Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Λιοντάρια

Μια ψυχωμένη ομάδα που αγωνίστηκε σκληρά, που έχασε ευκαιρίες, που μάτωσε για την παραμονή. Αυτός ήταν ο σημερινός Πανιώνιος, αυτή η ομάδα που αγαπάμε. Στο σημερινό γήπεδο υπήρχε μία ομάδα και ένας διαιτητής. Η Πανιωνάρα απέδειξε πόσο πολύ ήθελε το παιχνίδι. Πόσο μεγάλη ανάγκη έχουν αυτά τα παιδιά τη στήριξη και την αγάπη του κόσμου. Ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε κλείσει ομαλά με 2 ή και 3 γκολ εις βάρος της ομάδας της Λειβαδιάς, κατέληξε να κριθεί στο 80 και με τον κόσμο να βράζει εις βάρος του διαιτητή Γιάχου, ο οποίος αν δεν επιβεβαιωθεί από τα replay, μάλλον κινήθηκε στο πνεύμα των ημερών... Ακούστηκαν πολλά εις βάρος του και είναι πιθανή η τιμωρία. Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει ο αθλητικός δικαστής να δει για ποιο λόγο φιλήσυχοι άνθρωποι χάνουν τον έλεγχο και φέρονται απρεπώς σε έναν άνθρωπο που επί της ουσίας δεν γνωρίζουν. Θα πρέπει να ψάξει καλά τι είναι αυτό που πυροδοτεί την εξέδρα. Τα κίνητρα και τους λόγους που οδηγούν ανθρώπους να αναλαμβάνουν να διεξάγουν επαγγελματικά έναν ποδοσφαιρικό αγώνα σύμφωνα με πολύ συγκεκριμένους κανονισμούς και τελικά εξαγριώνουν το πλήθος. Δεν μπορεί να φταίει πάντα ο φίλαθλος... Κάτι βρωμάει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.
Η ουσία του θέματος είναι ότι κάναμε ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή, χάσαμε την ευκαιρία να πετύχουμε κι άλλα γκολ ώστε να καλυφθούμε σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Λεβαδειακό, σε κάθε περίπτωση έχουμε τη δυνατότητα να συγκεντρώσουμε αρκετούς βαθμούς ακόμα και να κλείσουμε με χαμόγελα τη χρονιά. Αυτό που με στεναχωρεί είναι οι χαμένοι βαθμοί της φετινής χρονιάς. Με αυτά και με αυτά θα μπορούσαμε όχι μόνο να έχουμε ήδη σώσει την παρτίδα αλλά να διεκδικούμε και ένα πολύ καλό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα, το οποίο αντικειμενικά και βάση απόδοσης μας αξίζει.
Κλείνοντας θα ήθελα να κάνω ειδική μνεία στον προπονητή, ο οποίος νομίζω ότι στον σημερινό αγώνα είχε την καλύτερή του παρουσία στον πάγκο. Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν.

Συνεχίζουμε δυνατά, χρόνια πολλά σε όλους και καλή σαρακοστή!

υ.γ
Αναλογικά με την κρισιμότητα του αγώνα ο κόσμος ήταν ελάχιστος και είναι κρίμα. Επιπλέον το εισιτήριο ήταν ιδιαίτερο ακριβό, δεδομένων των συνθηκών (βαθμολογικών και καιρικών). Στο τέλος συνέβη κάτι που χρήζει προσοχής. Πριν να προλάβει όλος ο κόσμος να αποχωρήσει από το γήπεδο έσβησαν οι προβολείς. Δεν θα γλυτώναμε πολλά λεφτά αν αφήναμε τους προβολείς δέκα λεπτά αγώνα, πανεύκολα όμως θα μπορούσε να είχε προκληθεί σοβαρό ατύχημα στις σκάλες.

4 σχόλια:

dimosthenis είπε...

Ανεκτίμητη νίκη, ίσως η πιο καθοριστική. Μπράβο στον Ουζουνίδη, έχει δώσει στην ομάδα μεγάλη αμυντική αξιοπιστία και κυρίως αποτελεσματικότητα στα στημένα που ήταν η αχίλλειος πτέρνα μας. Ελπίζω στα καλύτερα. Ευχές σε όλους

brfunatic είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά;;;;
http://www.sport-fm.gr/article/kakourgimatiki-diwksi-ston-mitropoulo/2941260

IWN1998 είπε...

Είναι περυσινή περίπτωση που ξαναήρθε στο προσκήνιο στη γνωστή ΔΙΚΗ. Και κατά σύπμτωση είχε βγει 25-2-2014... :

"Την κατάθεση και τα sms του ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου Παύλου Μητρόπουλου αποκάλυψε η τηλεοπτική "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ, με βάση τις καταγραφές του υπερκοριού της ΕΥΠ στην υπόθεση λαθρεμπορίας υγρών καυσίμων.
Η εμπλοκή Μητρόπουλου στην υπόθεση έχει να κάνει με τον κατηγορούμενο ιδιοκτήτη 9 πρατηρίων καυσίμων, ο οποίος αναφέρεται με τα αρχικά του (Β.Α.).
Τα sms που του έστειλε ο παίκτης του Πανιωνίου αφορούν την χρονική περίοδο 17-24 Ιανουαρίου 2014, δηλαδή πριν τους αγώνες της ομάδας του με ΠΑΟΚ στη Ν.Σμύρνη και με Πανθρακικό στην Κομοτηνή."

http://www.skai.gr/news/sports/article/252721/apokalupsi-sti-diki-katigoroumenos-pieze-ton-paulo-mitropoulo-gia-na-stisei-mats-tou-panioniou/

δημητρης γουδι είπε...

πανω που πηγαιναμε τραινο,ηρθαν οι κομμουνισται(sic)να μας κοψουνε την σουπερλιγδα μας.ΠΩΣ ΓΚΕΝΕΝ ΑΥΤΟΟΟ;;;;