Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Λεύκωμα Λέσχης Φίλων Πανιωνίου



Τα καλά μαντάτα από τη δασκάλα του γιου μου, απαιτούσαν ένα πολύ καλό δώρο. Και τι καλύτερο από το λεύκωμα που εξέδωσε η Λέσχη φίλων του Πανιωνίου.
Το λεύκωμα καταπιάνεται με την περίοδο από το 1890 έως και το 1940. Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από την περίοδο της Σμύρνης, από τη Σμύρνη και από αθλητές που υπηρέτησαν τον σύλλογο μέχρι και το 1940. Σε κάποιο βαθμό, το λεύκωμα ακολουθεί την έκθεση φωτογραφίας, οπότε θα μπορούσε να θεωρηθεί και αναμνηστικό της.
Επειδή οι ανάλογες εκδόσεις σπανίζουν, νομίζω ότι το συγκεκριμένο βιβλίο δεν πρέπει να λείπει από καμία Πανιώνια βιβλιοθήκη. Κοστίζει 30 ευρώ και μαζί με το λεύκωμα παίρνετε και ένα cd με τον πρώτο ύμνο του Πανιωνίου, σε στοίχους Στέλιου Σπεράντζα (Απηλιώτης - που τόσο του κακοποιήσαμε το όνομα για να ονομάσουμε το προπονητικό) και μουσική Δημοσθένη Μιλανάκη (αμφότεροι απόφοιτοι της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης).
Μπορείτε να το βρείτε: 1. Στον Γαλαξία, όσο διαρκεί η έκθεση φωτογραφίας (τον πουλάει ο ευγενέστατος κος Ζογκ) και 2. στη Λέσχη Φίλων Πανιωνίου.
Θερμά συγχαρητήρια.
Περιμένουμε ασφαλώς τον δεύτερο τόμο, για την περίοδο από το 1940 έως και σήμερα.

1 σχόλιο:

Miltos@Chios είπε...

Τι ωρες ειναι ανοιχτη η εκθεση στον ``ΓΑΛΑΞΙΑ``Σαββατο-Κυριακο?