Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Ξύλινη ανακοίνωση




120 χρόνια αγώνων, αθλητικής προσφοράς και πίστης στην μεγάλη αθλητική και εθνική ιδέα.

Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης γεννημένος στα χώματα της Μικρασίας, άντεξε τη φωτιά του Ξεριζωμού και βρήκε τη δύναμη να ριζώσει και να ανθίσει ξανά, μπολιάζοντας τον Ελληνικό αθλητισμό με τόλμη, ήθος και όραμα. Με την ελπίδα ότι, στις δύσκολες αυτές στιγμές που ζούμε, ο Πανιώνιος θα βγεί δυνατός, ενωμένος και πάντα πρωτοπόρος, η διοίκηση του Συλλόγου δίνει την υπόσχεση ότι και τα επόμενα 120 χρόνια που έρχονται, θα είναι γεμάτα επιτυχίες και δόξα, με έμπνευση το Αθλητικό Ιδεώδες και τις ιδέες που παρέλαβαν από τις μεγάλες μορφές που οδήγησαν τον Σύλλογο από την ίδρυσή του.

Αυτήν την ιστορική επέτειο, μέσα σε δύσκολες οικονομικά συνθήκες, ο Σύλλογος θα γιορτάσει με τους ανθρώπους που τον ακολουθούν περισσότερο από έναν αιώνα. Με τους φιλάθλους του, τους αθλητές, τους προπονητές, τους εφόρους και θα το γιορτάσει καθημερινά στις κερκίδες, τους στίβους και τα γυμναστήρια, παντού όπου χτυπά η κυανέρυθρη καρδιά



Στα πλαίσια αυτά καλούμε τους φίλους του Συλλόγου σε μια αναδρομή μνήμης, να συνεισφέρουν με υλικό που έχουν στα χέρια τους και αφορά στον Πανιώνιο, τη Σμύρνη, την Νέα Σμύρνη κ.α., προκειμένου να εμπλουτίσουμε το αρχείο του Πανιωνίου. Όσοι ενδιαφέρονται να στείλουν το υλικό τους, μπορούν να επικοινωνούν στο info@pgss.gr, στο τηλέφωνο 210 9339976, fax 310 9323550, ή ταχυδρομικά στη διέυθυνση: Ι. Χρυσοστόμου 1, 17122, Νέα Σμύρνη (υπ' όψιν Αρχείου Πανιωνίου ΓΣΣ).

Σχόλιο: Η ανακοίνωση αυτή, μας λέει σε απλά Ελληνικά ότι δεν υπάρχει μία για εορταστικές εκδηλώσεις και μας καλεί να γιορτάζουμε σε καθημερινή βάση τη σπουδαία αυτή επέτειο, παρέα με τους αθλητές, τους προπονητές, τους εφόρους και όλους τους άλλους που έχουν στα χέρια τους τις τύχες αυτού του συλλόγου. Η πιο ξύλινη ανακοίνωση που θα μπορούσε να εκδοθεί.

Θα ήθελα πάρα πολύ να την γιορτάσω μ' αυτό τον τρόπο, αν είχαμε αξιοπρεπείς αθλητικές εγκαταστάσεις. Αν τα παιδιά μας είχαν αποδυτήρια και τουαλέτες. Αν οι προπονητές, που θα γιόρταζαν μαζί μας, ήταν πληρωμένοι στην ώρα τους και δεν ζούσαν με δανεικά. Γιατί με άδεια τσέπη πρέπει να είσαι ήρωας για να ασχοληθείς με το παιδί του άλλου.

Θα γιόρταζα, αν δεν θα είχε βεβηλωθεί το γήπεδο, αν τιμωρούνταν οι υπαίτιοι, αν οι παραιτήσεις κρατούσαν για περισσότερο από 48 ώρες. Αν η ομάδα μου εξακολουθούσε να έχει τα ιστορικά της χρώματα και όχι αυτά που επιβάλει το μάρκετιγκ και οι εταιρείες αθλητικών. Αν δεν έδιωχνε από κοντά της κάθε γνήσιο Πανιώνιο προσλαμβάνοντας στη θέση του δήθεν επαγγελματίες. Αν οι μικροί αθλητές προωθούνταν στις μεγάλες ομάδες. Γιατί πολύ φοβάμαι ότι τα παιδιά μας πληρώνουν για χρόνια συνδρομές, προκειμένου να βρουν θέση στις ομάδες μας οι ξένοι, κάθε χρώματος, εθνικότητας και φυλής.

