Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ο τελευταίος ας κλείσει την πόρτα


Όλοι διαβάσαμε χθες την είδηση της επίτευξης συμφωνίας ανάμεσα στον νεαρό τερματοφύλακά μας Ανέστη και την Α.Ε.Κ. Μπορεί να μην προκύπτει από πουθενά ότι ο παίκτης υπέγραψε, θεωρούμε πλέον πιθανό να τον χάσουμε το καλοκαίρι. Σημερινά δημοσιεύματα αθλητικών εφημερίδων ανέφεραν ότι μαζί του πρόκειται να αποχωρήσει ο Αραβίδης και ο Λαμπρόπουλος. Αν συμπεριλάβουμε τον Αυλωνίτη και τον Κολοβό, τότε αντιλαμβανόμαστε ότι σε μερικούς μήνες, το μόνο που θα έχει μείνει στον ποδοσφαιρικό πανιώνιο θα είναι χρέη, τα δοκάρια και το χορτάρι. Για όσους δεν κατάλαβαν, όσες ομάδες διαθέτουν κάποια ρευστότητα (ΠΑΟΚ, Α.Ε.Κ, Ολυμπιακός) κάνουν πάρτι με τους παίκτες μας. Ιδίως ο Ολυμπιακός έχει φτάσει μέχρι τις ακαδημίες. Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ περίοδο της ομάδας κατά την οποία να μπορούσε να φύγει ο οποιοσδήποτε παίκτης για την οποιαδήποτε ομάδα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Κάποιοι θα βιαστούν να κακολογίσουν του παίκτες. Να απαιτήσουν την άμεση απομάκρυνσή τους. Να τους αποκαλέσουν ξένο σώμα. Προφανώς και δεν έχουν καταλάβει το μέγεθος της θυσίας αυτών των παιδιών τόσο καιρό. Είναι απλήρωτοι. Κάποιοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Ακούσαμε ακόμη και για λιποθυμίες. Κι όμως είναι εδώ, προσπαθούν να σώσουν αγωνιστικά τη χρονιά και δεν απαιτούν δικαστικά τα λεφτά τους. Υπάρχει κάτι περισσότερο που θα μπορούσαν να κάνουν; Ποιος από εμάς θα έμενε απλήρωτος σε μία δουλειά και για πόσο;

Οι τελευταίοι που φταίνε είναι οι παίκτες. Άλλωστε η ίδια η διοίκηση τους ενημέρωσε ότι δεν υπάρχουν λεφτά και ότι θα μπορούσαν να φύγουν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούσαν. Τι περιμένατε; Να τους λέει ο άλλος φύγε και να μένουν απλήρωτοι;

Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Το μόνο που ελπίζουμε είναι να είναι ελπιδοφόρο το αποτέλεσμα του διαχειριστικού ελέγχου, προκειμένου να αναληφθεί μια προσπάθεια για την ανάσταση της ομάδας. Κι αυτό όμως αργεί. Κάθε μέρα που περνάει χάνουμε και από ένα παίκτη. Κινδυνεύουμε να χάσουμε ολόκληρη την ομάδα…Ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει τώρα. Έστω και μια θετική φήμη, μπορεί να ανακόψει την έξοδο των παικτών…

57 σχόλια:

John - Singapore είπε...

Κατά τα άλλα διαβάζουμε για άρωμα προσφυγιάς, κουρέλια που τραγουδάνε ακόμα και άλλα τέτοια ωραία... Να'χαμε τί νά χαμε? Έναν Τσακίρη νά'χαμε να σαρώσει... Τώρα που έγινε το πρωτάθλημα και οι ομάδες απο φτώχεια σαν γιαούρτι εμείς ούτε κουταλάκι πλαστικό παγωτού...

NK99 είπε...

Χαίρομαι που και άλλοι πανιώνιοι διαπιστώνουν ότι δεν πάει άλλο. Η κατάσταση για να μην πω τα πρόσωπα που τη δημιούργησαν έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τη δική μου κόκκινη γραμμή.

Ας κάτσει να σκεφτεί ο καθένας τη δική του κόκκινη γραμμή αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του για αυτό που υποστηρίζει.

Διαβάζω "τι να κάνουμε αφού δεν υπάρχουν άλλοι ή οι άλλοι είναι σαν τους προηγούμενους" και εγώ λέω ότι όταν φύγουν αυτοί και εμφανιστούν ως μόνοι πρόθυμοι να αναλάβουν κάποιοι που υποψιαζόμαστε ότι είναι παιδεραστές θα πούμε πάρτε το σύλλογοι γιατί δεν υπάρχουν άλλοι? Θωπεύστε και κανένα παιδάκι αρκεί να βλέπουμε την πανιωνάρα στη sl...

