Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Πανιωνάρες με προσκλήσεις


Θέλετε ενότητα, καλείτε τον κόσμο σε συσπείρωση, μας λέτε ότι κινδυνεύει η ομάδα και όμως το εισιτήριο είναι πανάκριβο…

Ο απλός άνθρωπος έχει θέση στο γήπεδο  για να ενισχύσει την ομάδα ή ο Πανιώνιος έχει γίνει θέμα των προνομιούχων και των επαγγελματιών τζαμπατζίδων; Από τους 800 που έρχονται, πόσοι πληρώνουν εισιτήριο; Μήπως αυτοί που δεν έρχονται θέλουν αλλά δεν μπορούν; Είναι αδιανόητο να δώσει η ομάδα τα επόμενα  κρίσιμα παιχνίδια σε άδειες εξέδρες…

12 σχόλια:

δημητρης γουδι είπε...

καλησπερα !!!απο το στομα μου το πηρες(για την ακριβεια απο τα δαχτυλα).οι σκωληκες προχθες 5ευρα το ειχανε το εισιτηριακι.αλλα σε εμας ποιος να αποφασισει για τις τιμες????

Katrinos είπε...

Εμεις είμαστε Μπουτίκ .....

ραζιελ79 είπε...

ο δημητρης απο γουδι εχςι δικιο .Τα 5 ευρω γενικη εισοδος ειναι μονοδρομος.Πηγα προχθες στο χαριλαου κι αναθεμα αν θα ειχε σχεδον 18000 κοσμο αν δεν χαμηλωναν το εισητηριο.Ζηλεψα την εδρα τους...../.

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

Γεια σου ρε Αλέφαντε είσαι παληκάρι. Στα εξηγώ ωραία, μάθε μπαλίτσα...
:

"Σε ό,τι αφορά τον Άρη με τον Πανιώνιο, θέλω να μην με παρεξηγήσουν οι οπαδοί του Πανιωνίου για αυτά που θα πω. Τον σέβομαι τον Πανιώνιο, είναι ιστορικός σύλλογος, έχει βγάλει μεγάλους παίκτες, έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως τι θέλετε και φαγώνεστε και σκούζετε τόσο πολύ για τον Άρη ρε; Αν ήσασταν μάγκες, να νικούσατε τον Εργοτέλη στη Νέα Σμύρνη που σας πήρε το διπλό με 9 παίκτες!

Με τον Άρη τα βάζετε, με τον Άρη που πεθαίνει και έδινε μάχη ζωής και θανάτου; Καλά έκανε ο Άρης, το ποδόσφαιρο είναι αντρικό! Κι εγώ όταν ήμουν προπονητής, έτσι έδινα τις μάχες και έσωνα τις ομάδες. Πήγαινα μεν και έβλεπα στο εξωτερικό μεγάλους προπονητές, τη σπούδασα την προπονητική, αλλά αν δεν έχεις ψυχάρα και τσαμπουκά, μην ασχολείσαι με τη μπάλα" (από sportdog ).

br fun_atic είπε...

ειδες εισιτήριο 5 ευρώ στο Χαριλάου;

ραζιελ79 είπε...

Στις θυρες 1-2-3 το εισητηριο ειχε 5 ευρω στο Χαριλαου και το ξερω σιγουρα γιατι πηγα.

NK99 είπε...

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/378593-Aris-Ta-eisitiria-me-Panionio

br fun_atic είπε...

Ρώτησα γιατί μου έλεγε ένας φίλος ότι η λίγκα απαγορεύει τη διάθεση εισιτηρίων στα 5 ευρώ, γεγονός που δνε εχω καταφέρει ακόμη να επιβεβαιώσω.

Panos είπε...

Η επικοινωνία με τον υπεύθυνο Τύπου της ΠΑΕ θα σου λύσει κάθε απορία περί του 5ευρου εισιτηρίου και των προστίμων που προκύπτουν από την χρήση του.
Τα έχει και πρόσφατα, διότι επικοινώνησε με τη Λίγκα για τον σκοπό αυτό.

IWN1998 είπε...

Ο Αλέφαντος λέει τις γνωστές χαζομάρες μπερδεύοντας τη βούρτσα με το να μην πω τι...
ΟΚ. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την κατάστασή μας τη βαθμολογική. Αυτό σημαίνει ότι είναι αντρίκιο ο κάθε Σούλης να πιάνει παίκτες από το λαιμό και ο κάθε Τάντος να μοιράζει κουτουλιές και στα αποδυτήρια να κατοικούν γορίλλες;

Τέτοιες μπαρούφες είχε στο μυαλό του πάντα δυστυχώς.

Υπάρχει αντρικό ποδόσφαιρο με δύναμη και πείσμα και υπάρχει και αυτό του Σούλη και των ομοίων του.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΕΦΑΝΤΕ. Κρίμα που το τραγούδι στο έγραψαν όταν ήσουν στον Πανιώνιο. Θα ήθελα να ήξερα τι θα έλεγες αν ήσουν εσύ στον πάγκο του Πανιωνίου.
Άντε τώρα πήγαινε να βρείς τον Κολοκοτρώνη και τον Καραϊσκάκη...

br fun_atic είπε...

@Panos
τι ισχύει λοιπόν;

dimosthenis είπε...

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/panionios/oxi-allos-diasyrmos-wra-gia-anakampsh.2642342.html
Όπα ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω;