Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Τραβάμε μπροστά

Όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται, η ζωή συνεχίζεται, ακόμη και μετά από τραγικά γεγονότα. Πάντα υπάρχουν ισχυρότατοι λόγοι για να σφίξουμε τα δόντια και να πάμε μπροστά. Εύχομαι στη Μίνα, ο πόνος που της προκλήθηκε να της ξεπληρωθεί μέσα από χαρές που θα της προσφέρουν τα παιδιά της. Να είστε γεροί και υγιείς. Τέτοιες καταστάσεις είναι ένα καλό μάθημα για όλους μας για να εκτιμούμε τα απλά πράγματα, τις μικρές χαρές, ακόμη και την πλήξη ή τη ρουτίνα.

Διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον τις αντιδράσεις όλων από την Κυριακή μέχρι και σήμερα. Η κλασική Πανιώνια υπερβολή. Από το βάραθρο φτάσαμε στην κορυφή, χωρίς ενδιάμεση στάση. Πολλοί μάλιστα απαιτούν και διπλό στο ΟΑΚΑ. Άλλοι απαιτούν να αρχίσουμε τις κωλοτούμπες. Νομίζεις…

Ασφαλώς και η αλήθεια, βρίσκεται κάπου στη μέση.

Οι αναγκαστικές ελλείψεις των Ριέρα και Τσότσαλιτς, αλλά και η συνειδητοποίηση ότι παίζει το κεφάλι του για επιλογές άλλων, ανάγκασαν τον κο Στάρε να ανακατέψει σημαντικά την τράπουλα της ενδεκάδας. Το ρίσκο του μεγάλο, δεδομένης της μεγάλης βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας του παιχνιδιού. Δεξιά ο Βαρό, αριστερά ο Κοντοές, στα χαφ ο Μανιάτης (λυπάμαι αλλά δεν συμφωνώ ότι ο Μανιάτης στα χαφ είναι η συνεισφορά του Παράσχου στο Ελληνικό ποδόσφαιρο), Κούμο στη σωστή θέση, ο ξεχασμένος Κούρντι και η αποκάλυψη Σαλαλί. Με λίγα λόγια, ο προπονητής δεν αρκέστηκε σε δύο τυπικές αλλαγές, αλλά κυριολεκτικά έβαλε το κεφάλι του στον ντορβά και νίκησε.

Ο «πιτσιρίκος» αρχίζει να βγάζει χαρακτήρα και πιστεύω ότι τελικά θα δικαιώσει τις προσδοκίες που μου έχει δημιουργήσει από την πρώτη στιγμή. Ο Πανιώνιος της Κυριακής ήταν μια πολύ βελτιωμένη έκδοση, που κατάφερε να καμουφλάρει τα κενά που αποδεδειγμένα έχει και να βρει λύσεις από νεαρούς παίκτες του πάγκου. Με αυτά που είδαμε, έχουμε πλέον λόγους να είμαστε αισιόδοξοι, υπό την προϋπόθεση ότι η ομάδα θα ενισχυθεί περαιτέρω τον Δεκέμβριο. Γιατί τα προβλήματά μας ΔΕΝ τα έχουμε λύσει. Να μην ξεχνάμε ότι η νίκη αυτή μας ανέβασε την ψυχολογία, αλλά το πρόγραμμα που μας περιμένει είναι σχεδόν εφιαλτικό. Στηρίζουμε παίκτες και προπονητή.

Μεγαλύτερο κέρδος της αγωνιστικής δεν ήταν ούτε ο Σαλαλί, ούτε ο Κούρντι. Ήταν ο Στόρε, που αρχίζει πλέον να καταλαβαίνει ότι υπάρχουν άνθρωποι που τον εμπιστεύονται. Καιρός να αρχίσει να κάνει δυναμικά τη δουλειά του.

Κόουτς, όταν κάποιος φωνάζει επίμονα το όνομά σου από τα εξέδρα, δεν είναι πάντα για κακό.

Ως προς τις δηλώσεις Κιντή: Ειλικρινά έχει αρχίσει να με κουράζει και δεν ξέρω αν θέλω να ασχολούμαι μαζί του. Και οι δύο συνεντεύξεις είναι γεμάτες ανακρίβειες (για να μην πω αναλήθειες), τις οποίες δεν θα μπω καν στον κόπο να αναλύσω. Θα αναφερθώ μόνο σε κάτι.

Πριν από πολλά χρόνια, μια φιλική μου παρέα μου πρότεινε να πάμε σε ένα gay bar. Το θεωρούσα κάπως χαζό να πάω, αλλά τελικά πήγα. Η πρώτη μου έκπληξη ήταν ότι οι φίλοι μου χαιρετούσαν πολύ κόσμο μέσα στο μαγαζί. Ή τους άρεσε τόσο πολύ το μαγαζί και ήταν θαμώνες ή κάτι που είχε διαφύγει για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.Δεν το έμαθα και δεν με νοιάζει.

Η ώρα περνούσε μάλλον ευχάριστα, καθώς στην παρέα έμπαιναν διάφοροι μυστήριοι τύποι, η μουσική ήταν εν μέρει του γούστου μου (Κωστή μην πας) και τα drag show είχαν πλάκα. Κάποια στιγμή όμως άρχισα να νοιώθω ότι με παρακολουθούν. Και πράγματι, κοιτώντας με τρόπο, είδα ότι με κάρφωναν διάφοροι τύποι. Κάτι μπρατσαράδες, κάτι μουστακαλίδες με καπαρντίνες και κάτι αμφιβόλου γνησιότητος κορίτσια.. Μας την έπεσαν μεγάλε, σκέφτηκα.

Συνειδητοποίησα ότι εκείνοι καλά έκαναν, γιατί βρίσκονταν στον χώρο τους και γιατί αντικειμενικά είμαι άδωνις, από την άλλα όμως ένοιωθα μια ακατανίκητη επιθυμία να δηλώσω ότι διαφέρω από αυτούς. Πως να αποδείξεις όμως σε ένα χώρο γεμάτο από ξελιγωμένους άνδρες ότι σου αρέσουν οι γυναίκες, που εκεί δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα; Επειδή δεν ήμουν διατεθειμένος να πάρω το μικρόφωνο και να βροντοφωνάξω ότι είμαι straight ( εκ των υστέρων βέβαια έμαθα ότι μάλλον αυτό θα μου δημιουργούσε μεγαλύτερα προβλήματα), ούτε βέβαια να κάτσω ν μου την πέσουν και να δίνω εξηγήσεις, αποφάσισα να φύγω. Εννοείται ότι δεν ξαναπήγα, για τον απλούστατο λόγο ότι αυτό ήταν έξω από τα νερά μου.