Τι απ' όλα αυτά θυμίζει τον Πανιώνιο που έχουμε στην καρδιά μας; Πόσο πολύ απέχουν τα ιδανικά από την πραγματική εικόνα;
Μια εκδήλωση στην Εστία, στο members, στο επιτόκιο, στα σουβλάκια του Λευτέρη, στον τυροπιτά ή στο φωτοτυπάδικο του Λώλου δεν στοίχιζε. Το να ανέβει ένας άνθρωπος σε μια εξέδρα στην πλατεία και να μιλήσει έστω και χωρίς μικρόφωνο για την αγάπη μας δεν χρειάζεται χρήματα. Χρειάζεται διάθεση.
Αυτή μας λείπει. Όχι τα λεφτά.

Σε κάθε περίπτωση όμως, αν o σύλλογος έχει διοίκηση που σέβεται τα 120 χρόνια ιστορίας, όφειλε να είχε κινήσει γη και ουρανό για να συγκεντρώσει τα χρήματα που χρειάζονταν για μια αξιοπρεπή εορταστική εκδήλωση.

45 σχόλια:

br fun_atic είπε...

μετά απ' όλα αυτά, ποιός μπορεί να εμπιστευτεί το αρχειακό του υλικό;

br fun_atic είπε...

από την εξέδρα

Ο Στόρε προπονητής, πάντως, ήδη από προχθές έχει μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα που παρουσίασαν και τους τόνισε πως δεν μπορούν να είναι τόσο εκνευρισμένοι μέσα στο παιχνίδι. Οι Ριέρα και Τσότσαλιτς θα πληρώσουν το πρόστιμο που προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός, ενώ πιθανότατα να έχουν και συνάντηση με τους ανθρώπους της διοίκησης που ίσως σημαίνει και πιο βαριά τιμωρία.

Τρίξτους τα δόντια Παντελη!!!

br fun_atic είπε...

o Ζουρι θέτει το μεγάλο ζήτημα. Σύζυγος ή γκόμενα;

http://zouri1.wordpress.com/2010/09/15/%CF%83%CF%8D%CE%B6%CF%85%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%AE-%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1/

Το κριτήριο είναι μάλλον αν η "γκόμενα" ( ή ο γκόμενος) είναι τόσο σημαντικός/η στη ζωή του άλλου, ώστε να προκληθεί τόσο τεράστια μεταβολή στη ζωή των παιδιών.

br fun_atic είπε...

κι εκεί έρχεται ο νόμος.

Η επιμέλεια των παιδιών, ανατίθεται στη μητέρα σε ποσοστό 90-95%. Πρακτικά δεν αναλαμβάνει την επιμέλεια μόνο: όταν δεν το θέλει, όταν είναι ναρκομανής, ψυχασθενής ή πόρνη.Βέβαια, στις περιπτώσεις αυτές, συνήθως είναι ανάλογος και ο πατέρας...

Ενώ λοιπόν όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι ενώπιον του νόμου, ο πατέρας θεωρείται εκ των προτέρων σχεδόν ακατάλληλος για να αναλάβει τα παιδιά.

Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι αν οι πιθανότητες ήταν 50-50, δεν θα είχαν προχωρήσει τα μισά διαζύγια.

Από εκεί και πέρα βέβαια αρχίζουν οι ομορφιές. Η μάνα και οι συγγενείς να θάβουν σε καθημερινή βάση τον πατέρα, να σηκώνεται η μάνα και να πηγαίνει για μόνιμη εγκατάσταση με τα παιδιά στην άλλη άκρη της Ελλάδας, στερώντας τον πατέρα από το δικαίωμα επικοινωνίας, να παρουσιάζει στα παιδιά (που ζουν μαζί της) κάθε καινούργιο της φλερτ και γενικά όλα εκείνα που καταστρέφουν ό,τι απέμεινε από την ψυχολογία των παιδιών.

Όταν υπάρχουν παιδιά λοιπόν, το πράγμα θέλει πολύ μεγάλη σκέψη. Εκτός κι αν το τρίτο πρόσωπο είναι τόσο σημαντικό, εκτός κι αν μπορεί να διατηρηθεί ένα καλό επίπεδο για τα παιδιά, εκτός αν ο πατέρας μπορεί να έχει άνετη και απρόσκοπτη επικοινωνία, εκτός...

zamis είπε...

ρε αστα αυτα,ο Παρτουζ τι γινεται?

br fun_atic είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: Οι φίλοι στο Παραλίμνι, μας εύχονται χρόνια πολλά μέσα από το site τους www.vissini.com.