Από τον διαχειριστικό έλεγχο δεν μπορώ να καταλάβω τι ελπιδοφόρο μπορεί να προκύψει.

dimosthenis είπε...

Όλα αυτά συμβαίνουν ή έρχονται στο φως μετά μια εντυπωσιακή νίκη της ομάδας, που δείχνει ότι παρά τα πενιχρά μέσα έχει κότσια και προοπτική. Όμως εκεί στη "διοίκηση" κανείς δε συγκινείται, κανείς δεν αντιδρά, κανείς δε βγαίνει να πει μια κουβέντα. Οποία ξεφτίλα! Βγαίνουν οι πεθαμένοι του χθες και με 500 χιλιάρικα κι αυτά δανεικά από τον ΟΠΑΠ που τους χαρίσανε αγοράζουν όλη την ομάδα μας. Και μεις "τουμπεκί ψιλοκομμένο". Καποιος με @@@ρχ...δεν υπάρχει να βγει και να βροντοφωνάξει, να κράξει την τακτική των αρπακτικών που πιέζουν παίχτες μας να υποβάλλουν προσφυγές και αυτοί οι απλήρωτοι προς τιμή τους αρνούνται. Μα πως να βγει όταν οι ίδιοι προέτρεπαν τους παίχτες να κάνουν προσφυγή. Και ακόμα κάθονται ή τους αφήνουμε να κάθονται.
Κάθε κίνηση προς βοήθεια υπονομεύθηκε και τώρα τι; πες ότι έγινε διαχειριστικός έλεγχος και χρωστάμε 2 εκατομμύρια αφού δικαστικά γλυτώσαμε ένα ακόμη. Ποιος θα αναλάβει να βγάλει το κάρο από τη λάσπη; Ο Τσακίρης; αν ήθελε δίνοντας 500 χιλιάδες το χρόνο σε τρία χρόνια θα καθάριζε. δεν το έκανε γιατί να το κάνει τώρα; δε βλέπει ότι διαλυόμαστε; Πέρσι βγάλαμε μια φουρνιά νέων ποδοσφαιριστών που αρχίζουν και αποδίδουν φέτος.Το επόμενο καλοκαίρι δε θα μείνει κανένας. Και γιατί παίχτες που θα ανήκουν του χρόνου σε άλλο σύλλογο να αγωνιστούν για τη σωτηρία της ομάδας όπως έκαναν μέχρι σήμερα; Για την τιμή των όπλων; Σε ποια κοινωνία ζούμε.
Τον Αυλωνίτη τον είχαν κλείσει με 30 χιλιάρικα, τον Ανέστη φαντάζομαι με τα μισά, ο Καλτσάς έκανε προσφυγή για 5 χιλιάρικα και προς τιμή του την απέσυρε. Βλέποντας όλα αυτά δεν μπορούμε να κοιμηθούμε τη νύχτα γιατί δεν έχουμε τα οικονομικά μέσα να βοηθήσουμε. Αυτοί οι πανιώνιοι που έχουν τα οικονομικά μέσα και δε βοηθούν κοιμούνται ήσυχα τα βράδια;

dimosthenis είπε...

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/panionios/stis-arxes-fevroyarioy-ta-apotelesmata-toy-elegxoy.2604205.html
Το άλλοθι της διοίκησης και ίσως όχι μόνο για να μην κάνουν τίποτα και τα πράγματα να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Βέβαια στον Πανιώνιο όλα είναι απρόβλεπτα, από την ομάδα ως τους παράγοντές της.

antonis είπε...

Έχει ασελγήσει στο πτώμα μας ο γαύρος, και έρχονται τα χανούμια να σκουπίσουν τα υπολείμματα , η ξεφτύλα και ο διασυρμός του συλλόγου στο απόγειο τους.
Ο Σύλλογος δεν είναι οικονομικά παρικμασμένος , αλλά πρώτιστος ηθικά.
Δυστυχώς η παρακμή έχει αντίκτυπο και στους φιλάθλους, που αναμένουν ως σωτήρα τον ηθικό αυτουργό της κατάντιας μας, που πούλησε το προπονητικό κέντρο, και ήθελε διακαώς να μας ξεφορτωθεί (στο τσακ γλυτώσαμε από την αγκαλιά του αγαπούλα)
Βέβαια η συμπεριφορά αυτή δεν είναι ανεξήγητη και εξηγείται ψυχολογικά, αφού τα θύματα συνδέονται και ενίοτε αγαπούν τους βιαστές τους.

br fun_atic είπε...