Μάλλον ο κος Κιντής περνάει το σύνδρομο του gay bar. Νοιώθει άβολα και όπου σταθεί και όπου βρεθεί διατυμπανίζει ότι δεν είναι Πανιώνιος αλλά Α.Ε.Κ. Το ξέραμε κε Κιντή. Και αυτή η συχνή επανάληψη έχει αρχίσει να αποτελεί τεράστια αγένεια. Ο εργοδότης σας, αποδεδειγμένα και δεν ενδιαφέρεται για τις οπαδικές προτιμήσεις των υπαλλήλων του. Δε νομίζω να τον ενδιαφέρει για παράδειγμα τι ομάδα είναι ο αρχικαπετάνιος του. Αν ο αρχικαπετάνιος του όμως έβγαινε να διατυμπανίζει όλη την ώρα ότι ψυχολογικά νοιώθει ακόμη στέλεχος της εταιρείας του Μαρινάκη, μάλλον θα απολύονταν. Η στάση σας πέρα από αγενής είναι και 1000% αντιεπαγγελματική. Για την ιστορία θα σας πω ότι και στο παρελθόν υπήρξαν διοικητικά στελέχη τα οποία ήταν παλαιότερα οπαδοί άλλων ομάδων. Πέρα από το γεγονός ότι οδηγήθηκαν σε παραίτηση μόλις κάποιος απλά έθιξε το θέμα (ανεξάρτητα αν πλέον είναι πιο Πανιώνιοι και από τους Πάνθηρες), δεν έκατσαν ποτέ να διατυμπανίσουν τις πρώην οπαδικές τους προτιμήσεις. Να θυμάστε ότι δεν σας αποδεχόμαστε. Απλά σας ανεχόμαστε. Αν κάνετε καλά τη δουλειά σας έχει καλώς. Στη δική μας πλάτη όμως δεν θα στηθούν ούτε πειραματισμοί, ούτε πολιτικά παιχνίδια.

Τρίτο και τελευταίο θέμα η εξίσωση των Αλβανών με τους κοινοτικούς. Είναι μια μεγάλη επιτυχία της διοίκησης του κου Κιντή, για την οποία δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να λυπηθώ. Σίγουρα, η ομάδα θα ενισχυθεί άμεσα. Αυτό όμως σημαίνει ότι εισέρχονται άλλοι δύο ξένοι. Ο Σκούρτι και ο Οκπάκο. Γιατί ακόμα κι αν ο Σκούρτι έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, προτίμησε να ενισχύσει την εθνική Αλβανίας, κάτι που δεν έκανε για παράδειγμα ο Νίνης που χλευάζονταν πέρσι από ένα ολόκληρο γήπεδο. Ποιο Ελληνόπουλο θα χάσει τη θέση του; Ποιο δεν θα μπορεί να διατηρεί πλέον ελπίδες για την ενδεκάδα; Να μην ξεχνάμε ότι βασικό χαρακτηριστικό των Πανιώνιων είναι η μεγάλη μας αγάπη στα Ελληνόπουλα που αναδεικνύονται από τις ακαδημίες. Πλέον έχουμε άψογες εγκαταστάσεις, αλλά εμείς οι ίδιοι συντελούμε ώστε να μένουν τα Ελληνόπουλα στην αφάνεια.

91 σχόλια:

Miltos@Chios είπε...

Νομιζω οτι το καλυτερο ειναι να μην ασχολιομαστε καθολου μαζι του.Οταν το κανουμε,χαλιομαστε.Οποτε προς τι?

zamis είπε...

Συμφωνω απολυτα με Milto,οπως και με Βrf για τον Κιντι.
Ο οποιος ελπιζω να μη μας βγαλει αλλη μια φορα απο τα ρουχα μας σε λιγο στους φιλους του τους Πανουτσοκαρπετοπουλους.
Που ειναι βεβαια και το πιο πιθανο..αλλα ειπαμε.
Κατα τ'αλλα,ενα ενδιαφερον ''στατιστικο''απο την αναλυση της gazzetta για τα διαρκειας.
Ειμαστε πανω μονο απο Κερκυρα,Εργοτελη,Σερρες και Ατρομητο.
Και εχουμε μακραν τη μεγαλυτερη ποσοστιαια μειωση σε σχεση με περυσι απο ολες τις ομαδες.
Μειον 52.7%.
Eρμηνεια?
Ο αγνωμων κοσμος του Πανιωνιου(που ομως μεταμελημενος θα συρρευσει γηπεδο απο Ιανουαριο ακομα και με 50αρι εισιτηριο).Ας προσεχαν οι αχαριστοι.

br fun_atic είπε...

Έχω μάθει από πολλούς ανθρώπους μια φήμη για μια τεράστια αγένεια του, την οποία δεν γράφω για να μην τους εκθέσω.

Ο κόσμος είναι πολύ μικρός και ο Πανιώνιος κόσμος (καμία σχέση με του Μάκη) πολύ μικρότερος...

Miltos@Chios είπε...

Πολυ σημαντικη η επισημανση του zamis για τα διαρκειας.Ο κοσμος του Πανιωνιου δεν ειναι προβατα.Οσο για την συνεντευξη ,μας ενδιαφερει στο βαθμο που πηγαινει εκει,ως εχοντας σχεση με τον συλλογο.

Ron Barceló είπε...

-Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω πώς διακριθηκε ο Μανιατης στα χαφ, στο παιχνίδι με τον Άρη. Λάθος πάσες, λάθος εκτιμήσεις, σε μια θέση που δεν την ξέρει. Ήταν ο αδύναμος κρίκος μιας ομάδας που εκείνη τη μέρα μάσαγε σίδερα.
-Αποκάλυψη ήταν ο Σαλαλί. Πείτε μου πόσοι παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχουμε τετοιο κατέβασμα από 40άρα μπαλιά κ σουτ με το άλλο πόδι εν κινήσει.
-Πάντως, πιστεύω πως η μεταγραφή του 'αόρατου' που θα του βγει περισσότερο είναι εκείνος ο σβούρας στ'αριστερά, ο Χικά. Το παλικάρι το ξέρει το τόπι όσο λίγοι κ με τον καιρό θα μοιράσει πολλές σακούλες. Υστερεί αισθητά σε δύναμη όμως, αλλά αυτό διορθώνεται.
-Τον Οκπάκο τον έχει δει κανείς αγωνιζόμενο? Μπορεί να σταθεί στην 1η ομάδα?
-Α ρε να είχαμε ένα δυνατό φορ μπροστά..Ο αρούλης (που γκρινιάζει) θα είχε φύγει με πολλά εκείνη τη μέρα.
-Έρχεται το απόλυτο κρας-τεστ το Σαββατο. Αν η ομάδα πάρει θετικό αποτέλεσμα εκεί μεσα κ ορθώσει ανάστημα κ στους 14 παίκτες του λαγού εκείνη τη μέρα, τότε θα αρχίσουμε να μιλάμε για πραγματική ανά(σ)ταση!

br fun_atic είπε...

@zamis
τη στιγμή που ο ίδιος ο Κιντής παραδέχεται ότι δεν προώθησε σωστά (καθόλου έπρεπε να πει) τα περίφημα μεταναστευτικά διαρκείας.

Γιατί εκεί υποστήριζε ότι στόχευε το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεων. Γεμίσαμε Αφρικανούς, προκειμένου να προσελκύσουμε Αφρικανούς.Βέβαια Αφρικανό στις εξέδρες δεν έχουμε δει ούτε για δείγμα.

Ένα λάθος αυτό και το άλλο λάθος που παραδέχεται είναι ότι του διέφυγε μέσα σ' όλα και το θέμα των 120 χρόνων. Κάτι θα οργανώσει λέει κάποια στιγμή...

Εδώ λοιπόν δεν προσπαθήσαμε οργανωμένα να εφαρμόσουμε ένα συγκεκριμένο σχέδιο, αλλά μάλλον να δημιουργήσουμε ένα πολιτικό προφίλ, τα οφέλη του οποίου εισπράττει ο κος Κιντής. Γιατί οι αριστερές παρέες του Ψυχικού και της Φιλοθέης μπορεί να χαρούν για τον δήθεν εναλλακτικό και Political corect Πανιώνιο, αλλά δεν θα ενδιαφερθούν να μάθουν αν όντως ήρθαν Αφρικανοί φίλαθλοι ή αν έμειναν έλληνες στο γήπεδο.
Αυτό μου θυμίζει λίγο την ισχυρή Ελλάδα του ευρώ.

zamis είπε...

