Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Ανέτοιμοι (ή ανίκανοι) για επαγγελματική νίκη

Ο αγώνας με την Ξάνθη αποτελεί, ως προς κάποια στοιχεία του, συνέχεια του αγώνα με τον Βόλο. Μετά την συμπλήρωση των 90 λεπτών του κάθε παιχνιδιού, διαπιστώσαμε ότι είχαμε αντιμετωπίσει μετριότατες ομάδες, από τις οποίες κερδίσαμε τους ελάχιστους δυνατούς βαθμούς.

Ουσιαστικά και στα δύο παιχνίδια ο Πανιώνιος έπαιξε με την περσινή ομάδα, από την οποία όμως έλειπαν κάποιοι παίκτες κλειδιά, που μπορούσαν να δώσουν το κάτι παραπάνω. Πιο σημαντικός; Ο Τζαβέλας. Ο προβλέψιμος περσινός Πανιώνιος (επί Φερέρα) είναι ακόμη πιο προβλέψιμος φέτος. Όχι λόγω κοουτσαρίσματος, αλλά λόγω υλικού. Ο Μπάλαμπαν εξακολουθεί να θέλει στήριγμα, ο Βαζ Τε εξακολουθεί να παίζει ουσιαστικά ένα 20λεπτο, ο Κούμο συνεχίζει το περσινό πρωτάθλημα, άρα μας μένει ο Ριέρα. Αν και παίζαμε με όλα μας τα επιθετικά όπλα, εντούτοις ήμασταν επικίνδυνοι μόνο όσο είχε κέφια ή καθαρό μυαλό ο Σίτο. Κι όμως, η ομάδα θα μπορούσε, αν είχε σοφά ενισχυθεί, να έκανε σημαντικά πράγματα στο φετινό φτωχικό πρωτάθλημα.Αν η συγκεκριμένη ομάδα δεν μπορεί να πάρει επαγγελματικές νίκες από ομάδες του σωρού, τότε μας περιμένει δύσκολος χειμώνας και πολλές πίκρες, όταν θα αντιμετωπίσουμε καλύτερες και πιο ποιοτικές ομάδες.

Σεφτέ λοιπόν με ένα βαθμό, τη στιγμή όμως που άνετα θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με το τρίποντο. Μοναδική πηγή κινδύνου λοιπόν εκ μέρους του Πανιωνίου μόνο ο Ριέρα. Μέχρι και την πρώτη κίτρινη, ο Ριέρα ήταν αυτός που έπαιζε μόνος του την ακριτική ομάδα, συνεπικουρούμενος από τον στιλοβάτη Τσότσαλιτς. Η δεύτερη κίτρινη όμως του Τσότσα, άνοιξε τεράστια ρήγματα στη γραμμή του κέντρου και έδωσε το δικαίωμα στην Ξάνθη να βγει μπροστά. Το δεύτερο σημείο που βραχυκύκλωσε την ομάδα μας ήταν οι πολλές κίτρινες. Εννέα κίτρινες, αν μέτρησα καλά, είναι απελπιστικά πολλές, απέναντι σε μια ομάδα που δεν απείλησε ιδιαίτερα. Κάποιες δίκαιες, κάποιες υπερβολικές. Σίγουρα, ο διαιτητής ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι των Ξανθιωτών σε μεγαλύτεροι βαθμό απ’ ότι έκανε μ’ εμάς και αυτό δημιούργησε εκνευρισμό.

Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, ο Ριέρα θα μπορούσε να είχε αποβληθεί νωρίς – νωρίς με απευθείας κόκκινη. Ίσως ο κος Στόρε να έπρεπε να τον προφυλάξει, δεν μπορώ να σκεφτώ όμως ποια αξιόπιστη λύση είχε από τον πάγκο για τον σκοπό αυτό.

Η Ξάνθη δεν μ' άρεσε. Είναι συνέχεια της κακής περσινής ομάδας. Τις λίγες φορές που απειληθήκαμε, σωθήκανε από την κλάση του Μάχο, ο οποίος πιθανότατα αναδεικνύεται σε μεταγραφή της σεζόν. Δεν είμαι καθόλου βέβαιος αν θα είχαμε τελικά δεχθεί γκολ, αν ο Βαρό δεν είχε κάνει το απίστευτα χαζό πέναλτι. Αποκλείεται να είναι αυτός το αριστερό μπακ που ψάχναμε, ούτε έχει τα προσόντα για να καλύψει το κενό του Τζαβέλλα.Είναι απλά καλύτερος του Φουγκουάγιο. Κάποιος πρέπει επίσης να πει στον Βαζ Τε, ότι ένα κατώτερο πρωτάθλημα από το Αγγλικό δεν ισοδυναμεί με τσίρκο. Ακόμη κι εδώ πρέπει να αποδείξει τι αξίζει. Επιπλέον έχει την υποχρέωση να συμμετέχει στην προσπάθεια της ομάδας, χωρίς να αρκείται σε άσκοπες και περίτεχνες κινήσεις, όπως το τακουνάκι στο σημείο που δεχόμασταν τη μεγαλύτερη πίεση.

Μέτριο, παιχνίδι, μέτρια εμφάνιση, μικρή συγκομιδή βαθμών και από εδώ και πέρα αρχίζει ο Γολγοθάς. Συνεχόμενα πολύ δύσκολα παιχνίδια, στα οποία θα μπορούσαμε να μπαίναμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία, έχοντας την παρακαταθήκη έξι ή τεσσάρων βαθμών. Και τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο, καθώς θα στερηθούμε τους Τσότσαλιτς και Ριέρα. Από εδώ και για τις επόμενες επτά εβδομάδες η ομάδα πρέπει να δείξει ισχυρό χαρακτήρα. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.

78 σχόλια:

lefterix είπε...

Κανονίστε κανα Μπαγκόζμιο, αλλιώς μας βλέπω να το ρίχνουμε στα μοιρολόγια!!!
Δεν έχει νομίζω νόημα η κριτική γιά το σημερινό μάτς, αφού στην ουσία, όλοι έχουμε την ίδια άποψη...

Γι'αυτό σας λέω φίλοι μου,
άστε τση προικοθήρες,
και πάμε να πλακώσωμε,
κρασιά, ρακιά και μπύρες!!!

General Tanz είπε...

MAXO,MAXO MAXO!!!!
Δεν θα συμφωνησω με Μακη για Στορε.

Ο Σιτο love and trouble, αλλα το ματς εγινε χ μολις βγηκε ο Τσοτσα!!

Οσο δεν χανουμε θα ειναι καλα.
Ειναι πολλλα τα προβληματα, αλλα ας βοηθησουμε οπως μπορουμε.
Οτι φοραει κιτρινο μου ειναι αντιπαθητικο, ελα λοιπον ΙΣΤΟΡΙΚΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!

Καλη εβδομαδα,με την ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ.

amanAM είπε...

αφού ο Στόρε (όπως δήλωσε) είδε πως ο Ριέρα έπρεπε να αποβληθεί από το πρώτο ημίχρονο, κι αφού προφανώς θα είδε πως παρόλο που δεν αποβλήθηκε, συνέχισε να είναι εκνευρισμένος, γιατί δεν τον έκανε εσπευσμένα αλλαγή, να γλυτώσουμε τα χειρότερα?

