο. Ο Παοκ είναι μια υπερπλήρης ομάδα με εξαιρετική ποιότητα σε όλες τις γραμμές, έχει μεγάλη οικονομική άνεση και παλεύει να καθιερωθεί στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Κόντρα σε ένα τέτοιο αντίπαλο, ο κος Παναγόπουλος έστησε την ομάδα με τέτοιο τρόπο, ώστε κατ' αρχήν να μην εκπέμπει τη μιζέρια του παρελθόντος και βεβαίως να μπορεί να διεκδικήσει το καλύτερο που της αναλογούσε. Έπαιξε και κέρδισε ακόμη και κόντρα στα προγνωστικά του ΟΠΑΠ που έδιναν στον άσσο την εξευτελιστική απόδοση του 5,75, λες και θα αντιμετωπίζαμε τη μεικτή κόσμου.

Για να λέμε την αλήθεια, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε άνετα να φύγει νικητής από το γήπεδο, πετυχαίνοντας μάλιστα και αρκετά γκολ. Νικήθηκαν όμως από το άγχος που τους προκάλεσε το γρήγορο γκολ του Αραβίδη και βέβαια από την εξαιρετική απόδοση του Ανέστη. Ο νεαρός τερματοφύλακας πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις, οι οποίες έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Είναι κρίμα που για άγνωστους λόγους, το παιδί αυτό έμενε διαρκώς στην αφάνεια και προωθούνταν άλλοι τερματοφύλακες που δεν είχαν ούτε τα μισά από τα προσόντα του. Ο Πανιώνιος, ζει από την πώληση των παικτών. Επετηρίδες και πλάτες είναι εις βάρος της ομάδας τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε καθαρά οικονομικό επίπεδο. Θεωρώ αδιανόητο να εντοπίζουμε την αξία παικτών άνθρωποι που δεν έχουμε επαγγελματική σχέση με το ποδόσφαιρο και να μην το κάνουν οι προπονητές της ομάδας. Παρόμοιες περιπτώσεις παικτών είναι ο Κοντοχρήστος, ο Σταυροθανασόπουλος αλλά και άλλοι, οι οποίοι μολονότι έδειχναν καλά στοιχεία, βρίσκονταν διαρκώς μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας...Αυτά παρενθετικά...

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε από την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ εκτέλεση φάουλ από τον Λάζνικ. Ο Αυστριακός έχει ανάγκη να πάρει ευκαιρίες και να σταθεί στα πόδια του. Σίγουρα μέχρι και σήμερα, χρησιμοποιούμενος βέβαια ελάχιστα, δεν έχει δείξει κάτι σπουδαίο. Από την άλλη τα στημένα του είναι κίνδυνος θάνατος, οπότε καλά κάνει ο κος Παναγόπουλος και του δίνει ευκαιρίες (άλλωστε δεν έχουμε άλλον στη θέση του). Τέλος καλό λοιπόν, όλα καλά!!!

Στα highlights του χθεσινού παιχνιδιού το ότι ο καλός φίλος Μίλτος είδε επιτέλους μετά από χρόνια μια live νίκη του Πανιωνίου!!! Επιτέλους έπιασαν τόπο τα έξοδα φίλε!!!

Ακολουθούν παιχνίδια κλειδιά κόντρα σε αντιπάλους με κοινούς στόχους με εμάς. Οι επόμενες αγωνιστικές θα είναι καθοριστικές για την ομάδα. Μακάρι να τα πάμε καλά και να καθαρίσουμε νωρίς το θέμα της παραμονής, γιατί μας περιμένει μακρύ και δύσκολο καλοκαίρι. Σε λίγους μήνες κινδυνεύουμε να χάσουμε τα μεγαλύτερα κεφάλαια της ομάδας, γεγονός που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί χωρίς διοικητική μεταρρύθμιση και κεφάλαια.

