Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Φιλικό: Πανιώνιος - Θρασύβουλος 4-2

Η ομάδα μας αντιμετώπισε χθες το απόγευμα σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο «Απήλιον» τον Θρασύβουλο. Επικρατήσαμε με 4-2. Σύμφωνα με τον Τηλέμαχο Βαρβαρέσο της sportday, πολύ καλή απόδοση είχαν οι Κούρντι και Γουνδουλάκης και ασφαλώς είναι στα υπόψιν του κ. Στόρε, ο οποίος πρόλαβε να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Με δεδομένο ότι οι Ριέρα και Βαζ Τε είναι αμφίβολοι (περισσότερες ελπίδες ο Ισπανός) για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, θεωρώ αρκετά πιθανή την κλήση του Φανούρη από τον πάγκο.

Ο Πανιώνιος παρατάχθηκε με δύο διαφορετικές ενδεκάδες. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η πρώτη, που αποτελούνταν από τους: Μπέλιτς, Βαρό, Κοντοέ, Τσότσαλιτς, Αναστασόπουλο, Κούρντι, Ρίσγκαρντ,Γουνδουλάκη, Πούπο, Μπάλαμπαν και Παρτούς.

Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι: Γουνδουλάκης, Μπάλαμπαν, Κοντοχρήστος και Ντούνης (δύο σε κάθε ημίχρονο).

Ο Σεντρίκ Βαρό αποχώρησε από το φιλικό λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σήμερα.

29 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Παρατηρώ σκληρή μάχη ανάμεσα στα φιστίκια και στο κάτι άλλο...

Μεγάλο πράγμα πάντως να έχεις εμπιστοσύνη στη διοίκηση της ομάδας :)

br fun_atic είπε...

στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι:

Παναγόπουλος, Σπυρόπουλος, Όμο, Φουγκουάγιο, Καμπούρης, Οκπάκο, Κοντοχρήστος, Κούκετς, Σάμαρης, Ντούνης, Μπούζας.

br fun_atic είπε...

Τον Κολοβό δεν βλέπω και ανησυχώ. Να υπάρχει κανένα πρόβλημα;

Costix είπε...

Ο Στρατηγος θα ξερει. Τι γινεται ρε μεγαλε με το πουλεν σου ???

br fun_atic είπε...

Ελπίζω να μην υπάρχει θέμα τραυματισμού. Ο Κολοβός είχε ξεκινήσει καλά, στις προπονήσεις ο Στόρε έδειχνε να τον σπρώχνει, έπαιζε στα φιλικά, αν δεν κάνω λάθος ήταν και στην δεκαοκτάδα σε κάποιο επίσημο και μετά χάθηκε.

Κάτι που δεν μου άρεσε είναι που είδα ότι ο Κούκετς ήταν στη δεύτερη ενδεκάδα μαζί με τα πιτσιρίκια. Ελπίζω να έγινε για λόγους συγκεκριμένης τακτικής, γιατί διαφορετικά η ψυχολογία του θα πάει περίπατο...

zamis είπε...

Τα φυστικια αντεχουν

Griniaris είπε...

Και δεν είναι καν Αιγίνης...Από εκείνα τα Jimbeamοειδή peanuts είναι...

General Tanz είπε...

Απο οτι γνωριζω ο Κολοβος αγωνιζεται κανονικα στους μικρους και σκοραρει και αβερτα.

http://www.acadimies.gr/site/article.php?aid=1400&cid=9

N.B Για τους διαμενοντας-εργαζομενους βορειως των Αθηνων, αναφερω οτι γνωριζω λογιων λογιων πραγματακια για τα μεσημερια της Παρασκευης σας!!!

Katrinos είπε...

http://kotsis.wordpress.com/

Νομίζω ότι αξίζει της προσοχής σας.

c@mel είπε...

Τιμή και δόξα στον Αλέξη Σπυρόπουλο που εχθές όταν είπε ο Σωτηρακόπουλος την πατάτα "Θα μπει ο Μανιάτης, ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου" του απάντησε "Λάθος κάνεις, ακόμα στον Πανιώνιο τον ΕΧΟΥΜΕ".

br fun_atic είπε...