Γιατί ο Τσακίρης είναι ο ηθικός αυτουργός;

Γιατί πλήρωνε τους πάντες και κανείς δεν ήταν ευχαριστημένος;

Γιατί έφτιαξε το προπονητικό;

Γιατί μας είχε αξιοπρεπείς;

Γιατί πουλούσαμε οσο γουστάραμε και σε όποιον γουστάραμε;

Το προπονητικό δικό του ήταν και καλά έκανε που το πούλησε. Ο πρώτο που το απαξίωσε όμως ήταν ο ίδιος ο σύλλογος.

Γιατί δεν λες τίποτα όμως για εκείνους που προκειμένου να εισπράξουν μερικά ευρώ παραπάνω δέχθηκαν να πουληθούν και τα υπόλοιπα οικόπεδα τα οποία τους τα έδινε ο Τσακ και να μείνει η ομάδα χωρίς ελπίδα να ξαναφτιάξει ένα προπονητικό.

Ποιος νομίζει ότι εμπόδισε τον Τσακ να πουλήσει την ομάδα στον αγαπούλα; Οι δέκα που έκαναν το συλλαλητήριο; Σου περνάει από το μυαλό ότι ούτε εκείνος ήθελε και πιθανότατα είχε άκρες να ξέρει πως θα εξελιχθεί η ιστρία με τον Μάκαρο;

Η ιστορία του Τσακ δε έχει δράκο.

dimosthenis είπε...

Αντί να κοιτάμε στο παρελθόν, όπου παντού υπάρχουν λάθη, μήπως να κοιτάξουμε το παρόν και το άμεσο μέλλον, μήπως να προλάβουμε να σώσουμε άν κάτι σώζεται, μήπως να επισπεύσουμε τον έλεγχο μήπως να βγει κάποιος και να πάρει αποφάσεις από αυτούς που θεωρούν ότι διοικούν; τι ένοχη σιωπή είναι αυτή;
Μετά έχουμε καιρό να τσακωθούμε και να δούμε ποιος έφταιξε και γιατί;

br fun_atic είπε...

Το θέμα Ανέστη έκλεισε...

Αυτή τη φορά μέσω του Αχαρναικού της πρώτης κατηγορίας...

Μπορεί να παρακολουθούμε τη διάλυση, παράλληλα όμως καταγράφουμε τους εχθρούς μας...

Η εκδίκηση είναι κρύο πιάτο...

antonis είπε...

O Tσακ αγόρασε ομάδα χωρίς χρέη και την παρέδωσε με χρέη που τα ψάχνουμε ακόμα η μάλλον θέλει να τα ξαναψάξει ο ίδιος .
Όσο αφόρα το προπονητικό, το οικόπεδο το βρήκε, και κανείς δεν τον υποχρέωσε να κάνει ούτε προπονητικό, ούτε γήπεδο, αυτός έβαλε τον κόσμο στο τρυπάκι και αφού βρήκε χρήμα από ΤΖΕΜΠΟΥΡ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ κτλ. το ξόδεψε η το διασπάθισε απλόχερα .
Τα αποτελέσματα γνωστά ,πάλι καλά που δεν προχώρησε του γηπέδου γιατί θα γινόμασταν πάλι πρόσφυγες .
Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ πρέπει να κριθεί από το τι παρέλαβε και τι παρέδωσε, παρέλαβε ομάδα χωρίς χρέη και την παρέδωσε με χρέη που ακόμα τα ψάχνουμε, ενώ παρέλαβε οικόπεδο για χρήση προπονητικού και παρέδωσε στο τέλος αέρα κοπανιστό.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα αυτονόητα ( αξιοπρέπεια συλλόγου και πληρωμές παικτών στην ώρα τους) πρέπει να είναι αιτίες για να εξυμνούμε τον Τσακιρη.
Και στη Τελική ιδού η Ρόδος ιδού και το Πήδημα , αν ο διαχειριστικός βγάλει ένα λογικό άνοιγμα 3-4 εκατ. θα την κάνει την κίνηση ο Τσακ η δεν θα την κάνει ?
Μακάρι να την κάνει και να αποδειχτώ κακοπροαίρετος.

br fun_atic είπε...