 

Υ.Γ
Μπίτσι, χθες έγινε η θάλασσα γιαούρτι και δεν είχες κουτάλι... Εντός των ημερών θα λάβεις ένα δέμα με σφαίρες, στα πρότυπα του Προβόπουλου και του Πρετεντέρη :)

38 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Κι όπως είπε ένας καλός φίλος χθες, με την απόδοση του άσσου και ο ίδιος ο Ιβάν θα έπαιζε στην ήττα της ομάδας του, καθώς βαθμολογικά δεν είχε να χάσει τίποτα, αλλά αντίθετα οικονομική μπορούσε να κάνει γερή μπάζα...

Costix είπε...

Μεγαλη νικη σε απολυτα κομβικο σημειο. Μπραβο στα παιδια και στον Παναγο, τους ευχαριστουμε ολους απο καρδιας. Το οτι καταφερνουν να αποδιδουν ετσι μεσα απο τις γνωστες αθλιες συνθηκες, χωρις χρηματα και διοικηση, αποδεικνυει την ΠΑΝΙΩΝΙΑ ψυχαρα τους. Παμε γερα για δυο ακομα τριποντα με πανθρακα και εργοτελη και θα εχουμε νωρις-νωρις καθαρισει για φετος την κατηγορια, να ασχοληθουμε με τα πιο σοβαρα μας προβληματα !!!

br fun_atic είπε...

Να ευχαριστήσω τον στοιχηματικο μάγο antunix για τις πληροφορίες. Θες να σου δώσω στήλη και να στελνεις τον κόσμο στο ταμείο;

Costix είπε...

@brfun, ειμαι χωριο. περιττο να σου πω τι εγινε χθες το βραδυ στο καφενειο !!! Κολαση !!! Ειμαι περιεργος τι να λεει το κοντεινερ τωρα !!! φιλακια στα γλυκα του τα μουτρακια !!!

Griniaris είπε...

Μπράβο σε όλους για τη μεγάλη νίκη...Να παρατηρήσω μόνο ότι με το 3-4-3 που παίξαμε στο μεγαλύτερο διάστημα τα πλάγια μπακ του παοκ έκαναν πάρτι και όλοι οι κίνδυνοι (και ήταν πολλοί) δημιουργήθηκαν από εκεί...

Κι επειδή ξέρω ότι διαβάζεις Κωνσταντίνε, ευτυχώς που οι συγκυρίες έφεραν τον Ανέστη στη θέση του πρώτου τερματοφύλακα...

@Costix
Πότε μπορώ να έρθω για το τραπέζι που έχω κερδίσει;

zamis είπε...

Καλα τα λεει ο κοουτς οτι γεμισε τον αξονα για να οδηγησει τον μπαογκ πλαγια αλλα καλα τα λεει και ο γκριν.Απο το τεταρτο και μετα το γηπεδο εγερνε και απο απιθανη αστοχια συν Ανεστη κερδισαμε με μια ευκαιρια σε ολο το ματς απο καταπληκτικη ενεργεια Γιαννου,για μενα highlight του παιχνιδιου.
Παιζει και η ατομικη ποιοτητα των παικτων θα μου πεις..
Μπραβο σε ολους για την υπερπροσπαθεια σε αυτες τις αθλιες συνθηκες που λεει κι ο costix,κανα ροφο θα φαμε?

Katrinos είπε...

Τι ροφό ρε Zamis, εχει ξεκληρίσει δυό κοπάδια πρόβατα κ κατσίκια εκει κάτω.

Λαϊκή απαίτηση να ανοίξει Ιώδιο Νο 2 (χλωροφύλλη ; ) δημιουργική χασαποταβερνα

dimosthenis είπε...

http://www.contra.gr/Columns/Comment/otan-ta-apodythria-myrizoyn-prosfygia.2601918.html
Ένα πολύ ωραίο άρθρο που προσπαθεί να εξηγήσει τον Πανιώνιο μύθο

br fun_atic είπε...

οι περισσοτεροι απο τους Πανιώνιους που ξέρω ειναι απο την Πελλοπονήσο και το μεγαλυτερο μέρος απο την Καλαμάτα :)

Αρα τα αποδυτήρια μυρίζουν γουρουνοπουλα.

zouri1 είπε...

