Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Ισοπαλία τετράδας

Το μαγικό ταξίδι της ομάδας συνεχίστηκε στη Μυτιλήνη. Ο βαθμός της ισοπαλίας ήταν αρκετός για να ανέβει η ομάδα στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και να συνεχίσει να κάνει όνειρα για playoff.

Ένα από τα μεγάλα επιτεύγματα του Ουζουνίδη είναι τα επαγγελματικά αποτελέσματα, δηλαδή να παίρνουμε βαθμούς ακόμη και με λιγότερο καλή απόδοση. Θεωρώ ότι χθες θα μπορούσαμε άνετα να είχαμε φύγει ακόμη και με τους βαθμούς της νίκης, καθώς κατά τη γνώμη μου η Καλλονή δεν μας απείλησε ιδιαίτερα, ενώ και το γκολ που πέτυχε ενδεχομένως να μπορούσε να ακυρωθεί λόγω επιθετικού φάουλ. Σε κάθε περίπτωση ο Καρίμ έχασε ένα μοναδικό τετ α τετ, που θα αρκούσε για τη νίκη, καθώς επέλεξε τον πιο εξεζητημένο τρόπο σκοραρίσματος από αυτούς που είχε στη διάθεσή του. Δεν πειράζει. Αυτό συμβαίνει ακόμη και σε καλά σέντερ φορ όπως ο Ιρανός, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, είναι το  "πιο κανονικό" σέντερ φορ που είχαμε τα τελευταία χρόνια καθώς κάνει το αυτονόητο για τη θέση του: είναι μέσα στις φάσεις και πλασάρει σωστά όταν του δοθεί η ευκαιρία...Οκ, χθες δεν το έκανε.

Αρκετή κριτική ασκήθηκε στον προπονητή για το rotation. Προσωπικά συμφωνώ με την επιλογή του για δύο λόγους: Πρώτα απ' όλα έπρεπε να ξεκουράσει βασικούς του παίκτες και ασφαλώς να δώσει ευκαιρίες και σε παιδιά από τον πάγκο. Να θυμόμαστε ένα πράγμα: Τόσο ο Καραμάνος όσο και ο Μπακασέτας έχουν κάνει πολύ καλή χρονιά και έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον. Καλό είναι λοιπόν να δίνουμε ευκαιρίες και σε άλλους. Ίσως στην παρούσα φάση να ήταν χρήσιμη και η παρουσία του Ντουμιρσάι. Είναι παίκτης που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε αυτή τη δεδομένη φάση και να είναι έτοιμη λύση για την επόμενη σεζόν.


Κλείνοντας θα ήθελα να κάνω αναφορά σε κάτι που διάβασα. Πρόκειται για τα δημοσιεύματα σχετικά με την παραμονή ή όχι του Έβανς Παυλόπουλου και την πρόταση ου φέρεται να έχει δεχθεί από τον Παναθηναϊκό. Η είδηση αυτή διαψεύστηκε από τον ίδιο τον Γιάννη, προς ευχαρίστηση όλων μας φαντάζομαι, αφού είναι γνωστός ποιος είναι και τι έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Να μην ξεχνάμε ότι μέχρι και σήμερα στηριζόμαστε και πουλάμε παίκτες που εξελίχθηκαν στις υποδομές (Κ20) και αυτή η επιτυχία έχει και όνομα και επώνυμο. Πριν λοιπόν απ' ο,τιδήποτε άλλο καλό θα ήταν να εξασφαλίζονταν η παραμονή του στην ομάδα για να μπορούμε και στο μέλλον να καμαρώνουμε και να πουλάμε πιτσιρικάδες εισπράττοντας υψηλό τίμημα...Με δεδομένο ότι η ομάδα δεν έχει χρηματοδότη τύπου Σαββίδη, μπορεί να πορεύεται μόνο από καλά deal παικτών...Στα σίγουρα λοιπόν.

2 σχόλια:

John - Singapore είπε...

Η αναφορά σου στον Γιάννη Εβανς Παυλόπουλο και η διάψευση περί Παναθηναϊκού είναι για μένα η πιό ευχάριστη είδηση και απο το Χ της Κυριακής. Στο τέλος τέλος θα ζούσαμε και άν χάναμε το ματς αλλά χωρίς τον Γιάννη θα χανόταν η προοπτική... Τα λέμε την Κυριακή στο Παγκόσμιο όπου μετά από χρόνια έρχεται και η διεθνής αντιπροσωπεία της Πανιώνιας ιδέας να δώσει βροντερό παρών!

John - Singapore είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/gkremistike-to-istoriko-gipedo-tou-paniwniou-sti-smurni-pics/3146663

Krima...