Κρίμα...

Costix είπε...

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσα νευρα. Συμβαινει κατι στα αποδυτηρια ??? Και εγω δεν συμφωνω με τον Μακη, ο Στορε δειχνει να κανει καλα τη δουλεια του.
Αυτο το υλικο εχει, με αυτο δουλευει. Ας σταματησουμε επιτελους ολοι μας την πολλη γκρινια, να στηριξουμε την ομαδα και να τον αφησουμε ησυχο να κανει αυτο που ξερει.

dimosthenis είπε...

Ας σταματήσουμε την γκρίνια είναι πολύ νωρίς. Βρήκαμε τερματοφύλακα να παρακαλάμε να μη τραυματιστεί, γιατί είναι επιρρεπής. Η ομάδα είναι απείθαρχη, μπερδεύει το δυνατό παιχνίδι με το κλάδεμα και αυτό είναι σε βάρος της ομάδας. Όσο παίζαμε 11 την Ξάνθη την είχαμε. Χάνουμε εύκολα τετατέτ να καθαρίσουμε τέτοια παιχνίδια. Ο προπονητής δεν ελέγχει την ομάδα και δεν προβλέπει π.χ η τελευταία αλλαγή του Ομο έπρεπε να γίνει 5 λεπτά νωρίτερα και να γίνει αλλαγή ο Ριέρα, που τρωγοταν για κάρτα. Ας του τραβήξει κάποιος το αφτί.

cdu είπε...

Ελπίζω η διοίκηση και ο προπονητής να τιμωρήσουν τον Ριέρα. Δεν είναι η πρώτη φορά. Και πέρυσι είχαμε τα ίδια με τις γροθιές του Λόλο στον Αραούχο που αποσυντόνισαν την ομάδα (ίσως να μην πήγαινε καλύτερα αλλά αυτό δε θα το μάθουμε ποτέ).

Διάβασα πως ο Ατρόμητος τιμώρησε ένα παίκτη του που πήρε κόκκινη κάρτα. Ντρέπομαι να μας βάζει τα γυαλιά σε θέματα ηθικής τάξης ο Σπανός.

Και για το τέλος, πες μας ρε σύ μπου ρου φού, ποιός είναι επιτέλους ο ρόλος σου; Κάτι από «Κοινωνία Ώρα Μηδέν» μου μοιάζει. Όπου να ´ναι θα βγεί ο Στράτος να μας πεί το «βρέχει φωτιά στη στράτα μου»

br fun_atic είπε...

@cdu
Αν πρέπει να έχω ρόλο,μπορώ να επιλέξω από το κλασικό ρεπερτόριο;τι να πάρω;βασιλιάς ληρ είναι οκ;

br fun_atic είπε...

Κουρκουλος;;;δεν μου ταιριάζει στο φυζίκ.μάλλον κάτι σε βόγλη ταιριάζει.αυτή η ταινία που είχε μπλέξει ο γιος του με ναρκωτικά και ο βόγλης ξέπάστρεβε κόσμο.άσε που έχει και ένα πλάνο απέναντι από το άλσος νς.

zamis είπε...

Ετοιμαστειτε για χειρουργειο μετα το σφαξιμο του σκουληκιου απο το Δαλουκα.
Το μονο που μενει ειναι να φαμε και καμια τιμωρια εδρας..

Griniaris είπε...

Δυστυχώς θα μείνω κι εγώ στην απαράδεκτη εικόνα της ομάδας όσον αφορά στην συμπεριφορά των παικτών.Δεν ξέρω αν είναι εντολή του προπονητή το δυνατό παιχνίδι αλλά αυτό που είδαμε χθες απέχει παρασάγγας.Δεν αρμόζει στο όνομα του Πανιωνίου ποδόσφαιρο ξυλοκόπων.Τσακίρη,Κιντή και Στόρε οδηγείτε την ομάδα σε άσχημα μονοπάτια.ΞΥΠΝΑΤΕ ΤΩΡΑ...


ΥΓ.Κάποιος πρέπει να ταρακουνήσει από το τσουλούφι τον Βαζ Τε,το ίδιο υφάκι είχε και στο φιλικό με τα Τίρανα.Δε μας κάνεις χάρη ρε τελειωμένε,εμείς σου κάνουμε...

ΥΓ2.Αν ο Βαρό είναι αριστερό μπακ,εγώ είμαι ο Ρομπέρτο Κάρλος.Ο τύπος σου δίνει την εντύπωση ότι κινείται πάνω σε ράγες...

Griniaris είπε...

zamis,δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί το χειρουργείο,φροντίσαμε να αποδυναμωθούμε μόνοι μας....

Επ'ευκαιρία,απίστευτη δήλωση Βύντρα για το πέναλτι:"Νόμισα ότι ένιωσα μια επαφή"...

zamis είπε...

xaxaxa griniari,σωστος,ραγες δε θα πει τιποτα..
οσο για το βαζτε,ξαναλεω,το ποσο κολοπαιδι ειναι φαινεται στη φαση με το τακουνακι που κρεμαει ολη την ομαδα,κανονικα θαπρεπε να φαει ξυλο στα αποδυτηρια.
Και ο Σταρε γενικα επρεπε να υψωσει αναστημα και να τον κανει αλλαγη πολυ νωριτερα,οχι επειδη ο κιντι εφερε την μαρκιζα-λεμε τωρα- να παιζει εις βαρος της ομαδας ντε και καλα..ματια εχουμε και βλεπουμε

IWN1998 είπε...

Τι εντολές να έδωσε για σκληρό παιχνίδι ο Στόρε; O Ριέρα έκανε το δολοφονικό φάουλ στον κακομοίρη τον Κωστούλα, επειδή ο Αφρικάνος της Ξάνθης του είχε κάνει πριν σκληρό μαρκάρισμα και εκνευρίστηκε...
Πέρυσι πλακωνόταν με το Μανιάτη και τα ρίχναμε όλα στο Μανιάτη γιατί ήταν αρχηγός και έπρεπε να συγκρατηθεί.
Βλέπουμε όλοι ότι παίζει για την πάρτη του και μόνο.
Κάτι πρέπει να γίνει γι' αυτό το ζήτημα και ίσως πέρα από τις όποιες συστάσεις του προπονητή και πιστεύω ότι για να μη διασαλευθούν οι σχέσεις προπονητή-παίκτη πρέπει η διοίκηση με πρωτοβουλία της να τον τιμωρήσει και να μην περιμένει εισήγηση του Στόρε.

Εγώ πάντως πιστεύω ότι η πτώση της ομάδας είχε ξεκινήσει κανένα 7λεπτο πριν την αποβολή Τσότσαλιτς οπότε αρχίζαμε να παίζουμε νευρικά και σκληρά. Η ομάδα έδειξε και στα δυο ματς να ξεκινάει με δύναμη και ορμή και στο μισάωρο να έρχεται η πτώση... Δεν είναι καλές ενδείξεις αυτές σχετικά με το επίπεδο προετοιμασίας της.

Griniaris είπε...