Ο Τσακίρης παρέδωσε μια ομάδα με 2.500.000 ευρώ στα ταμεία κατά δήλωση της τότε διοίκησης και με έμψυχο υλικό που μπορούσε να πουληθεί χρυσάφι. Το υλικό αυτό δεν πουλήθηκε αλλά χαρίστηκε.

Αν είχαμε πουλήσει τους παίκτες προφανώς και ΔΕΝ θα είχαμε χρέη σήμερα. Πες μου πόσο κοστολογεις τον Φαμπιάν, πόσο κοστολογεις τν Ριέρα και τους υπόλοιπους που έφυγαν τότε και πες μου αν έφταναν για να καλυφθεί το όποιο άνοιγμα.

Είναι αν να σου αρίζει κάποιος σπίτια και εσύ να τα χαρίζεις επειδή δεν μπορείς να πληρώσεις το χαράτσι...

Panos είπε...

Μια διευκρίνηση:
Ο Κ. Τσακίρης δεν παρέλαβε κανένα οικόπεδο για χρήση Προπονητικού. Η αγορά και κατασκευή του προπονητικού έγινε από αυτόν σε χώρο που αγόρασε μετά την απόκτηση της ΠΑΕ.


είναι φανερό από τα γραφόμενα ότι υπάρχουν σοβαρές παρανοήσεις, ένθεν κακείθεν, όσον αφορά την πραγματικότητα του Πανιωνίου.

antonis είπε...

Αφού ήταν τόσο EXTRA LARGE o Tσακίρης και παρέδωσε με 2.500 εκατ. ευρώ γιατί δεν μας έδωσε και το προπονητικό στο οποίο μας ζήταγε 450.000 χιλ τον χρόνο και στο τέλος κατέβηκε στα 150.000 χιλ.
Η καλύτερα γιατί δεν κρατούσε τα 2.5 και να μας παραχωρούσε το προπονητικό χωρίς ενοίκιο.
Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι το προπονητικό είχε μεταπολιτική αξία για αυτό και το κράτησε, ενώ ο σύλλογος κουβαλούσε χρέη (δικά του).
Φρόντισε να απαλλαγεί από τα χρέη δίνοντας τις μετοχές του, και κράτησε το καλό κομμάτι (προπονητικό) προς όφελος του.

antonis είπε...

Panos,

Εγώ ήξερα ότι επι ΛΕ-ΠΑ η έκταση είχε αγοραστεί από τον Μπέο και στην συνέχεια μεταβιβάστηκε στο ΤΣΑΚ, στα πλαίσια της πώλησης του συλλόγου, αν δεν ισχύσει γράψε λάθος

zamis είπε...

Καλυτερα να μην εμπλακει ξανα ποτε ο ανθρωπος..

Panos είπε...

Αντώνη:
α. Η έκταση που κτίστηκε το Απηλιο δεν έχει καμία σχέση με το οικόπεδο στη Βάρη που είχε αγοράσει ο Α. Μπέος.

β. Το προπονητικό δεν το 'κράτησε', όπως γράφεις, 'ως καλό κομμάτι'. Αυτό δεν είναι ακριβές. Δεν είχε σχέση το Απηλιο με τις μετοχές της ΠΑΕ (δεν ήταν δηλαδή ιδιοκτησία της ΠΑΕ) ώστε να το μεταβιβάσει με τις μετοχές. Ήταν ιδιοκτησία εταιρείας του και ως εκ τούτου παρέμεινε στα χέρια του μέχρι την πώληση στον Αλαφούζο.

Συνεχίζω να πιστεύω ότι πρέπει να διευκρινιστούν πολλά πράγματα για την ΠΑΕ, διότι επικρατεί αρκετά μεγάλη σύγχυση

EndyS είπε...

Σεβομαι την αποψη του Αντωνη, οπως ολες που γραφονται εδω καλοπροαιρετα, αλλα δεν μπορω να μην στεναχωρηθω για τον τροπο που προσεγγιζει τον Τσακιρη.
Σιγουρα δεν ηταν αλαθητος (ασφαλτος κατα την Αντζελα) αλλα η τοποθετησει του Αντωνη όχι απλως τον αδικει, αλλα τον "σφαζει" ως αλλος Σπανεας.
Με δεδομενο οτι θεωρω οτι ο Αντωνης ΔΕΝ λειτουργει υστεροβουλα, το μονο που μπορει να δικαιολογησει τις αποψεις του ειναι η συγκεχυμενη πληροφοριση.

Συνεπως συμφωνω με τον Πανο οτι θα πρεπει να δωθουν διευκρινησεις και εξηγησεις.

dimosthenis είπε...