Η ομάδα χθες έπαιξε πολυ καλα .Ο Παναγο μας ξανακάνει Πανιωνιους .Προκριση και στο κύπελλο τωρα

br fun_atic είπε...

Ο ίδιος πάντως,αν κατάλαβα καλα, λέει ότι ήθελε να παιζει ο ΠΑΟΚ Πο τα πλαγιά.

dimosthenis είπε...

Ήταν πράγματι τεράστια νίκη. Πρώτα ο αντίπαλος, δεύτερο η αδυναμία στο σκοράρισμα, τρίτο η γκαντεμια (δοκάρια χαμένα πέναλτι). Όλα αυτά τα ξεπεράσαμε με την ικανότητα του Λάσνικ στα στημένα (πολύ ουσιαστικός παίχτης παρά την ελάχιστη προσφορά μέχρι σήμερα). Νομίζω ότι η αποχώρηση του Μενδρινού έδωσε τις ευκαιρίες που έψαχνε ο Αυστριακός. Ήδη από το ματς με τον ΠΑΟ ήταν αυτος που έβγαλε την μπαλιά στον Αραβίδη και κερδισε το πέναλτι αυτός που το έχασε με σουτ όμως άπιαστο, αυτός που έκανε τη σέντρα στο δοκάρι του Λαμπρόπουλου. Τώρα η τύχη ήταν με το μέρος του, αφού το δοκάρι τον ευνόησε στο δεύτερο γκολ. Αν τελειώνει και τις φάσεις που βγαίνει ως κρυφός κυνηγός θα δικαιώσει την επιμονή του να μείνει στον ιστορικό την ώρα που προσπαθούσαμε να τον διώξουμε με το καλύτερο τρόπο. Λέτε να τον παρακαλάμε να μείνει και του χρόνου;
Μέσα στη χαρά μου προσγειώθηκα στην πραγματικότητα, όταν άκουσα Ανέστη και Αραβίδη να λένε ότι έχουν ακόμα έξι μήνες συμβόλαιο με την ομάδα.
Θα υπάρξει άραγε κάποια εξέλιξη στα διοικητικά και οικονομικά δεδομένα της ομαδας, ώστε να δημιοργηθούν κίνητρα στους παίχτες να μείνουν; Ιδωμεν.

br fun_atic είπε...

Σας αγαπώ, σαςεκτιμώ, αλλά τον συνδυασμό salon de bricolage, Χάρη Σιανιδη με το επιτελείο του, Ρέμο, δεν τον αντεχω... Μεγάλωσα :(

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Οφείλω να καταπιώ τη γλώσσα μου και να δηλώσω πως μ' αυτή του την εμφάνιση ο Λάσνικ δικαιολόγησε τη μεταγραφή του. Και μάλιστα άρχισα να τον βλέπω με καλύτερο μάτι από το β΄ημ. με ΠΑΟ, όπου ήταν πολύ καλός. Μακάρι να αποδειχθεί ουσιαστικός από δω και πέρα όπως λέει και ο Δημοσθένης πιο πάνω. Και η ομάδα φάνηκε να συνεχίζει στο ρυθμό και τη διάθεση που βρήκε στο β΄ημ. της προηγουμένης αγωνιστικής. Αν συνεχίσουμε έτσι, δέ φοβόμαστε τίποτα!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Οφείλω να καταπιώ τη γλώσσα μου και να δηλώσω πως μ' αυτή του την εμφάνιση ο Λάσνικ δικαιολόγησε τη μεταγραφή του. Και μάλιστα άρχισα να τον βλέπω με καλύτερο μάτι από το β΄ημ. με ΠΑΟ, όπου ήταν πολύ καλός. Μακάρι να αποδειχθεί ουσιαστικός από δω και πέρα όπως λέει και ο Δημοσθένης πιο πάνω. Και η ομάδα φάνηκε να συνεχίζει στο ρυθμό και τη διάθεση που βρήκε στο β΄ημ. της προηγουμένης αγωνιστικής. Αν συνεχίσουμε έτσι, δέ φοβόμαστε τίποτα!

zamis είπε...

ska αποωε ο Παναγο στην Αθλητικη Κυριακη.One step beyond!

brf,γελαστη και γλυκια η διαχειριση τιτλου και κειμενου:)

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/pae-olumpiakos-den-uparxei-thema-anesti/745320

Ναι μωρέ...Δεν χανομαστε...