Ίωνα,
Δεν αναφέρομαι στο φάουλ του Ριέρα αλλά σε όλα τα άλλα των υπολοίπων.Άλλωστε το είπε και ο Στόρε,"θέλαμε να είμαστε επιθετικοί αλλά όχι κατ'αυτόν τον τρόπο"...

Ron Barceló είπε...

Οπως έγραψα κ στου Αντώνη, ποτέ δεν μπορουσα να φανταστώ να παίζει τόσο αντιαθλητικά ο Πανιώνιος. Χτυπήματα κατευθείαν στο ψαχνό, με αποκορύφωμα το φονικό τάκλιν του Ριέρα στον Κωστούλα, που παραλίγο να του κόψει την μπάλα. Τέτοιες 'εμφανίσεις' δεν αρμόζουν ούτε στην ιστορία ούτε στο ήθος μας. Καλά θα κάνουν να το καταλάβουν και οι έμμισθοι στην παε κ να κόψουν κανα πρόστιμο.
Ανεπίτρεπτο λάθος του Βαρό στο πέναλτι, ο οποίος δεν έδειξε κ κάτι ιδιαίτερο.
Ο Βαζ Τε κ ο κάθε επικίνδυνος που διώχνει με τακουνάκι, δεν πρέπει να παίζει βασικός.
Η φετινη ομάδα δεν μπορεί να κινδυνεύσει αν είναι στοιχειωδώς σοβαρή. Όχι, με κάτι ομάδες σαν την Ξάνθη.
Φανταστείτε να ενισχυόμασταν κ ουσιαστικά στις θέσεις που πονάμε. Θα μιλάγαμε σε άλλη βάση.
Είναι πραγματικό ΕΓΚΛΗΜΑ αυτό που έγινε με τις μεταγραφές..
Τώρα έρχονται οι..αδικημένοι να πάρουν αυτο που τους στέρησε ο Δαλούκας, στις πλάτες του Πανιωνίου.
Ετοιμαστειτε για μεγάλο μαγείρεμα. Να δω μόνο ποιόν θα βγάλουν τώρα εκτός για το ματς με το λαγό.

IWN1998 είπε...

@Griniaris. Καταλαβαίνω ότι μίλησες γενικά. Το σχόλιό μου έχει να κάνει με το ότι ο Ριέρα έδωσε το έναυσμα του σκληρού παιχνιδιού, παράλληλα με την αγωνιστική πτώση που ανάγκασε τους παίκτες ν' αντιμετωπίσουν δυναμικά τους αντιπάλους γιατί αλλιώς φάνηκε να μην μπορούν.
Συμφωνώ με τον Argy και λυπάμαι για τον τρόπο που παίξαμε. Δεν πιστεύω ότι όταν ο προπονητής τους έδινε οδηγίες για δυναμικό παιχνίδι, είχε στο μυαλό του το αντιαθλητικό παίξιμο που είδαμε. Εκτός και αν τις οδηγίες τις έδωσε ο βοηθός προπονητή, που έχει ανάλογο παρελθόν.
Όποιος θεωρεί κακεντρεχές το τελευταίο σχόλιο, ας θυμηθεί και μάλλον θα καταλάβει ότι είναι απολύτως ειλικρινές.
Πάντως επαναλαμβάνω ότι η όλη ιστορία έχει να κάνει με την πτώση απόδοσης μετά το 30'. Η ομάδα δεν δικαιολογεί τη μακρά της προετοιμασία με τόσα διαφορετικά στάδια και τόση έμφαση στην ... εργοφυσιολογία...

br fun_atic είπε...

@Argy
συμφωνούμε απόλυτα γα τις μεταγραφές. Με τρεις καλές μεταγραφές θα μιλούσαμε σε άλλη βάση. Τρανό παράδειγμα ο Μάχο. Συγνώμη, αλλά οποιοσδήποτε από τους Κρέσιτς, Μπέλιτς, Ανδριόλα, Μπεθέρα κ.λ.π αν είχε παίξει χθες, θα είχε δεχθεί τουλάχιστον ένα ακόμη τέρμα.

@Ιων
Υποτίθεται ότι οι μεγάλες ομάδες έχουν τη δυνατότητα μέσω του εργοφυσιολόγου να οργανώνουν το πικ και την κοιλιά τους...Δεν ξέρω αν στην περίπτωσή μας είναι τόσο πολύ το θέμα της φυσικής κατάστασης. Πιο πολύ νομίζω ότι μας λείπει ένας παίκτης στο κέντρο που να μπορεί να κοντρολάρει το παιχνίδι, να το ηρεμήσει και να επιβάλει ρυθμό. Χωρίς ελεγχόμενο ρυθμό είναι λογικό να κουράζονται γρήγορα.

Για τον Στόρε: Αν θυμάστε, πέρσι τέτοιο καιρό ο Φερέρα είχε τρελαθεί στα πειραματικά σχήματα. Κανείς δεν έπαιζε στη θέση του, πολλά τα νέα πρόσωπα στην ομάδα (κυρίως παίκτες με μηδαμινή εμπειρία στην κατηγορία) και ανύπαρκτο κοουτσάρισμα.
Ο Στόρε παρέταξε ορθολογική ενδεκάδα. Από την ενδεκάδα του Παράσχου, έλειπαν ουσιαστικά όσοι έφυγαν.
Θα συμφωνήσω με το ότι έπρεπε ενδεχομένως να βγάλει τον Ριέρα για να ηρεμήσει. Να μην ξεχνάμε όμως ότι τη δεύτερη κάρτα την έφαγε ο Ριέρα στο τέλος του παιχνιδιού και μέχρι τότε δεν είχε δείξει άλλα παρόμοια δείγματα. Παράλληλα είναι δύσκολο να σου λείπουν από την ενδεκάδα ταυτόχρονα οι Τσότσαλιτς και Ριέρα.
Το θέμα είναι ότι μπορούσαμε χαλαρά αυτή τη στιγμή να έχουμε 4 έως 6 βαθμούς (γιατί οι ομάδες που αντιμετωπίσαμε ήταν μετριότατες) και όχι μόλις 1, έχοντας μάλιστα για τις επόμενες οκτώ αγωνιστικές απίστευτα δύσκολο πρόγραμμα και φορτωμένη με κάρτες την ομάδα.

Ριέρα: πέρα από τη δεύτερη κίτρινη εγκαλείται και για τη σέντρα που δεν έβγαλε στον αφύλακτο Βαζ Τε. Το παιχνίδι θα είχε τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο. Τα ίδια έκανε και στα φιλικά με τον Χίκα. Θυμάμαι τουλάχιστον δύο περιπτώσεις που ο Σίτο εντελώς αδικαιολόγητα δεν έδωσε την ασιστ. Μήπως ο ατομισμός συνδέεται με την καθυστερημένη άφιξή του; Γιατί ποτέ δεν μάθαμε που ήταν και τι έκανε...

Βαζ Τε. Θέλει πάγκο για να ισιώσει...

zamis είπε...

Καλα,αν καναμε δευτερη αγωνιστικη τη χτεσινη εμφανιση του πρωτου 35αλεπτου με Φεραρι στον παγκο,θα ακουγαμε διθυραμβους για τον προπονητη...

Costix είπε...