@Brf
Φυσικα,οπως τα λες.
Απορια 1.Αυτα που θα πει σημερα ταχουνε συμφωνησει απ'το MG?
Απορια 2.Καθε ποτε θα μας ενημερωνει για την προοδο της ομαδας εργασιας(sexy sic)για τα 120?

br fun_atic είπε...

Για να έχεις ομάδα εργασίας, πρέπει να συμμετέχουν περισσότεροι από ένα άτομο.

Λες να ρωτήσουμε τον Γενς ή να το αναλάβει εξολοκλήρου ο αντιπρόεδρος;

zamis είπε...

in vice we trust.

re-la-re είπε...

Μέσα στους ύμνους για το Στόρε βαλτε και την αλλαγή του Κοντοέ με τον Φου... στο 89. Αποτελεσμα να πάρει την κεφαλιά ανενόχλητος ο Ρουίς στο 90 και να κινδυνέψουμε με ισοφάριση. Αν είχε μπει αυτό το γκολ τότε θα γράφονταν άλλα για το Στόρε. Καλός ο Στόρε αλλά ακόμα μαθαίνει.

Αντε γιατί δεν μπορώ να διαβάζω λιβανιστήρια.

br fun_atic είπε...

Μήπως να αναθέσουμε στον Χάρη Βαρθακούρη να μας φτιάξει τον νέο ύμνο καθώς και το βίντεο για τα 120 χρόνια;Please, please, please!!!

Τρελαίνομαι για τη δουλειά του. Η τεχνική του που όλοι κινούνται ανάποδα και η ατάκα "αμόλα γαρδούμπα", πραγματικά με έχουν εντυπωσιάσει.

Κάτι που επίσης με εντυπωσίασε στο Σαρακοστιανό βίντεο του αντιπροέδρου, είναι που ΔΕΝ τον χτύπησε το ρεύμα. Ή μήπως όχι; :)

IWN1998 είπε...

@pgss1890 (για μένα πάντα θα είσαι pgss1890 αν και σαν re-la-re σε πολλές περιπτώσεις είσαι ευρηματικός...). Νομίζω ότι ο Κοντοές είχε κτυπήσει σε προηγούμενη φάση, οπότε η αλλαγή εκτός της σκοπιμότητας των καθυστερήσεων, ίσως ήταν κάπως αναγκαστική.
Εγώ πάντως θα συμφωνήσω ότι ενώ ο Στόρε φαίνεται αρκετά καλός στην προετοιμασία της ομάδας και στο αρχικό σχήμα, έχει κάποιο μειονέκτημα στο κοουτσάρισμα at run time και στις αλλαγές (σε επίπεδο προσώπου και χρονικής στιγμής).

@BRF. Νομίζω ότι ναι μεν η πρώτη ομάδα αυτή τη στιγμή έχει πολλούς ξένους, αλλά στις μικρές ομάδες έχουν γίνει προσθήκες Ελλήνων που μπορεί ν' αναδειχθούν στο εγγύς μέλλον.
Και είναι και στο χέρι των όσων Ελλήνων στην Α' ομάδα να πείσουν τον προπονητή τους πιο πολύ από τους ξένους και να πάρουν θέσεις.
...Εκτός και αν ο κος Κιντής παρεμβαίνει στο ποιοι να χρησιμοποιούνται λόγω αξίας μεταπώλησης. Δεν το ξέρουμε και δεν το πιστεύω προς το παρόν, πλην της περίπτωσης Βαζ Τε, που όμως είναι παίκτης κάποιας ποιότητας και η όποια παρέμβαση πιθανόν αφορά τον χρόνο χρησιμοποίησης του.

br fun_atic είπε...

Θα αποκαταστήσω την ιστορική αλήθεια, γιατί είναι γεγονός ότι τα λιβανίσματα πρέπει να λάβουν τέλος.

Πράγματι, ΑΝ είχε μπει το γκολ ΘΑ είχαμε κινδυνεύσει με ισοφάριση.

Δυστυχώς όμως, ΔΕΝ θα έγραφα άλλα, γιατί έκρινα την συνολική εικόνα του αγώνα και του προπονητή.Αυτός ο τύπος μου αρέσει, το δηλώνω, ακόμη και με κίνδυνο να εκτεθώ. Συνηθίζω βέβαια να αναλαμβάνω την ευθύνη των λόγων και των πράξεών μου.

Να πούμε βέβαια ότι ΑΝ είχαν δοθεί τα πέναλτι και ΑΝ δεν είχαμε χάσει κάποιες απίστευτες ευκαιρίες, ΘΑ είχαμε βάλει περισσότερα γκολ, οπότε και πάλι θα μιλούσαμε σε άλλη βάση.

Το ποδόσφαιρο όμως δεν είναι φιλολογική συζήτηση για να μιλάμε με υποθέσεις.

br fun_atic είπε...

@Ιων

Ο Κολοβός είναι μια εξαιρετική περίπτωση, δουλεύει σκληρά και διακρίνεται τόσο στις προπονήσεις όσο και στα παιχνίδια της Κ21. Θα πάρει άμεσα τη φανέλα του βασικού; Θα είναι έστω στην 18αδα;

Costix είπε...

@brfun
Να σε δω σε gay bar να σου κανουν κολητηρι τιποτα ''κοπελες'' με μουστακια και να τρελαθω τελειως !!!

Bertheway είπε...

Ένα από τα μεγάλα λάθη του Κιντή πιστεύω ότι είναι οι δηλώσεις που είχε κάνει στον κόσμο όταν ανέλαβε.Το δίκτυο στην Αφρική και στην Ασία που θα ανακαλύπτει παίχτες και θα τους κρύβει από τις άλλες ομάδες,οι στόχοι της πεντάδας και οι τέσσερις έμπειροι των 500 χιλιάδων που θα στελεχώσουν την ομάδα είναι πράγματα που δεν είδαμε και που δεν έπρεπε να τα πει.Πάμε τώρα σε αυτά που έχουμε δει στο αγωνιστικό κομμάτι για΄τι το εξωαγωνιστικό είναι για γέλια και τραγούδια(Παααααρος,Γλααααααααρος).Ήρθε ένας νέος και φιλόδοξος προπονητής,ο οποίος είναι πετυχημένος στην χώρα του.Η ομάδα έκανε πολλές δοκιμές νεαρών αφρικανών μήπως και βρει κάποιο λαβράκι αλλά μέχρι στιγμής δεν δείχνει κάποιος να είναι κάτι ξεχωριστό.Βέβαια βρισκόμαστε μόλις στην τρίτη αγωνιστική και καλό θα είναι να περιμένουμε λίγο ακόμα πριν κρίνουμε.Κατά τα άλλα ήρθε ο Βαζ Τε ο οποίος δείχνει καλός παίχτης αλλά με συχνούς τραυματισμούς.Πάντως μέχρι στιγμής έχει ξεκινήσει και στα 3 παιχνίδια κάτι που δε θυμάμαι να είχαν κάνει οι προηγούμενοι τραυματίες τις ομάδας(Ντελούρα,Ντρσεκ κλπ κλπ).Έφερε 2 ταλαντούχους Αλβανούς και με δικές του ενέργειες τους πέρασε σαν κοινοτικούς.Έφυγαν 3 βασικοί αλλά ήρθε ένας πολύ καλός τερματοφύλακας.Η ομάδα έχει ελείψεις σίγουρα.Δεν έχει σέντερ φορ(αν εξαιρέσεις τον Τζιμπούρ,πότε είχαμε τα τελευταία χρόνια σέντερ φορ?).Αν λοιπόν στη θέση του Κιντή είχε έρθει κάποιος Τρεχαγυρευόπουλος ο οποίος μας έλεγε ότι ξέρετε δεν υπάρχουν χρήματα για φέτος,θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μία φτηνή νεανική ομάδα,θα κάνουμε δοκιμές μήπως βρούμε κανένα μαύρο διαμάντι,θα περιμένουμε μέχρι τέλους για να πέσουν οι τιμές και ο φετινός στόχος είναι να μην ματώσει το ταμείο και να πάμε αγωνιστικά λίγο καλύτερα από πέρυσι θα μας πείραζε η μέχρι τώρα πορεία?Μία χάλια εμφάνιση και ήττα με Βόλο,μία καλή εμφάνιση και ισοπαλία με Ξάνθη με 9 παίχτες και μία νίκη με Άρη με πολύ καλή εμφάνιση?