Τους εξήγησα βέβαια ότι εδώ εν γιορτάζει κανείς...

Όποιος έχει την καλοσύνη, ας μπει στη σελίδα τους για να τους ευχαριστήσει. Είναι μια σπουδαία χειρονομία εκ μέρους τους.

br fun_atic είπε...

Στο θέμα μας είμαι. Γιατί τα Παρτούζ κλείνουν σπίτια...

Bertheway είπε...

Αφιερωμένο στους χωρισμένους και στις γιορτές του ερασιτέχνη Πανιώνιου για τα 120 χρόνια

http://www.youtube.com/watch?v=6DryhAEqDFQ

zamis είπε...

απο exedra

''Μια από τις λύσεις που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες είναι και η χρησιμοποίηση του Ισαάκ Πούπο, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει από την πατρίδα του.''

Griniaris είπε...

Για αποτοξίνωση είχε πάει;

Br,το κείμενο είναι καταπληκτικό. Πόσο δίκιο έχεις...

king_ego είπε...

Να δω kinti στο γιουσουρούμ να πουλάει αρχειακό υλικό για να πληρώσει το ενοίκιο του φουκουτέτοιου και τι στο κόσμο!

br fun_atic είπε...

Αν ο τύπος θέλει 10 ημέρες για κάθε παιχνίδι της εθνικής του,καήκαμε.

Griniaris είπε...

Επιτέλους ανακοινώθηκε και επίσημα ο Παρτούζ.Τώρα ναι,μπορούμε να ξεκινήσουμε τον εορτασμό των 120 χρόνων...

zamis είπε...

yeah!!!!

cdu είπε...

Δεν είμαστε έτοιμοι για Γιορτές ακόμη.
Κάντε υπομονή γιατί μετά τον Παρτούς, σειρά έχει η online συνέντευξη. Δεν μπορεί να τα προλάβει όλα μόνος του ο Πρόεδρος.
Ευτυχώς όμως τώρα θα έχει μια ερώτηση λιγότερη: τι θα κάνει για τα 120 χρόνια. Η απάντηση ηπταν προφανής: θα βγάλουμε ένα δεκάρικο λόγο σαν αυτούς που ακούγαμε στις εθνικές γιορτές στα σχολεία

Costix είπε...

Ποιημα δεν θα θα πουνε ???

Griniaris είπε...

Ασε Costix,το ποίημα μας το έχουν πει ήδη....

cdu είπε...

Μπερδεύτηκαν γιατί δεν ήξεραν τί είναι πιό ταιριαστό, το "Τι είναι η Πατρίδα μας" - all time favorite και κολλάει παντού - και το "Μαύρη είναι η Νύχτα στα Βουνά" - οι συνειρμοί είναι εκ του πονηρού.

Υπομονή ρε, τα πρώτα 120 είναι δύσκολα. Στα δεύτερα όμως, θα το κάψουμε!!!

zouri1 είπε...

κανω μια σκεψη που μπορει να ειναι και πολυ λαθος.Να συναντηθουμε με τον Στορε και να του εκφρασουμε την εμπιστοσυνη μας.Συνεχιζονται να ακουγονται πολλα.

cdu είπε...

Να κάνω μια ερώτηση στον προλαλήσαντα;
Αυτό για τη γυναίκα και τη γκόμενα στο blog σου ήταν ο προβληματισμός του Κιντή για τον Πανιώνιο και την αεκ;

Άλλο, έχετε φτιαχτεί και εσείς ή είμαι μόνος μου;

Πατέρας: "το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τυχερό που έχει εμένα και τον Μαρινάκη".

Από παράγκες στους πατερούληδες!!!
Ρε μήπως τον βάρεσε η πεντάρα;

BTW, στη κλίμακα "γραφικότητας", αυτό που τοποθετείται; Πόσοι "Τσακίρηδες" είναι;

br fun_atic είπε...

Δεν ξέρω αν είναι εύκολο να τον συναντήσουμε.μακάρι να μπορούσαμε βέβαια.αυτό που ξέρω είναι ότι μπορούμε να το γράψουμε στα μπλογκ μας και μπορει ο κόσμος με μηνύματά του να εκδηλώσει τη στήριξή του.αυτό πρέπει να γίνει το πολύ μέχρι αύριο.αν θέλετε μπορούμε να συμφωνήσουμε σε κοινό κείμενο.θα προτιμούσαν να το γράψει ο Ίωνες,γιατί είναι ο πιο μετριοπαθής.αν δεν το βάλει και ο πκ,θα το ανεβάσω στον χώρο που μου αναλογεί.τι λέτε;

claire είπε...

