Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΤΕΛΜΑ


Είναι γεγονός ότι το παιχνίδι με την Κέρκυρα δεν το παρακολούθησα και γι αυτό δεν προχώρησα σε ανάρτηση. Ακόμη όμως κι αν το είχα παρακολουθήσει δεν ξέρω αν θα είχε νόημα να προχωρήσω σε μια ανάρτηση που απλά θα περιέγραφε το παιχνίδι. Δεν είναι αυτό το πρόβλημά μας, ούτε ήταν μια κακή απόδοση ως παρένθεση μιας καλής πορείας.

Ο πρώτος γύρος φτάνει σιγά στο τέλος του. Είναι το χρονικό όριο που είχα στο μυαλό μου προκειμένου να δω μια νεανική αλλά ταλαντούχα ομάδα να αρχίσει να ανεβαίνει. Δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν βλέπω κάποια ουσιαστική βελτίωση. Μπορεί κατά καιρούς η ομάδα να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, μπορεί κάποιος να υποστηρίξει ότι σε κάποιες περιπτώσεις υπήρξε άτυχη, από την άλλη όμως πρέπει να παραδεχτούμε ότι το γεγονός ότι σε όλα τα παιχνίδια έχουμε δεχθεί γκολ, ότι σχεδόν σε κάθε παιχνίδι κάνουμε παιδαριώδη λάθη στην άμυνα και ότι σχεδόν σε κάθε παιχνίδι κλωτσάμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Όλα αυτά έχουν οδηγήσει σε μια ανησυχητική βαθμολογική συγκομιδή.

Δεν μου φταίει ούτε η διοίκηση, ούτε οι παίκτες, ούτε ο προπονητής καθώς θεωρώ ότι κάνουν ό,τι μπορούν καλύτερο. Από την άλλη όμως, με δεδομένη την βαθμολογική θέση και το δύσκολο πρόγραμμα της συνέχειας, πρέπει να βρεθούν άμεσα λύσεις. Έχοντας δει τις περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος, θεωρώ ότι έχουμε σπαταλήσει πολλούς βαθμούς άδικα και δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει η δυνατότητα να κάνουμε μια μεγάλη βαθμολογική και αγωνιστική ανατροπή στον δεύτερο γύρο.

10 σχόλια:

Ron Barceló είπε...

Ανάσταση του Παναιτωλικού.
Ανάσταση της Κερκυρας.
Ανάσταση του Λεβαδειακού.
2 γκολ απο την πιο αμυντικογενή ομάδα της λίγκας (βλέπε Καλλονή).
Αδυναμία να κερδίσεις την Ξάνθη των 10 παιχτών.
10 λεπτά να είχε η Νίκη θα έχει φέρει τούμπα το ματς και αυτή.
Για την αυτοκτονία με τις ζέλες, ούτε λόγος.

Με βάση τα παραπάνω, δεν υπάρχει ίχνος αισιοδοξίας.
Δεν μπορεί να ελπίζεις σε κάτι.
Αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά και άμεσα, η παραμονή έχει χαθεί.
Από τον 1ο γύρο. Oh yes.

Αλλά - τουλάχιστον - θα έχουμε πέσει παίζοντας ορθολογικό επιθετικό 'τερεζοπουλιακό' ποδόσφαιρο.

Καληνύχτα και καλό ξενέρωμα.

Recoba είπε...

Πάντως, καλύτερα να πέσουμε με 'τερεζοπουλιακό' ποδόσφαιρο, παρά με ποδόσφαιρο 'ταμπούρι και γιόμες από πίσω'. Ίδωμεν...

brfunatic είπε...

Το μονο σίγουρο είναι οτι για την ωρα τα κουκιά δεν βγαίνουν...

EndyS είπε...

Λυπάμαι που το λέω αλλά δεν φτάνει να βελτιωθούν οι παίκτες. Θα πρέπει να βελτιωθεί και ο προπονητής. Δυστυχώς ο Τερεζο δεν δείχνει να βελτιώνεται. Η' για να μην τον αδικήσω, δείχνει να μην μπορεί να λύσει τα δύο μεγάλα προβλήματα: το αμυντικό και τα τελειώματα. Θεωρώ ότι το υλικό μπορεί να τα καταφέρει με την προσθήκη ενός καλού αμυντικού που θα δώσει σιγουριά πίσω.
Αν ο προπονητής έχει τρόπο να τα καταφέρει, ας πείσει τη διοίκηση, αλλιώς το διαζύγιο είναι αναπόφευκτο.

Δυστυχώς θα πρέπει να πάρω πίσω όσα έγραψα με σαφή ειρωνική διάθεση στην αρχή της χρονιάς για τον Παντελή. Εκ των αποτελεσματων δείχνει να δικαιώνεται.

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/sunnefa-gia-terezopoulo/800335

br fun_atic είπε...

Υπάρχουν ήδη δημοσιεύματα που επιβεβαιώνουν τη λύση της συνεργασίας με τον κο Παναγόπουλο. Αν και εφόσον ισχύουν, θα πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για τη μέχρι σήμερα προσπάθειά του. Νομίζω ότι έκανε ό,τι μπορούσε.

Από εκεί και πέρα νομίζω ότι αντικαταστάτης του πρέπει να είναι κάποιος με εμπειρία. Προσωπικά θα ήθελα να ξαναδώ στον πάγκο τον "Οτσαλάν", χωρίς να είμαι αρνητικός στην επανεμφάνιση Μάντζιου.

Ron Barceló είπε...

Τσιωλης?

EndyS είπε...

Ας αναλάβει και ο Δαρας, αρκεί να φέρουν ένα σοβαρό κεντρικό αμυντικο το Γενάρη!! (ο Αυλωνίτης δανεικός θα ήταν σούπερ, αν και δεν το βλεπω)

EndyS είπε...

πλάκα την πλάκα, θα αναλάβει ο Δαρας, θα βγάλει κι ένα δελτίο τιμής ένεκεν και το κάναμε το ρεκόρ Γκινες. Θα είναι ο μοναδικός παίκτης- προπονητής-πρόεδρός-γιατρος στον κόσμο!!!!

EndyS είπε...

http://www.gazzetta.gr/football/article/678662/kleinei-oyzoynidi-o-panionios

Δεν πετάω στα ουράνια, δεν τα βάφω μαύρα. Αν δεν κάνω λάθος, όπου ανέλαβε στα μισά, τα κατάφερε.