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

Br, όλα τα μωρά στη vista!

Ένα ωραίο άρθρο προσπαθεί να εξηγήσει τα... ανεξήγητα:

http://www.sport-fm.gr/article/stin-plateia-tis-trelas/745344

dimosthenis είπε...

Όταν στο παρελθόν διαβάζαμε ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δήλωναν έχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και θα το τιμήσω αυτό σήμαινε έχω υπογράψει σε άλλη ομάδα και θα σας ανεχτώ μέχρι το καλοκαίρι (περίπτωση Ενσαλίβα).
Τώρα δυστυχώς ή ευτυχώς ανάλογη δήλωση κάνουν δυο ποδοσφαιριστές διαμάντια. Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΑΒΙΔΗΣ και ο Γιάννης Ανέστης. Έχοντας την εμπειρία του παρελθόντος νόμιζα ότι υπέγραψαν αλλού. Όμως τα φαινόμενα απατούν. Όπως άκουσα σε βραδυνή εκπομπή μετά τις δηλώσεις της διοίκησης ότι δεν υπάρχουν λεφτά και όποιος θέλει φεύγει οι δυο ποδοσφαιριστές δέχθηκαν πιέσεις από ΑΕΚ (;) να κάνουν προσφυγές και να μείνουν ελεύθεροι. Οι δυο ποδοσφαιριστές κοσμήματα πραγματικά της Πανιώνιας οικογένειας, αν και απλήρωτοι αρνήθηκαν την προσφυγή, εξού και οι δηλωσεις ότι ανήκουν για έξι ακόμα μήνες στον Πανιώνιο.
Αν αυτή η χειρονομία δεν αποτελεί διαφήμιση της πανιώνιας διαφορετικότητας, και βασικό παράγοντα του πως μια ομάδα με μύρια προβλήματα στέκεται ακόμα στα πόδια της, τότε κανείς προσφεύγει σε μεταφυσικές εξηγήσεις. Αυτό "τα αποδυτήρια μυρίζουν προσφυγιά" εξηγεί πολλά. Όπου προσφυγιά για τους πανιώνιους δε σημαίνει μόνο ξερίζωμα φτώχια και έλειψη των αναγκαίων, αλλά σημαίνει κρατώ τις αξίες μου, καλλιεργώ τις φυσικές μου ικανότητες, τη δημιουργικότητα, την επινόηση, την αλληλεγγύη, διατηρώ τις παραδόσεις μου, την ιστορία μου, την ποιότητα απέναντι στην ποσότητα, δεν αφήνω ανεκμετάλλευτο το ταλέντο, παίρνω από κάθε μέλος μου ότι μπορεί να διαθέσει για το κοινό καλό. Δεν είναι τυχαίο ότι ξοφλημένοι παίχτες σε άλλους συλλόγους έρχονται στον Πανιώνιο και αναγεννιούνται, και πλειάδα νέων παιχτών ξεπετιούνται από τα σπλάχνα αυτής της ομάδας.
Δεν είναι ακόμα τυχαίο ότι αυτοί που υπηρετούν αυτήν την ομάδα εμφορούνται από το ίδιο ζωογόνο πνεύμα. Κραυγαλέο παράδειγμα εκτός από τους προαναφερθέντες παίχτες και ο προπονητής Παναγόπουλος που εκφράζει με αυθεντικό τρόπο αυτή τη νοοτροπία.
Μετά από όλα αυτά είναι απορίας άξιο πως δε βρίσκεται ένας άνθρωπος ή ομάδα ανθρώπων με κάποιες οικονομικές δυνατότητες να αξιοποιήσει με πενιχρά μέσα αυτό το κλίμα, της εξαίσιας ατμόσφαιρας της πανιώνιας οικογένειας. Προτάσεις γίνονται (Σκούρας, Λιαρομάτης) ανταπόκριση δε βλέπω προς το παρόν τουλάχιστον. Αλλά ο χρόνος είναι αμείλικτος με 14-15 παίχτες βγαίνει το υπόλοιπο πρωτάθλημα; Υπάρχουν τιμωρίες τραυματισμοί, πως θα ανταποκριθούμε;

Katrinos είπε...