Το βρίσκω πολύ ωραία ιδέα αυτό με το κείμενο. Ειδικά αφού προσωπικά πιστεύω οτι Μάχο και Στόρε είναι μακρά οι καλύτερες μεταγραφές της σεζόν :) Αν χρειαστείτε κάποια βοήθεια στο κείμενο ή ο,τιδήποτε μη διστάσετε να μου πείτε...

br fun_atic είπε...

αυτό που σίγουρα θα χρειαστούμε, είναι πολλά μηνύματα συμπαράστασης.

zouri1 είπε...

συμφωνω για το κειμενο.Να μπορεσουμε ομως να το διαβασει και ο Στορε αλλα να ενημερωθει και ο κοσμος απο πριν για ις θεσεις μας απεναντι του.Νομιζω οτι οι θεσεις των φιλαθλων του Ιστορικου πρεπει πλεον να γινονται γνωστες προς τα εξω.

General Tanz είπε...

Σχετικα με Στορε και δηλωση συμπαραστασης νομιζω οτι ειναι πολυ νωρις. Μου δειχνει θετικος ως τωρα, αλλα πολλα αλλαζουν και πολυ γρηγορα μαλιστα.
Θυμηθειται περυσι τι εγινε με Φερρερα. Κολαση,Παραδεισος, Κολαση!!!

Θα περιμενα μεχρι τα μισα του 1ου γυρου ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Μετα την δυαδα αγωνων με Καβαλα εξω και Εργο μεσα και την μεχρι τοτε βαθμολογικη συγκομιδη, λαμβανοντας φυσικα υπ'οψιν και ολα τα παρελκομενα(αποδοση ομαδος,εξωαγωνιστικα,διαιτησια)νομιζω οτι θα μπορουμε να εχουμε μια πιο "δεμενη" γνωμη.

Μεχρι τοτε προτεινω υπομονη,εγκαρτερηση και αφθονα Παγκοσμια!!!!!!!

claire είπε...

Συμφωνώ με zouri. Οι θέσεις μας πλέον (αφού η διοικηση ειναι πουλακια μου αηδονακια μου) πρέπει να ακούγονται. Πώς όμως θα είμαστε σίγουροι οτι αυτά που θα γράψουμε θα διαβαστούν απο το Στόρε? Δεν ξέρω ακριβώς πώς το έχεις στο μυαλό σου br... Να γραφτεί ένα κοινό κείμενο - μήνυμα απο κάποιον στο οποίο θα προσυπογράφουμε όλοι το οποίο θα αναρτηθεί στη σελίδα σου? Κάπως έτσι? Κατάλαβα καλά?

br fun_atic είπε...

Δε νομίζω ότι υπάρχει αμφιβολία ότι τα μπλογκ διαβάζονται από όλους. Είναι βέβαιο ότι θα τα δει και ο Στόρε.Το ζήτημα είναι να υπάρχει συμμετοχή.

Όσο περνάει η ώρα και το ξανασκέφτομαι, πιστεύω ότι μια συνάντησή μαζί του θα τον έφερνε σε πολύ δύσκολη θέση.

Το μήνυμά μας πρέπει να περάσει από το γήπεδο. Ολόκληρο το γήπεδο να επευφημήσει τον προπονητή. Αυτό είναι ένα μήνυμα που δεν παρερμηνεύεται και θα το λάβει σοβαρά όποιος ε΄χει δεύτερες σκέψεις...

General Tanz είπε...

Λησμονησα να προσθεσω και εγω ολα μου τα μπραβο για το κειμενο του οικοδεσποτη.
Απλα ΥΠΕΡΟΧΟ φιλε BR!!!!!!

br fun_atic είπε...

Όχι. Σε συγκεκριμένη ημέρα (π.χ αύριο ή το αργότερο την Παρασκευή) το μοναδικό θέμα σε όλα τα κυανέρυθρα μέσα να είναι το μήνυμα συμπαράστασης.
Κανείς να μην μπορεί να διαβάσει ό,τιδήποτε άλλο πέρα από αυτό για 24 ώρες. Δεν μπορεί. Το μήνυμα θα περάσει.