Συνεχίζουμε την παρελθοντολογία που μας διχάζει. Το τώρα συμπανιώνιοι, τι γίνεται ΤΩΡΑ;

antonis είπε...

Τώρα δυστυχώς πρέπει να επαναφέρουμε τον Γιαννακοπουλο στο τέρμα . Δεν μας φταίει σε τίποτα ο Ανέστης αλλά είναι too match να τον βελτιώνουμε για λογαριασμό της ΑΕΚ.
Επίσης κάτι ανάλογο πρέπει να γίνει και με τον Αραβίδη , μας πρόσφερε και του προσφέραμε , όταν με το καλό σωθούμε να προωθήσουμε κάποιο παίκτη στη θέση του.

EndyS είπε...

@Δημοσθενης,

Η εμπειρια του χθες, ειναι η γνωση του σημερα.
Γι αυτο και διδασκεται το μαθημα της Ιστοριας.

Χωρις παρεξηγηση, αλλα το να ριχνεις τη σκονη κατω από το χαλι δεν ειναι η λυση.
Αν δεν ξεκαθαρισει το παρελθον πως θα βρεθει καποιος να βοηθησει?
Πως θα ερθει ο Λιανος (χρησιμοποιω το ονομα του μονο ως παραδειγμα) οταν βλεπει οτι λογω μη ξεκαθαρης εικονας, καποιοι από εμας εχουν κακη αποψη για τον Τσακιρη?
Οταν ο μοναδικος σοβαρος προεδρος τα τελευταια 35 χρονια που προσωπικα θυμαμαι (ο τεραστιος Μιχαλης ειναι αλλη ιστορια) αντιμετωπιζεται ετσι, εστω και από τη μειονοτητα, γιατι να ερθει και να μπλεξει?

Γι αυτο και θα πρεπει να ξεκαθαρισει το παρελθον, ώστε να δημιουργηθουν γερες βασεις για το μελλον.

br fun_atic είπε...

Έχε χάρη που έχω υποσχεθεί οτι δεν θα αποκαλυψω τον τροπο με τον οποίο εχει βρει άκρη ο τίγρης με τους παίκτες. Παει να μας ξεπατωσει...
Θα πω ενα πράγμα. Βγάλτε τον σύνδεσμο του απο την ομάδα ΤΩΡΑ.

br fun_atic είπε...

Σκεφτείτε μονο ενα πράγμα. Εν ενέργεια παικτης μας φέρεται οτι πήρε δανεικά απο την ΑΕΚ...

br fun_atic είπε...

Η ομάδα δεν μπορει, δεν αντέχει μέχρι τις 20\2...

NK99 είπε...

Όχι μη...
Μπορεί να θυμώσει το κουραδοπαλάτειον...

NK99 είπε...

Όχι μη...
Μπορεί να θυμώσει το κουραδοπαλάτειον...

dimosthenis είπε...

Μετά τις μαφιόζικες επιθέσεις που δέχεται η ομάδα μας από την κλίκα τίγρη μέσω Αχαρναϊκού και άλλων λαμόγιων προτείνω από σήμερα και μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου η διοίκηση να αναθέσει εν λευκώ τα αποδυτήρια της ομάδας στον Αχιλλέα. Να δούμε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος και πόσοι ρουφιάνοι θα μείνουν στην ομάδα. Μετά και αφού γίνει ο έλεγχος ξανασυζητάμε όλοι μαζι μήπως και βρεθεί μόνιμη λύση. Ελπίζω ο Αχιλλέας να αποδεχθεί την πρόκληση.
@Endy
Να υπενθυμίσω (για την ιστορία) ότι ουδέποτε στήριξα τις τακτικές Μπέου και πάντα θεώρησα ότι η ευτυχέστερη και τιμιότερη περίοδος για τον Πανιώνιο ήταν η διοίκηση Τσακίρη επί Λίνεν. Όμως πρέπει να αμυνθούμε με κάθε τρόπο απέναντι σε επιθέσεις που υπονομεύουν τόσο το μέλλον όσο και την ιστορία της ομάδας

Katrinos είπε...

Όλο αυτο θυμίζει την ιστορία με τα Δελτία παικτών που πήρε τσάμπα ο Βάζελος , διαφορετικοί νταβατζηδες , ίδιοι μαλάκες , Άι στο διάολο σας βαρεθήκαμε όλους

br fun_atic είπε...

