Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΟΜΑΔΑ ΟΝΕΙΡΟ


"...Γιατί όσους κι αν μας έκλεβαν πάντα βγάζαμε καινούριους...". Αυτό λέει ο φίλος Griniaris στο ξακουστό "Γιατί είμαι Πανιώνιος". Και έχει απόλυτα δίκιο. Το κατάλαβα ακόμη καλύτερα όταν ύστερα από καιρό ξαναείδα την Κ-20 ομάδα. Είπα ομάδα; ΟΜΑΔΑΡΑ!!! Χαίρεσαι να βλέπεις αυτά τα πιτσιρίκια να καταπίνουν τον αντίπαλο. Από τη μέση και πάνω είναι ασταμάτητοι. Πάρα πολύ ταλέντο!!! Με συνοπτικές διαδικασίες λοιπόν κατασπάραξαν τον δύσμοιρο Πλατανιά με 5-2 (4-1 στο ημίχρονο).
Πολλά συγχαρητήρια στον ακούραστο εργάτη Γιάννη Παυλόπουλο, στον προπονητή των επιτυχιών Δημήτρη Τερεζόπουλο (μόνο τρελός δεν βλέπει ότι ο άνθρωπος αδικείται που δεν ανέβηκε στην πρώτη ομάδα), στον γυμναστή και καλό μου φίλο Πέρρο Θεωδοράκο (μεγάλη μορφή) και σε κάθε άλλο συντελεστή αυτής της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στις υποδομές.
Όσο λοιπόν χάρηκα με αυτό που είδα άλλο τόσο στεναχωρήθηκα που δεν βρίσκεται ένας επενδυτής με μυαλό 10χρονου παιδιού, να αναλάβει την ομάδα, να ρίξει όσα χρήματα χρειάζονται για να μπορούμε να συνεχίσουμε να βγάζουμε παικτάράδες και να εξασφαλίσει ότι δεν θα μας τους κλέβει ο ένας και ο άλλος τίγρης... Πόσο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβει κανείς ότι το χρυσορυχείο που έχουμε αυτή τη στιγμή στις υποδομές μπορεί σε ένα με δύο χρόνια να πουληθεί χρυσάφι ή να μας το κλέψει ο επόμενος επιτήδειος; Πως θα μπορούσαμε να ανεχθούμε στοιχηματικούς παράγοντες να κάνουν μικροκομπινούλες και να μην βλέπουμε ότι στην αυλή μας έχει φυτρώσει το δέντρο με τα χρυσά μήλα και δεν κάνουμε τίποτα;
Τι να πω ρε παιδιά...Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την έννοια του επενδυτή στην Ελλάδα. Επενδυτής είναι αυτός που αγοράζει φθηνά και πουλάει ακριβά. Τίποτα άλλο. Που είναι με τέτοιο εμπόρευμα;;;
Τέλος πάντων, αφού δεν βρίσκεται, ας απολαύσουμε αυτούς τους παικταράδες στην επόμενη ευκαιρία και σύντομα στην πρώτη ομάδα.
Καλή επιτυχία στους μεγάλους αύριο. Ας εξασφαλιστεί και μαθηματικά η παραμονή και μετά βλέπουμε πως θα μαζέψουμε τα συντρίμμια της ομάδας. Θα ήθελα πολύ να δω ποιος από τους παίκτες θα κάνει τη δική του υπέρβαση. Όχι για την καριέρα και τα συμβόλαια, αλλά γι αυτό τον τρομερό σύλλογο που έχει αναδείξει και αναστήσει τόσους πολλούς ποδοσφαιριστές.

4 σχόλια:

br fun_atic είπε...

O υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ Πανιώνιος παρακαλεί τον κο Griniaris να βρεθεί αύριο στις εξέδρες του δημοτικού σταδίου Ν.Σ προκειμένου να απονείμει στον πρώην αργηγο της ομάδας Φανούρη Γουνδουλάκη, τιμητική πλακέτα.
Εκ της διοικήσεως.

br fun_atic είπε...

Το ωραίο ειναι οτι φίλος που έχει άποψη, μου είπε οτι έπαιζαν με ελλείψεις κσι οτι ηταν μάλλον κακοί αυτή τη φορά. Φαντασου!!!

Griniaris είπε...

Το μόνο που λυπάμαι είναι που δεν κατάφερα να έρθω χτες λόγω υποχρεώσεων....

Όσο για σήμερα,αν καταφέρεις να μου πεις έστω και τρία πραγματικά μέλη της διοίκησης,θα έρθω...

δημητρης γουδι είπε...

λυπαμαι για την ομαδα μου.