Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Στήριξη στον Mikael Stahre


Σ' αυτή τη μίζερη χρονιά που διανύουμε, σε μια χρονιά που ο Πανιώνιος, σε κάθε επίπεδο, δεν αποπνέει ούτε πρεσβεύει τίποτα απ' αυτά που αγαπούμε και υπηρετούμε για χρόνια, που παρέλειψε να γιορτάσει τα 120 χρόνια του λόγω οικονομικής στενότητας, φτάνοντας μέχρι και στο να απεμπολήσει τα ιστορικά του χρώματα, ο Mikael Stahre φαντάζει ως ο μοναδικός, που μπορεί να εμπνεύσει και να ενώσει τον κόσμο.

Ίσως γιατί έχει όλα όσα θέλουμε από κάποιον που υπηρετεί την ομάδα μας. Είναι νέος, ταλαντούχος και απόλυτα προσηλωμένος στη δουλειά του, που ήρθε στην Ελλάδα με όρεξη και πολλά όνειρα.

Θεωρώ ότι η ομάδα, μέχρι και σήμερα, δεν του έδωσε όσα χρειάζονταν για να κάνει τη δουλειά του απρόσκοπτα. Ίσως μάλιστα και να γίνεται προσπάθεια από κάποιους κύκλους, να εμφανιστεί ως ο μόνος υπεύθυνος για την εικόνα της ομάδας και να αποτελέσει το εύκολο εξιλαστήριο θύμα, ενώ είναι ηλίου φαεινότερο ότι εξαναγκάστηκε να αποδεχθεί επιλογές, που κάθε άλλο παρά δικές του ήταν.

Όμως κι εμείς με τη σειρά μας δεν του δείξαμε τη στήριξή και την εμπιστοσύνη μας.

Κόντρα στις φήμες για πιθανή αντικατάστασή του, η οποία θα οδηγήσει την ομάδα σε ένα βαθύτερο κύκλο εσωστρέφειας, οφείλουμε να εκδηλώσουμε τα συναισθήματα μας και την στήριξη στον προπονητή. Η προσπάθεια αυτή ξεκινά από το ίντερνετ και ελπίζω να συνεχιστεί και στο γήπεδο. Στηρίζουμε τον Mikael Stahre!!!

76 σχόλια:

Griniaris είπε...

Μικαελ Στόρε:

Αλάνθαστος;Όχι...
Άμοιρος ευθυνών;Όχι
Αποδιοπομπαίος τράγος;Ε λοιπόν ΟΧΙ ρε...
Κοιτάξτε πρώτα τα λάθη της καμπούρας σας και αφήστε ήσυχο τον προπονητή.Θα έπρεπε να ντρέπεστε για τη φετινή ξεφτίλα που εμφανίζει η ομάδα και δεν μιλάω μόνο την αγωνιστική.
Δεν φταίει ο Στόρε που κάποιοι ανιστόρητοι αποφάσισαν ότι ο εορτασμός των 120 χρόνων καλύπτεται από μια κωλοανακοίνωση.
Δεν φταίει ο Στόρε που κάποιοι μαζεύουν για παίκτες τους λαθρομετανάστες που πέφτουν από τις βάρκες της ντροπής.
Δεν φταίει ο Στόρε που κάποιοι οδήγησαν άλλους ανεγκέφαλους να βεβηλώσουν το ίδιο μας το γήπεδο.
Δεν φταίει ο Στόρε που κάποιοι μιλάνε για μίσος εναντίον άλλων ομάδων.
Δεν φταίει ο Στόρε για τα παραμύθια που μας πούλησαν κάποιοι πριν από λίγους μόλις μήνες.
Αλήθεια πόσα ταξίδια στοίχιζε άραγε μια απλή γιορτή της ομάδας;
Μάλλον αυτοί που ζητάνε παλαιότερο υλικό του Πανιωνίου θα πρέπει να κάτσουν να το μελετήσουν καλά για να καταλάβουν επιτέλους που βρίσκονται...

zamis είπε...

Οτι και να προσπαθουν ισως καποιοι κυκλοι,ο κυκλος δεν τετραγωνιζεται.
Ταυτοχρονα ομως,ειναι θλιβερο και βαθια αρρωστο το γεγονος και μονο οτι για αλλη μια φορα καλουμαστε να υποστηριξουμε το αυτονοητο.
Η εννοια του οποιου φυσικα εχει παψει να υπαρχει για τους διοικουντες και κρατουντες.
Η,καλυτερα,υπαρχει το δικο τους αυτονοητο(συμφερον) και μονο.

Ron Barceló είπε...

Στηρίζω κ γω τον Μίκε κ το ρολόι Μικι Μάους.

Αλλά αυτός το βιολί του:
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=54782657

br fun_atic είπε...

Πιστεύει κανείς ότι αν είχα κειμήλια θα τα έδινα σε εκείνους που έντυσαν τον Πανιώνιο καρνάβαλο; Που μας έβγαλαν τον δεκάρικο λόγο για να τιμήσουν τα 120 χρόνια ιστορίας; Που πέρα από ανακοινώσεις δεν τίμησαν ποτέ κανέναν απ' όσους αγάπησαν τον Πανιώνιο και έφυγαν από τη ζωή; Και για όσους δεν έχουν τη μνήμη του χρυσόψαρου. Που είναι η θύρα Σταματελάτος;Φοβηθήκαμε ότι δεν είναι political correct?