IWN1998 είπε...

Ορίστε. Gay bar μας έκανε ο Κιντής...

zamis είπε...

Ο Κουρντι παντως υπηρχε,τον Σαλαλι τον εφερε ο Τζιμπουρακος και ο Μαχο αμφιβαλλω αν ειναι προταση Κιντι.

IWN1998 είπε...

Δεν στέλνουμε τον Κιντή στο πυρ το εξώτερο, όσοι τον κρίνουμε.
Νομίζεις η ανάλυση είναι κάπως απλοποιημένη.
Πχ δεν αναφέρει ότι μείναμε κατ' ουσίαν χωρίς αριστερό μπακ, ενώ έφυγε ο Τζαβέλας από τον Ιούνιο και κατ' ουσίαν απο τις τρεις λύσεις που δοκιμάστηκαν, Φουγκουάγιο, Βαρό και Κοντοές, η εκ των ένδον λύση που έδωσε ο Στόρε, φαίνεται κάπως να δούλεψε.

Επίσης και ο χρόνος που έκλεισε τις μεταγραφές ο κος Κιντής, δηλ. όσο πιο αργά μπορούσε, υπονόμευσε το έργο του προπονητή.

Τέλος ρε παιδί μου είναι αυτό που εξέφρασε και o BR. Συνέχεια είμαι ΑΕΚτζής και μ' ενδιαφέρει το σχέδιό μου και οι απόψεις μου, δείξε κε Κιντή και λίγο ότι σ' ενδιαφέρει και ο Πανιώνιος, έστω σαν φορέας των σχεδίων σου και είσαι έτοιμος αν κα΄τι δεν πάει καλά να κάνεις και διορθώσεις. Αντ' αυτού, δηλώσεις ότι αν δεν πάνε καλά τα πράγματα θα σηκωθώ να φύγω.
Αν αρέσει και εμπνέει μια τέτοια συμπεριφορά, τι να πω...

zamis είπε...

Μπεος τωρα σπορ-εφεμ για Κιντι και προτασεις του για τη διαιτησια.
Ο Κιντι εχει τοση σχεση με το ποδοσφαιρο οσο εγω με το διαστημα.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα

zamis είπε...

''Το επιχείρημα ότι αν έρχονται Αλβανοί ή Αφρικανοί υποβιβάζεται το επίπεδο του πρωταθλήματος, δεν στέκει αφού η Ισπανία δεν πιστεύω ότι έχει κανένα πρόβλημα.''(κιντιος ρηση)

ο ανθρωπος ειναι μαστορας στις μισες αληθειες γενικα,τι λεμε τωρα

br fun_atic είπε...

@costix
Για κάποιο περίεργο λόγο - το αγαλματένιο μου κορμί; Ίσως - έχω μεγάλη πέραση στην συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα.

Bertheway είπε...

Εγώ δεν είμαι φαν του Κιντή.Ο άνθρωπος είναι πολύ μπλα μπλα και υποσχέσεις χωρίς να μπορεί να τις πραγματοποιήσει.Και αυτό είναι κατά τη γνώμη μου πάντα,ένα από τα μεγάλα του λάθη.
Ούτε με ενδιαφέρει ποιος πρότεινε τον Στόρε,τον Μάχο ή τον Φουκαράγιο.Το αποτέλεσμα προσπαθώ να δω.
Επίσης Φούφου και Βαρό είναι αριστερά μπακ άσχετα αν είανι καλοί ή όχι.Ο Βαρό αν και δεξιοπόδαρος τα τελευταία χρόνια αριστερά έπαιζε.

br fun_atic είπε...

Βαζ Τε και Μπάλαμπαν ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων.

Η συνέντευξη του Κιντή εριληπτικά
http://www.sport-fm.gr/article/294110

zamis είπε...

@Bertheway
Λες ολη την αληθεια οταν αναφερεσαι σε εναν υποτιθεμενο τρεχαγυρευοπουλο που θα μιλαγε με τον τροπο που λες.
Οχι,κανεναν δε θα πειραζε.
Αυτο που πειραζει ειναι η ολη σταση Κιντι η οποια ειναι περιφρονητικη προς τον κοσμο και το συλλογο(και οχι μονο του Κιντι,θα προσεθετα).

br fun_atic είπε...

Μια που μιλάμε για Αφρικανούς στο Ισπανικό πρωτάθλημα, ρίξτε μια ματιά στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα. Να δούμε από πόσους Αφρικανούς αποτελείται, από πόσους Ισπανούς και από πόσους παίκτες από τις Ακαδημίες.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CF%80%CE%B1%CF

Να μη μας κάνετε Λυών κε Κιντή. Να μας κάνετε Μπαρτσελόνα. Πριν μας μετατρέψετε σε ο,τιδήποτε αποφασίστε τι είστε. Γνώστης ή μη του ποδοσφαίρου; μάνατζερ ή όχι; φίλαθλος; πολιτικός; ιεραπόστολος;
Για το μόνο που είστε σίγουρος είναι ότι είστε Α.ΕΚτζής. Ε, αυτό το τυπικό σας προσόν ούτε μας κάνει ούτε σας το αναγνωρίζουμε.

IWN1998 είπε...

@Bertheway. Σωστά κάνεις αποτίμηση γιατί το ότι ο Κιντής σε κάποιες περιπτώσεις έχει μη αποδεκτές απόψεις και συμπεριφορές, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον απορρίπτουμε αξιωματικά. Χρειάζεται κριτική και να λέμε και σωστά και λάθη και να είμαστε όσο μπορούμε αντικειμενικοί.

Για αριστερά μπακ...
Φουγκουάγιο. Είχε έρθει για "δεύτερος"/πάγκο, τον δοκίμαζαν 2 μήνες... και όταν ξεμείναμε από Κεντρέ, στην απελπισία τους τον βάφτησαν πρώτο.

Μετά το ξανασκέφτηκαν, ψάχτηκαν κάπως και βρήκαν τον δεξιοπόδαρο Βαρό (αριστερό μπακ στη Σαιντ Ετιέν) και τον έφεραν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και αφού είχε χάσει όλη την προετοιμασία.
Σημειώνω ότι ο δεξιοπόδαρος αριστερός μπακ παίζει αλλιώς από τον αυθεντικό (αριστεροπόδαρο), συγκλίνοντας στον άξονα αντί ν' ανεβαίνει από τα πλάγια ... Άρα άλλη ανάπτυξη παιχνιδιού, άλλο σύστημα.