Μου μετρούσε ένας φίλος τους παίκτες της ενδεκάδας μας που ειτε έχουν υπογράψει αλλου, ειτε λήγει το συμβολαιο τους, ειτε ειναι δανεικοί, είτε ειναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπογράψουν σε αλλη ομάδα. Ε λοιπον,ουτε για ομάδα μπάσκετ δεν φτάνουν οι υπόλοιποι...

br fun_atic είπε...

http://m.youtube.com/watch?v=M19r61MkFsE

Katrinos είπε...

Καλού κακού ετοιμαστε τη Κ12

br fun_atic είπε...

Εδώ και αρκετά χρόνια ρωτάω για την τύχη της αίτησης με την οποία θα δημιουργούνταν το πολιτιστικό σωματείο Ορφέας.Δεν λάμβανα καμία απάντηση. Θεωρούσα λοιπόν ότι δεν είχε ξεκινήσει η διαδικασία.

Μόλις σήμερα έμαθα ότι το Πρωτοδικείο Αθηνών με την υπ' αριθμ. 6892/2011 απόφασή του απέρριψε την αίτηση γι τη σύσταση του πολιτιστικού σωματείο με την επωνυμία Ορφέα 1890.

zamis είπε...

Αν δεν βρει ο Ραφικ ομαδα μηπως να μας τον αφηνε ο γαυρος μεχρι καλοκαιρι,θελει κι αυτος να παρει παιχνιδια μεχρι μουντιαλ

br fun_atic είπε...

ενδίδεις στην γοητεία του Βαγγέλα;

Katrinos είπε...

Βαγγέλα ψυχάρα για πάντα Πανιωνάρα.
Είναι προφανές , ο χοντρός είναι Πανιώνιος απο κούνια αλλά δεν μπορεί να εκδηλωθεί λόγω επαγγέλματος

zamis είπε...

Πουθενα δεν αντεχουν τον Ραφικ εκτος τρελλοκομειου..

dimosthenis είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/lasnik-den-irtha-gia-ta-lefta/745738
Εδώ θα τρελαθούμε. Όλοι κάνουν προσφυγές γιατί δεν παίρνουν τα λεφτά τους και ο Λάζνικ τα παίρνει όλα. Να παίχτης διαφήμιση για την ομάδα. Δεν ήρθε για τα λεφτά. Παίξε μπάλα αγόρι μου βάλε καμιά δεκαριά γκολάρες, φέρε και πέντε φίλους σου που να μην έρθουν για τα λεφτά και τι ψάχνουμε σ' όλη τη χώρα για χορηγούς η Αυστρία είναι η λύση.
Παραφράζοντας το γνωστό μοτίβο του 17ου αιώνα "Bella gerant allii, tu felix Austria nube" (Ασε τους άλλους να κάνουν πολέμους εσυ ευτυχισμένη Αυστρία κάνε γάμους), εμείς ας αρχίσουμε τους γάμους-συμβόλαια με αυστριακούς παίκτες.

Panos είπε...

Αναφορικά με τον Ορφέα η έγκριση του Καταστατικού απερρίφθη διότι ήταν ... 'συγκεκαλυμμένος σύνδεσμος οπαδών'!

Ελλάς ή χώρα των ονείρων

br fun_atic είπε...

Καλά και γιατί χρειάζονταν σύλλογος για να προαχθεί το πολιτιστικό σκέλος του Πανιωνίου; Σε κάθε περιπτωση απο το 2011 μέχρι σήμερα ποιες ηταν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που έγιναν;

Απο νομικής άποψης,σαφέστατα και ηταν συγκεκαλυμμενος σύνδεσμος οπαδών.

br fun_atic είπε...

Να πάρετε το Φως και να διαβασετε την συνέντευξη - διαφημηση του Πανιωνίου απο τον Έβανς Παυλόπουλο.

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/sunelifthi-o-mauros/745802

dimosthenis είπε...

Ο άλλος να συλληφθεί, που εξαγοράζει τους απλήρωτους παίχτες μας, αλλά ας παίρνουν σειρά ένας ένας οι παράγοντες της ομάδας που χρωστάει παντού και νομίζει ότι καθάρισε. Από όλους αυτούς στην Άεκ ο Θωμάς μου είναι ο πιο συμπαθής, λόγω αφετηρίας ποδοσφαιρικής.

Panos είπε...

Η Νομική άποψη που βλέπει "σαφέστατη συγκάλυψη συνδέσμου οπαδών" σε μια αίτηση που υπογράφεται από 6 επιχειρηματίες, 3 καθηγητές και άλλους τόσους 40ρηδες επαγγελματίες, δεν μου φαίνεται πολύ οξύνους!