Αρα εκτός απο ψευτοπρόσφυγες είναι και τσίπιδες

dimosthenis είπε...

Όχι μόνο τσίπιδες αλλά και παλιοχαρακτήρες προσπαθώντας με φρου φρου και λόγια να εκμεταλλευτούν την οικονομική αδυναμία μιας ομάδας, για να πάρουν τη θέση της όχι μόνο στην κατηγορία, αλλά κυρίως στις ψυχές των ανθρώπων που εμφορούνται από τις "προσφυγικές" ιδέες όπως αυτές που διακατέχουν τις ψυχές των πανιώνιων. Πήραν όμως μια πρώτη απάντηση. Στο χέρι μας είναι να πάρουν και την τελική.

br fun_atic είπε...

Η πρόταση του κου Λιαρομάτη ήταν...πως να την πω...Δεν βρισκω την κατάλληλη λέξη...

Στον έρανο πάντως συμμετείχαν μόλις 60-65 άτομα με μ.ο πολύ χαμηλότερο απ'ότι απαιτεί η πρόταση του κου Λιαρομάτη...

Έτσι μου έρχεται να κάνω κι εγώ μια πρόταση, να μαζευτούμε 3.000 Πανιώνιοι, να δίνουμε από 5.000 τον μήνα και να χτυπήσουμε τη Ρεάλ στις μεταγραφές...

Μην ξεχνάτε... Γίνεται διαχειριστικός έλεγχος... Ας περιμένουμε (κι εμείς και οι παίκτες) το πόρισμα του... Είναι κρίμα να λαμβάνουμε βιαστικές αποφάσεις...

Panos είπε...

Η πρόταση του Κωστή Λιαρομμάτη ήταν αυτή που θα έστεκε ΑΝ ίσχυαν μια σειρά από προϋποθέσεις:

ΑΝ υπήρχε συσπείρωση του κόσμου του Πανιωνίου

ΑΝ η συσπείρωση του κόσμου συνοδευόταν από συσπείρωση των οικονομικά ισχυρών Πανιωνίων

ΑΝ το ποδόσφαιρο δεν ήταν συνολικά απαξιωμένο, τόσο που οποιαδήποτε κίνηση να θεωρείται χωρίς νόημα

ΑΝ δεν ζούσαμε στον 4ο χρόνο μιας πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης

ΑΝ υπήρχε συμμετοχική κουλτούρα στον Πανιώνιο ή/και στο ελληνικό ποδόσφαιρο

ΑΝ η νυν διοίκηση είχε καλύτερη εικόνα προς τα έξω και την εμπιστοσύνη του κόσμου

Τότε ναι, θα είχε νόημα να συζητήσουμε μια τέτοια πρόταση. Δυστυχώς, όμως, δεν καλύπτεται ούτε ένα από τα ΑΝ, οπότε το αποτέλεσμα είναι το αναμενόμενο. Θα είχε τα ίδια αποτελέσματα που είχε η προσπάθεια φίλων του Συλλόγου να διοργανώσουν έρανο για την ενίσχυση των ποδοσφαιριστών -με την κατάληξη που περιγράφει ο οικοδεσπότης Br. (60 συμμετέχοντες, πενιχρά αποτελέσματα)

Με κίνδυνο να φανώ πικρόχολος και παρά το γεγονός ότι προσπάθησα να αποφύγω τον γνωστό πανιώνιο 'σταλεγισμό', η όλη προσπάθεια ξεκίνησε με μια παθογένεια που έδειχνε την κατάληξή της. Όταν επικεφαλής της προσπάθειας είναι φίλος του Συλλόγου, που δεν αμφισβητούνται οι καλές προθέσεις του, αλλά, ταυτοχρόνως, αρνείται πεισματικά να καταβάλει στον Ερασιτέχνη το ενοίκιο και το ρεύμα για χώρο που χρησιμοποιεί επί 5 έτη, φοβάμαι ότι επαληθεύτηκε απλώς η παροιμία:
"Τούτη η στάνη, τέτοιο γάλα φτιάνει"

Μακάρι οι μέρες που θα 'ρθουν να με βγάλουν ψεύτη

Πάνος Τσελέντης

dimosthenis είπε...