Περιεργως παντως, εκεινος που ετρεξε σε ολο το παιχνιδι ηταν ο Μπαλαμπαν.
Προσεξατε οτι οι καρπετοπανουτσοι στην nova εβγαλαν mvp του παιχνιδιου τον Ριερα ??? Απιστευτο !!! Οντως μπορει να επαιξε καλα και με παθος, αλλα τι να το κανεις οταν τιναζει την ομαδα στον αερα απο τα νευρα του και στο 90 παιρνει και κοκκινη καρτα. Θελει σιγουρα τραβηγμα του αυτιου ΑΜΕΣΑ !!!

zamis είπε...

Μα Costix μου,οταν εχεις στην ομαδα ενα Ριερα κι ενα Βαζτε που θεωρουν οτι μας κανουν χαρη που βρισκονται εδω κι ενα Κουμο ξενερωμενο και εκτος τοπου και χρονου,τι περιμενεις?
Θυμαστε και τον Λολο περυσι..
Δυστυχως η ομαδα ειναι κατακερματισμενη,χωρις οραμα και ενοτητα.
Και μας φταιει ο Σουηδος..

br fun_atic είπε...

φέτος μπορεί να θέλουμε να αποδείξουμε και ποιος Ριέρα είναι καλύτερος από τον άλλο...

Προσωπικά (και πείτε με ψώνιο) θεωρώ ότι ο Σίτο είναι καλύτερος από τον αδελφό του. Αρκεί να βάζει πρώτα την ομάδα.

br fun_atic είπε...

θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να βλέπαμε στη μεσαία γραμμή Τσότσα, Καστελιόνε ή Νικολάου Καστελιόνε στα χαφ και Λάτκα Τσότσα κεντρικούς μπακ. Σε κάθε περίπτωση δεν θα είχαμε δημιουργικό χαφ (που πιστεύω πας μας χρειάζεται), αλλά νομίζω ότι δύσκολα θα περνούσε μπαλιά από τον άξονα.

Ron Barceló είπε...

Α ρε Λόλο..
Πλάκα θα τους έκανες χθες.

(Το βασικότερο 'έγκλημα' που σας έλεγα)

Ron Barceló είπε...

O Πούπης 5ετίας που βόσκει?
Αυτός δεν θα προοριζόταν για βασικός χαφ (αντι-Νικολάου)?
Ο Καστεγιόνε ήταν λίγος κ εξίσου τσεκούρι του πολέμου.
Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω και την φετινή εμμονή με το Σιόβα. Τί έχουν δει πια που δεν μπορώ να αντιληφθώ, σχετικά με το πόσο μπορεί να βοηθήσει ο συγκεκριμένος..
Άναρχος παίκτης, με ατσούμπαλες κινήσεις κ πιο αργός κ από τον βαρύ Λάκτα. Οι τοποθετήσεις του αμυντικά είναι 'παναγία-βόηθα'. Δεν είναι αμυντικός. Ας το καταλάβουν. Μέσος είναι το παιδί. Ας μην τον κάψον κ αυτόν, αναλώνοντάς τον σε θέση που δεν του ταιρίαζει.
Αντίθετα, κακώς δεν δουλεύουν το Γιαννάκη τον Κοντοέ σαν παρτενέρ του Λάτκα. Μπορεί να υστερεί σε τεχνική κ να παρασύρεται σε εύκολα λάθη από τον παρορμητισμό του, άλλα έχει τα απαραίτητα 'καρύδια' που χρειάζεται η θέση του στόπερ.
Επίσης, είναι γρήγορος κ την ματώνει τη φανέλα. Πράγμα εξίσου σημαντικό.
Ποσό καλύτεροι είναι ο Γαβράαμ κ το βύσμα ο Μανωλάς..

br fun_atic είπε...

@argy
Το δίδυμο Τσότσα Λάτκα πως θα σου φαίνονταν;

br fun_atic είπε...

O Σιόβας, για κάποιο λόγο, είναι πολύ καλύτερος όταν παίζει με την Εθνική. Βέβαια μπορεί οι απαιτήσεις να είναι μικρότερες ή να ταιριάζει καλύτερα με άλλο παρτενερ.

Δεν ξέρω αν είναι σώνει και καλά χαμένο το στοίχημα με τον Σιόβα. Τολμώ να πω ότι είναι βελτιωμένος από πέρσι.Από τον Όμο πάντως είναι πολύ καλύτερος.

Αυτός ο Βαρό, τι είχε στο κεφάλι του όταν έκανε το συγκεκριμένο τάκλιν μέσα στην περιοχή; Ότι θα πάει με φόρα, και μάλιστα γλιστρώντας όλη αυτή τη διαδρομή, χωρίς βρει πόδια, αλλά μόνο μπάλα; Ποιός είσαι ρε φίλε; Αν τύχει Βαρό και Όμο στην άμυνα το πέναλτι και οι κάρτες είναι σίγουρες.

Ron Barceló είπε...

Τσοτσα - Λάτκα για ντουέτο στην άμυνα υπερτερεί σε δύναμη κ στον αέρα, αλλά υστερεί αισθητά σε ταχύτητα. Πραγματικό πρόβλημα όταν θα παίζει με αντίπαλους γρήγορα φόρ (βλέπε Σισέ ή Τζιμπούρ). Θεωρώ ότι δεν ωφελεί να χρησιμοποιούνται μαζί, παρά μόνο υπό συνθήκες. Προτιμότερο ο Λάτκα (ή ο Τσότσα) να πλαισιώνονται από ένα γρήγορο αμυντικό, όπως ο Κοντοές. Επίσης, κόφτη σαν τον Τσότσα η ομάδα δεν έχει. Αν θυμασαι πέρσι σαν αμυντικό χαφ έβγαλε μάτια. Αυτό θα έδινε μια επιπλέον ασφάλεια σε πιθανά αβίαστα λάθη της άμυνας.
Συνεπώς, τρομερά χρήσιμος παίκτης που μπορεί να προσφέρει πολύ παραπάνω σαν κόφτης.

zamis είπε...

Για μενα ο Σιοβας δεν κανει γενικα για βασικος,ουτε πισω ουτε στα χαφ.
Οπως δεν κανει και ο Κοντοες για σεντερ,ειαι πολυ λιγος.
Συμφωνω για Τσοτσα κεντρικο αλλα εδω βαφτισαμε τον Μανιατη χαφ,στον Σιοβα θα κολλησουμε-μπας κι ανεβει η αξια του στην αγορα?
Η,για να το παω αλλου,εδω φερανε την καραμελα Βαζτε που πρεπει να παιζει για να παρει παιχνιδια κι ετσι να τον πουλησουνε καλα κι ας γραφει την ομαδα στα π@@@@@α του?
κλπ κλπ κλπ

Griniaris είπε...

Ο μόνος παρτενέρ που ταιριάζει στον Σιόβα είναι ο Σειληνός...

IWN1998 είπε...

Μην ζητάμε πολλά από το Βαρό ακόμα. Απροετοίμαστος είναι...Πάντως είναι φανερό ότι από αριστερά θα έχουμε πρόβλημα, όποιος και από τους δυο διαθέσιμους αν παίζει.