Εγώ είδα από τον Στάρε δυο καλά στημένες ομάδες (ίσως με κάποια επιμέρους λάθη).Με αυτά που είχε στα χέρια του έκανε το καλύτερο. Γιατί δεν είχε κάτι καλύτερο; Να ρωτήσουμε όσους υπόσχονται 2η και 3η θέση και δίκτυα στην Αφρική. Εκείνους που έδιωξαν κάθε Πανιώνιο από την ομάδα.

Τον κατηγορούμε επειδή δεν τα βρόντηξε με όλα όσα έχει τραβήξει από τη στιγμή που ανέλαβε, αντί να του δίνουμε συγχαρητήρια που το παλεύει κι ασχολείται;

Μήπως πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτή τη στιγμή ο μόνος που καταβάλει προσπάθειες είναι αυτός ο πιτσιρικάς Σουηδός;

zamis είπε...

Δε λεω,ο Γκανεζος ενδεχομενως να ειναι και μια καλη περιπτωση.
Απο το αρθρακι του sentra κραταω ομως αυτο,διοτι αποτυπωνει ολη την πραγματικοτητα:
''...οι άνθρωποι, ωστόσο, των «κυανέρυθρων» δεν πτοούνται καθώς φέρεται να είναι έτοιμοι να συνεχίσουν τη συνεργασία τους στη «Μαύρη Ηπειρο».''
Και να συμπληρωσω:α)γιατι να πτοηθουν?
β)να συνεχισουν τη τη συνεργασια τους και σε οποιαδηποτε αλλη ηπειρο πλην της Ηπειρου και οποιασδηποτε αλλης περιοχης της χωρας.
γ)να συνεχισουν να εχουν στοχο την ανυπαρξια βασικου κορμου ωστε ο οποιοσδηποτε Ελληνας πιτσιρικος να μην μπορεσει να ενταχθει ποτε.

General Tanz είπε...

Καλημερα.

Σε αυτη την φαση και εγω τασσομαι 100% υπερ Στορε, αλλα οπως εχω ξαναγραψει θα περιμενω και το ματς με Εργο για να παγιωσω γνωμη.

br fun_atic είπε...

Μέχρι τότε έχει Άρη μέσα, χωρίς Ριέρα και Τσότσα (να δούμε ποιος θα σκοράρει), Π.Α.Ο και Καβάλα εκτός.

claire είπε...

Τάσσομαι και εγώ υπερ του Στόρε στην παρούσα φάση. Συνεχίζω να πιστεύω οτι ίσως αποτελεί την καλύτερη μεταγραφή της σεζόν και τυχόν μετακίνησή του είναι γελοία. Μας γυρνά αρκετά πίσω και δεν εξυπηρετεί το σύλλογο σε καμία περίπτωση. Κανένας δεν είναι αλάνθαστος όπως γράφει και ο griniaris αλλά δε μπορώ να δεχτώ τον προπονητή ως τον αποδιοπομπαίο τράγο. Σε πιθανή απολυση θεωρώ οτι ο σύλλογος θα επαναλάβει πρόσφατα λάθη (βλεπε Λεμονής κλπ) και ειναι αμαρτία να συμαδέψουμε τα 120 χρόνια με αυτόν τον τρόπο.

br fun_atic είπε...

@claire

Με τον Λεμονή ανοίγεις ένα μεγάλο θέμα.Ήρθε και έφυγε σε χρόνο ρεκόρ, με τη ρετσινιά του γαύρου. Ελάχιστοι όμως γνωρίζουν ότι ο Λεμονής προσπάθησε να βοηθήσει τον σύλλογο.

claire είπε...

Σίγουρα θέλησε να βοηθήσει. Αλίμονο αν το αμφισβητήσει κανείς. Κ μάλιστα σαν παίκτης έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα παλαιότερα αν δεν κάνω λάθος. (ειμαι στη νεοτερη γενια Πανιωνιων, συγχωρεστε με!) Δεν αναφερόμουν ντε κ καλά στο οτι ο Λεμονής ήρθε στην ομάδα και αυτό ήταν το πρόβλημα. Αναφερόμουν στη νοοτροπία αλλαγής προπονητών σαν τα πουκάμισα που έδειξε να ακολουθεί ο σύλλογος εκείνη τη χρονιά. Αυτό δεν θέλω να υιοθετηθεί ξανά, καθώς και δεν μου αρέσει να μετατοπίζονται οι ευθύνες.

zamis είπε...

@brf
δεν ξερω για τι ηρθε,ξερω οτι στο τηγανι με 4αρα στο κεφαλι(κι ενα φανταστικο γκολ του Φανουραρου)30.000 γαυροι φωναζαν τακη ψυχαρα ολυμπιακαρα κι αυτος ανταπεδιδε.
Ε οχι..

br fun_atic είπε...

Είναι σκοτεινή περίοδος zamis, η οποία δεν πρέπει να κριθεί απ' αυτό το περιστατικό.

Δεν εκτιμήσαμε ποτέ σωστά το γεγονός ότι η απόλυση Λεμονή είχε συνοδευτεί από απίστευτες διοικητικές αλλαγές, οι οποίες καθόρισαν τις εξελίξεις μέχρι και σήμερα.

Είναι κρίμα που δεν ξέρουμε την άποψη του Γαλλή για όλα αυτά. Πιθανότατα να είχαμε διαμορφώσει άλλη γνώμη για τον Λεμονή.

zamis είπε...