Για όλες τις προτάσεις υπάρχουν υπέρ και κατά. Το βασικό πρόβλημα σ' αυτές τις προτάσεις είναι πως ο ένας πιστεύει ότι ο άλλος θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Αν δεν μπει ένας αξιόπιστος μπροστά και κάποιοι ακόμη φερέγγυοι μαζί του να κάνουν μια ομάδα που να εμπνεύσει και τους υπόλοιπους κανείς δεν ακολουθεί. Η πιο συνηθισμένη δικαιολογία είναι ότι δε θα βάλω εγώ λεφτά για να καλύψω τα λαμόγια που τα φάγανε, γι' αυτό όπως λές είναι απαραίτητος ο οικονομικός έλεγχος, αλλά απο κει και πέρα τι;

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

Με τα «ΑΝ» π@@δάει μόνο ο Παπακαλιάτης… Δυστυχώς έτσι είναι

br fun_atic είπε...

Ο Λέστερ είναι υπόδειγμα τιμιότητας και άδολης αγάπης για την ομάδα. Δεν αρνείται πεισματικά να δώσει ενοίκια.Δυσκολεύεται να μαζεύει. Από εκεί και πέρα όποιος θεωρεί οτι μπορεί να βγάλει καλύτερο γάλα μπορεί να προσπαθήσει.

br fun_atic είπε...

Χαίρομαι πάντως Πάνο που ανοίγεις το θέμα του Λέστερ για να ξεκαθαρίσουν ορισμένα πράγματα.

Πράγματι η Λέσχη είναι ασυνεπής στις υποχρεώσεις της. Κάκιστα.

Όταν η Πανιώνια κίνηση ανέλαβε τη διοίκηση, το μόνο από τα μαγαζιά μου εκμισθώνει ο Πανιώνιος και ήταν συνεπές στις υποχρεώσεις του ήταν οι μπουτίκ. ΌΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ από ένα έτος και πάνω. Πολλοί χρωστούσαν και ρεύμα από την εποχή του ΝΟΕ και μιλάμε για επιχειρήσεις και όχι για την τρώγλη της λέσχης.

Δεν θα ρωτήσω για τον Φραγιόγλου γιατί ο άνθρωπος είναι αξιοπρεπής. Πόσα χρωστάει το Μέμπερς και πόσα κατέβαλε απ' όσα χρωστούσε για μισθώματα και ρεύμα;Αν υπήρξε συμβιβασμός θα ήθελα να μάθω πόσα λεφτά καλύφθηκαν από τα παλαιά χρέη που ήταν πάρα πολύ σημαντικά.

Πόσα χρήματα εισπράττουμε από τις νέες μισθώσεις και πόσο συνεπείς είναι στις μισθωτικές τους υποχρεώσεις;

Μπορείς να μου πεις, με δεδομένο ότι το μέμπερς χρωστούσε πολλά για ποιο λόγο δεν υπήρξε καμία έννομη ενέργειες εις βάρος του. αλλά αντίστοιχα για παράδειγμα στην περίπτωση της Λέσχης παραλίγο να κατηγορηθεί ο πρόεδρος του Πανιωνίου για αυτοδικία;

Θυμάσαι βέβαια ότι κάποιοι στο συμβούλιο έλεγαν για τον Ζαμάνη ότι τέτοιοι άνθρωποι δεν τιμούν τον Πανιώνιο. Μπορείς να μου πεις λοιπόν πως έγινε να του δοθεί η εσωτερική καντίνα, αν χρωστάει και πόσα; Ρωτάω γιατί μέλη του σημερινού συμβουλίου έχουν διαφορετική άποψη για το αν ο άνθρωπος χρωστάει ή όχι.

