Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Μια σπουδαία βραδιά



 
 
 
Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη χθες  ο ετήσιος χορός των παλαιμάχων του Πανιωνίου στο «Άσπρο Πιάτο» του σπουδαίου Δημήτρη Ναλιτζή. Οφείλω να ομολογήσω ότι ζηλεύω που δεν κατάφερα να πάω (δεν προμηθεύτηκα εγκαίρως πρόσκληση). Ήθελα πολύ να είμαι σε μια βραδιά που βραβεύτηκαν άνθρωποι που σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα.

Θα ξεκινήσω από τον ακούραστο εργάτη του συλλόγου, τον μυθικό Νόνι Λίμα, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του από τον μεγάλο Θωμά Μαύρο. Απεριόριστη τιμή μας που οι δύο αυτοί σπουδαίοι παίκτες φόρεσαν τη φανέλα του Ιστορικού. Και προλαβαίνοντας κάποιους που σίγουρα θα στραβομουτσούνιασαν με την παρουσία του κ. Μαύρου, έχω να πω ότι αρνούμαι να προσφέρω στην Α.Ε.Κ τον μεγαλύτερο σκόρερ που έχει αναδείξει το Ελληνικό ποδόσφαιρο, ο οποίος τίμησε την ομάδα μας και με την αγωνιστική του παρουσία και με την επιστροφή του και ασφαλώς με τα καλά λόγια που πάντα λέει γι αυτή. Μακάρι, τα παιδιά των ακαδημιών να μπορούσαν απλά να ακουμπήσουν τον μεγάλο αυτό σκόρερ, να τον ακούσουν, να δουν από κοντά έναν θρύλο των ελληνικών γηπέδων.

Δεν είχα τη χαρά να γνωρίσω από κοντά τον Στέλιο Αποσπόρη και τον Τάκη Γκίκα. Άξιζαν όμως το βραβείο που τους δόθηκε. Πρώτος για την αθλητική προσφορά του και ο δεύτερος για το σπουδαίο έργο της τράπεζας αίματος, η οποία έχει σώσει πολλές ζωές αδελφών Πανιώνιων. Πολλά συγχαρητήρια.

Τελευταίο άφησα τον καλό μου φίλο. Γιάννης Παυλόπουλος. Με δυο κουβέντες. Αν υφίσταται αγωνιστικά ο Πανιώνιος κι αν έχουμε εισπράξει πέντε δεκάρες τα τελευταία χρόνια από μεταγραφές ποδοσφαιριστών το οφείλουμε σε εκείνον. Όσο υπάρχει ο Γιάννης στο πόστο του μη φοβάστε τίποτα.

Κλείνοντας θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον σύλλογο παλαιμάχων, ιδιαιτέρως στον κο Μανίκα και στον καλό φίλο και άοκνο εργάτη Δημήτρη Χριστοδούλου.

Αν ο Πανιώνιος χρειάζεται διοικητικό σχήμα και ανθρώπους για να τον οδηγήσουν εκεί που πρέπει θα έπρεπε να αναζητήσει τους νέους του ταγούς στη χθεσινή βραδιά.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι το παιχνίδι με τον Ο.Φ.Η είναι οριακό, ότι απαιτείται η παρουσία όλων μας, χωρίς προϋποθέσεις και όρους. Καλή επιτυχία στην ομάδα.

12 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Τη μία και μοναδική φορά που έχω δει τον Έβανς να ζορίζεται πραγματικά σε σχέση με τον Πανιώνιο ήταν σε παγκόσμιο που ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος της Γεύσης του προσέφερε βασιλικό στρείδι.

Είμαι βέβαιος ότι μετά από αυτό είδε με άλλο μάτι την πανιώνια καθημερινότητά του!!!

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις (γιατί ο μαρμαρωμένος μας βασιλιάς δεν παίζει με τα στρείδια) πρέπει να πω ότι το βασιλικό στρείδι είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ όταν το τρως στο σωστό (βλέπε Ιώδιο) μέρος...Απλά δεν είναι όλοι μαθημένοι...

Κάπως έτσι ήταν και ο Grin, ο οποίος είχε κάποιες δυσκολίες στην γαστριμαργική του εκπαίδευση μπορείς να τον πεις γαστριμαργικά δυσλεκτικό), αλλά σήμερα αν δεν φάει ένα καφάσι πετροσωλήνες την εβδομάδα και δεν πιεί ένα μπουκάλι σφηνάκια αχινού, νοιώθει ένα κενό...

Λοιπόν αυτά τα γκουρμέ παγκόσμια είναι μια πρώτης τάξεως ιδέα για το μια ομάδα – μια πόλη. Σιγά να μην τα κάνει άλλη ομάδα…Το θέμα βέβαια είναι έτσι που είναι η ομάδα που να βρεις διάθεση να κάνεις παγκόσμιο…

Griniaris είπε...

Κάτω τα χέρια από τον Έβανς...Είμαστε φανατικοί της γνωστής ρήσης:
ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΦΑΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΨΑΡΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΦΑΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ...

br fun_atic είπε...

Αυτό το λες αφού έχεις φαει μια τράτα ψάρια...

br fun_atic είπε...

Χτένια ηταν... Με διορθωσε ο Παλαιολόγος

Griniaris είπε...

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/380558-Panionios-Parelthon-o-Panagopoylos

δημητρης γουδι είπε...

καλησπερα!!!!τι γινεται ρε παιδια παει κ ο παναγο,φημες για αναστο(τζαμπα????)με πας λιμα μανικας κ τερεζοπουλος στον παγκο.ας παμε γηπεδακι αυριο κ βλεπουμε τι να πω ας μας βοηθησει η τυχη.....τουλαχιστον :(

General Tanz είπε...

Εαν ελθει Αναστό(τον οποιο εκτιμω ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ως προπονητη και πιστευω οτι ταιριαζει)νομιζω οτι καποιος ερχεται! ΠΙΣΩ!
Θα δούμε.

Katrinos είπε...

Ελαλησε ο Τιτάνας ......Στρατηγαρα μου !

br fun_atic είπε...

Πάντως είχε ενδιαφέρον το δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η επιτροπή φίλων του Πανιωνίου ανακοίνωσε στους παίκτες τη λύση της συνεργασίας μς τον Πανάγο...Αυτό ειναι παγκόσμια πρωτοτυπία.

Katrinos είπε...

Τους παίκτες επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της Κίνησης Φίλων Πανιωνίου και ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο........ Εν συνεχεία, αφού τονίστηκε η αναγκαιότητα της κατάκτησης των τριών βαθμών στο παιχνίδι της Κυριακής,

br fun_atic είπε...

Πόσοι ειναι ρε παιδιά στην κινηση και πόσοι οι αντιπρόσωποι;

dimosthenis είπε...

Νομίζω ότι ελάχιστα ενδιαφέρει το πόσοι είναι. Η ουσία είναι το ποιοι είναι και αν μπορούν να διοικήσουν. Να διακανονίσουν τα χρέη, να πληρώσουν παίκτες και υπαλλήλους, να αδειοδοτήσουν την ομάδα, να την κάνουν μια κανονική ΠΑΕ. Αυτό προέχει, από κει και πέρα η παγκόσμια πρωτοτυπία ήταν περισσότερο το δεν έχουμε λεφτά να σας πληρώσουμε και ψάξτε ομάδα να φύγετε χωρίς να πάρεις μία.