BRF τον Τσότσα και το Ριέρα θα τους δεις σε 2 αγωνιστικές ξανά μάλλον...οπότε βγάλε τους από τις εναλλακτικές λύσεις.

Αλήθεια τον Πούπο τι τον έκαναν; Μην ζήτησε τίποτα χρήματα και τον έβαλαν στον πάγο; Μήπως γι' αυτό δοκίμαζαν τον Οκπάκο στα φιλικά;

Ίσως δούμε βέβαια τον αντι-Τσότσα Ρίσγκαρντ επι τη ευκαιρία...

Για το Μπάλαμπαν, δεν έχουμε ένδειξη ν' αμφισβητήσουμε τη φιλοτιμία του Μπόσκο. ότι τρέχει και προσπαθεί είναι σίγουρο. Πόσο αρκεί και πόσο βοηθάει αυτό όμως δεν το γνωρίζω... Πάντως αν θεωρήσουμε την προσπάθεια που κάνει ο Μπόσκο άξια επαίνου, προσπάθεια κάνει και ο Κούμο, ίσως και περισσότερη... Και για τον Κούμο αναρωτιέμαι μήπως τόσα μπορεί τελικά και τον έχουμε υπερεκτιμήσει απλά. Μην ξεχνάμε -χωρίς ρατσιστική διάθεση- ότι η ψυχολογία των Αφρικανών ποδοσφαιριστών πέφτει πολύ αν δεν τους πάνε η μια-δυο πρώτες φάσεις του αγώνα.

Πάντως σκεφτείτε την εξέλιξη αν είχε αποβάλλει το Ριέρα στο δρεπάνισμα του Κωστούλα. Ίσως παίζαμε με 9 από το 37'.

Είναι σίγουρο ότι η ισοπαλία χθες δεν λέει και πολλά καλά πράγματα τελικά για το τι μπορούμε να κάνουμε και δεν δίνει και πολύ θάρρος για το πόσο έτοιμοι είμαστε.

Griniaris είπε...

Ιδού και η απόδειξη.Μετά το 1,05...

http://www.youtube.com/watch?v=gMTCSh0ndKo&feature=PlayList&p=4A508F1D2D52EDA9&index=0&playnext=1

zamis είπε...

lol griniari!
(κι αν παει χαφ φερε και το τριαξονικο μπας και στριψει)

Costix είπε...

Για τον Πουπο ακουσα απο σοβαρη πηγη οτι ειναι πολυ κακος χαρακτηρας.
Ισως γι' αυτο δεν τον εχει ακομη συμπεριλαβει ο Στορε ουτε καν στην αποστολη.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Άν δέν έκανε αυτό το ηλίθιο πέναλτυ ο Βαρώ, δέν υπήρχε περίπτωση να ισοφαρίσει η Ξάνθη.
Ο Ριέρα, καλός, χρυσός, αλλά...μυαλοκομμένος. Δέν ξέρω άν υπάρχει ελπίδα να "στρώσει", πάντως πρέπει να κάνουν κάτι με την περίπτωσή του εκεί στην ΠΑΕ.
Δεδομένου ότι ως τώρα δέν τον έχω χωνέψει, μού άρεσε πολύ ο Μπάλαμπαν χθές!
Με ενόχλησε πάρα πολύ το σκληρό παιχνίδι μας και ειλικρινά δέν καταλαβαίνω γιατί έπαιξαν έτσι τσεκουράτα... Δηλαδή, όταν παίξουμε με κανέναν σοβαρό αντίπαλο θα βγάλουν και στιλέτα;
Από την άλλη, αναρωτιέσαι τί είναι προτιμότερο; Να είναι έτσι μαχητικοί κ.λ.π. ή παραδομένοι έως αδιάφοροι;...
Ο Στόρε είναι πολύ καλός προπονητής και να τον αφήσουν ήσυχο. Στο πρώτο 35λεπτο η ομάδα έπαιξε σπουδαία μπάλα. Ε, πού θα πάει, αγώνα με τον αγώνα θα αυξάνεται (ελπίζω)! Πειθαρχία χρειάζεται πάντως και ελπίζω πως έχουνε γνώση οι φύλακες.

Ακούσατε τις δηλώσεις Μαρινάκη περί
"εγκλήματος κατά τής Ελλάδος";! Αυτός δέν ήταν που κατηγόρησε τον Τσακίρη ως γραφικό και επικίνδυνο;
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα!

zamis είπε...

O ενας κακος χαρακτηρας,ο αλλος με ψυχολογικα,ο παραλλος στ'απαυτα του,ο παρακει αμπαλος,ο παραπερα δεν ξερει σε ποια χωρα βρισκεται και στη μεση ο Μανωλης.

IWN1998 είπε...

Ακραιφνή, πολύ σωστή για Μαρινάκη...

Τον χαρακτήρα του Πούπο, δυο μήνες στην προετοιμασία δεν μπορούσαμε να τον δούμε; Και πριν του κάνουμε 5ετές συμβόλαιο;

br fun_atic είπε...

Για το σκληρό παιχνίδι φταίει σε μεγάλο βαθμό ο διαιτητής γιατί του ξέφυγε ο πειθαρχικός έλεγχος και δεν μοίρασε δίκαια και από την αρχή τις κάρτες που έπρεπε. Ίσως, αν είχε αποβληθεί ο Ριέρα με κόκκινη, να μας είχε ωφελήσει και να είχε αποφευχθεί ακόμη και η αποβολή του Τσότσα.

Costix είπε...

Η ακομα, και να ειχε δωσει την κιτρινη (που του αξιζε) στον Αντιμπε λιγο πριν, οταν εκανε σκληρο μαρκαρισμα με τα δυο ποδια στον Ριερα, αλλα δεν εδωσε τιποτα.

Και το βλαμενο το δικο μας στην επομενη φαση παιρνει τον νομο στα χερια του και κανει το σκληρο και αντιαθλητικο μαρκαρισμα στον Κεχαγια και παει το παιχνιδι ...

Ομως εκει φαινεται ο επαγγελματιας ποδοσφαιριστης, κραταει την ψυχραιμια του και αντι να τιναξει το παιχνιδι στον αερα, κοιταει να τους βαλει ενα γκολακι ακομα και αντε γεια...

br fun_atic είπε...

πάντως και πέρσι έτρωγε πολύ ξύλο ο Ριέρα, αλλά δεν είχε τέτοιες αντιδράσεις.

zamis είπε...

xaxaxa υπαρχουν και χειροτερα..

http://todekari.blogspot.com/2010/09/blog-post_3188.html#more

zouri1 είπε...

εμαθα οτι και στην προπονηση υπαχει μια αναρχια και οτι ο καθενας κανει οτι θελει.Τωρα ο καθενας μας μπορει να κανει τις σκεψεις του για το πιος φταιει και ποιος θα την πληρωσει.

br fun_atic είπε...

Έχω δει δύο προπονήσεις. Δεν μπορώ να πω ότι είδα αγωνιστική αναρχία. Αυτό που είδα ήταν πάρα πολλούς παίκτες που προσπαθούσαν να προπονηθούν. Περίπου αυτό για το οποίο κατηγορούσαν τον Λίνεν.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Μερικες σκέψεις για τον Στάρε, αφού ξεκαθαρίσω ότι είμαι εναντίον τυχόν αλλαγής του. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν βλέπω κάτι στραβό δεν θα το γράψω.

