Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Μπλέξαμε


Θα μπορούσα να γράψω πολλά για το παιχνίδι. Για το πέναλτι που δεν δόθηκε, για την κόκκινη που δεν δόθηκε, για την συμπεριφορά κάποιων απέναντι σε παίκτες μας, για την καλή απόδοση της ομάδας. Το ζητούμενο όμως σε αυτό το παιχνίδι ήταν η νίκη κόντρα σε όλους και σε όλα ή η αποφυγή της ήττας. Χάσαμε - μπλέξαμε. Τόσο απλά.

Για την ώρα έχουμε συνεχόμενες ήττες και βαθμολογικές αναστάσεις των άμεσων συνδιεκδικητών της παραμονής. Το πρόγραμμα από εδώ και πέρα είναι ροντέο. Έχει η ομάδα τα κότσια να παλέψει; Έχει ο κόσμος τη διάθεση, το κουράγιο ή την υπομονή να βοηθήσει την ομάδα αφήνοντας για λίγο τις διαφορές μας στην άκρη και όλα αυτά ενώ μπροστά μας είναι η Γ.Σ της 19/2 που λογικά θα γίνει κόλαση;

Στην περίπτωσή μας υπάρχει μια και μόνη λύση. Άν υπάρχει διάδοχο διοικητικό σχήμα να αναλάβει άμεσα. Είναι ο μόνος τρόπος να ηρεμίσει η ομάδα και ο κόσμος και να στηρίξουμε την ομάδα απρόσκοπτοι. Κάθε τι άλλο απλά θα μας οδηγεί ένα βήμα στον γκρεμό.

35 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Η επόμενη αγωνιστική είναι θάνατος...

Κομπιουτεράκια, συνδυασμοί αποτελεσμάτων και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ με τον ΠΑΣ.

Griniaris είπε...

Προφανώς πληρώνουμε τη δυσαρέσκεια του Βαγγέλη για τη μεταγραφή Ανέστη...Προφανώς γι αυτό είναι κι ο μόνος από τους φευγάτους που "τιμωρήθηκε"...Έχω ένα καλό κομοδίνο για τέρμα αν διαβάζει η διοίκηση,τιμή ελκυστική...Επίσης,αν διαβάζει η διοίκηση,κανένα σιγουράκι για το ματς με τον ΠΑΣ; Να κονομήσουμε κι εμείς τίποτα...Διπλό ξερό,άσσος με ανατροπή,over δώστε κάτι ρε παιδιά...
ΟΥΣΤ ΡΕ...

Unknown είπε...

Καταλάβετε το καθικια αυτή τη φορα οσο θα χανουμε τοσο θα απομακρυνόμαστε,βρειτε τροπο να αναβαλλετε ξανα την ΓΣ γιατι δε σας βλεπω καλα,πουλημενα τομαρια

Unknown είπε...

Οσο για τα καλοπαιδα(ω),μη τα κακοκαρδησουμε που ανεστησαν και αλλον νεκρο.Α στο διαολο όλοι σας περαστικοι από τον ιστορικο.Αλλα ξεχασα τα αρειανα είναι και τα πλεον καλοπληρωμένα στην κατηγορια όχι σαν και τα δικα μας

Unknown είπε...

ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ENA ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ

antonis είπε...

To katafere na xasei apo ton ari o panagopoulos,as ton enimerosei kapoios oti edo kai 20 xronia epitrepontai 3 allages kai oxi 2. Tragikes diloseis kai tragiki i allagi tou giannou,afise tin omada xoris for sta pio krisima lepta.

antonis είπε...

To katafere na xasei apo ton ari o panagopoulos,as ton enimerosei kapoios oti edo kai 20 xronia epitrepontai 3 allages kai oxi 2. Tragikes diloseis kai tragiki i allagi tou giannou,afise tin omada xoris for sta pio krisima lepta.

Recoba είπε...

Μεγάλη πίκρα απόψε, κυρίως λόγω της πολύ χαμηλής δυναμικότητας του αντιπάλου.

Ένα ενδιαφέρον στατιστικό είναι πως για πρώτη φορά φέτος (για πέρσι δεν το ´ψαξα) ΔΕΝ δεχτήκαμε κίτρινη κάρτα... 24η αγωνιστική. Να, λοιπόν, ένα θετικό από το ματς!