Μπορείς να μου εξηγήσεις πως είναι δυνατόν να ίδια μέλη του συμβουλίου να συχνάζουν στην καντίνα του;

Μπορείς να μου πεις ποιος διαχειρίζεται την καντίνα του γηπέδου, βάσει ποιας σύμβασης και πόσα εισπράττουμε;

Μπορείς να μου πεις αν οι οθόνες της sunnywell εκπέμπουν διαφημιστικό περιεχόμενο και πόσα ακριβώς εισπράξαμε;

Μπορείς να μου πεις γιατί ενώ είχαμε συμφωνήσει ότι ο μοναδικός που νομιμοποιείται να πουλάει αθλητικό υλικό είναι η μπουτίκ, εντούτοις κάποια τμήματα, με πρώτο το μπάσκετ κυκλοφορούν το δικό τους αθλητικό υλικό;


Μπορείς να μου πεις γιατί το θεωρούνταν πανάκριβο το Απήλιον ακόμη κι όταν το μίσθωμα είχε φτάσει αν θυμάμαι καλά στις 6.000 ευρώ τον μήνα ενώ τώρα νοικιάζουμε 3 χώρους προς 4.000 ευρώ τον μήνα περίπου (ήτοι 12.000);

Μπορείς να μου πεις πότε ακριβώς το τμήμα μπάσκετ θα συνεισφέρει στα οικονομικά του συλλόγου;

Μπορείς να μου πεις πέρα από τον Λέστερ ποιος άλλος Πανιώνιος κατάφερε να συγκεντρώσει έστω μία δεκάρα για την ομάδα;

Ας μην προσβάλουμε λοιπόν τον Χρήστο. Γιατί ο Χρήστος, όσο και αν δεν το πιστεύεις, πασχίζει να μαζέψει δυο δεκάρες. Και αυτό όλοι εμείς το ξέρουμε γιατί το ζούμε...Ο Χρήστος δεν κερδίζει, δεν έχει επιχείρηση και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει ένα χώρο που απευθύνεται σε πιο μεγάλους και παράλληλα να συντηρήσει ένα σπουδαίο φωτογραφικό υλικό. Το ξινισμένο γάλα να το αναζητήσεις σε όσους κερδοσκοπούν εις βάρος της ομάδας. Σε όποιους έβγαζαν και βγάζουν μεροκάματο από την ομάδα. Σε όποιους πουλάνε πανιωνίτιδα για προσωπικό τους όφελος. Ο Χρήστος δεν ανήκει σε αυτούς.

br fun_atic είπε...

Και για την ιστορία.

Ο προηγουμενος από τον Χρήστο που
προσπάθησε να μαζέψει λεφτά για την ομαδα ηταν ο Τσολακακης με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Ο αστικός μύθος λέει ότι μαζεύτηκαν μόλις 1.500 ευρώ, τα οποία βέβαια ΟΥΔΕΠΟΤΕ επιστράφηκαν στους καταθέτες, μια που δεν προχώρησε η αύξηση.

Αυτό αποδεικνύει οτι ο Λέστερ που όλοι υποτιμουμε ηταν σουπερ επιτυχημένος σε απόλυτα νούμερα.

zouri1 είπε...

ποσα λεφτα τελικα μαζευτηκαν ?

br fun_atic είπε...

4.800 και παραδόθηκαν απ οτι έμαθα.Στο σημειο αυτο θα ήθελα να ευχαριστήσω το δικο μας σιναφι. Για αλλη μια φορά οι οπαδοί του πληκτρολογίου έκλεισαν στόματα.

Θα ήθελα να απολογηθω για τη μικρή δική μου συνεισφορά. Δυστυχώς μονο τοσα μπόρεσα...

Katrinos είπε...