Δε διαφωνω brf.
Δεν παυει ομως-ειδικα την εποχη που εγινε-η επιλογη αυτη να ηταν ατυχης διοτι υπηρξε διχαστικη.

br fun_atic είπε...

Οποιαδήποτε επιλογή μετά τον Λίνεν θα ήταν δύσκολη. Σε όλους μας (και πρώτα σ' εμένα που είχα γράψει σχετικά) φαίνονταν κακή η επιλογή Λεμονή μετά τον Λίνεν.
Πλέον όμως αξιολογώ αλλιώς τα πράγματα, γιατί καταλαβαίνω ότι ήταν επιλογή του Γαλλή, ο οποίος κατά πως φαίνεται προσπάθησε να διορθώσει καταστάσεις.Το ότι έφυγαν οι δύο ταυτόχρονα, κάτι μας λέει.
Τα χαμένα συμβόλαια, τα ληγμένα dvd και όλα αυτά είναι της ίδιας περιόδου.
Ανεξάρτητα από το αν ο Λεμονής είναι γαύρος, πρέπει να αξιολογήσουμε ότι έχει φήμη τίμιου και ευσυνείδητου ανθρώπου.

zamis είπε...

Και γιατι επρεπε να διορθωσει καταστασεις(ο Γαλλης)με τη συγκεκριμενη επιλογη,η,οποια σημειωτεον,στο παραμικρο νευμα Κοκκαλη θα μας αφηνε στα κρυα του λουτρου?
Χωρις να αμφισβητω φυσικα την εντιμοτητα Λεμονη,αλλη δηλαδη επιλογη δεν θα μπορουσε να εχει γινει?

br fun_atic είπε...

Πιθανότατα. Δεν είμαι όμως σε θέση να ξέρω πόσοι προπονητές ήταν διαθέσιμοι εκείνο το διάστημα, πόσοι γνώριζαν την Ελληνική πραγματικότητα και πόσοι ήταν της εμπιστοσύνης του Γαλλή.

Από εκείνη την περίοδο όμως μπορούμε να κρατήσουμε κάτι που μοιάζει με τη σημερινή. Τον Λεμονή τον διαδέχθηκε ο Σταματόπουλος. Προπονητικά δεν έχουν καμία σχέση. Όμως εκείνη τη στιγμή προτιμήθηκε κάποιος που μπορούσε να ενώσει παίκτες και φιλάθλους ή τουλάχιστον να μην τους διασπάσει.

Αν θέλεις τη γνώμη μου, θα σου πω ότι με τον Παράσχο είχαμε δημιουργήσει μια καλή κατάσταση. Το βασικότερο ότι υπήρχε πίστη και εμπιστοσύνη. Ο Παράσχος αποδείχθηκε καλός και κανονικά δεν έπρεπε να αντικατασταθεί.
Ίσως, αν η γενικότερη κατάσταση της ομάδας ήταν καλύτερη, να ασκούσαμε εντονότερη κριτική στον Στόρε. Αυτή τη στιγμή όμως θεωρώ ότι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση είναι από τα λίγα υγιή στοιχεία της ομάδας.

Εδώ υπάρχει και μιά σημαντική λεπτομέρεια. Η αλλαγή προπονητή ανεβάζει την ψυχολογία των παικτών γιατί θεωρούν ότι θα ξαναμοιραστεί η τράπουλα και θα δοθούν ευκαιρίες σε κάποιους που ενδεχομένως αδικήθηκαν. Επειδή η ενδεκάδα θα ξαναγίνει συζητήσιμη και ρευστή.
Με το υπάρχον ρόστερ αυτό δεν ισχύει. Η μόνη θέση που μπορεί να παίξει είναι του Κούκετς. Θεωρώ όμως αδύνατο να μείνει ο Βαζ Τε στον πάγκο, από τη στιγμή που η διοίκηση τον έχει ανάγει στο στοίχημα της χρονιάς.
Άρα η ενδεχόμενη αλλαγή προπονητή μπορεί να φέρει μόνο γκρίνια, εσωστρέφεια και περισσότερα προβλήματα.

br fun_atic είπε...

Έχω και μια απορία. Αν ξέρει κάποιος μπορεί να μου τη λύσει.
Μάθαμε ότι επιβλήθηκε πρόστιμο στους Ριέρα και Τσότσαλιτς από τη διοίκηση και τον προπονητή. Από ποιους δηλαδή;
Γιατί δεν μάθαμε ότι συγκλήθηκε το Δ.Σ (αυτό ποια το έχουμε ξεχάσει) ή ότι κλήθηκαν σε απολογία οι παίκτες.
Ποιοι λοιπόν τους τιμώρησαν και ποιο ήταν το ύψος της ποινής;

Χαρά που έκανε ο Κωστούλας όταν μπήκε η νοσοκόμα και του έφερε το μπουκέτο με τις γλαδιόλες, προσφορά της...διοίκησης.

br fun_atic είπε...

Βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι θεωρεί την ΑΕΚ ο Στέλιος Μανωλάς, όπως δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Κάτι διαφορετικό βλέπεις στη φετινή ΑΕΚ. Φαίνεται ότι είναι καλύτερο το κλίμα, ειδικά και με τον ερχομό των Ελλήνων παικτών».