Ο λόγος που έγινε προσπάθεια για την ίδρυση Πολιτιστικού Σωματείου (αντί εωτερικού Τμήματος του συλλόγου) ήταν προφανώς η ευελιξία όσον αφορά χρηματοδότηση, επιδοτήσεις κλπ και η προσπάθεια αποσύνδεσης του εγχειρήματος από τον στενό Συλλογικό χώρο. Γι αυτό και στους σκοπούς του Σωματείου γινόταν λόγος κυρίως για προώθηση του Πολιτισμού και της Ιστορίας της Ιωνίας, με κέντρο την Αθλητική ιστορία του Πανιωνίου και ΔΕν γινόταν λόγος για αθλητικές δραστηριότητες.

Το Πρωτοδικείο ανέγνωσε προσθέσεις ίδρυσης ...οπαδικού συνδέσμου

tina είπε...

Οσοι θελετε να.. μιλησετε στον κιντη,εδω

http://www.dailytripes.gr/

br fun_atic είπε...

Σωματείο είναι μια ένωση προσώπων που υπηρετεί ένα σκοπό, χωρίς κερδοσκοπικό χαρακτήρα.

Εσείς προσπαθήσατε να δημιουργήσετε ένα σωματείο που ουσιαστικά να εξυπηρετεί κάποιους από τους σκοπούς ενός αθλητικού σωματείου. Η διαφορά από ένα σύνδεσμο φιλάθλων είναι ελάχιστη.

Το αν την αίτηση την υπογράφουν επαγγελματίες, καθηγητές, λοστρόμοι και αδερφές νοσοκόμοι είναι αδιάφορο. Όλοι αυτοί θα μπορούσαν άνετα να είναι μέλη και ενός συνδέσμου φιλάθλων.

Η απόρριψη της αίτησης δεν εμπόδιζε την προώθηση των πολιτιστικών από μια ομάδα προσώπων χωρίς νομική προσωπικότητα. Οφείλεις να ομολογήσεις ότι δεν έγινε κάτι προς αυτή την κατεύθυνση.

Σε κάθε περίπτωση θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τη νομική προσωπικότητα των Ιώνων, που είναι σωματείο για την προώθηση του πολιτισμού και του Ιωνικού πνεύματος, ενώ παράλληλα έχουν και φιλανθρωπικό σκοπό (θυμόμαστε όλοι τις φώτο με το ναβάρα και τις τσάντες με τα τρόφιμα που προορίζονταν για άπορους συνανθρώπους μας.

Όλα αυτά καλά. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ενώ ρωτάω εδώ και χρόνια για την τύχη της αίτησης δεν πήρα ποτέ καμία απάντηση, ενώ δεν γνώριζαν τίποτα και τα πρόσωπα που είχαν υπογράψει τη συστατική πράξη. Έτσι για την ιστορία ρωτάω.

br fun_atic είπε...

Εγώ προσωπικά του τα είχα πει κατά πρόσωπο και μάλιστα δημόσια δύο φορές.

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/ektos-o-kampadais/745853

θα τον τραυμάτισε κανένα ζώο της ζούγκλας...

zamis είπε...

Οι Ιωνες προωθουν τον πολιτισμο.
Το καλυτερο ανεκδοτο για να αρχισει η μερα!

br fun_atic είπε...

επειδή δεν το πιστεύεις, ανεβάζω μερικά βίντεο από το αρχείο τους:

http://www.youtube.com/watch?v=ndadWN3vGOs

http://www.youtube.com/watch?v=KvWot5qIv8w

http://www.youtube.com/watch?v=doEaI-EwTfk

[48:00- 50:00] http://www.youtube.com/watch?v=JWRBfoge8WU

Σε δύο υπόγεια προωθήθηκε ο πολιτισμός στην Ελλάδα. Στο υπόγειο του Κουν και στο υπόγειο των Ιώνων.

zamis είπε...

Και αμεσως μετα ολοι στο καφε μπινε για ολονυχτια αναλυση των δρωμενων στις υπογες.
Ευγε!

br fun_atic είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=S7Itpyjfox0

br fun_atic είπε...