Αποτέλεσμα ως τώρα: Τα οριτζιναλ αριστερά μπακ μας Φουγκουάγιο και Βαρό, ευθύνονται για 2 από τα γκολ που φάγαμε σε 2 αγωνιστικές και στην τρίτη αντικαταστάθηκαν από τον all-around Κοντοέ επιτυχώς, τον οποίο ο άμοιρος Στόρε ελλείψει λύσης αριστερά, προετοίμαζε από τον Ιούνιο γι' αυτή τη θέση.

Συμφωνείτε φίλοι μου ή διαφωνείτε;

Griniaris είπε...

Επειδή τα άλλα θέματα τα έχουμε εξαντλήσει,μήπως θα μπορούσα να έχω τη διεύθυνση του gay bar;

zamis είπε...

lol
παμε για gay παγκοσμιο

br fun_atic είπε...

Σωστά.
Τον κιντή προσπαθώ να τον κρίνω αντικειμενικά. Ξέρω ότι δεν μπορώ.θεωρώ ότι με όσα μας είπε στη συγκέντρωση μας υποτίμησε ως ανθρώπους με μέτριες έστω διανοητικές ικανότητες,όπως,με σειρά από δηλώσεις του,μας υποτιμά ως ομάδα και ωσ φιλάθλους.ήταν τίμη του που Έγινε πρόεδρος του Πανιωνίου και έπρεπε να εναρμονίσει τη συμπεριφορά του με το μέγεθος του αξιώματος.
@ GRINIARIS
Ήταν το city.νομίζω ότι έκλεισε

br fun_atic είπε...

Να δω τον Λευτέρη μετροσέξουαλ και με μποά και τι στον κόσμο!!!

antunix είπε...

Νομίζω ότι αυτό το μπλογκ δεν βγάζει πλέον την αντρίλα και τη βαρβατίλα, που είχε κάποτε...... :DDD

zamis είπε...

Ναι,ειμαστε ολες αλβανοαφρικανες

amanAM είπε...

Κατ αρχάς, θέλω να δηλώσω πως δεν έχω πάει ποτέ σε γκέη μπαρ, δεν είχα ποτέ τέτοια επιθυμία, αλλά μετά τις περιγραφές του Μπρφάν, θέλω να πάω, να δω εάν μετράω σαν άντρας! Προτείνω το επόμενο παγκόσμιο να γίνει σε γκέη μπαρ.

Κατά δεύτερο, συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό της αγένειας, αλλά τον βρίσκω ελαφρύ.

Είναι σαν να δηλώνει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ο Γενικός Διευθυντής της Βόνταφον ας πούμε, πως δουλεύει για την εταιρεία αυτή, αλλά εκείνος αγαπάει και προτιμάει την Κοσμοτέ.

Αν είναι ποτέ δυνατόν. Αν μη τι άλλο, σκάσε, μην το λες.

zamis είπε...

Βγαλτε διαρκειας για gay,μπορουμε να διευρυνουμε κι αλλο την οπαδικη μας βαση.
Και καθε 15 θα βλεπουμε live το κλουβι με τις τρελες,ασε το gay parade στο τελος καθε σεζον.

br fun_atic είπε...

άμα αγάπη μου έχεις κουλή διοίκηση που δεν τσινάβει...

Έχω και μια ολοκληρωμένη και political correct λύση μάρκετιγκ. Το Ρομ Διαρκείας.

Για αρχή μετονομάζεις τον ναό του Αγίου Ανδρέα σε Αγίας Βαρβάρας.

Μετά πουλάς το διαρκείας Ρομ, μόνο στον αρχηγό της οικογένειας, προς 50 ευρώ και χρεώνεις 10 ευρώ κάθε μέλος της οικογένειας.Θησαύρισες.

Τους επιτρέπεις να φυτεύουν πατάτες και καρπούζα στο γήπεδο μετά το τέλος του πρωταθλήματος και να τα πουλάνε στη λαϊκή της Μεγάλου Αλεξάνδρου (για βιολογικά υπάρχει και της Πλαστήρα). Από την παραγωγή στην κατανάλωση. Θα γίνει χαμός.

Άσε που θα σου καθαρίσουν όλο το γήπεδο από τα άχρειστα. Άσε που θα γεμίσεις με γαρδένιες Πηλίου, τα άνθη των οποίων θα τα πουλάς στα μαγαζιά του Μπέου. Εξασφαλίζεις επίσης, βοηθό χαρτορίχτρα - καφετζού για τον Μπάγκσμπο και λαική ορχήστα. Ειδικά το μελαχρινάκι θα το χρειαστούμε πολύ φέτος. Άσε τα χαλιά και την πρέζα...
Και τον αρχητσιγκάνο τον κάνεις και διευθύνοντα σύμβουλο.

Μεγάλη, αν το μάθει ο Φώτης θα προσκυνήσει.

br fun_atic είπε...

@zamis
πολλοί άνθρωποι, όταν αναφέρονται σε πουτάνες από τη γείτονα, δεν τις λένε Αλβανίδες αλλά Αλβανέζες.

Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει γιατί η ηθική ποιότητα επηρεάζει την ονομασία.

Κάτι ανάλογο ισχύει με τις ουκρανές (τα ουκρανά),με τις Ρουμάνες (Ρομούνες) και με τις ρωσίδες (ρωσιδάκια). Για κάποιο λόγο οι Βουλγάρες δεν αλλάζουν.

br fun_atic είπε...

Μια που αναφερθήκαμε σήμερα σε ευχέλαια και λιβανίσματα, σας προτρέπω να διαβάσετε την ιστορία του ιερωμένου που τους έδωσε άλλη διάσταση. Παπαρούπας!!!

http://www.hyper.gr/makthes/951031/51031f02.html

tommysquare είπε...

Αν και των περισσοτέρων από εμάς η "μεγάλη" καψούρα είναι η μπάλα, εγώ θα ήθελα να μιλήσω και λίγο για το μπασκετάκι που πάντα μας έδινε κάποιες μαγικές στιγμές. Λοιπόν νομίζω οτι εφέτος με την επιστροφή Λιανού και το νοικοκύρεμα που θα κάνει στην ομάδα, σε συνδυυασμό με το αμιγώς Ελληνικό νεανικό ροστερ, το κλειστό της Αρτάκης θα πρέπει να το τιμήσουμε δεόντως. Πόσο μάλλον τώρα που ξέρουμε ότι τα "ψωμιά" του είναι μετρημένα αφού θα κατεδαφιστεί για να κτιστεί το καινούργιο παλατάκι, όλοι όσοι έχουμε μεγαλώσει με Φάνη, Μπόζο, ΓουΧου, Γάσπαρη, Μπένατσεκ κτλ οφείλουμε ένα αποχαιρετιστήριο ΠΑΡΤΥ για το κλουβί ρε γαμώτο... ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!!

br fun_atic είπε...

δεν εχεις αδικο. Που τον θυμήθηκες τον Μπένατσεκ. Πόσα χρόνια με πήγες πίσω φίλε!!!

br fun_atic είπε...

μου άρεσε πολύ το δίδυμο Μπρούγος - Χάτσον

tommysquare είπε...