Ειλικρινά όμως: Δεν μου φταίει ούτε ο προπονητής των 2 αλλαγών και των ωραίων δηλώσεων, ούτε οι παίκτες που - ζουν μέσα σε μια ζούγκλα, εντός και εκτός γηπέδου - και μάλιστα ξεβράκωτοι απ´όλες τις πλευρές και δεν κερδίζουν, ούτε φυσικά κι οι έρμοι οι συνπανιώνιοι που δεν ξέρουμε τι και ποιός μας φτάιει, ή που μας φταίνε πάντα κάποιοι άλλοι.

Μου φταίει η ανημποριά που βγάζει η διοίκηση. Μου φταίει ότι μας έχουν στερήσει την ελπίδα για το αύριο. Αυτό το αίσθημα, ότι άντε και σωζόμαστε φέτος (γεγονός που πιστεύω ότι θα γίνει ψιλο-άνετα), του χρόνου (που πιθανόν να πέφτουν και 4 λόγω μείωσης των ομάδων σε 16) θα είμαστε ο περίγελος της κατηγορίας. Η ομάδα που θα παίζει με ερασιτέχνες και θα τρώει εξάρες από την Καλονή και τη Λιβαδειά.

Απόψε είπα να γυρίσει ο Τσακίρης και ας φέρει και τον Κιντή μαζί του. Εκεί έφτασα.

dimosthenis είπε...

Ψυχραιμία και όχι ανέξοδους τσαμπουκάδες. Το πρόβλημα της ομάδας είναι το γκολ. Αν δε βάλεις γκολ στο ποδόσφαιρο συνήθως χάνεις. Πόσες φορές θα το πούμε αν δεν πατάνε οι παίχτες σου περιοχή όχι μόνο στα στημένα αλλά στο υπόλοιπο παιχνίδι και δε σημαδεύουν εστία δεν έχεις τύχη.(μάθε τους ρε κόουτς καμιά κομπίνα στα στημένα, ένα δυο ασκήσεις τελειώματος να τις κάνουν στο ματς μήπως και μπει κάνα γκολ). Μια λαλακία κάνεις στην άμυνα και περνάει παίχτης στριμωγμένος στη πλάγια γραμμή ανάμεσα σε δυο δικούς μας χωρίς να τον αγγίξουν και τρως το τεμάχιο. Μετά θα σου δώσουν τα πόδια στο χέρι θα πέσουν νεκροί, θα πετάνε τρεις μπάλες θα σε κτυπάνε, το πουλάκι πέταξε. Στα τελευταία παιχνίδια εκτός έδρας έχεις σκορ 1-10. Τι βαθμούς να πάρεις.
Όσον αφορά τη γενική συνέλευση μακάρι να βρεθεί λύση που να συσπειρώνει την ομάδα και να μη τη διχάσει, διότι αν θα πέσουμε ή θα σωθούμε αυτό θα εξαρτηθεί από το αν θα υπάρξει πραγματική διοίκηση για να προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας, γιατί μέχρι τώρα η διοίκηση κατάφερε να αποδιοργανώσει παίχτες και οπαδούς μέσα σε ένα κλίμα διάλυσης και απαξίωσης.
ΥΓ το παιχνίδι κυπέλλου να το παίξουμε με αναπληρωματικούς, γιατί δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη με 13-14 παίχτες δε κρατιούνται. Ο στόχος είναι το παιχνίδι με τον ΠΑΣ. ΝΙΚΗ ΝΙΚΗ ΝΙΚΗ με το γήπεδο πραγματική έδρα. Ομόνοια, ψυχραιμία, αλληλεγγύη για μας και οσους φορούν τη βαριά φανέλα του Πανιώνιου

Unknown είπε...

Για μας φιλε είναι οντως βαρια η φανελα για τους λογους που ολοι ξερουμε,για τα παικτακια είναι βαρια γιατι φορουν και άλλη από μεσα κοκκινοκιτρινων αποχρωσεων

dimosthenis είπε...