Εγω για κάποιο λόγο παλι δεν κατάλαβα , ποιος διοικεί το
Μαγαζι , γιατι καταλαβαίνω οτι μέλος της κίνησης που βγήκε μπροστά είναι σαν να μιλάει σε τρίτο πρόσωπο ; Εγώ ξέρω όταν διοικείς κ μάλιστα με δική σου πρωτοβουλία μετα απο δύο τρία χρόνια δεν αναφέρεις τα θέματα αλλά κανείς κατι να τα λύσεις . Εαν δεν μπορείς κ εισαι κουρασμένος (όπως ο Βεντούρης) φεύγεις κ έρχεται ο επόμενος

dimosthenis είπε...

Δεν ξέρω πρόσωπα και πράγματα, αλλά νομίζω πως ο Πάνος άνοιξε ένα θέμα εκ του μη όντος.Να πω πως εγώ συμμετείχα με τις μικρές μου οικονομικές δυνάμεις σε μια προσπάθεια να ενισχυθούν οι παίχτες. Το όνομα του ΑΡΑΒΙΔΗ μου ήταν αρκετό για να πιστέψω πως τα χρήματα θα φθάσουν εκεί που πρέπει. Η δήλωση του BR ότι τα πρόσωπα του λογαριασμού είναι υπεράνω υποψίας μου έφτανε και μου περίσσευε. Μετά από τόσο καιρό σ' αυτό το μπλοκ έχω διαμορφώσει άποψη για την ποιότητα των ανθρώπων που συμμετέχουν και κυρίως του ίδιου του BR. Σε τόσο δύσκολους καιρούς μια προσπάθεια από το πουθενά έφερε αυτά τα αποτελέσματα. Είναι κι αυτό κάτι. Την επόμενη προσπάθεια να την οργανώσουμε καλύτερα και περισσότεροι, γιατί διακρίνω μια διάθεση απομείωσης για να μην πω μικρόψυχης χαιρεκακίας.

br fun_atic είπε...

Κάποιος φίλος με πήρε και με ρώτησε γιατί κάνω αναφορά στο όνομα του Ζαμάνη.

Εξηγούμαι. Τον Ζαμάνη τον βλέπω αλλά δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Ξέρω τις φήμες που τον συνοδεύουν, από την άλλη όμως, όποιον κι αν έχω γνωρίσει από τους ανθρώπους που τον ξέρουν καλά και από χρόνια μου έχουν πει καλά λόγια.Προσωπικά εμπιστεύομαι την προσωπική μου άποψη και όχι τις φήμες. Προσωπική άποψη λοιπόν δεν έχω.

Από εκεί και πέρα και για να μην υπάρξει παρεξήγηση. Εδώ και αρκετό καιρό ακούω από διάφορους ότι ο Ζαμάνης χρωστάει πολλά. Τώρα τελευταία ακούω ότι τσάμπα τον κατηγορούν και ότι ο άνθρωπος είναι συνεπής. Ρώτησα λοιπόν να μάθω αν χρωστάει ή όχι και τίποτα παραπάνω. Να μην ξεχνάμε ότι τα έσοδα από τα ενοίκια είναι ή θα έπρεπε να είναι βασικότατο έσοδο του Πανιωνίου.

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/deuteri-metagrafi-gia-tin-aek/745472

Άψογα

zouri1 είπε...

Τον αγωνα της Δευτερας το βαλανε την Κυριακη ενω εχουμε αγωνα κυπελλου την Πεμπτη και δεν ειδα καποιος να μιλαει .Πως θα μπορεσουν να παιξουν με τοση κουραση ?

Miltos@Chios είπε...

περα απο ολα τα αλλα,τα ταξιδια γινονται για να δω καποιους καλους φιλους,οταν μπορουν και εκεινοι βεβαια...

br fun_atic είπε...

Και γιατί δεν πήρες τηλέφωνο ρε συ φίλε;

Πάντως Μίλτο ο ΟΠΑΠ έδινε αόδοση στην περίπτωση να δεις νίκη του Πανιωνίου 188. Φορτωμένος έφυγες, αν το έπαιξες :)

Miltos@Chios είπε...

δεν παιζω στοιχημα,αλλα εαν επαιζα,οντως θα ειχα βγαλει τα εξοδα του ταξιδιου