Ήμουνα μπασκετικός φούλ μέχρι την και την 1η μας έξοδο στην Ευρωλίγκα. Είχα και διαρκείας χρόνια... Αλλά μετά την φυγή Φάνη και την καραβιά άσχετων ξένων που φέραμε εκείνη την χρονιά που πέζαμε Ευρωλίγκα (είχαμε σαν έδρα την Γλυφάδα) το έκοψα. Πήγα λίγες φορές Ελληνικό, αλλά την προηγούμενη χρονιά στο Αρτάκης, έχασα 2 παιχνίδια μόνο. Μπαίνωντας ξανα σε αυτό το γήπεδο, μου ήρθαν όλες οι αναμνήσεις και έπαθα ζημιά... Εφέτος λοιπόν δεν το χάνω αυτό με τίποτα!!!
Υ.Γ. Πιο σημαντικές στιγμές που θυμάμαι και ήμουν μέσα (καθόμουν πίσω από το καλάθι που είναι προς το σχολείο):
1. Τραυματισμός ΜΠΟΜΠΑΝ
2. Τάπα Τέρνερ σε Γκάλη
3. Κάρφωμα Τέρνερ με στροφή 360 μοίρες στον ημιτελικό Κόρατς με ΠΑΟΚ.

br fun_atic είπε...

θυμάσαι το σπάσιμο του ταμπλό από τον Χάτσον στο all star game?

br fun_atic είπε...

ήμουν κι εγώ μπασκετικός.

Ξέρεις από πότε το έκοψα; Από τη στιγμή που συνειδητοποίησα την αγχολυτική δύναμη του γκολ.Το μπάσκετ δεν το έχει αυτό. Αυτό όμως είναι κάτι που το έχεις ανάγκη όταν μπεις για τα καλά στη ζωή.

tommysquare είπε...

Και βέβαια το θυμάμαι τον Χάτσον. Όπως και τον Πι Τζει Μπράουν ο οποίος έκανε μετά μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ. Και εγώ την μπάλα δδεν την αλλάζω με τίποτα... Όμως δεν μπορώ να ξεχάσω ότι όταν το ΠΟΚ ήταν για τα πανηγύρια και η Θεσ/νίκη με ΑΡΗ, ΠΑΟΚ και ΗΡΑΚΛΗ μεσουρανούσε, ήσουν εσύ ο μόνος που κράταγε την σημαία της πρωτεύουσας ψηλά.

br fun_atic είπε...

το θέμα είναι ότι το σχέδιο Κιντή (ξένοι- ελληνοποιήσεις) κ.λ.π εφαρμόστηκε πρώτα στο μπάσκετ με ολέθρια αποτελέσματα. Αποδυναμώθηκαν όλες οι παραδοσιακές ομάδες και επικράτησαν τα μεγάλα πορτοφόλια.

br fun_atic είπε...

@εξυπνάκια φίλο.
Βγήκε η Πάτυ από τις 2100 και στη θέση της μπήκε η ζωή της άλλης. Να έρθεις πάραυτα να κοιμήσεις την κόρη μου.Εγκληματία.
Για να την κοιμίσω θα αναγκαστώ να καταφύγω σε ακρότητες. Θα της διαβάσω τη συνέντευξη Κιντή στον σπορ-φμ.

τρελοπανιωνιος είπε...

Εγω πιστευω πως αν μας κατσει ο Μονιακης, που για πολλους εχει κλεισει στον Πανιωνιο θα εχουμε βρει εναν αξιο μπαλαδορο για αυτην την θεση, οσο για κεντρικο αμυντικο αν ο Σιοβας πιστεψει πραγματικα στον ευτο του και μπει στα επομενα παιχνιδια καο παιξει με καρυδια οπως με τον Αρη δεν την χανει με την καμια την θεση του βασικου.... με εντυπωσιασε ο Σιοβας ,πραγματικα... Ετσι θα μεινει τον Ιανουαριο ο φορ περιοχης , καποιος που να καταφερει ολες αυτες τις ευκαιριες να τις κανει γκολ... Τελικα αν βαλεις κατω και δεις χασαμε εναν παικταρα μεσα απο τα χερια μας, αστα να πανε, αυτον τον Φορτουνη τον πηρε ο Αστερας, τι παικταρας που ειναι !!

IWN1998 είπε...

Τρελλοπανιώνιε, ως το Γενάρη θα έχεις βγάλει Σκούρτη και Σαλαλί και θα στους ζητάνε.
Για το Μονιάκη, ναι έχουμε παράδοση σε διεθνή με μικρές εθνικές, αριστερά μπακ, που βρέθηκαν ντοπαρισμένα. Ίσως δεν πρέπει να τη χαλάσουμε.

zouri1 είπε...

και αυτο το αρθρο σου με αρεσει πολυ και συμφωνω.Εκανε πολυ καλο στην ομαδα και στους φιλαθλους αυτη η νικη.Ο Κιντης πολυ σωστα εγραψες οτι πανω απο ολα ειναι αγενης να δηλωνει οτι δεν ειναι Πανιωνιος.Νομιζω οτι αν καποιος κινειτα με λογικη εχει αγορασει το εισιτηριο του το ταξιδι του μακρια απο τον Ιστορικο.π.χ Μικρος καποιος μπορει να φορουσε ΝΙΚΕ αλλα ελα που στα 30 του πιανει δουλεια στην adidas.Τι κανει ?
παει και λεει οτι εγω ξερετε ΝΙΚΕ φορουσα?

br fun_atic είπε...

Ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση; Ο τελευταίος ποδοσφαιριστής ή προπονητής που έχει εργαστεί σε μία ομάδα, ακόμη κι αν ήταν η σημαία της, όταν μεταπηδάει σε άλλη, δηλώνει ότι θα κάνει το καλύτερο για τη νέα του ομάδα. Στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να δηλώσει ότι το αίμα νερό δεν γίνεται αλλά είμαι επαγγελματίας. Κλισέ ψεύτικες πλην όμως ευγενικές απαντήσεις.
Ποτέ δεν έχουμε ακούσει κάτι παραπάνω απ' αυτό. Φαντάσου τι έχει να γίνει αν για παράδειγμα ο Τζιμπούρ αρχίσει να δηλώσει σε κάθε ευκαιρία: Είμαι Πανιώνιος. Λατρεύω την πλατεία. Τα καλύτερα χρόνια μου τα έζησα εκεί. Να τον κερνούν ΑΕΚτζίδες και να τους απαντά ότι εκείνος είναι Πανιώνιος.

Αυτό τον χαρακτήρα θα κρατούσαν άνθρωποι που δεν έχουν το επίπεδο μόρφωσης του κου Κιντή. Ο κος Κιντής όμως, με την καραμέλα της Α.Ε.Κ και κουράζει και προσβάλει. Από αυτό και από άλλα γεγονότα, είμαι πεπεισμένος ότι θα μπορούσε να είναι ένας εξαιρετικός οικονομικός σύμβουλος. Ένας εξαιρετικός διευθύνων σύμβουλος. Για πρόεδρος του Πανιωνίου όμως δεν είναι ο κατάλληλος. Η θέση του προέδρου δεν είναι τόσο ουσιαστική, όσο θεσμική και συμβολική. Πρέπει να την κατέχει κάποιος ο οποίος αποτελεί μέρος της Πανιώνιας ιστορίας. Κάποιος που μπορεί να εμπνέει και να ενώνει τον κόσμο.
Θα πάρουμε κάτι πολύ απλό. Σε λίγο καιρό θα αντιμετωπίσουμε την Α.Ε.Κ. Είναι βέβαιο ότι κάποια από τα συνθήματα ει βάρος της Α.Ε.Κ θα έχουν αποκλειστικό αποδέκτη τον κο Κιντή. Αυτό και μόνο αποδεικνύει την ακαταλληλότητά του για τη θέση.
Το άλλο σημείο διαφωνίας μου είναι η χορήγηση υπεραρμοδιοτήτων. Αυτή τη στιγμή, ο κος Κιντής ελέγχεται αποκλειστικά από τον μεγαλομέτοχο. Από τη μία αυτό είναι λογικό, μια που κατέχει σχεδόν το 100% του Πανιωνίου, από την άλλη όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τόσο το ποδόσφαιρο όσο και η διοικητική του υποστήριξη δεν είναι ατομικό άθλημα. Πολλά καλά μυαλά λειτουργούν καλύτερα από ένα. Άσε που η ηγεμονία δημιουργεί στις περισσότερες των περιπτώσεων αλαζονεία.

zamis είπε...