@ antonis
Δεν το είδα το παιχνίδι το άκουσα και δεν ξέρω αν ο Γιάννου φάνηκε στο υπόλοιπο παιχνίδι. Η αλλαγή Ντούνη έπρεπε κατά την άποψή μου να γίνει νωρίτερα, γιατί έχει και μια ρέντα σ' αυτό το γήπεδο από πέρσι (αν θυμάμαι καλά), αλλά η τρίτη αλλαγή να ήταν ο Σταυρο...στη θέση (Παντίδου; ή αμυντικού χαφ;) γιατί ο πάγκος δεν είχε και τίποτα καλύτερο (Ζαχαράκης, Μπούζας.
Πάντως οι συνθήκες ήταν ζούγκλας που τις ανέχθηκε ο διαιτητής και αφήσαμε μόνο τον Παναγόπουλο να κάνει δηλώσεις που να τις θίγει. Η ομάδα έχει γενικό αρχηγό έχει διοίκηση για να καταγγείλει τις απαράδεκτες ενέργειες Τάτου, Σούλη κλπ;

dimosthenis είπε...

Ρε συ Δημήτρη
Εσύ αν ήσουν απλήρωτος και η ομάδα σου σου έλεγε δεν έχω να σε πληρώσω ψάξε να βρεις ομάδα να φύγεις μήπως και γλυτώσω τα λεφτά που σου χρωστάω, θα φευγες ή θα καθόσουν. Το πρώτο πράγμα που θα 'κανες θα ήταν να πάρεις καμιά προστάντζα να βγάλεις τη χρονιά. Αυτό έκαναν όλοι με πρώτο και καλύτερο τον Ανέστη που ήταν και ο πιο άπειρος και ίσως ο πιο κακοπληρωμένος από όλους και το πεντοχίλιαρο που του δώσανε για να υπογράψει το πήρε πολύ άγαρμπα.
Εγώ λοιπόν δε τα βάζω με τους παίχτες αλλά με τη διοίκηση που όχι μόνο δεν πλήρωνε αλλά τους προέτρεπε κιόλας να φύγουν για να γλυτώσει τα χρωστούμενα τροποποιώντας ακόμα και τα συμβόλαια (περίπτωση Λαμπρόπουλου). Δε θα παραξενευτώ αν πήγαν οι ίδιοι άνθρωποι της διοίκησης στον τίγρη ή στο Σπανό για να μεσολαβήσουν να πάρουν τους παίχτες μας. Ο Μενδρινός το είπε καθαρά. Ας ερωτηθεί ο Τσάβαλος στη συνέλευση για αυτό το θέμα.

Unknown είπε...

Μεγαλη κουβεντα φιλε και υπαρχουν παλλα επιχειρηματα να σε αντικρουσω,καλυτερα όμως δια ζωσης και όχι από εδώ.Οι μονοι που δικαιολογουνται καπως είναι αυτοι που εχουν οικογενειες και όχι τα παιδαρελια των 18 -20 ετων που εσπευσαν πρωτα να ανοιξουν την πορτα της εξοδου.

antonis είπε...

O Panagopoulos prepei na fygei amesa se 11 mats ta 3 kupelou exei 3 nikes kai 8 ites, eidika ektos exei 7 sta 7 anestise ton ari kai katorthose na xasei apo ton ergoteli me 9 paixtes. Kaname tin malakia kai dioxame ton Panteli, as min to synexisoume kratontas ton Panagopoulo.


antonis είπε...

O Panagopoulos prepei na fygei amesa se 11 mats ta 3 kupelou exei 3 nikes kai 8 ites, eidika ektos exei 7 sta 7 anestise ton ari kai katorthose na xasei apo ton ergoteli me 9 paixtes. Kaname tin malakia kai dioxame ton Panteli, as min to synexisoume kratontas ton Panagopoulo.


Ron Barceló είπε...

Σεφτέ μετά από 10 μήνες για μια ομάδα, σε τραγική αγωνιστική κατάσταση, αλλά με ΚΑΡΥΔΙΑ και ΕΓΩΙΣΜΟ.
Εξίσου απλήρωτοι, εξίσου απογοητευμένοι, εξίσου με την πλάτη στον τοίχο.
Η καραμέλα του "απλήρωτου" και της "ανύπαρκτης διοίκησης" δεν θα είναι για πάντα άλλοθι.