Λοιπόν φιλαράκια εγώ πιστεύω ότι και με 10 παίκτες ο Πανιώνιος μπορούσε να φύγει με το διπλό από τη Ξάνθη. Ομως χρειαζόταν τη βοήθεια του προπονητή του, την οοία κατά την άποψη μου δεν την είχε.

Τι έπρεπε να κάνει; (για να βγάλω και εγώ τον προπονητή που εχω μέσα μου... χα χα χα).

Αν και θεωρώ λάθος την αλλαγή του Γουνδουλάκη στο 40 (γιατί ο φανούρης είναι πιο μαχητικός από Κούμο, Βαζ Τε), ας την δεχθώ.
Λοιπόν στον ημίχρονο έξω ο Βαζ Τε μέσα ο Κούκετς. θα έβλεπα (που ο Στάρε δεν είναι...) ότι όλο το παιχνίδι ο Κεχαγιας το κάνει από τα δεξιά (αριστερά δικά μας...) ο Βαρό δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον Βασιλάκακη. Είναι μια ταχύτητα πιο κάτω. Βαζω λοιπόν το Βαρό δεξιά και τον Κοντοέ αριστερά να πιάσει τον Βασθιλακάκη. Ισως, λεω ίσως να είχαμε γλιτώσει το γελοίο πέναλτι του Γάλλου. Με Κούκετς αριστερά (και οχι τον περιπατητη Βαζ Τε), Ριέρα δεξιά και Μπόσκο κορυφή σίγουρα θα τους "τραβάγαμε πιο ψηλά, θα είχαμε λιγότερη πίεση. Οσο έπαιζε ο Βαζ Τε είμαστε με 9.

Στο 75-80 αν ακόμα νικάγαμε, έξω ο Ριέρα μέσα ο Ομο σε θέση επιπλέον αμυντικού χαφ. Μπροστά από τα σέντερ μπακ ο Μανιατης, και ο Ομο με Κούμο στο κέντρο. Δεν χάνω με τίποατ (οπα ξύπνησε ο Αλέφαντος μεσα μου... )

Αυτό που καταλογίζω στον Στάρε είναι ότι δεν βοήθησε την ομάδα από τον πάγκο, όπως ακισ το ματς με τον Βόλο.

Λέτε ότι έστησε καλά την ομάδα. μα δεν είχε άλλους να βάλει. Μόνο ο βαζ Τε δεν πρέπει να παίζει. οι υπόλοιποι 10 είναι ότι καλύτερο έχουμε. Αρα τι καλό στήσιμο; Το θέμα είναι όταν στραβώνει κάτι να μπροείς να βοηθήσεις κλαι δυστυχώς ο Στάρε δεν βοήθησε... Μακάρι να κάνω εγώ λάθος...

Μακης

Costix είπε...

Μακη μου, ολα αυτα ειναι υποθεσεις. Μπορει να εκανε τις κινησεις που λες και να τρωγαμε τρια. Τουλαχιστον τωρα πηρε το Χ με 10 παιχτες απο το 38 και με 9 απο το 89'.

Ας ξεχασουμε για λιγο τους προπονητες που εχουμε ολοι μεσα μας και ας αφησουμε τον ανθρωπακο που εχει ορεξη για δουλεια (κατω απο δυσμενεστατες συνθηκες) να κανει αυτο που μπορει.

Η ομαδα ειναι ΑΚΕΦΑΛΗ.

Με τον Τσακ να εχει ξενερωσει και να μην ασχολειται, με εναν Κιντη (που μπορει να ειναι εξαιρετικος στα οικονομικα) που εκ των πραγματων αποτελει ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ (ακου Προεδρος ομαδας ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ - ποιος θα το φανταζοταν ρε Πεντζαροπουλε) και ενα απειρο και χωρις πολλες αρμοδιοτητες ΔΣ, δεν υπαρχει το κεφαλι, ο προεδρος, ο αρχηγος (πεστε το οπως θελετε) που να εχει οραμα και να συμπαρασυρει, να εμπνευσει και να συσπειρωσει παιχτες, προπονητη, φιλαθλους κλπ.
Καπιος που να παρει το καραβι στα χερια του.

Καταλαβε το ρε Μακη, το προβλημα δεν ειναι ο Στορε, δεν ειναι οι παιχτες. Ειναι οτι ταξιδευει το καραβι χωρις καπετανιο.

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ χρειαζομαστε ΑΜΕΣΑ.

Αν μπορει να κανει κατι ο Τσακιρης εχει καλως, ειδαλως δυσκολα τα πραγματα και ας αφησουμε το Στορε ησυχο, μηπως καταφερει και βγαλει τα καστανα απο την φωτια.

zamis είπε...

Συμφωνω απολυτα με Costix

claire είπε...

Συμφωνώ και εγώ απόλυτα με τον Costix. Έναν άνθρωπο - καπετάνιο με αρχίδια χρειάζεται αυτή τη στιγμή η ομάδα να μας βάλει σε μια σειρά και στην τελική να τραβήξει και κανα αυτάκι. Τελος πάντων, να μην φαινόμαστε μπάτε σκύλοι αλέστε...

br fun_atic είπε...

@Μάκης
Σε είδα που στράβωσες από χθες και μου θύμισες παλιές αξέχαστες εποχές. Σου είπα εγώ ότι θέλεις να φύγει ο Στόρε; Σου είπα μόνο ότι ο Στόρε κατάλαβε κάτι απλό. Ότι το δεδομένο ρόστερ της Ξάνθης ήταν δύο κλάσεις κάτω από του Πανιωνίου. Έβαλε ό,τι καλύτερο είχε και έπαιξε φουλ επίθεση. Του βγήκε γιατί πέτυχε το πρώτο γκολ στο 9. Αν ο Ριέρα έδινε την πασούλα, ο περιπατητής Βαζ Τε θα είχε και δεν θα συζητούσαμε τώρα.
Το σενάριό σου στηρίζεται λίγο στο ότι ξέρουμε πλέον την εξέλιξη του παιχνιδιού, γιατί ο Στόρε πιστεύω πως ήταν απίθανο να προβλέψει όλα αυτά. Ίσως για την αλλαγή του Ριέρα στα 80 να έχεις δίκιο. Μην ξεχνάς όμως ότι ουσιαστικά μόνο από τον Ριέρα περίμενε το γκολ.
Αν ο Στόρε έχανε τον Τσότσα και έβγαζε νωρίς τον Ριέρα ή τον Βαζ Τε ( ο οποίος για να ανέβει χρειάζεται παιχνίδια. Πως να το κάνουμε;), σήμερα δεν θα λέγαμε ότι προσπάθησε να κρατήσει το μηδέν;
Ήταν θέμα συστήματος που ο Βαρό πήρε φόρα από την άλλη άκρη της περιοχής και έπεσε στα πόδια του επιθετικού; Λες και ήθελε να γράψει στο βίντεο της νετ τον ορισμό του πέναλτι.
Θα σου πω και κάτι άλλο. Εγκαλείς τον Στόρε για κακό κοουτσάρισμα. Θεωρείς κατά κάποιο τρόπο δεδομένη την καλή αρχική ενδεκάδα. Ας πάμε λοιπόν ένα χρόνο πίσω, να δούμε ποιά ήταν η αρχική ενδεκάδα του Στόρε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, όπου είχαμε αντιμετωπίσει αντιπάλους παρόμοιου επιπέδου και να δούμε πόσα γκολ είχε δεχθεί η ομάδα. Γιατί όπως και να το κάνεις, με τον Σουηδό η ομάδα δέχθηκε γκολ από ένα ηλίθιο λάθος και από ένα ακόμη πιο ηλίθιο πέναλτι. Κάτι κάνει λοιπόν ο πιτσιρίκος. Και όλα αυτά χωρίς Νικολάου, Καστελιόνε και Τζαβέλλα.

br fun_atic είπε...