Μηπως ο μεγαλομετοχος ειναι κατευχαριστημενος που ο προεδρος του εχει καταφερει να φρικαρει ολους εμας τους αχαριστους,γκρινιαρηδες,κλπ κλπ?

Katrinos είπε...

Καλημέρες σε όλους

Άπορώ γιατι ασχολείστε ακόμα με το Jimako.

By the way Γιατί μου μυρίζει σφαγή στο ΟΑΚΑ ?

br fun_atic είπε...

Λες να μας...τιμωρεί;

zamis είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ZeNJAvnDzjY

zamis είπε...

βασικα το προτεινω για καινουριο υμνο

br fun_atic είπε...

με τόση τιμωρία ταιριάζει κι αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=_xTJyioD1Q4&feature=related

Τι μου κάνεις Χάρη μου;;;;;

zamis είπε...

Το πας απο δω το φερνεις απο κει σε high energy gay culture καταληγεις.Να ανησυχουμε?

zamis είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=59188661

ετσι,και Ριερα και Σαλαλι μεσα!

antunix είπε...

Αυτό είναι το τραγούδι …
Ρετρό, να μας θυμίζει και τα παλιά (6 προσφυγές, Σπανέας, κλπ.)

http://www.youtube.com/watch?v=7iyagbd6Q94&feature=related

br fun_atic είπε...

Έτσι που πάνε τα πράγματα, βλέπω να βάζουμε και τον Βαλιανάτο στο Δ.Σ και να γίνεται η Ν.Σ το πρώτο gay friendly γήπεδο στον κόσμο.Ξέρεις τώρα. Μουστακαλίδες που να μπαίνουν χεράκι χεράκι, λεσβίες αρσιβαρίστριες, τραβεστί και τρανσέξουαλ. Μπορούμε επίσης να κάνουμε πριν από το εντός έδρας παιχνίδι με την Α.Ε.Κ ένα gay parade.

Μπορούμε επιπλέον να δώσουμε μια νότα glam στους εορτασμούς για τα 120 χρόνια. Να κάθεται στις εκδηλώσεις ο πρόεδρος μας δίπλα στον Λάκη Γαβαλά, τον Τρύφωνα Σαμαρά,τον Σπύρο Ρέβη και τον Χάρη Σιανίδη.Όποιος ξέρει τη Τζούλια και την Μαριάννα, τις φωνάζει.

Ξέρεις τι θέλω να ζήσω; Να είναι κρεμασμένες οι αδερφές στα κάγκλελα και να κράζουν στα καλιαρντά τον διαιτητή.

Ότι θα κόβουμε τρελά εισιτήρια δεν το συζητάμε καθόλου. Άσε που θα είμαστε πολύ προχωρημένοι και Politican correct. Το μόνο μειονέκτημα θα είναι ότι για να πας στην τουαλέτα θα χρειάζεται συνοδεία μιας διμοιρίας ματ...Μην τα θέλουμε όμως και όλα δικά μας.Στο μπουκάλι.

Άσχετο. Καλά. Η πρόταση του Γιώργου για τη διαιτησία ήταν γροθιά στο κατεστημένο. Γι' αυτό και έμεινε άναυδος ο Κάρπετ και τη χαρακτήρισε τη μόνη σοβαρή πρόταση. Να σου πω Αντώνη μου; Πόσο καλή είναι μια πρόταση η οποία είναι αδύνατον να γίνει αποδεκτή απ' όσους υποβαθμίζουν το πρωτάθλημα και κερδίζουν από το στοίχημα;

br fun_atic είπε...

τιμωρίες, αδελφές και δεν συμμαζεύεται

http://www.youtube.com/watch?v=pmQVWH9u8Xo&feature=related

IWN1998 είπε...

...Ο Κιντής είναι πολύ μπροστά από την εποχή του...

Ακολουθεί το παραδειγμά του τώρα και ο ΠΑΟ, που σήμερα δημοσιεύεται ότι φέρνει για δοκιμή δυο 18χρονους Νιγηριανούς.

Ο άνθρωπος δεν παίζεται. Είναι εξωγήινος. Ο ΕΤ.

Θα λύσει και το πρόβλημα της υπογεννητικότητας και θα περιορίσει και την πείνα στη Μαύρη Ήπειρο. Όλη η Αφρική θα γίνει Ελλάδα.

Κοτονού και πάλι Κοτονού
Σε όποιον δεν αρέσει
να πάει αλλού...

τρελοπανιωνιος είπε...

τετοια ταλεντα θελω στον Πανιωνιο http://www.ethnos.gr/ethnosport/article.asp?catid=8332&subid=2&pubid=57208671

IWN1998 είπε...

Τέτοιο ταλέντο είχαμε και το διώξαμε...

"Ο Λάμπρος Χούτος ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για το εξωτερικό το 1995, όταν σε ηλικία 14 ετών ενσωματώθηκε στα τμήματα υποδομής της Ρόμα..."

Πάντως η Ίντερ δεν πολυφημίζεται για τις ακαδημίες της. Τα μεγάλα αστέρια με μεταγραφές τα βγάζει.

zamis είπε...

http://todekari.blogspot.com/2010/09/blog-post_7731.html#more

συνεντευξουλα Μανιατη

br fun_atic είπε...

@iwn1998

αφού όλοι αυτοί ενδιαφέρονται για την εξάλειψη του υποσιτισμού των Αφρικανών, γιατί ο Νιόπλιας έριξε πρόστιμο στον Σιμάο για τα δύο κιλά που πήρε;

Και να σου πω κάτι; η πρότασή μου για το άνοιγμα στους Ρομ είναι πιο προχωρημένο. Το Κορωπί είναι γεμάτο από τσιγκάνους. Δεν χρειαζόσουν ούτε προπονητικό ούτε τίποτα. Τους άφηνες να στήσουν καταυλισμό στο απέναντι χωράφι και έτοιμες οι ακαδημίες :)Άσε τα χιλιάδες διαρκείας.

IWN1998 είπε...

...Δεν πιστεύω να πήρατε στα σοβαρά τα δυο προηγούμενα σχόλιά μου...?

br fun_atic είπε...

Δεν ήταν σοβαρά; Περίεργο. Γιατί περιέγραψες τον αγωνιστικό προσανατολισμό της ομάδας και τις κοινωνικές μας ευαισθησίες :)

Bertheway είπε...