Θέλω από το επόμενο εντός να δω 11 καμικάζι.
Να γυαλίζει το μάτι σας ρε.
Να μην αφήνετε χαμένη μπάλα.
Να μην ανέχεστε κανέναν ψευτόμαγκα να σας κάνει να φαίνεστε (ακόμα πιο) μικροί και ανύπαρκτοι.

Εσύ, Παναγόπουλε έχεις άλλη μια ευκαιρία να αναστρέψεις το κλίμα.
Άμα δε μπορείς, πούλο από μόνος σου, μαζί και με οποιονδήποτε άλλο "ευαίσθητο".
Τώρα έχει ροντέο και μάχη.

Ron Barceló είπε...

Και άμα δε ξέρετε τι θα πει καμικάζι, ρωτήστε το Χρηστάρα τον Κουτρόπουλο, τον Καμίτσαρο, τον Λαγωνικάκη.

Άντε με τα γατάκια ναούμε..

zamis είπε...

@Recoba

Αυτη ειναι υπερβαση!

NK99 είπε...

....και τον Φερέρα προπονητή την πολυπλοκότητα των συστημάτων του οποίου υποσχομαι να μελετήσω μέσα από τα κείμενα του Καρπετόπουλου.

Προτείνω να γίνει μία αναρτηση με τιτλο "ΓΥΡΙΣΕ" όπου οι οπαδοί θα ζητάμε εμπράκτως συγγνώμη.




IWN1998 είπε...

@Dimitri. Απλά ο Αρης έχει μια στοιχειώδη διοίκηση και ήταν σίγουρο ότι θα κέρδιζε με τον τσαμπουκά και τους τραμπουκισμούς αυτόν που είναι ξέφραγο αμπέλι και εύκολη βορά για τα θηρία. Αυτή είναι η διαφορά.

Θα ήταν καλύτερα να ξεσπάσεις τη δίκαιη οργή σου σε αυτόν που έφερε τον Παναγόπουλο για να παίξει μπαλάρα η ομάδα και είπε στους παίκτες να του κάνουν τη χάρη να φύγουν. Ο Κουτλίδης το έλεγε για τη λευκή σημαία που πέταξαν και τον ειρωνευόμασταν. Ο άλλος μάλλον δεν έκανε τη δουλειά; Δεν ξέρω. Ισως θα έπρεπε να φοβόμαστε πιο πολύ από το σήμερα, την επόμενη μέρα που μάλλον δεν είναι αφημένη στην τύχη.

Και η αναβολή της ΓΣ δείχνει ότι προνοούν εκεί στη διοίκηση... Αλλά ξέχασα, πρέπει να τελειώσει και ο έλεγχος... Πότε άρχισε; Στις 7-1;

@Griniaris. Είχε ο "Βαγγέλης" ανάγκη τον Ανέστη; Υπήρχε και δήλωση πριν κλείσει στην ΑΕΚ ότι δεν ενδιαφέρεται. Νομίζω αλλιώς είναι τα πράγματα.

Αλλά όλοι είμαστε πια σκοτισμένοι και όπως γράφτηκε ίσως δεν ξέρουμε τι μας φταίει.
Τώρα χρειάζεται η ψυχή και η στήριξη με τον ΠΑΣ όπως έγραψε ο Argy. Εκεί θα κριθούν όλα και όλοι.

Unknown είπε...

εχουμε το καλυτερο προγραμμα απο δω και στο εξης αλλα χωρις διοικηση πολυ δυσκολο να το εκμεταλλευτουμε αφου ως γνωστο το ποδοσφαιρο δεν παιζεται μονο στο χορταρι.
το μονο σεναριο σωτηριας ειναι η συσπειρωση του κοσμου γυρω απο το αγωνιστικο τιμ και απο μαη αμμο και αιμα.

ο κοατς εβγαλε παλι το μονο χαφ που μπορει να δημιουργησει φαση. τον εκραξε μεχρι και ο σουλις. ΞΥΠΝΑ ΠΑΠΑΡΑ.

dimosthenis είπε...