Ακούω ότι κάποιοι θα αποδοκιμάσουντον Ανέστη. Αλήθεια; Για καθήστε ρε παιδιά. Όταν η ίδια η διοίκηση ενημερώνει τους παίκτες ότι δεν υπάρχει μία και ότι όποιος θέλει μπορεί να φύγει, τι θέλατε να κάνει; Να τους τραβάει εκείνος το μανίκι για την ανανέωση που δεν του πρότειναν ΠΡΙΝ καν πάρει τα γάντια του βασικού; Και στην τελική ποιον θα προτοαποδοκιμάσατε; Έχουμε ιδέα πόσοι παίκτες μας έχουν υπογράψει με άλλες ομάδες;

br fun_atic είπε...

O φίλος Γιώργος Νάθαινας με πρακάλεσε να ανεβάσω το παρακάτω κείμενό του: ΠΑΝ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΩΡΑΑΑΑ - ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΜΕΣΑ STOP ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ
Koλοβός, Αυλωνίτης, Ανέστης και πιθανώτατα Αραβίδης, Κούρντι, Λαμπρόπουλος έχουν ήδη φύγει ή φεύγουν απο τον Πανιώνιο (και βάρδα μην ακολουθούν και άλλοι, ΌΠΩς ΑΚΟΎΓΕΤΑΙ) και δεν κουνιέται φύλλο ? Που ειναι η Πανιώνια αντιδραση, τα Πανιώνια αντανακλαστικά των φιλάθλων-οπαδών της ομάδας μας (δεν μιλάω για την ανύπαρκτη διοικηση της ΠΑΕ που ειναι ειτε συνένοχη, ειτε σε αφασία). ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΩΡΑ από όλους μαζί, "Πάνθηρες" και λοιπούς οργανωμένους ή μη οπαδούς και όλους τους Πανιώνιους bloggers και τα μέλη της Πανιωνιας οικογενειας (μέλη Ερασιτέχνη, παλαιμαχοι, παλιοι παραγοντες (πχ Πάλλας κλπ), Τσακιρης, Λιανός, Σκούρας, Κουτελάκης, λοιποί "επώνυμοι" Πανιώνιοι κ.ο.κ. Να σταματησει το φυλλοροημα και το ξεπουλημα παικτών, το άδειασμα της ομαδας, ο κατηφορος προς την διάλυση. Κριμα να μην μπορούμε να χαρούμε μια μεγάλη νικη, οπως αυτη επι του ΠΑΟΚ. ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΕ και ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ και πληρης αναδόμηση της σημερινης διοικητικο-οικονομικης κατάστασης, με αξονα ένα πλάνο διαχειρισης και προσωρινης εγγυησης του εναπομειναντος ροστερ και της τακτοποιησης μιας σταδιακης εξυπηρετησης των χρεών της ομάδας, ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΉ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑς. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ - ΛΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΕ...Αν ο Βασιλης Τσάβαλος έχει μεσα του κάποια ψηγματα Πανιώνιου φιλοτιμου (θέλω να πιστευω οτι υπάρχουν), να διευκολύνει ΑΜΕΣΑ αυτην την εξελιξη...Ας ελπισουμε ο τρεχων διαχειριστικός έλεγχος να μην βγάλει απογοητευτικά αποτελεσματα μη διαχειρισιμης τάξης μεγέθους του χρέους, γιατί ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ

Ron Barceló είπε...

Παίζω όλη τη δεξιά πλευρά.
Μηχανάκι σωστό.
Old school καταστάσεις.
Που δηλώνω συμμετοχή;

Ron Barceló είπε...

Επίσης, και για καμιά ψιλή στους "λιποτάκτες" είμαι μέσα.

Άντε, άντε να βλέπω κινητοποίηση.

Ron Barceló είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ron Barceló είπε...

http://www.sportdog.gr/article/212437/i-aek-tis-b-tha-xtypaei-olympiako-kai-paok

Πρόεδρε, φέρε Βάιο gti Καραγιάννη για αντι Κούρντι και Μπατίστα για αντι-Αραβίδη, να τους πλερώσουμε με το ίδιο νόμισμα. Λογικά και ο Τσιρίλο θα μας έκανε να ξεχάσουμε το Λαμπρόπουλο.

Payback is a bitch..bitches!

ps: Κάτω τα κουλά σας από το "Μπέκαμ" μόνο κότες.

zouri1 είπε...

τι εγινε χθες με Ανεστη και τσαβαλο μετα τον αγωνα ?

Panos είπε...

Έφυγε 'άβρεχτος' ο Κιντής και ο Τσολακάκης και προπηλακίστηκε ο Τσάβαλος.

Ας είμαστε περήφανοι για την 'διαφορετικότητά' μας