διορθώνω: η αρχική ενδεκάδα του Φερέρα...

amanAM είπε...

Αλή σαλή και Σαλαλή!

Τι θα τραβήξουμε άραγε με τα σκουλίκια την Κυριακή?

br fun_atic είπε...

ό,τι έχει ο καθένας. Άλλος τα μαλλιά του, άλλος τα βυζιά του, άλλος ό,τι συνήθως...
Μου αρέσει που πριν από δύο χρόνια σ' αυτό το παιχνίδι ήταν το ντεμπούτο των Ρεκόμπα και Εστογιανώφ. Είχαμε φάει τη βροχή της αρκούδας για 35 λεπτά και όμως κανείς δεν έφυγε...Σήμερα λέμε τι θα τραβήξουμε...

Katrinos είπε...

Τότε είχαμε δεί το ντεμπούτο του Φαμπιάν και του Ρεκόμπα, τώρα θα δείς το ντεμπούτο του Σαλαλί και του Ρίσγκαρντ.

Τότε είχαμε φάει βροχή στο κεφάλι , τώρα θα φάμε ψωλές (αράπικες) στο κώλο.

Κάθε ανομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις σίγουρα δεν είναι τυχαία.

zamis είπε...

Και μ'ενα πολυ ωραιο γκολ του καλου αλλα δεν μας κανει Γκοζαγκα.

Katrinos είπε...

... μετά απο μια τυχαία-θλιβερή-άστοχη-τι κάνει το παλτό ρε- πάσα του Αλβάρο.

Αχ βρε Jimακο, κανείς δεν καταλαβαίνει το οραμα σου, ούτε εσύ ο ίδιος , γιαυτό και πίνεις Jim Beam ,μπας και το καταλάβεις

zamis είπε...

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panionios_Aris/216598.html

claire είπε...

Πωωωω, θυμαμαι σε εκεινο τον αγωνα ειχα φυγει απο το γήπεδο μεσα στην τρελη χαρα... Οσοι με έβλεπαν μετά με πέρναγαν για τρελή. Χαμογέλαγα όλη την ώρα :) Παλιές καλές εποχές! Η πλάκα είναι πόσο μακρινό μου μοιάζει όλο αυτό... Το βιντεάκι δεν το είδα. Νομιζω οτι θα μελαγχολήσω...

zamis είπε...

H πραγματικη μελαγχολια αρχισε μετα απο αυτο,το τελευταιο μεγαλο ματς του Πανιωνιου που θυμαμαι εγω

http://www.youtube.com/watch?v=CkRkkRbIzEo

claire είπε...

Ας θυμηθούμε και κατι όμορφο και παλιό:
'Εξοδος Ουέφα 2006-2007. Μετά τον αγώνα θυμάμαι είχαμε καθίσει Επιτόκιο για τα επινίκια αγκαλιά με τα δίκτυα του τερματος και αρκετά ποτά. Ωραίες στιγμές... Μακάρι να τις ξαναζήσουμε σύντομα, αλλά χλωμό :(
http://www.youtube.com/watch?v=dkcSznrLfWE

Costix είπε...

Μια εινα η αληθεια.

It's only rock and roll, but i like it.

Αυτα εχει το ποδοσφαιρο, ομως θα ξαναρθουνε στιγμες ευτυχιας (ελπιζω συντομα).

Αντε ρε Τσακ, δεν βαρεθηκες να καθεσαι στην αιωρα του brfun ???

br fun_atic είπε...

Γιατί πέσαμε; Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση.
Σύμφωνοι. Είναι ωραίο να καμαρώνεις στη δουλειά ύστερα από νίκη και άσχημο να στην πέφτουν μετά από ήττα, αλλά δεν θα κάτσουμε να σκάσουμε κιόλας.
Να στεναχωριέται ο Τσακίρης που πετάει τα λεφτά του στο δρόμο, μάλιστα.
Να έχει άγχος ο Κιντής για την αγελαδίτσα, να το δεχτώ.
Να αγχωθεί ο Μπάγκσμπο μη τυχόν χάσει την πτήση για την Ελλάδα, όταν μας καταδέχεται, δίκιο θα έχει.
Εμείς γιατί να πέφτουμε και να αγχωνόμαστε;
Βλεπουμε κάποια στραβά και τα λέμε. Όποιος θέλει τη γνώμη μας, έχει καλώς, όποιος πάλι δεν τη θέλει με γειά του και χαρά του.
Το σίγουρο είναι ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουμε βρει απασχόληση για τις Κυριακές μας, έχουμε ωραία παρέα και όλα καλά.

claire είπε...

Σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στο «Απήλιον», ο Πανιώνιος επικράτησε του Κεραυνού Κερατέας με 2-0. Το 1-0 έγινε στο 30’ με εκτέλεση φάουλ του Κούκετς, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χίκα με ωραία προσπάθεια και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, έγραψε το 2-0. Στο 40’ ο Κούκετς είχε σουτ στο δοκάρι. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπινιάρης.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπέλιτς (46’ Παναγόπουλος), Κούρντι, Κοντοχρήστος, Ομο, Αναστασόπουλος, Σάμαρης, Ρίσκαρντ (65’ Κοιλιάρας), Κολοβός, Κούκετς, Χίκα (46’ Σπυρόπουλος), Οκπάκο.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Διαμαντής, Λαζούρας, Τριανταφύλλου, Λυκούδης, Αλεξιάδης, Γιαξής, Παπακωνσταντίνου, Αμανατίδης, Ρήγας, Κουτρουμάνος, Μαυρουδής. Επαιξαν και οι Λιούμης, Κατεργάρης, Κίττος, Αραχωβίτης, Κλειτσάκης, Παντελής, Νταϊφώτης.

Aπο ΠΚ online

Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε :-Ρ

br fun_atic είπε...

Οι δυο υποψήφιοι για ενδεκάδα είναι κατά πως φαίνεται σε καλή κατάσταση και ο ρισγκαρντ έπαιξε 65 λεπτά.αυτό που σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό είναι γιατί προτιμήθηκε να καλυφθεί θέση ξένου από τον χίκα και όχι από τον σκούρτι,αφού είναι πιό κοντά σ´αυτό που μας λείπει στην επίθεση

claire είπε...