εμείς πάλι είμαστε με το άλλο κόμμα...

amanAM είπε...

Είχα πάει στο Καραϊσκάκη, και με ενόχλησε κι εμένα το σύνθημα Τάκη Ψυχάρα Ολυμπιακάρα, αλλά...

... πως να ένοιωσαν άραγε οι Αρειανοί, όταν εμείς αποθεώναμε τον Ντάριο Φερνάντεζ? Όταν φίλησε το σήμα του Πανιωνίου?

Πιστεύει έστω και ένας πως ο Φερναντεζ έπαιξε λιγότερο καλά, εναντίον μας?

Τι έφταιγε ο Λεμονής που οι άλλοι τον αποθεώνανε? Είναι φυσικό να το χάρηκε, οι οπαδοί έδειξαν την εκτίμηση τους στο πρόσωπο του.

Όπως την δείξαμε εμείς στον Φερνάντεζ, που επίσης το χάρηκε.

Δεν νομίζω πως ο λεμονής πούλησε το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, το μόνο λάθος του κατά την γνώμη μου, ήταν πως έπαιξε σαν ίσιος προς ίσον. Εάν θυμάμαι καλά, είχαμε ένα πέναλτι στον Φαμπιάν, στο 0-0 που το έπνιξε ο διαιτητής, μια άδικη αποβολή του Κούμο, 2 γκολ οφσάιντ εις βάρος μας, και ότι αμφισβητούμενη φάση, φάουλ κόρνερ, πλάγια, όλα εις βάρος μας.

Ο Λεμονής μας έφταιξε σε κείνο το παιχνίδι, ή η παράγκα και το κοράκι?

Ron Barceló είπε...

Ποιος Λεμονής κ ποιος Κωστενογλου ρε παιδιά..Ας σοβαρευτούμε λίγο με όλα τα φερέφωνα ναουμ.
Το ιδανικό θα ήταν να επενδύαμε σε δικούς μας ανθρώπους, σε όλα τα τμήματα.
Ανθρώπους που έχουν φάει ψωμί στον Πανιώνιο κ τιμήσαν την κυανέρυθρη φανέλα.
Που είναι κρυμμένοι όλοι οι παλαίμαχοι? Κανείς δεν ακολούθησε καριέρα προπονητή ή σκάουτερ?

Στην παρούσα φάση, θα ήταν καταδικαστική οποιαδήποτε αλλαγή προπονητή με κάποιον από τους γνωστούς 'μπαλαντέρ' που κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Εδώ ανεχθήκαμε τον άλλο, τον Βέλγο κ τα ακατάπαυστα πειράματά του.

Και επιτέλους, ας σταματήσει κάποτε η καραμέλα με το Λίνεν. Τα έχουμε ξαναπεί. Έδωσε ό,τι έδωσε, τν ευχαριστούμε, αλλά ο Πανιώνιος χρειάζεται να προχωρήσει πλέον. Τα φαντάσματα του παρελθόντος δεν ωφελούν.

Κοντά στην ομάδα την Κυριακή. Θα το πάρουμε το ματσάκι on way or another. Κοντά και στον προπονητή.
Όποιος θέλει να γιουχάρει κ να βρίσει ας το κάνει καλύτερα απο τον καναπε του.

Bertheway είπε...

Συμφωνώ με το κείμενο.Στηρίζουμε τον προπονητή και τον αφήνουμε να δουλέψει.Δηλαδή αν έρθει ο Κωστένογλου τι θα αλλάξει στην ομάδα?Θα γίνει ο Μπάλαμπαν σέντερ φορ?Θα ψηλώσει ο Φουφουτέτοιος και θα γίνει σούπερ μπακ?Το μεγαλύτερο ίσως λάθος του Στόρε είναι ότι είναι πολύ βολικός απέναντι στη διοίκηση.Ούτε δικό του βοηθό ζήτησε,ούτε παίχτες που να ξέρει έφερε.Ισως ήθελε τόσο πολύ να δουλέψει εκτός Σουηδίας(κάπου είχα διαβάσει ότι είναι ο μοναδικός Σουηδός προπονητής εκτός Σουηδίας) και πήρε τη δουλειά ανευ όρων!

br fun_atic είπε...

Ίσως να θεώρησε ότι ισχύουν κι εδώ όσα και στη Σουηδία.

Γιατί σε ένα οργανωμένο κλαμπ του εξωτερικού δεν χρειάζεται να πας με τους δικούς σου συνεργάτες. Κάνεις τις εισηγήσεις σου και περιμένεις να ικανοποιηθούν.

Να μην ξεχνάμε ότι δεν ήρθε από καμιά μικρή ομάδα αλλά από την ΑΙΚ και επίσης ότι δεν ήταν ο μικρός για τα θελήματα αλλά ο κάτοχος του νταμπλ, ουσιαστικά στην πρώτη του συμετοχή σε μεγάλη ομάδα.

Το θέμα βέβαια είναι να καταλάβει γρήγορα τι του γίνεται, να στηριχθεί από τον κόσμο, να δείξει δείγμα της δουλειάς του και να απαιτήσει όσα του είναι απαραίτητα.

General Tanz είπε...

Εγω απο τον Στορε περιμενω συντομα να δοκιμασει βασικο τον Κολοβο, για τον οποιον δηλωνει(sic φημες)οτι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στον Πανιωνιο αυτη την στιγμη, στο ενας εναντιον ενος.
Ποιον εντεκαδατο θα "εκτοπισει" εστω και προσωρινα, θα πρεπει να το βρει ο ιδιος.
Ολοι οι καλοι χωρανε!!!

br fun_atic είπε...

Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα ξαναδούμε Κολοβό.Κάτι ο Ρισγκαρντ που πατάει δύο περιοχές ( ο κολοσσός της Ρόδου) κάτι ο Παρτούς, κάτι ο Πούπο, στον πάγκο το παλικαράκι.

Griniaris είπε...

Εντάξει μωρέ μικρός είναι.Κάποια θέση θα βρει του χρόνου στον Κεραυνό Πέρα Παναγιάς.Να μοσχοπουλήσουμε εμείς τους παικταράδες από την Αφρική πρώτα και βλέπουμε...

Katrinos είπε...

Εγώ ξέρω ότι όσο ασχολούμαστε με τα αυτονόητα , ο Αρης κάρδισε την Ατλέτικο και μας έρχεται με φουλ καύλες. Αντε να μας δούμε....

br fun_atic είπε...

μήπως όντως πρέπει να φέρουμε τον κωστένογλου;

br fun_atic είπε...

Flash.τώρα κατάλαβα τι εννοούσε ο κιντης όταν έλεγε ότι δεν θα αποκτούμε εκείνους για τους οποίους διαβάζουμε φήμες.λογικό.ποιος δημοσιογράφος θα πίστευε ότι ενδιαφερόμαστε για ύφους απίθανους;αν και ο κωστένογλου ανήκει σ´αυτή την κατηγορία,καήκαμε...

br fun_atic είπε...

Για αυτούς τους απίθανους

Griniaris είπε...

Ετοιμάσου δηλαδή για Αλέφαντο...

IWN1998 είπε...

Μια παρατήρηση. Ο Στόρε δεν μπορούσε να φέρει συνεργάτες ή παίκτες από τη Σουηδία γιατί αφ' ενός έφυγε στη μέση της σεζόν σπάζοντας το προσωπικό δικό του συμβόλαιο και οι άλλοι δεν μπορούσαν να κάνουν το ίδιο αφ' ετέρου έφυγε κάπως κακείν νκακώσ, σαν "προδότης" ΄(κάτι 'οπως ο Μπάγεβιτς από ΑΕΚ) αλλά και ρίψασπις γιατί όταν έφυ6γε η ομάδα πήγαινε χάλια.

IWN1998 είπε...

Πάντως το ότι δεν έφερε παίκτες και συνεργάτες αν μη τι άλλο δείχνει ότι δεν παίζει με τους μάνατζερς διάφορα οικονομικά παιχνίδια, όπως σχεδόν όλοι που ήρθαν στον Πανιώνιο (δεν συμπεριλαμβάνω Παράσχο γιατί δεν είχε την ευθύνη σε μεταγραφική περίοδο...).

Griniaris είπε...

Μήπως λοιπόν τον ρόλο των μάνατζερ τον έχουν αναλάβει κάποιοι υψηλά ιστάμενοι στον Πανιώνιο;

zamis είπε...

Κομμουνιστικος συγκεντρωτισμος griniari.

Griniaris είπε...

Ναι zamis,έχουμε τον Λένιν(Κιντής) που δίνει αναφορά μόνο στον Μαρξ(Μπανγκσμπο)...

br fun_atic είπε...

Μου τη δίνουν οι ουρές...

Οι μάνατζερ είναι στο παιχνίδι του ποδοσφαίρου.το ζητούμενο δεν είναι η συνεργασία της διοίκησης,αλλά η συνεργασία με καλούς μάνατζερ και τα δάχτυλα έξω από το μέλι.

Θα φάμε παρέα τελικά στο σκ;

Griniaris είπε...

Εγώ για Σάββατο είμαι μέσα.Κυριακή, ευτυχώς ή δυστυχώς, θα λείπω...

zamis είπε...

Εγω guys φευγω σημερα για σ-κ.
Τα χαιρετισματα μου στον ανυπαρκτο σοσιαλισμο.

τρελοπανιωνιος είπε...

Oύτε χθες έδωσε σημεία ζωής ο Πούπο και ως εκ τούτου δεν υπολογίζεται για ένα ακόμα ματς. που παμε ...? μεχρι και ο Πουπο μας δουλευει..!!!

br fun_atic είπε...

ΠΟΥ είναι ο ΠΟ;

Ron Barceló είπε...

Έτσι όπως είδα χθες το σκώληκα, τρόμαξε το μάτι μου..
Αν τυχόν πιάσουν τέτοια επίπεδα την Κυριακή, θα έχουμε στεναχώριες.
Υποδειγματικό πραγματικά το κοουτσάρισμα Κούπερ. Με διαφορά, ο καλύτερος προπονητής αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Ron Barceló είπε...

Άσε που με πιάνει μελαγχολία να βλέπω τον τρομοκράτη σε τέτοια κέφια..
Ά ρε Τσακίρη.

Bertheway είπε...

Τώρα εξηγούνται όλα!Γιαυτό κάναμε πενταετές στον Πούπο.Τον πρώτο 1-1,5 χρόνο θα λείπει (sic πρόβλημα με βίζα),μετά θα χρειαστεί κανένα χρόνο για να έλθει σε φυσική κατάσταση Μπάγκσμπο,θα παίξει ένα χρόνο μπαλάρα σε μας και μετά θα τον μοσχοπουλήσουμε ένα χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιο του

br fun_atic είπε...