"Στον Πανιώνιο γίνεται δουλειά σε βάθος και με σκοπό την ανάπτυξη ταλέντων από τα φυτώρια της ομάδας. Στα πλαίσια αυτά και μετά από πρόταση του κ. Μπάγκσμπο δημιουργήθηκε ένα «Talent Group» το οποίο έχει σαν σκοπό την ταχύτερη ανάπτυξη ορισμένων από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του «Ιστορικού». Πρόκειται για κάτι το οποίο γίνεται σε πάρα πολλές ομάδες του εξωτερικού, ανάμεσα του και πολλές υψηλού επιπέδου.
Στο γκρουπ αυτό συμμετέχουν 10 παιδιά, ηλικίας 16 έως 19 ετών. 5 από την πρώτη ομάδα και 5 από τη δεύτερη. Το πρόγραμμα του γκρουπ περιλαμβάνει μία έξτρα προπόνηση την εβδομάδα, πέραν των κανονικών που κάνουν οι νεαροί αθλητές. Σε αυτή την προπόνηση γίνονται ασκήσεις τακτικής και τεχνικής, καθώς και εξειδικευμένες ασκήσεις επάνω στην θέση την οποία αγωνίζεται ο κάθε ποδοσφαιριστής ατομικά.
Η προπονήσεις του «Talent Group» γίνονται από τον Γιάννη Χριστόπουλο, υπό την επίβλεψη του κ. Στόρε.

br fun_atic είπε...

κάτι σαν θερμοκήπιο δηλαδή

zamis είπε...

Τι,δλδ δε θα φερει φιστικια η θα μπουν κι αυτα σε θερμοκηπιο??

υ.γ.Στρατηγε,εμπιστευομαστε τα παρασημα σου!

Costix είπε...

@Στρατηγε,
αυτη τη Παρασκευη δεν μπορω αλλα την επομενη ειμαι ΜΕΣΑ, καθως και ο Ευτυχης. Οποτε τηλεφωνιομαστε την αλλη βδομαδα και το κανονιζουμε.

General Tanz είπε...

@ Costix

Its a done deal. Σχολναω 15:00, μπορω να κανονισω και νωριτερα(if needed)
Οσοι πιστοι προσελθετε!!

zamis είπε...

εγω σχολαω 6 αλλα κομματια να γινει!

zamis είπε...

γυρισε ο προεδρος,τι εγινε?
περασε καλα?
σε καλο ξενοδοχειο επιπεδου Imaret Καβαλας εμεινε?

Costix είπε...

οκ παιδες, μιλαμε την αλλη εβδομαδα στο τηλεφωνο και κανονιζουμε.

br fun_atic είπε...

Η ΠΑΕ Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. σε συνεργασία με τη γερμανική εταιρεία CAIROS (www.cairos.com) ολοκλήρωσε την εγκατάσταση του συστήματος VisTrack στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Το VisTrack είναι ένα σύστημα καταγραφής και ανάλυσης της κίνησης των παικτών σε πραγματικό χρόνο. Πιο συγκεκριμένα, έχει τη δυνατότητα να καταγράφει και να αποθηκεύει την ακριβή θέση και ταχύτητα κάθε παίκτη κατά τη διάρκεια ενός αγώνα αλλά και να αναλύει τα δεδομένα παρουσιάζοντας χρήσιμα αποτελέσματα για την προπονητική ομάδα. Η χρήση του συστήματος θα πραγματοποιείται από δυο εξειδικευμένους χειριστές, μέλη του τεχνικού επιτελείου, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν στη Γερμανία.
Η πρώτη χρήση του συστήματος θα πραγματοποιηθεί στον επερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος ‘SuperLeague’ με αντίπαλο την ομάδα του Εργοτέλη, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 17.15 και στο εξής θα χρησιμοποιείται σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας.

Μακάρι να αποδώσει το σύστημα...Κάτι μου λέει ότι είναι πανάκριβο...

Griniaris είπε...

Εμένα κάτι μου λέει ότι κάποιοι θα τα βάψουν μαύρα...

br fun_atic είπε...

Μην είσαι δύσπιστος. Το πρόγραμμα αυτό θα αναλύει με ακρίβεια τις κινήσεις για παράδειγμα του Οκπάκο, για να μπορέσει να γίνει καλύτερος...Αυτλό σε συνέχεια των εξαιρετικών μας εργομετρικών.

Και αν αυτό δεν σε έπεισε, έχω να σου πω ότι τα στοιχεία θα τα αναλύει Γενς...

Μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουμε μια πλήρη βάση δεδομένων, με τα στοιχεία όλων των παικτών...Στην περίπτωση βέβαια που θα είμαστε προς το τέλος της βαθμολογίας, φαντάζομαι ότι θα χρησιμοποιήσουμε πιο πατροπαράδοτα μέσα για να σωθούμε...