Όντως. Τελικά καμιά εξέλιξη στην υπόθεση του Σκούρτη υπάρχει ή την πατήσαμε?

c@mel είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
c@mel είπε...

Ορίστε για να ανέβουμε:
http://www.youtube.com/watch?v=BUEdJIEnzBw

Με Μάχο, Μανιάτη, Τζαβέλλα, Κουμορτζί, Εστογιανόφ, Τζεμπούρ και από δίπλα όλους τους Φουνκουάγιο του κόσμου, δεν θα είχαμε τώρα τρελή ομάδα; Πόσο δηλαδή κοστίζουν όλοι αυτοι; Προσοχή δεν λέω πόσο τους πουλήσαμε.

Πάρτε κι άλλο ένα για να γουστάρουμε:
http://www.youtube.com/watch?v=j143_wEoyj8&feature=related

br fun_atic είπε...

Κάνω υπόθεση.ο σκουρτι έχει γεννηθεί στην Ελλάδα και προφανώς διαμένει νόμιμα περισσότερα από πέντε χρόνια.αν τα πράγματα έχουν έτσι,τότε σίγουρα θα πάρει ελληνικό διαβατήριο.η διαδικασία είναι χρονοβόρα.ίσως όμως για τους αθλητές το σύστημα να τρέχει πιο γρήγορα

br fun_atic είπε...

@camel
Αν το βάλεις κάτω ουσιαστικά δεν κάναμε μεταγραφές.τι διαφέρει η ενδεκάδα του παρασχου από του στόρε;

br fun_atic είπε...

Η ενδεκάδα του στορε σε σχέση με του παρασχου υπερτερεί ξεκάθαρα στο τέρμα και θεωρητικά με τον βαζ τε έναντι μάλλον του μανόλο.το κενό των Νικολάου και τζαβε (κυρίως) δεν έχει καλυφθεί και όλα τα υπόλοιπα είναι περίπου ίδια.αμφιβαλω αν με τους αφρικανούς και τους Μαραντόνα θα ανέβουμε σημαντικά αγωνιστικά.

c@mel είπε...

To αντίστοιχο παιχνίδι πέρσι.

http://www.superleaguegreece.net/game/77/

Έχει πλάκα. Κοιτάξτε τα στατιστικά των δύο παιχνιδιών.

c@mel είπε...

Πόσο τελικά δεν μας έκανε ο Μανόλο φέτος;

Tribute στον Φανούρη:
http://www.youtube.com/watch?v=KDStmDbQ2IE

Φανούρη αν σε διώξουν από την ομάδα θα κόψω το γήπεδο, μα την Παναγία.

IWN1998 είπε...

@brf: O Χίκα είναι εν εν ενεργεία διεθνλης ενώ ο Σκούρτης του Πάγκου. Ο Χίκα εία 23 ετών και έχει κάποιες εμπειρίες επαγγελματικές ενώ ο Σκούρτης όχι. Ο Χίκα έχει παίξει έστω και λίγο στη Γερμανία.
Ο Σκούρτης θα πάρει κάποια στιγμή με το νέο νόμο ελληνικό διαβατήριο οπότε θα παίξει κανονικά ενώ ο Χίκα όχι.
Ο Σκούρτης μάλλον μπορεί να παίρνει παιχνίδια με μτην Κ-21 ενώ ο Σκούρτης όχι.

ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ. Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΌ ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΆΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΧΑΦ ΠΑΡΤΟΥΣ.

τρελοπανιωνιος είπε...

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπέλιτς (46’ Παναγόπουλος), Κούρντι, Κοντοχρήστος, Όμο, Αναστασόπουλος, Σάμαρης, Ρίσκαρντ (65’ Κοιλιάρας), Κολοβός, Κούκετς, Χίκα (46’ Σπυρόπουλος), Οκπάκο. νικη σε φιλικο αλλα το παραξενο ειναι ο Κοντοχρηστος και ο Οκπακο , πρωτη φορα πραγματικα δεν ξερω το ροστερ της ομαδας μου, πρωτη φορα εν εχει γινει παρουσιαση των παικτων που εχουν ερθει στην ομαδα και ποσοι τελικα πηγαν με δανεισμο η αποδεσμευτηκαν, τι τρικ ειναι αυτο ?

br fun_atic είπε...

Γιατί το άλλο; Που είναι άφαντος ο Πούπο; Ούτε στην αποστολή για την Ξάνθη ήταν ούτε στο χθεσινό φιλικό. Αν δεν είναι τραυματίας, τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ περίεργα.

Costix είπε...

Μα σας ειπα οτι εμαθα απο πολυ αξιοπιστη πηγη οτι ειναι πολυ κακος χαρακτηρας ο Πουπο !!!

br fun_atic είπε...

κακός χαρακτήρας ήταν και ο Λαμπρούκος, πήγαινε όμως για πρόεδρος :)

Εδώ ο άνθρωπος είναι εξαφανισμένος. Και όχι τίποτα άλλο. Του έχουμε κάνει 5τές συμβόλαιο.

zamis είπε...

ο Παρτουζ ακομα εξετασεις κανει, ποτε θα ανακοινωθει?

br fun_atic είπε...

σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, έχει ολοκληρωθεί μεγάλο μέρος των εξετάσεων.

Ορθοπεδικός, παθολόγος, ακτινολόγος, ουρολόγος.
Μας μένει: ο οφθαλμίατρος, ΩΡΛ ( για να δούμε αν ακούει τις εντολές του Στόρε και κυρίως της διοίκησης, οδοντίατρος (μήπως έχει κουφάλες και μυρίζει το στόμα του),λοιμοξιολόγος και μικροβιολόγος (μη μας κολλήσει και τίποτα),νευρολόγος (αν τα νεύρα του δεν είναι γερά δεν κάνει για τον Πανιώνιο του Κιντή), ο γαστρεντερολόγος, γιατί είχε κάτι καούρες και γιατί οπωσδήποτε πρέπει να ελεγχθούν οι αιμορροΐδες του. Να πάρουμε παίκτη και να μην μπορεί να καθήσει στον πάγκο; Απαράδεκτο.

Ακολουθεί σεξολόγος - ανδρολόγος (Παρτουζ λέγεται ο άνθρωπος - μην εκτεθούμε), ψυχολόγος (για να δούμε αν είναι καλό παιδί) και κάποιος ειδικός σε μαθησιακές δυσκολίες (έχω κάποια να προτείνω). Φαντάζεσαι να έχει δυσλεξία και να μην καταλαβαίνει τα σχεδιαγράμματα του Στόρε στον πίνακα;

Θέλω να καταλήξω ότι γίνεται ενδελεχής έλεγχος και ότι ο Παρτούζ θα αποκτηθεί ( με τριετές φαντάζομαι) αφού πρώτα αποδειχθεί ταύρος.

Griniaris είπε...

Λυπάμαι αλλά πελάτες με όνομα Παρτούζ κόβονται από τη "λογοκρισία" .....

br fun_atic είπε...

Νάτα μας...Και επιλογή πελατών...
By the way
έχω ανεβάσει ανάρτηση για μεγάλο Πανιώνιο πάρτυ!!! Κρίμα που δεν μπορώ να έρθω.