Ατιμο πράγμα η γραφειοκρατία

Bertheway είπε...

Έχουν γραφειοκρατία και στη Λιβερία?Ή μήπως είχε πάει να δει την πρώην ομάδα του στο Αζερμπαιτζάν?

Bertheway είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
IWN1998 είπε...

Οδοιπορικό Πούπο:

3 Σεπτεμβρίου φεύγει για Λιβερία.
5 Σεπτεμβρίου παίζει στην Εθνική Λιβερίας στη Μονροβία εναντίον της Ζιμπαμπουε (1-1).
...........................................17/9/2010(????).

Μαζί με τον Πούπο είχε ταξιδέψει από Ελλάδα σε Λιβερία, για να παίξει στον ίδιο αγώνα, ο μπακ Γκρέιμς του Εθνικού Πειραιώς.

Αυτός γύρισε άραγε????

IWN1998 είπε...

Στον αγώνα Πιερικού-Εθνικού στις 12-9-2010, ο Γράιμς έπαιξε κανονικά...Ο Πούπο αναζητείται στη ζούγκλα ή στο Αζερμπαϊτζάν...ή την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια...

Πιερικός: Γουμάγιας, Γουσούλης, Δήμου, Γ. Λαζαρίδης (53' Μήτρου), Τασίδης, Παπαγεωργίου, Γκόνι (46' Γκουγκουλιάς), Πουρτουλίδης, Πέντα, Χατζής (39' Κ. Λαζαρίδης), Πουλάκος.
Εθνικός: Συμεωνίδης, Γκράιμς, Σύρος, Κοκκίνης, Παγώνης, Κορακάκης, Σιλιγαρδάκης, Στρατάκης (62' Τσεμπερίδης), Φαρινόλα (80' Χαϊκάλης), Χανιώτης, Μασμανίδης (71' Ουατάρα).

zamis είπε...

Ερχεται ο Οπουκαπου μην ανησυχειτε.και ο Φουγκουραγιο προπονηθηκε.

Bertheway είπε...

Και ένα μπασκετικό νέο που μόλις έμαθα.Αυτή την ώρα υπογράφει στα γραφεία της ΚΑΕ ο Ζήσης Σαρρικόπουλος.Ο Ζήσης έχει ύψος 2,13 και ήταν μέλος της εθνικής εφήβων συμπαίκτης με Βλαδίμηρο,Σλούκα,Παπανικολάου κλπ

IWN1998 είπε...

Δυστυχώς απ' όσο τον έχω δει, ο Σαρικόπουλος είναι μάλλον αργός, ψηλός φορ άλλης μπασκετικής εποχής. Θέλει δουλειά.
Νομίζω θα είναι ατόπημα αν διώξουν τον Παπανικολάου επείδη τον κτύπησαν σε απόπειρα ληστείας...Έχουμε οιοκονομικά προβλήματα, αλλά ο παίκτης είναι νεός και ελπιδοφόρος και υπάρχει και η ανθρώπινη πλευρά του ζητήματος...

br fun_atic είπε...

ουρές τέλος...

αυτά έπρεπε να μου τα πει κάποιος 20 χρόνια πριν.

αν κερδίσουμε τον Άρη, θα πει ότι έχουμε καλύτερη ομάδα απ' αυτόν, άρα καλύτερη ομάδα από την Ατλέτικο, άρα και καλύτερους παίκτες, άρα ο Φουκουάγιο είναι καλύτερος από τον Αντόνιο Λόπεθ και ο Μπόσκο από τον Φορλάν.

Αν πάλι χάσουμε από τον Άρη, θα πει ότι έχουμε χειρότερη ομάδα απ' αυτόν, άρα χειρότερη από την Ατλέτικο. Μα μπορούμε να συγκριθούμε με την Ατλέτικο, όταν εμείς δεν έχουμε τα ίδια οικονομικά μαζί της;

Γιώργο μου κράτα τον συλλογισμό μου. Θα σου φανεί πολύ χρήσιμος την Κυριακή.

br fun_atic είπε...

@katrinos

πες στην πριμαντόνα ότι ξεκινήσαμε προπονήσεις.
Για την ακρίβεια έγινε αγιασμός και η πρώτη προπόνηση. Ο προπονητής της ομάδας αρκέστηκε να υποβάλει την ομάδα σε ζέσταμα και ασκήσεις με την μπάλα. Ελπίζουμε σήμερα να παίξουν ματσάκι, για να λυθούν τα πόδια τους.

Οι παίκτες μας υποβλήθηκαν σε εργομετρικά, τα οποία θα σταλούν και θα αξιολογηθούν από τον Δανό γκουρού. Αναμένουμε το πόρισμά του.

Οι πληροφορίες ότι οι 7χρονοι παίκτες θα αντικατασταθούν από συνομήλικους τους Αφρικανούς, ελέγχονται ως ανακριβείς.

Ο Γενς θα μας στείλει ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων, μπας και καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Άρη Βούλας, την Κοψαχείλα, τον Θρίαμβο και το Puma Club. Ειδικά για τον Άρη, υπάρχει μεγάλο ενδοπανιώνιο ενδιαφέρον.

Ευτυχώς που υπάρχουν και τα πιτσιρίκια και βλέπουμε μπαλίτσα...