Συμφωνώ απόλυτα για το gay friendly γήπεδο.Θα χεστούμε στα φράγκα.Το γήπεδο μας θα γεμίσει celebrities,paparazzi και πιστεύω με το κατάλληλο promotion θα έρχεται και κόσμος από επαρχία κάθε Κυριακή μόνο για τον αγώνα.Όπου παίζουμε θα μας ακολουθούν οι φανατικοί οπαδοί.Άλλωστε οι gay στηρίζουν ο ένας τον άλλον και όπου μαζεύονται γίνεται χαμός και η περιοχή γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη.Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Γκάζι στο Μεταξουργείο.Πήγαν πρώτα οι gay και τώρα γίνεται χαμός.Όσο για την τουαλέτα που αναφέρθηκε η λύση είναι εκτός τις κλασσικές αντρικές και γυναικείες να φτιάξουμε και τρίτες τουαλέτες.
Και επειδή o Brf έχει τις επιτύχίες του και στο τρίτο φύλο πιστεύω ότι πρέπει να μπει στο ΔΣ της ΠΑΕ.Ιδού κύριοι ο τρόπος να έχουμε sold out σε κάθε "παράσταση"

zamis είπε...

@Brf
Συμφωνω με Bertheway.Σαν μελος της νεας διοικησης μην ξεχασεις το dark room

br fun_atic είπε...

Καλά το πήγαινες.
Αυτό με το Δ.Σ τι το ήθελες;

br fun_atic είπε...

@zamis
και dark room θα έχει και απ' όλα.

Μη σου πω ότι θα μετατρέψω τη δεύτερη μπουτίκ από στοκατζίδικο σε κάτι πιο προχώ.Απαραίτητη προϋπόθεσή να αναλάβει πωλητής ο Ευτύχης, που διαθέτει την έμφυτη βαρβατίλα.

Για παράδειγμα: Ποια αδελφή δεν θα αγοράσει: Το Πανιώνιο μποά, τις κυανέρυθρες Μανόλο Μπλάνικ, το άρωμα "Ξαναμμένος Πάνθηρας by Sito", και το Πανιώνιο ημερολόγιο με τους ημίγυμνους Αφρικανούς παίκτες;

Έτσι γίνονται οι δουλειές. Μου περιμένετε πωλήσεις από την πιτζάμα, την ποδίτσα Πανιώνιος και τις πετσετούλες...

Costix είπε...

Ρε τρελογαλατες, εχετε ξεφυγει τελειως. Δεν εχετε αφησει κανεναν σε χλωρο κλαδι. Και μετα τσαντιζεστε που ο κιντης δηλωνει και ξαναδηλωνει αεκ. Που να αντεξει τοσο τρελα, ρεεεεε!!!

br fun_atic είπε...

Μη στεναχωριέσαι. Στη μπουτίκ θα έχουμε και μεγάλα νούμερα :)

Costix είπε...

Καλα μωρη κουφαλα, να σε δω και με καλτσον και ψιλοτακουνο, να κοψω τις φλεβες μου !!!

Bertheway είπε...

@BRF
Στο ΔΣ πρέπει να υπάρχει και κάποιος που θα προσελκύσει το καινούργιο target group.Κάποιος που να μαγνητίζει τα βλέματα.Και αφού έχουμε τον δικό μας άνθρωπο γιατί να κάνουμε πειραματισμούς???

IWN1998 είπε...

http://www.iglfa.org/

Το ανέκδοτο με το gay Μαραντόνα (ναι, τι μόνο Μαραντόνες της Αλβανίες και Μέσι της Αιγύπτου θα υπάρχουν), που παίρνει τη μπάλα και περνάει τους πάντες και τα πάντα και φτάνει στη γραμμή του τέρματος και βγάζει τη μπάλα πλάγιο-άουτ, πιστεύω το ξέρετε...

Να κρατηθούμε λοιπόν σε επίπεδο οπαδών γιατί αν πάει και σ' επίπεδο παικτών, ίσως η ομάδα να είναι λιγότερο αποδοτική ακόμα και απ΄' ότι είναι τώρα.

ΥΓ: Αυτά που γράφονται σήμερα εδώ, θα χρησιμοποιηθούν από τον "Πρόεδρο" σε εύθετο χρόνο, όταν θα χρειαστεί να δείξει στην κοινωνία το επίπεδο όσων του ασκούσαν κριτική. Και έχει βήμα με δημοσιότητα να το κάνει ( Πανούτσειον ΚΑΡΠΕΤ Show...).

IWN1998 είπε...

...Βέβαια, που ξέρει κανείς. Φαίνεται να υπάρχουν και νέοι τρόποι σκοραρίσματος...

http://www.sport-fm.gr/article/294296

br fun_atic είπε...

θα αναγκαστεί όμως να βγάλει πρώτα τις δικές του δηλώσεις και συνεντεύξεις. Ειλικρινά δεν ξέρω ποιος θα εκτεθεί περισσότερο.

@costix
στη θέση σου δεν θα πήγαινα με κομμένες φλέβες και ξώφτερνη γόβα στον ευαγγελισμό...

Katrinos είπε...

Κορίτσια , θα πάμε στο ΟΑΚΑ?

zamis είπε...

φρεσκο
πως λεγεται το τζαζεμενο απο τα drugs?
kid-e

zamis είπε...

Επισης ξερω μερα,ωρα και μερος που καποιος αγαπημενος μας εχει ραντεβου με τον οδοντιατρο του.
Δεχομαι προσφορες,η ταναλια δωρο.

br fun_atic είπε...

Έναν τέτοιο ψάχνουμε.

http://www.youtube.com/watch?v=4FSWBEJm0PE

Πέθανε κι εκείνος ο φανταστικός που έβαζε βίδες εμπορίου που οξειδώνονταν.

Η πληροφορία της ημέρας: Ξέρατε ότι προστάτης των οδοντίατρων είναι ο Άγιος Αντύπας;

Griniaris είπε...

Εγώ ξέρω ότι με τούτα και με κείνα,αδελφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια...

antunix είπε...

Αυτός θα είναι υπεύθυνος της ΠΑΕ για θέματα δημοσιών σχέσεων και ΜΜΕ...

http://www.youtube.com/watch?v=28gf6iNGH-g

br fun_atic είπε...

Κατσε να προτείνω κι εγώ


http://www.youtube.com/watch?v=I-bqjaLqViQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=QTytp09Dyt8&feature=related

zamis είπε...

που σου γαμωτο αυτο το niche marketing μας ξεφυγε

http://www.exedrasports.gr/news/article/?aid=77209

Griniaris είπε...

Ίσως αν εφαρμόσουμε όλα όσα λέει ο br,ελκύσουμε κι εμείς επιτέλους σοβαρούς χορηγούς(sirina,private κλπ.)...

lefterix είπε...

Η συζήτηση εκτραχύνθηκε παληκάρια!!!!
Πετάξτε τα στριγκάκια και βάλτε μποξεράκια!!!!
Νομίζω ότι είστε πολύ προχώ...
Πρώτα φέρνουμε τα μαυράκια, τα διαφημίζουμε, και μετά το μαθαίνουν κι έρχονται τα gayάκια...
(φτού κακά...)
Με φαντάζομαι με Μπουρουφού, Costix, Amanam, κλπ, σε Gay Bar...
Χουχουχουχου.............
Anyway,εγώ στο ΟΑΚΑ θα πάω,μάλιστα σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ανέβω με την πορεία...
Έχω μιά περίεργη έμπνευση γι'αυτό το παιχνίδι...

Griniaris είπε...

Αυτό που έχεις lefterix,δεν είναι έμπνευση...Παραισθήσεις από τη ρακή είναι...