Άραγε ο Δανός, έχει καμία εξήγηση για τη βαθμολογική μας θέση αλλά και για τους βαθμούς που έχουμε συγκεντρώσει;Μπορεί να δώσει μια εξήγηση, πως είναι δυνατόν να υπάρξει ομάδα χωρίς αριστερό μπακ, χωρίς δημιουργικό μέσο και χωρίς σέντερ φορ;

Μια που είναι γκουρού, ας μας εξηγήσει πως είναι δυνατόν να μιλάμε για ανταγωνιστική ενδεκάδα από την οποία απουσιάζουν παίκτες σε τρεις θέσεις.

By the way: από ποιόν προμηθευτήκαμε το gadget;

Griniaris είπε...

Με ΠΑΟΚ κεκλεισμένων...

Θεμιστοκλής είπε...

Μόνo αν έχουν κι άλλες ομάδες βασικά κενά, ανάλογα με τα δικά μας, σε καίριες θέσεις της ενδεκάδας μπορούμε να ελπίζουμε.
Μετά το παιχνίδι του Σαββάτου νομίζω θα μπορούμε να πούμε πολλά... Γιατί θεωρώ ότι είναι από τα ματς που ο φετινός Πανιώνιος πρέπει οπωσδήποτε να χτυπήσει, για να μην αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα.
Όσο για το νέο σύστημα ανάλυσης κινήσεων, τι να σχολιάσω... Φαίνεται πως έχω μείνει πολύ πίσω και δε μπορώ με τίποτα να κατανοήσω με ποιο τρόπο το σύστημα αυτό θα κάνει τη δουλειά επιτελικού και σέντερ φορ.
Περιμένω να μου το δείξει η διοίκηση, που συνεχίζει ακάθεκτη και αταλάντευτη τον προγραμματισμό της.

Katrinos είπε...

Το νέο σύστημα θα χρησιμοποιηθεί και στα παγκόσμια, για ευνόητους λόγους.......

Costix είπε...

Βεβαιως, γιατι βγαζει ταχυτητα γεμισματος & σηκωματος τσιπουτοποτηρου, ταχυτητα εισροης στον ουρανισκο, ταχυτητα καταπωσεως, αντιδραση εγκεφαλου στο αλκοολ κλπ κλπ. Γαμω τα μηχανηματα σε λεω, φιλαρακι. Ασε το τι κανει με τα φραπεδακια....

Costix είπε...

btw, τα φυστικια εχουν αρχισει και παιρουν διαφορα... interesting !!!

Costix είπε...

και μια αφιερωση, αν και αυτος ο τζιμακος ειναι λιγο νεαρος για τα γουστα μου, ομως πρεπει να ομολογησω οτι βγαζει πλαιο ηχο. και συν τοις αλλοις να θυμηθουμε και το ναο μας.
ακουστε upto the end. αξιζει !!!
http://www.youtube.com/watch?v=46HgqTzQ_co

zamis είπε...

Costix,ο ασπρος Jack ειναι ιδιοφυια

http://www.youtube.com/user/thedeadweathertv?blend=1&ob=4

br fun_atic είπε...

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω την είδηση για το ειδικό σύστημα παρακολούθησης των παικτών και ειλικρινά δεν βγάζω άκρη.

Δεν λέω όχι σε χρήσιμα εργαλεία υψηλής τεχνολογίας. Αν είχαμε λύσει όλα μας τα προβλήματα, θα το θεωρούσα πολύ καλή είδηση. Αλλά τώρα;

Αφού αποδεδειγμένα έχουμε μεγάλα κενά, τα οποία δεν γνωρίζουμε αν θα καλυφθούν κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μας είναι τόσο χρήσιμο αυτό το σύστημα τη δεδομένη στιγμή;
Και η στατιστική λέει πάντα την αλήθεια;

Σε κάθε περίπτωση ελπίζω τελικά να μας είναι χρήσιμο το σύστημα, αλλά ελπίζω ακόμη περισσότερο να μην αποτρέψει το κόστος του την επίτευξη μιας καλής μεταγραφής τον Γενάρη.

Σημειωτέον ότι η ΠΑΕ Πανιώνιος είναι εφοδιασμένη και με άλλα εξελιγμένα συστήματα, τα οποία όπως αντιλαμβανόμαστε είναι πάρα πολύ ακριβά. Δεν θα ήθελα να δώσω περισσότερες πληροφορίες για ένα που ξέρω, αλλά απ' όσα είδαμε μέχρι σήμερα, μάλλον δεν έχει αποδώσει...