Griniaris είπε...

Πρέπει να έκατσες πάρα πολλή ώρα στην ουρά έτσι,πες την αλήθεια...

br fun_atic είπε...

έτσι και δεν έρθουν τα κατάλληλα αποτελέσματα, βλέπω να (ξανά) κουνάμε μαντήλι στον Δον Χάρη :)

Γιατί δεν μπορείς κύριε να έχεις επαγγελματική διοίκηση, να στηρίζει ο Δανός εσένα και τα μυξιάρικα σου και να μην μπορείς να κερδίσεις την Κοψαχείλα με τα 12χρονα. Αίσχος!!!

Ο Πούπο, μήπως έχει να μας στείλει τίποτα αδελφάκια, μπας και κάνουμε ομάδα;

br fun_atic είπε...

@GRINIARIS

4 1/2 ώρες!!!

Katrinos είπε...

@br

Η πριμαντόνα αφού πήγε στον αγιασμό αλλά όχι στη πρώτη προπόνηση , με τα πολλά πήγε στη δεύτερη (τι σκατά πριμαντόνα είναι αν δεν κάνει extend την άδεια?)

Τη Τετάρτη λοιπόν ζύγισε τη κατάσταση, κατάλαβε ότι τη θέση την έχει στο τσεπάκι - τουλάχιστον έτσι μου δήλωσε (διότι παίζουν 9χ9 , θα είναι 12-13, εκ των οποίων 4-5 είναι μικρότεροι και στους υπόλοιπους ρίχνει μισό κεφάλι και 5-7 κιλά)


Βέβαια μετά τις πρώτες χαρούλες κατάλαβε ότι έχει αγγούρια διότι το πρώτο μισάωρο δεν ακούμπησαν μπάλα, αλλά τρέχαν ασταμάτητα σε διάφορες ασκήσεις .Προς το παρόν αφρικανάκια κλπ δεν πήρε το μάτι μου , μπορεί να τα κρύβουν σε κάτι conteiner πίσω απο το ΔΑΚ.

Σάββατο , φιλικό με Αργυρούπολη να ξεπιαστούν τα πουλάκια μου. Πρωτάθλημα ξεκινάει αρχές Οκτ. Είδωμεν...

br fun_atic είπε...

O δηλώσεις του Στάρε στην σ/τ

http://www.sport-fm.gr/article/293264

τα θέλει κι εσένα ο ...

br fun_atic είπε...

9 X 9;;;
Τι λες τώρα!!!

Griniaris είπε...

Br,
4μισι ώρες στην ουρά;Να δοκιμαστείς για παίκτης του Πανιωνίου περίμενες;Μη μου πεις ότι βάφτηκες και μα φούμο...

Bertheway είπε...

Μιας και αναφέρατε τις ακαδημίες της ομάδας και τα αφρικανάκια που έρχονται θέλω να σχολιάσω ότι μετά τον Θέμη Τζανετή και τον Στέλιο Χασιώτη άλλος ένας ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ του Πανιωνίου πήγε τον γιο του στις ακαδημίες της ομάδας.Σε λίγα χρόνια λοιπόν ετοιμαστείτε στον τελικό κυπέλλου το 2027 να πανηγυρίσουμε το γκολ του Γιώργου Ναλιτζή,γιο του Δημήτρη.
Αλήθεια το ξέρετε ότι σε μερικά χρόνια δε θα έχουμε ομάδα παλαιμάχων?Άραγε ο Φουφουτέτοιος θα κάνει τον γιο του Πανιώνιο????

br fun_atic είπε...

Ο γιος μου παίζει με τον Χασιώτη :)

@GRINIARIS
Και τι ωραία παρέα που είχα για τόσες ώρες!!!

Griniaris είπε...

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε τη συνέντευξη Κιντή στον ΠΚ online.Ήξεις αφίξεις ουκ εν τω πολέμω θνήξεις...

zouri1 είπε...

εδω το δικο μου κειμενο για τον Στορε.Βρηκα και την σελιδα του στο facebook.οσοι θελουν ας γινουν μελη
http://zouri1.wordpress.com/2010/09/17/%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-stahre-%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CF%84/

zouri1 είπε...

για τις απαντησεις του Κιντη στο ΠΚ,δεν παιρνω θεση,γιατι το μεγαλο θεμα ειναι οι κτενισμενες ερωτησεις.
Δεν θελω να επεκταθω για να μην παρεξηγηθω απο τον αγαπημενο μου μακη.Απλα του το λεω γιατι οπως απογοητευτηκα εγω ετσι πιστευω οτι νοιωσαν και αλλοι.
Παλι τα γνωστα πανιωνια blog θα μας συντροφευουν ειλικρινα.Ο χωρος εδω (και σε καποια αλλα)παραμενει η δημοσια αγορα που θα λεμε την αποψη μας.

amanAM είπε...

τραγούδι αφιερωμένο σε 3 παραλήπτες:


Άντε σπάσε, ρε μ....!

amanAM είπε...

Ο Στόρε δεν ανήκει σε αυτούς τους τρεις. Έτσι, για να μην μπερδευτούμε άδικα...

antunix είπε...

Αναρωτιέμαι αν οι Μαρινακοπατέρες τώρα δεν είναι επικίνδυνοι και γραφικοί για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως ο Τσακίρης?
Α, ρε μέτρα και σταθμά.... Γραφικότεροι όλοι της Σαντορίνης...