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/panionios/to-podosfairo-paei-pisw-me-ton-soulh.2637956.html
Η φωτογραφία αυτή που ανέβασε ο Λαμπρόπουλος και δημοσιεύτηκε χθες στα πανιώνια νέα και σήμερα στο κόντρα δεν υπάρχει βεβαίως στο νοβα σπορ ούτε στο βίντεο του αγώνα από όπου απουσιάζει και η κεφαλιά του Τάτου στον Μητρόπουλο.
Αν υπήρχε διοίκηση στο σύλλογο αυτό θα παιζόταν σε όλα τα δελτία ειδήσεων, διότι δείχνει την ατμόσφαιρα που αντιμετώπισαν οι αθλητές του συλλόγου και προς τιμή τους δεν αντέδρασαν, διότι τότε ο διαιτητής θα θυμόταν ότι είναι διαιτητής που παίρνει αποφάσεις με βάση κανονισμούς. Θυμίζω ότι όταν απειλούνταν επεισόδια εις βάρος του Ολυμπιακού ο Βαγγέλας απαίτησε να πετάει ελικόπτερο της αστυνομίας πάνω από το γήπεδο και να καταγράφει τα συμβάντα. Έτσι για να βλέπουμε τα δυο μέτρα και δυο σταθμά με τα οποία διεξάγεται το πρωτάθλημα. Πολύ φοβάμαι ότι αν δε χάναμε δε θα φεύγαμε από το γήπεδο, γιατί είμαστε απροστάτευτοι από τους ανθρώπους που καμώνονται πως διοικούν.

dimosthenis είπε...

http://www.panionianea.gr/2014/02/blog-post_3870.html
Αν είναι έτσι όπως τα γράφει είναι μια πρώτη καλή είδηση για την ομάδα. Να συνεχιστεί η προσπάθεια και στη Γενική Συνέλευση

zamis είπε...

Ιωνα,παιζει παντως να εχει στραβωσει ο Βαγγελας μετα τις αγαπουλες με τον αλλο νονο.
Παιδια,λιγα λογια για τον Σουλη,αδερφος μας προοδευτικανος ειναι.
Για τους πανθηρες δε θελω πια να γραψω τιποτα.

EndyS είπε...

Το μόνο πια που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε την ομάδα είναι να σταματήσουμε την κριτική και να πάμε στο γηπεδο.
Με τον ΠΑΣ το γηπεδο θα πρέπει να είναι γεμάτο και να στηρίξουμε τους παίκτες ΑΚΌΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ.
Αν αφήσουμε τη γκρίνια και την μουρμούρα για την ΓΣ και το τέλος της περιοδου.

Ron Barceló είπε...

Κουτλίδης strikes back.
Λάζαρε είσαι μορφάρα!
Τέλος.-

Σουλελέ και αμαν αμαν

zamis είπε...

Ασσος και οβερ απο α ημιχρονιο

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

Μπράβο Ζάμις… έχεις κάνα σίγουρο....;;;

dimosthenis είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/papadopoulos-den-xtupisa-ton-lampropoulo/749773
Όταν συλλαμβάνεσαι να "κλέπτεις οπώρας" τότε κάνεις την πάπια και περιμένεις να ξεχαστεί. Διαφορετικά γελοιοποιείσαι και το αντριλίκι και ο τσαμπουκάς γυρίζουν μπούμερακ μικρέ καραγκιοζάκο. Άει χάσου τσαρλατάνε απατεώνα.

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

Άσχετο με τα του Άρεως , αλλά δεν είναι δυνατόν να μην σχολιαστεί κ. οικοδεσπότη:

http://www.gazzetta.gr/football/article/586622/o-mposko-mpalampan-sti-mihani-toy-hronoy

Ron Barceló είπε...

Μπόσκο τον λένε και όλα τα μπαράκια χλαίνε.

br fun_atic είπε...

όταν κοιτάζω τον Λεωνίδα σκέφτομαι ότι έχω να συμπαθήσω επιθετικό σε τέτοιο βαθμό από την εποχή του Μπόσκο

br fun_atic είπε...

ξέρουμε ποιος επιμελήθηκε το video tribute;

zamis είπε...

Μαγιστρε βουλωμενο γραμμα διαβαζεις:)

br fun_atic είπε...

Το παλικάρι έχει κανει εξαιρετική δουλειά, αφού κατάφερε να εντοπίσει τα γκολ του Μπόσκο. Κρίμα που δεν έβαλε κι εκείνο με τις τάπες