@general
σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα ο Στόρε θα παίζει το κεφάλι του. Μάλλον δεν έχουμε την πολυτέλεια χρόνου. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που θα λέμε είναι ότι θέλουμε να δοθεί πίστωση χρόνου στον προπονητή και στήριξη από τον κόσμο. Ουσιαστικά δηλαδή θα ζητάμε το αυτονόητο.

Και για να είμαστε ειλικρινείς, στη δεδομένη χρονική στιγμή, το ζητούμενο δεν είναι μόνο η στήριξη του Σουηδού, αλλά και η αποφυγή αντικατάστασής του από κάποιον που θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την εσωστρέφεια.

General Tanz είπε...

@ br

Αδυνατω να πιστεψω οτι καποιοι- απο τοσο νωρις και με το υπαρχον ροστερ που δεν το λες και σουπερ - απεργαζονται απο τωρα αποπομπη Στορε.
Αν πραγματι καποιοι το κανουν, ειναι ΑΣΤΕΙΟΙ!!

Βαγγέλης είπε...

Αν ακούγονται όντως διάφορα για τον Στόρε και τον έχει η διοίκηση στην μπούκα προτείνω και εγώ να τον στηρίξουμε με κάποιον τρόπο. Αν ψάχνουμε νέο προπονητή από τώρα κατά την προσφιλή ελληνική νοοτροπία καλό είναι να γίνει.
Επίσης είμαι της γνώμης να φτιάξουμε και ένα πανό για να διαμαρτητηθούμε για την απάθεια της διοίκησης σχετικά με τα 120 χρόνια. Ντρεπόμαστε που είμαστε τόσο μεγάλοι σε ηλικία? Μήπως κρίβουμε χρόνια?

br fun_atic είπε...

Η ομάδα έχει μόλις 1 βαθμό σε δύο αγωνιστικές και δεν ελπίζει σε πολλούς ακόμη μέχρι και τη 10η αγωνιστική.

Λες να αναλάβει τις ευθύνες η διοίκηση για τα χτυπητά κενά ή θα τα αποδώσει στον Στάρε;Δεν είχε μιλήσει ποτέ ο Στάρε για 3η θέση. Αντίθετα είχε πει ότι αν πιάσουμε το 100% της απόδοσής μας έχουμε ελπίδες για πεντάδα. Άρα μας τοποθετούσε υπό φυσιολογικές συνθήκες πολύ κάτω από τον υποτιθέμενο στόχο της διοίκησης.

Το όνομα του Κωστένογλου από που προέκυψε; Γιατί η φήμη κυκλοφορούσε πολλές ημέρες πριν να το γράψει η γάτα.

Ακόμη όμως και τίποτα από αυτά να μη συμβαίνει, ο κόσμος είναι τόσο ξενερωμένος, τόσο απογοητευμένος, τόσο διχασμένος που έχει ανάγκη από κάποιον να κρατηθεί.Γιατί να μην παίξει ο Στάρε αυτό τον ρόλο;

zamis είπε...

Παντως αν ο κιντι τραβαει το χαλι κατω απ'τα ποδια του Σταρε ειναι θεμα χρονου να τον ριξει.
Και αναρωτιεμαι σε τι black metal καταστασεις θα οδηγηθουμε..

Griniaris είπε...

Ίσως ορέπει να συμβουλευτούμε τον Katrino επί του θέματος.Έτσι κι αλλιώς με τα κείμενα δεν ακουγόμαστε...

br fun_atic είπε...

Οι σχέσεις Κιντή - Στάρε μπορεί να μην ενδιαφέρουν και καθόλου.Ας αφήσουμε λίγο στην άκρη τα σενάρια.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν έχει ηγέτη. Πρέπει να βρεθεί κάποιος που να ενώνει τον κόσμο και να του εμπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη. Αυτό μπορεί στην παρούσα φάση να το κάνει ο Στάρε.

Χωρίς να παραθέσω άλλο επιχείρημα, πειστείτε από τη δύναμη της εικόνας

http://www.youtube.com/watch?v=vAGvzdOzrP0

http://www.youtube.com/watch?v=UZlsmfADh1s

Τόσο από τα βίντεο όσο και από την προσωπική επαφή, ξέρουμε καλά ότι ο τύπος έχει ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε.

Πέρσι το πρόβλημα ήταν αγωνιστικό. Υπήρχε μπροστά ο Τσακίρης και ξέραμε ότι με αλλαγή προπονητή, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Φέτος το αγωνιστικό πρόβλημα είναι το λιγότερο...Εδώ χρειάζεται ο "ήρωας".

br fun_atic είπε...