Ανώνυμος είπε...

Πριν λίγο, είδα τις απαντήσεις του κ. Κιντή στα ερωτήματα που του έθεσαν οι φίλοι του Πανιωνίου. Ομολογώ, πως έχω μείνει έκθαμβος.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, και ο κ. Κιντής, μας ανακοινώνει πως έχει «κάποιες απόψεις που θεωρεί ότι μπορούν να κάνουν καλύτερο το ποδόσφαιρο, τον Πανιώνιο, ακόμα και την ελληνική κοινωνία.». Μάλιστα! Την ελληνική κοινωνία! Έ, ρε γλέντια ..... Όταν έγραφα πριν λίγες ημέρες πως θα εξαργυρώσει σε κάποιο «αριστερό» και «προοδευτικό» ψηφοδέλτιο το προφιλ του καλού manager με τις «αντιρατσιστικές» απόψεις και τις «κοινωνικές πρωτοβουλίες» (φτηνά εισιτήρια για ανέργους, μετανάστες κτλ.), δεν ανέμενα τόσο γρήγορη επιβεβαίωση!

Παρακάτω, λέει: «Αν πετύχει το σχέδιο που έχω θα φύγω σε δυο χρόνια από τον Πανιώνιο. Αν δω ότι δεν ''περπατάει'' θα φύγω από μόνος μου πολύ νωρίτερα, δεν θα χρειαστεί να με διώξει κανείς». Μετάφραση: «αν πάει καλά ο Πανιώνιος, θα φύγω για την πολιτική. Αν δεν πάει, θα την κάνω γρήγορα, με ελαφρά πηδηματάκια, για να μην είμαι σε αυτή τη θέση όταν θα υποβιβάζεται».

Δεν μας εξηγεί βέβαια ο κ. Κιντής γιατί το υπέροχο σχέδιο του για το σύλλογο, το ποδόσφαιρο και την κοινωνία, δεν έγινε κατανοητό στην ΑΕΚ. Μάλλον και εμείς, δεν μπήκαμε στον κόπο να αναρωτηθούμε (μας ήρκεσαν οι «καλές σπουδες» που γράφει ο brfun, για κάποιον που ΔΕΝ είναι απλά διαχειριστής μιάς ΠΑΕ). Επίσης, δεν μας εξηγεί το σπουδαιότερο: ποιός θα μαζέψει τα κουρέλια ενός συλλόγου που θα γιορτάσει (τρόπος του λέγειν ...) τα 120 του χρόνια, ταπεινωμένος και εξευτελισμένος, όταν το σχέδιό του θα καταρρεύσει και ο ίδιος θα φύγει. Για το πόσο αντιλαμβάνεται την ιστορία 120 χρόνων του συλλόγου, τα έχει γράψει ο brfun τέλεια. Πόσα λεφτά χρειαζόντουσαν για μία γιορτή στην Πλατεία με παρόντες τους παλαιούς και νέους αθλητές του συλλόγου; Το ότι αναγνωρίζει το λάθος στη συνέντευξη, δείχνει πως είναι έτοιμος για πολιτική καρριέρα .....

Νομίζω πως αυτή η ατμόσφαιρα έπαρσης, κομπορρημοσύνης, στόμφου που βγαίνει πιά από τον Πανιώνιο (μαζί με πολλές σαπουνόφουσκες ...) μας προσβάλλει όλους. Αν δεν θέλουμε να αποτελεί ο Πανιώνιος σκαλοπάτι για να χτίσουν την καρριέρα τους οι ποδοσφαιριστές (που, σε τελική ανάλυση, είναι και θεμιτό), δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ανεχτούμε να αποτελέσουν τα ερείπια του ιστορικού, το βάθρο για να χτίσουν την καρριέρα τους «προοδευτικοί» managers με «οράματα» της πλάκας για την ελληνική κοινωνία (!!!!!).

Για όλα αυτά όμως, δεν φταίει ο κ. Κιντής. Την ευθύνη φέρει ακέραια ο κ. Τσακίρης. Δεν ξέρω που βρίσκεται αυτή την εποχή και αν αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα, αλλά μάλλον ολοκλήρωσε τον κύκλο του, που ξεκίνησε με πολλές ελπίδες και μάλλον θα τελειώσει πικρά και γελοία μαζί.

zouri1 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Costix είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
claire είπε...

Νέα συνέντευξη Κιντή, πάρε κόσμε, πάρε κόσμε:

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=56150673

Costix είπε...

Η συνεντευξη στον Φιτσαντωνακη ειναι πολυ καλυτερη και περιεκτικοτερη απ' αυτη που εδωσε στο Μακη. Σκοπιμα ???

cdu είπε...

Θα ήθελα να σχολιάσω τις δύο συνεντεύξεις αργότερα αλλά, καταρχήν συμφωνώ απόλυτα με τη σύγκριση που κάνει ο costix. Αυτή ήταν και η δική μου πρώτη εντύπωση

br fun_atic είπε...

Από τη συνέντευξη κρατάω ότι έχουμε την τύχη να έχουμε για πρόεδρο έναν οραματιστή και ότι στον Πανιώνιο πέρα του προπονητή και του Τσακίρη δεν ευθύνεται κανείς και για τίποτα.

br fun_atic είπε...

αφιερωμένο εξαιρετικά

http://www.youtube.com/watch?v=fIRb8TigJ28