@griniaris
Μετά απ' αυτό που σου έδειξα την Κυριακή, πιστεύεις ότι τα κείμενα δεν λαμβάνονται υπόψη;

Griniaris είπε...

Μιλάω καθαρά για τον Κιντή.Πιστεύω πως όχι από αυτόν και δυστυχώς αυτός μόνος του αποφασίζει.Και αυτός δεν είναι Πανιώνιος.Φαίνεται ότι ο Τσακίρης που θα μπορούσε να αλλάξει κάτι,τα έχει γράψει όλα εκεί που δεν πιάνει το μελάνι...

br fun_atic είπε...

Σε ενδιαφέρει αν διαβάζει ο κιντής;προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να πείσω τον κ κιντή.με ενδιαφέρει να μπορέσουμε να πιστέψουμε σε κάτι.

Griniaris είπε...

Μα εδώ είναι όλο το ζουμί,ότι εμείς κι ο Κιντής πιστεύουμε σε τελείως διαφορετικά πράγματα...

zamis είπε...

Ετσι ειναι οι μεγαλες μορφες griniari.
Μονος του εναντια στη σιχαμενη μαζα.

amanAM είπε...

Δεν πιστεύω πως ο Τσακίρης τα έχει συνδέσει όλα με Κάιρο. Πιστεύω πως έχει πειστεί, πως όλα αυτά είναι για το καλό της ομάδας.

Όπως το πίστευε με προηγούμενες επιλογές του, που αποδείχτηκαν λανθασμένες κατά την δικιά του κρίση.

Κάποιοι τον επηρεάζουν και τον καθοδηγούν, καλό είναι να προβληματιστεί λίγο ποιούς ακούει και σε τι αποσκοπούν.

Η άποψη μου για τον Στόρε, είναι εδώ:

http://panionios-gr.blogspot.com/2010/09/blog-post_16.html

br fun_atic είπε...

Η goal πάντως, έγραφε σε παρα - αθλητική στήλη, ότι ο Κωστένογλου διαρρέει το ενδιαφέρον ομάδων της α' εθνικής για το πρόσωπό του για να εξυπηρετήσει κάποια δική του σκοπιμότητα.

Αυτό θα το δούμε.

Η ίδια εφημερίδα έγραφε ότι καταθέσαμε επίσημη πρόταση στην ομάδα Χαρτσ οφ οουκ για τον 19χρονο αμυντικό της Καρίμ Αλχασάν.

Το ύψος της πρότασης ανέρχεται σε 220.000 ευρώ (όσοι 4 Νικολάου δηλαδή) και οι Γκανέζοι το σκέφτονται. Θεωρούν ενδιαφέρουσα την πρόταση αλλά τους είναι δύσκολο να παραχωρήσουν έτσι εύκολα των 19χρονο αρχηγό τους (!!!).

Πέρα από το γελοίο της υποθέσεως, έχουμε σκεφτεί μερικά βασικά πραγματάκια; Πρώτα απ' όλα δεν χρειαζόμαστε αμυντικό (εκτός κι αν μιλάμε για αριστερό μπακ ή σέντερ μπακ και οι δύο όμως με εμπειρία). Δεύτερον δεν έχουμε θέση ξένου. Τρίτον, με 220.000 όλο και κάποιο ταλέντο θα υπάρχει στην Ελλάδα. Αλλά και να μην υπάρχει, είναι τα χρήματα που δεν δώσαμε για να πάρουμε μια σειρά από ενδεκαδάτους παίκτες, με πρώτο τον Επστάϊν. Πέμπτον, έχουμε σιχαθεί αυτή την ιστορία με τους Αφρικανούς...

Είναι ευσυνείδητη μια διοίκηση που αφήνει γυμνή την ομάδα, κάνοντας τρομερά παζάρια για έτοιμους παίκτες ή αφήνει ελεύθερους χρήσιμους παίκτες για ελάχιστα χρήματα, αλλά είναι διατεθειμένη να δώσει το εξωφρενικό ποσό των 220.000 ευρώ για έναν 19χρονο Γκανέζο;

br fun_atic είπε...

@ΑΜΑΝΑΜ
Σε λίγο θα ανεβάσω κι εγώ κάτι σχετικό.

zamis είπε...

ας βρουνε και κανα αφρικανο φυλαρχο να πουλησουν την ομαδα να ησυχασουμε

br fun_atic είπε...

ανέβασα κι εγώ ένα μήνυα στήριξης